PDA

View Full Version : Cult Pre-NEVERMORE Metal Act SANCTUARY To Reunite For New Studio Album - May 11, 2010

Impure
12-05-2010, 00:13
NEVERMORE frontman Warrel Dane has announced that his late '80s cult metal outfit SANCTUARY will reunite to record a new studio album. "[I've] been talking with Lenny [Rutledge, former SANCTUARY guitarist]," Dane explains. "We are really good friends again and it feels good." He adds, "I missed my relationship with him for many years.

και πεθαίνω πηγή
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=139886

atom_smasher
12-05-2010, 00:30
ΩΩΩΩ!!!!ευχαριστα νεα.

Roswell47
12-05-2010, 00:31
ναι ρε μουνιά

Krux
12-05-2010, 00:31
νάις

rage for order
12-05-2010, 00:36
μόνο εγώ προβληματίζομαι για το αποτέλεσμα;

Impure
12-05-2010, 00:41
anal yse to!
Εγω εφτασα να σκεφτομαι και οτι θα κανουνε live, και πως θα τραβάει η φωνή του κλπ

rage for order
12-05-2010, 01:07
ε τι να αναλύσω, reunion είναι μετά από τόσα χρόνια και με 2 δισκάρες να συναγωνιστούν. πόσες φορές έχουν βγει καλοί δίσκοι σε τέτοιες φάσεις

μπιζαριος
12-05-2010, 01:13
μου εφυγε η μαγκια απο την μυτη
περιμενουμε.

Mitsmann
12-05-2010, 01:21
απλα πραματα.
θα κριθουν απ το δισκο.

καλος? μαγκια τους.
κακος? ας προσεχαν.

δε μπορω να αντιληφθω βεβαια τι θα παιξουν οι Sanctuary που δε θα το καναν οι Nevermore (αναλογικα με εποχες, φαση, κλπ) αλλα οκ. Ειμαι παντα καλοπροαιρετος σε τετοια.

Shrinebuilder
12-05-2010, 03:13
έλεος, τραγικότητες.
να τους αφήσουν ήσυχους τους Sanctuary και να συνεχίσουν τις νεβερμορ παπαριές

atom_smasher
12-05-2010, 03:34
Ωπα. για κανα λαιβ ειμαι συμφωνος. Καυλα θα ναι. Για καινουριο δισκο χλωμο.δεν με ενδιαφερει...εκτος ξερω γω αν παιζουν σαν νεβερμορ πριν 15 χρονια. Οποτε μεσα με τα χιλια.Αλλιως...καταχλωμο να αξιζει.

Ruthless
12-05-2010, 08:38
Σιγά μη βγάζει πλέον κανά Die For My Sins ο άλλος.

Όχι πως δε θα τρέξουμε βέβαια σε περίπτωση live ούτως ή άλλως.

Jim Dandy Mangrum
12-05-2010, 10:02
live mono protimw kai gw. ektos kai an, bebaia, yparxoun kamia 10ria+ kommatia Sanctuary into the mirror periodou pou den exoun dei to fws ths hmeras......

Krux
12-05-2010, 10:12
Εγώ βασικά θα ήθελα να γράψουν τον δίσκο της δεκαετίας που διανύουμε, να βγουν σαφώς σε περιοδεία και να τελειώνουν με τις Nevermore αηδίες.

Roswell47
12-05-2010, 11:21
Ποιες Nevermore αηδίες ρε μαλάκες; Τι λέτε;

GuardianOfIvorytower
12-05-2010, 11:33
Σιγά μη βγάζει πλέον κανά Die For My Sins ο άλλος.

Όχι πως δε θα τρέξουμε βέβαια σε περίπτωση live ούτως ή άλλως.

live mono protimw kai gw. ektos kai an, bebaia, yparxoun kamia 10ria+ kommatia Sanctuary into the mirror periodou pou den exoun dei to fws ths hmeras......

Krux
12-05-2010, 11:37
Ε προσωπικά μετά το καταπληκτικό Politics... και το κατώτερο για μένα αλλά τεράστιο εμπορικά Dreaming... χάθηκε τελείως το ενδιαφέρον. Καθαρά υποκειμενικά όλα αυτά.

Οκ πολλά μπορεί να έχουν παίξει ρόλο για αυτή την προσωπική άποψη αλλά δεν κατάφεραν να μου "δώσουν" τίποτα παραπάνω τα 3 άλμπουμς που επακολούθησαν απο τα 2 που προανάφερα.

edit : το καινούριο δεν το έχω ακούσει ακόμα αλλά πιστεύω οτι για να ανακοινώσει ο Dane αυτό το reunion, ιδιαίτερα σε μια τέτοια στιγμή που κυκλοφορεί φρεσκότατο δίσκο, ίσως σημαίνει οτι το feedback είναι φτωχό και στρέφεται εκεί για να αναθερμάνει το ενδιαφέρον. Ικασίες και προσωπικές σκέψεις όλα αυτα.

enitharmon
12-05-2010, 12:06
δεν είναι καλά νέα αυτά

Ford Prefect
12-05-2010, 12:16
Σωπάτε όλοι μωρέ, το κάνατε θέμα, καθίστε να δούμε πρώτα αν το παλεύει ο άλλος φωνητικά και βλέπουμε. Εντωμεταξύ κόφτε τις κοτσάνες περί Νέβερμορ αηδιών, μια χαρά γαμάει η μπάντα, δεν φταίει αυτή που το Χάμερ έχει φανμπόηδες. Γαμάνε οι Νέβερμορ. Άντε.

Clockwork Orange
12-05-2010, 12:19
η οικονομικη κριση λοιπον χτυπησε και την αμερικη....
δεν στηριζουμε καθολου....

warlord mkII
12-05-2010, 12:34
Δεν στηρίζω καθόλου τη φάση. 20 χρόνια μετά, τί έμπνευση και καύλα να χουν?

Παίζω και εκ του ασφαλούς, αφού τους έχω δει live τότε.

atom_smasher
12-05-2010, 12:43
Tα τελευταια 2 νεβερμορ ηταν αθλια. Το επομενο που βγαινει σε λιγες μερες λογικα θα ναι το ιδιο. Αντε να δουμε

Clockwork Orange
12-05-2010, 12:58
αθλια δεν τα λες
τυπικα αλμπουμ τελευταια 10ετιες διαρκειας ενος μηνα μαξιμουμ
το καινουριο εχει διαρκεια 2 βδομαδων!

Ford Prefect
12-05-2010, 13:21
Εγώ πάντως τα άκουσα και τα κατευχαριστήθηκα. Με τα ριφάκια τους, τα σολίδια τους, μια χαρούλα. Και ό,τι έχω ακούσει από το καινούργιο μια χαρά γαμεί.

phthoggon
12-05-2010, 13:25
Γενικά όποιος έχει να πει κάτι αρνητικό για τους Nevermore μέχρι το Dead Heart δε θεωρώ ότι είναι και πολύ σοβαρός άνθρωπος.

Krux
12-05-2010, 13:28
Ε ναι !

carheart
12-05-2010, 13:28
Γενικά όποιος έχει να πει κάτι αρνητικό για τους Nevermore μέχρι το Dead Heart δε θεωρώ ότι είναι και πολύ σοβαρός άνθρωπος.

ε;

phthoggon
12-05-2010, 13:37
Μου φαίνονται περίεργοι αυτοί που βρίσκουν τόσα αρνητικά στους nevermore ενώ υποτίθεται ότι ακούνε και κάτι λίγο από χέβι μέταλ, αυτό ντε. Μου αρέσουν πολύ οι nevermore. Είναι σα να σου λέει κάποιος, "ξέρεις, ακούω πολύ indie rock, αλλά αυτός ο Μπόνι Πρίνς Μπίλυ είναι αστείος ρε φίλε".

carheart
12-05-2010, 13:39
Και αν κάποιος δεν ακούει πολύ heavy metal και βρίσκει αστείους τους Nevermore, είναι ασόβαρος; Και από πότε οι Nevermore είναι συνώνυμο του heavy metal;

...και τι είναι αυτά που λες;

Krux
12-05-2010, 13:43
Οσο ασόβαρος θα ήταν και κάποιος που δεν ακούει πολύ heavy metal και βρίσκει αστείους τους Darkthrone.

phthoggon
12-05-2010, 13:43
Για μένα είναι κορυφή του χέβι μέταλ, είναι το σωστό, το σοβαρό, το χέβι μέταλ με επιδιώξεις, με ψυχή, με συναίσθημα, με ριφάρες, με πραγματικές συνθέσεις, με στίχους, με αισθητική, με φωνητικάρες που κόβουν το σύμπαν, με νόημα. Δεν έχει και σημασία το χέβι μέταλ ή όχι τέλος πάντων, σημασία έχει να μας πεις γιατί βρίσκεις εσύ τους Nevermore αστείους!

carheart
12-05-2010, 13:52
Όχι, σημασία έχεις να μου πεις εσύ γιατί βρίσκεις ασόβαρο κάποιονα λόγω των μουσικών του (μη) προτιμήσεων. Και εντάξει να το λέω εγώ που έχω και την "ρετσινιά", εσύ που τα μελετάς υπό ένα κοσμικο πρίσμα υποκειμενικότητος, πως δικαιολογείς τον εαυτό σου; Θυμάμαι ένα καταπληκτικό κείμενο του Βασίλη Ζαχαρόπουλου στο μέταλ χάμμερ, που έλεγε πως "μπορούσε να πει πια πως όποιος δεν εκτιμάει τους Rush είναι χαζός". Και αν δεν καταλαβαίνετε πως ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός της metal μιζέριας, συνεχίστε το.

Ford Prefect
12-05-2010, 13:54
Τι αστείοι μωρέ; Από όλα τα γκρουπ οι Νέβερμορ σας τα βγάζουν αυτά; Καλά, ας μην ήταν το Χάμερ από πίσω και βλέπαμε αν λέγατε τα ίδια. Γιατί αν γελάς με τους Νέβερμορ, ρε φίλε, κάτι δεν πάει καλά με το χιούμορ σου.

Krux
12-05-2010, 13:58
Νομίζω οτι αυτό το οποίο προσπαθεί να πει ο φθόγγος με το ποστ του είναι οτι υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιοι δίσκοι, κάποιες μπάντες που έχουν μαζική αναγνώριση απο τον εκάστωτε χώρο ακόμα και απο αυτούς που δεν δηλώνουν οπαδοί τους. Ετσι το εξέλαβα εγώ. Οχι για να μειώσει αυτούς που δεν ασπάζονται το έργο τους αλλά την αντίθεση τους έστω να το αναγνωρίσουν ως σημαντικό.

edit : εκτός απο βασιλιάς της καθυστέρησης, είμαι και βασιλιάς των edits. Βεβαίως θα μου πεις οτι ακόμα χειρότερη άποψη έχεις και για τους Ryche οπότε flame on.

carheart
12-05-2010, 14:00
Και γιατί να αναγνωρίσω ως σημαντικό κάτι που θεωρώ ασήμαντο επειδή Κάποιοι το θεωρούν σημαντικό; Μήπως υπάρχουν αντικειμενικές σταθερές, και αν ναι, οι Nevermore είναι μια από αυτές;

Ford Prefect
12-05-2010, 14:05
Σημαντικό δεν ξέρω ακόμα αν είναι, αξιόλογο είναι πάντως και αστείο δεν είναι με τίποτα.

wom
12-05-2010, 14:05
Carheart μην νιώθεις μόνος, εγώ (μέσα στην ασχετοσύνη μου) συμφωνώ μαζί σου για nevermore.

phthoggon
12-05-2010, 14:07
Όχι, σημασία έχεις να μου πεις εσύ γιατί βρίσκεις ασόβαρο κάποιονα λόγω των μουσικών του (μη) προτιμήσεων. Και εντάξει να το λέω εγώ που έχω και την "ρετσινιά", εσύ που τα μελετάς υπό ένα κοσμικο πρίσμα υποκειμενικότητος, πως δικαιολογείς τον εαυτό σου; Θυμάμαι ένα καταπληκτικό κείμενο του Βασίλη Ζαχαρόπουλου στο μέταλ χάμμερ, που έλεγε πως "μπορούσε να πει πια πως όποιος δεν εκτιμάει τους Rush είναι χαζός". Και αν δεν καταλαβαίνετε πως ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός της metal μιζέριας, συνεχίστε το.

Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, υπάρχουν πολλά είδη "μουσικών προτιμήσεων". Υπάρχει μία ειλικρινής γνώμη η οποία προέρχεται από άτομα με μία κάποια αντιληπτικότητα, υπάρχει και αυτός που ακούει όλο το συρφετό με τα συγκροτήματα που τελειώνουν σε -er με τα δύο κουλορίφ, το σκατά ήχο, τα παράφωνα φωνητικά και τους στίχους για δρακοφονιάδες ο οποίος έρχεται εδώ και ποστάρει "χαχαχα, νέβερμορ, γελοίοι" στο τρίτο ριφ του dead heart που άκουσε και ήταν κάπως κοφτό και του θύμισε metalcore. Φυσικά και σέβομαι όλες τις σοβαρές γνώμες, φυσικά και είναι κάπως αστείο να παίρνεις το πρώτο ποστ μου κυριολεκτικά. Βαριέμαι να ποστάρω ΣΩΣΤΑ συνεχώς, πρέπει και να διασκαδάσουμε και λίγο βάζοντας την υποκειμενικότητα των άλλων στο καναβάτσο! Πάρε μία, ΦΛΩΡΕ!

πσ. γουόμ, για να ακούσω καμιά γνώμη, σε τι συμφωνείτε μαζί με καρχαρτ? αφού δε μας έχει πει ακόμα τπτ!

Rwxamhs
12-05-2010, 14:09
Οσο ασόβαρος θα ήταν και κάποιος που δεν ακούει πολύ heavy metal και βρίσκει αστείους τους Darkthrone.
Ti θελει να πει ο ποιητης; Οτι οι Darkthrone δεν ειναι κωμικοι;

Krux
12-05-2010, 14:10
Σαφώς και ο καθένας μας ξεχωριστά κρίνει τι είναι σημαντικό για αυτόν και τι όχι. Απλά όταν κινείσαι σε ένα χώρο, σε ένα ιδίωμα μουσικής πιο συγκεκριμένα υπάρχει και μια δόση αντικειμενικότητας στο έργο που έχει προσφέρει ο καθένας.

Π.χ. και εγώ δεν ακούω Mayhem, Darkthrone και Bathory αλλά αντιλαμβάνομαι και αναγνωρίζω το έργο τους και σε καμία περίπτωση δεν θα το θεωρούσα ασήμαντο.

Rwxamhs
12-05-2010, 14:11
Π.χ. και εγώ δεν ακούω Mayhem, Darkthrone και Bathory αλλά αντιλαμβάνομαι και αναγνωρίζω το έργο τους και σε καμία περίπτωση δεν θα το θεωρούσα ασήμαντο.

:moutza:
Για ποιους Bathory μιλας απο ολους;

carheart
12-05-2010, 14:12
Α, μαλακίες έλεγες τόση ώρα δηλαδή. Καλά, σας αφήνω να πείτε για Nevermore, εγώ δεν λέω γιατί μετά θα πρέπει να εξηγώ, και Δεν.

Krux
12-05-2010, 14:13
Γιατί έλεγα μαλακίες ρε carheart ? Σοβαρά πες.

carheart
12-05-2010, 14:14
στον φθόγκον πήγαινε, που είπε πως βαρέθηκε να μιλαει ΣΩΣΤΑ και ΝΤΟΜΠΡΑ!

Krux
12-05-2010, 14:16
ναι οκ σοζ είδα το ποστ του καθυστερημένα.

phthoggon
12-05-2010, 14:48
Α, μαλακίες έλεγες τόση ώρα δηλαδή. Καλά, σας αφήνω να πείτε για Nevermore, εγώ δεν λέω γιατί μετά θα πρέπει να εξηγώ, και Δεν.

Όχι, είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν λέω ότι αυτοί που βρίσκουν τους Νεβερμορ αστείους μου προκαλούν μεγάλη απορία, είμαι ένας απλός άνθρωπος ο οποίος απορεί γιατί ο κόσμος έξω του είναι διαφορετικός από αυτόν μέσα του. Δεν είναι καθόλου μαλακίες. Καθόλου. Η υπερβολή μπορεί να προκαλέσει αρνητική αντίδραση, και εγώ προφανέστατα ενδιαφέρομαι για μία αντίδραση από τους ανθρώπους που βρίσκουνε τους Νέβερμορ αστείους, για να τους καταλάβω. Όμως η εξήγηση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την αντίδραση, αλλά σπάνια έρχεται εάν δε προκαλέσεις τη δεύτερη, ε? Τέλος πάντων, να μη σε πιέζω, άλλωστε έχεις φαντάζομαι καλύτερα πράγματα να κάνεις με το χρόνο σου από το να κάθεσαι να εξηγείς πράγματα σε χεβιμεταλάδες, σόρυ.

carheart
12-05-2010, 14:51
Όμως κάπου αναμεταξύ των εξηγήσεων, το "όχι ιδιαίτερα σοβαροί" έγινε ξαφνικά "περίεργοι", και αυτό δεν έχει πολλή πλάκα. Και εμένα μου φαίνονται περίεργα εκατόνοχτακόσα πράματα κάθε μέρα, αλλά αν αρχίσω με τις μη-σοβαρότητες θα με λέτε ελιτιστή μετά πάλι, και έχει έρθει η ώρα να παλιώσει αυτό.

phthoggon
12-05-2010, 14:55
Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής, έτσι? Κατά τ' άλλα, δε θα σε μισήσω επειδή είσαι διαφορετικός. Η μάλλον, ο λόγος που θέλω να σε καταλάβω είναι ακριβώς αυτός: για να μη σε μισήσω επειδή είσαι διαφορετικός.

carheart
12-05-2010, 15:00
Ναι, αλλά αν συνεχιστεί η κουβέντα θα με θεωρήσεις μη σοβαρό επειδή δεν γουστάρω ένα συγκρότημα, και όντας ειλικρινής μου το λες!

Οπότε εγώ να κάνω τι; Να εξηγήσω γιατί θεωρώ ή δεν θεωρώ τους Nevermore (ή τους κάθε τέτοιους) αστείους;

Ή να ψάξουμε τους λόγους που σε οδήγησαν να θεωρείς ασόβαρο κάποιο με βάση αυτά που ακούει;

phthoggon
12-05-2010, 15:03
Είπα ότι παίρνω στα σοβαρά κάθε σοβαρή duh γνώμη, που δείχνει ότι ο άλλος πχ ασχολήθηκε να ακούσει 2-3 φορές το δίσκο με προσοχή. Προφανώς ήμουν υπερβολικός στην αρχή, έχεις μείνει δέκα ποστ πίσω.

carheart
12-05-2010, 15:06
Α, δηλαδή αν σου πει κάποιος πως θεωρεί τους Nevermore αστείους, έχοντας ακούσει όλα τα albums μέχρι τη νεκρηκαρδιά στον νεκροκόσμο, επειδή μουσική, στίχοι και αισθητική του φαίνονται αδιαφορότατα, η φωνή του τύπου σπαστική, η μούρη του για μάπες και πως το γενικό ποιόν της μπάντας αντιπροσωπεύει όλα όσα ΔΕΝ γουστάρει στο μέταλ του, θα τον θεωρήσεις ασόβαρο ή όχι;

Clockwork Orange
12-05-2010, 15:07
δεν ξερω αν θα συμφωνησει ο φθογγος με αυτο που θα πω (και εαν οχι τοτε καταλαβα λαθος)
αλλα το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τους primordial/amon amarth/bolt thrower
δλδ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να λες οτι γουσταρεις μεταλς και να ΜΗΝ σου αρεσουν αυτες οι μπαντες
οχι ντε και καλα να εχεις logo tattoo αλλα να τις ευχαριστιεσαι!
ωστοσο η αληθινη μου απορια και λογος του ποστ ειναι..

γιατι σκιζεστε για κατι που στην τελικη συμφωνουμε?
δεν ειδα και πολλους να ειναι κατα νεβερμορ
περα απο κατι αναφορες οτι ο ταδε γνωστος του δεν τους ακουει γιατι ...ΜΕΤΑΛ ΧΑΜΕΡ
νομιζω πως συμφωνουμε ολοι οτι η μπαντα γαμαει μεχρι το dead heart και απο κει και περα βλεπουμε!
με καρχαρτ δεν θα ασχοληθω γιατι δεν ξερω τι παρελθον εχει με την σοβαροτητα του φθογγου

phthoggon
12-05-2010, 15:09
Α, δηλαδή αν σου πει κάποιος πως θεωρεί τους Nevermore αστείους, έχοντας ακούσει όλα τα albums μέχρι τη νεκρηκαρδιά στον νεκροκόσμο, επειδή μουσική, στίχοι και αισθητική του φαίνονται αδιαφορότατα, η φωνή του τύπου σπαστική, η μούρη του για μάπες και πως το γενικό ποιόν της μπάντας αντιπροσωπεύει όλα όσα ΔΕΝ γουστάρει στο μέταλ του, θα τον θεωρήσεις ασόβαρο ή όχι;

όταν αυτός απλά κάνει ένα inversion ενός ποστ που έχω κάνει λίγο πριν σε μία χαζούλικη προσπάθεια να κερδίσει ένα ιντερνετ άργκιουμεντ και όχι να μιλήσει ειλικρινά, και βέβαια θα τον θεωρήσω ασοβαρότατο ;) σε έναν που θα μου πει αυτή την άποψη με το καλημέρα, απλά θα θεωρήσω ότι δεν έχουμε να πούμε τπτ άλλο!

carheart
12-05-2010, 15:11
αν αυτός Και μιλούσε ειλικρινά Και ήθελε να κερδίσει ένα ίντερνετ άργκιουμεντ γιατί είναι πολύ γαμάτος τύπος;

phthoggon
12-05-2010, 15:14
Δεν είναι σοβαρή άποψη αυτή που εξέφρασες μέσα σε δύο γραμμές με μόνο αρνητικά χαρακτηριστικά, εάν είναι όμως πραγματικά αυτή η άποψή σου συμπυκνωμένη σε αυτές τις δύο γραμμές, καλώς. Αλλά φυσικά ήλπιζα για κάτι καλύτερο.

atom_smasher
12-05-2010, 15:20
Ε τωρα και συ ασχολεισαι με την ελιτ. Αφου εκεινη ξερει.

Amnesiac.
12-05-2010, 15:22
...και ξαφνικά κανείς δεν είχε διάθεση να γράψει κάτι άλλο και η συζήτηση τελείωσε εκεί.

atom_smasher
12-05-2010, 15:27
Ετσι ειναι. Εμεις στο Αιγαλεω τελειωνουμε τις συζητησεις. Ετσι δεν ειναι Αμνιζιακ;

Ford Prefect
12-05-2010, 15:32
Εγώ θα τον θεωρήσω αγράμματο πάντως γιατί το ρεζουμέ όλων αυτών δεν χαρακτηρίζεται από τη λέξη "αστείος". Επίσης αν θες να παλιώσει η ρετσινιά του ελιτιστή πρέπει να διαλέγεις λιγότερο υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για κάτι που ο άλλος εκτιμά και μάλιστα όταν στο κατόπι υπερασπίζεσαι την υποκειμενικότητα ξέρωγώ. Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή αν δεν βαριόσουν να μου πεις τι εννοείς με το "γενικό ποιόν" της μπάντας.

Με πολλά φιλάκια και καμία διάθεση κακίας όλα αυτά!

Επίσης κουρδιστέ, εμένα που μου αρέσουν πολύ τα μέταλς, δεν μου αρέσουν όμως οι Amon Amarth και οι Primordial, δηλαδή από όλο τον ήχο αυτές είναι οι σταθερές που κατέληξες; Οι Bolt Thrower φυσικά ήταν μια υπέροχη επιλογή που επίσης δεν θα συμφωνήσουν όλοι, δυστυχώς, οι άσχετοι.

Krux
12-05-2010, 15:42
Ειλικρινά νομίζω οτι δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος, που να είχε κάποια στιγμή έστω και την ελάχιστη επαφή με το metal και να μην αναγνωρίζει τους Bolt Thrower ως μία σταθερά για το ιδίωμα.

warlord mkII
12-05-2010, 15:44
για μάντεψε????

Krux
12-05-2010, 15:46
Ρόφλα. Σοβαρά ?

carheart
12-05-2010, 15:48
Κιόμως μπορεί να υπάρχουν τέτχοιοι. Υπάρχουν "πλειοψηφικές αποφάσεις", αλλά δεν είναι απαραίτητα Σταθερές.

Ford Prefect
12-05-2010, 15:49
Άλλο λέει, ότι αν σου αρέσει το μέταλς δεν μπορεί να μην γουστάρεις τα προαναφερθέντα. Το σέβας και η αναγνώριση είναι άλλη ιστορία.

Ford Prefect
12-05-2010, 15:50
Ναι, λοιπόν, η αναγνώριση και το σέβας είναι Σταθερές. Όποιος διαφωνεί είναι απλώς κομπλεξικός, άσχετος και ασόβαρος. Αντικειμενικά.

Krux
12-05-2010, 15:51
Τα έχουμε γαμήσει τη μάνα ααχχαχχαααχ

edit : μαχαιριά στην καρδιά με κέρασες άτιμε γουόρλορντ. άπονε.

Ra Pariah
12-05-2010, 15:52
Όχι άλλο με τους politically correct "φιλόμουσους"!! Εσύ Krux έχεις αναγνωρίσει το μεγαλείο αυτού;

3nQaFJXbA1E

Εγώ γιατί δηλαδή καλά και σώνει να γουστάρω Nevermore, Bolt Thrower και Amon Amarth (μάλιστα ο "σχετικός" με το metal Kουρδιστός [με αγαπημένο album το Load] παραδίδει μαθήματα σχετικά με το ποιες μπάντες δεν πρέπει να χάσετε!);

carheart
12-05-2010, 15:56
αυτό το poison..

warlord mkII
12-05-2010, 15:56
Σ' αυτό το τόπικ συμφωνώ με καρχαρτ.

και η απάντηση (όσο και πολυφορεμένη κι αν είναι) είναι: οκ γούστα.

phthoggon
12-05-2010, 15:58
Στο μεταξύ πιστεύω ότι μάλλον εμείς που ακούμε Νέβερμορ θα έπρεπε να είμασταν ελιτιστές και να κοροϊδεύουμε όλους αυτούς που δεν ακούνε, διότι δεν είναι και το πιο εύκολο συγκρότημα να πιάσεις που το πάει, μουσικά τουλάχιστον. Εγώ δηλαδή στα δεκαοχτώ μου έβρισκα το Politics of Ecstasy ένα κουραστικό ακαταλαβίστικο πράγμα με εκνευριστικά φωνητικά και άκουγα νορβηγικές μαλακίες. Το άκουσα ξανά πρόπερσι και έψαχνα σαγόνια στα πατώματα.

Κρούξ, υπάρχει, πχ εχώ που με μία ελάχιστη επαφή μου φαίνονται αδιάφοροι. Ναι, είναι ένα σοκ πάντοτε να αντιλαμβάνεσαι πως οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και πως ο χρυσός του ενός είναι σκατά του άλλου, το θέμα είναι πως αυτό είναι ωραίο να είναι αφορμή για προσέγγιση, όχι κομπλεξισμό. Να τώρα, μπορείς να μου πεις εσύ ένα δίσκο Bolt Thrower τον οποίο θα ακούσω και μετά σίγουρα θα έχω, όχι φυσικά την ίδια γνώμη με σένα, αλλά ίσως καλύτερη γνώμη για τους Bolt Thrower, και ίσως να μου προσφέρει και κάτι. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο κάρχαρτ με το Politics πχ αν μπορούσε το get off his high horse.

Krux
12-05-2010, 15:58
Ε τώρα ρε Ρα ! Που κολλάνε οι Γερμαναράδες δηλαδή για να καταλάβω ? Δηλαδή απαιτείς απο όλους να το προσκυνήσουν ? Είναι οι Poison δείγμα σταθεράς για το metal ? Δεν ξέρω τι να πρωτοσχεφτώ !

Ford Prefect
12-05-2010, 16:00
Να μάθουμε να μιλάμε σωστά για να συμφωνούμε όλοι. Ο κουρδιστός λέει ότι πρέπει να "γουστάρεις", που δεν στέκει πουθενά και είναι λογικότατες οι ενστάσεις από κάρχαρτ, γουώρλορντ και ρα.
Άλλοι λέμε για αναγνώριση της σημασίας και τον ανάλογο σεβασμό, που υποδηλώνει ότι δεν είσαι κομπλεξικός κόπανος εγκλωβισμένος στον μικρόκοσμό σου. Απλά είναι τα πράγματα.

Και οι Bolt Thrower είναι μια αξιοσεβαστότατη σταθερά του Death Metal, είτε το καταλαβαίνει κανείς, είτε όχι. Δεν ισχύει το αυτό για τα άλλα του κουρδιστού.

carheart
12-05-2010, 16:03
Ωραία, εμένα το "δικό μου" death metal δεν το επηρέασαν καν οι Bolt Thrower, γιατί να μπω στη διαδικασία "γιατοειδοςτουςκαλοίκαισημαντικοικαιεπιδραστικοί". Πχ.

Custom User
12-05-2010, 16:04
Tι παπαριές λέτε μωρέ. Η μόνη σταθερά για το μεταλ είναι οι πρηστ. Ποιος τους γαμεί και τους Αμον Αμαρθ στην τελική, γελάει ο κόσμος.

Και επίσης, ας μην υπήρχαν οι Νεβερμορς και θα σου λεγα αν θα ήταν τόσο πολλοί που θα έσκαγαν που οι Σανξουαρι θα χαλάσουν το μύθο τους. Τέσπα, ξαναζεσταμένη σούπα θα 'ναι οπότε ποσός με ενδιαφέρει να τους δω live. Ο δίσκος θα έχει ενδιαφέρον, είτε γαμεί είτε είναι γτπ.

Rwxamhs
12-05-2010, 16:05
Ειλικρινά νομίζω οτι δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος, που να είχε κάποια στιγμή έστω και την ελάχιστη επαφή με το metal και να μην αναγνωρίζει τους Bolt Thrower ως μία σταθερά για το ιδίωμα.

Οπου μεταλ βαλε ντεθ μεταλ και εισαι μεσα!
(Θεε μου, συμφωνω με τον ΑΜΟΥΣΟ!)

Ra Pariah
12-05-2010, 16:05
Κοιτά, Krux: οι Sanctuary δεν είναι απλά σταθερά, είναι κάτι παραπάνω... Είναι μπάντα που έδρασε στο US metal (που ξέρουμε όλοι, θέλω να πιστεύω, τι σημαίνει US metal) και κατάφερε και έβγαλε δυο ΑΠΟΛΥΤΕΣ δισκάρες. Και ούτε οι Amon Amarth ούτε οι Bolt Thrower έχουν να επιδείξουν αυτό το 100%. Κι αντί να σε πειράξει ότι ο thread-starter αναφέρει αυτήν την μπάντα ως cult???!!! λες κι αναφέρεται στους Drgonslayer ξέρω 'γώ, κάθεσαι και αχολείσαι, για να μην πω εφευρίσκεις, σταθερές και ξε-σταθερές.

carheart
12-05-2010, 16:06
Εγώ λέω πως Δεν υπάρχουν σταθερές, εσύ απλά τις αλλάζεις όμως, με αυτό το ποστ.

Impure
12-05-2010, 16:07
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

Ford Prefect
12-05-2010, 16:08
Ωραία, εμένα το "δικό μου" death metal δεν το επηρέασαν καν οι Bolt Thrower, γιατί να μπω στη διαδικασία "γιατοειδοςτουςκαλοίκαισημαντικοικαιεπιδραστικοί". Πχ.
Ποια διαδικασία; Μη σώσεις και μπεις αδερφέ, αλλά αν μπεις για να πεις κάτι αντίθετο από αυτό, θα λές πίπες. Απλό είναι.

Ford Prefect
12-05-2010, 16:10
Ρα, είσαι εκτός θέματος.

Rwxamhs
12-05-2010, 16:11
Κοιτά, Krux: οι Sanctuary δεν είναι απλά σταθερά, είναι κάτι παραπάνω... Είναι μπάντα που έδρασε στο US metal (που ξέρουμε όλοι, θέλω να πιστεύω, τι σημαίνει US metal) και κατάφερε και έβγαλε δυο ΑΠΟΛΥΤΕΣ δισκάρες. Και ούτε οι Amon Amarth ούτε οι Bolt Thrower έχουν να επιδείξουν αυτό το 100%. Κι αντί να σε πειράξει ότι ο thread-starter αναφέρει αυτήν την μπάντα ως cult???!!! λες κι αναφέρεται στους Drgonslayer ξέρω 'γώ, κάθεσαι και αχολείσαι, για να μην πω εφευρίσκεις, σταθερές και ξε-σταθερές.

Φιλε, ελπιζω να αρχισες να ακους μεταλ περισυ γιατι αν ασχολεισαι με το ιδιωμα χρονια, δεν παιζει να γραφεις τις μαλακιες που γραφεις.

1) Αρχισου να ετοιμαζεσαι για τη φολα το Sanctuary σιγα σιγα. Σε αλλα ειδη μουσικης, fusion π.χ., οι μπαντες το διαλυανε οποτε τελειωνε η εμπνευση, δεν κανανε reunion μετα απο Χ χρονια να πληρωσουν τα νοικια και τα φροντιστηρια του μικρου.

2) Οι ΒΤ, στο ειδος τους, ειναι η μονη μπαντα που εχει να επιδειξει απο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ως ΑΡΙΣΤΟ δισκο. Μια πατατα (σε αυτο που παιζουν) δεν βγαλανε. Και δεν βγαλανε 2 δισκακια και μετα αλλαξανε ονομα για τα λεφτα, βγαλανε πολυ περισσοτερα, και με αλλαγες στο προσωπικο, και σε εποχες που το μεταλ ηταν καρπαζοεισπραχτορας

Ra Pariah
12-05-2010, 16:12
@ Μανόλο: αν αναφέρεσαι με το τελευταίο post σε μένα, επειδή έχει γίνει λίγο της πόρνης προς το τέλος, δε συμφωνώ με τις σταθερές έτσι όπως τις εννοούν οι Ford και Κρουξ. Κι ούτε γενικά με τις σταθερές. Αναγνωρίζω την καλή μουσική, σύμφωνα με αυτό που εμένα μου φαίνεται καλό, αλλά δέχομαι να έλθει ο οποιοσδήποτε και να μου πει "ξέρεις, οι Sanctuary δεν μπαίνουν ούτε στη 100άδα του US". Και θα του πω "Οκ, μεγάλε, μαζί σου". Όμως το να λες τους Sanctuary cult είναι ανιστορικό και ως εκ τούτου ψευδές.

Rwxamhs
12-05-2010, 16:13
Οι Sanctuary μπορει να μην ειναι cult, δεν μπορω να το κρινω εγω. Εσυ ομως εισαι! :pink:

phthoggon
12-05-2010, 16:14
Ρα, κακό πόστινγκ, δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι για σταθερές και λίγες λέξεις μετά να λες για τον άλλο που μιλάει ενώ ο αγαπημένος δίσκος του είναι το Load, είτε χαβαλέ θα κάνουμε και θα τη χώνουμε ο ένας στον άλλον, είτε θα είμαστε σοβαροί.

Εγώ δημιουργώ την σταθερά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ότι όποιος δεν ακούει Σνίτκε και Έλεντ είναι ένας βλάκας άμουσος ζωάδι, και χα, μόνο εγώ είμαι από έξω!

warlord mkII
12-05-2010, 16:15
Και δεν βγαλανε 2 δισκακια και μετα αλλαξανε ονομα για τα λεφτα

εεεε δεν εγινε ετσι ομως. Οι μισοι θελαν να συνεχίσουν να παιζουν metal και οι υπολοιποι θελαν να το γυρισουν σε grunge. Το γαμάτο είναι ότι οι nevermore μετα το ep δεν εχουν σχεση μουσικα με τους sanctuary

Rwxamhs
12-05-2010, 16:17
Και δεν βγαλανε 2 δισκακια και μετα αλλαξανε ονομα για τα λεφτα

εεεε δεν εγινε ετσι ομως. Οι μισοι θελαν να συνεχίσουν να παιζουν metal και οι υπολοιποι θελαν να το γυρισουν σε grunge. Το γαμάτο είναι ότι οι nevermore μετα το ep δεν εχουν σχεση μουσικα με τους sanctuary

Οσοι μεταλλαδες το γυρισανε σε γκραντζ φαληρισανε! Διαφωνεις σε αυτο;

warlord mkII
12-05-2010, 16:20
οχι δεν διαφωνω. καλα να παθουν.

Ford Prefect
12-05-2010, 16:21
Καλά, η χρήση της λέξης σταθερά έχει καταντήσει πιο κουλουβάχατο και από τον Ντέσμοντ ξέρωγώ. Ρωχάμη έχεις ΠΜ, ε;

Ra Pariah
12-05-2010, 16:30
Ρα, κακό πόστινγκ, δε μπορείς να διαμαρτύρεσαι για σταθερές και λίγες λέξεις μετά να λες για τον άλλο που μιλάει ενώ ο αγαπημένος δίσκος του είναι το Load, είτε χαβαλέ θα κάνουμε και θα τη χώνουμε ο ένας στον άλλον, είτε θα είμαστε σοβαροί.

Εγώ δημιουργώ την σταθερά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ότι όποιος δεν ακούει Σνίτκε και Έλεντ είναι ένας βλάκας άμουσος ζωάδι, και χα, μόνο εγώ είμαι από έξω!

Πήγαινε να φας μια Σνίκερς και μετά, αφού ηρεμήσεις, παραδέξου ότι οι Nevermore κάτι "Die for my Sins" τα ονειρεύονται μονάχα. :pink:

Rwxamhs
12-05-2010, 16:31
Καλα, κανε τουμπεκακι μετα τη μαλακια που εγραψες για ΒΤ και ασε τον αλλονα να τρωει την γκοφρετα!
ΚΟΤΑΡΑ!

Ra Pariah
12-05-2010, 16:42
Πώ! Θα με κάνετε να μισήσω την μπάντα που άκουγα ΚΑΘΕ πρωί πριν πάω να δώσω Πανελλήνιες ("No Guts, No Glory" :malakia:). Αλλά τί να κάνουμε, ρε Ρωχάμη, δεν τους θεωρούμε 100% γκρουπάρα όπως τους Sanctuary! E, σε λίγο θα μου υποβάλλεις το αστείο ερώτημα Bolt Thrower ή Warlord, και θα απαιτείς να απαντήσω ΒΤ ξέρω 'γω! Κάποια πράγματα που αφορούν τις αδυμαμίες μου δεν τα διαπραγματεύομαι, πώς να το κάνουμε; Για μένα 100% είναι πολύ λίγες μπάντες.

Και κάτι άλλο: Μόλις είδα τις πρώτες λέξεις του thread νόμιζα ότι θα μιλάγαμε για Serpent's Knight! :pingpong:

Leech
12-05-2010, 16:43
Και κάτι άλλο: Μόλις είδα τις πρώτες λέξεις του thread νόμιζα ότι θα μιλάγαμε για Serpent's Knight! :pingpong:

Same here. :grin:

Rwxamhs
12-05-2010, 16:43
Σε ΩΡΛ ποτε πηγες τελευταια φορα?

Ra Pariah
12-05-2010, 16:45

Same here. :grin:

:pink::pink:

phthoggon
12-05-2010, 16:47

Πήγαινε να φας μια Σνίκερς και μετά, αφού ηρεμήσεις, παραδέξου ότι οι Nevermore κάτι "Die for my Sins" τα ονειρεύονται μονάχα. :pink:

ωραίο το αστειάκι! αλλά,

BExMRGMfG1o

ssZfNRAhSYY

όχι :-D

Ford Prefect
12-05-2010, 16:49
Ra, ποιος σου ζήτησε να γουστάρεις 100% ΒΤ και να τους βγάλεις και καλύτερους από Sanctuary ας πούμε; Γενικά, διάβαζε πιο προσεκτικά ρε παιδί μου.

Ο φθόγγος είναι προβοκάτορας και τον καταγγέλω ως τέτοιον.

phthoggon
12-05-2010, 16:53
Είμαι είμαι, τι να καθόμαστε να λέμε τώρα. Το πρότυπο μου είναι αυτός ο κοντούλης στο Η Διχόνοια τεύχος στο Αστερίξ, το έχω ξαναπεί και άλλες φορές.

Witchkiller
12-05-2010, 22:24

μην προβληματίζεσαι ,μια μαλακία και μισή θα είναι...........................

και δεν θέλω να φανώ ο μαλάκας της παρέας αλλά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟI oι Serpent's Knights................

atom_smasher
12-05-2010, 22:58
Ενταξει.Γινεσαι κακος τωρα και συ και χαλας το πνευμα της συζητησης...και θα παρεμβει κανα φλωρακι παλι να μας την πει για το μεταλ και δεν θα χουμε ενιαιο μετωπο.

Witchkiller
12-05-2010, 23:22
...και θα παρεμβει κανα φλωρακι παλι να μας την πει για το μεταλ και δεν θα χουμε ενιαιο μετωπο.

θα 'χουμε ωρέ! Ζωσμένοι με τα φυσυγκλίκια του μπαρμπα lemmy και τις ριφφάρες του king of the dead θα αποτινάξουμε τους κιοτίδες ......................

Ruthless
13-05-2010, 00:15
Προσπερνάω τις μαλακίες και απλά θα πω πως υπήρξαν ΠΟΛΛΕΣ μπάντες τα τελευταία χρόνια που σκάσαν το reunion, παίξαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ live, βγάλαν ΔΙΣΚΑΡΕΣ ισάξιες με των 80s και γενικά το όλο reunion δεν ήταν φάση για τα φράγκα και μόνο αλλά μια συνέχεια άξια των παρελθόντων τους.

Βέβαια ξαναλέω πως δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις από άτομα σαν τον Dane πλέον. Μια ικανοποιητική συναυλία τους να δω, κι ας μην τη βγάζει τη γαμημένη τη φωνή(που σιγά μην μπορεί), απλά να ακουστούν οι ύμνοι live, να παίξουν με λίγη καύλα(όχι πολύ, αλήθεια), να γουστάρουμε κι εμείς από κάτω. Ξέρω πως κάτι τέτοιο δε θα ζήσουμε ούτως ή άλλως:
G1Z8GTvPnQE

ΥΓ: Τα metalcore riffs που αναφέρθηκαν εμένα προσωπικά με έκαναν να μη μου αρέσουν οι Nevermore. Και δοκίμασα να τους ακούσω σε περιόδους σχετικής ανοιχτομυαλιάς.

atom_smasher
13-05-2010, 01:07
...και θα παρεμβει κανα φλωρακι παλι να μας την πει για το μεταλ και δεν θα χουμε ενιαιο μετωπο.

θα 'χουμε ωρέ! Ζωσμένοι με τα φυσυγκλίκια του μπαρμπα lemmy και τις ριφφάρες του king of the dead θα αποτινάξουμε τους κιοτίδες ......................
Οκ. τωρα νιωθω πιο σιγουρος!χαχα
ναι μωρε ρουθλες να τους δουμε λαιβ λεω και γω και τωρα για νεο δισκο δεν με νοιαζει. Φωνη να φτανει εκει τα παλια χλωμο.

GuardianOfIvorytower
13-05-2010, 13:40

Εσύ να παραδεχτείς ότι οι Bolt Thrower πατάνε κάτω για πρωινό όλες τις Νοργηγίες που ακούς :midfinger::midfinger::midfinger:

:pink:

Clockwork Orange
13-05-2010, 16:06
Εγώ γιατί δηλαδή καλά και σώνει να γουστάρω Nevermore, Bolt Thrower και Amon Amarth (μάλιστα ο "σχετικός" με το metal Kουρδιστός [με αγαπημένο album το Load] παραδίδει μαθήματα σχετικά με το ποιες μπάντες δεν πρέπει να χάσετε!);

το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τους primordial/amon amarth/bolt thrower
δλδ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να λες οτι γουσταρεις μεταλς και να ΜΗΝ σου αρεσουν αυτες οι μπαντες
οχι ντε και καλα να εχεις logo tattoo αλλα να τις ευχαριστιεσαι!

και το τονισα γιατι σας εχω μαθει ρε πουστη μου!δεν ειπα να ειστε βαμμενοι!ειπα απλα να τους ευχαριστιεστε!! δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εισαι εξω σε ενα μαγαζι και να βαλει bolt thrower και να ξενερωσεις????
δεν μιλησα για ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σταθερα!!!
ουτε ειπα οτι δεν πρεπει να χασετε το πανηγυρακι των αμον αμαρθ
αυτο που ειπα λοιπον ειναι οτι ειναι τετοια η φυση των συγκεκριμενων συγκροτηματων που οποιος γουσταρει να ακουει ριφφς (γιατι αυτο ειμαστε οι ροκομεταλλαδες) δεν γινεται να μην του αρεσουν εστω και λιγο..."να τις ευχαριστιεται"! εστω και για να βαλω νερο στο κρασι μου δεν μπορω να το καταλαβω καθως ΓΙΑ μενα τα ριφφακια τους μου φαινονται τοσο γαματα by default! ειναι ez μπαντες βρε αδερφε πως να το πω...
τωρα για το load τι να σχολιασω! ισως χρωσταω στον εαυτο μου ενα θρεντ-εκθεση για το ποσο γαματο ειναι...

Rwxamhs
13-05-2010, 16:14
τωρα για το load τι να σχολιασω! ισως χρωσταω στον εαυτο μου ενα θρεντ-εκθεση για το ποσο γαματο ειναι...

Mazi soy gia to LOAD! (χωρις ιχνος τρολλαρισματος!)

VirusXI
15-05-2010, 15:32
όπως είπε ο Krux στην αρχή, αν φέρνει σε πρώιμους Nevermore (γιατί μετά γίναν αστείοι) στην καλύτερη, θα χει ενδιαφέρον. αμφιβάλλω αν υπάρχει τέτοια έμπνευση όμως.
όπως αδιαφόρο, μάλλον, θα μου είναι ένα λάηβ τους μετά από τόσα χρόνια.

GG*
15-05-2010, 18:16
οφτοπικ γιατι ψιλοχεστηκαμε για sanctuary και nevermore
αλλα επειδη αναφερονται ολο και πιο συχνα ποσο θεοι ειναι oi bolt thrower και μπλα μπλα και οριζουν και χωνουν και ειναι πιο θεοι απο τον τζιοβανι...(μπορει να φταει η καυλα του επικειμενου ive)
να πουμε οτι εχουν γραψει ισχυρες ριφαρες
αλλα ΠΡΕΠΕΙ να ομολογησετε οτι σαν γνησιοι γιωταδες στροτοκαυλοι ειναι καταδικασμενοι να βαρανε προσοχες στους autopsy και οτι 2 μπιχλοριφς autopsy=δισκογραφιες thrower
ευχαριστω πολυ-καλησπερα σας

stam and the witches
16-05-2010, 13:12
Ναι αλλά μισό ριφφ Death Breath = δισκογραφίες Autopsy. Τέτοιες συγκρίσεις είναι άτοπες δυστυχώς φίλε GG*. Οι Bolt Thrower είναι Πόλεμος, και ο Πόλεμος είναι ο πατέρας των πάντων κλπ.

Edit: το ποστ μου είναι άσχετο με την υπόλοιπη συζήτηση, όμως και η υπόλοιπη συζήτηση δε λέει και τπτ σπουδαίο οπότε το κρατάω.

Witchkiller
16-05-2010, 21:45
Ναι αλλά μισό ριφφ Death Breath = δισκογραφίες Autopsy

τι είπες λουλούδι μου τώρα?

GG*
16-05-2010, 23:37
Ναι αλλά μισό ριφφ Death Breath = δισκογραφίες Autopsy. Τέτοιες συγκρίσεις είναι άτοπες δυστυχώς φίλε GG*. Οι Bolt Thrower είναι Πόλεμος, και ο Πόλεμος είναι ο πατέρας των πάντων κλπ.

Edit: το ποστ μου είναι άσχετο με την υπόλοιπη συζήτηση, όμως και η υπόλοιπη συζήτηση δε λέει και τπτ σπουδαίο οπότε το κρατάω.

απλα γελαω
και πατερας των παντων ο ψοφος

Ford Prefect
16-05-2010, 23:40
ΤζιΤζι σ'αγαπάω και σε εκτιμάω αλλά μην με βάζεις να κακολογήσω τους συμπαθέστατους Autopsy. Αρκούμαι στα γούστα και καπέλα του καθενός και να δηλώσω ότι οι Bolt Thrower ισοπεδώνουν το σύμπαν και τέλος.