PDA

View Full Version : καθαρισμός ήχου

12 stars circle your brow
26-05-2010, 00:22
Λοιπόν, έχουμε μια mc με κάποια πράγματα μέσα που θέλουμε να τα απομαγνητοφωνήσουμε, να τα γράψουμε στο πισί μας. Υπάρχει μπόλικη θολούρα και δυστυχώς δεν ακούγονται καλά όσα ειπώνονται, πείτε τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση.

00i00
26-05-2010, 00:25
σκετα λογια?

26-05-2010, 00:26
yeap

00i00
26-05-2010, 00:28
ανεβασε μεσαιες/υψηλες και εισαι just
δεν θα ειναι για εγγραφη σε SACD αλλα τουλαχιστον θα καταλαβαινετε τι λεγατε

26-05-2010, 00:31
δώσε ίνφο γιατί δεν ξέρω τι είναιι οι μεσαίες/υψηλές και πως ανεβαίνουν =p

00i00
26-05-2010, 00:36
συχνοτητες ρε τζαμπα μαλλια
περασε το αρχειο στον ηλεκτρονικο εγκεφαλο και πειραξτες με εναν οποιονδηποτε editor

και ειναι κασετα..οχι mc
γεμισαμε Τσιπρες

ikonoklast
26-05-2010, 00:39
edit:

Θα σου πουν και άλλοι ότι η ερώτηση είναι λάθος γιατί δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορείς να κάνεις σε οποιοδήποτε σήμα για να ακούγεται "εντάξει". Αν για παράδειγμα υπάρχει μπόλικος θόρυβος υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές (http://en.wikipedia.org/wiki/Noise_reduction) για να τον απομακρύνεις, αν η mc (sic) ράπαρε (sic) και είχε το μικρόφωνο στον κώλο της θα χρειαστεί όντως να χρησιμοποιοήσεις equalizers για να σηκώσεις τις ψηλές συχνότητες που θα έχουν χαθεί. εδιτ, λολ κατάλαβα ότιναναι: δώσε δείγμα του ήχου για να έχουμε εικόνα.

26-05-2010, 00:41
και ειναι κασετα..οχι mc
γεμισαμε Τσιπρες

αφού mini cassette ειναι ρε διάολε!

θα ψάξω να βρω το καλώδιο για να το περάσω στο πισί, θενκιου!

edit:

Θα σου πουν και άλλοι ότι η ερώτηση είναι λάθος γιατί δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορείς να κάνεις σε οποιοδήποτε σήμα για να ακούγεται "εντάξει". Αν για παράδειγμα υπάρχει μπόλικος θόρυβος υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές (http://en.wikipedia.org/wiki/Noise_reduction) για να τον απομακρύνεις, αν η mc (sic) ράπαρε (sic) και είχε το μικρόφωνο στον κώλο της θα χρειαστεί όντως να χρησιμοποιοήσεις equalizers για να σηκώσεις τις ψηλές συχνότητες που θα έχουν χαθεί. εδιτ, λολ κατάλαβα ότιναναι: δώσε δείγμα του ήχου για να έχουμε εικόνα.

Δεν την έχω δω τώρα, θα την πάρω από τον λόκι που έκανε την αξιότιμη προσπάθεια να το κάνει αφού εγώ δεν φτούρησα (κι αυτός χωρίς αποτέλεσμα) και μόλις την ρίξω στο πισί θα δώκω.