View Full Version : πρηπεη
ikonoklast
16-05-2010, 22:15
Θέλω μια prepaid που να παίζει με paypal, να μη μου σπάσουν τ'αρχίδια για να τη βγάλω, να την έχω αυθημερόν και να μην είναι τράπεζα κύπρου. Ρίχτε καμιά ιδέα και μερικά καλά tags.
Tonosalata
16-05-2010, 22:22
egw exw kyprou. h allh mou epilogh htan h peiraiws. tsekare.
Και γω Κύπρου. Παίζει με paypal, δε μου σπασαν τ'αρχίδια και βγήκε και αυθημερόν.
Πειραιώς μου ζήτησαν ΑΦΜ σε έντυπο που δεν είχα εκείνη τη στιγμή πάνω μου, στην Κύπρου απλά τους το είπα.
eurobank.
το χαρτομανι το ζητανε παντου πλεον νομιζω αλλα αυθημερον θα την εχεις.
jack the ripper
16-05-2010, 22:27
κυπρου και εδω..ολα οκ
Tonosalata
16-05-2010, 22:28
eurobank.
το χαρτομανι το ζητανε παντου πλεον νομιζω αλλα αυθημερον θα την εχεις.
k sthn eurobank isxuei to euro me kathe katathesh?
μπιζαριος
16-05-2010, 22:29
σπυρετο οχι eurobank εκτος και αν σε ενδιαφερει το internet banking που εχει και γαμω η eurobank. θα βαλεις και στο iphone σου το app και εισαι θεουλης.
καταταλλα, τραπεζα κυπρου αν δεν σε ενδιαφερει να ξερεις ποσα εχεις on the go.
inb4 everything.
ikonoklast
16-05-2010, 22:45
Αφού λέω "οχι κύπρου" ρε παιδιά. Η ιστορία είναι η εξής: είχα κύπρου, όχι ιδιαίτερα ικανοποιημένος ειδικά απο το τις online υπηρεσίες που τσάκιζαν αρχίδια και επίσης απο το δίκτυο ATM που για κάποιο λόγο είναι λίγο γτπ και ασυντήρητο, απώλεια κάρτας και για να μου ξαναβγάλουν επειδή έχουν αλλάξει πολιτική στην έκδοση θέλουν χαρτομάνι, λεφτά μπροστά και καμιά 7-10 εργάσιμες. Θα το παρατηρήσατε λόγω των επανεκδόσεων που έπαιξαν και τελευταία.
Αν δε βρω κάτι καλύτερο θα ξαναβγάλω κύπρου ωστόσο κάνω το θρεν με την κρυφή ελπίδα να πεταχτεί το τζιμάνι αντικύπριος και να πει "ΣΚΑΤΑ στους κύπριους, εγώ έχω αυτό, έχει όλα όσα θες και γαμάει".
Γίνε εσύ αυτό το τζιμάνι!
χαβοκ, inb4 κομμουνιστές που χρησιμοποιούνε χρήματα και δε ζούνε σε βούνα vs ανοργασμικές κλπ.
μπιζαριος
16-05-2010, 22:50
αν ειναι αυτα τα προβληματα σου, τοτε eurobank.
γαμα την κυπρου.
Ruthless
16-05-2010, 22:52
Attica Gift Card, 5ετίας πλέον, 3 ευρά κερατιάτικα ως τα 200 νομίζω, άκρως ικανοποιημένος ως τώρα.
μπιζαριος
16-05-2010, 22:55
αν ειναι αυτα τα προβληματα σου, τοτε eurobank.
γαμα την κυπρου.
ikonoklast
16-05-2010, 22:59
Στη eurobank αυτό το τζιβιτζιλούδικο 1ε/κατάθεση είναι λίγο μαλακία όμως ε;
μπιζαριος
16-05-2010, 23:06
εχω την εντυπωση οτι αν καταθεσεις απο το μηχανημα και οχι τον teller δεν χρεωνεσε.
τουλαχιστον στην alpha δεν με χρεωνε αρα υποθετω οτι ειναι και στην euro αυτο.
κατι λεγοτανε οτι θα σταματησει παντως η χρεωση αν θες να καταθεσεις και πας στην τραπεζα σου αν δεν σταματησε ηδη.
παντα κραταει ενα ευρω eurobank,αλλα μονο στην κυπρου δεν το κραταει αποσο ξερω.
εδω ο ρουθλες λεει για 3 αττικη ρε.
Drumsick
16-05-2010, 23:57
Attica Gift Card, 5ετίας πλέον, 3 ευρά κερατιάτικα ως τα 200 νομίζω, άκρως ικανοποιημένος ως τώρα.
+1
1eu μέχρι τα 100.
Ruthless
17-05-2010, 00:17
Η 5ετία βασικά είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Δεν ξέρω πόση διάρκεια έχουν οι άλλες, νομίζω όλες έχουν αισθητά μικρότερη. Άλλη όρεξη δεν έχεις να ψάχνεις να αδειάσεις την κάρτα κάθε λίγο και λιγάκι γιατί λήγει.
12 stars circle your brow
17-05-2010, 02:47
Η eurobank κρατάει ΠΑΝΤΑ προμήθεια, μέχρι τα 100 ευρώ +1, μέχρι τα 500 +2, από κει κι έπειτα νομίζω +10.
Κανονικά είναι παράνομο, αλλά στ'αρχίδια τους γιατί κανείς δεν τους σταματάει (τα επόμενα μπουκάλια που θα φύγουν παρακαλούνται να συνοδεύονται με τρικάκια για το θέμα!).
ebanking άψογο.
Την έχεις σε λιγότερο από ώρα αρκεί να πας με το χαρτί απόδοσης ΑΦΜ και την ταυτότητα σου, καλές αγορές!
εγω παντως πανω απο 100 δεν βαζω ποτε και το στανταρ ειναι 50 και λιγοτερο για συγκεκριμενα πραγματα.
+1
1eu μέχρι τα 100.
αυτό και εγώ, βγαίνει σε 10 λεπτά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν πολλά υποκαταστήματα
ikonoklast
17-05-2010, 18:53
Η eurobank κρατάει ΠΑΝΤΑ προμήθεια, μέχρι τα 100 ευρώ +1, μέχρι τα 500 +2, από κει κι έπειτα νομίζω +10.
Κανονικά είναι παράνομο, αλλά στ'αρχίδια τους γιατί κανείς δεν τους σταματάει (τα επόμενα μπουκάλια που θα φύγουν παρακαλούνται να συνοδεύονται με τρικάκια για το θέμα!).
ebanking άψογο.
Την έχεις σε λιγότερο από ώρα αρκεί να πας με το χαρτί απόδοσης ΑΦΜ και την ταυτότητα σου, καλές αγορές!
:thumbsup:
jack the ripper
19-05-2010, 12:22
μιας που υπαρχει αυτο το σχετικο θρεντ να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις:
χρεωστικη κυπρου εχω.
ειχα 2000 μεσα...πληρωσα 1200 χθες...σημερα ηθελα να κλεισω κατι εισητηρια που βγαινουν συνολο 500..στο ιντερνετ μπανκινγκ λεει οτι εχω λογιστικο υπολοιπο 2000 και διαθεσιμο 800...αλλα οταν παω να κλεισω τα τικετς λεει οτι απορριπτεται η καρτα μου..wtf..αφου εχω λεφτα μεσα και δεχεται η aegean αυτον τον τυπο καρτας(εχω αγορασει και αλλες φορες τικετς ) τι στο μπουτσο?
19-05-2010, 12:27
άκου ένα περίεργο, π.χ. με την easyjet που 'θελα να κλείσω τα εισιτήρια για αγγλία, μου έλεγε τυπος καρτας. Εγώ έβαζα debit visa (ό,τι έχω δηλαδή) και δεν μου την έπαιρνε.
Μετά το άλλαξα σε σκέτο visa και ήταν οκ, μήπως έχεις κάτι αντίστοιχο στην φόρμα κι εσύ;
jack the ripper
19-05-2010, 12:29
αυτο το εχω παθει και εγω σε αλλη εταιρεια...πραγματικα ακυρο...οχι οχι aegean εχει visa,master card και μια αλλη..δεν εχει ξεχωριστα debit,credit κλπ
19-05-2010, 12:30
Γραμμή εξυπηρέτησης και ξεκινα ερωτήσεις σε ρυθμό πολυβολου (της τράπεζας σου ε)
jack the ripper
19-05-2010, 12:35
ναι ναι i know :P...θενκς παντως
jack the ripper
20-05-2010, 11:45
Γραμμή εξυπηρέτησης και ξεκινα ερωτήσεις σε ρυθμό πολυβολου (της τράπεζας σου ε)
LOL ε! παιρνω και λεει οτι εχουν βαλει ενα οριο για αγορες απο Aegean(!) των 200 ευρω..για αυτο δε γινεται η συναλλαγη..τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ελεος
20-05-2010, 12:23
σπάσ' τους ενα υποκατάστημα.
jack the ripper
20-05-2010, 12:32
χααχχαχααχχα...ε μα αν ειναι δυνατον..και μου λεει να σπασω την αγορα σε μικροτερες ξερω γω.. Ο Κ
Mitsmann
20-05-2010, 12:37
εφτιαξα πρηπεη απο Πειραιως μεσα σε 10 λεπτα.
στις 3 η ωρα το πρωι.
βεβαιωνω τουλαχιστονες οτι αυτο γινεται ευκολα.
απο κει και περα σου φορτιζουν/εκφορτιζουν οι ιδιοι τηλεφωνικα με μια επιβεβαιωση απ το -σχετικα καλο- web banking που εχουν.
και ειναι και ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ (τρομπετα του Αττιλλιο στο μπακγκραου)
ikonoklast
27-05-2010, 12:57
Λοιπόν εγώ έβγαλα μια eurobank σε 20 λεπτά, μαζί με έναν ταμιευτηρίου. Πολύ καλό web banking, δεν χρεώνει κάτι για τη φόρτιση απο ό,τι βλέπω μέχρι τώρα, μεταφέρεις τα φράγκα απο το ταμιευτήριο στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ VISA σου και δε φοβάσαι τίποτα. Κάτω η Κύπρος, ζήτω η ελεύθερη αγορά.
Ethereal
30-07-2011, 19:54
σε κανα μηνα ληγει η prepaid απο eurobank που εχω.σου στελνουν αλλη ή πρεπει να ξαναπας για αιτηση νεας;
Raven Lord
30-07-2011, 20:49
πρέπει να ξαναπάς
Comte de Saint-Germain
31-07-2011, 10:31
σε κανα μηνα ληγει η prepaid απο eurobank που εχω.σου στελνουν αλλη ή πρεπει να ξαναπας για αιτηση νεας;
Για πες εντυπώσεις γιατί έλεγα να βγάλω και γω μια από αύριο.
Ethereal
31-07-2011, 21:31
μια χαρα.1 ευρω φορτιση καρτας,φορτιση της debit απο το atm(ειναι και το πιο κοντινο στο σπιτι μου) και σε γενικες γραμμες κανενα προβλημα.απλα αν πας βραδυ στο atm πχ,περιμενεις μεχρι το μεσσημερι της επομενης(νομιζω οτι σε καποιες αλλες μπορεις να κανεις αγορα αμεσως).
αυτο raven ειναι σιγουρο για eurobank ή εχεις εμπειρια απο αλλη τραπεζα;
31-07-2011, 21:36
κάτι ακόμα καλύτερο που μπορείτε να κάνετε (αν χρησιμοποιείτε paypal αρκετά), είναι να βάλετε λογαριασμό που θ'ανοίξετε στην τράπεζα αποκλειστικά και μόνο για αγορές ιντερνετ.
θα βάζετε όσα λεφτά θέλετε για τις αγορές (σε περίπτωση που φοβάστε για μεγάλα ποσά), και δεν θα έχετε και το νταβατζιλίκι της φόρτισης κάθε φορά. 1 ευρώ είναι για μέχρι 99 ευρώ, τα λέω και σε προηγούμενη σελίδα, συν οτι παίζουν κάτι περίεργα σκηνικά για μεγάλα ποσά (βλ. ποστ jack στην πισω σελίδα).
κάντε και μια prepaid και την χρησιμοποιείτε όταν δεν γίνεται να κάνετε δουλειά με λογαριασμό.
Drumsick
20-02-2012, 19:48
Κάνω μια σούμα επειδή έληξε η κάρτα μου και κοιτάω μήπως αλλάξω τράπεζα. Quotαρετε και διορθώστε/συμπληρώστε οτι μου διαφέυγει:
Attica: Διάρκεια 5 χρόνια. Για να βγει θες ταυτότητα και εκκαθαριστικό. Προμήθεια 1ευ μέχρι 100ευ που φορτώνεις, 2ευ εως 500ευ και μετά δε θυμάμαι. Έχει την πιο ηλίθια τηλεφωνική υπηρεσία εβερ για να μαθαίνεις υπόλοιπο κτλ.
Κύπρου: Διάρκεια 2 χρόνια. Για να βγει θες ταυτότητα, εκκαθαριστικό και βεβαίωση αποδοχών/κάρτα ανεργίας. Προμήθεια 1ευ δεν ξέρω μέχρι πόσα.
Eurobank: Διάρκεια 3 χρόνια. Για να βγει πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην τράπεζα, οπότε θες ταυτότητα, εκκαθαριστικό και δεν ξέρω τι άλλο. Προμήθεια 1ευ δεν ξέρω μέχρι πόσα.
Πειραιώς: Διάρκεια άγνωστη. Για να βγει πρέπει επίσης να ανοίξεις λογαριασμό κτλ.
Εγώ όταν είχα βγάλει Κύπρου μου ζήτησαν μόνο ταυτότητα πάντως. Επίσης, από 15/2 η προμήθεια είναι 1,20ευ λέει.
Drumsick
20-02-2012, 19:58
Σήμερα ρώτησα στην κύπρου.
edit: με ενημερώνουν απ'το κοντρολ πως υπάρχει και η debit της κύπρου, για την οποία πρέπει μεν να ανοίξεις λογαριασμό, αλλά δε χρεώνεσαι προμήθειες και μαλακίες σε κάθε γέμισμα. Καλό ακούγεται.
γενικά κάνεις αυτό που λέει ο 12 stars circle your brow, επιλέγοντας μια τράπεζα που:
1. η debit που βγάζει είναι visa (και όχι maestro ή κάτι άλλο) για να έχεις 100% σίγουρη παγκόσμια αποδοχή
2. έχει κοντά σου ΑΤΜ το οποίο παίρνει χρήματα κατευθείαν-χωρίς φάκελο (ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα)
στις debit όλων των τραπεζών δεν υπάρχει κάποια προμήθεια στην κατάθεση ή την αγορά, ενώ το όριο (ημερήσιο ή γενικό) στις αγορές σου μπορείς να το αλλάξεις εσύ.
επίσης για όοολες τις τράπεζες για να ανοίξεις λογαριασμό χρειάζεσαι ταυτότητα+εκκαθαριστικό (ή βεβαίωση απόδοσης αφμ αν δεν κανεις δήλωση)+βεβαίωση αποδοχών (ή έναρξη αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας) αν εργάζεσαι+λογαριασμό δεκο ή σταθερού με τη διεύθυνση σου πάνω (όχι απαραίτητα στο όνομά σου).
funishment
20-02-2012, 21:18
Eurobank: Διάρκεια 3 χρόνια. Για να βγει πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην τράπεζα, οπότε θες ταυτότητα, εκκαθαριστικό και δεν ξέρω τι άλλο. Προμήθεια 1ευ δεν ξέρω μέχρι πόσα.
Προμήθεια 1 ευρώ για επαναφόρτιση από 2-100, 2 ευρώ από 100-500, 5 ευρώ για 500 και πάνω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με εξυπηρέτηση και τέτοια.
Επιβεβαιώστε αν η Κύπρου όντως δεν κρατάει προμήθεια. Δεν τους εμπιστεύομαι τα λεφτά μου αλλά θέλω να ξέρω πόσο μαλάκα με πιάνουν στην Eurobank.
στις πρηπέη κάθε τράπεζα κάνει τα δικά της, στην δέβιτ καμία δεν κρατάει προμήθεια.
Drumsick
20-02-2012, 21:23
γενικά κάνεις αυτό που λέει ο 12 stars circle your brow, επιλέγοντας μια τράπεζα που:
1. η debit που βγάζει είναι visa (και όχι maestro ή κάτι άλλο) για να έχεις 100% σίγουρη παγκόσμια αποδοχή
2. έχει κοντά σου ΑΤΜ το οποίο παίρνει χρήματα κατευθείαν-χωρίς φάκελο (ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα)
στις debit όλων των τραπεζών δεν υπάρχει κάποια προμήθεια στην κατάθεση ή την αγορά, ενώ το όριο (ημερήσιο ή γενικό) στις αγορές σου μπορείς να το αλλάξεις εσύ.
επίσης για όοολες τις τράπεζες για να ανοίξεις λογαριασμό χρειάζεσαι ταυτότητα+εκκαθαριστικό (ή βεβαίωση απόδοσης αφμ αν δεν κανεις δήλωση)+βεβαίωση αποδοχών (ή έναρξη αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας) αν εργάζεσαι+λογαριασμό δεκο ή σταθερού με τη διεύθυνση σου πάνω (όχι απαραίτητα στο όνομά σου).
:thumbsup:
Ανοίξτε λογαρισμό και συνδέστε χρεωστική, τσοντάρετε εκεί και ένα paypal (οψιοναλ) και είστε κομπλέ.
jack the ripper
20-02-2012, 21:34
οτι ειπε ο bbq. χρεωστικη κυπρου εχω. visa ειναι και γινεται παντου δεκτη. Αν δεν εχει το απαραιτητο υπολοιπο για μια συναλλαγη αυτη δεν πραγματοποιειται. πχ ειχα μεσα 49.8 ευρω ηθελα να αγορασω κατι με 50 και ετρωγα ακυρο. και ρυθμιζεις εσυ τα ορια οπως σε βολευει. αυτη τη λυση τη θεωρω καλυτερη απο προπληρωμενη. διαλεγε απλα τραπεζα που να σε βολευει εσενα ;)