PDA

View Full Version : nevermore. 27.5.2010

fandango
28-05-2010, 17:28
ισοπέδωση. λίγος κόσμος σχετικά με τις άλλες φορές, αλλά δεν ενόχλησε κανέναν. πινκς στον Ροσγουελ, καλά που ήρθα και σε ρώτησα στο τέλος και περίμενα για να βγουν για φωτογραφίες. βάλε και το σετλιστ που τσίμπησες, φάρδε. :razz:

http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/7GUS.jpg

Razor
28-05-2010, 17:30
:ροφλ:

Cookie Monster
28-05-2010, 17:36
ισοπέδωση. λίγος κόσμος σχετικά με τις άλλες φορές, αλλά δεν ενόχλησε κανέναν. πινκς στον Ροσγουελ, καλά που ήρθα και σε ρώτησα στο τέλος και περίμενα για να βγουν για φωτογραφίες. βάλε και το σετλιστ που τσίμπησες, φάρδε. :razz:

http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/7GUS.jpg

Ε ποιος ήσουν, δε σε είδα! Δεν ήταν κωλόφαρδος με το σετλιστ, αφού ανέβηκε στη σκηνή και το πήρε ο μαλάκας.

αχαχαχ τώρα είδα το σπόιλερ ο μαλάκας. Από κει που ήμουν δεν έβλεπα ότι έδειχνε 7 και νόμιζα ήταν 6 και λέω SENTIENT 6 ASDFASDAFDFASDF και γυρνάει λίγο και λέω όχι ρε πούστη seven tongues of god =(

Ρεηζορ, ο Γουώρελ φορούσε μπλουζάκι I <3 THRASH.

Clockwork Orange
28-05-2010, 17:44
ενας με μουσια και μπλουζα νεβερμορ ηταν!!! :P
κι εγω ενας με μπλουζα σαν ο!!!
για bolt thrower θα κανονισουμε ER meeting e!!

Cookie Monster
28-05-2010, 17:46
ενας με μουσια και μπλουζα νεβερμορ ηταν!!! :P
κι εγω ενας με μπλουζα σαν ο!!!
για bolt thrower θα κανονισουμε ER meeting e!!

Όχι.

Clockwork Orange
28-05-2010, 17:51
εσυ μπορεις να μας σνομπαρεις!!!
να δω το ipod ομως ποτε θα πουλησεις!

fandango
28-05-2010, 18:00
Ε ποιος ήσουν, δε σε είδα! Δεν ήταν κωλόφαρδος με το σετλιστ, αφού ανέβηκε στη σκηνή και το πήρε ο μαλάκας.

cookie, ήσουν σε μια παρέα τριών κοριτσιών; αν ναι, ήμουν λίγο πιο δίπλα. με μούσια και μπλούζα νεβερμορ. 8)

για το σετλιστ, νόμισα ότι έπιασε ένα από τα δύο που πέταξε ο καράφλας. το πιο θεϊκό όμως που έκανε ήταν το τηλεφώνημα του Warrel... :wink::headbang:

κλοκγουορκ, μαλακία που έφυγες ρε φίλε, κανα 10λεπτο αφού σου έστειλα το τελευταίο μήνυμα βγήκαν από πίσω για φωτογραφίες και αυτόγραφα. ΨΟΦΟΣ στον τραγελαικό τζο της μιουζικλαντ που έσπασε τα αρχίδια ολονών από την αρχή της εβδομαδας και χθες για το after show party στο σιλβερ ντόλαρ "που θα είναι και η μπάντα" και φυσικά δεν ήταν γιατί θα έφευγαν νωρίς για Αθήνα.

btw, o Warrel είπε ότι θα ξανάρθουν για την obsidian conpiracy tour. wtf.

Clockwork Orange
28-05-2010, 18:04
επρεπε να προλαβω τα λεωφορεια ρε του πρινσιπαλ! με ταξι ηρθα!
btw το 8 ball γαμησε χθες ε!! κριμας που δεν ηρθες!

Cookie Monster
28-05-2010, 18:14
cookie, ήσουν σε μια παρέα τριών κοριτσιών; αν ναι, ήμουν λίγο πιο δίπλα. με μούσια και μπλούζα νεβερμορ. 8)

για το σετλιστ, νόμισα ότι έπιασε ένα από τα δύο που πέταξε ο καράφλας. το πιο θεϊκό όμως που έκανε ήταν το τηλεφώνημα του Warrel... :wink::headbang:

btw, o Warrel είπε ότι θα ξανάρθουν για την obsidian conpiracy tour. wtf.

Όχι, με τον Ροζγουελ ήμουν, γι' αυτό ρωτάω ποιος ήσουν εσύ, τεσπα δε σε είδα :Ρ Με το τηλέφωνο ήταν ρησπεκτ. Τον αγάπησα τoν Γουωρελ χθες ρε. Και τον Αττιλα :oops:

Ε θα εννοεί το τουρ προώθησης του δίσκου, δεν ήταν obsidian conspiracy tour το χθεσινό. Άρα ελπίζουμε να ξανάρθουν γρήγορα.

Clockwork Orange
28-05-2010, 18:31
πειτε την ιστορια για το κινητο!!!

Cookie Monster
28-05-2010, 18:39
Μόνο αν συμφωνεί ο Roswell.

Razor
28-05-2010, 18:56
ρε σιχαμα ροσγουελ κι αυτην την εφαγες?

Cookie Monster
28-05-2010, 19:13
ρε σιχαμα ροσγουελ κι αυτην την εφαγες?

Ναι.

Razor
28-05-2010, 19:33
σαβουρογαμης ο γιαννης :!:

Cookie Monster
28-05-2010, 19:51
Ναι:!:

Tispanagias tamatia
28-05-2010, 19:51
:touched:

Cookie Monster
28-05-2010, 19:52
Εσύ τι χαίρεσαι; Αφού κι εσύ σαβουρογάμης είσαι.

Clockwork Orange
28-05-2010, 19:53
:D

Cookie Monster
28-05-2010, 19:55
Νάτος πάλι. Σταμάτα να ποστάρεις συνέχεια.

Tispanagias tamatia
28-05-2010, 19:56
Άλλο σαβουρογάμης όμως και άλλο ΣΑΒΟΥΡΑ.

Cookie Monster
28-05-2010, 19:57
Ψιτ Τζεφ φιλάκια ρε!

Clockwork Orange
28-05-2010, 20:00
εγω φταιω που θα ελεγα καλο λογο αν εκανες το σωστο ποστ!!!
τελικα δικιο εχει ο ραζορ!

Ghost
28-05-2010, 20:46
Ο μουνόδουλος ο αττίλα όλες τις πένες τις πετούσε στις 3 γκόμενες μπροστά. δεν πήρα τίποτα δυστυχώς, ένας φίλος μου τσέπωσε μια πλευλιστ.

Cookie Monster
28-05-2010, 20:54
Όχι και μουνόδουλος ο Αττίλα :pink:

H.
28-05-2010, 20:57
Ποιος είναι ο attila?

fandango
28-05-2010, 21:01
Ποιος είναι ο attila?

o καινούριος κιθαρίστας, τουλάχιστον για την περιοδεία, 24 χρονών, τζόβενος.

συμπαθητικός όμως, και πάνω στη σκηνή το κωλοχαιρόταν.

Cookie Monster
28-05-2010, 21:12
Ποιος είναι ο attila?

o καινούριος κιθαρίστας, τουλάχιστον για την περιοδεία, 24 χρονών, τζόβενος.

συμπαθητικός όμως, και πάνω στη σκηνή το κωλοχαιρόταν.

Ναι! Και έξω μετά ήταν κωλοχαρούμενος, έλεγε ότι πέρασε πολύ καλά κλπ. Στο seven tongues ειδικά χαμογελούσε κάθε μισό λεπτό :Ρ

Φανταγκο πες τίποτα για το λαηβ.

fandango
29-05-2010, 01:29
Φανταγκο πες τίποτα για το λαηβ.

αντε, να πω τίποτα. 8)

τα θετικά: καλή απόδοση, η σκηνική παρουσία του Warrel ήταν κλασικά ανυπέρβλητη, έπαιζε με το iPhone και πάλι ήταν θεός, ο Loomis και ο Williams σταθερές αξίες, ο Aτίλας όπως είπες χαμογελούσε όλη την ώρα και φαινόταν ότι περνάει γαμάτα, ήχος καλούτσικος-θα μπορούσε και καλύτερος, κόσμος λιγότερος από τις 3 προηγούμενες φορές που τους είδα, ίσως να φταίει ότι τότε ήταν στην Υδρόγειο, δεν ξέρω.

αρνητικά: έχοντας στο μυαλό μου το beyond within με το οποίο μπήκαν σε εκείνο το λαιβ που είχε αρρωστησει ο sheppard και έγινε ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, το χθεσινό μου φάνηκε λίγο χλιαρό από άποψη ανταπόκρισης κόσμου. επίσης, υποτίθεται ότι θα έπαιζαν και το deconstruction, αλλά γιοκ. Εξω ο Warrel όταν είδε το βιβλιαράκι του DNB που του πήγαν να υπογράψει είπε ότι είναι το καλύτερό τους άλμπουμ, ε μωρέ μαλάκες τι παίζετε μόνο ένα κομμάτι, νισάφι πια με το tomorrow turned into yesterday σε κάθε λαιβ, βγάλτε το και βάλτε το no more will και το forever να πεθάνουμε επιτόπου. ακούω πολλούς που λένε για τη διάρκεια, με το ζόρι μιάμιση ώρα, ε οκ, μαζί σας αλλά πότε έπαιζαν 2ωρα οι νεβερμορ και δεν το θυμάμαι; τέλος, δεν είχαν μπλουζάκια XL και το L μου είναι στενό άρα πρέπει να αρχίσω δίαιτα. :-(

α, οι rex mundi, ο τραγουδιστής κάτι πήγαινε να κάνει φωνητικά, αλλά πρέπει να δουλέψει ΠΟΛΥ τη σκηνική του παρουσία. εμένα μου φάνηκαν αδιάφοροι, αλλά φαντάζομαι ότι κάποιοι θα γούσταραν, οπότε πάω πάσο.

all in all, τίμιο λάιβ.

Clockwork Orange
29-05-2010, 01:40
νομιζω οτι με τους νεβερμορε μπορουμε να γκρινιαζουμε ωρες για το σετ λιστ που κατανταει ανουσιο!
νταξ κι εμενα δεν μου αρεσουν οι μπαλαντες τους αλλα ηταν και τοσα μπισκοτοτερατα στο λαιβ!
η φαση με το κινητο εμενα με κουρασε λιγο ειδικα στην αρχη που εκοβε χρονο απο το λαιβ αλλα κλαιν!
η διαρκεια μου φανηκε ικανοποιητικοτατη!εντιτ...γενικα μου φανηκε υπεροχο λαιβ ομως!
οι μουντι δεν μου ειπαν απολυτως τιποτα...αλλη μια ελληνικη μπαντα που παιζει θρασοντεθοντουμομπλακοεπικ χεβι μεταλ για να αρεσουν σε ολους!

enitharmon
29-05-2010, 01:56
playlist και πειτε τι διαολο εγινε με το κινητο

Cookie Monster
29-05-2010, 02:07
Fandango!

Η απόδοση του Dane με φάνηκε λίγο κάπως. Λίγο πεσμένος; Δεν ξέρω.

Ο ήχος ΠΟΛΥ μέτριος. Στο Born δεν άκουγα τίποτα τίποτα τίποτα. Μόνο ένα βουητό. Μετά έστρωσε κάπως. Φταίει και το ότι ήμουν πολύ δεξιά βέβαια οπότε απομακρύνθηκα κιόλας.

Τον Σεπαρντ ήθελα να τον κοπανήσω. Όλο κολλημένος εκεί πέρα, δεν έφευγε να έρθει λίγο και ο Γουώρελ. Οκεη ασήμαντο αλλά πρώτη φορά τους έβλεπα, ήθελα να δω κυρίως Γουώρελ.

Εμένα η ανταπόκριση του κοινού μου φάνηκε πολύ ενθουσιώδης σε κάθε κομμάτι =/ Γενικά πολύ γαμάτο κλίμα. Συμφωνώ με το tomorrow turned into yesterday και βασικά ήμαρτον με river dragon και heart collector. Ας τα βγάλουν αυτά και τα 3 κι ας βάλουν sentient 6 (προσωπικό κόλλημα), Lotus Eaters, No more will, αυτά. Και Poison Godmachine. Γενικά έλεος με τις στανταρ μπαλάντες.

To support μου άρεσε απίστευτα. Πολύ δεμένοι. Ενδιαφέρουσα μουσική αλλά ξένιζε λίγο γιατί τα κομμάτια ήταν πολύ μακροσκελή και τεχνικά. Μουσικά μου θύμιζαν atheist, cynic, nevermore, πολλά γενικά. Και η φωνή με άρεζε πολύ.

Σετλιστ:

Beyond Within
The River Dragon Has Come
Your Poison Throne
Born
Emptiness Unobstructed
Inside Four Walls
Tomorrow Turned Into Yesterday
The Termination Proclamation
This Godless Endeavor
The Heart Collector

Encore1
Seven Tongues of God
Narcosynthesis

Encore 2
The Obsidian Conspiracy
Enemies Of Reality

fandango
29-05-2010, 02:09
playlist και πειτε τι διαολο εγινε με το κινητο

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs341.ash1/29208_400456686771_798106771_4028608_1765943_n.jpg
με το iPhone που προφανώς το πήρε προχθές, όλο έβγαζε φωτογραφίες, βιντεάκια, πήρε την αδερφή του τηλ κλπ

εγώ όμως (και η λογικά και η cookie) εννοούσαμε άλλο σκηνικό, που έγινε έξω. Αν θέλει ας το γράψει ο θεούλης χρήστης που το έκανε. κρέντιτς και για το σετλιστ. seven tounges λέει, χαχ.

εντιτ, ναι, ξέχασα να γράψω για τον Dane, η πρώτη φορά που τον άκουσα και είπα "οκ, κάτι παίζει με τη φωνή του" ήταν τότε που αρρώστησε ο sheppard. Αν δεν κάνω λάθος ήταν η αρχή της "αποτοξίνωσης" του Dane από αλκοόλ κλπ, δεν ξέρω αν παίζει κανα ρόλο, αλλά από τότε η φωνή του μου φαίνεται πιο πεσμένη σε σχέση με τα παλιά δικά του στάνταρντς. Όσο για το sentient6, σιγά μωρέ, το ακούσαμε την άλλη φορά καπάκι μετά το learning. δεν ήσουν, ε; :tease:

Cookie Monster
29-05-2010, 02:10
Χαχαχαχ αυτά ερχόμουν να γράψω. Αν θέλει ο θεούλης χρήστης ας το πει. Και ρησπεκτ τα σαρδαμ στο σετλιστ. Ό,τι ναναι.

Α, καλύτερες στιγμές μου φάνηκαν τα seven tongues ΣΑΦΩΣ, inside four walls, narcosynthesis. Ύψιστη ξενέρα το obsidian μετά το narcosynthesis, εκεί που ελπίζαμε για τίποτα από DNB. Ή κανένα tiananmen man.

edit. για sentient 6. Μλκ αυτό το κομμάτι... Τι να πω. Ε θα ξανάρθουν. Θα το παίξουν τότε. ασδφασδφ

Clockwork Orange
29-05-2010, 02:22
και να σκεφτει κανεις οτι το sentient ειναι η συνεχεια του καλυτερου κομματιου των νεβερμορ (the learning)
ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ετσι για να γκρινιαξω κι εγω!!!
οσο για φωνητικα και αποτοξινωση...θυμαμαι οταν ειχε βγει ο Χετ δεν τραβαγε μια αλλα σιγα σιγα εστρωσε!
ο Dane μαλλον εχει παρει την κατω βολτα,αν πρεπει να τον μετρησουμε στα σημεια...πρακτικα ομως τον ευχαριστηθηκα
για τον ηχο που λετε εμενα μου φανηκε μια χαρα,με εξαιρεση τα σημεια των ακουστικων που το snare το ακουγα λες και ηταν μεσα στο αυτι μου!

Roswell47
29-05-2010, 03:33
Όσο για τη φωνή του Γουόρελ, να ξέρετε ήταν άρρωστος (σιναχομενοκρυωμένος something). Ισχύει, μην το αμφισβητίσετε.

Clockwork Orange
29-05-2010, 03:41
πες την ιστορια με το κινητο ρε!!

Roswell47
29-05-2010, 03:46
όχι

fandango
29-05-2010, 03:50
εντιτ, δεν είδα ότι ο clockwork απευθυνόταν στον roswell.

όπως και να΄χει, δε θελει να την πει την ιστορία. εμείς όμως την ξέρουμε, ζήλια και ρουφήξτε τα.

Clockwork Orange
29-05-2010, 03:52
θα κερασω καφε και θα την πει αλλιως θα του χακαρω το ακαουντ στο wow!

Roswell47
29-05-2010, 04:32
15g έχω. Hackare ό,τι θες

Shrinebuilder
29-05-2010, 04:46
αχαχαχ τώρα είδα το σπόιλερ ο μαλάκας. Από κει που ήμουν δεν έβλεπα ότι έδειχνε 7 και νόμιζα ήταν 6 και λέω SENTIENT 6 ASDFASDAFDFASDF και γυρνάει λίγο και λέω όχι ρε πούστη seven tongues of god =(
.

εεε μάλιστα.
όχι ρε πούστη, 7 tongues, τι παίξαν οι μαλάκες!

phthoggon
29-05-2010, 11:57
Έπαιξαν και Αθήνα παιδιά! Και πήγα και γώ! Λολ! Οι Rex Mundi μου φάνηκαν πολύ συμπαθητικοί, με μέτριο ήχο που αναδείκνυε το ρυθμό και έθαβε τις νότες, πράγμα καλό μάλλον για αυτούς επειδή τώρα στο μαιςπέις που τους ακούω δε μου κάνουν καμιά ιδιαίτερη εντύπωση. Και αυτά τα "και τώρα ένα φανκ μπρέηκ" "και τώρα θα τελειώσει το κομμάτι με black metal" είναι λίγο χαζούλικα όπως και να το κάνουμε. Οι Νέβερμορ είναι εντυπωσιακοί λάιβ, σίδερα που συνθλίβονται μεταξύ τους, μηχανές σε πόλεμο, καταπληκτικοί εκτελεστικά και ηχητικά εννοείται. Με μισό (σκνίπα εντελώς) τραγουδιστή όμως που δε κατάλαβα για ποιο λόγο ήρθε στο κλαμπ, πάντως όχι για να τραγουδήσει. Κατά τ' άλλα, ανεβάζουμε όλα τα μικρά στη σκηνή για ντάιβινγκ, πετάμε μπλουζάκια, κάνουμε χαβαλέ, χαρούμενοι όλοι από κάτω, μηδενικό immersion, ατμόσφαιρα, οκ καλή φάση, τους είδαμε και αυτούς.

Roswell47
29-05-2010, 12:02
Ζητώ από fandango να επιβεβαιώσει ότι ο Warrel έζεχνε λίγο ξυδίλα έξω από το van

Clockwork Orange
29-05-2010, 12:03
μαλλον αγχος να αποδειξουν οτι αυτο που παιζουν ειναι καλο φθογγκε (σχετικα με ατακες ρεξ μουντι)!
για τραγουδιαρη και σκνιπες δεν καταλαβαινω τι σε χαλασε?! εδω βουλγαρια ειχε πολυ κεφι δεν ξερω σε σας ελλαδα!

phthoggon
29-05-2010, 12:10
ε δε τραγουδούσε και πολύ ξέρω γω. Την περισσότερη ώρα έδινε το μικρόφωνο στους μικρούς που ανέβαιναν πάνω ή του έκλεινε το μικρόφωνο και δεν ήξερε πώς να το ανοίξει ή προσπαθούσε να βάλει την μάσκα χωρίς να βγάλει το καπέλο και αναλογιζόταν πώς να λύσει το πρόβλημα.

enitharmon
29-05-2010, 12:13
πρώτη φορά που παίξαν ελλάδα (από το 2001) και δεν ήμουν στη συναυλία. περιμένω να ακούσω άνοιγμα με beyond within χρόνια ολόκληρα

το 2001 νομίζω είχε βγάλει τη βιντεοκαμερα και τραβαγε για την αδερφη του πάλι. δεμένη οικογενεια

phthoggon το μεθυσμένος πήγαινε για warrel?

Clockwork Orange
29-05-2010, 12:14
αχα!!
εδω ειχε απλως...κεφι..! το κουρασε σε καποια φαση με το κινητο (φανταζομαι οι μπροστινοι που προσπαθουσαν να παρουν ποζα το φχαριστηθηκαν βεβαια)
αλλα κατα τα αλλα πηγαινε περα δωθε,μαλακιζοταν και περασαμε ολοι καλα!
για τον αττιλα ενα πραγμα θα πω...ελπιζουμε καποιος να στεριωσει ρε γμτ σε αυτη την θεση!!!

phthoggon
29-05-2010, 12:23
phthoggon το μεθυσμένος πήγαινε για warrel?

εμ, που αλλού, λες να ήταν δυνατόν να βγει ένα τέτοιο λάιβ εάν οι κιθαρίστες πχ έπιναν τον κώλο τους? (Γαμημένοι ροκσταρς τραγουδιάρηδες)

enitharmon
29-05-2010, 13:22
μπορεί να τα πίναν με το χάκο θυμούμενοι τα παλιά!

GuardianOfIvorytower
29-05-2010, 13:38
Ικανοποιητικό το σετλίστ....γμτ έχω πολύ καιρό να τους δω...να δω αν θα τους φέρουν από δω καμιά φορά...

Dythor
29-05-2010, 14:11
Έπαιξαν και Αθήνα παιδιά! Και πήγα και γώ! Λολ! Οι Rex Mundi μου φάνηκαν πολύ συμπαθητικοί, με μέτριο ήχο που αναδείκνυε το ρυθμό και έθαβε τις νότες, πράγμα καλό μάλλον για αυτούς επειδή τώρα στο μαιςπέις που τους ακούω δε μου κάνουν καμιά ιδιαίτερη εντύπωση. Και αυτά τα "και τώρα ένα φανκ μπρέηκ" "και τώρα θα τελειώσει το κομμάτι με black metal" είναι λίγο χαζούλικα όπως και να το κάνουμε. Οι Νέβερμορ είναι εντυπωσιακοί λάιβ, σίδερα που συνθλίβονται μεταξύ τους, μηχανές σε πόλεμο, καταπληκτικοί εκτελεστικά και ηχητικά εννοείται. Με μισό (σκνίπα εντελώς) τραγουδιστή όμως που δε κατάλαβα για ποιο λόγο ήρθε στο κλαμπ, πάντως όχι για να τραγουδήσει. Κατά τ' άλλα, ανεβάζουμε όλα τα μικρά στη σκηνή για ντάιβινγκ, πετάμε μπλουζάκια, κάνουμε χαβαλέ, χαρούμενοι όλοι από κάτω, μηδενικό immersion, ατμόσφαιρα, οκ καλή φάση, τους είδαμε και αυτούς.

Το γεγονός ότι φαίνεσαι να είχες διαφορετικές προσδοκίες με προβληματίζει λίγο.

fandango
29-05-2010, 14:26
Ζητώ από fandango να επιβεβαιώσει ότι ο Warrel έζεχνε λίγο ξυδίλα έξω από το van

δεν πήρα πρέφα κάτι τέτοιο, αλλά δεν έκατσα και πολύ δίπλα του, ίσα ίσα για τη μία φωτο και έφυγα κατευθείαν. τι να πω, μετά από τόσα πουέχει δηλώσει για την όλη προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια, και απεξάρτηση, και ούτε τσιγάρο, και τα καμαρίνια μόνο διάδρομο γυμναστικής δεν έχουν κλπ κλπ ε θα είναι μεγάλη μαλακία του αν ξανακύλησε.

phthoggon
29-05-2010, 14:52

Το γεγονός ότι φαίνεσαι να είχες διαφορετικές προσδοκίες με προβληματίζει λίγο.

Σε προβληματίζει όσον αφορά τι? Και γω πριν δέκα λεπτά βγήκα έξω με προβληματισμένο ύφος και φιλοσόφησα πάνω στα σχήματα που δημιουργούν τα σύννεφα στον ανοιξιάτικο ουρανό, αλλά δεν έτρεξα να σε quotάρω να στο πω.

Dythor
29-05-2010, 14:57
Είναι αρκετά αυτονόητο το ως προς τι με προβληματίζει νομίζω, πέρα απ' αυτό ήταν ένας τρόπος να πω τιπερίμενεςκιεσύ.

Cookie Monster
29-05-2010, 15:15
εεε μάλιστα.
όχι ρε πούστη, 7 tongues, τι παίξαν οι μαλάκες!

:moutza::moutza::moutza:

phthoggon
29-05-2010, 15:40
Είναι αρκετά αυτονόητο το ως προς τι με προβληματίζει νομίζω, πέρα απ' αυτό ήταν ένας τρόπος να πω τιπερίμενεςκιεσύ.

πάρε και εσύ μία αυτονόητη μούτζα λοιπόν για όλα αυτά που έρχεσαι, μας πετάς στη μούρη ως ευκόλως εννούμενα, και δε μας λες.

εδώ

-----> :moutza: <-----

alaiah
29-05-2010, 15:49
πολλά πινκς το Live, συγκίνηση κλπ. επεράσαμ' όμορφα. ο ήχος τους σωστός.
o warrel δεν έδειχνε ξυδιασμένος όταν τον είδαμε μετά, και ούτε πάνω στη σκηνή μου φάνηκε γενικά μεθυσμένος-εκτός ελέγχου... τα έκανε λίγο πουτάνα 2-3 φορές με τη σετλιστ βέβαια, έλεγε άλλα γι άλλα και τον διόρθωνε η μπάντα, οπότε μπορεί να ήταν κι όλας, ξέρω γω...

το κοινό ήταν ένθερμο κυρίως μετά από δική του παρότρυνση, σε αντίθεση με παλιότερα που τις καλές φάσεις τις ξεκίναγε μόνο του. αλλά ήταν και πάλι οκ η κατάσταση...

οι rex mundi δυστυχώς θαφτηκαν από τον ήχο τους. τύμπανα στο θεό και κιθάρες μπάσο απόλυτη βαβούρα, ούτε νότες ξεχώριζαν ούτε τίποτα. μόνο τα καθαρά ακούγονταν. οι ίδιοι το διασκέδαζαν τουλάχιστον.

PS. γέλιο με warrel να πίνει αφέψημα στο πίσω μέρος της σκηνής σε λευκή κούπα, σαν τον παππού που πίνει το τσαγάκι του

Ass Cobra
29-05-2010, 16:16
Τhis gig is sponsored by:

http://img13.imageshack.us/img13/3460/appleiphoneinhandprevie.jpg (http://img13.imageshack.us/i/appleiphoneinhandprevie.jpg/)

Ωραιο λαιβ ε?

Roswell47
30-05-2010, 00:52
Χαχα και σ'εσάς; Μην αρχίσετε μαλακίες τύπου ρόκιν, ότι ντεμέκ ξενερώσατε από το iPhone του Warrel και λοιπά κουραφέξαλα ε.

Clockwork Orange
30-05-2010, 01:41
o roswell δεν ειπε την ιστορια με το κινητο ουτε απο κοντα! kolose!!!
προτεινω 3ημερο μπαν και υποχρεωτικη αναγνωση ολων των review του krux!!!

Odonian
30-05-2010, 01:47
Ε παιδιά, ο Warrel δεν είχε πιει τίποτα και δεν πίνει πια καθόλου. Κέφια είχε και μαλακιζόταν, αν σας ενοχλεί πάσο, εγώ το διασκέδασα το live.

Roswell47
30-05-2010, 03:00
o roswell δεν ειπε την ιστορια με το κινητο ουτε απο κοντα! kolose!!!
προτεινω 3ημερο μπαν και υποχρεωτικη αναγνωση ολων των review του krux!!!

Ώχου ρε μαλάκα πιααααα το γάμησες και ψόφισε. Τα REVIEW του krux μια χαρά είναι. Ίσως με τρόμαζε περισσότερο η ιδέα της υποχρεωτικής ανάγνωσης μόνο δικών σου ποστ στο σεξιον.

fandango
30-05-2010, 03:09
βασικά δικιά μου μαλακία που το ανέφερα και το ξεκίνησα, σορυ.

έλα, ξεχάστε το, πλάκα έκανα, μια μαλακία και μισή ήταν αυτό που έκανε, καλά ρε Ροσγουελ τι σκατά σκεφτόσουν ξέρω γω.

Dythor
30-05-2010, 03:24

πάρε και εσύ μία αυτονόητη μούτζα λοιπόν για όλα αυτά που έρχεσαι, μας πετάς στη μούρη ως ευκόλως εννούμενα, και δε μας λες.

εδώ

-----> :moutza: <-----

Μύρισε περίοδος μέχρι 'δω μαν!

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι Nevermore είναι γελοία μπάντα, με κακή μουσική και αισθητική.

Τα συμβάντα που περιέγραψες είναι άμεση απόρροια του πρώτου χαρακτηρισμού.

FIXXXER
30-05-2010, 03:25
Παρε κι απο μενα που ειμαι παντελως ασχετος και με Nevermore και με phthoggon μπας και καταλαβεις οτι λες μαλακια

:moutza:

Cookie Monster
30-05-2010, 11:29
Μύρισε περίοδος μέχρι 'δω μαν!
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι Nevermore είναι γελοία μπάντα, με κακή μουσική και αισθητική.

Εντάξει, αφού το λέει ένας DYTHOR.

:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:

Clockwork Orange
30-05-2010, 11:35
σαρανταποδαρουσα?

Cookie Monster
30-05-2010, 11:37
σαρανταποδαρουσα?

Εσύ πάρε μόνο μία για να μη μπερδευτείς στο μέτρημα :moutza:

Dythor
30-05-2010, 14:16
Μη το παίρνεις προσωπικά μωρή Κουκημόνστα, πάνω-κάτω τα ίδια πιστεύω για όλο το (χέβη) μέταλ.

stam and the witches
30-05-2010, 14:26
B O L T T H R O W E R

Cookie Monster
30-05-2010, 14:33
Μη το παίρνεις προσωπικά μωρή Κουκημόνστα, πάνω-κάτω τα ίδια πιστεύω για όλο το (χέβη) μέταλ.

Οκ, αν είναι έτσι let me rephrase:

:skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase::skase:

atom_smasher
31-05-2010, 10:44
Ε ναι, τι μιλας τοτε γαμω την παναγια σου;

Rush
31-05-2010, 19:44
Fandango!

Η απόδοση του Dane με φάνηκε λίγο κάπως. Λίγο πεσμένος; Δεν ξέρω.

Ο ήχος ΠΟΛΥ μέτριος. Στο Born δεν άκουγα τίποτα τίποτα τίποτα. Μόνο ένα βουητό. Μετά έστρωσε κάπως. Φταίει και το ότι ήμουν πολύ δεξιά βέβαια οπότε απομακρύνθηκα κιόλας.

Τον Σεπαρντ ήθελα να τον κοπανήσω. Όλο κολλημένος εκεί πέρα, δεν έφευγε να έρθει λίγο και ο Γουώρελ. Οκεη ασήμαντο αλλά πρώτη φορά τους έβλεπα, ήθελα να δω κυρίως Γουώρελ.

Εμένα η ανταπόκριση του κοινού μου φάνηκε πολύ ενθουσιώδης σε κάθε κομμάτι =/ Γενικά πολύ γαμάτο κλίμα. Συμφωνώ με το tomorrow turned into yesterday και βασικά ήμαρτον με river dragon και heart collector. Ας τα βγάλουν αυτά και τα 3 κι ας βάλουν sentient 6 (προσωπικό κόλλημα), Lotus Eaters, No more will, αυτά. Και Poison Godmachine. Γενικά έλεος με τις στανταρ μπαλάντες.

To support μου άρεσε απίστευτα. Πολύ δεμένοι. Ενδιαφέρουσα μουσική αλλά ξένιζε λίγο γιατί τα κομμάτια ήταν πολύ μακροσκελή και τεχνικά. Μουσικά μου θύμιζαν atheist, cynic, nevermore, πολλά γενικά. Και η φωνή με άρεζε πολύ.

Σετλιστ:

Beyond Within
The River Dragon Has Come
Your Poison Throne
Born
Emptiness Unobstructed
Inside Four Walls
Tomorrow Turned Into Yesterday
The Termination Proclamation
This Godless Endeavor
The Heart Collector

Encore1
Seven Tongues of God
Narcosynthesis

Encore 2
The Obsidian Conspiracy
Enemies Of Reality

Gia to peos setlist (imo). Kala pou phga sthn Krhth...

Snipous
01-06-2010, 14:57
πολλά πινκς το Live, συγκίνηση κλπ. επεράσαμ' όμορφα. ο ήχος τους σωστός.
o warrel δεν έδειχνε ξυδιασμένος όταν τον είδαμε μετά, και ούτε πάνω στη σκηνή μου φάνηκε γενικά μεθυσμένος-εκτός ελέγχου... τα έκανε λίγο πουτάνα 2-3 φορές με τη σετλιστ βέβαια, έλεγε άλλα γι άλλα και τον διόρθωνε η μπάντα, οπότε μπορεί να ήταν κι όλας, ξέρω γω...

το κοινό ήταν ένθερμο κυρίως μετά από δική του παρότρυνση, σε αντίθεση με παλιότερα που τις καλές φάσεις τις ξεκίναγε μόνο του. αλλά ήταν και πάλι οκ η κατάσταση...

οι rex mundi δυστυχώς θαφτηκαν από τον ήχο τους. τύμπανα στο θεό και κιθάρες μπάσο απόλυτη βαβούρα, ούτε νότες ξεχώριζαν ούτε τίποτα. μόνο τα καθαρά ακούγονταν. οι ίδιοι το διασκέδαζαν τουλάχιστον.

PS. γέλιο με warrel να πίνει αφέψημα στο πίσω μέρος της σκηνής σε λευκή κούπα, σαν τον παππού που πίνει το τσαγάκι του

αυτο ακριβως