View Full Version : ΠΟΥΣΤΟPRIDE 2010
ikonoklast
30-05-2010, 00:10
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs311.snc3/28228_395930139241_373714974241_3972595_8320520_n.jpg
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΝ ΑΚΟΥΝΕ... ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ... ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ "ΛΑΘΟΣ" ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ... Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΦΙΣΣΑ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!
Mitsmann
30-05-2010, 00:14
ελα τσολια μου στην αγκαλια μου
να σε χορτασω με τα φιλια μου.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΝ ΑΚΟΥΝΕ... ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ... ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ "ΛΑΘΟΣ" ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ... Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΦΙΣΣΑ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!
*ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΣΤΡΑΤΟΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. (δύο αποσιωποιητικά)
**ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ
***ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ (χωρίς θαυμαστικό)
κατά τ' άλλα στηρίζουμε.
Mitsmann
30-05-2010, 00:19
μονο αν συμβει κατι ουσιαστικο!
μπιζαριος
30-05-2010, 09:18
επειδη τωρα ξυπνησα,
που ειναι το προβλημα στην αφισα? οτι τα γραμματα ειναι λευκα και δεν φαινονται λογο λευκης καλτσας?
nothingman
30-05-2010, 12:41
ότι υποννοούν ότι οι τσολιάδες μας μπορεί ποτέ σε αυτό το σύμπαν να έχουν την παραμικρή σχέση με τις αδερφάρες.
θα κατέβει ο Σύλλογος Ευζώνων σε αντισυγκέντρωση, εδώ το ακούσατε πρώτοι.
metamelia3
30-05-2010, 12:56
που να'χαν βαλει και τον μεγαλεξανδρο. 5 ιουνιου ξυλο με τους ΣΙΣΤΕΣ λοιπον και 6 ιουνιου καψιμο της ελλαδας για την αποφυλακιση κορκονεα. αντε να απαλλοτριωσουμε και καμια καβα γιατι εχει παραγινει το κακο.
atom_smasher
30-05-2010, 13:05
Χμ, απειλησαν οι φασιστες οτι θα την πεσουν στο γκει πραιντ; καθε χρονο το κανουν; και καθε χρονο καπου εκει τριγυρω ειναι και δημιουργουν προβληματα...αν και μερικοι μετα κοβουν βολτες μεσα στην εκθεση... χαχα.
Σύλλογος Ευζώνων
Υφίσταται;
Σύλλογος Ευζώνων
Υφίσταται;
http://evzoni.gr/
nothingman
30-05-2010, 18:52
ρε αυτό είναι το χωριό ρε.
φυσικά και υπάρχει τέτοιος σύλλογος "ανθρώπων", συμμετέχουν και σε εκδηλώσεις για τα Ύμια πχ και καυλώνουν όλοι μαζί παρέα. τέτοιων φανταστικών "ανθρώπων:
http://i47.tinypic.com/2ljrd4m.jpg
nikolasfluxus
30-05-2010, 19:59
το κάλεσμα δεν περιέχει straight.
φραξιονιστικές πουστάρες?
~ladykiller~
30-05-2010, 20:10
δεν στηρίζουμε
Gerasimos
30-05-2010, 20:34
Γιατί;
atom_smasher
30-05-2010, 21:28
οντως γιατι;
Tispanagias tamatia
30-05-2010, 21:54
Τι γιατί. Γιατί όχι.
Άλλωστε δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα πανηγύρι με χορηγούς, παπαρίζου, γκέηζ και λουλούδια.
atom_smasher
30-05-2010, 22:10
Ναι ειναι. Προτιμας να μην υπαρχει ουτε αυτο; ουτε καν αυτο; εστω σαν σημειο αναφορας. εστω 1 μερα να ακουγεται και καμια πουστικη αποψη ρε παιδι μου...μπας και ακουσει και κανεις την δικια τους ή εστω ευαισθητοποιηθει κανεις λιγο παραπανω για τα αυτονοητα που δεν ειναι τοσο αυτονοητα τελικα. παντως εμενα μ αρεσει κι ας μην στηριζει η λειντι.
Tispanagias tamatia
30-05-2010, 22:18
Δεν είπα πως έχω κάποιο πρόβλημα -ούτε με το athenspride ούτε με ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις-, απλά δε με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σκηνικό. Και παρά το τι θέλουν να περάσουν προς τα έξω οι διοργανωτές/συμμετέχοντες για ευαισθητοποιήσεις κόσμου, πολιτικές κτλ δε βλέπω πού βρίσκονται όλα αυτά στην όλη φάση. Θα χορέψουν, θα χαρούν, θα περάσουν καλά και τέλος. Μετά τι.
nikolasfluxus
30-05-2010, 22:31
από πάντα οι γκέη παραπονιούνται οτι παραγκωνίζονται σεξιστικώς,ε εδώ βλέπουμε οτι μάλλον το επιθυμούν,κάνοντας μια ιδεολογικά κλειστή εκδήλωση της οποίας η αφίσα αναγράφει ρητώς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς που δέχονται στο πουστοπάρτυ τους.
ε καμία στήριξη,αν θέλουν να πορεύονται μόνοι τους σε δαύτη την κοινωνία ας το κάνουν και μη μας πρήζουν με την γκρίνια τους και τον αντισεξισμό(ηλίθιο πράγμα εν γένει)
επίσης όποιος γκέη νομίζει οτι η σεξουαλικότητα περιορίζεται σε μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού 'χώρους' είναι χειρότερος απο ομοφοβικός και του αξίζει ξύλο(και ΟΧΙ πούτσα,να μείνει μπουκάλα το τσόλι)
Tispanagias tamatia
30-05-2010, 22:49
Καλή προσπάθεια krats.
ευχαριστώ Tispanagias tamatia.
nikolasfluxus
30-05-2010, 23:09
πες τι νομίζεις εσύ ρε ζώο.
νομίζω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις ή ότι διαβάζεις αυτά που θες να διαβάσεις. η αφίσα λέει πως οι συγκεκριμένες ομάδες βρίσκονται παντού όχι ότι είναι οι μόνες ευπρόσδεκτες στη γιορτή.
metamelia1
30-05-2010, 23:18
νομίζω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις ή ότι διαβάζεις αυτά που θες να διαβάσεις. η αφίσα λέει πως οι συγκεκριμένες ομάδες βρίσκονται παντού όχι ότι είναι οι μόνες ευπρόσδεκτες στη γιορτή.
ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗ
nikolasfluxus
30-05-2010, 23:21
μάλιστα.και μας το κοινοποιούν στην αφίσα για να ξηγιόμαστε ασπούμε.
είμαι ο μόνος που νομίζει οτι αυτό το πράμα έχει τόσο νόημα όσο μια straight parade?
και οτι η σεξουαλική προτίμηση ΔΕΝ είναι lifsestyle?
atom_smasher
30-05-2010, 23:44
Κλειστη δεν ειναι σε καμια περιπτωση η εκδηλωση, ετσι οπως εχω καταλαβει εγω. Ε νταβαντουρι θα χει. Θ ακουστουν. Οι καμερες θα ναι εκει. τεσπα. οπως την βρισκει ο καθενας.
οι πουστηδες και οι πουστησες να καψουν τα φουστανια των μπουταραδων
και να καπνισουν τις φουντες τους
~ladykiller~
31-05-2010, 03:31
πάνω κάτω ότι είπε ο fluxus κ μερικά ακόμη, έχοντας δει τα πράγματα λίγο πολύ εκ των έσω μέσα από ομάδες παλιότερα.
Η “πολιτική” στάση της lgbt κοινότητας αρχίζει κ τελειώνει στα φιλάκια έξω από τη βουλή κ τις συζητήσεις για το ΕΣΡ κ το πόσο ομοφοβικό είναι. Θεωρούν, επίσης πολιτική στάση, να κάνουν πάρτυ μόνο για γυναίκες ή μόνο για άντρες, να κάθονται μεταξύ τους να μιλάνε για τα δύσκολα χρόνια που περάσανε στο σχολείο, το φροντιστήριο και τη δουλειά κ να καταλήγουν μονίμως στο ίδιο, βολικό για αυτούς, συμπέρασμα.
Περιβάλλονται από ομοφοβικούς ανθρώπους και πολιτικές ομάδες που το μόνο που θέλουν είναι να κρύψουν την κοινότητά τους ώστε να ζούνε ευτυχισμένοι στη φαλλοκρατική κοινωνία. Φυσικά είναι κ όλοι τους σε3ιστές!
Έτσι για άλλη μια φορά αποφάσισαν να κάνουν κάτι που προκαλεί για να προκαλεί, χωρίς όμως να έχουν τα κότσια να το στηρίξουν για αυτό και μια ακόμη φορά θα κλαίγονται για τους φασίστες και θα γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων στο indy [που παρεμπιπτόντως η αφίσα ανέβηκε χωρίς τους χορηγούς (κ δε σχολιάζω άλλο επί του θέματος)] για το αν οι αναρχικοί θα το στηρίξουν και φυσικά ούτε οι αναρχικοί το στηρίζουν γιατί δεν είναι τίποτ' άλλο παρά ομοφοβικοί, σεξιστές και φαλλοκράτες [μονίμως καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα].
Βέβαια στις συζητήσεις που μόνοι τους κάνουν δεν βάζουν ποτέ σαν θέμα ότι εκείνοι ποτέ δε στάθηκαν αλληλέγγυοι σε καμιά δράση οποιασδήποτε μορφής οπότε δεν μπορούν να έχουν τέτοιες απαιτήσεις.
Βολεύονται πίσω από την αυταπάτη της ομορφοβίας και ζούνε το lifestyle παραμυθάκι τους που τους προστάζει να κάνουν τα ίδια πράγματα και να περιφέρονται σε γκρούπες και σε φιλίες που το μόνο κοινό τους γνώριμα είναι η σεξουαλικότητά τους. Κάνουν κύκλους μέσα στη φαυλότητα και στο τέλος πείθονται πως ότι άλλο πέρα από αυτούς είναι κακό και καταστροφικό.
Τέλος πάντων για να μη το κουράζω κιόλας, το βασικότερο θέμα είναι πως δεν μπαίνω πια σε ψευτοσεξουαλικούς διαχωρισμούς που επιβάλει η εξουσία.
Αλλά έτσι για την ιστορία πως ξεκίνησαν τα πράγματα, για να καταντήσουν παρελάσεις και χαρτιμενιές.
Η αφετηρία του gay pride είναι μία επέτειος μνήμης απέναντι σ' ένα περιστατικό που συνέβη στη Νέα Υόρκη στις 28 Ιουνίου 1969. Τότε, στο gay bar Stonewall Inn, υπήρξε εισβολή από βαριά οπλισμένους άνδρες των ειδικών δυνάμεων, με πρόφαση την παράνομη πώληση οινοπνεύματος, σε μια σειρά αλεπάλληλων επιδρομών σε ανάλογα μπαρ της περιοχής κι ενώ η γενική παρενόχληση των ομοφυλόφιλων και τρανσεξουαλικών ατόμων είχαν καταντήσει ρουτίνα.
Οι συλλήψεις και η βία που ακολούθησε εξαγρίωσαν τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το μπαρ με αποτέλεσμα να επιτεθούν στα αστυνομικά οχήματα με πέτρες, μπουκάλια, ακόμη και δοχεία απορριμάτων. Στη συνέχεια μαζεύτηκε πολύ μεγάλο πλήθος για να διαμαρτυρηθεί, με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις με την αστυνομία να συνεχιστούν για τις επόμενες μέρες και νύχτες.
Αυτοί είστε!
atom_smasher
31-05-2010, 09:15
Ναι πιθανον να μην παει παραπερα και ναι δεν τα ξερω απο μεσα πως το βλεπουν το θεμα τα διαφορα γκρουπ, θα προτιμουσες να μην υπαρχει ουτε αυτο;
~ladykiller~
31-05-2010, 11:41
ε ναι μωρέ.
άλλωστε τι υπάρχει τι δεν υπάρχει είναι το ίδιο κ το αυτό.
γκομενοδουλειές πέρα από τα μαγαζιά στο γκάζι, ξερω 'γω.
Μια χαρά φάση είναι, άσχετα από το όχι και τόσο επαναστατικό με την συμβατική έννοια προφίλ της εκδήλωσης. Και αυτή, όπως και η γυμνή ποδηλατοπορεία (η τρίτη θα είναι την Παρασκευή 4 Ιούνη), είναι σημαντικές ανατρεπτικές εκδηλώσεις σε καθημερινά θέματα, γιατι η ανατροπή των θεσμών δεν περιορίζοπνται μόνο στιςοικονομικές εκμεταλλευτικές σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις των φύλων, την ελεύθερη σεξουαλική επιλογή, την αποενοχοποίηση του γυμνού σώματος, κλπ. Επιπλέον ανατροπή είναι κάθε διεκδίκηση όλων αυτών με αυτοοργανωμένα ανεξάρτητα ή πολυσυλλεκτικά κινήματα και όχι καθοδηγούμενα από μια πρωτοπορεία.
Shadowking
31-05-2010, 11:56
Το αδερφάτο της πρωτοπορίας σε χάλασε, όχι οι 80 χορηγοί.
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - AGAINST "ATHENS GAY PARADE at 5/06/10"
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs304.ash1/23284_118586328182104_1683_n.jpg
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000860787472&ref=pymk#!/group.php?gid=118586328182104
Το αδερφάτο της πρωτοπορίας σε χάλασε, όχι οι 80 χορηγοί.
Χμ, η ύπαρξη χορηγών όμως δίνει και μία αίσθηση ευρύτερης mainstream αποδοχής. Δεν είναι απλά μια ομάδα 10 ατόμων, είναι μία οργανωμένη προσπάθεια.
~ladykiller~
31-05-2010, 13:04
η ύπαρξη χορηγών, βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με την λογική της αυτοοργάνωσης και της αυτονομίας.
nikolasfluxus
31-05-2010, 13:13
Μια χαρά φάση είναι, άσχετα από το όχι και τόσο επαναστατικό με την συμβατική έννοια προφίλ της εκδήλωσης. Και αυτή, όπως και η γυμνή ποδηλατοπορεία (η τρίτη θα είναι την Παρασκευή 4 Ιούνη), είναι σημαντικές ανατρεπτικές εκδηλώσεις σε καθημερινά θέματα, γιατι η ανατροπή των θεσμών δεν περιορίζοπνται μόνο στιςοικονομικές εκμεταλλευτικές σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις των φύλων, την ελεύθερη σεξουαλική επιλογή, την αποενοχοποίηση του γυμνού σώματος, κλπ. Επιπλέον ανατροπή είναι κάθε διεκδίκηση όλων αυτών με αυτοοργανωμένα ανεξάρτητα ή πολυσυλλεκτικά κινήματα και όχι καθοδηγούμενα από μια πρωτοπορεία.
δηλαδή αυτή η πορεία προμοτάρει την ελεύθερη σεξουαλική επιλογή,διαδίδοντας οτι για να είσαι gay πρέπει να είσαι FABULOUS,προκλητικός και υπερφίαλος. και μας λέει οτι οι σχέσεις των φύλων έχουν πρόβλημα,οπότε αυτοί που δεν είναι straight ας μαζευτούν για οργιάκια στο κέντρο της αθήνας. αυτό θες να μας πεις.
nicolasfluxus τα λεει εξαιρετικα στο θρεντ αυτο
Harbinger of Death
31-05-2010, 13:22
η ύπαρξη χορηγών, βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με την λογική της αυτοοργάνωσης και της αυτονομίας.
Που είναι ο σκοπός όλων, των πάντων στο σύμπαν.
nikolasfluxus
31-05-2010, 13:30
Που είναι ο σκοπός όλων, των πάντων στο σύμπαν.
μπορεί να το βλέπει κι έτσι η ladykiller,αλλά η ουσία είναι οτι βάζοντας χορηγούς υποβαθμίζουν(κι άλλο) τη σημαντικότητα που πιθανώς θα ήθελαν να δώσουν σε αυτή την εκδήλωση,σίγουρα ο κάπως σκεπτόμενος κόσμος ξενερώνει με αυτό το πράγμα (κι όχι μόνο αναρχικές λεσβιάρες:D)
έτσι ανάγεται* σε ένα πουστοπάρτυ όπως είπαμε.
*βρείτε κάποιος στο internet τι παίζει με αυτά τα αναγαγαγ παρακαλώ
Amnesiac.
31-05-2010, 13:33
Περιμένω report του event από τον κάρχαρτ για να εκφράσω άποψη.
(τη βαράει τη μπότα)
atom_smasher
31-05-2010, 13:52
ε ναι μωρέ.
Οπα ...αλα αλκαιος...λειντι εχω παει μια δυο φορες και ειχε αρκετο κοσμο και οκ βγαινει προς τα εξω..ακομα και περα απο το γκετο του γκαζιου. Τωρα αν γινονται και γκομενοδουλειες οκ ναι...αλλα νομιζω οτι το ισοπεδωνεις λιγο. Φανταζομαι εχεις παει και ενδεχομενως να μην σε ψηνει το σκηνικο αλλα και μονο που στραβωνουν μερικοι κωλοφασιστες αρκει...
ikonoklast
31-05-2010, 14:08
ε ναι μωρέ.
Οπα ...αλα αλκαιος...λειντι εχω παει μια δυο φορες και ειχε αρκετο κοσμο και οκ βγαινει προς τα εξω..ακομα και περα απο το γκετο του γκαζιου. Τωρα αν γινονται και γκομενοδουλειες οκ ναι...αλλα νομιζω οτι το ισοπεδωνεις λιγο. Φανταζομαι εχεις παει και ενδεχομενως να μην σε ψηνει το σκηνικο αλλα και μονο που στραβωνουν μερικοι κωλοφασιστες αρκει...
λολ @ "γκέτο" του γκαζιού.
Γενικά δεν είμαι πολύ πούστης και ταυτόχρονα νομίζω ότι το lgbt κίνημα πιο πολύ διακοσμητικό είναι παρά προσφέρει κάτι ουσίας αλλά δε καταλαβαίνω γιατί ένας πούστης (ή μια λεσβία ή ό,τι άλλο καυλώνει ο καθείς) για να είναι πούστης και να είναι αποδεκτός θα πρέπει να φοράει το στερεότυπο και την ταμπέλα του πούστη του "φιλικού προς τον χρήστη". Είναι κι αυτός μέρος της κοινωνίας, είναι σαν αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες, είναι η χαρούμενη φτερού που χορεύει με παπαρίζου και sakis και καρναβαλίζει μια φορά το χρόνο σε ένα απόγεμα και μια νύχτα όλη δική της με τη βούλα των 80 χορηγών, με το "προκλητικό" της αφισάκι, με μια πραγματικά αηδιαστική κουλτούρα του "χαπενινγκ" και που δηλώνει περήφανη. Για τι πράγμα περήφανοι;
~ladykiller~
31-05-2010, 16:04
Harbinger εγώ την αποψάρα μου γράφω επί του θέματος κ αν είδες στο αρχικό ποστ εκεί που έγραφα για το indy είπα πως δε θα το σχολιάσω περαιτέρω γιατί οκ καταλαβαίνω πως δεν είναι diy τα παιδιά και επειδή έχω ζήσει 1,5 pride ο αυτοσκοπός τους είναι να περάσουν καλά και να τα έχουν ακόμα πιο καλά με τον δήμαρχο.
Atom τα έγραψα και πιο πάνω, τα έγραψαν κ ο fluxus k o ikonoklast, πρόσθεσε κ κάποια ακόμα που έχω ζήσει,ε αυτά με κάναν να το βλέπω έτσι το θέμα... ενώ παλιά ήμουν τόσο περιφανη :touched:
τι ειναι αυτο το athenspride παλι?
κανει νεα συγκεντρωση η θυρα 13 για τα διοικητικα?
atom_smasher
31-05-2010, 17:38
Οχι ρε η θυρα 7...τιμα τους νεκρους της. Κατεβα μια βολτα. Εχει κοσμο. θα περασεις καλα.
ΟΚ λειντι. Δεκτον. Αν και ο δημαρχος το παιζει ιστορια ..γιατι πουλαει και λιγο μουρη ΛΑΟΣ ..αν και κατα βαση δικος τους.
metamelia3
01-06-2010, 11:34
ακουσα εν τω μεταξυ φοβερη αποψαρα πριν κατι μερες οτι μονο οι γυναικες λεσβιες μπορει να ειναι επαναστατριες και εμεις που ειμαστε αντρες ειμαστε κατ' αναγκη αλλοτριωμενοι πατριαρχικοι.
η δικτατορια του νοικοκυριατου ρε πουστη.
MaX Payne
01-06-2010, 12:19
ε επρεπε να την βγαλεις εξω και να δειξεις στις ψευτοεπαναστατριες τι σημαινει επαναστατικος νμπουτσος
metamelia3
01-06-2010, 12:23
και τι θα καταφερνα; ολοι τρελοι ειναι πια.
KoiliaSamprela
01-06-2010, 12:30
http://i47.tinypic.com/2ljrd4m.jpg
αρκουδιάρης και αγύμναστος ... έχει λέτε ελπίδα?
οι χορηγοί δεν φτιάχνουν, ούτε ελέγχουν την εκδήλωση, απλώς την χρηματοδοτούν, για να γίνει κάτι τόσο μεγάλης κλίμακας δεν μπορεί να προκύψει ακουμπώντας ό,τι έχει ευχαρίστηση ο καθένας. Το ίδιο και στη Γυμνή Ποδηλατοπορεία, κανένας χορηγός δεν επιβάλλει τίποτε, αν συμφωνεί χρηματοδοτεί, αν δεν του αρέσει δεν.
Αντε γαμησου επιτελους Καντιρε αριστεροπεριεργε, προστατη της Καρετας-Καρετας και της Τζιβιτζιλους-Τζιβιτζιλους
δηλαδή αυτή η πορεία προμοτάρει την ελεύθερη σεξουαλική επιλογή,διαδίδοντας οτι για να είσαι gay πρέπει να είσαι FABULOUS,προκλητικός και υπερφίαλος. και μας λέει οτι οι σχέσεις των φύλων έχουν πρόβλημα,οπότε αυτοί που δεν είναι straight ας μαζευτούν για οργιάκια στο κέντρο της αθήνας. αυτό θες να μας πεις.
αυτά που γράφεις είναι τα φαντασιωτικά ομοφοβικά και κινδυνολογικά αντανακλαστικά του μέσου ατόμου που προσπαθεί πάση θυσία να ταυτίζει τον εαυτό του με το βιολογικό του φύλο. Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή. ΔΕΝ αντέχει αυτή η χαρακτηροδομή να δει κάποιον να προβαλει δημόσια προκλητικά την διαφυλετική ή ομοφυλοφιλική του ταυτότητα, ενώ γουστάρει ή τουλάχιστον δεν ενοχλείται όταν κάποιες ομάδες προβάλουν δημόσια κάποια άλλης φύσης ταυτότητα (πχ μουσική (πανκ, μεταλάς, κλπ, πολιτική, εθνική, ποδοσφαιρική κλπ)
αυτά που γράφεις είναι τα φαντασιωτικά ομοφοβικά και κινδυνολογικά αντανακλαστικά του μέσου ατόμου που προσπαθεί πάση θυσία να ταυτίζει τον εαυτό του με το βιολογικό του φύλο. Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή. ΔΕΝ αντέχει αυτή η χαρακτηροδομή να δει κάποιον να προβαλει δημόσια προκλητικά την διαφυλετική ή ομοφυλοφιλική του ταυτότητα, ενώ γουστάρει ή τουλάχιστον δεν ενοχλείται όταν κάποιες ομάδες προβάλουν δημόσια κάποια άλλης φύσης ταυτότητα (πχ μουσική (πανκ, μεταλάς, κλπ, πολιτική, εθνική, ποδοσφαιρική κλπ)
Τραβα ρε γαμησου αριστεροπεριεργε, τραβα στην πορεια θα σε χορτασουνε πουτσο παλιομαλακα, θα μας πεις για χαρακτηροδομες.
[edit]
Αντε κλαπαρχιδα που την εχεις δει και ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ του γκεη κινηματος. Παλια κατι τετοιους σαν εσενα τους κρεμαγανε δημοσια!
Τραβα ρε γαμησου αριστεροπεριεργε, τραβα στην πορεια θα σε χορτασουνε πουτσο παλιομαλακα, θα μας πεις για χαρακτηροδομες.
απόλυτη επιβεβαίωση του παραπάνω, κανένας δεν παραδέχεται τους λόγους για τους οποίους ενοχλείται με δημοσιοποίηση θεμάτων ή εκδηλώσεων σχετικά με σεξουαλικό προσανατολισμό,
αλλά αυτοί οι λόγοι έχουν σχέση με την επιβολή κοινωνικών ρόλων που ταυτίζονται απόλυτα με το βιολογικό φύλο,
όμως ποτέ κανένας δεν είναι ψυχολογικά αμιγής άντρας ή γυναίκα,
απλώς αναγκάζεται να καταπιέσει την μη αποδεκτή πτυχή του φυλετικού είναι του
και αμύνεται πολύ σθεναρά σε κάθε εξωτερικό ερέθισμα που την θέτει σε πραγματική η φαντασιωτική αμφισβήτηση
Μας λες και ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και απο πανω ?
Amnesiac.
01-06-2010, 13:23
Για πες με παραδείγματα τι έχεις καταπιέσει μέσα σου, γιατί δεν το πολυκατάλαβα.
Τι σκεφτόσουν και σε τι φάσεις; (π.χ. μετά από καυγά με τη γυναίκα σου, μετά από παρακολούθηση ταινίας με τίτλο "wet boys save the earth", στο άσχετο κτλ)
Για πες με παραδείγματα τι έχεις καταπιέσει μέσα σου, γιατί δεν το πολυκατάλαβα.
Τι σκεφτόσουν και σε τι φάσεις; (π.χ. μετά από καυγά με τη γυναίκα σου, μετά από παρακολούθηση ταινίας με τίτλο "wet boys save the earth", στο άσχετο κτλ)
Amnesiac, οταν ησουν μικρος και ειχες πυρετο η μανα σου σου εδινε σιροπακι ή υποθετο;
Amnesiac.
01-06-2010, 13:31
Μου έδειχνε φωτογραφίες με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και μου έλεγε "αυτοί δεν αρρωσταίνουν ποτέ" και με έβαζε να φιλήσω τον αδερφό μου.
Μου έδειχνε φωτογραφίες με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και μου έλεγε "αυτοί δεν αρρωσταίνουν ποτέ" και με έβαζε να φιλήσω τον αδερφό μου.
και σου έβαζε υπόθετα για ενήλικους και κλύσμα για να απομακρύνονται οι τοξίνες του εντέρου και σου έλεγε πως άμα κρατάς σε φόρμα τη ροδέλα σου δεν θα πάθεις ποτέ αιμοροϊδες :Ρ
Amnesiac.
01-06-2010, 13:52
Και ζωγράφιζα πάντα με ΠΙΝΕΛΑΚΙ.
στον ζωγράφιζαν με πινελάκι θες να πεις :Ρ
Οχι ρε η θυρα 7...τιμα τους νεκρους της. Κατεβα μια βολτα. Εχει κοσμο. θα περασεις καλα.
ΟΚ λειντι. Δεκτον. Αν και ο δημαρχος το παιζει ιστορια ..γιατι πουλαει και λιγο μουρη ΛΑΟΣ ..αν και κατα βαση δικος τους.
οταν κανουμε συγκεντρωση για να τιμησουμε το σπιτακι σου θα σε φωναξουμε να βγαλεις και τον πανηγυρικο
rat_poison
01-06-2010, 17:05
(LBT+)Gay Pride. Σα να λέμε White Pride, αλλά με εναλλακτικές σεξουαλικότητες αντί για ράτσες.
atom_smasher
01-06-2010, 17:13
οταν κανουμε συγκεντρωση για να τιμησουμε το σπιτακι σου θα σε φωναξουμε να βγαλεις και τον πανηγυρικο
Σου θιξαμε τα ιερα και στραβωσες ε; ελα ξυδακι.
nikolasfluxus
01-06-2010, 21:31
αυτά που γράφεις είναι τελείως άσχετα με αυτά που γράφω.
και μόνο που ταύτισες την σεξουαλική ταυτότητα με τα γελοία lifestyle της παρένθεσης,αποδεικνύεις αυτό που λέω και δείχνεις την δική σου και την δική τους ηλιθιότητα ολοφάνερα. η σεξουαλική προτίμηση ΔΕΝ χρειάζεται εκδηλώσεις υπερηφάνιας,προφανώς και είσαι οκ μαζί της αφού σ'αρέσει!τους υπόλοιπους τί τους ενδιαφέρει?όπως είπα,χαμένε,αυτό το gay pride έχει τόσο νόημα όσο θα είχε ένα straight pride,δηλαδή κανένα.
αν θεωρείς οτι ο κόσμος με γκέη που τους αρέσει η μόδα,στρέητ που βλέπουν μπάλα και μεταλλάδες που αφήνουν κοτσίδα είναι μια χαρά έτσι,συνέχισε να βλέπεις τηλεόραση και να μαθαίνεις τα ίδια στον γιόκα σου.
Drumsick
01-06-2010, 21:32
Similar Threads
Woven Hand _ 2010 - The Threshing Floor(4AD,2010)
By 00i00 in forum Albums
=S
αυτά που γράφεις είναι τελείως άσχετα με αυτά που γράφω.
και μόνο που ταύτισες την σεξουαλική ταυτότητα με τα γελοία lifestyle της παρένθεσης,αποδεικνύεις αυτό που λέω και δείχνεις την δική σου και την δική τους ηλιθιότητα ολοφάνερα. η σεξουαλική προτίμηση ΔΕΝ χρειάζεται εκδηλώσεις υπερηφάνιας,προφανώς και είσαι οκ μαζί της αφού σ'αρέσει!τους υπόλοιπους τί τους ενδιαφέρει?όπως είπα,χαμένε,αυτό το gay pride έχει τόσο νόημα όσο θα είχε ένα straight pride,δηλαδή κανένα.
αν θεωρείς οτι ο κόσμος με γκέη που τους αρέσει η μόδα,στρέητ που βλέπουν μπάλα και μεταλλάδες που αφήνουν κοτσίδα είναι μια χαρά έτσι,συνέχισε να βλέπεις τηλεόραση και να μαθαίνεις τα ίδια στον γιόκα σου.
Αν εσύ δεν βλέπεις διαφορά σε μια gay pride και μια straight pride, πές μου ΓΙΑΤΙ είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να υπάρξει η δέυτερη και φυσικά δυνατή η πρωτη. Πολύ απλά, γιατί η ταυτότητα του φύλου είναι μεγάλο ταμπού και υφίσταται ένα σωρό ρατσιστικές περιθωριοποιήσεις. Αυτό ακριβ΄ςω διαδηλώνεται. Οταν πάψουν να αντιμετωπίζονται στην καλύτερη ως ομάδα και θέμα που απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό, ειδικά απέναντι στα παιδιά, κλπ, κλπ (Στρελλα, Μπομπ σφουγγαράκης, κλπ), στην χειρότερη ως ανώμαλοι, ξεφωνημένες, βιτσιόζοι, κλπ, κλπ, τότε δεν θα έχει νόημα μια τέτοια εκδήλωση. Αλλά απέχουμε πολύ ακόμα από αυτό, ειδικά στη χώρα μας.
και για πες μου και γιατί ενώ είναι γραφικές οι δημόσιες προβολές των πολιτικών, μουσικών, αθλητικών ταυτοτήτων και του οπαδισμού, θεωρούνται πολύ πιο αποδεκτές από μια πολιτικά δικαιολογημένη εκδήλωση για την αποενοχοποίηση του σεξουαλικού προσανατολισμού.
metamelia3
01-06-2010, 22:11
ενα ποστ για πολυ ξυλο.
προφανως υπαρχει ενα τεραστιο προβλημα προσδιορισμου με βαση το βιολογικο φυλο. κατ' επεκταση υπαρχει και ενα τεραστιο προβλημα σεξουαλικοτητας και ακομα μεγαλυτερο αποδοχης των επιμερους σεξουαλικων συμπεριφορων. ετσι, οσοι ανθρωποι πληττονται περισσοτερο απ' αυτο (LGBTQ), οχι απο την λειψη σεξουαλικη ικανοποιηση την οποια επιβαλλει η κοινωνια (που ισχυει και για τους στρεητ), αλλα απο πιο αμεσα πραγματα (τυπου μπουνιες, κλωτσιες, μαχαιριες κι αποκλεισμους) ειναι λογικο να θελει να διεκδικησει κατι. ως εδω καλα.
οταν ομως αυτο το κατι το διεκδικει με ενα λαϊφσταϊλ το οποιο ενστερνιζεται απολυτως τις αξιες της κενωνιας που μας πληττουν (βαζει την παπαριζου να παιξει, κινειται σε κλαμπ και επικεντρωνεται στα υλικα αγαθα, αποδεχεται παθητικοτητα οποιοδηποτε ακτιβισμο αρκει να ειναι σε ανωδυνες θεαματικες μορφες) πως ακριβως περιμενεις να το υπερασπιστουμε;
nikolasfluxus
01-06-2010, 22:30
edit: @Candirou βέβαια
μα το νόημα εξ αρχής δεν θα έπρεπε να είναι το να διαχωρίσουν την θέση τους από τους υπόλοιπους,με αυτό τον τρόπο εντείνουν ακόμα περισσότερο τον ρατσισμό,αυτοπεριθωριοποιούνται.
και οι ενστάσεις σου για ρατσισμό/κακή αντιμετώπιση είναι υπερβολικές.άλλωστε κι ένας με μεγάλο μουστάκι που περπατάει με τις φτέρνες μάγκικα θα αντιμετωπιζόταν το ίδιο περιφρονητικά με μια φτερού με μάτι πεταλούδα.
την πρώτη πρότασή σου δεν την κατάλαβα,κακή σύνταξη.
@ καλκι
το να έιναι κάποιος γκαίη δεν τον κάνει και αυτόματα επαναστάτη ενάντια στο σύστημα που θα ανατρέψει τις υπάρχουσες δομές. Συνήθως τυχάινει να έιναι ένας κοινός πολίτης, πιθανότατα απολιτίκ, που νοιώθει αποκλεισμό ή περιθωριοποίηση ή γραφικότητα στην αντιμετώπισή του.
Αλλωστε η ομοφοβία δεν έχει και πολύ σχέση με πολιτικά κινήματα, είναι διαχυμένη σε όλα, ακόμα και στα πιο ριζοσπαστικά. Οπότε τα κριτήρια κριτικής για αυτή την εκδήλωση δεν μπορούν να αντληθούν αποκλειστικά από τον ριζοσπαστικό πολιτικό χώρο.
@νικολας
Η διαφορά gay pride και straight pride είναι ότι η δεύτερη είναι αδιανόητη να υπάρξει, για ευνόητους λόγους: Οι straight δεν έχουν μια ταυτότητα που αμφισβητείται, στιγματίζεται, κλπ ώστε να ντρέπονται, είναι ενταγμένοι στην ομάδα των νορμάλ! Οι άλλοι πρέπει να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, σπάζοντας τη σιωπή και τα ενοχικά σύνδρομα και προβάλοντας άφοβα την ταυτότητά τους.
Σε αυτή τη φάση, είναι μια αποδεκτή ενέργεια: υπάρχουμε και θέλουμε να μας αντιμετωπίζετε ως ίσους, προκαλούμε για να αντιληφθείτε πως το προβλημα είναι στα ομοφοβικά ανακλαστικά, τα οποία κινητοποιούνται στο φουλ μπροστά σε τέτοια δημόσια θεάματα. Το ίδιο κάνουν και κάθε καταπιεσμένη ομάδα, βγαίνει στους δρόμους με τις σημαίες τους αν είναι εθνική μειονότητα, γυμνοί αν είναι να διεκδικήσουν την αποενοχοποίηση του γυμνού σώματος, ανάπηροι με τα καροτσάκια κλπ. Ολοι έχουν σκοπό να προκαλέσουν τα χρηστά ήθη και την κοινή γνώμη.
Τέλος πάντω ο λόγος για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ είναι φιλελεύθερος λόγος, εμείς πρέπει να μιλάμε για την ελευθερία ταθρώπου γενικά μέσα στην κενωνία.
Αυτό σε περίπτωση που έρθει κάποιος να ρωτήσει πως γίνεται να προσθέσεις ειδικό πολιτικό βάρος σε μια ομάδα που συσπειρώνεται βάσει της σεξουαλικότητας.
metamelia3
01-06-2010, 22:59
@ καλκι
το να έιναι κάποιος γκαίη δεν τον κάνει και αυτόματα επαναστάτη ενάντια στο σύστημα που θα ανατρέψει τις υπάρχουσες δομές. Συνήθως τυχάινει να έιναι ένας κοινός πολίτης, πιθανότατα απολιτίκ, που νοιώθει αποκλεισμό ή περιθωριοποίηση ή γραφικότητα στην αντιμετώπισή του.
Αλλωστε η ομοφοβία δεν έχει και πολύ σχέση με πολιτικά κινήματα, είναι διαχυμένη σε όλα, ακόμα και στα πιο ριζοσπαστικά. Οπότε τα κριτήρια κριτικής για αυτή την εκδήλωση δεν μπορούν να αντληθούν αποκλειστικά από τον ριζοσπαστικό πολιτικό χώρο.
δεν μιλησα για κοινωνικη επανασταση, μιλαω για στοιχειωδη προβληματα που εχουν να αντιμετωπισουν, προβληματα τα οποια κατεβαινουν στις κουτρες του κοσμου ως σημασιες του καπιταλιστικου φαντασιακου (αφου σ'αρεσει κι αυτη η ορολογια). δεν μπορεις να περιμενεις οτι σ'αυτα τα πλαισια δεν θα συνεχισεις να εκλαμβανεσαι ως διαφορετικος, εκτρωματικος, διεστραμμενος, προβληματικος*. αλλοτριωση ειναι και ως γνωστον δεν πολεμαται με αλλοτριωμενα μεσα.
*εντιτ: η μονη λυση που μπορουν να προσφερουν τετοια πραγματα ειναι οι politically correct λύσεις που απλα φορμαρουν συμπεριφορες αφηνοντας ανεγγιχτες τις νοοτροπιες απο κατω.
nikolasfluxus
01-06-2010, 23:06
@νικολας
Η διαφορά gay pride και straight pride είναι ότι η δεύτερη είναι αδιανόητη να υπάρξει, για ευνόητους λόγους: Οι straight δεν έχουν μια ταυτότητα που αμφισβητείται, στιγματίζεται, κλπ ώστε να ντρέπονται, είναι ενταγμένοι στην ομάδα των νορμάλ! Οι άλλοι πρέπει να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, σπάζοντας τη σιωπή και τα ενοχικά σύνδρομα και προβάλοντας άφοβα την ταυτότητά τους.
Σε αυτή τη φάση, είναι μια αποδεκτή ενέργεια: υπάρχουμε και θέλουμε να μας αντιμετωπίζετε ως ίσους, προκαλούμε για να αντιληφθείτε πως το προβλημα είναι στα ομοφοβικά ανακλαστικά, τα οποία κινητοποιούνται στο φουλ μπροστά σε τέτοια δημόσια θεάματα. Το ίδιο κάνουν και κάθε καταπιεσμένη ομάδα, βγαίνει στους δρόμους με τις σημαίες τους αν είναι εθνική μειονότητα, γυμνοί αν είναι να διεκδικήσουν την αποενοχοποίηση του γυμνού σώματος, ανάπηροι με τα καροτσάκια κλπ. Ολοι έχουν σκοπό να προκαλέσουν τα χρηστά ήθη και την κοινή γνώμη.
τα ομοφοβικά και οποιαδήποτε αντανακλαστικά δεν εξαλείφονται ερεθίζοντάς τα,αυτό είναι τελείως παράλογο!
υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην πρόκληση και το έχειν ξεκάθαρους στόχους ή αιτήματα.
και 'το σπάσιμο της σιωπής και τα ενοχικά σύνδρομα' είναι πολύ δραματικά ειπωμένα,ειδικά όταν μιλάμε για θεαματικά/μηντιακά διαμορφωμένους gay κλπ
'ανάπηροι με τα καροτσάκια κλπ' με αυτό πέθανα:touched:
post of the year
Θα ήθελα πολύ να δω ενήλικο γιο Καντιρού να του παρουσιάζει το αγόρι του πάντως.
εσυ δεν ειχες κλεισει τα 18?
τα ομοφοβικά και οποιαδήποτε αντανακλαστικά δεν εξαλείφονται ερεθίζοντάς τα,αυτό είναι τελείως παράλογο!
υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην πρόκληση και το έχειν ξεκάθαρους στόχους ή αιτήματα.
και 'το σπάσιμο της σιωπής και τα ενοχικά σύνδρομα' είναι πολύ δραματικά ειπωμένα,ειδικά όταν μιλάμε για θεαματικά/μηντιακά διαμορφωμένους gay κλπ
'ανάπηροι με τα καροτσάκια κλπ' με αυτό πέθανα:touched:
post of the year
Σε διαπροσωπικό επίπεδο το να προκαλείς τα ομοφοβικά αντανακλαστικά του άλλου δεν είναι αποτελεσματικό, όμως το πράγμα αλλάζει όταν το θέμα περάσει στη δημόσια σφαίρα. Τότε αυτά, όπως και κάθε ταμπού, εκτίθενται και γίνονται θέμα συζήτησης με τέτοιες προκλητικές εκδηλώσεις. Πάντα η σε μειονεκτική θέση κοινωνικές ομάδες με προκλητικό για την εποχή τους τρόπο διεκδικούν ταυτότητα και αξιοπρέπεια. Ετσι κάναν και οι γυναίκες παλιά, αφήσαν την κουζίνα και επέδειξαν πολύ προκλητικές για το φύλο τους συμπεριφορές, βγήκαν μαζικά στους δρόμους και μιλούσαν για ίσα δικαιώματα, ενώ γενικά ήταν σούζα σε μια κατάσταση λίγο καλύτερη από τα ζώα. Τηρουμένων των αναλογιών των τότε ηθών της εποχής, ήταν σχεδόν το ίδιο προκλητικό στην τότε αντροκρατούμενη κοινωνία με τη gay parade την γυμνή ποδηλατοπορεία, κλπ σήμερα. Τι θα συμβούλευε κάποιος σαν εσένα με τα μυαλά εκείνης της εποχής στις σουφραζέτες;
~ladykiller~
02-06-2010, 10:10
ρε μλκ candiru δλδ πραγματικά, τι δεν καταλαβαίνεις?
ρε μλκ candiru δλδ πραγματικά, τι δεν καταλαβαίνεις?
εσύ αν δεν συμφωνείς και θέλεις κάτι πιο επαναστατικό
ή δεν συμμετέχεις καθόλου, ή συμμετέχεις μαζί με ομοϊδεάτες σε ξεχωριστή εκδήλωση οργανωμένη και με αιτήματα σύμφωνα με τον τρόπο που την θέλετε.
Αφού όμως δεν υπάρχει τέτοια προοπτική, τότε αυτή είναι η καλύτερη για μένα, να στηρίξω την υπάρχουσα.
~ladykiller~
02-06-2010, 10:35
γράφω...γράφω... σβήνω... γράφω... σκέφτομαι (σπάνια)... ξαναγράφω... ξανασβήνω και ξαναγράφω..................
μετά καταλαβαίνω πως είναι μάταιο
metamelia3
02-06-2010, 10:49
Σε διαπροσωπικό επίπεδο το να προκαλείς τα ομοφοβικά αντανακλαστικά του άλλου δεν είναι αποτελεσματικό, όμως το πράγμα αλλάζει όταν το θέμα περάσει στη δημόσια σφαίρα. Τότε αυτά, όπως και κάθε ταμπού, εκτίθενται και γίνονται θέμα συζήτησης με τέτοιες προκλητικές εκδηλώσεις. Πάντα η σε μειονεκτική θέση κοινωνικές ομάδες με προκλητικό για την εποχή τους τρόπο διεκδικούν ταυτότητα και αξιοπρέπεια. Ετσι κάναν και οι γυναίκες παλιά, αφήσαν την κουζίνα και επέδειξαν πολύ προκλητικές για το φύλο τους συμπεριφορές, βγήκαν μαζικά στους δρόμους και μιλούσαν για ίσα δικαιώματα, ενώ γενικά ήταν σούζα σε μια κατάσταση λίγο καλύτερη από τα ζώα. Τηρουμένων των αναλογιών των τότε ηθών της εποχής, ήταν σχεδόν το ίδιο προκλητικό στην τότε αντροκρατούμενη κοινωνία με τη gay parade την γυμνή ποδηλατοπορεία, κλπ σήμερα. Τι θα συμβούλευε κάποιος σαν εσένα με τα μυαλά εκείνης της εποχής στις σουφραζέτες;
ρε ανθρωπε, για την απατη του θεματος σου λεμε. ενα ΤΕΤΟΙΟ γκεη πραηντ (που βασιζεται απλα στο θεαμα) το μονο που θα κανει θα ειναι να συντηρησει το λαηφσταηλ και η μονη δημοσια προκληση που θα κανει θα ειναι να δωσει πατημα σε κανα τραγκα ή καναν αλλο τηλε-ευαγγελιστη να βγει να μιλαει στα παραθυρα. αυτη ειναι η δημοσιοποιηση που θες να του δωσεις. και ουτως η αλλως, εμεις οι κακομοιροι στρεητ αγωνιστες τους θεωρουμε εντος του αγωνα μας οταν ειναι να κατεβουμε για "ασφαλιστικο", "εκπαιδευτικα", "σιωνιστές δολοφόνους" ή ότι άλλο μας την βαρέσει εκείνες τις ημέρες του μήνα, δεχομαστε τους αγωνες της κοινοτητας ομοφυλοφιλων κι αυτοι δεν χαμπαριαζουν τιποτα. ειμαστε σοβαροι δηλαδη;
γενικα δεν προκαλει τιποτα. εγω γουσταρω που βαλαν τον τσολια αλλα ας μην θεωρησουμε οτι καταφερνουν τιποτα παραπανω απο το να κανουν πλακα. εκει που θα καταφερναν θα ηταν αν ειχαν βαλει και εκεινη την λεξουλα "στρεητ" αναμεσα στις αλλες που οντως θα προκαλουσε το να βλεπεις ο υγιής και φυσιολογικός τυπος να βρισκεται στην ιδια φαρα μ' αυτους τους διεστραμμενους!
Αφού όμως δεν υπάρχει τέτοια προοπτική, τότε αυτή είναι η καλύτερη για μένα, να στηρίξω την υπάρχουσα.
φοβεροτατη λογικη. αφου δεν εχουμε ντουρουτι κι εμμα γκολντμαν, παμε ταμτα και παπαριζου, μεσες-ακρες το ιδιο ειναι.
μπορεις να καταλαβεις οτι αυτο το θεαματικο γκεη πραηντ δεν ειναι μια μικροτερης εντασης εκδηλωση για τους ομοφυλοφιλους αλλα βλαβερή για τους ίδιους;
Καντιρε,
Παραλληριζεις με το γυναικειο κινημα.
Αναλογισου λοιπον ποσο νοημα ειχε το καψιμο του σουτιεν και πως περασε σε εμας σημερα.
Και ποσο μετρησε και επισης περασε στο σημερα το δικαιωμα της ψηφου.
Ποσο σημασια ειχε το αν ξυριζουμε τα μνια μας και τα ποδια μας σε σχεση με το να μην κακοποιουμαστε, να διατηρουμε την περιουσια μας και να εχουμε λογο στα παιδια μας.
Ποσο νοημα εχει για μια γυναικα που της κανουν κλειτοριδεκτομη να βγαινουν οι εδω κοτες την ημερα της γυναικας και να πινουν τσιπρα με τις φιλεναδες τους.
Προσαρμοσε αντιστοιχα.
nikolasfluxus
02-06-2010, 19:08
*κάτι για την απενοχοποίηση του ποδηλάτου*
talkdirtytome
02-06-2010, 19:34
DYKES ON BIKES
Η ΑΜΦΙΚΟΛΠΟΤΑΛΑΝΤΩΣΙ (ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙ) ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.
Η ΑΜΦΙΚΟΛΠΟΤΑΛΑΝΤΩΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.
ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Ω ΛΕΣΒΙΑΙ, ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΑΜΦΙΚΟΛΠΟΤΑΛΑΝΤΟΥΣΘΕ!
Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ('Η ΑΝΤΡΩΝ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΑΓΜΑΤΙΚΑ* ΣΗΜΕΙΑ (ΑΣΥΝΕΧΕΙΕΣ) ΣΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ.
Η ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΠΟΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΝ ΔΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΗΣ π/2 ΑΚΤΙΝΙΑ (90 ΜΟΙΡΕΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ, ΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΠΟΙ ΤΑΛΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΡΟΠΑ (ΔΗΛΑ ΔΗ, ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΚΗ ΠΡΑΞΙ). ΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΠΟΙ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ (ΔΗΛΑ ΔΗ, ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΩΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΥΟ ΚΡΙΑΡΙΑ ΕΝ ΜΑΧΗ), Η ΔΟΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΙ ΟΛΙΚΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΗΣ π ΑΚΤΙΝΙΑ 'Η 180 ΜΟΙΡΕΣ).
ΗΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΑΝΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΡΥΦΩΣΕΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΗΡΕΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΜΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ), ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΙ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΕΔΩ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ).
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ:
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΕΣ (Η ΑΛΛΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΗΛΕΟΣ), Η ΑΠΟΚΛΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΣΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΕΣ ΟΥΣΕΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ (ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟΙ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ), ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΑ ΔΥΟ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΛΟΥΓΚΡΟΠΟΥΣΤΑΙΩΝ, ΣΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ ΛΕΣΒΙΑΣ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΖΩΝΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ).
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙ (ΔΙΕΙΣΔΥΣΙ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΥ ΦΑΛΛΟΥ-ΦΑΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΕ ΥΓΡΟ ΚΟΛΠΟ-ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ) ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΞΗΣΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΤΗΣ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΡΥΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ).
Καντιρε,
Παραλληριζεις με το γυναικειο κινημα.
Αναλογισου λοιπον ποσο νοημα ειχε το καψιμο του σουτιεν και πως περασε σε εμας σημερα.
Και ποσο μετρησε και επισης περασε στο σημερα το δικαιωμα της ψηφου.
Ποσο σημασια ειχε το αν ξυριζουμε τα μνια μας και τα ποδια μας σε σχεση με το να μην κακοποιουμαστε, να διατηρουμε την περιουσια μας και να εχουμε λογο στα παιδια μας.
Ποσο νοημα εχει για μια γυναικα που της κανουν κλειτοριδεκτομη να βγαινουν οι εδω κοτες την ημερα της γυναικας και να πινουν τσιπρα με τις φιλεναδες τους.
Προσαρμοσε αντιστοιχα.
το πώς πέρασε ένα γεγονός σήμερα δεν έχει να κάνει με τα τότε κίνητρα, άλλωστε πολλά πράγματα διαστρεβλώνονται όταν πλέον έχουν ενσωματωθεί στο σύστημα και αυτό τα χρησιμοποιεί εξουδετερωμένα και για τους δικούς του σκοπούς. Ομως εδώ δεν μιλάμε για κάτι άμεσα πολιτικό, αλλά για απελευθέρωση από τα κοινωνικά ταμπού, πολλά από τα οποία προκαλούν ακόμα αποκλεισμούς.
Από τη στιγμή που η ομοφιλοφιλία δεν αποτελεί από τη μεριά τους μια ενιαία πολιτική ομάδα, αλλά μια νεφελώδη , όμως αποτελεί μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία από την άλλη μεριά της συντηρητικής κοινής γνώμης, τότε σε αυτό το παιχνίδι θα επιχειρήσουν να παίξουν με τους καλύτερους δυνατούς όρους για να επιδράσουν σε αυτή την κοινή γνώμη. Εννοείται ότι και σε μένα φαίνεται "κάπως..." ο τρόπος αυτός, αλλά είναι κάτι πολύ προκλητικό για τα ήθη μας από την ισοπεδωτική αναγωγή της ημέρας της γυναίκας σε γυνακείες εξόδους σε ταβερνεια και αντρικά στριπ σόου, οπότε είναι άξιο ενδιαφέροντος προς το παρόντουλάχιστον.
pisoglendis-pisoglendis.blogspot.com
pisoglendis-pisoglendis.blogspot.com
http://pisoglendis-pisoglendis.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html
μια χαρά τα λέει
ΥΓ. Τον ξέρω και προσωπικά αυτόν, είναι γκαίη ακτιβιστής
Οικολ. Πράσινος είναι και θεσσαλονικιός
πατε και για ποδηλατο γυμνοι μαζι?
~ladykiller~
03-06-2010, 11:32
κ πούστης και οικολόγος....
πατε και για ποδηλατο γυμνοι μαζι?
δεν ήταν στις προηγούμενες, αύριο δεν ξέρω
Καλά ρε Κάντιρε, είσαι και κάποιας ηλικίας και δε μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο μια αυτοαποκαλούμενη προκλητική πορεία διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων, από μία πχ πολιτική ή εθνική;
Στην τελική ποιός είναι ο στόχος τους;
Οι περισσότεροι άνθρωποι αδιαφορούν για τις σεξουαλικές προτιμήσεις αυτών. Ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Δεν είναι ανάγκη να το διαφημίζουν. Άλλο να κάνεις πορεία για να φωνάξεις και να διεκδικήσεις δικαιώματα και άλλο για να προκαλέσεις.
Καλά ρε Κάντιρε, είσαι και κάποιας ηλικίας και δε μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο μια αυτοαποκαλούμενη προκλητική πορεία διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων, από μία πχ πολιτική ή εθνική;
Στην τελική ποιός είναι ο στόχος τους;
Οι περισσότεροι άνθρωποι αδιαφορούν για τις σεξουαλικές προτιμήσεις αυτών. Ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Δεν είναι ανάγκη να το διαφημίζουν. Άλλο να κάνεις πορεία για να φωνάξεις και να διεκδικήσεις δικαιώματα και άλλο για να προκαλέσεις.
δεν παύει να είναι μια πορεία διεκδίκησης όπως οι εθνικές και πολιτικές και συγχρόνως επίδειξης όπως πολιτικές, εθνικές, ποδοσφαιρικές, κλπ με επιπλέον το στοιχέιο της πρόκλησης των χρηστών ηθών, όπως η γυμνή ποδηλατοπορεία. Αυτό ενοχλεί και αυτός είναι ο σκοπός τους. Για το αν αδιαφορούν ή όχι οι άνθρωποι για για τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ναι αδιαφορούν αρκεί να μην είναι στον συγγενικό τους κύκλο
Εγώ μόνο χαίρομαι που δε μας έχεις ζαλίσει τα παπάρια στο τόπικ για το ποδήλατο πάντως!
Οκ, παω πασο. Αν κρινεται ενα inside party ως πολιτικη πραξη και αρκουμαστε σε ενα απο το τιποτα καλα ειναι και τα φτερα, πασο.
μα δεν είναι Inside party, άσχετα αν έχει κάποια χαρακτηριστικά τετοια που πιο πολύ του τα αποδίδουν οι απ'έξω
E, τοτε δεν ξερουν απο προμο.
geologiko_karoto
04-06-2010, 00:55
http://www.youtube.com/watch?v=epTzUIeCCUw
επιτέλους λάμπει η αλήθεια πουστράκια
δεν παύει να είναι μια πορεία διεκδίκησης όπως οι εθνικές και πολιτικές και συγχρόνως επίδειξης όπως πολιτικές, εθνικές, ποδοσφαιρικές, κλπ με επιπλέον το στοιχέιο της πρόκλησης των χρηστών ηθών, όπως η γυμνή ποδηλατοπορεία. Αυτό ενοχλεί και αυτός είναι ο σκοπός τους. Για το αν αδιαφορούν ή όχι οι άνθρωποι για για τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ναι αδιαφορούν αρκεί να μην είναι στον συγγενικό τους κύκλο
Λοιπόν, ξανακοίτα την αφίσα τι γράφει.
Όχι πορεία (διαμαρτυρίας ή/και διεκδίκησης) αλλά ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
Σκέψου λοιπόν τι σημαίνει παρέλαση και τι διαφορά έχει από την πορεία.
~ladykiller~
04-06-2010, 09:39
perimene.. kapos 8a to sindesei me ti gimni podilatoporeia k 8a sou e3igisei giati parelasi k oxi poreia :p
θα έχουν βηματισμό δηλαδή, σημαιοφόρο και θα κάνουν στροφή κεφαλής στη βουλή και στους ευζώνους;
μια πορεία είναι μια μίζερη πλέον κατάσταση,
μια παράτα, ας την πω καλύτερα, είναι κάτι το ζωντανό. πολύχρωμο και χαρούμενο, που ο κόσμος θα το δει με άλλο μάτι και θα δείξει κατανόηση για τους περιορισμούς στην κυκλοφορία, άσχετα αν το θέμα τους είναι ενοχλητικό
.
metamelia1
04-06-2010, 11:16
θα έχουν βηματισμό δηλαδή, σημαιοφόρο και θα κάνουν στροφή κεφαλής στη βουλή και στους ευζώνους;
μια παράτα, ας την πω καλύτερα, είναι κάτι το ζωντανό. πολύχρωμο και χαρούμενο, που ο κόσμος θα το δει με άλλο μάτι και θα δείξει κατανόηση για τους περιορισμούς στην κυκλοφορία, άσχετα αν το θέμα τους είναι ενοχλητικό
.
:facepalm:
.
Και σε μία τελευταία προσπάθεια επίκλησης στη λογική (...):
Διαβάζεις τι γράφεις; Τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις και αν ναι, το κάνεις απλά για να γράψεις ασυναρτησίες και να μας τσαντίσεις;
Ο κόσμος θα έδειχνε κατανόηση άμα υπήρχε μη-προκλητική συγκέντρωση και πορεία για να διεκδικήσουν ή και να διαμαρτυρηθούν για δικαιώματα που τους στερούνται σε σχέση με τους στρέιτ.
Χορηγοί, προκλήσεις, "παρέλαση" μου θυμίζει καρναβάλι πάτρας και ρίου ντε τζανέιρου με γκέι χαρακτήρα. ΤΙ κερδίζουν από αυτό πέρα του να κάνουν ένα παρτάκι και να σπάσουν τα νεύρα του κοσμάκη; Είναι δυνατόν να δείξει κάποιος κατανόσηση ή και συμπαράσταση για κάτι τέτοιο;
είναι κάτι για το οποίο ο κόσμος είναι προετοιμασμένος απο μέρες για την ταλαιπωρία στο κυκλοφοριακό, οπότε, όπως και μια ποδηλατοπορεία, ή καρνάβαλο, ή οτιδήποτε σχετικό δεν θα δυσανασχετήσει σχετικά με την ταλαιπωρία του παγιδευμενος μέσα στο αυτοκίνητό του. Θα δυσανασχετήσει ίσως ή θα βρεθεί σε αμηχανία ΜΟΝΟ για το προκλητικό του θεάματος. Καταλαβαίνεις πιστεύω τη διαφορά απο τα γαμοσταυρίδια που ρίχνει ο καθένας άμα πέσει σε μια διαδήλωση όταν επιστρε΄φει από τη δουλειά του
nikolasfluxus
04-06-2010, 15:23
ΣΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ,ΣΚΑΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Κι επιτέλους σταμάτα να την λες ΓΥΜΝΗ. Αφού είστε κοτάρες και με την παραμικρή απειλή για μπάτσους βγαίνετε ντυμένοι.
Σταματα κι εσυ. Δηλαδη τι θες, να δεις μαλαπερδα καντιρου?!!!
μεγάλη σαμπρέλα, μικρή μαλαπέρδα και μέσα σε θάμνο, δεν θα δει και τίποτε
The Donnn
05-06-2010, 13:28
http://www.youtube.com/watch?v=GkCNbvq6ORw
8M8Ng11HN9Y
το ακροδεξιό χτύπημα στο gay pride
nikolasfluxus
07-06-2010, 18:07
είδα στην ΤΒ μερικά πλάνα.
μετά απο κάτι εικόνες με ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ένα πανό που έγραφε 'ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣ..' δε μπόρεσα να διακρίνω περισσότερα.
κατέβηκε η Α.Κ.?:touched:
ή μήπως ήταν ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΝΑΥΤΕΣ?
επίσης οι τραβελάρες και η Πρόεδρος Εκδιδόμενων Γυναικών(ντυμένη παπάς) ήταν παρούσες..
ποια τρελοπαιδα εκπροσωπησαν το φορουμ?
rage for order
07-06-2010, 18:12
είδα στην ΤΒ μερικά πλάνα.
μετά απο κάτι εικόνες με ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ένα πανό που έγραφε 'ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣ..' δε μπόρεσα να διακρίνω περισσότερα.
κατέβηκε η Α.Κ.?:touched:
ε μα φυσικά και κατέβηκε.
nikolasfluxus
07-06-2010, 18:21
''Εκτός από LGBT δεκάδες ήμασταν οι αλληλέγγυοι, απ' όσο είδα κατά κύριο λόγο από την αντιεξουσιαστική κίνηση, την πρωτοβουλία Γένοβα, και τους οικολόγους πράσινους.''
:puke::puke::puke::moutza:
SpiritCrusher
07-06-2010, 18:54
Ωπ, Κάντιρε γι αυτό στηρίζεις εδώ και τόσες σελίδες; Έπεσε ΓΡΑΜΜΗ από το κομμα να αρχίσετε ψηφοθηρία στο ΠΟΥΣΤΟPRIDE;;!`1
~ladykiller~
07-06-2010, 19:05
''Εκτός από LGBT δεκάδες ήμασταν οι αλληλέγγυοι, απ' όσο είδα κατά κύριο λόγο από την αντιεξουσιαστική κίνηση, την πρωτοβουλία Γένοβα, και τους οικολόγους πράσινους.''
:puke::puke::puke::moutza:
ή αλλιώς: "όπου γάμος κ χαρά"
Agenes Robot
07-06-2010, 21:52
σάλτα γαμήσου κωλολεσβία
~ladykiller~
07-06-2010, 22:37
Αλφακαπιτης?
Οικολόγος Πράσινος?
Γενοβιώτης?
Agenes Robot
07-06-2010, 22:42
ρομπότ με πουτσάρα
~ladykiller~
07-06-2010, 23:13
αχα!
καλά αυτό με τη "πουτσάρα" μη το κάνουμε θέμα, γιατί κ εγώ έχω δυο-τρεις διαφόρων μεγεθών :smile:
KoiliaSamprela
08-06-2010, 23:18
μεγάλη σαμπρέλα, μικρή μαλαπέρδα και μέσα σε θάμνο, δεν θα δει και τίποτε
να τονίσω δεν ήμουν εκεί :touched:
Amnesiac.
12-06-2010, 20:44
Ακούω το καινούριο Anathema και μου αρέσει.
Έγινε η παρέλαση ε;
εγινε...ποιος ειναι ο οργασμος του πουστη ?
get dressed
το κλασιμο
~ladykiller~
17-06-2010, 13:43
Την Πέμπτη 17 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 19:00 στο Νοσότρος θα γίνει προβολή του γκαίη αριστουργήματος Ο ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ, βραβευμένο με το χρυσό βότσαλο στο φεστιβάλ της Ικαρίας. Ακολουθεί ξέφρενο ΛΟΑΤ πάρτυ με φτηνά ποτά και ναρκωτικά. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, στο πάρτυ θα υπάρξει special dj set από την Έλενα Παπαρίζου.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1183989#1183989
rage for order
17-06-2010, 13:51
ναι αλλά κάθε τρολλάρισμα που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει αναφορά στον Κάβουρα.
Shadowking
19-06-2010, 20:32
και τον σαββα-μιχαηλ
τον Παναγιώτη Βήχο εννοείς.
και τον σαββα-μιχαηλ
τον Παναγιώτη Βήχο εννοείς.
και τον παναγιωτη βηχο.
τωρα με την χαφιεδοπροδημοσιευση εχουμε ξεχασει τα καλα τρολλαρισματα