View Full Version : coheed and cambria - year of the black rainbow
fandango
16-05-2010, 17:00
http://veryaware.com/wp-content/uploads/2010/04/Coheed_and_cambria_year_of_the_black_rainbow-300x300.png
1. One
2. The Broken
3. Guns of Summer
4. Here We Are Juggernaut
5. Far
6. The Shattered Symphony
7. World of Lines
8. Made Out of Nothing
9. Pearl of the Stars
10. In the Flame of Error
11. When Skeletons Live
12. The Black Rainbow
ΣΟΚ. μετά τα ανυπέρβλητα in keeping secrets... και good apollo... ήρθε το "οκ, καλό, αλλά" no world... οπότε δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες για τούτο δω.
Ίσως γι'αυτό να έχω φάει τέτοιο κόλλημα, δεν ξέρω. Όπως και να'χει, δε νομίζω να απογοητευτεί κανείς,υπάρχουν βέβαια και αυτοί που λένε "παίζουν γαματη μουσική αλλά μου τη σπάνε τα φωνητικά που είναι σαν γυναικεία" αλλά στα παπάρια μας.
δεν γράφω άλλα, έτσι κι αλλιώς 1-2 το πολύ θα το ακούσουν και θα ποστάρουν, κάποια στιγμή θα ανοίξω και ένα θρεντ με κάποιες σκέψεις που κάνω για το πως έχει γίνει το review section.
here we are, juggernaut. :touched:
tCIj4-pkkHQ
Marillion
16-05-2010, 19:07
δεν το άκουσα το νέο αλλά το σινγκλ που δίνεις για πολλά χασμουρητά. :-|
Ακουσα μονο το βιντεο που εβαλες, το οποιο γαμαει. Μονο και μονο που σταματησε να τσιριζει, και τραγουδαει σαν ανθρωπος, ειναι τρελα ελπιδοφορο. Παντα μετα απο καποια ωρα ακροασης (το οποιο το παθαινω και με τους Mars Volta) δε μπορουσα να ακουσω αλλο, αν και μουσικα τους λατρευω. Παω να κατεβασω το δισκο! Χμ μολις ειδα το εξης... Coheed And Cambria 05/26/10 New York, NY Rumsey Playfield, Central Park w/ Circa Survive & Torche ... εχει ομως 35 δολλαρια... θα ειναι ομως Central Park... γμτ θα θελα να παω.
Custom User
17-05-2010, 00:06
Φαντανγκε να ξανακούσεις το No World For Tomorrow μερικές φορές και να έρθεις εδώ να ποστάρεις πόσο άδικο είχες.
Αυτό εδώ έχει κλασικά τις πολύ όμορφες στιγμές του (το juggernaut ΔΕΝ είναι μία απ' αυτές) με πιασάρικες μελωδίες κτλ και -επίσης κλασικά- τα λιγότερο ενδιαφέροντα κομμάτια, που όμως σου κρατούν το ενδιαφέρον χάρη στην πολυπλοκότητα του ήχου.
Χορεύουμε με τα: This Shattered Symphony (http://www.youtube.com/watch?v=805aZIXJOyI), In The Flame Of Error (http://www.youtube.com/watch?v=aTbilTPLkTA), World Of Lines (http://www.youtube.com/watch?v=l82VECmgFsQ).
Τι κρίμα μιά τόσο προσεγμένη μουσικά μπάντα να έχει σταθερά εκνευριστικά ηλίθιους στίχους.
fandango
17-05-2010, 00:13
Φαντανγκε να ξανακούσεις το No World For Tomorrow μερικές φορές και να έρθεις εδώ να ποστάρεις πόσο άδικο είχες.
ρε, το no world το έχω λιώσει. Απλά, άκουσα το in keeping και έπαθα την πλάκα μου,και μετά με το Good Apollo κόλλησα ακόμα περισσότερο. Με το no world δεν έγινε αυτό. Μπορεί να φταίω εγώ και οι παράλογες απαιτήσεις μου, δεν ξέρω. 8-)
το here we are juggernaut το έβαλα για το υπερβίντεο, αν και σαν κομμάτι δε με χαλάει, το this shattered symphony όντως είναι πολύ καλύτερο.
μπιζαριος
11-06-2010, 17:43
OK το ακουσα αρκετες φορες.
ωραιος δισκος.
αλλα καμια σχεση με τον υπερθεικο In keeping secrets of silent earth.
Λοιπον, εχω λιωσει γενικα Coheed and Cambria αυτην την εποχη.
Για το πρωτο δεν εχω αποψη, το In Keeping Secrets ειναι αρκετα καλο, αλλα εννοειται προτιμω το Fear From Through The Eyes Of Madness το οποιο ειναι (ιιιιιισως) το καλυτερο τους. Συμφωνω με τον fandango πως το δευτερο Good Apollo δεν ηταν εφαμιλλο των δυο προηγουμενων αλμπουμ τους, αν και τα τελευταια 5 κομματια (που ειναι και μια ενοτητα) γαμανε. Οσο για το Year Of The Black Rainbow, μαρεσει παρα πολυ απο την αρχη ως το τελος και ειναι το μονο αλμπουμ τους που δε με κουραζει καθολου. Επισης μεγαλο θετικο το οτι πειραματιζονται και λιγαααααααακι με νεους ηχους, συν αυτο που ειχα γραψει πριν πολλους μηνες, οτι δηλαδη τραγουδαει πολυ καλυτερα πλεον ο Κλαουντιο. Το Τζαγκερνοτ μια χαρα κομματι ειναι και απο τα καλυτερα του δισκου. Το ομωνυμο ομως αλλη φαση εντελως, Far και World Of Lines επισης καταπληκτικα.
Δυστυχώς δεν μου είπε κάτι εμένα ο δίσκος τους, παρόλο που μου άρεσαν όλα τα προηγούμενα. Γέρασα ρε γαμώτο;
rat_poison
19-01-2011, 12:49
ακόμα δεν έχω καταλάβει τι τους βρίσκετε
Το πιασα ξανα εδω και λιγες μερες, τι ομορφο αλμπουμ.
The Broken, Far, World Of Lines, Pearl Of The Stars, Year Of The Black Rainbow εκπληκτικα τραγουδια.. και ολα τα υπολοιπα ακολουθουν απο κοντα. Πραγματικα ενας απο τους λιγους δισκους του ειδους που πλεον μπορω να ακουσω απο την αρχη ως το τελος. Φετος βγαινει το επομενο, και εχει επιστρεψει ο ντραμερ των πρωτων 3 αλμπουμς, δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή οχι.