View Full Version : Bolt Thrower Αθήνα
Το λάιβ βρώμαγε ναϊντίλα.
Το βλεπα από νωρίς το απόγεμα που μαυροφορεμένοι μαλλιάδες κόβανε βόλτες στη Λιοσίων.
Το νιωθα όταν αργότερα το απόγεμα μαυροφορεμένοι μαλλιάδες κάθε ηλικίας δημιουργησαν τεράστιο σούσουρο έξω από το γκαγκάριν.
Δεν είδα τα σαπόρτ γιατί δεν θα άντεχα από τη ζέστη. Κολλητός είπε πως οι Inveracity διέλυσαν και 2 νέα κομμάτια χώνουν σύμπαντα. Είδα λίγο Suicidal Angels. Καλοί ήτανε.
Το λάιβ βρώμαγε ναϊντίλα. Από τότε τους περιμέναμε. Τότε που δε μας ένιαζε "ο ήχος", "το σετλίστ","ο φωτισμός" ή δεν ξέρω τι. Τότε που στριμοχνώμασταν για να φτάσουμε στις πρώτες σειρές και ξεβιδωνόμασταν στο moshing και στο headbanging. Τότε που τα σεκιούριτι είχαν λόγο ύπαρξης μπροστά στη σκηνή. Τότε που κάθε λάιβ σήμαινε ΠΟΡΩΣΗ. Τότε που δημιουργήθηκε ο μύθος του "ελληνικού κοινού". Τότε που περίμενες καρτερικά τη μπάντα να παίξει τα αγαπημένα κομμάτια σου ("For Victory", "Rememberance", "no guts no glory", "Mercenary", "Powder Burns", "In the Battle There's No Law", "At First Light", "World Eater" εν προκειμένω) και τα υποδεχόσουν με ένα "ωωωωω!!!!!!". Τότε που όταν γυρνάγαμε σπίτι μετά το λάιβ πονούσε σβέρκος, αυτιά και κάναμε κάνα τέταρτο να ξεμπλέξουμε το μαλλί.
Πραγματικά το μόνο που έλλειπε ήταν το "είναι πουτάνες των ρεηβάδων οι μάνες".
Αν δεν ήσασταν εδώ τριγύρω στους Death ή στους Kreator στο Ρόδον τότε, αλλά ήσασταν σήμερα, μπορείτε να καταλάβετε τι περίπου συνέβαινε τότε.
Από τα κορυφαία λάιβ έβερ.
stam and the witches
31-05-2010, 02:10
Είμαι νεκρός. Θα άγγιζα τη θέωση έτσι και προλάβαινα 4th Crusade, αλλά πάλι καλά να λέω, που μπήκαμε 2 άτομα με ένα εισιτήριο. Στο For Victory ήμουν στους ουρανούς - έπαιξε και eyegame με Jo Bench, καρατσεκαρισμένο.
Μετά τους At the Gates κι αυτό, τελείωσα με τα Ντεθ Μέταλ Λάιβ Που Θα Τα Είχα Απωθημένο Έως Ότου Ψοφήσω. Μπορώ να κάνω ένα βήμα μπρος.
Agoraphobic_S.I.
31-05-2010, 02:31
Υπεραπίστευτο λαιβ. We will remember..
Djerdjelesh
31-05-2010, 02:43
Μετά τους At the Gates κι αυτό, τελείωσα με τα Ντεθ Μέταλ Λάιβ Που Θα Τα Είχα Απωθημένο Έως Ότου Ψοφήσω. Μπορώ να κάνω ένα βήμα μπρος.
Αυτό.
Οι Inveracity γάμησαν για μια ακόμη φορά. Οι Suicidal Angels μου άρεσαν πολύ και μετανιώνω που δεν τους είχα τσεκάρει νωρίτερα. Το μειωνέκτημα και των δυο ήταν ότι είχαν αναλάβει μια γαμημένη δύσκολη υποχρέωση, να ανοίξουν το Live των Bolt Thrower. Οι οποίοι Bolt Thrower ξεκίνησαν ιδανικά (ωωω μαλακααα, τι ζούμε!...) και συνέχισαν ακόμα καλύτερα χωρίς κοιλιά μέχρι το τέλος.
Κορυφαίο, απολαυστικό Live.
δεν έχω όρεξη να σχολιάσω αν οι b.t. έπαιξαν κάλα ή όχι.δεν είμαι ο πλέον αντικειμενικός.
ούτε αν τα σαπόρτ ειδικά οι 2οι βγάζουν κομμάτια "φόρο τιμής" στις επιρροές τους.
το μόνο που έχω να πω είναι ότι η διοργάνωση είναι αυτή που μας αξίζει ως "καλύτερο κοινό του κόζμου".
Λυπάμαι που γράφω σαν ερωτευμένο πουστάκι αλλά η σάουνα του gagarin,οι extra 1500 (με ή χωρίς εισιτήριο δεν έχει σημασία)
και ο άτυχος που χαλβάδιαζε σε όλο το live και έφαγε τυχαία μια μπύρα στο κεφάλι μου έκαναν τα νεύρα
ζαρτιέρες.και πάλι μπράβο που η συναυλία θύμιζε 90ίλα ή καλύτερα ρόδα τσάντα και κοπάνα γιατί ούτε στους death ούτε στους ΚΑΣΑΤΟR ήταν αυτό το χάλι 10-15 χρόνια πριν.
Δυστυχώς το λάηβ ήταν σκατά. Ντροπή.
Η μπάντα ήταν υπέροχη βέβαια, δεν περιμέναμε τίποτα άλλο.
lebowski
01-06-2010, 16:00
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MOtnGjA77zQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MOtnGjA77zQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Lethargica
01-06-2010, 17:21
Υπεραπίστευτο λαιβ. We will remember..
Djerdjelesh
01-06-2010, 18:23
Στο 3:13 φαίνεται και ο θεούλης με το σπασμένο πόδι.
Εντάξει, ο άλλος παλιότερα το έκανε με αναπηρικό καροτσάκι, αλλά όπως και να 'χει, respect.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MOtnGjA77zQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MOtnGjA77zQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Όλεθρος.
Πουτσα αιμα ξυλο Bolt Thrower
Πουτσα αιμα ξυλο Jo Bench
http://i293.photobucket.com/albums/mm44/RJGITM/Maryland%20Deathfest%2009/BTJo2.jpg
mrmaiden
02-06-2010, 00:14
Aκόμα δεν έχω συνέλθει από αυτό που είδα αυτές τις 2 μέρες Θεσσαλονίκη και Αθήνα :touched::touched::touched:. Ο χαρακτηρισμός τεράστιοι είναι πραγματικά λίγος για αυτήν την μπάντα.
Νasum μην ποστάρεις φωτογραφίες της Jo έτσι απότομα, θα πάθω εγκεφαλικό
http://sp3.fotolog.com/photo/3/49/104/bass_photos/1252954569937_f.jpg
Ford Prefect
02-06-2010, 17:59
Ό,τι περιμέναμε, όπως έπρεπε. Κρίμα στο στρίμωγμα, εγώ την έκανα άμεσα για εξώστη και ήταν καλή επιλογή τελικά, κρίνοντας από αυτό που έβλεπα κάτω. Κρίμα που η πλειοψηφία γνώριζε ένα-δυο δίσκους μόνο (νομίζω το σουξέ στα μέρη μας είναι το Mercenary με δεύτερο το For Victory ίσως;), είναι θλιβερό να υπάρχει τέτοιος καταιγισμός από κομματάρες και να κοιτάνε σαν αποχαυνωμένοι μέχρι να παίξουν το Mercenary. Ο Karl είναι μέγιστη φυσιογνωμία, τι αηδόνι το άτομο και γενικά η μπάντα είναι όλοι συμπαθέστατες ψαγμένες φατσούλες που άμα λάχει σου πατάνε το μυαλό με την ερπύστρια.
Οργασμικό άνοιγμα με το πιο επιβλητικό ριφ έβερ (Κρουξ στην δεκάτη) και κοιλιά στο σετ πουθενά. Προσωπική εκσπαρμάτωση στο Anti-Tank, όπου επιτέλους παραμέρισα και τους δυο χαλβάδες στον εξώστη που μου κόβανε την πανοραμική θέα ("καλέ αυτός χτυπιέται πάνω μας", τι σκατόφλωροι) και φυσικά το For Victory. Τιμήσανε το Those Once Loyal αλλά δυστυχώς δεν έπαιξαν When Cannons Fade, μικρούλι παράπονο, να'χουμε να λέμε δηλαδή.
Δυστυχώς τσίμπησα μόνο μία μπλούζα και αυτή χάρη σε τρίτο άτομο και εκλιπαρώ δημόσια για μια No Greece, No Glory μπλούζα, γαμώ τον πούστη έμπορα που τις ρήμαξε από Θεσαλλονίκη για να τις πουλήσει στο ebay. Πολλές γνωστές μάπες, ωραία ριγιούνιον, ωραία θα ήταν να γνώριζα και κανένα ΕΡ κάφρο αλλά τίποτα. Μετά πήγαμε στο Roi Mat με τον Μήτσο (την παρέα) και έγινε σωστό και τίμιο πρόγραμμα.
Άντε, να δούμε αν θα τα καταφέρουμε και στο Σόνισφιρ.
Νasum μην ποστάρεις φωτογραφίες της Jo έτσι απότομα, θα πάθω εγκεφαλικό
:pink::pink:
Κρίμα που η πλειοψηφία γνώριζε ένα-δυο δίσκους μόνο (νομίζω το σουξέ στα μέρη μας είναι το Mercenary με δεύτερο το For Victory ίσως;), είναι θλιβερό να υπάρχει τέτοιος καταιγισμός από κομματάρες και να κοιτάνε σαν αποχαυνωμένοι μέχρι να παίξουν το Mercenary.
Το Mercenary ήταν το 3ο κομμάτι που παίξανε.Παντού της πουτάνας έγινε.Βρώμαγε τρουίλα όλο το Γκαγκάριν.
stam and the witches
02-06-2010, 19:36
http://www.youtube.com/watch?v=haa_5Ch1rik
Ο αγαπημένος σας θράσερ στο 4:10.
Δεν αντέχω θέλω να τους ξαναδώ.
dopefiend
02-06-2010, 22:50
καλύτερο ντεθ μεταλ λαιβ που έχω παρευρεθεί.
το πιτ όπως πρέπει, με τους πατρινούς ογκόλιθους να δίνουν βροντερό παρόν!
άκουσα και powder burns που το 'χα άχτι, δεν έχω παράπονο (καλά ίσως έλειπε ένα warmaster).
GuardianOfIvorytower
03-06-2010, 11:12
setlist ολόκληρο κάποιος?
The IVth Crusade
Rebirth Of Humanity
Mercenary
At First Light
World Eater / Cenotaph
Anti-Tank (Dead Armour)
When Glory Beckons
Salvo
No Guts, No Glory
In Battle There Is No Law
The Kiilchain / Powder Burns
Pride
----------------------------------------
War / Remembrance
...For Victory
----------------------------------------
This Time It' s War
edit : αυτοί που έκαναν το live report στο ρόκιν μάλλον διαβάζουν πολύ ER.
GuardianOfIvorytower
03-06-2010, 11:21
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
κ πολλές :moutza: που δεν τους φέρνει κάποιος Βιέννη
(το φεστιβάλ που έπαιξαν δε μετράει, ήταν μακριά κ δεν είχα κ καθόλου χρόνο να πάω :P)
εσύ δεν πρέπει να μιλάς είπαμε. ζεις στην ίδια πόλη με τον Buddy. τέλος. μην ξανακούσω παράπονο.
Ford Prefect
03-06-2010, 14:16
Κρίμα που η πλειοψηφία γνώριζε ένα-δυο δίσκους μόνο (νομίζω το σουξέ στα μέρη μας είναι το Mercenary με δεύτερο το For Victory ίσως;), είναι θλιβερό να υπάρχει τέτοιος καταιγισμός από κομματάρες και να κοιτάνε σαν αποχαυνωμένοι μέχρι να παίξουν το Mercenary.
Το Mercenary ήταν το 3ο κομμάτι που παίξανε.Παντού της πουτάνας έγινε.Βρώμαγε τρουίλα όλο το Γκαγκάριν.
Ναι βρε αδερφέ, άλλαξε το mercenary με το No Guts, No glory ξέρω γω, κάτω δεν ξέρω τι γινότανε, πάνω πάντως είχαμε χαλβάδες που είχαν πιάσει το κάγκελο, γκαρίζανε "ΝΑΙ ΡΕ!" πού και πού και ξέρανε μόνο το mercenary. Γενικά είχες ένα βάιμπ ότι οι μισοί και βάλε γουστάρανε από πεποιθήσεως, που ΟΚ, νο πρόμπλεμ, απλά όταν βαριέσαι και γυρνάς πλάτη στη συναυλία για να κάνεις το τσιγάρο σου, ενώ υπάρχουν 100 άτομα που δεν βλέπουν τίποτα και ξεροσταλιάζουν, ε, είναι κάπως. Μια φορά πάντως εγώ δεν ένιωσα καθόλου τύψεις που χτυπιόμουν σαν Ούνος και τους έφαγα τη θέση.
Εγώ νομίζω πως δεν ήταν όλοι εκεί μέσα φανζ, και απλά πήγαν για να πουν ότι πήγαν και δεν τα λέω απο το μυαλό μου, μόνοι τους το λέγανε έξω από το Gagarin. Ήταν και φτηνό το εισιτήριο και οκ. Προσωπικά στη Θεσσαλονίκη πέρασα καλύτερα γιατί δεν έιχε πολύ κόσμο.
Btw το powder burns ευτυχώς το έπαιξαν λίγο πιο αργά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Από τον ήχο είμαι ευχαριστημένη
Ναι βρε αδερφέ, άλλαξε το mercenary με το No Guts, No glory ξέρω γω, κάτω δεν ξέρω τι γινότανε, πάνω πάντως είχαμε χαλβάδες που είχαν πιάσει το κάγκελο, γκαρίζανε "ΝΑΙ ΡΕ!" πού και πού και ξέρανε μόνο το mercenary. Γενικά είχες ένα βάιμπ ότι οι μισοί και βάλε γουστάρανε από πεποιθήσεως, που ΟΚ, νο πρόμπλεμ, απλά όταν βαριέσαι και γυρνάς πλάτη στη συναυλία για να κάνεις το τσιγάρο σου, ενώ υπάρχουν 100 άτομα που δεν βλέπουν τίποτα και ξεροσταλιάζουν, ε, είναι κάπως. Μια φορά πάντως εγώ δεν ένιωσα καθόλου τύψεις που χτυπιόμουν σαν Ούνος και τους έφαγα τη θέση.
Σίγουρα,αν και διαφωνώ στο "πλειοψηφία",τουλάχιστον για κάτω.Για πάνω μάλλον έχεις δίκιο.
Όπως και να έχει,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ
http://www.tartareandesire.com/interviews/images/immolation1.jpg
Immolation \m/ σιγά μην είναι sold out
ιμπιούρ θεσ/νίκη που καθόσανε ?
ιμπιούρ θεσ/νίκη που καθόσανε ?
κάγκελο μέχρι και τη μέση του iv crusade, μετά πήγα πίσω πίσω προς το κέντρο και φόραγα bolt thrower μπλούζα από το Atak
α εμείς είμασταν δεξιά στα σταντς για να πίνουμε τις μπυρίτσες μας και να φυσάω τον καπνό μου στην μούρη του fandango.
ε και να σας εβλεπα δεν θα καταλαβαινα ποιοι ειστε να πω την αλήθεια.
GuardianOfIvorytower
03-06-2010, 21:35
α εμείς είμασταν δεξιά στα σταντς για να πίνουμε τις μπυρίτσες μας και να φυσάω τον καπνό μου στην μούρη του fandango.
Παίχτηκε τπτ κ με κάνα κινητό? :P
Οχι μόνο ένας ξεπλυμένος με Tank μπλουζάκι και γυαλιά πατομπούκαλα πήγε να περάσει απο δίπλα μου καθώς έπαιζαν το No guts και ήθελα να περάσει να τελειώνουμε και αυτός είδε τον αναπτήρα ΠΑΟ που είχα στο σταντ, έκατσε απο πίσω μου, μου ζήτησε τσιγάρο μετά απο 10 δεύτερα και μου λέει "αυτό αδερφέ να μην το βγάζεις πολύ έξω".
Roswell47
07-06-2010, 12:16
trelh morfh autos, dipla mas ka8otan. vasika nomizw den eida pio asteia fatsa s olo to live.
τον είδες και εσύ ρε ροζ ? τι παλουκάρι ήταν δαύτο ? με την είπε κιόλας !
Roswell47
07-06-2010, 20:28
τον είδες και εσύ ρε ροζ ? τι παλουκάρι ήταν δαύτο ? με την είπε κιόλας !
τον είδα ναι, σε μια φάση έκατσε δίπλα μας αφού. καλτίλας τρουμεταλάς με φάνηκε, αν είναι σαλονικιός θα κομματιάζεται στον Εξκάλιμπερ