PDA

View Full Version : Queensryche (the true story).

Krux
13-05-2010, 09:29
Μιας και αναλωθήκαμε χτες σε μία χαοτική συζήτηση περί σταθερών του metal νομίζω οτι ήγγικεν η ώρα να κάτσουμε να συζητήσουμε ΣΟΒΑΡΑ για μία απο τις πιο επιδραστικές μπάντες του metal.

Τι είναι αυτό που τους καθορίζει απο την πλειοψηφία των μεταλάδων ως σταθερά ?

Ποιά είναι τα στοιχεία τους, που γυρίζουν τα άντερα κάποιων ?

Πόσο διαφορετικό θα ήταν το metal αν δεν είχαν υπάρξει ποτέ ?

Τι ήταν αυτό που έφεραν στο metal ώστε να θεωρούνται πρωτοπόροι για την εποχή τους ?

/discuss

FIXXXER
13-05-2010, 09:36
Τι εννοεις σταθερα? Σαν του Boltzmann ας πουμε ή σαν του Planck?

Krux
13-05-2010, 09:39
Ψυχίατροι δεν είναι αυτοί ?

Ως σταθερά εννοώ οτι αποτελούν μια διαχρονική αξία για την συγκεκριμένη μουσική και μέτρο σύγκρισης και επιρροής για εκαντοντάδες (για να μην πω χιλιάδες) μπάντες που ακολούθησαν.

carheart
13-05-2010, 09:46
Ναι, ψυχίατροι είναι. Και οι Queensryche θεοί.

Krux
13-05-2010, 09:48
Το ξέρεις οτι κυρίως με ενδιαφέρει να μάθω την δική σου άποψη, έτσι ?

Entrancemperium
13-05-2010, 12:21
Ναι, ψυχίατροι είναι. Και οι Queensryche θεοί.:lol::lol:

Krux
13-05-2010, 12:26
Είμαι σίγουρος οτι δεν λέει την άποψη του για τους παρακάτω λόγους

1. Τους σιχαίνεται μέχρι σημείο εμετικής αναρρόφησις.

2. Θα πρέπει να κάτσει να γράψει περίπου 6-7 σελίδες κατεβατό και α. βαριέται β.έχει δουλειά

3. Προβληματίζεται με το γεγονός οτι θα έρθει ο κάθε πικραμένος να τον σταυρώσει για αυτά που λέει

Πέφτω κάπου έξω carheart ?

Jim Dandy Mangrum
13-05-2010, 12:36
oi monadikes sta8eres sauth th mousikh einai ta megaleiwdh gyrismata tou Abaddon kai o Lapwnas drummer tou Quorthon. poios tous gamaei kai autous tous queensryche.....8)

GuardianOfIvorytower
13-05-2010, 13:24
καλά εσύ δικαιολογείσαι γιατί νίκησε χτες η ομάδα σου χαχαχαχ

ε τώρα τι να λέμε ρε συ Krux?

Από τις σημαντικότερες μπάντες ever, με δίσκους πρωτοπόρους, καλύτερους ο ένας από τον άλλο, το καλύτερο concept δίσκο, τον καλυτερο τραγουδιστή, 8ες κ άλλα??? :)

Amnesiac.
13-05-2010, 13:27
Η πιο επιδραστική μπάντα μετά τους Village People.

Rwxamhs
13-05-2010, 13:29
Η πιο επιδραστική μπάντα μετά τους Village People.

295 γαμωσειρι ακου: αντε ακου τιποτα Radiohead και ασε τους Village People (γκρουπαρα! ατελειωτο κεφι!) στην ησυχια τους!

Krux
13-05-2010, 13:44
Το οτι είναι απο τις πιο επιδραστικές μπάντες που έχει γεννήσει ποτέ το metal είναι αδιαμφισβήτητο.
Δεν το λέμε μόνο εμείς και γενικά όσοι τους λατρεύουν αλλά και ένας πολύ μεγάλος αριθμών συγκροτημάτων που χαρακτηρίζουν την επιρροή τους ως καταλυτική για το έργο τους.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά περισσότερο είναι να ακούσω τους λόγους που κάποιος τους απορρίπτει τελείως ή έστω δεν δέχεται/αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά τους στον ήχο.

Δηλαδής δεν γίνεται γαμώ την μπαναγία κάποιος να μην ανατριχιάζει ακούγοντας αυτό

czPbIkC2JTk

Rwxamhs
13-05-2010, 13:51
Το οτι είναι απο τις πιο επιδραστικές μπάντες που έχει γεννήσει ποτέ το metal είναι αδιαμφισβήτητο.
Δεν το λέμε μόνο εμείς και γενικά όσοι τους λατρεύουν αλλά και ένας πολύ μεγάλος αριθμών συγκροτημάτων που χαρακτηρίζουν την επιρροή τους ως καταλυτική για το έργο τους.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά περισσότερο είναι να ακούσω τους λόγους που κάποιος τους απορρίπτει τελείως ή έστω δεν δέχεται/αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά τους στον ήχο.

Γιατι παιζουνε ΜΑΛΑΚΙΕΣ ισως;

Krux
13-05-2010, 13:52
Δεν είναι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ρε, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ είναι.

Rwxamhs
13-05-2010, 13:58

Που κολλαει αυτο, κυριε αναμφισβητητε, παγκοσμια σταθερα οι Ryche.

Καταρχην, φαπες στους Queensryche γιατι το γυρισαν προς το γκραντζ οταν ειδαν τα δυσκολα! Για αυτο, την παπια ε; Η να ψαχνω να σκαναρω Guitar World να δεις τις συνεντευξεις;

Επισης, χαλαρα υπερτιμημενη μπαντα, που πηγε να πιασει τα $$$ του ποπ-γκλαμ-ποουζερ και επιασε τα @@. Μονο Ευρωπη τους θυμουνται κατι οπαδοι που δεν μυρισαν τη φορμολη ακομα!

Τεσπα, εν αντιθεση με σενα, εγω δε γαμαω τα θρεντ του κοσμου, ΑΡΧΙ-ΤΡΟΛΛ ΚΡΟΥΞ, εγω τα πα, τα αιτιολογησα, αντε γεια σας τωρα!

Krux
13-05-2010, 14:07
Τα δύσκολα ποιά είναι ? Να κυκλοφορείς απο το '84 ως το '90 τέσσερις δίσκους που έκαναν τεράστια εμπορική επιτυχία και θεωρούνται ως σήμερα μνημεία του metal ? Αυτά είναι τα δύσκολα ?

Προφανώς μιλάς για την προσπάθεια που έκαναν στο Promised Land και αργότερα στο Hear... να αλλάξουν τον ήχο τους. Είναι κατακριτέο αυτό ? Οι πρώτοι είναι που το έχουν κάνει ή οι τελευταίοι ? Και στην τελική σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι ταμπέλες ή η μουσική ?

Rwxamhs
13-05-2010, 14:14
Τα δύσκολα ποιά είναι ? Να κυκλοφορείς απο το '84 ως το '90 τέσσερις δίσκους που έκαναν τεράστια εμπορική επιτυχία και θεωρούνται ως σήμερα μνημεία του metal ? Αυτά είναι τα δύσκολα ?

Προφανώς μιλάς για την προσπάθεια που έκαναν στο Promised Land και αργότερα στο Hear... να αλλάξουν τον ήχο τους. Είναι κατακριτέο αυτό ? Οι πρώτοι είναι που το έχουν κάνει ή οι τελευταίοι ? Και στην τελική σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι ταμπέλες ή η μουσική ?

Καταρχην εγω μιλαω για γκραντζ, εσυ μιλας για 84-90. Συννενοηση μπουζουκι! Υποτιθεται οτι εισαι και καποιας ηλικιας και προλαβες 90ς, με το μεταλ εμπορικο/καλλιτεχνικο καρπαζοεισπρακτορα!

Οπως προειπα, πουλησαν καμποσο (καμμια σχεση με αλλες μπαντες της εποχης), στο τσακ ηταν να πιασουν την καλη αλλα δεν τους εκατσε! Οποτε, το αλλαξαν με το φλοου της εποχης!
Οταν αλλαζεις τον ηχο σου ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ναι ρε μαν ειναι κατακριτεο! Διαφωνεις σε αυτο;

Εγω προσωπικα, την εν λογω μπαντα, ουτε σε mp3 δεν την εχω!

GuardianOfIvorytower
13-05-2010, 14:17

Που κολλαει αυτο, κυριε αναμφισβητητε, παγκοσμια σταθερα οι Ryche.

Καταρχην, φαπες στους Queensryche γιατι το γυρισαν προς το γκραντζ οταν ειδαν τα δυσκολα! Για αυτο, την παπια ε; Η να ψαχνω να σκαναρω Guitar World να δεις τις συνεντευξεις;

Επισης, χαλαρα υπερτιμημενη μπαντα, που πηγε να πιασει τα $$$ του ποπ-γκλαμ-ποουζερ και επιασε τα @@. Μονο Ευρωπη τους θυμουνται κατι οπαδοι που δεν μυρισαν τη φορμολη ακομα!

Τεσπα, εν αντιθεση με σενα, εγω δε γαμαω τα θρεντ του κοσμου, ΑΡΧΙ-ΤΡΟΛΛ ΚΡΟΥΞ, εγω τα πα, τα αιτιολογησα, αντε γεια σας τωρα!

Σορρυζ, αλλά νομίζω αυτό δε στέκει καθόλου, Αμερική μαζεύουν ακόμα κ τώρα πολύ κόσμο στις συναυλίες τους. Για τα υπόλοιπα, είπαμε, γούστα...

Τώρα, για τη μουσική τους στροφή, τι να πω, συκώνει πολύ συζήτηση...ανέκαθεν ήταν μπάντα που άλλαζε ύφος από δίσκο σε δίσκο (σχεδόν) κ κάποια στιγμή το γύρισαν κ στο grunge ή ό,τι άλλο παίζουν τώρα κλπ

Krux
13-05-2010, 14:26
@Ρωχάμης

Κοίτα γράφεις κυρίως ασυναρτησίες γιατί δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. Γιατί σε ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η λογική "εγώ τα είπα, τα δικαιολόγησα, είμαι χριστιανός, έχω την συνείδηση μου καθαρή, άντε γαμηθείτε όλοι σας".

Μίλησες για "δύσκολες" εποχές. Οτι είδαν τα "δύσκολα" και το γύρισαν στο grunge. Και σε ρωτάω για δεύτερη φορά. Το "δύσκολα" που είδαν ποιά είναι ? Η περίοδος '84 - '90 ? Ηταν αυτή μία δύσκολη περίοδος για τους QR ?

Οσο και αν δεν το μπορείς να το χωνέψεις (και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που άνοιξα το thread) έχεις μια άποψη για τους QR, προσωπικά την θεωρώ εσφαλμένη, η οποία κυρίως βασίζεται σε πράγματα άσχετα με την μουσική που έχουν φτιάξει. Σου υπενθυμίζω λοιπόν οτι υποτίθεται οτι συζητάμε για μια μπάντα και στην συζήτηση αυτή έχεις αναφέρει τα πάντα (ακόμα και τον όποιο μικροκομπλεξισμό σου) εκτός απο την μουσική.

Είσαι σε θέση να συζητήσεις ή θα πας να κάψεις κανά Μακεδόνα ?

Rwxamhs
13-05-2010, 14:33
@Ρωχάμης

Κοίτα γράφεις κυρίως ασυναρτησίες γιατί δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. Γιατί σε ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η λογική "εγώ τα είπα, τα δικαιολόγησα, είμαι χριστιανός, έχω την συνείδηση μου καθαρή, άντε γαμηθείτε όλοι σας".

Μίλησες για "δύσκολες" εποχές. Οτι είδαν τα "δύσκολα" και το γύρισαν στο grunge. Και σε ρωτάω για δεύτερη φορά. Το "δύσκολα" που είδαν ποιά είναι ? Η περίοδος '84 - '90 ? Ηταν αυτή μία δύσκολη περίοδος για τους QR ?

Οσο και αν δεν το μπορείς να το χωνέψεις (και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που άνοιξα το thread) έχεις μια άποψη για τους QR, προσωπικά εσφαλμένη, η οποία κυρίως βασίζεται σε πράγματα άσχετα με την μουσική που έχουν φτιάξει. Σου υπενθυμίζω λοιπόν οτι υποτίθεται οτι συζητάμε για μια μπάντα και στην συζήτηση αυτή έχεις αναφέρει τα πάντα (ακόμα και τον όποιο μικροκομπλεξισμό σου) εκτός απο την μουσική.

Είσαι σε θέση να συζητήσεις ή θα πας να κάψεις κανά Μακεδόνα ?

Εισαι τραγικος ρε φιλε!
Σου λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποια ηταν η δυσκολη περιοδος, τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποτα εσυ, λες την καραμελα 84-90. Αρα ποιος δεν ξερει να διαβαζει φαινεται. Για να στο ζωγραφισω, μιλαμε για 90ς ΤΥΦΛΙΤΗ, ΓΚΑΒΟΥΛΙΑΚΑ

Σου πα, μουσικα ΠΑΙΖΟΥΝΕ μαλακιες (κατ'εμε η αν προτιμας ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ κατ'εμε), τωρα αμα εσυ εχεις μεινει στo Operation Mindcrime δικαιωμα σου!

Αντε καψε καναν μεροκαματιαρη σε καμμια τραπεζα, παλιοντελινα.

Clockwork Orange
13-05-2010, 14:43
μονο το rage μου αρεσε καποτες
το mindcrime πραγματικα ειναι απο τα αλμπουμια εκεινα που εγω τα ακουω και απορω
γιατι το θεωρουν μεγαλο δισκο! δεν εχω εντρυφησει πολυ βεβαια περα απο 3 δισκους! αλλα οταν δεν σ'αρεσουν οι 2/3
και υπαρχει τοσο πραγμα εκει εξω ε να με σχωρνας!
τωρα γιατι δεν μου αρεσαν καταρχας να σου πω οτι δεν μ'αρεσει ο tate σας τραγουδιστης
ξερω θα πεις
asdfasdfasdfasdfasdf
ε και γενικα η μουσικη τους δεν με τραβαει!!

Rwxamhs
13-05-2010, 14:49
Αντε ακου τιποτα Telstar Ponies και ασε τους Queensryche.
Εδω μιλαμε για ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ φιλε!

Ford Prefect
13-05-2010, 14:50
Operation και Empire (ειδικά αυτό) πουλήσανε τρελά και είχανε και τρελό χάιπ.

Εγώ να πω την αλήθεια δεν τους θεωρώ πια τόσο επιδραστικούς. Μπορεί στο 90ς προγκ αλλά αυτό δεν είναι και καμιά τεράστια εμβέλεια (και οι Theater πιο πολύ επίδραση είχαν σε αυτή τη σκηνή παρά οι QR). Το πιο επιδραστικό δισκάκι τους τελικά ήταν το EP, που επηρέασε πολύ το power αλλά και πάλι, πιο μεγάλη ζημιά έκαναν οι Helloween στα Keeper.

Σταθερές από άποψη επιρροής είναι πιο τρανταχτά πράγματα: Maiden, Metallica, Slayer, Venom, Priest, Zeppelin, Candlemass, Pantera, Helloween, Bathory και τέτοια. Σε αυτούς δίπλα, λυπάμαι, αλλά οι Queensryche είναι μια στιγμή σε σχέση με μια εποχή, ένα τρεμούλιασμα σε σχέση με ένα σεισμό. Οι προαναφερθέντες έβγαζαν δίσκο και ξεπηδάγανε μπάντες και δίσκοι που τους κόπιαραν, ολόκληρες σκηνές κυριολεκτικά, μπάντες που ξέφυγαν λόγω εκτοπίσματος (και όχι προώθησης) από το underground.

Αναγνωρίζω την φοβερή καινοτομία και τους τόνους προσωπικότητας που έχει ένα Rage for Order και γενικά, εντάξει, Queensryche είναι Κεφάλαιο, αλλά νομίζω πως οι οπαδοί τους υπερβάλλουν αυνείδητα για το συνόλικό τους στίγμα γενικά.

Ε, και για τα 90ς, μετά το μπαμ που έκαναν με το Empire εγώ τους αναγνωρίζω τεράστιο ρισπέκτ για το Promised Land, το οποίο θεωρώ Μεγάλη Ποιότητα αλλά επειδή δεν τους βγήκε εισπρακτικά όπως ο προκάτοχος το γυρίσανε ψυχρά σε απόπειρα zeitgeist-επίκαιροι (με 2 χρόνια καθυστέρηση, οπότε) και πήραν δικαιότατα τα παπάρια ολωνών. Ακόμα δεν έχουν ορθοποδήσει έκτοτε και δεν το βλέπω κιόλας.

Θα έλεγα ότι από άποψη επιρροής η μεγαλύτερη προσφορά των QR ήταν ο Tate.

Krux
Βρε χρυσαφένιο μου αγόρι. Βρε γενναίο μου παλικάρι. Βρε τ'αγόριμ.

Τα '90s λοιπόν που ανεφέρεις ως "δύσκολη" περίοδος για την μπάντα καταρχάς ξεκίνησε για τους QR με το Empire του οποίου την εμπορική και καλιτεχνική του αξία πραγματικά βαριέμαι να σου την αναλύω. Οντως το Empire είχε ένα παραλλαγμένο, πιο εμπορικό ήχο σε σχέση με το παρελθόν. Στα @@ μας όμως ? Παραμένει ως σήμερα δισκάρα και μνημείο ? Το τρομερό feedback λοιπόν που εξέλαβαν απο τον κοσμό για το Empire τους έδωσε την ώθηση να απομακρύνουν τον ήχο τους απο το πρωτόλειο US metal και να περάσουν σε πιο λυρικά, συναισθηματικά μονοπάτια (πράγμα που είχε γίνει ήδη εμφανές απο κομμάτια όπως No Sanctuary, Roads to madness κλπ). Το αποτέλεσμα ήταν το Promised Land το οποίο είναι ένας πολύ μεγάλος δίσκος αλλά μισό σκαλί κάτω απο τους προκατόχους τους. Το Hear... ήταν όντως η αδύναμη στιγμή των QR. Ηταν η αφορμή που έκανε πολλούς από τους κλασσικούς οπαδούς τους να αποστραφούν την μπάντα και να την αποκυρήξουν. Το Q2K δεν κατάφερε επίσης να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες και πλέον ήταν πολύ δύσκολο το αντικειμενικά πολύ δυνατό Tribe να ανανεώσει το όποιο ενδιαφέρον.

Είχατε δεν είχατε πάλι review με βάλατε και έκανα !

SpiritCrusher
Βασικά το Mindcrime είναι όντως υπερεκτιμημένο. Συνεχίστε.

Rwxamhs
13-05-2010, 14:54
Στα πα εγω, στα λεει ο Ford Perfect, στα λεει ο SpiritCrusher, τιποτα εσυ!
Δε σε βλεπω να λες τιποτα για προσφατες δουλειες τους, τι εγινε; δεν τις βρηκες στα τορρεντ;

Μου θυμιζεις το ανεκδοτο "τι ενας; χιλιαδες τρελοι ειναι!"

Ruthless
13-05-2010, 14:56
Μέχρι και το warning καλοί είναι.

Ο βικ λέει μια μεγάλη αλήθεια(περί ΕΡ) αλλά επίσης δεν αναφέρει Manowar άρα αυτομάτως είναι λάθος η συλλογιστική του περί επιδραστικών μπαντών.

ΥΓ: Κι ο spiritcrusher λέει τεράστια αλήθεια πάλι.

Ford Prefect
13-05-2010, 15:01
Έλα, δεν έκατσα να σκεφτώ, σαφώς θα έβαζα και τους Manowar μέσα, συγκρατήσου ρε φανμπόη!

Κρουξ, είπες μόλις πρωτόλειο US Metal το Empire; Αυτό το είχαν αφήσει πίσω τους από το EP ακόμα.

Rwxamhs
13-05-2010, 15:02
Μέχρι και το warning καλοί είναι.

Ο βικ λέει μια μεγάλη αλήθεια(περί ΕΡ) αλλά επίσης δεν αναφέρει Manowar άρα αυτομάτως είναι λάθος η συλλογιστική του περί επιδραστικών μπαντών.

ΥΓ: Κι ο spiritcrusher λέει τεράστια αλήθεια πάλι.

εμενα στην απεξω; Θα στειλω το Θεοδοση το Νανο να σε σκισει!

Krux
13-05-2010, 15:02

Σέβομαι την άποψη σου οτι το θεωρείς υπερεκτιμημένο. Για μένα δεν είναι. Το εκτιμώ όσο δεν πάει και θα το εκτιμώ για πολλά χρόνια ακόμα σίγουρα.

Είναι απο τα μεγαλύτερα concept albums που έχουν βγει ποτέ στο metal και θεωρείται έτσι όχι μόνο απο μένα και τους λοιπούς "πιστούς" αλλά απο την μεγάλη πλειοψηφία των μεταλάδων.

Κρουξ, είπες μόλις πρωτόλειο US Metal το Empire; Αυτό το είχαν αφήσει πίσω τους από το EP ακόμα.

Vic θα μιλάμε τώρα ή θα παίζουμε με τις εντυπώσεις ? Θα πίστευες ποτέ οτι θα εννοούσα ως πρωτόλειο US το Εmpire ?

Rwxamhs
13-05-2010, 15:03

θεωρείται έτσι όχι μόνο απο μένα και τους λοιπούς "πιστούς" αλλά απο την μεγάλη πλειοψηφία των μεταλάδων.

Τους μεταλλαδες της καρπαζιας, του γκροτα και του μεταλ χαμερ που χρωστανε ενα σκασμο λεφτα σε ΩΡΛ δηλαδη!

Ford Prefect
13-05-2010, 15:08
Για το Mindcrime παιδιά πρέπει να το καταλάβετε ότι ΠΟΛΥΣ κόσμος χώθηκε μέσα στην ιστορία του και το βίωσε το δίσκο, ο οποίος περιέχει ποιοτικότατη μουσική, μπορεί να έχει εμπορίκλες και να μην βάζει φωτιά στο δρόμο από άποψη καινοτομίας, αλλά η ιστορία και η ερμηνεία του Tate και το όλο πακέτο έκανε πολύ μεγαλύτερη αίσθηση από ότι ίσως μαντεύετε. Την εποχή που βγήκε έγινε της καραπουτσακλάρας στον κόσμο. Παίζανε σε φεστιβάλ και οι δημοσιογράφοι που τον θεωρούσανε δισκάρα που δεν έχει ακούσει και πολύς κόσμος πάθαινε πλάκα που χιλιάδες κόσμου τραγούδαγε στίχο-στίχο από κάτω. Θα έλεγα ότι αυτοί που δεν μπορούσανε να ακούσουν King Diamond βρήκανε τον κόνσεπτ δίσκο τους, ένα κόνσεπτ για τις μάζες, και αυτό δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Krux
13-05-2010, 15:10
@Ρωχάμης ξανά (ουφ!)

Ρε αρχηγέ δεν σε αναγκάζω να το ακούσεις με το ζόρι. Δεν με νοιάζει καν αν σου αρέσει ή οχι. Καρφί δεν μου καίγεται.

Απο την αρχή λέω οτι ο σκοπός του thread δεν είναι να σας προσυλητίσουμε στην μουσική των QR. Είναι να καταλάβουμε έστω και λίγο (πράγμα που είναι προφανέστατο πλέον οτι δεν γίνεται με καμία μπαναγία) τους λόγους που δεν το αποδέχεστε/κρίνετε ως σημαντικό. Θα γράψεις για οτι χριστιανική μαλακία θα σου κατέβει στην κούτρα (για τους μεταλάδες, το χάμερ, τους ΩΡΛ, το χάκο, τον Ivic, τον Λοβέρδο) αλλά για την ουσία θα παραμείνεις 0.

Ford Prefect
13-05-2010, 15:10
Τι είχε η Γκρότα ρε εμπαθή;

Rwxamhs
13-05-2010, 15:12
Τραβα ρε!
Ειπαμε οτι παιζανε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΚΕΓΚΕ;

Οσο για το "χριστιανικες" τι εισαι; Ο σατανακος της γειτονιας σας; Αντε παιξε το πουλακι σου με φωτο του Κατσουλα τωρα!

Ford Prefect
13-05-2010, 15:13
Α, και Κρουξ εσύ έγραψες ότι το feedback του Empire τους οδήγησε να απομακρυνθούν από το πρωτόλειο US Metal ήχο. Πήγαινε δέστο. Για αυτό ρωτάω.
Και εντάξει, ο Ρωχάμης είναι τρελός προβοκάτορας, αλλά εγώ σου είπα γιατί δεν θεωρώ τους QR τιτάνιους όπως το εννοείς και είμαι και οπαδός. Οι άλλοι απλώς προσθέτουν ότι δεν τους κάνουν και κούκου, λίγο προκλητικά τα λένε, αλλά δεν αλλάζει κάτι.

Krux
13-05-2010, 15:13
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝ.

edit : μα να μην προλαβαίνω !

edit2 : ε ναι το Empire ήταν μια στροφή σε σχέση με το παρελθόν και όταν είδαν οτι έχει σοβαρό feedack αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν τον ήχο τους τελείως σε σχέση με αυτό του παρελθόντος.

Zoonchild
13-05-2010, 15:16

σταματα να γραφεις χαζομαρες και πανε να παρεις κανενα διαρκειας μπας και κρατησουμε κανεναν παικτη :-Ρ

Ford Prefect
13-05-2010, 15:17
έντιτ: Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. (κότα!)

Krux
13-05-2010, 15:19

σταματα να γραφεις χαζομαρες και πανε να παρεις κανενα διαρκειας μπας και κρατησουμε κανεναν παικτη :-Ρ

Οχι τώρα μπήκες στο χορό και θα χορέψεις. Λέγε άποψη.

Vic το αποφασίζομεν... στον Ρωχάμη πήγαινε για το ΜΑΛΑΚΙΕΣ παίζανε !

warlord mkII
13-05-2010, 15:20
To mindcrime είναι μεγάλος δίσκος για πολλούς λόγους, κυρίως για τις ριφφάρες/σολάρες/μελωδειάρες του και τον Tate. Το να τον παρουσιάζουμε σαν "το μέταλ του 2000", "το σκεπτόμενο μέταλ" κλπ, θυμίζει τακτικές γνωστού βρωμερού εντύπου του οποίου ούτε το όνομα δεν θέλω να λέω πλέον.

Μια χαρά μπάντα είναι μέχρι το Mindcrime, παίξαν το ωραίο τους το μέταλ στο ep και στο warning, πειραματίστηκαν στο rage, κλείσανε τον κύκλο στο mindcrime και μετά την επιτυχία του το γύρισαν σε πιο light καταστάσεις και για μένα τελείωσαν με την εξαίρεση κάποιων τραγουδιών του Promised

Παρακμιακό Εργαλείο
13-05-2010, 15:22
http://gizmopolis.net/wp-content/uploads/2008/03/qr1.jpg
Respect.
Το Operation: Mindcrime με έκανε να κολλήσω και μετά να ψάχνω και πιο progressive μονοπάτια. Η φωνή του Tate άψογη κλπ κλπ τι να λέμε τώρα.

Leech
13-05-2010, 15:23
χααχαχαχχαχ ντάξει Ρωχάμη είσαι από τα ισχυρότερα τρολς που έχω πετύχει στα ίντερνετς. :dfinger:

Βασικά ψιλοχέστηκα για τους Ράηχ πέρα από ορισμένα κομμάτια αλλά το θρεντ μου δίνει την ευκαιρία να ρίξω μια σκέψη:

ΣΚΑΤΑ στις μουσικές "σταθερές".
Δλδ οκ "το μάιντκραιμ είναι από τα κορυφαία κόνσεπτ όλων των εποχών", "οι Φλόιντ είναι μέχρι σήμερα αξεπέραστοι", "οι Τουλ παίζουν σήμερα ό,τι θα παίξουν οι άλλοι σε 30 χρόνια" κλπ. ΣΚΑΤΑ. ΕΜΕΤΟΣ.
Και για να μην πεις ότι απλά λέω πίπες εξηγούμαι: Είμαι τέζα βαμένος Sabbathικός και πολλές φορές απολαμβάνω τη φράση-κλισέ "τα riffs του Iommi είναι ό,τι βαρύτερο ηχογραφήθηκε ποτέ". Πούτσες. Αν ήταν έτσι δε θα'χε νόημα να ακούσουμε ποτέ ......... [συμπλήρωσε τις τελείες με την HEAVY μπάντα της αρεσκείας σου από π.χ. Manowar ως SunnO))) ].

Και για να τελειώνουμε, Κρουξ άσχετα από το τι βιώματα έχεις εσύ από το Operation Mindcrime δεν είναι κατάντια για το METAL να μην μπορεί επί 22 χρόνια να ξεπεράσει έναν δίσκο του 1988???

Defy Everything

Zoonchild
13-05-2010, 15:26
@Κρουξ:

ε δεν θα σου πω πολλα.

τους θεωρω υπερεκτιμημενους κυριως επειδη, μετα το Promised Land, σχεδον ολα τα δισκακια τους τα βρισκω απο μαπα εως, στην καλυτερη, μετρια(το τελευταιο με τις στρατιωτικες μποτες στο εξωφυλλο δεν μπηκα στον κοπο να το ακουσω). Κατα τα αλλα, θεωρω δισκαρα το Rage for Order και γενικα, με εξαιρεση το Empire που ειναι μια εμπορικη παπαριτσα-αλλα την ακουω ευχαριστα, οι πρωτοι τους δισκοι(ειπαμε μεχρι ΚΑΙ το PL) ειναι μεγαλες αγαπες

atom_smasher
13-05-2010, 15:31
A αυτος ή ο αλλος - Δημητροκαλης - τηλεφωνουσε σε 2 κοριτσακια και τα παρενοχλουσαν...γαμησε τα. Οσον αφορα στους Θεους τους τιτανομεγιστους MANOWAR ναι ηταν επιδραστικοτατοι...σορρυ Queensryche ε γαμανε τι να λεμε τωρα. Αν και τα τελευταια αλμπουμ δεν πιανουν τα πρωτα. ειδικα το EP και Warning. Φανταζομαι εχει να κανει με την ποιοτητα των συνθεσεων, το οραμα και το αηδονι που κελαηδουσε. Αλλα οκ, μην δειτε βιντεοκλιπ μιας και ηταν αρκετα μεσα στο κλιμα της εποχης και πλεον φανταζει λιγο κακογουστο..Τεσπα ισως δωσανε μια αισθηση κουλτουρας σε κατι που τοτε ηταν κυριως καυλα. με το καιρο οι καλλιτεχνικςε τους ανησυχιες τους οδηγησαν καπως μακρυα...ενταξει ρε ρωχαμη να τους ριξουμε στην πυρα αν επηρεαστηκαν απο το κλιμα της εποχης τους σε καποια φαση. Περιμενουμε τοποθετηση και απο το αλλο ακρο (καρχαρτ). αναρωτιεμαι αν ακουγε ποτε ξερω γω μαιντεν, πριστ, αξεπτ, σαμπαθ και λοιπα καθως και κατι πιο παουερ. Εαν δεν εχει ακολουθησει και τοσο το κλασικο μονοπατι της φωτιας και του ατσαλιου δεν μου φαινεται τοσο περιεργο να μην συγκινειται απο τις ερμηνιες του τειτ μιας και αλλιως την βρισκει αλλα ας τον αφησουμε να μιλησει.

SpiritCrusher
13-05-2010, 15:32

Για την ώρα δεν έχουμε καλά καλά χρήματα να βάλουμε βενζίνη να πάμε στο drifter για καμιά μπύρα, εσύ θες διαρκείας!

Για το 1ο σκέλος, ε όχι και χαζομάρες! Οκ καλός δίσκος το Mindcrime αλλά ως εκεί. Δεν είναι αψεγάδιαστο, έχει τις μέτριες στιγμές του και ενώ πχ δεν έχω πρόβλημα να το ακούσω ξανά, σίγουρα θα κάνω skip τραγούδια (needle lies λέει, lol). Από εκεί και μετά είχε αρκετά hits και ένα απλά οκ concept (κατ 'εμε) και γι αυτό πήρε και θρυλικό στάτους.

Αυτά. Επίσης στο θέμα επιρροών είμαι με φορντ. Πιστεύω πως, όπως σε τόσα άλλα πράγματα γύρω από το δίσκο, και σε αυτό υπερβάλλουν οι φαν του.

Krux
13-05-2010, 15:33
Και για να τελειώνουμε, Κρουξ άσχετα από το τι βιώματα έχεις εσύ από το Operation Mindcrime δεν είναι κατάντια για το METAL να μην μπορεί επί 22 χρόνια να ξεπεράσει έναν δίσκο του 1988???

Πολύ μεγάλη κουβέντα ρε Leech. Σε αγαπώ πολύ να ξέρεις για αυτό που είπες.

Οντως είναι κατάντια και είναι ακόμα μια τεράστια συζήτηση αυτό που είπες. Γιατί και τα έντυπα και οι δισκογραφικές ευθύνονται για αυτό αλλά και οι μπάντες και οι ακροατές που παραμένουν στο παρελθόν. Υπάρχει και μεγάλος αντίλογος σε αυτό και προσωπικός βεβαίως αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνούμε.

Mitsmann
13-05-2010, 15:36
Σπιριτκρασερ απ το να γελας με το needle lies (σαν κομματι) καλο ειναι οντως να παρεις καποιο διαρκειας!

Krux
13-05-2010, 15:45
Ο carheart να φανταστώ οτι όλη αυτή την ώρα γράφει ποστ ?

Razor
13-05-2010, 15:45
ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ

σορρυ γκαρντιαν :pink:

SpiritCrusher
13-05-2010, 15:46
Krux: Γιατί είναι υποχρεωμένος να σου εξηγήσει ξέρω'γω; :P

Μιτς δεν σε πιάνω.

Krux
13-05-2010, 15:46
Γιατί είναι υποχρεωμένος να σου εξηγήσει ξέρω'γω; :P

Χαλάρωσε δικηγόρε πλάκα κάνω.

Mitsmann
13-05-2010, 15:48
ε μια χαρα ειναι το Νηντλ Λαης.
και παρε διαρκειας για τα 1-2 ματς της σαιζον που θα παρεβρεθω Καυτατζογλειο. (παραδοση)

Clockwork Orange
13-05-2010, 15:48

νομιζα με αντιπαθουσες εσυ!!!

SpiritCrusher
13-05-2010, 15:57
Γιατί είναι υποχρεωμένος να σου εξηγήσει ξέρω'γω; :P

Χαλάρωσε δικηγόρε πλάκα κάνω.

εμοτικον λέγεται, και είναι εκει.

ε μια χαρα ειναι το Νηντλ Λαης.

Σοβαρέψου. Αλλά ναι τι λέω, εδώ δεν σου αρέσει το Prophecy :P

Mitsmann
13-05-2010, 16:04
το Προφεσυ εχει το καλυτερο ιντρο μεηντεν εβερ (αντε στο τοπ-3) αλλα μετα πεφτει κατακορυφα. Ας μην αφηνανε τον Μαρρεη να το γραψει ολο, δε φταιω!

Rwxamhs
13-05-2010, 16:11

νομιζα με αντιπαθουσες εσυ!!!

Γιατι, σε ξερω απο χτες; Δεν ξερεις απο μουσικη, αυτο ειναι αλλο ζητημα, στην τελικη κανουμε ενα ρεφενε και σου στελνουμε ενα σκληρο δισκο με mp3, μπας και σε σωσουμε απο την ομοφυλοφυλια! Χεβυ μεταλ ιζ δε λοου!

Μια χαρά μπάντα είναι μέχρι το Mindcrime, παίξαν το ωραίο τους το μέταλ στο ep και στο warning, πειραματίστηκαν στο rage, κλείσανε τον κύκλο στο mindcrime και μετά την επιτυχία του το γύρισαν σε πιο light καταστάσεις και για μένα τελείωσαν με την εξαίρεση κάποιων τραγουδιών του Promised

Ουτε εγω δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα! Συμφωνω 100%

Οντως είναι κατάντια και είναι ακόμα μια τεράστια συζήτηση αυτό που είπες. Γιατί και τα έντυπα και οι δισκογραφικές ευθύνονται για αυτό αλλά και οι μπάντες και οι ακροατές που παραμένουν στο παρελθόν.

Ε ναι ρε φιλε, καταντια ειναι αλλα με οπαδους με 10 δισκους ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ και 5 συλλογες απο περιοδικα, αντε και 20 κασσετες 90αρες, σαν εσενα ενα πραγμα δηλαδη, φυσικο ειναι.

Αλλα τι να λεμε, εδω αγνοεις (γιατι ακουγες Γαρμπη και Μπιγαλη μαλλον τοτε) τις σκοτεινες εποχες του 90. Τεσπα, μονος σου τα ειπες, δεν θα σπαζομαι εγω να σου βαλω μυαλο!

Clockwork Orange
13-05-2010, 16:26
και αφου δεν με ξερεις απο χθες πως κρινεις αν ξερω απο μουσικη η οχι?
και τι θα πει αν ξερω απο μουσικη???
για αυτο δεν δηλωνω μεταλλας! γιατι εχετε κομπλεξ και νομιζετε οτι ξερετε "απο μουσικη" ενω ακουτε μονο μεταλ!!!
ξερεις απο μεταλ φιλε μου και οχι απο μουσικη!!!
ξεπεραστε τα κομπλεξ ανωτεροτητας που εχετε γιατι καταντησαν κουραστικα!

Rwxamhs
13-05-2010, 16:39
και αφου δεν με ξερεις απο χθες πως κρινεις αν ξερω απο μουσικη η οχι?
και τι θα πει αν ξερω απο μουσικη???
για αυτο δεν δηλωνω μεταλλας! γιατι εχετε κομπλεξ και νομιζετε οτι ξερετε "απο μουσικη" ενω ακουτε μονο μεταλ!!!
ξερεις απο μεταλ φιλε μου και οχι απο μουσικη!!!
ξεπεραστε τα κομπλεξ ανωτεροτητας που εχετε γιατι καταντησαν κουραστικα!

Βλεπω τι γραφεις σε ενα ΜΟΥΣΙΚΟ φορουμ ρε φιλε και κρινω, και εγω και ο καθενας!
Και ναι ρε μαγκα, ξερω απο μεταλ, απο ιστορια και απο ξυλινο ποδοσφαιρακι! Παμε μια κοντρα;

Clockwork Orange
13-05-2010, 16:44
αυτοπιπωθηκες μονος σου με το "παμε μια κοντρα"!!!
γενικα λεω οτι δεν ξερω απο μουσικη ακομα,και δεν ξερω και αν θα καταφερω να μαθω και ποτε,μιας και υπαρχουν τοσα παρακλαδια που ουτε καν γνωριζω
αλλα ταυτοχρονα διαφωνω με το δικο σου "δεν ξερεις απο μουσικη"
μαλλον με εκνευριζει γιατι ξερω οτι προερχεται απο εναν που τα ακουσματα του ειναι...τοσα λιγα!!!

Rwxamhs
13-05-2010, 16:45
αυτοπιπωθηκες μονος σου με το "παμε μια κοντρα"!!!
γενικα λεω οτι δεν ξερω απο μουσικη ακομα,και δεν ξερω και αν θα καταφερω να μαθω και ποτε,μιας και υπαρχουν τοσα παρακλαδια που ουτε καν γνωριζω
αλλα ταυτοχρονα διαφωνω με το δικο σου "δεν ξερεις απο μουσικη"
μαλλον με εκνευριζει γιατι ξερω οτι προερχεται απο εναν που τα ακουσματα του ειναι...τοσα λιγα!!!

Θες να τα βαλουμε κατω; Ελα σε ΠΜ ομως, μη γαμαμε το θρεντ του ΤΡΟΛΛΕΡ του Κρουξ!

Clockwork Orange
13-05-2010, 16:48
οχι δεν λεω τπτ σε πμ!
ουτε εχουμε να βαλουμε κατι κατω!
αν εμαθες στα αγγλικα για countable kai uncountable σε παρακαλω
να το ενταξεις στην ολη σου σκεψη οσων αφορα αυτη μας την χαζη κουβεντα!

Rwxamhs
13-05-2010, 17:43
Τεσπα, δε συνεχιζω γιατι καποιοι θα λενε για προβοκατορες και μαλακιες μετα!
Μαλακα, αντε σε γιατρο σοβαρα!

Clockwork Orange
13-05-2010, 18:28
ενταξει! αφου το λεει ο heavymetallas ρωχαμης
απο το electric requiem σημαινει οτι εχω 100% προβλημα και θα παω!!
ευχαριστω!

GuardianOfIvorytower
13-05-2010, 18:28
καλά ε, έχετε ξεφύγει

σκουλήκι, συγχωρεμένος

Ford Prefect
13-05-2010, 19:30
Τοποθετήσου και εσύ όμως. Το ξέρουμε ότι τους λατρεύεις, για την εμβέλεια της επιρροής τους τι γνώμη έχεις; Δεν τα λέω σωστά; Δεν τα λέω όμορφα;

00i00
14-05-2010, 01:54

ο Planck ειναι δερματολογος...με μια επαναστατικια μεθοδος ειχε μετατρεψει ολα τα νεα μαλλια την δεκαετια του 80 σε αυτο που μετα στην ελληνικα πραγματικοτητα ονομαστικε ''κοκορακι - ακα ''χαιρετουτρα''
αμεσα δεμενος με την κληρονομια των 'Ryche...αυτος εσφιγγε τα αρχιδια του Tate και εβγαζε αυτην την αριστουργηματικια φωνη

εννοειτε οτι το μεταλ οφειλει πολλα στους 'Ryche για τα μεγαλα βυζια του

Clockwork Orange
14-05-2010, 01:56
το α-κουρεμα γκαλης λες?

00i00
14-05-2010, 01:58
google queensryche-στανιση

Jim Dandy Mangrum
14-05-2010, 10:33
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs550.ash1/32109_10150173324610523_130774875522_12495909_1191975_n.jpg

GuardianOfIvorytower
14-05-2010, 11:46
Τοποθετήσου και εσύ όμως. Το ξέρουμε ότι τους λατρεύεις, για την εμβέλεια της επιρροής τους τι γνώμη έχεις; Δεν τα λέω σωστά; Δεν τα λέω όμορφα;

Όμορφα πάντα τα λες :)

Θα χρησιμοποιήσω αυτό που είχες πει νωρίτερα, σε σχέση με την επιρροή τους, κ ότι άλλα γκρουπ έφτιαξαν σχολή κλπ...πιστεύω ότι έχουν σαφώς επηρεάσει αρκετό κόσμο στην Αμερική, σίγουρα όχι τόσο όσο οι Helloween πχ, ναι συμφωνώ, αλλά αυτό έχει να κάνει κ με το ιδιαίτερο στυλ τους, κ επίσης οι μπάντες που έχουν επηρεάσει δεν είναι τόσο γνωστές. Αλλά υπάρχουν παραδείγματα στο χώρο του US power/prog που ακούς στοιχεία τους. Κ ξαναλέω, το στυλ τους, ιδίως σε Rage for Order / Promised Land είναι τόσο ιδιαίτερο (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά) που καθιστά δύσκολη μία άμεση αντιγραφή (σε σχέση με Helloween πάλι πχ). Άσε που μπορεί να ορισμένα τραγούδια να φαίνονται απλά, αλλά, και εκεί είναι για μένα και ένα μεγάλο προτέρημά τους, η ατμόσφαιρα που καταφέρνουν να δημιουργήσουν δεν μπορεί να κοπιαριστεί εύκολα. Δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα, αλλά (κάπου το είχα διαβάσει δλδ κ με είχε βάλει σε σκέψεις), από τα τόσο γνωστά γκρουπ είναι ίσως το λιγότερο διασκευασμένο, και αυτό, υποθετικά πάντα, γιατί η μουσική τους δεν το επιτρέπει (είπαμε, όχι τεχνικά (με εξαίρεση τον Tate) - πιάσε τώρα δλδ mood I Dream in Infrared ή Mission ή Lady Jane)...

Ο οποίος Tate, το αναφέρεις κ συ νομίζω, δημιούργησε σχολή ναι. Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει, αλλά τη μεγάλη του επιρροή δε νομίζω να την αρνείται κανένας.

Αυτά :D

Ruthless
14-05-2010, 11:54
Όχι πως δεν τον πατάνε κάτω ένα μάτσο άλλοι μεγάλοι του US Power όμως ε;

Και τεχνικά και από όλες τις απόψεις. :grin:

Rwxamhs
14-05-2010, 11:58

ο Planck ειναι δερματολογος...με μια επαναστατικια μεθοδος ειχε μετατρεψει ολα τα νεα μαλλια την δεκαετια του 80 σε αυτο που μετα στην ελληνικα πραγματικοτητα ονομαστικε ''κοκορακι - ακα ''χαιρετουτρα''
αμεσα δεμενος με την κληρονομια των 'Ryche...αυτος εσφιγγε τα αρχιδια του Tate και εβγαζε αυτην την αριστουργηματικια φωνη

Μιλησε ο βλακας του indie rock
Αλτερνατιβομαλακακο, αντε πιες κανα μπαφο και ασε το μεταλ ησυχο, ποζερακο ειρωνα

Krux
14-05-2010, 12:00
Πως καταφέρατε για πολλοστή φορά, ένα thread που έχει ως σκοπό να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους κάποιοι δεν αναγνωρίζουν το έργο και την προσφορά των QR, στο ποιός την έχει μεγαλύτερη είναι πραγματικά απορίας άξιο και χρίζει βαθύτατης ψυχονοητικής διερεύνησης. Μόνο ο Leech κατάφερε να πλησιάσει. Αυτά.

Συνεχίστε τώρα να συγκρίνετε ποιός τσιρίζει καλύτερα.

warlord mkII
14-05-2010, 12:31
By the way, αυτό με την επιρροή είναι σε λάθος βάση. Τι να το κάνω ότι οι helloween των keepers είναι επιδραστικοί? Γεμίσαμε στρουμφάκια...
Για μένα, με τίποτα δεν αξίζουν περισσότερου σεβασμού οι helloween (keepers era - μετά δεν υπάρχουν καν) από τους ryche. Τα είπε ωραία και ο guardian από πάνω, για να επιρεαστείς από τους ryche ή οποιοδήποτε συγκρότημα με δυνατή προσωπικότητα (δηλ συναίσθημα και ερμηνεία, όχι μόνο συνθετικά/εκτελεστικά) πρέπει πάνω απ' όλα να μπορείς! Ε νομίζω ότι αν είσαι τόσο δυνατός, δεν θα κοπιάρεις απλά τους ryche όσο και να τους αγαπάς. Θα φιλτράρεις την επιρροή που σου ασκούν στη δική σου έμπνευση.
Τα στρουφμάκια δηλαδή είναι άλλο γκρινιάρης, άλλο υπναράς αλλά είναι όλα μπλε. (μεγάλη κουβέντα)

Rwxamhs
14-05-2010, 12:35
Σε ολα αυτα, βαζεις και αυτο με τις αρβυλες μεσα;

warlord mkII
14-05-2010, 12:38
Οχι ρε, το είπα σε προηγουμενο ποστ, ryche υπάρχουν μέχρι και το mindcrime. Μετά είναι the gayest band in the history of gay bands.

Rwxamhs
14-05-2010, 12:39
oops! ναι, το ειδα τωρα!

warlord mkII
14-05-2010, 12:42
Ρε καμμένε, με είχες κουοτάρει κιόλας 2 σελίδες πίσω... χαχα

Rwxamhs
14-05-2010, 12:44
Ρε καμμένε, με είχες κουοτάρει κιόλας 2 σελίδες πίσω... χαχα

Τεσπα, τοποθετησου για Discharge!

fandango
14-05-2010, 21:00
αφού έτσι κι αλλιώς είμαστε οφφ τόπικ, θα πω αυτό που είχα πει και παλιότερα (στον burnin αν θυμάμαι καλά):
το πιο ουσιαστικό άλμπουμ των 'ryche είναι το promised land.

H.
14-05-2010, 21:11
Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να αναλύσουμε γιατί μας αρέσουν και δε μας αρέςουν οι QR και οι όποιοι qr, tr, pt, flv.

Πλήν του operation mindcrime ΔΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν πα να επηρρέασαν και το μισό μουσικό στερέωμα? Ό,τι κι αν ακούω δε νομίζω ότι έχει επηρρεαστεί από τους qr, στ' αρχίδια μου οπότε αν επηρρέασαν σκηνές ολάκερες. Μου αρκεί που ακόμα προσπαθώ να ακούσω το rage for order (που όλοι λένε ως αν όχι τον καλύτερο, τουλάχιστον τον 2ο καλύτερο), ε και δε μπορώ με τίποτα να φτάσω ως το τέλος. Στην εποχή τους μπορεί να ήταν rock idols, τώρα μου ακούγονται αστείοι. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή? Γιατί πρέπει να αναλωθώ σε συζητήσεις επί συζητήσεων για να αιτιολογήσω το not my cup of tea?

Γιατί γενικά πρέπει να κάνουμε τέτοις συζητήσεις άνευ νοήματος? Χάρη, μου δίνεις την εντύπωση ότι κάνεις το thread για να ακούσεις να συμφωνούμε ότι οι κιουαρ γαμάνε. Ε αυτό δεν ισχύει για όλους και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ούτε για το ίδιο αλλά ούτε και για το αντίθετο.

00i00
15-05-2010, 00:05

Μιλησε ο βλακας του indie rock
Αλτερνατιβομαλακακο, αντε πιες κανα μπαφο και ασε το μεταλ ησυχο, ποζερακο ειρωνα

λολ τι λες ρε γιδοπουλε?

Rwxamhs
17-05-2010, 18:50
Τραβα ρε Χατζηγιαννη του ροκ-εν-ρολ, θα μας πεις και γιδια, καραγκιοζακο!