View Full Version : νεοχιππισμός
λοιπόν,
ελεύθερο κάμπινγκ - γυμνισμός - φούντες - ισπανικά - λινές παντελόνες - χαιμαλιά - ζογκλερικά - legalize - μία τζίβα - πολλές τζίβες - ρέγκε - καποέιρα - παπαλάγκι - ποδήλατο - χορτοφαγία - ωμοφαγία - κηπουρική - ρέικι - σανδάλια - διακοπές σε ισπανόφωνες χώρες - βιολογικά προϊόντα
τι γνώμη έχετε;
Tispanagias tamatia
09-05-2010, 23:20
Μετά τη ρίμα για χρήμα πάει το ράγκα για φράγκα
Αφού η Τζαμάικα είναι στη μόδα, τσέκαρέ το μάγκα.
Μ' ευκολία πιάνουν όλοι στο στόμα τους το Τζα,
Μα όταν μιλάς για το Ράστα μιλάς για έναν φασίστα
Που συνεργάστηκε με τον Παπαδόπουλο και με τη χούντα.
Το ρέγκε δεν είναι μόνο παραλία και φούντα
http://www.youtube.com/watch?v=qD0J2UcyHlo
πουτσο και ξυλο και μετα ξανα ξυλο...ειναι συριζαιοι
αν και να πω την αληθεια,θα θελα να εχω τζιβες
metamelia3
09-05-2010, 23:23
περιμενεις κανεις να σου απαντησει "καλη φαση" ή εστω "δεν με ενοχλουν";
η βαρβάρα;
όχι γενικά αλλά κουβέντα να γίνεται.
carheart
10-05-2010, 00:01
Έχουμε μιλήσει για ήδη την ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΕΞΗ. Άλλο πράγμα βέβαια, αλλά not that much.
Amnesiac.
10-05-2010, 00:09
Έχουμε μιλήσει για ήδη την ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΕΞΗ. Άλλο πράγμα βέβαια, αλλά not that much.
Αυτό βασικά.
Αν και μεταξύ μας, δεν είναι και άσχημη φάση για τα φοιτητικά χρόνια (δεδομένου ότι μόνο εκεί συναντάται).
Τουλάχιστον είναι καλύτερη από το "ΔΑΠ και Μύκονος".
carheart
10-05-2010, 00:11
δεν το έχω αποφασίσει ακόμα αυτό.
Drumsick
10-05-2010, 00:13
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ! =D
Mitsmann
10-05-2010, 00:14
παραειναι χρωματιστο.
Tispanagias tamatia
10-05-2010, 00:17
http://image.spreadshirt.net/image-server/image/composition/9676438/view/1/producttypecolor/2/type/png/width/280/height/280
supermarket
10-05-2010, 00:18
μία τζίβα - χορτοφαγία
auta ta exw. alla den exw kamia sxesh me autous oute kai 8a h8ela.
polu dhthen m fainontai.
sto meelon, 8a h8ela na exw kai podhlato. oso gia ta ispanika, ta sixainomai.
auta. na pan n gamh8oun.:/
Drumsick
10-05-2010, 00:19
Έχουν άποψη και τα 16χρονα για τους νεοχίπιδες. Το τέλοσ είναι κοντά!
(με γάμησε ο γάτος να μου σκουντάει το χέρι όσο πληκτρολογώ =D)
carheart
10-05-2010, 00:21
ελπίζω να μιλάς για το τέλος των νεοχίπηδων.
Drumsick
10-05-2010, 00:23
@ καρχαρτ
Κι εμείς σ'αγαπάμε σκοτεινέ μισάνθρωπε μπλακμεταλλά =)
Amnesiac.
10-05-2010, 00:23
Το "διακοπές σε νησί με μια παραλία και μια ταβέρνα" το είπαμε;
Drumsick
10-05-2010, 00:24
Πόσο σε γαμάει όμως? Σας γαμάμε γενικά. Νεοχιπισμός ftw!
carheart
10-05-2010, 00:25
ρε μαν τι ταβέρνα;;;
"ουζάδικο" είναι.
metamelia3
10-05-2010, 00:27
εμενα αυτο που μου την βαραει περισσοτερο ειναι οτι μπορει να δεις τα χειροτερα ΤΟΜΑΡΙΑ που μπουκωσαν εναν καστανεντα και σου λενε οτι ειναι ΑΓΙΟΙ ανθρωποι. Απαθεις ηλιθιοι. Οσο για ρεϊκι, ταϊ τσι, οριακα και γιογκα, οποιον ακουω να ασχολειται απλα τον σβηνω.
Amnesiac.
10-05-2010, 00:29
Το πιο τρομακτικό απόλα πάντως είναι το "εμείς τότε..." που θα ακούμε σε λίγα χρόνια.
Drumsick
10-05-2010, 00:30
Άσε ρε κάλκη σοφέ και σωστέ εσύ. Χαι φάιβ πίξις. Είματσε οι καλύτεροι, μην προσπαθείτε να το αρνηθείτε.
ποια νεολαια τσιπρα ρε ασχετοι.οι μισες γκομενες της αναρχιας εχουν ολα οσα αναφερθηκαν στο πρωτο ποστ
supermarket
10-05-2010, 00:30
Έχουν άποψη και τα 16χρονα για τους νεοχίπιδες. Το τέλοσ είναι κοντά!
(με γάμησε ο γάτος να μου σκουντάει το χέρι όσο πληκτρολογώ =D)
ti egine kwlogria?? se 8i3ame? kai giati dld? emeis pou zoume? se paidikes xares kai vlepoume apo to prwi mexri to vradu Cartoon Network? alla vevaia.. esu pou na 8umasai? perasan kai tosa xronia..kai ekapses kai ta misa kuttara sou, pinontas me tous filous sou.
noiw8w wraia, twra.
Chillin Villain
10-05-2010, 00:32
Μηδενικά μέχρι αηδείας,απλα ρώτα τους γιατι κάνουν χόρτο φερ'ειπείν.
'Ε ρε φίλε...είναι η μαγεία...ε,απλα,δεν μπορείς να ξέρεις...ε...,ντάξει ρε φίλε και γυρνάει'
Τζίζους,σιχάματα.
Also: SKA weyudgagetf63fd562qdauiyh763t
Tispanagias tamatia
10-05-2010, 00:32
χαχαχαχαχαχ
Drumsick
10-05-2010, 00:33
χαχαχαχχαχαχαχαχαχα.. αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ..... αχαχαχαχαχχαχαχαχαχα νευρικο. Είσαι τελείως βλήμα καμάρι μου.
ο σουπερμαρκιετ αυτα
Tispanagias tamatia
10-05-2010, 00:33
Είναι φέηκ? Πολύ επιθετικός για 16χρονο χορτοφάγο με μία τζίβα.
supermarket
10-05-2010, 00:34
nai alla den gelaw san ka8usterhmenos. gria.
carheart
10-05-2010, 00:34
κάθομαι και ξαναδιαβάζω το πρώτο ποστ του ubu.
ΔΑΠ, Νίκος Οικονομόπουλος, Venue, Aκρωτήρι.
Chillin Villain
10-05-2010, 00:35
Είναι φέηκ? Πολύ επιθετικός για 16χρονο χορτοφάγο με μία τζίβα.
Έχεις δει χορτοφάγο να τσαντίζεται φίλοc;
supermarket
10-05-2010, 00:36
xaxa. swstosse.
Amnesiac.
10-05-2010, 00:36
Αν ξαναπείς αυτό το swstosse θα σου γαμήσω τη νιότη.
Amnesiac.
10-05-2010, 00:37
κάθομαι και ξαναδιαβάζω το πρώτο ποστ του ubu.
Και Μάρκετινγκ. Μη το ξεχνάς το Μάρκετινγκ.
Chillin Villain
10-05-2010, 00:37
δεν έχω δει βρε κόλυβο,απλα ρωτάω.
Cookie Monster
10-05-2010, 00:38
ελεύθερο κάμπινγκ - γυμνισμός - φούντες - ισπανικά - λινές παντελόνες - χαιμαλιά - ζογκλερικά - legalize - μία τζίβα - πολλές τζίβες - ρέγκε - καποέιρα - παπαλάγκι - ποδήλατο - χορτοφαγία - ωμοφαγία - κηπουρική - ρέικι - σανδάλια - διακοπές σε ισπανόφωνες χώρες - βιολογικά προϊόντα
Δεν μπορώ να διαλέξω :fear:
rage for order
10-05-2010, 00:39
αρκετά άνετα διαλέγω ΔΑΠ.
Γενικα ο,τι περιλαμβανει στολη εκστρατειας μου προκαλει γελιο και δεν εχω προβλημα αρκει να μην ανηκουν στους κηρυκες. Δηλαδη οκ, βρες την οπως γουσταρεις, αλλα μην μου τις ζαλιζεις, δεν ανακαλυψες τον κοσμο, δεν πρωτοτυπεις.
Το συγκεκριμενο στυλακι ειναι αρκετα πολυχρωμο και βρωμερο για τα γουστα μου. Sorry μπαναγιτσα:P
Tispanagias tamatia
10-05-2010, 00:41
Ναι, με είχε πάει ένας θείος μου στο ράδιο σίτυ το '99. Και μετά γκούντις.
ο μινμιν γελαει σαρδωνια.....
Tispanagias tamatia
10-05-2010, 00:43
αρκετά άνετα διαλέγω ΔΑΠ.
Υπάρχουμε και 'μεις της ΠΑΣΠ ρε =(
Clockwork Orange
10-05-2010, 00:44
ποια νεολαια τσιπρα ρε ασχετοι.οι μισες γκομενες της αναρχιας εχουν ολα οσα αναφερθηκαν στο πρωτο ποστ
δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι λετε στο πολιτιξ
αλλα απαντησε μου σοβαρα...πιστευεις οτι υπαρχει αναρχια στην ελλαδα??? με πμ αν θελεις αν φοβασαι την κατακραυγη!
Chillin Villain
10-05-2010, 00:45
Ναι, με είχε πάει ένας θείος μου στο ράδιο σίτυ το '99. Και μετά γκούντις.
Γιατί τσαντίστηκε ομως ο φίλος;
Tispanagias tamatia
10-05-2010, 00:46
Ένιωσες τίποτα βάημπς στην οθόνη σου? Δε τσαντίστηκα.
~ladykiller~
10-05-2010, 00:47
πιστευεις οτι υπαρχει αναρχια στην ελλαδα???
όχι.
οι περισσότεροι είναι νεοχίππιδες που ντρέπονται να το πουνε
Chillin Villain
10-05-2010, 00:57
Ένιωσες τίποτα βάημπς στην οθόνη σου? Δε τσαντίστηκα.
ΧΑΧΑ,όχι εσύ μωρέ,ο φίλος στο σίτυ
Tispanagias tamatia
10-05-2010, 01:01
Αυτή ήταν η ταινία ρε. =)
metamelia3
10-05-2010, 01:02
πιστευεις οτι υπαρχει αναρχια στην ελλαδα???
όχι.
οι περισσότεροι είναι νεοχίππιδες που ντρέπονται να το πουνε
σι σενιορ, σι σενιορ, βιβα λα ρεβολουσιον, βιβα λα ρεβολουσιον, ΣΙ ΣΕΝΙΟΡ!
άλλο πράμα η νεολαία τσίπρα πάντως, οι χίππηδες δεν το ρίχνουν καν.
Mπερδευονται λιγακι οι φυλες απο την πολλη πρωτοτυπια...
Chillin Villain
10-05-2010, 01:07
Αυτή ήταν η ταινία ρε. =)
άλλα ντ'άλλα κατάλαβα,γελάω μόνος μου
άλλο πράμα η νεολαία τσίπρα πάντως, οι χίππηδες δεν το ρίχνουν καν.
μην βλαστημας και μην εμπερδευεις χιππιδες του μεταλχαμμερς με κανονικους...και μην με τσιγκλας να κανω ποστ 17 σελιδων
Ασχετο. Λατρευω υπογραφη ubu.
carheart
10-05-2010, 01:17
οι ΚΑΛΟΙ αναρχικοί είναι οι εκτός ελλάδος και οι ΚΑΛΟΙ χίππηδες είναι μάλλον οι παλιοί, κάτι τέτοιο εξέλαβα από την τροπή της κουβέντας.
το θρεντ μπορει να κλεισει μετα απο οτι εχει γραψει ο καλκις...περι χιππιδων κανονικων αν θελετε ανοιγω νεο,μπας και ξεστραβωθειτε
Το χειρότερο δεν είναι ο συνδιασμός όλων όσων ανέφερε ο ubu στο αρχικό του post,το χειρότερο είναι ότι την έχουνε πιστέψει κοινωνική ομάδα.
Chillin Villain
10-05-2010, 01:20
παίχτε λίγο death metal (slayer,lol),TAHT SHOULD DO TEH TRICK
Το χειρότερο δεν είναι ο συνδιασμός όλων όσων ανέφερε ο ubu στο αρχικό του post,το χειρότερο είναι ότι την έχουνε πιστέψει κοινωνική ομάδα.
ρε μλκ εισαι σιγουρα απο Πατρα?
μινμιν, ώρες ώρες πραγματικά απορώ πως θα μπορούσαν να προκύψουν οι συνειρμοί σου.
μινμιν, ώρες ώρες πραγματικά απορώ πως θα μπορούσαν να προκύψουν οι συνειρμοί σου.
γινε πιο συγκεκριμενος και θα κανω αναλυσις
εν προκειμένω, μέταλ χάμμερ και πάτρα.
Clockwork Orange
10-05-2010, 01:43
σεβασμος σε τσιλειν για σαουθ παρκ χωσιμο ον τοπικ στην κουβεντα ε!!!
ελα εδω για γκεντζουροαγκαλιτσα!
γιουμπου.....ο χιππισμος ειναι το μποεμινγκ,το γραφω σταρχιδια μου το συμπαν και ζω με τους κανονες που οριζω εγω
ουδεμια σκεσις με τους χασικληδες του σαββατοκυριακου
το ξερω καλα
το ξερεις καλα
συμφουναμε?
irreligious
10-05-2010, 01:56
λοιπόν,
τι γνώμη έχετε;
θάνατος.
On topic: δε θα το κανα ποτε ολο το πακετο, αλλα τα μισα απο οσα γραφει ο ουμπου ειναι ωραια, και ειδικα το ποδηλατο, το πιο σημαντικο δηλαδη. Απο κει και περα, οτι ειπε το χαβοκ, δε με ενοχλει, και ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα αν πανε να σου πουνε οτι αυτοι ειναι και καλα οι ετσι κι οι αλλιως και εσυ δεν ξερεις, ε πρηζουν λιγο αρχιδια, δεν πειραζει και πολυ ομως.
Γιατι οχι ομως νησι - θαλασσα - mp3 player - βιβλιο - μπυρες - κοκτειλζ - ξυρισμενο κεφαλι - μαυρο γυαλι - ποδηλατο - μπαλα βολει - ρακετα με φατσα καρχαρτ - μπαλακι - σαγιοναρα - μαγιο - μικρη παρεα εως 5-6 ατομα - σουβλακι - πουκαμισακι - μπαρακι σε παραλια κτλ?
Πολλα ειπα τωρα που τα ξαναβλεπω, το 1/4 μαρεσει μονο
Chillin Villain
10-05-2010, 02:24
σεβασμος σε τσιλειν για σαουθ παρκ χωσιμο ον τοπικ στην κουβεντα ε!!!
ελα εδω για γκεντζουροαγκαλιτσα!
:touched: *hugs*
ΤΙ ΝΕΟΧΙΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΕΔΩ ΚΥΛΑΕΙ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΕΒΑ ΡΡΡΡΕ
Drumsick
10-05-2010, 07:48
Να μιλήσω και σοβαρά σήμερα που είμαι νηφάλια. Στηρίζουμε τη φάση γενικά, εννοείται. Δεν κάνω ούτε μ'αρέσουν όλα αυτά που αναφέρει ο ούμπου, αλλά αν κάποιος έπρεπε να με κατατάξει κάπου, εδώ θα με έβαζε υποθέτω.
Να ρωτήσω εγώ τώρα όλους εσάς τους haters προς τι η εμπάθεια? Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία, οι περισσότεροι σέβονται τίγκα το περιβάλλον, και τέλος πάντων χρησιμοποιούν το κεφαλάκι και το κορμάκι τους, διαβάζουν κάνα βιβλίο και έχουν ένα δυο ενδιαφέροντα πέρα από ΜΠΑΛΑ και ΜΟΥΝΙ. Τι σκατά σας πειράζει? Οτι έχει γίνει μόδα τελευταία? Ναι και? Μακάρι όλες οι μόδες να έβγαζαν τον ηλίθιο κοσμάκη της καφετέριας έξω και να τον παρότρυναν να ακούσει/παίξει καμιά μουσική και να έρθει πιο κοντά στη φύση, λέω εγώ.
Χαβόκ δεν ξέρω τι "νεοχίπιδες" έχεις πετύχει, αλλά αυτοί στον δικό μου κύκλο κάνουν μπανάκι τακτικά.
Κι επίσης αυτό για ζάλισμα αρχιδιών δεν ξέρω από που το'βγαλες. Αυτοί που βλέπω εγώ κάνουν τη φάση τους και στ'αρχίδια τους για το τι κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν θέλουν να ενοχλούνται όταν κάνουν πράγματα που δε βλάπτουν τους γύρω τους και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται, κάνουν τα φεστιβάλς τους και τις συνελεύσεις τους πάνω σε αυτά οι πιο συνασπισμένοι, αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.
Πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα γενικά. Θα σας συμβούλευα να το στρέψετε εκεί που αξίζει, εδώ δεν έχετε "εχθρούς".
μπιζαριος
10-05-2010, 09:21
On topic: δε θα το κανα ποτε ολο το πακετο, αλλα τα μισα απο οσα γραφει ο ουμπου ειναι ωραια, και ειδικα το ποδηλατο, το πιο σημαντικο δηλαδη. Απο κει και περα, οτι ειπε το χαβοκ, δε με ενοχλει, και ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα αν πανε να σου πουνε οτι αυτοι ειναι και καλα οι ετσι κι οι αλλιως και εσυ δεν ξερεις, ε πρηζουν λιγο αρχιδια, δεν πειραζει και πολυ ομως.
Γιατι οχι ομως νησι - θαλασσα - mp3 player - βιβλιο - μπυρες - κοκτειλζ - ξυρισμενο κεφαλι - μαυρο γυαλι - ποδηλατο - μπαλα βολει - ρακετα με φατσα καρχαρτ - μπαλακι - σαγιοναρα - μαγιο - μικρη παρεα εως 5-6 ατομα - σουβλακι - πουκαμισακι - μπαρακι σε παραλια κτλ?
η ρακετα με φατσα καρχαρτ? θα εχει και μουσια?
Chillin Villain
10-05-2010, 09:27
Συγκεκριμένα η παρτίδα των 17χρονων αγωνιστών με τουτα τα traits είναι αν όχι για τάφο,κουραστικοί και κενοί.
Αμα είναι να είμαι να πουλάω ιστορία,ψευτοιντελεκτουέλ καταστάσεις και να εκπνέω ποζεριλίκι,παω και γλυφαδίτσα με πόρσε κλπκλπ.
(Ναι,συνήθως εχουν και γκαφρά)
Αυτα.
Τώρα μεγαλύτερες ηλικίες δεν έχω γνωρίσει,ή έστω δεν έχω ενα ικανοποιητικό δείγμα ώστε να σχηματίσω άποψη,αρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
αυτά.
Queen of the Hi-Ace
10-05-2010, 09:41
Οσο για ρεϊκι, ταϊ τσι, οριακα και γιογκα,
=(
Να τι παθαινει οποιος δεν περιφρουρει. Αυτοκριτικη τωρα.
Amnesiac.
10-05-2010, 09:49
Εννοείται ότι η ΜΠΑΛΑ ισοπεδώνει οποιοδήποτε νεοχίππικο χόμπυ ε.
Raven Lord
10-05-2010, 09:57
:pink:
Drumsick
10-05-2010, 10:12
Συγκεκριμένα η παρτίδα των 17χρονων αγωνιστών με τουτα τα traits είναι αν όχι για τάφο,κουραστικοί και κενοί.
Αμα είναι να είμαι να πουλάω ιστορία,ψευτοιντελεκτουέλ καταστάσεις και να εκπνέω ποζεριλίκι,παω και γλυφαδίτσα με πόρσε κλπκλπ.
(Ναι,συνήθως εχουν και γκαφρά)
Κάπου στην πορεία μπέρδεψες τους νεοχίππιδες με τους πρώην emo που πλέον κούρεψαν τις φράτζες και μετακόμισαν απο το σύνταγμα στα μπαράκια στο γκάζι. Δεν συζητάμε αυτούς εδώ.
Raven Lord
10-05-2010, 10:13
κάντε τόπικ για χιπστερς :P
Parasight
10-05-2010, 10:20
Δε με πειράζουν τα παιδιά, αλλά πολλή βρώμα και ζέχνα ρε παιδί μου.
SpiritCrusher
10-05-2010, 10:23
Κι επίσης αυτό για ζάλισμα αρχιδιών δεν ξέρω από που το'βγαλες. Αυτοί που βλέπω εγώ κάνουν τη φάση τους και στ'αρχίδια τους για το τι κάνουν οι υπόλοιποι
Εδώ όμως δε κολλάει και το "ζαλίζουν αρχίδια" ;
Δεν θέλουν να ενοχλούνται όταν κάνουν πράγματα που δε βλάπτουν τους γύρω τους και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται, κάνουν τα φεστιβάλς τους και τις συνελεύσεις τους πάνω σε αυτά οι πιο συνασπισμένοι, αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.
ε λολ.
λοιπόν,
τι γνώμη έχετε;
Κάργα μέσα!!!!!!! εκτός των διαγραμμένων
psychotron
10-05-2010, 10:56
λοιπόν,
τι γνώμη έχετε;
Κάργα μέσα!!!!!!! εκτός των διαγραμμένων
Raven Lord
10-05-2010, 11:05
:rofl:
είμαι κάτω
lYYF7UA52po
σφαλιαρες οπου τους πετυχαινουμε
παπαλάγκι - ρέικι
τιναυτά?
metamelia3
10-05-2010, 12:20
παπαλάγκι ειναι ένα βιβλίο που υποτίθεται ότι περιέχει τις σκέψεις ενός φύλαρχου για τον λευκό άνθρωπο, νομίζω. δεν ξέρω αν αναφέρεται σ' αυτό. ρέικι είναι μια διαλογιστικοτεχνικη, κατι τετοιο.
καλα ρε μαλακες, ακομα κραζετε;
περίμενες να έχουν σταματήσει δλδ? ή ότι θα σταματήσουν?
supermarket
10-05-2010, 12:57
Αν ξαναπείς αυτό το swstosse θα σου γαμήσω τη νιότη.
swstosse. Na perimenw me anoixta podia.?
Drumsick
10-05-2010, 12:57
Δεν θέλουν να ενοχλούνται όταν κάνουν πράγματα που δε βλάπτουν τους γύρω τους και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται, κάνουν τα φεστιβάλς τους και τις συνελεύσεις τους πάνω σε αυτά οι πιο συνασπισμένοι, αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.
ε λολ.
Φοβερά τα επιχειρήματά σου, αλλά θα ήθελες να επεκταθείς λίγο παραπάνω?
Ford Prefect
10-05-2010, 13:01
Παπαλάγκι ρε μαλάκες, δεν μπορεί να το έβγαλαν από την Γλώσσα μου, είναι τόσο χρήσιμη αναφορά στις συζητήσεις. Παπαλάγκι μας έλεγε ο φύλαρχος τι ήταν, πώς ζούμε σε κουτιά στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και δεν ξέρουμε τον γείτονα και τέτοια.
Το ρέικι ξέρω ένα φίλο που έτριβε το πόδι ενός άλλου φίλου και σκεφτόταν χάπι θοτς και συγκεντρωνόταν για να τον γιάνει (σπασμένο σε πόσα σημεία το πόδι με λάμες λέμε τώρα). Ο φίλος με το σπασμένο πόδι μου είπε ότι ένιωσε καλύτερα γιατί χαιρόταν με την φιλότιμη προσπάθεια του φίλου του και του έκανε γούτσου. Δεν ξέρω αν αυτό ήθελε να πετύχει ο άλλος.
Οντόπικ, ξέρω αρκετά τέτοια παιδιά, ε, κάποιοι είναι φαφλατάδες ανέφελοι/ανώφελοι φλούφληδες και άλλοι είναι πιο σοβαρά παιδιά, γενικά η ίδια αναλογία που βρίσκεις γενικά παντού σε καθυστέρηση/φυσιολογικός, εντάξει, καθυστέρηση με καθυστέρηση διαφέρει στην πράξη αλλά όχι πολύ στην ουσία.
Apokalipsis
10-05-2010, 13:26
Αν νομίζετε ότι υπάρχουν ακόμα, σας λυπάμαι. Αν από την άλλη χίππης είναι κάποιος / α που φέρει κονδυλώματα και έχει γαμηθεί με όποιον βρει, τότε ναι εδώ μέσα κάποιοι / ες πληρούν τις προϋποθέσεις.
supermarket
10-05-2010, 13:27
1)Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία, οι περισσότεροι σέβονται τίγκα το περιβάλλον, και τέλος πάντων χρησιμοποιούν το κεφαλάκι και το κορμάκι τους, διαβάζουν κάνα βιβλίο και έχουν ένα δυο ενδιαφέροντα πέρα από ΜΠΑΛΑ και ΜΟΥΝΙ. Τι σκατά σας πειράζει? Οτι έχει γίνει μόδα τελευταία?
2)... αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.
3) Πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα γενικά. Θα σας συμβούλευα να το στρέψετε εκεί που αξίζει, εδώ δεν έχετε "εχθρούς".
1) Φυσικά και δεν παίζει να ειναι οι μόνοι που σέβονται το πλανήτη. και είναι πολύ σπαστικό αυτο. Δηλαδή, οτι έχουν δημιουργήσει μια τέτοια εικόνα προς τα έξω. Επίσης αν ειναι για να μην βλαπτουμε τη κοινωνια να ενταχθουμε σε τετοιες "ομάδες", καπου το έχουμε χάσει, λέω εγω σαν μαθητης. Και ετσι οπως το θέτεις, το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία", σημαινει δεν ασχολουμαστε, αφου ετσι κι αλλιως ειμαστε για το πουτσο σαν κοινωνια και αυτο δεν προκειται να αλλάξει. Εδω, πιστευω οτι έχεις λάθος. Εκτος αν εννοεις αλλο πραγμα με το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία". Και δεν διαβαζετε μονο εσεις βιβλια. Αν αυτο νομίζεις.. Τέλος, οσοι δεν ειναι "νεο-χιπηδες" δεν σημαινει οτι βλεπουν ολη μερα μπάλα και τσοντες.;)Πιστευω να με καταλαβαινεις.
2) Εγω έχω δεί πολλούς να το παίζουν ξερω-γω, πιο ψαγμένοι απο επιπεδα μουσικης μεχρι απόψεων. Δηλαδη, επειδη απο φέτος αρχισα να ακούω και μεταλ, ερχονται και μ λένε : "Μην ακούς αυτες τις καμενιες.. Αυτα θα τα ξεπερασεις. ¨Ακου τριπ-ηοπ να νιώσεις." και αλλα τέτοια.. Και μολις τους βαζεις κατι αλλο.. π.χ. Clutch, Kyuss(δεν τα θεωρω μεταλ, αυτα.) σου λένε"πωπω.. τι βλακεια ειναι αυτη, ." στο 10 δευτερόλεπτο. δλδ, αντε γεια. κολημένοι.
3)χμ..κανεις δε μιλησε για εχθρους νμζ.. "αξιζει"??? πφφφ.. :|
Αν νομίζετε ότι υπάρχουν ακόμα, σας λυπάμαι. Αν από την άλλη χίππης είναι κάποιος / α που φέρει κονδυλώματα και έχει γαμηθεί με όποιον βρει, τότε ναι εδώ μέσα κάποιοι / ες πληρούν τις προϋποθέσεις.
This thread is now about ER gossip !
12 stars circle your brow
10-05-2010, 13:27
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά να σταματήσουν να έρχονται στα δάση μου γιατί δεν τους γουστάρουμε εδώ πέρα.
supermarket
10-05-2010, 13:28
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά να σταματήσουν να έρχονται στα δάση μου γιατί δεν τους γουστάρουμε εδώ πέρα.
χαχα.:rofl:
Δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι !
feeleash
10-05-2010, 13:45
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w235UY_Eezo&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w235UY_Eezo&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Brazen_Bull
10-05-2010, 15:09
Οι συριζιωτες, μαζι και οι wannabes ειναι τιγκα στους δηθεν και σε πρηζουν αλλα σιγουρα καλυτεροι απο δαπιτες και λοιπα ζωαδια. Θανατος στους ιντελεκτουελ, σνομπ και κατα βαθος ανοργασμικους τυπους που τα χειροποιητα κοζμηματα και οι παντελονες τους κοστιζουν οσο ενα ντυσιμο δαπιτισσας καληωρα και οι διακοπες τους οσο οι διακοπες στη Μυκονο.
Αλλα να πω πως απο τη λιστα μου ακουγεται παραπανω απο καλο το ελευθερο καμπινγκ που δεν εχω κανει, τα ισπανικα που δεν ξερω, η ρεγκε, τα ζογκλερικα στα οποια ειμαι αχρηστη και η ολη παγανιστικη ταση.
Ford Prefect
10-05-2010, 15:13
Ζογκλερικά να γίνει διαχωρισμός ε; Αλυσίδες γύρω-γύρω με καμιά φλόγα είναι μεν όμορφα και βγαίνουν ωραίες πιξ αλλά δεν πείθουν κανένα, εγώ στηρίζω τον μαλλιά με το καπέλο με τα κουδουνάκια που ζογκλάρει 5 κορίνες.
η ολη παγανιστικη ταση.
http://i50.photobucket.com/albums/f311/Smudge1980/vikings.jpg
SpiritCrusher
10-05-2010, 15:25
ε λολ.
Φοβερά τα επιχειρήματά σου, αλλά θα ήθελες να επεκταθείς λίγο παραπάνω?
Μα αφού ήταν φοβερά!
Όχι μωρέ κυρίως στο υπογραμμισμένο που εμένα προσωπικά μου φάνηκε λίγο λολ δεδομένου ότι το ανέφερες εσύ που ανήκεις στο χώρο. Σαν να λέει ο ρουθλεςς για μουσική αντικειμενικά. Οκ λίγο περίεργη αναλογία αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί είμαι και άυπνος και δε μου βγαίνει τώρα :P
Για το υπόλοιπο, οκ λογικό να μην το δεις εσύ που εκείνη τη στιγμή διασκεδάζεις αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο για κάποιους άλλους.
Επίσης να προσθέσω, ανεξάρτητα με το αποπάνω, πως 3/4 όσων "νεοχίππηδων" ( όπως τους ορίζει το θρεντ ) γνωρίζω είναι dythen.
Drumsick
10-05-2010, 15:30
Kαλά, έχουν ειπωθεί απύθμενες μαλακίες εδω μέσα. Ο καθένας μιλάει και για διαφορετικη κατηγορία ανθρώπων. Ξεκαθαρίστε πρώτα στο κεφαλάκι σας σε ποιούς αναφέρεται ο θρεντ στάρτερ και μετά ποστάρετε. Επί τη ευκαιρία ούμπου, εσένα ποια η γνώμη σου?
Σουπερμάρκετ, απλά φύγε. Πας ακόμα σχολείο. Δεν έχεις δει τίποτα, δεν έχεις μιλήσει με κανέναν και δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη.
εντιτ: spiritcrusher, εσύ που είσαι έξω απο τον χώρο, αντικειμενικά, θεωρείς πως δικαιολογημένα απαγορεύεται η ελεύθερη κατασκήνωση? Ή μήπως επωφελείσαι, αντικειμενικά πάλι, από την απαγόρευση της κατανάλωσης της κάνναβης?
irreligious
10-05-2010, 15:39
το ποστ ναθινγκμαν για οπαδούς μπαρτσελόνα τα έλεγε καλά ε.
ikonoklast
10-05-2010, 15:42
To τοπικ αναφέρεται φαντάζομαι κυρίως σε γκρούβαλους του Να, Γαύδος, Δονούσες και ρέστα άρα ναι, φωτιά και τσεκούρι. Αντικειμενικά.
Επίσης για το μαύρο στ' αρχίδια μου αλλά αυτούς τους τύπους εγώ θέλω να τους απαγορεύω να μπαίνουν στο μετρό ή στην πλατεία συντάγματος, πόσω δε μάλλον να τους επιτρέπεται να γεμίζουν σαβούρα και τζιβανόγοπες μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Πατρίδος μου.
Τέλος: http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/10/blog-post.html
SpiritCrusher
10-05-2010, 15:43
εντιτ: spiritcrusher, εσύ που είσαι έξω απο τον χώρο, αντικειμενικά, θεωρείς πως δικαιολογημένα απαγορεύεται η ελέυθερη κατασκήνωση? Ή μήπως επωφελείσαι, αντικειμενικά πάλι, από την απαγόρευση της κατανάλωσης της κάνναβης?
:thumbsup: για τα υπογραμμισμένα.
1: Δεν εκφέρω άποψη, γιατί δεν γνωρίζω πολλά γύρω από το αντικείμενο. Όπως το γιατί έχει απαγορευθεί εξ' αρχής. Αν γνωρίζεις, πες.
2: Εγώ προσωπικά μάααλλον όχι. Γενικά ίσως ναι. Νομίζω ότι θα χωρούσε αρκετή συζήτηση το θέμα, μήπως είχαμε και θρεντ;
Drumsick
10-05-2010, 15:48
@ ικονοκλαστ
Θα σου θυμίσω μονάχα πως είσαι αλκοολικός ναρίτης, μπαφάκιας και συνήθως τη βγάζεις σε παρκάκια παρέα με ένα μπουκάλι ούζο/ρακί/καθαρό οινόπνευμα, αλλά και πως τα καλοκαίρια μια χαρά πας το κάμπινγκ σου και καθόλου δε σε χαλάει.
εντιτ: spiritcrusher 1. Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ. 2. Δεν ξέρω αν υπάρχει θρεντ και όντως σηκώνει πολύ κουβέντα.
Amnesiac.
10-05-2010, 15:54
Να γίνει τόπικ και για αλκοολικούς ναρίτες, μπαφάκηδες που συνήθως τη βγάζουν σε παρκάκια παρέα με ένα μπουκάλι ούζο/ρακί/καθαρό οινόπνευμα και που τα καλοκαίρια μια χαρά πάνε και το κάμπινγκ τους και καθόλου δε τους χαλάει και ακούνε και ηλεκτρονικοπερίεργα.
Νεοναριτισμός or sthg.
έντιτ : Αν θέλετε αναλύω και τον νεοκαναπεδισμό, έχουμε μπόλικους εδωμέσα που στηρίζουν τη φάση κι ας μη το παραδέχονται.
ikonoklast
10-05-2010, 16:00
Άσχετο αλλά συγκεκριμένα για τους αποπάνω υπάρχει αυτό πάντως, να υπενθυμίσω!
http://img683.imageshack.us/img683/6803/newastipalea.jpg
Βασικά η προβατίλα και η τρεντίλα από όπου και να προέρχονται είναι απλά σιχαμένες.
KoiliaSamprela
10-05-2010, 16:30
Αυτό βασικά.
Αν και μεταξύ μας, δεν είναι και άσχημη φάση για τα φοιτητικά χρόνια (δεδομένου ότι μόνο εκεί συναντάται).
Στα μαθητικά μου χρόνια στηρίζαμε ΔΑΠιτισες ... δεν είχαν τσακωθεί ποτέ με το σαπούνι και το ξουράφι
KoiliaSamprela
10-05-2010, 16:39
Το ρέικι ξέρω ένα φίλο που έτριβε το πόδι ενός άλλου φίλου και σκεφτόταν χάπι θοτς.
εμείς το λέμε αλλιώς αυτό ....
SpiritCrusher
10-05-2010, 16:42
1. Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ.
Δεκτό (όσο περίεργο και αν ακούγεται). Με λίγη πρόχειρη σκέψη όμως δεν σε προφυλάττει και από πχ να σε φάει το βράδυ ένας λύκος (λολ, καταλαβαίνεις), να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να βρεις έγκαιρα βοήθεια κτλ. ; Ή ρύπανση του περιβάλλοντος από τον τυχάρπαστο χίππη; Που οκ, εσύ ρε παιδί μου είσαι συμμαζεμένη πες και τα μαζεύεις όλα (όσα μπορείς, ναι... ) τα απορρίματα και φροντίζεις να είναι οκ το μέρος. Για τον Μητσάρα το παιδί των λουλουδιών του 21ου αιώνα ποιος μας εγγυάται ότι δε θα τα κρύψει πίσω από ένα μενίρ ή πάνω στη μαστούρα δε θα τα κάψει όλα γιατί θα βλέπει δέντρα με ταμπέλες MARFIN να κρέμονται από τα κλαδιά;
Στα οργανωμένα μη-τίγκα camping τι σε ενοχλεί; Αν πχ έπαιρναν έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο και γα μα το χώρο όπου θα είναι κάπως οργανωμένο με προσωπικό (εκτός του χώρου) θα σε ενοχλούσε;
εδιτ: χεχ χαμογέλασα με το αποκάτω ποστ.
KoiliaSamprela
10-05-2010, 16:43
Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ.
Αυτό το αναλύσατε ένα βράδυ γύρω από την φωτιά ε?
Ford Prefect
10-05-2010, 16:44
Το ρέικι ξέρω ένα φίλο που έτριβε το πόδι ενός άλλου φίλου και σκεφτόταν χάπι θοτς.
εμείς το λέμε αλλιώς αυτό ....
Το φαντάστηκα ότι θα πήγαινε εκεί το μυαλό κάποιων αλλά εμένα μου φάνηκε πιο ρόμπα ακόμα αυτό που πραγματικά έκανε.
nikolasfluxus
10-05-2010, 16:47
υπάρχει αυτό πάντως
να γίνει thread.και να πάμε.
1. Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ.
Δεκτό (όσο περίεργο και αν ακούγεται). Με λίγη πρόχειρη σκέψη όμως δεν σε προφυλάττει και από πχ να σε φάει το βράδυ ένας λύκος (λολ, καταλαβαίνεις), να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να βρεις έγκαιρα βοήθεια κτλ. ; Ή ρύππανση του περιβάλλοντος από τον τυχάρπαστο χίππη; Που οκ, εσύ ρε παιδί μου είσαι συμμαζεμένη πες και τα μαζεύεις όλα (όσα μπορείς, ναι... ) τα απορρίματα και φροντίζεις να είναι οκ το μέρος, για τον Μητσάρα το παιδί των λουλουδιών του 21ου αιώνα ποιος μας εγγυάται ότι δε θα τα κρύψει πίσω από ένα μενίρ ή πάνω στη μαστούρα δε θα τα κάψει όλα γιατί θα βλέπει δέντρα με ταμπέλες MARFIN να κρέμονται από τα κλαδιά;
αυτό είναι μέγιστη μπούρδα, ο φίλος χίππης που θα αφήσει το σκουπίδι του στην παραλία, πάλι ο ίδιος θα το ξαναβρεί εκεί να κολυμπάει δίπλα του ή να έχει κολλήσει στην πατούσα του ή να είναι μπροστά στη σκηνή του μέσα στο δάσος. Και ακριβώς επειδή αυτοί δε γυρνάνε στο νοικιασμένο δωματιάκι να κοιμηθούν το βράδυ και αύριο να πάνε σε άλλη παραλία και του χρόνου σε άλλο νησί, μαζεύουν τα σκουπίδια τους.
SpiritCrusher
10-05-2010, 16:56
Το σκέφτηκα πιο πολύ πως σαν σωστός Έλληνας είτε θα πάει παραδίπλα την άλλη φορά ή απλά αν δεν το πειράζουν και τόσο, χέστηκε.
Αλλά οκ.
Ford Prefect
10-05-2010, 16:59
Έλα παιδιά, μην κάνετε πως δεν έχετε δει ποτέ στόκους που καταχέζουν το γαϊδουρονήσι, τα κάνουν πουτάνα και έρχονται του χρόνου και παραπονιούνται για το πόσο τρέντι έγινε. Χωρίς να θέλω να κάνω γενικό σχόλιο για το φρι κάμπινγκ, απλά δεν είναι όλα όμορφα και ρόδινα.
δηλαδή λέμε ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινγκ είναι πιο απρόσεκτος στη φύση από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά.
Θα διαφωνήσω.
Ford Prefect
10-05-2010, 17:04
Όχι δεν λέμε αυτό, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινκ είναι πιο προσεκτικός από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά, με το οποίο και εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω...
χμ, άρα μόλις συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε!
Ford Prefect
10-05-2010, 17:07
Ναι, αλλά μόλις τώρα συμφωνήσαμε στο πού ακριβώς διαφωνούμε!
λοιπόν,
τι γνώμη έχετε;
Πολύς μπελάς - στηρίζουμε - στηρίζουμε - ? - lol - lol - lol - εννοείται - not my cup of tea - not my cup of tea - αμέ - πλάκαέχει - ? - σε κάποιες περιοχές της Αθήνας βολεύει, Ηλιούπολη δε θα τη πάλευα, ειδικά για τις αποστάσεις που κάνω - χαζομάρα - αστειότητα - not my cup of tea - lol - lol - κάποια στιγμή - πολύ κακή μόδα, ακριβά προϊόντα, η άποψη πως είναι πιο υγειινά στερείται επιστημονικών επιχειρημάτων και επαφής με την πραγματικότητα εν γένει.
Να μιλήσω και σοβαρά σήμερα που είμαι νηφάλια. Στηρίζουμε τη φάση γενικά, εννοείται. Δεν κάνω ούτε μ'αρέσουν όλα αυτά που αναφέρει ο ούμπου, αλλά αν κάποιος έπρεπε να με κατατάξει κάπου, εδώ θα με έβαζε υποθέτω.
Να ρωτήσω εγώ τώρα όλους εσάς τους haters προς τι η εμπάθεια? Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία, οι περισσότεροι σέβονται τίγκα το περιβάλλον, και τέλος πάντων χρησιμοποιούν το κεφαλάκι και το κορμάκι τους, διαβάζουν κάνα βιβλίο και έχουν ένα δυο ενδιαφέροντα πέρα από ΜΠΑΛΑ και ΜΟΥΝΙ. Τι σκατά σας πειράζει? Οτι έχει γίνει μόδα τελευταία? Ναι και? Μακάρι όλες οι μόδες να έβγαζαν τον ηλίθιο κοσμάκη της καφετέριας έξω και να τον παρότρυναν να ακούσει/παίξει καμιά μουσική και να έρθει πιο κοντά στη φύση, λέω εγώ.
Χαβόκ δεν ξέρω τι "νεοχίπιδες" έχεις πετύχει, αλλά αυτοί στον δικό μου κύκλο κάνουν μπανάκι τακτικά.
Κι επίσης αυτό για ζάλισμα αρχιδιών δεν ξέρω από που το'βγαλες. Αυτοί που βλέπω εγώ κάνουν τη φάση τους και στ'αρχίδια τους για το τι κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν θέλουν να ενοχλούνται όταν κάνουν πράγματα που δε βλάπτουν τους γύρω τους και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται, κάνουν τα φεστιβάλς τους και τις συνελεύσεις τους πάνω σε αυτά οι πιο συνασπισμένοι, αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.
Πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα γενικά. Θα σας συμβούλευα να το στρέψετε εκεί που αξίζει, εδώ δεν έχετε "εχθρούς".
Περαν του οτι this thread is now about free the free camping -εκανα προφητικο tag berni free camping πριν καν ξεκινησει ο "αγωνας"-και ως εκ τουτου η πολεμικη και η ζαλουρα ξεκινησε,
εγω προσωπικως δεν κατεβαζω ομαδα παμε να καψουμε νεοχιπιδες η οπως τελοσπαντων θελει το ρευμα να προσδιοριζεται.
Πιστευω ημουν σαφης. Οι φυλες με διασκεδαζουν ανεξαρτητως στολης.
Αλλα δεν ειναι κατι που επιλεγω για μενα, πως αλλιως να στο πω?
Μπορω να μην ενοχλω τους γυρω μου, να μην βλαπτω το περιβαλλον στο οποιο κινουμαι, να διαβασω τα βιβλια μου, να διασκεδασω, να απολαυσω τη μουσικη που κατα περιοδους νιωθω την επιθυμια να ακουσω, να συναναστραφω φιλους και αγνωστους ποικιλλοτροπως,
να ζησω εν παση περιπτωσει ανεξαρτητα απο το οποιοδηποτε περιφερομενο μπουλουκι και κριτικη για την διαθεση μου και τα ενδιαφεροντα μου.
Αντιστοιχως, αν καποιος τη βρισκει παιζοντας εναν ρολο που εξελισσεται με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα μεσα απο αυτοχριζομενη "ο,τιδηποτε" ομαδα, γουστο του επισης εφοσον την βρισκει ετσι.
Εμενα οι μονομανιες με κουραζουν, βαριεμαι το ιδιο και το ιδιο.
Συνηθως στις ομαδικες ταυτοτητες, και δεν αναφερομαι πλεον μονον στους νεοχιπιδες, και ειδικως στους νεοφωτιστους παιζει ενας αλφα φανατισμος. Και αν δεν μπορεις να δεις,οτι παρα τις αγνες προθεσεις και το αυθορμητο με το οποιο ξεκιναει κατι καταληγει σε ψυχαναγκασμους και θεωριες για αγριους, εχομε προβλημα.
Ειναι η καταρα της οποιαδηποτε μοδας/κινηματος. Ξεκιναει χαρωπα η και ομορφα αντιδραστικα σε καποιες συνθηκες της ζωης μας και καταληγει για ορισμενους μεγαλυτερος βραχνας. Θελουν να σε πεισουν για το ομορφο της κοσμοθεωρησης τους μεσα απο τις νεες τους δραστηριοτητες.
Εμενα ολος αυτος ο ενθουσιασμος, οταν κατευθυνεται πανω μου με πνιγει, ειτε ειναι η αγαπη για το περιβαλλον, ειτε η αγαπη για την Μυκονο. Same thing, ιδια εισβολη με αλλο ρουχο.
Οποτε η κριτικη ειναι πανω στην παραπανω δηθεν συμπεριφορα και την ειρωνια με την οποια το αυθορμητο και εμοσιονιστικα θετικο καταληγει attention seeking και cult κηρυγμα.
Δεν το κανεις εσυ Μπαρμπαρελα μου? Ελα να πιουμε ενα μπυρονι. Μου βγαζεις το μανιφεστο του σωστου νεοχιπι για να γινω μελος της αδελφοτητος, ξυπναει μεσα μου ο viking με το τσεκουρι του και κανω ντου στην σκηνη σου:P
έχετε την τάση να κατηγοριοποιήτε τα πάντα εε. ακόμα κ το πιο απλό πράγμα το κάνετε βουνό!
συνεχίστε να αναλώνεστε στο αν χίπιδη είναι η νεολαία τσίπρα ή ποιοι μαζεύουν καλύτερα τα σκουπίδια
(προφανώς νο οφένς σε κανέναν.με ξέρετε!)
εβίβες
auto. oxi ta misa, to 1/4.
pantws to paketo tis dap me trabaei poly perissotero, se va8mo pou an den ipirxe to komma na stiriza sto epakro.
αυτό είναι μέγιστη μπούρδα, ο φίλος χίππης που θα αφήσει το σκουπίδι του στην παραλία, πάλι ο ίδιος θα το ξαναβρεί εκεί να κολυμπάει δίπλα του ή να έχει κολλήσει στην πατούσα του ή να είναι μπροστά στη σκηνή του μέσα στο δάσος. Και ακριβώς επειδή αυτοί δε γυρνάνε στο νοικιασμένο δωματιάκι να κοιμηθούν το βράδυ και αύριο να πάνε σε άλλη παραλία και του χρόνου σε άλλο νησί, μαζεύουν τα σκουπίδια τους.
Μπορεί οι ελεύθεροι campers να είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, μπορεί και όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός κι αυτό είναι αναγκαίο να το λάβεις υπόψη στο policy making.
Διαφωνώ με την απαγόρευση, ωστόσο, στον βαθμό που θεωρούμε χρέος της πολιτείας την προστασία των φυσικών τοπίων, πρέπει τουλάχιστον να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί (ακριβώς επειδή δε μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός) ως προς τις τοποθεσίες που επιτρέπεται η ελεύθερη κατασκήνωση. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και μία γενικότερη υπευθυνότητα του κράτους (και κυρίως της τοπικής αυτοδιοίκησης) στην φροντίδα και συντήρηση των δασών, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη πικρή ιστορία.
House Of Low Culture
10-05-2010, 17:24
Σόρρυ, αν κατάλαβα καλά ο Δέγγιαλ το φοκώνει?
Γεια σου ρε μπαφορομπότ!
Comte de Saint-Germain
10-05-2010, 17:25
Περαν του οτι this thread is now about free the free camping -εκανα προφητικο tag berni free camping πριν καν ξεκινησει ο "αγωνας"-και ως εκ τουτου η πολεμικη και η ζαλουρα ξεκινησε,
εγω προσωπικως δεν κατεβαζω ομαδα παμε να καψουμε νεοχιπιδες η οπως τελοσπαντων θελει το ρευμα να προσδιοριζεται.
Πιστευω ημουν σαφης. Οι φυλες με διασκεδαζουν ανεξαρτητως στολης.
Αλλα δεν ειναι κατι που επιλεγω για μενα, πως αλλιως να στο πω?
Μπορω να μην ενοχλω τους γυρω μου, να μην βλαπτω το περιβαλλον στο οποιο κινουμαι, να διαβασω τα βιβλια μου, να διασκεδασω, να απολαυσω τη μουσικη που κατα περιοδους νιωθω την επιθυμια να ακουσω, να συναναστραφω φιλους και αγνωστους ποικιλλοτροπως,
να ζησω εν παση περιπτωσει ανεξαρτητα απο το οποιοδηποτε περιφερομενο μπουλουκι και κριτικη για την διαθεση μου και τα ενδιαφεροντα μου.
Αντιστοιχως, αν καποιος τη βρισκει παιζοντας εναν ρολο που εξελισσεται με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα μεσα απο αυτοχριζομενη "ο,τιδηποτε" ομαδα, γουστο του επισης εφοσον την βρισκει ετσι.
Εμενα οι μονομανιες με κουραζουν, βαριεμαι το ιδιο και το ιδιο.
Συνηθως στις ομαδικες ταυτοτητες, και δεν αναφερομαι πλεον μονον στους νεοχιπιδες, και ειδικως στους νεοφωτιστους παιζει ενας αλφα φανατισμος. Και αν δεν μπορεις να δεις,οτι παρα τις αγνες προθεσεις και το αυθορμητο με το οποιο ξεκιναει κατι καταληγει σε ψυχαναγκασμους και θεωριες για αγριους, εχομε προβλημα.
Ειναι η καταρα της οποιαδηποτε μοδας/κινηματος. Ξεκιναει χαρωπα η και ομορφα αντιδραστικα σε καποιες συνθηκες της ζωης μας και καταληγει για ορισμενους μεγαλυτερος βραχνας. Θελουν να σε πεισουν για το ομορφο της κοσμοθεωρησης τους μεσα απο τις νεες τους δραστηριοτητες.
Εμενα ολος αυτος ο ενθουσιασμος, οταν κατευθυνεται πανω μου με πνιγει, ειτε ειναι η αγαπη για το περιβαλλον, ειτε η αγαπη για την Μυκονο. Same thing, ιδια εισβολη με αλλο ρουχο.
Οποτε η κριτικη ειναι πανω στην παραπανω δηθεν συμπεριφορα και την ειρωνια με την οποια το αυθορμητο και εμοσιονιστικα θετικο καταληγει attention seeking και cult κηρυγμα.
Δεν το κανεις εσυ Μπαρμπαρελα μου? Ελα να πιουμε ενα μπυρονι. Μου βγαζεις το μανιφεστο του σωστου νεοχιπι για να γινω μελος της αδελφοτητος, ξυπναει μεσα μου ο viking με το τσεκουρι του και κανω ντου στην σκηνη σου:P
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Μπορεί οι ελεύθεροι campers να είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, μπορεί και όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός κι αυτό είναι αναγκαίο να το λάβεις υπόψη στο policy making.
Διαφωνώ με την απαγόρευση, ωστόσο, στον βαθμό που θεωρούμε χρέος της πολιτείας την προστασία των φυσικών τοπίων, πρέπει τουλάχιστον να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί (ακριβώς επειδή δε μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός) ως προς τις τοποθεσίες που επιτρέπεται η ελεύθερη κατασκήνωση. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και μία γενικότερη υπευθυνότητα του κράτους (και κυρίως της τοπικής αυτοδιοίκησης) στην φροντίδα και συντήρηση των δασών, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη πικρή ιστορία.
καλά αλλά δεν το χρησιμοποίησα σαν επιχείρημα για να στηρίξω τη νομιμοποίηση του ελεύθερου camping εγώ, σα γενική διαπίστωση από τα μέρη που έχω δει το ανέφερα.
supermarket
10-05-2010, 17:47
Σουπερμάρκετ, απλά φύγε. Πας ακόμα σχολείο. Δεν έχεις δει τίποτα, δεν έχεις μιλήσει με κανέναν και δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη.
1) Fusika kai den 8a fugw.
2) To oti paw sxoleio den shmainei oti eimai ka8usterhmenos.
3) Den mporeis na 3ereis an exw milhsei me kanenan, kai vgazeis la8os sumperasmata.
4) ESY, eisai to teleutaio atomo panw sto kosmo pou 8a ka8oriseis, an exw dikaiwma na milaw. This is called Fasism.(pou lene kai sto xwrio mou.)
p.s. esu otan phgaines sxoleio den h8eles na milas me "megalous" gia 8emata pou se endiaferoun?
p.s.2 otan neuriazeis exeis plaka.;)
mpempi mi masas mia.
pes mou ti skata skeftosoun omws kai ebales auto to nick.
tamagothi
10-05-2010, 17:50
δηλαδή λέμε ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινγκ είναι πιο απρόσεκτος στη φύση από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά.
Θα διαφωνήσω.
δεν ξέρω αν ο μέσος άνθρωπος που συχνάζει στον πλατανιά είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά εκεί η παραλία καθαρίζεται. ενώ το καλοκαίρι που πήγαμε κεδρόδασος το πάρκιν ήταν περίπου χωματερή κι επιπλέον κατεβαίνοντας πετύχαμε ένας μέρος που καταλάβαμε ότι ήταν η "τουαλέτα" από τους 2 τόνους πεταμένα χαρτιά και λοιπά αξεσουάρ.
H γενια του σουπερμαρκετ κι εσυ!:P
supermarket
10-05-2010, 17:55
den 3erw an to exete prose3ei alla h Drumsick, se ola ta post ths fainetai na thn exei dei ligo af' upsulou. hremhse ligo.
supermarket
10-05-2010, 18:00
mpempi mi masas mia.
egw rpgs den paizw. exw omws "filous" pou kaigontai. autoi vazoun polla kai diaforetika nics. ena apo auta einai k t supermarket, pou m arese kai t krathsa.;)
sth poreia omws e3elix8hka.
sto MSN kai t FB(otan eixa) eixa valei ta e3hs nics.: Βουτυρόμυγα χιονοπολεμος, κρεατοελιά supermarket, μαρτιος φροστ νοεμβριος, λελε μανα μου.., kai twra sto MSN exw to "Λουφυ, Μάνκι Ντι."
PairSquare
10-05-2010, 18:03
τόπο στα νιάτα
nikolasfluxus
10-05-2010, 18:09
λελε μανα μου..
λελε ΜΆΙΚΟ είναι σκατόψαρο
Χ, ο Κουτσόγιωργας σου στέλνει χαιρετίσματα από τάφο.
Chillin Villain
10-05-2010, 18:19
1) Fusika kai den 8a fugw.
:touched: YES!
4)This is called Fasism.(pou lene kai sto xwrio mou.)
Ε-Ε-Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι!!one
Chillin Villain
10-05-2010, 18:21
Βουτυρόμυγα χιονοπολεμος
wat
also,alternative.
Drumsick
10-05-2010, 18:26
σούπερμάρκετ, κέρδισες επάξια το ignore.
Με λίγη πρόχειρη σκέψη όμως δεν σε προφυλάττει και από πχ να σε φάει το βράδυ ένας λύκος (λολ, καταλαβαίνεις), να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να βρεις έγκαιρα βοήθεια κτλ. ; Ή ρύπανση του περιβάλλοντος από τον τυχάρπαστο χίππη; Που οκ, εσύ ρε παιδί μου είσαι συμμαζεμένη πες και τα μαζεύεις όλα (όσα μπορείς, ναι... ) τα απορρίματα και φροντίζεις να είναι οκ το μέρος. Για τον Μητσάρα το παιδί των λουλουδιών του 21ου αιώνα ποιος μας εγγυάται ότι δε θα τα κρύψει πίσω από ένα μενίρ ή πάνω στη μαστούρα δε θα τα κάψει όλα γιατί θα βλέπει δέντρα με ταμπέλες MARFIN να κρέμονται από τα κλαδιά;
Στα οργανωμένα μη-τίγκα camping τι σε ενοχλεί; Αν πχ έπαιρναν έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο και γα μα το χώρο όπου θα είναι κάπως οργανωμένο με προσωπικό (εκτός του χώρου) θα σε ενοχλούσε;
1. Το πως και αν θα προφυλαχτώ είναι δική μου ευθύνη και μόνο. Δεν θα έπρεπε να έχει κανένας δικαίωμα να αποφασιζει να με "προστατέψει" στερώντας μου τον ύπνο στο γρασίδι κάτω από ένα δέντρο. Δεν είμαι 5 χρονών, δε χρειάζομαι το κράτος για μαμάκα 24/7. Και για να μην λέμε ότι να'ναι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει ένας ελεύθερος κατασκηνωτής είναι τα τσιμπήματα από τα κουνούπια. Είμαι πρόθυμη να πάρω αυτό το ρίσκο.
2. Όπως παντού, έτσι κι εδώ υπάρχουν φυσικά αυτοι που "χαλάνε την πιάτσα". Σαφώς και υπάρχουν οι μαλάκες που αφήνουν όλη τους τη σαβούρα πίσω με αποτέλεσμα να βγαίνει κακό όνομα για όλους τους ελεύθερους κατασκηνωτές. Αυτοί που ασχολούνται τακτικά με το σπορ όμως, ξέρουν πολύ καλά πως η πλειοψηφία οχι απλώς μαζεύει τα δικά της σκουπίδια, αλλά συχνά μαζεύει και τη σαβούρα των παραπάνω ανεύθυνων. Τώρα για το κάψιμο πάνω στη μαστούρα, δεν θα σχολιάσω καν. Ελπίζω πως δεν συζητώ με κάποιον τόσο ανίδεο.
3. Στα οργανωμένα κάμπινγκ τώρα. Καταρχήν είναι κακάσχημα. Δεν είναι κατασκήνωση στη φύση αυτό, αλλά στρίμωγμα με άλλες 200 σκηνές σε ένα οικόπεδο με μερικά δέντρα. Εντάξει, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά καμία δε συγκρίνεται με το να είσαι μόνος σου σενα δάσος δίπλα στο ποτάμι. Επίσης, τα οργανωμένα κάμπινγκ κοστίζουν. Κάποια λιγότερο, κάποια περισσότερο, αλλά συνοψίζοντας δεν αξίζει να σκας λεφτά για να περνάς τις διακοπές σου έτσι, όταν μπορείς να κατασκηνώσεις σε ένα σωρό όμορφα μέρη χωρίς να σου κοστίσει μια.
δεν ξέρω αν ο μέσος άνθρωπος που συχνάζει στον πλατανιά είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά εκεί η παραλία καθαρίζεται. ενώ το καλοκαίρι που πήγαμε κεδρόδασος το πάρκιν ήταν περίπου χωματερή κι επιπλέον κατεβαίνοντας πετύχαμε ένας μέρος που καταλάβαμε ότι ήταν η "τουαλέτα" από τους 2 τόνους πεταμένα χαρτιά και λοιπά αξεσουάρ.
Αυτό είναι όντως ένα θέμα, αλλά πέραν του αντιαισθητικού της υπόθεσης, δε βλάπτει το περιβάλλον. Οι περισσότεροι επίσης φροντίζουν έστω να σκάβουν λακάκια και να θάβουν χαρτια-περιτώματα.
υπάρχει αυτό πάντως
Έχει γίνει θρεντ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?23858-1st-Music-and-Culture-Festival-%CE%91%CF%83%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1-9-12-7).
Όσον αφορά το μέγκα ποστ της χαβοκ, δεν διαφωνώ κάπου. Παρόλαυτα είπα απο το πρώτο μου ποστ πως αν κάποιος άλλος έπρεπε να με κατηγοριοποιήσει, θα με έβαζε εδώ. Εγώ δε φοράω καμιά ταμπέλα στον εαυτό μου, εσείς μου τη φοράτε επειδή κάνω ελευθερο κάμπινγκ, πίνω μπάφους και παίζω ταμπούρλα και ζογκλερικά στα δάση. Και τα κάνω αυτά επειδη μ'αρέσουν και με γεμίζουν, όχι επειδή είναι μια χαζή τάση της εποχής. Αυτοί που το κάνουν επειδή είναι μόδα, προφανώς είναι ζώα ναι, δεν διαφωνούμε.
Raven Lord
10-05-2010, 18:42
προσωπικά ασχολούμαι μόνο με μπάλλα (για μουνί δεν το συζητάω - πού τέτοια τύχη).
πάντως είμαι υπέρ των ισπανικών
http://farm1.static.flickr.com/154/425761769_d939b34abf.jpg?v=0
λελ, έκανα λογκιν μόνο για να προσθέσω μια ακόμα μούτζα στις ηδη εισπραγμένες.
dopefiend
10-05-2010, 18:49
να προστεθεί και η ομοιοπαθητική στη λίστα.
ναι, επειδή έβαλα το ρείκι το θεώρησα πλεονασμό.
αλλά αφότου διάβασα τις απαντήσεις παρατήρησα και τις εξής ελλείψεις: δημιουργία/πώληση χειροποίητων κοσμημάτων, κιθάρα γύρω απ' τη φωτιά, δονούσα.
Mitsmann
10-05-2010, 19:03
κιθάρα γύρω απ' τη φωτιά
http://2.bp.blogspot.com/_VVajomQFa4Q/Se5Ii0_ig6I/AAAAAAAAAeM/7Oe5I9mgR-8/s400/pliatsikas2.jpg
ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ.
House Of Low Culture
10-05-2010, 19:05
δονούσα.
γελάω.
PairSquare
10-05-2010, 19:12
Μετά τη ρίμα για χρήμα πάει το ράγκα για φράγκα
Αφού η Τζαμάικα είναι στη μόδα, τσέκαρέ το μάγκα.
Μ' ευκολία πιάνουν όλοι στο στόμα τους το Τζα,
Μα όταν μιλάς για το Ράστα μιλάς για έναν φασίστα
Που συνεργάστηκε με τον Παπαδόπουλο και με τη χούντα.
Το ρέγκε δεν είναι μόνο παραλία και φούντα
http://www.youtube.com/watch?v=qD0J2UcyHlo
GVerSfisrkc
Amnesiac.
10-05-2010, 19:17
Καντίρου εσύ τι τα κάνεις τα κακά σου και τα κωλόχαρτα όταν πας/πήγαινες ελεύθερο κάμπινγκ;
(και μόνο η σκέψη του να πατήσω κουράδα Καντίρου είναι αρκετή για να πληρώνω ξενοδοχείο)
σου?
καλα σου λεει πιτσιρικο, η Χ εχει φαει και 15-20 πουτσες :!:
atom_smasher
10-05-2010, 19:21
παπαλανγκι γαμει το βιβλιο. κατα τ αλλα η δηθενιλα μου την δινει. ειτε ειναι στη μυκονο ειτε σε χυμα καμπινγκ. ειτε στο ερ σας.
nikolasfluxus
10-05-2010, 19:21
το ρέγκε και το τζα είναι βαθιά πράγματα.μην τα ξαναπιάσουν αυτοί στα στόματά τους.
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Καντίρου εσύ τι τα κάνεις τα κακά σου και τα κωλόχαρτα όταν πας/πήγαινες ελεύθερο κάμπινγκ;
(και μόνο η σκέψη του να πατήσω κουράδα Καντίρου είναι αρκετή για να πληρώνω ξενοδοχείο)
Εχεζε σε σακουλα και τα παιρνε μαζι του. Ο Καντιρου υπηρετησε Ειδικες Δυναμεις, αν δεν απατωμαι.
Για να καταλαβω καλα, ο σουπερμαρκετ οχι μονο δε διαλεξε το νικνειμ του μονος, αλλα το πηρε απο καποιον που το χρησιμοποιουσε σε rpg. wtf πες του να κανει register
metamelia3
10-05-2010, 19:56
κιθάρα γύρω απ' τη φωτιά
http://2.bp.blogspot.com/_VVajomQFa4Q/Se5Ii0_ig6I/AAAAAAAAAeM/7Oe5I9mgR-8/s400/pliatsikas2.jpg
ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ.
http://gatouleas.files.wordpress.com/2008/12/oxi-allo-pliatsika.jpg
Mitsmann
10-05-2010, 19:59
ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ.
http://4.bp.blogspot.com/_l1J-nUwNNEI/SktqIblx5VI/AAAAAAAAA48/PhHBSRqRI-w/s400/pliatsikas.jpg
LokiTricksterGod
10-05-2010, 20:10
http://www.metal-archives.com/images/1/4/4/0/144025.jpg
http://nodusgordis.files.wordpress.com/2009/11/hateashbury_bongripper.jpg
αυτό ακριβώς. τίποτ'άλλο.
Drumsick
10-05-2010, 20:31
Σιγά τα αίματα, παιδιά.
supermarket
10-05-2010, 20:54
σούπερμάρκετ, κέρδισες επάξια το ignore.
Με λίγη πρόχειρη σκέψη όμως δεν σε προφυλάττει και από πχ να σε φάει το βράδυ ένας λύκος (λολ, καταλαβαίνεις), να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να βρεις έγκαιρα βοήθεια κτλ. ; Ή ρύπανση του περιβάλλοντος από τον τυχάρπαστο χίππη; Που οκ, εσύ ρε παιδί μου είσαι συμμαζεμένη πες και τα μαζεύεις όλα (όσα μπορείς, ναι... ) τα απορρίματα και φροντίζεις να είναι οκ το μέρος. Για τον Μητσάρα το παιδί των λουλουδιών του 21ου αιώνα ποιος μας εγγυάται ότι δε θα τα κρύψει πίσω από ένα μενίρ ή πάνω στη μαστούρα δε θα τα κάψει όλα γιατί θα βλέπει δέντρα με ταμπέλες MARFIN να κρέμονται από τα κλαδιά;
1. Το πως και αν θα προφυλαχτώ είναι δική μου ευθύνη και μόνο. Δεν θα έπρεπε να έχει κανένας δικαίωμα να αποφασιζει να με "προστατέψει" στερώντας μου τον ύπνο στο γρασίδι κάτω από ένα δέντρο. Δεν είμαι 5 χρονών, δε χρειάζομαι το κράτος για μαμάκα 24/7. Και για να μην λέμε ότι να'ναι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει ένας ελεύθερος κατασκηνωτής είναι τα τσιμπήματα από τα κουνούπια. Είμαι πρόθυμη να πάρω αυτό το ρίσκο.
2. Όπως παντού, έτσι κι εδώ υπάρχουν φυσικά αυτοι που "χαλάνε την πιάτσα". Σαφώς και υπάρχουν οι μαλάκες που αφήνουν όλη τους τη σαβούρα πίσω με αποτέλεσμα να βγαίνει κακό όνομα για όλους τους ελεύθερους κατασκηνωτές. Αυτοί που ασχολούνται τακτικά με το σπορ όμως, ξέρουν πολύ καλά πως η πλειοψηφία οχι απλώς μαζεύει τα δικά της σκουπίδια, αλλά συχνά μαζεύει και τη σαβούρα των παραπάνω ανεύθυνων. Τώρα για το κάψιμο πάνω στη μαστούρα, δεν θα σχολιάσω καν. Ελπίζω πως δεν συζητώ με κάποιον τόσο ανίδεο.
3. Στα οργανωμένα κάμπινγκ τώρα. Καταρχήν είναι κακάσχημα. Δεν είναι κατασκήνωση στη φύση αυτό, αλλά στρίμωγμα με άλλες 200 σκηνές σε ένα οικόπεδο με μερικά δέντρα. Εντάξει, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά καμία δε συγκρίνεται με το να είσαι μόνος σου σενα δάσος δίπλα στο ποτάμι. Επίσης, τα οργανωμένα κάμπινγκ κοστίζουν. Κάποια λιγότερο, κάποια περισσότερο, αλλά συνοψίζοντας δεν αξίζει να σκας λεφτά για να περνάς τις διακοπές σου έτσι, όταν μπορείς να κατασκηνώσεις σε ένα σωρό όμορφα μέρη χωρίς να σου κοστίσει μια.
Αυτό είναι όντως ένα θέμα, αλλά πέραν του αντιαισθητικού της υπόθεσης, δε βλάπτει το περιβάλλον. Οι περισσότεροι επίσης φροντίζουν έστω να σκάβουν λακάκια και να θάβουν χαρτια-περιτώματα.
υπάρχει αυτό πάντως
Έχει γίνει θρεντ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?23858-1st-Music-and-Culture-Festival-%CE%91%CF%83%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1-9-12-7).
Όσον αφορά το μέγκα ποστ της χαβοκ, δεν διαφωνώ κάπου. Παρόλαυτα είπα απο το πρώτο μου ποστ πως αν κάποιος άλλος έπρεπε να με κατηγοριοποιήσει, θα με έβαζε εδώ. Εγώ δε φοράω καμιά ταμπέλα στον εαυτό μου, εσείς μου τη φοράτε επειδή κάνω ελευθερο κάμπινγκ, πίνω μπάφους και παίζω ταμπούρλα και ζογκλερικά στα δάση. Και τα κάνω αυτά επειδη μ'αρέσουν και με γεμίζουν, όχι επειδή είναι μια χαζή τάση της εποχής. Αυτοί που το κάνουν επειδή είναι μόδα, προφανώς είναι ζώα ναι, δεν διαφωνούμε.
1) ingnore, shmainei agnow. pou shmainei oti den anaferw kati ka8olou, kai OXI anaferw kati prwto me mikra grammata. nmz..
2) variemai na viavasw to mikro post sou, giati molis 3upnhsa.
3) fovero to thrent. exei isa me 2(!) posts. kai elega ti na diavasw to vradu... NA ti.!
PairSquare
10-05-2010, 20:58
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=4925131
edit:tiqUu9L6M44 3:14
Ford Prefect
10-05-2010, 21:01
Α, να τι έλειπε από το thrent! Ένα πεσμένο καρότσι Λιντλ με μια διαλυμένη τηλεόραση και 2 πακέτα Μάρλμπορο στο δρόμο! Επιτέλους λίγο νόημα!
SpiritCrusher
10-05-2010, 21:03
Fair enough, αν και ξανά, η προστασία δε θα έμπαινε για εσένα που "ξέρεις" αλλά για τον τυχάρπαστο Μητσάρα που μπορεί να πάει γυρεύοντας. Όχι τίποτα άλλο μετά θα κράζουν και κράτος (ναι χεστήκαμε, αλλά: ) επειδή δεν έχει απαγορεύσει κάτι επικίνδυνο που στέρησε τη ζωή από ένα παιδί ή που δεν έχει ένα σώμα να προστατεύει από τέτοια. Ξέρω το τραβάω αλλά εδώ που ζούμε, όχι;
Εδώ μπαίνει και αυτό που είπε ο Deggial για ελλείψεις.
Τώρα για το κάψιμο πάνω στη μαστούρα, δεν θα σχολιάσω καν. Ελπίζω πως δεν συζητώ με κάποιον τόσο ανίδεο.
Χαλάρωσε, ξεκαβάλα για free camping μιλάμε μην τα παίρνεις όλα σοβαρά και μην κάνεις σαν μέλος νεολαίας Τσίπρολούμπεν που μόλις του είπε ο ΝΑΡίτης ότι δεν έχει σχέση με αριστερά. :P
Εννοείται πως έκανα πλάκα.
Ok αλλά εγώ μετά αναφερόμουν σε ένα γιγαντιαίο χώρο, οργανωμένο μεν, κάποιο ελαφρύ αντίτιμο ως προς τη συντήρηση του δε, αλλά τόσο μεγάλο που θα ήσουν πρακτικα μόνος σου εκεί που θα κατασκήνωνες. Ούτε έτσι πχ θα σε ενδιέφερε;
Και κάτι ακόμα, φαντάζομαι ότι εφ'όσον ήταν νόμιμο, η ιδεολογία του/σου σαν free camper (μην το κάνετε, ξέρετε ποιο) θα ήταν να ξαναπάει στο ίδιο μέρος με τη τελευταία φορά που ήταν και πέρασε καλά ή να πηγαίνει κάθε φορά σε διαφορετικό σαν μια καινούρια εμπειρία;
Να ρωτήσω εγώ τώρα όλους εσάς τους haters προς τι η εμπάθεια? Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία
Μερικες ιδέες που αναφέρθηκαν είναι βλαβερές, όπως οι εναλλακτικές "θεραπείες", η χορτοφαγική ωμοφαγία (η οποία θέλει πολλή προσοχή και ψάξιμο για να κάνεις μία δίαιτα με πλήρη διατροφική αξία) και η όλη μανία με τα βιολογικά προϊόντα. Και τα τρία παραπάνω δείχνουν έναν πολύ άσχημο τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων, που βασίζεται σε αναπόδεικτα αξιώματα, εμπειρικά τεκμήρια, θρησκευτικής φύσεως αξιώματα, κλπ, κλπ.
O average νεοχίπης
http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebitesvideo?cid=_f21sd_z_oo1gw%3d
Παρακαλείτε να δείτε το βίντεο πριν απαντήσετε με θετικά σχόλια για αυτή τη φάρα
nikolasfluxus
10-05-2010, 21:40
Α, να τι έλειπε από το thrent! Ένα πεσμένο καρότσι Λιντλ με μια διαλυμένη τηλεόραση και 2 πακέτα Μάρλμπορο στο δρόμο! Επιτέλους λίγο νόημα!
φίλε συμβολίζει την πτώση του καταναλωτισμού,την επιστροφή στην φύση,να βγούμε έξω και να χαρούμε τις απλές απολάυσεις της ζωής,υγιείς και γυμνοί.τέρμα πια τα/ο supermarket,οι εξαρτήσεις και τα μήντια.
ζώα όλοι σας.
Sardelopanhgyris
10-05-2010, 21:51
Πολύ τρίχα τα females όμως, μπιχ.-
Ford Prefect
10-05-2010, 21:59
"Χε! Ντάξει! Άμα είναι έτσι γουστάρω κι εγώ!" (Σ.Παπαδόπουλος, Γυναίκες Δηλητήριο)
Βέβαια η εικόνα έχει τίτλο "Ουπς!" που κατευθύνει τον θεατή ότι ένας μαλάκας γλίστρυσε και του'σπασε η τηλεόραση που κουβάλαγε με το καρότσι του Λιντλ, επίσης προδιαθέτοντάς τον ότι πρόκειται πέρι χόμπο αστέγου που την καβάντζωσε από κανά σκουπίδι. Περιμένω ανάλυση που χωράει και το Ουπς μέσα να γουστάρω ακόμα πιο πολύ, ε;
supermarket
10-05-2010, 22:02
φίλε συμβολίζει την πτώση του καταναλωτισμού,την επιστροφή στην φύση,να βγούμε έξω και να χαρούμε τις απλές απολάυσεις της ζωής,υγιείς και γυμνοί.τέρμα πια τα/ο supermarket,οι εξαρτήσεις και τα μήντια.
ζώα όλοι σας.
emeis eimaste ta zwa kai esu o e3upnos, epeidh ktlves ton upoti8emeno sumvolismo pisw apo auth th fwtografia? gelaw. "gumnoi". gelaw pio polu.:grin:
Μη λετε χαζομάρες. Προφανώς είναι τμήμα καμπάνιας ενημέρωσης για τους κινδύνους του καπνίσματος κατά τη διάρκεια οδήγησης καροτσιών super market.
PairSquare
10-05-2010, 22:08
apla apefuga na quotarw to arrwstaki
mpempi mi masas mia.
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=7797891
σου?
καλα σου λεει πιτσιρικο, η Χ εχει φαει και 15-20 πουτσες :!:
χαχαχαχαχαχαχα δεν είναι γίνεται να μην γελάσεις !
Ford Prefect
10-05-2010, 22:09
Ρε, πλάκα κάνει το παιδί, τι το μουτζώνετε; Τι Πάνος σας χρειάζεται ρε...
Drumsick
11-05-2010, 00:13
Ok αλλά εγώ μετά αναφερόμουν σε ένα γιγαντιαίο χώρο, οργανωμένο μεν, κάποιο ελαφρύ αντίτιμο ως προς τη συντήρηση του δε, αλλά τόσο μεγάλο που θα ήσουν πρακτικα μόνος σου εκεί που θα κατασκήνωνες. Ούτε έτσι πχ θα σε ενδιέφερε;
Ίσως και να με ενδιέφερε, γιατί όχι. Για την άνεση της τουαλέτας και μιας ντουζιέρας, θα άξιζε
κάτι ακόμα, φαντάζομαι ότι εφ'όσον ήταν νόμιμο, η ιδεολογία του/σου σαν free camper (μην το κάνετε, ξέρετε ποιο) θα ήταν να ξαναπάει στο ίδιο μέρος με τη τελευταία φορά που ήταν και πέρασε καλά ή να πηγαίνει κάθε φορά σε διαφορετικό σαν μια καινούρια εμπειρία;
Κοίτα, τώρα που είναι παράνομο, εγώ έχω βρεί κάνα δυο κοντινούς προορισμούς που αγαπώ, για σαββατοκύριακα κυρίως, και τα καλοκαίρια κοιτάω να βρώ και κάτι καινούριο. Φαντάζομαι το ίδιο θα έκανα κι αν ήταν νόμιμο, απλά χωρίς το άγχος μη με πετύχουν μπάτσοι και μου ζαλίζουν κι αναγκάζομαι να τα πληρώνω πρόστιμα.
Να ρωτήσω εγώ τώρα όλους εσάς τους haters προς τι η εμπάθεια? Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία
Μερικες ιδέες που αναφέρθηκαν είναι βλαβερές, όπως οι εναλλακτικές "θεραπείες", η χορτοφαγική ωμοφαγία (η οποία θέλει πολλή προσοχή και ψάξιμο για να κάνεις μία δίαιτα με πλήρη διατροφική αξία) και η όλη μανία με τα βιολογικά προϊόντα. Και τα τρία παραπάνω δείχνουν έναν πολύ άσχημο τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων, που βασίζεται σε αναπόδεικτα αξιώματα, εμπειρικά τεκμήρια, θρησκευτικής φύσεως αξιώματα, κλπ, κλπ.
Βλαβερές προς τους εαυτούς τους, ίσως. Δικαίωμά τους όμως. Εξακολουθούν να μην βλάπτουν την κοινωνία (και μην το κάψεις τώρα αναλύοντας τη βλάβη προς την κοινωνία εξαιτίας της ύπαρξης ισχνότερων/φιλάσθενων ατόμων ή δεν ξέρω κι εγώ τι), παρά μόνο τους ίδιους. Κάτι που κάνουμε όλοι μας απλά ζώντας στην αθήνα και πίνοντας/καπνίζοντας. Προσωπικά δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω πάντως.
PairSquare
11-05-2010, 00:17
aZeAakJpsM4 00:38
Tispanagias tamatia
11-05-2010, 00:22
Ισπανικά.
Βλαβερές προς τους εαυτούς τους, ίσως. Δικαίωμά τους όμως.
Προφανως δικαίωμα τους, αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι υπάρχουν έγκυροι λόγοι για να ασκείται κριτική στον νεοχιπισμό ή να υπάρχει η όποια αντιπάθεια.
Tispanagias tamatia
11-05-2010, 01:04
Υπάρχουν αρκετές έγκυρες πηγές για όλα αυτά όμως, εάν και εφόσον κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά. Για ωμοφαγία, χορτοφαγία κτλ.
O average νεοχίπης
http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebitesvideo?cid=_f21sd_z_oo1gw%3d
Παρακαλείτε να δείτε το βίντεο πριν απαντήσετε με θετικά σχόλια για αυτή τη φάρα
δεν γίνεται να είναι αυτός! όχι
εεε αυτόνας είναι κατά του χόρτου οπότε δεν ανήκει στην φάρα
είναι μια φάρα μόνος του ο τύπος βσκ
Phantom Duck
11-05-2010, 01:27
κάτσε ν' αρχίσει τις επιχειρήσεις εκκαθάρισης το Κόμμα όπως όταν τους έτρεχε στο Να και θα δείτε τι σημαίνει περιφρούρηση περιβάλλοντος.
Υπάρχουν αρκετές έγκυρες πηγές για όλα αυτά όμως, εάν και εφόσον κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά. Για ωμοφαγία, χορτοφαγία κτλ.
Για αυτά τα δύο συγκεκριμένα ναι, κυρίως για την χορτοφαγία όπου υπάρχει ένα ικανοποιητικά μεγάλο κομμάτι έρευνας στην σωστή χορτοφαγική διατροφή. Η ωμοφαγία, όμως, είναι κάπως επικίνδυνη, από την άποψη ότι δύσκολα σχηματίζει κανείς μία σωστή πλήρη δίαιτα (χωρίς έλλειψη σε βιταμίνες B12 και D, σίδηρο, ασβέστιο, κλπ. κλπ.), η δε καταλληλότητα για βρεφικές ηλικίες είναι ένα μεγάλο ζήτημα.
Σε κάθε περίπτωση, διατροφικά είναι τζάμπα κόπος όταν μπορείς να έχεις μία πλήρη σωστή διατροφή, αν δεν βάζεις τους περιορισμούς της όλης χαζής φιλοσοφίας των vegans.
Tispanagias tamatia
11-05-2010, 01:34
Για αυτά τα δύο συγκεκριμένα ναι, κυρίως για την χορτοφαγία όπου υπάρχει ένα ικανοποιητικά μεγάλο κομμάτι έρευνας στην σωστή χορτοφαγική διατροφή. Η ωμοφαγία, όμως, είναι κάπως επικίνδυνη, από την άποψη ότι δύσκολα σχηματίζει κανείς μία σωστή πλήρη δίαιτα (χωρίς έλλειψη σε βιταμίνες B12 και D, σίδηρο, ασβέστιο, κλπ. κλπ.), η δε καταλληλότητα για βρεφικές ηλικίες είναι ένα μεγάλο ζήτημα.
Σε κάθε περίπτωση, διατροφικά είναι τζάμπα κόπος όταν μπορείς να έχεις μία πλήρη σωστή διατροφή, αν δεν βάζεις τους περιορισμούς της όλης χαζής φιλοσοφίας των vegans.
Δε θυμάμαι να σου παραθέσω λινκ*, αλλά μπορείς να έχεις σχεδόν πλήρη δίαιτα όντας ωμοφάγος. Είχα ασχοληθεί παλιότερα αλλά δε με συγκίνησε. Κατά τα άλλα ότι λέει η υπογραφή μου =)
εδιτ: με σοβαρές αναφορές σε πηγές κτλ ε. Όσον αφορά τα βρέφη, το βρίσκω ακραίο. Πιστεύω πως πρέπει να είναι επιλογή του ατόμου του ίδιου.
Drumsick
11-05-2010, 06:47
Βλαβερές προς τους εαυτούς τους, ίσως. Δικαίωμά τους όμως.
Προφανως δικαίωμα τους, αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι υπάρχουν έγκυροι λόγοι για να ασκείται κριτική στον νεοχιπισμό ή να υπάρχει η όποια αντιπάθεια.
Οκ εντάξει, αλλά σοβαρά τώρα, πόσοι πια ασχολούνται με ωμοφαγία? Και χορτοφάγους θα βρεις τους ίδιους εδώ με οπουδήποτε αλλού (οκ, ίσως λίγους παραπάνω εδώ, αλλά δε θεωρώ πως αυτός είναι σοβαρός λόγος αντιπάθειας οποιουδήποτε).
Κανένας λόγος, εκτός και αν θες να κανονίσεις να πας στο Μπριτζολάτορα να φας ένα κοπάδι πρόβατα και δε βρίσκεις παρέα :P
μια χαρά μπορείς να τρως ωμά, ειδικά τα θαλασσινά αν δεν τα σιχαίνεσαι ΟΛΑ τρώγωνται και ωμά. Οσο για τα μωρά, τα πολτοποιείς, όπως έχω δει να κάνουν οι εσκιμώοι για κρέας, ψάρια, κλπ, αλλά μερικές τροφές ΔΕΝ μπορούν να φαγωθούν αν δεν μαγειρευτούν, πχ μελιτζάνες, πατάτες, μερικά μανιτάρια ή χόρτα που πρέπει να διασπαστούν οι όποιες τοξίνες έχουν, κλπ.
Γενικά πάντως, το να είσαι ωμοφάγος από ιδεολογία είναι μαλακία, αλλά έχουν πολλά σωστά στο σκεπτικό τους, το καλύτερο είναι να τρως ωμά την εποχή που είναι κάποια φυτά τρυφερά, τότε έιναι στο φουλ όλα τα συστατικά τους. μετά όταν αρχίζουν να σκληραίνουν ή και να ξεραίνονται τα τρως μαγειρεμένα (πχ όσπρια)
Chillin Villain
11-05-2010, 11:01
vegans.
:rofl:
Παραθέτω ατάκα απο χαζό sxe αλήτη της φρουτόκρεμας:
"Paw na piw kamia sogia na strwsw"
X x X tattoo στο χέρι και τετοια.
Είμαι ο μόνος που γελάω όποτε βλέπω την λέξη vegan?
Μου'ρχεται στο μυαλό peta fag 17 χρονών,που στα 20 θα σνιφάρει κόκα και θα περνει roids.
Αρκετά κλασική κατάληξη αμερικανών teen vegans.
Μηδέν.
Drumsick,δεν αναφερόμουν σε πρώην emo,αλλα μια παρτίδα Αθηναίων νεοχίππηδων,τους τύπικαλ που συναντάς κέντρο,και είναι στην καλύτερη περίπτωση χαλβάδες.
Όταν δεν σπάνε πούτσες παλεύονται,απλα η συζήτηση πάντα η θα καταλήξει σε χόρτο,η αντίσταση,η ska.
Και για σκάκι να μιλήσεις παλι εκει θα το πάνε.
Για τους αντίστοιχους συνομιληκούς σου δεν ξέρω βέβαια,ενδιαφέροντα ολα αυτα που μας λές,αλλα και πάλι μηδενική συγκίνηση.
Δεν πειράζουν i guess.
^ Ένα θετικό.
Drumsick,δεν αναφερόμουν σε πρώην emo,αλλα μια παρτίδα Αθηναίων νεοχίππηδων,τους τύπικαλ που συναντάς κέντρο,και είναι στην καλύτερη περίπτωση χαλβάδες.
Όταν δεν σπάνε πούτσες παλεύονται,απλα η συζήτηση πάντα η θα καταλήξει σε χόρτο,η αντίσταση,η ska.
Και για σκάκι να μιλήσεις παλι εκει θα το πάνε.
So true...
Οσο για τα μωρά, τα πολτοποιείς, όπως έχω δει να κάνουν οι εσκιμώοι
Στην αρχη διαβασα μονο αυτο και λεω wtf
Οκ εντάξει, αλλά σοβαρά τώρα, πόσοι πια ασχολούνται με ωμοφαγία? Και χορτοφάγους θα βρεις τους ίδιους εδώ με οπουδήποτε αλλού (οκ, ίσως λίγους παραπάνω εδώ, αλλά δε θεωρώ πως αυτός είναι σοβαρός λόγος αντιπάθειας οποιουδήποτε).
Αυτο που με ενοχλεί γενικά είναι ο όλος τρόπος σκέψης που καταλήγει στον συνδυασμό χορτοφαγίας, εναλλακτικών "θεραπειών", βιολογικών προϊόντων κλπ. Κι εντάξει, η διάδοση της χορτοφαγίας είναι ακίνδυνη, η διάδοση όμως θεραπειών (χειροπρακτική, holistic medicine, ομοιοπαθητική, κλπ) που δεν έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους - κι αντιθέτως, μετά από τόσα χρόνια έρευνας, μπορείς με σιγουριά να πεις πως είναι κομπογιαννιτισμός, είναι επικίνδυνη (http://www.whatstheharm.net/) όταν παραγκονίζει επιστημονικές θεραπείες.
Θεωρώ εν γένει επικίνδυνο αυτό τον τρόπο σκέψης που βασίζεται σε κάποιας μορφής πίστη ή σχέσεις εμπιστοσύνης, κι όχι στην λογική σκέψη και την επιστημονική μεθοδολογία.
Drumsick
11-05-2010, 11:35
Οκ ναι, δεν έχεις άδικο και είσαι ο μόνος που δικαιολόγησε με λογικά επιχειρήματα την αντιπάθειά του προς τους νεοχίππιδες, γιαυτό ρισπέκτ.
Πάντως τελευταία μου λένε όλο και περισσότεροι να δοκιμάσω την ομοιοπαθητική για κάτι θέματα υγείας που'χω =Ρ
Comte de Saint-Germain
11-05-2010, 11:42
Εμένα το μόνο που με ενοχλεί στην συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, το οποίο όμως συμβαινει σε πολλές κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα, είναι ότι έχουν γενικώς μια λογική Ιαχωβά "εμείς έχουμε δει το φως και την αλήθεια της ζωής" και επιδίδονται, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σε αναπόδεικτες, εν γένει, πρακτικές, για να τονίσουν την διαφορετικότητά τους. Ένα μάτσο κόμπλεξ με πόδια κοινώς, και αν πας να τους την πεις θα σου πουν "noooo you're being ignoraaaant" και θα νομίσουν ότι είναι τόσο σοφοί που δεν μπορείς να φτάσεις το επίπεδό τους. Άλλά όπως είπα και παραπάνω αυτό αντιπροσωπεύει αρκετές ομάδες στην Ελλάδα, οπότε τους βάζω στο ίδιο καζάνι με αυτούς και τους σιγοβράζω μέχρι να γίνουν τρυφεροί σαν αρνάκι γάστρας.
Εκανα ομοιοπαθητική όταν ήμουν 11-12 χρονών για ένα πρόβλημα που έχω με ημικρανίες. Βελτιώθηκε η κατάσταση μετά την αγωγή για κανά 3μηνο και μετά πάλι τα ίδια. Σήμερα δεν με ταλαιπωρούν στο βαθμό που με ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν (το καλοκαίρι του 2000 που ήμουν φαντάρος στην Ξάνθη είχα σε καθημερινή βάση λόγω βαριάς δουλειάς και συντηρήσεων και ζήτησα εξέταση όπου ο στρατιωτικός γιατρός που έδωσε ηρεμιστικά και βεβαίως ο οικογενειακός μας γιατρός μου είπε να τα πετάξω) απλά έχω βρει τι είναι αυτό που τις ενεργοποιεί (έντονος φωτισμός, απότομες αλλαγές του καιρού, ξενύχτι, υπερβολικό κάπνισμα κλπ) και προσπαθώ όσο μπορώ να προφυλάσομαι.
Εκανα ομοιοπαθητική όταν ήμουν 11-12 χρονών για ένα πρόβλημα που έχω με ημικρανίες.
Και μετα με ρωτας γιατι σε κραζω!
Νερο με οζον δοκιμασες;
Chillin Villain
11-05-2010, 11:49
"noooo you're being ignoraaaant"
Clockwork saw what you did there.
:pink:
100% true το αποπάνω,και ισχύει οτι είναι ο βασικός και σοβαρότερος λόγος απέχθειας απο όλους τους προαναφερθέντες,well said.
λολ ?
Φιλε γελα εσυ. Τον εβλεπα ΤΗΛΕΑΣΤΥ το μαγκα, γελαγα, μεχρι που μια μερα δοκιμασα!
Απο τοτε η "μαιμου" δεν κατεβαινει απο δεντρο, και τωρα που γραφω, καυλωμενος ειμαι!
Το συνιστω ανεπιφυλακτα!
ikonoklast
11-05-2010, 11:51
Εμένα η έτσι μου κάνει κάτι ομοιοπαθητικές που και που και λέει ότι την βοηθάνε πολύ, παρά το δούλεμα που ρίχνω. Ήθη και έθιμα, τι να πεις.
Ένα μάτσο κόμπλεξ με πόδια κοινώς, και αν πας να τους την πεις θα σου πουν "noooo you're being ignoraaaant" και θα νομίσουν ότι είναι τόσο σοφοί που δεν μπορείς να φτάσεις το επίπεδό τους.
Αυτό είναι το κυρίως θέμα αλλά με άλλη διατύπωση. ΟΛΟΙ οι μαλάκες νεοχιππις που έχω γνωρίσει στην πραγματικότητα είναι βαθιά κομπλεξικά άτομα που μπορούν να σου αραδιάζουν εκατό χιλιάδες ηλίθιες θεωρίες (όλες ίδιες, ξέρεις τι θα ακούσεις απο πρίν, είνα φοβερό) για τον έρωτα, τις αύρες, τις σαύρες, τις ενέργειες και τις μουσικές αλλά μόλις καταλάβουν ότι απέναντι τους έχουν εχθρό του γελοίου lifestyle τους ο κουλ-αλέξης φεύγει και έρχεται η υστερική λέσβω. Όλα είναι θέμα ενέργειας φαίνεται.
λολ ?
Φιλε γελα εσυ. Τον εβλεπα ΤΗΛΕΑΣΤΥ το μαγκα, γελαγα, μεχρι που μια μερα δοκιμασα!
Απο τοτε η "μαιμου" δεν κατεβαινει απο δεντρο, και τωρα που γραφω, καυλωμενος ειμαι!
Το συνιστω ανεπιφυλακτα!
Τώρα το τι σχέση έχουν οι νεοχίπηδες, η ομοιοπαθητική και οι ημικρανίες μου με το τηλεάστυ, το νερό με όζον και το γαριδάκι σου, μόνο εσύ το ξέρεις. Ω θεοί.
Εμένα η έτσι μου κάνει κάτι ομοιοπαθητικές που και που και λέει ότι την βοηθάνε πολύ, παρά το δούλεμα που ρίχνω. Ήθη και έθιμα, τι να πεις.
Ένα μάτσο κόμπλεξ με πόδια κοινώς, και αν πας να τους την πεις θα σου πουν "noooo you're being ignoraaaant" και θα νομίσουν ότι είναι τόσο σοφοί που δεν μπορείς να φτάσεις το επίπεδό τους.
Αυτό είναι το κυρίως θέμα αλλά με άλλη διατύπωση. ΟΛΟΙ οι μαλάκες νεοχιππις που έχω γνωρίσει στην πραγματικότητα είναι βαθιά κομπλεξικά άτομα που μπορούν να σου αραδιάζουν εκατό χιλιάδες ηλίθιες θεωρίες (όλες ίδιες, ξέρεις τι θα ακούσεις απο πρίν, είνα φοβερό) για τον έρωτα, τις αύρες, τις σαύρες, τις ενέργειες και τις μουσικές αλλά μόλις καταλάβουν ότι απέναντι τους έχουν εχθρό του γελοίου lifestyle τους ο κουλ-αλέξης φεύγει και έρχεται η υστερική λέσβω. Όλα είναι θέμα ενέργειας φαίνεται.
Αυτο με το νερο και το οζον το δοκιμασες;
Μία βασική παραδοχή για το πως ο homo sapiens επιβίωσε ενώ οι homo floresiensis, homo heidelbergensis, home neanderthalensis κτλ απεβίωσαν είναι το λεγόμενο "small gut, big brain". Όλα τα ανθρωποειδή πλην του του ανθρώπου έχουν πολύ μεγάλο πεπτικό σύστημα. Είναι προσαρμοσμένο στη διατροφή των ανθρωποειδών με σκοπό να εξάγουν όσο το δυνατό περισσότερη ενέργεια από τη τροφή τους που είναι ακατέργαστη και ωμή. Γενικώς, όσο πιο ακατέργαστη η τροφή τόσο λιγότερη ενέργεια μπορεί να εξάγει ένα πεπτικό σύστημα. Αυτό λύθηκε, είτε το πιστεύεις είτε όχι, με το μαγείρεμα. Με το ψήσιμο ας πούμε, οι τροφές απελευθερώνουν την ενέργεια τους που εν συνεχεία είναι πολύ πιο εύκολο από έναν οργανισμό να την απορροφήσει. Λέει η υπόθεση αυτή λοιπόν πως μαζί με την αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου συνέπεσε και μία μετάλλαξη που έκανε το εξής απλό: μείωσε τη βιομάζα που χρειάζεται ο οργανισμός για να δημιουργήσει ένα επαρκές πεπτικό σύστημα καθώς το μαγειρεμένο φαγητό καθέστη πιο εύπεπτο και πιο πλήρες ενεργειακά. Σταδιακά, με τη διαδικασία της φυσικής επιλογής, αυτή η βιομάζα από έντερα έγινε εγκεφαλικός ιστός - άρα και τον έξυπνο άνθρωπο που έχουμε σήμερα, ο οποίος προτιμάει να τρώει τροφές πολύ υψηλές σε ενεργειακή απόδοση (τη πέτσα από το αρνί :D) και το πεπτικό του σύστημα είναι πολύ μικρότερο από αυτό των άλλων ανθρωποειδών.
Drumsick
11-05-2010, 12:52
Αυτό είναι το κυρίως θέμα αλλά με άλλη διατύπωση. ΟΛΟΙ οι μαλάκες νεοχιππις που έχω γνωρίσει στην πραγματικότητα είναι βαθιά κομπλεξικά άτομα που μπορούν να σου αραδιάζουν εκατό χιλιάδες ηλίθιες θεωρίες (όλες ίδιες, ξέρεις τι θα ακούσεις απο πρίν, είνα φοβερό)
Eνώ όταν συζητάς με ναρίτες, κνίτες και λοιπά προβατάκια σαν του λόγου σου, σοκάρεσαι από την πρωτοτυπία των θεωριών και απόψεών τους.
tamagothi
11-05-2010, 13:39
Μία βασική παραδοχή για το πως ο homo sapiens επιβίωσε ενώ οι homo floresiensis, homo heidelbergensis, home neanderthalensis κτλ απεβίωσαν είναι το λεγόμενο "small gut, big brain"
Πηγή, παρακαλώ. Διότι με τους νεάντερταλ έχω μια αγάπη (μπρατσωμένοι, κοκκινομάλληδες και με εγκέφαλο μεγαλύτερο απ' το δικό μας [σας] - what's not to like?) κι άμα ακούω άσχετα τα παίρνω.
Επιπλέον ο heidelbergensis είχε εγκέφαλο μόνο λιγουλάκι μικρότερο απ' το δικό μας [σας], τι τον προσβάλλεις;
Το πρωτοείδα στο BBC Horizon 46x14. Επίσης GIYF.
nikolasfluxus
11-05-2010, 14:02
βαρβάρα,γιατί σου την σπάνε οι κάγκουρες που σκάνε στα νταμπστεπς να χορέψουν?
freak brother
11-05-2010, 14:06
εγω στηριζω την φαση και ας μου φαινεται τιγκα φεικ.
@ταμαγκόθι όπως είδες δεν ανέφερα πουθενά στο πόσο μεγαλύτερο εγκέφαλο είχαν ή έχουμε, αναφέρομαι μόνο στο πεπτικό σύστημα. Και πέραν αυτού, το μέγεθος/βάρος του εγκεφάλου δεν έχει τόση σημασία όσο η πραγματική εσωτερική δομή του.
tamagothi
11-05-2010, 14:08
Εντάξει, τουλάχιστον κάτσε μάθε μερικά βασικά και να θυμάσαι ότι οι νεάντερταλ είχαν μεγαλύτερο εγκέφαλο μην πεις βλακεία άλλη φορά κθξ. (Ήταν και μια χαρά έξυπνα παιδιά, δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους.)
Εκανα ομοιοπαθητική όταν ήμουν 11-12 χρονών για ένα πρόβλημα που έχω με ημικρανίες. Βελτιώθηκε η κατάσταση μετά την αγωγή για κανά 3μηνο και μετά πάλι τα ίδια.
Το προβλημα με τις μαρτυρίες και εν γένει τα εμπειρικά δεδομένα είναι πως αποτυγχάνουν να εξετάσουν άλλους παράγοντες για την πορεία της πάθησης.
Παραδείγματος χάριν, η μαρτυρία ότι κάποιος κρυολόγησε και του πέρασε με ομοιοπαθητικά σκευάσματα δεν λέει και πολλά, επειδή μπορεί απλά το ανοσοποιητικό σύστημα να κατάφερε από μόνο του να αντιμετωπίσει την ασθένεια που έκανε πλέον τον κύκλο της. Ή στη δική σου περίπτωση μπορεί άλλοι παράγοντες, όπως μεταβολές στο περιβάλλον ή αλλαγή στη διατροφή, να περιόρισαν τη συχνότητα των ημικρανιών.
Γι' αυτό αποφεύγω γενικά να παίρνω και ιατρικές συμβουλές από φίλους ("α, το' χα πάθει και εγώ αυτό, δοκίμασε το Χ, Υ, Ζ που δούλεψαν για μένα").
Deggial, το νερο με οζον στεκει η ειναι απατη κατ' εσε;
Drumsick
11-05-2010, 14:22
βαρβάρα,γιατί σου την σπάνε οι κάγκουρες που σκάνε στα νταμπστεπς να χορέψουν?
Επειδή φαίνονται ανεγκέφαλοι και έκφυλοι και συμπεριφέρονται αντίστοιχα (τσαμπουκάδες, γλοιώδη πεσίματα σε γκόμενες, YO ντύσιμο κτλ).
Επειδή φαίνονται ανεγκέφαλοι και έκφυλοι
Introducing οπτική ψυχολογία. Hip hip hooray.
irreligious
11-05-2010, 14:26
ε είπε φέρονται κ ανάλογα.
αυτό ποιός το κρίνει ? ο εκάστωτε αυτοαποκαλούμενος "ΣΟΒΑΡΟΣ" ?
carheart
11-05-2010, 14:28
ενώ ο τύπος με δώδεκα κιλά τζίβα, σαλβάρι, σαγιονάρι και "ρε μααααν" ορίζει την ευφυία και την αισθητική.
Επίσης πως καταφέρατε μιλώντας για νεοβλάκες χίππηδες να μιλάτε για τον μυστικό εγκέφαλο του κάθε χόμο ποστ χούμους, ένας θεός το ξέρει
irreligious
11-05-2010, 14:29
ε καλά ένα τσαμπουκά και το ψάξιμο που παίζει για τέτοια πράγματα(''κοιτάς ρε νιμού??'') δεν θέλει να αυτοαποκαλείσαι σοβαρός για να τα πιάσεις.
και +1 στον κάρχαρτ.
φέρτε μας τους φυσιολογικοί ανθρώποι επιτέλους.
Εντάξει, τουλάχιστον κάτσε μάθε μερικά βασικά και να θυμάσαι ότι οι νεάντερταλ είχαν μεγαλύτερο εγκέφαλο μην πεις βλακεία άλλη φορά κθξ. (Ήταν και μια χαρά έξυπνα παιδιά, δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους.)
Είδες να λέω πουθενά ότι ο homo sapiens είχε μεγαλύτερο εγκέφαλο ή απλά μου σπας τα παπάρια τώρα; hurrrrrrrrr
Drumsick
11-05-2010, 14:32
Η διαφορά βλάκα κάρχαρτ, είναι πως οι μεν ενοχλούν τους γύρω τους, ενώ οι δε πίνουν το τσιγάρο τους και σε γράφουν στο μπούτσο τους. Τι-δεν-καταλαβαινετε?
Αν εννοείς ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, δεν υπάρχει καμία έρευνα που να υπστηρίζει κάτι τέτοιο. Το άρθρο στη Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Ozone_therapy) έχει μία εκτενή λίστα με σχετικά papers και λοιπές δημοσιεύσεις.
Επίσης δεν είναι αν στέκει "για εμένα", δε διαλέγω εγώ ή εσύ ποια είναι η αλήθεια. Είναι θέμα επιστημονικής μελέτης.
nikolasfluxus
11-05-2010, 14:40
μ'αρέσει που το yo ντύσιμο κατατάσσεται στη συμπεριφορά.
επίσης αυτό το πράμα που 'κάνουν τσαμπουκάδες' δεν παίζει,τουλάχιστον εδώ πάνω.
και γλοιώδη πεσίματα κάνουν και αυτοί με τις τζιβούλες
με λίγα λόγια η απάντηση σου είναι τελείως ανεπαρκής
Αν εννοείς ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, δεν υπάρχει καμία έρευνα που να υπστηρίζει κάτι τέτοιο. Το άρθρο στη Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Ozone_therapy) έχει μία εκτενή λίστα με σχετικά papers και λοιπές δημοσιεύσεις.
Επίσης δεν είναι αν στέκει "για εμένα", δε διαλέγω εγώ ή εσύ ποια είναι η αλήθεια. Είναι θέμα επιστημονικής μελέτης.
Thanks for the reply. Κατανοοω τα οσα λες, αν και εμενα μου εδωσε λυση στο προβλημα!
AN KAI: πολλες φορες το στατους κβο, μπλοκαρει την ερευνα (η κακολογει αυτη). Βλεπε οργονες π.χ. Αρμοδιος σε αυτο ειναι ο Καντιρου
Η διαφορά βλάκα κάρχαρτ, είναι πως οι μεν ενοχλούν τους γύρω τους, ενώ οι δε πίνουν το τσιγάρο τους και σε γράφουν στο μπούτσο τους. Τι-δεν-καταλαβαινετε?
Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω πολλά απο την απάντηση σου αλλά είναι επίσης προφανές οτι και εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα, γενικά.
drumsick, ο χιππισμός είναι άλλο ένα λάιφστάιλ όπως είναι οι πάνκηδες της πλατείας, οι μεταλλάδες του τέξας, οι χίπστερς της αβραμιώτου και του booze, οι ραππάδες με τις αλυσίδες και τα στραβά τζόκευ που την είδαν γουέστ σάιντ κατάσταση. το μόνο που διαχωρίζει τους παραπάνω είναι το περιτύλιγμα, κατά τα άλλα όλοι τους είναι τυπάκια που νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου ώστε να διαχωρίζονται από την μάζα και να νιώθουν καλά με τον εαυτούλη τους.
η σύγκριση και οι ίσες αποστάσεις με το ναρ ή οποιαδήποτε άλλη αριστερή οργάνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου.
τους μεταλάδες ξέχασες όμως και είμαστε άξιοι αναφοράς ... πιστεύω !
KoiliaSamprela
11-05-2010, 14:50
φυσικά και στέκει
μάντεψε με τι πατάω τα πλήκτρα ;)
τους μεταλάδες ξέχασες όμως
σιγά μην τους ξεχνούσα, δεύτεροι στη σειρά είναι.
carheart
11-05-2010, 14:53
Εμένα δεν με ενοχλούν οι κάστορες τόσο, οι νεοχίππηδες όμως ναι. Με ενοχλεί η παρουσία τους. Οι απόψεις τους, η θέα τους, η λαλιά τους, ο ηλίθιος ελιτισμός τους, το βλέμμα τους, η ομοιομορφία τους. Και με τους κάστορες τα ίδια ισχύει, αλλά τους προτιμώ διότι ξερωγω κέτσι. Πιο πολύ με ενοχλεί το άλλο που λέει ο φαεμαλάκας, οι ασχολίες. Ψαγμένοι χορευτές, σκηνοθέτες, θεατρισμένοι, αρτίστες των δύο εβδομάδων, αλλά εγώ είμαι συμβατικός και καθημερινός. Γενικώς για φάπες, όπου.
Ford Prefect
11-05-2010, 14:55
Επειδή απέχω καιρό από την πρωτεύουσα, για περιγράψτε μου το λάιφστάιλ των μεταλλάδων. Εγώ έχω μείνει στο δισκάδικο-Μοναστηράκι-καφέ στο Διόνυσο, σουβλάκι στου Κάβουρα.
tamagothi
11-05-2010, 14:56
Είδες να λέω πουθενά ότι ο homo sapiens είχε μεγαλύτερο εγκέφαλο ή απλά μου σπας τα παπάρια τώρα; hurrrrrrrrr
"small gut, big brain", ξερωγώ;
το οποίο δε λέω ότι δεν ισχύει, ζητάω πηγή γιατί πιστεύω ότι δεν ισχύει για τον νεάντερταλ (και τον heidelbergensis λογικά, αλλά δεν είμαι Εξπέρ εκεί) που τα είχε ήδη περάσει αυτά κι είχε ήδη ανεπτυγμένο εγκέφαλο κι ήταν γαμώ τα παιδιά, αλλά λογικά για τίποτα λουμπεναρίες τύπου homo erectus ή τους παππούδες τους.
carheart
11-05-2010, 14:57
πλην τον κάβουρα, μόλις περιέγραψες τα λυκειακά μου σάββατα.
Δεν είχαμε λεφτά για φαί (όλα είχαν γίνει σιντί και δίσκοι), αλλά και να είχαμε θα τρώγαμε στον Σάββα.
Έχει γίνει ποτέ το ανάλογο πολλ;
freak brother
11-05-2010, 14:58
ολα τα τρεντς ειναι σπαστικα μωρε , απλα μερικα ειναι λιγοτερο απο αλλα.. και εχουν και καλυτερα γκομενακια.
nikolasfluxus
11-05-2010, 14:59
γενικά πρέπει να συμφωνήσουμε οτι έχουμε δικαίωμα να μας την ΣΠΑΝΕ αισθητικά ορισμένα άτομα,μόνο επειδή υπάρχουν στον χώρο και στο οπτικό πεδίο μας. δεν έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των,όλοι τα ίδια σκατά είναι. ΥΟ ντύσιμο vs ΤΖΑ ντύσιμο: 1-1.
Ford Prefect
11-05-2010, 15:01
Δεν είχαμε λεφτά για φαί (όλα είχαν γίνει σιντί και δίσκοι), αλλά και να είχαμε θα τρώγαμε στον Σάββα.
H αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να βάλω τον κάβουρα αλλά "δέκα χαμένα λεπτά μαλώνοντας για το πού θα φάμε, Κάβουρα ή Σάββα". Ναι. Έλα, ένα σουβλάκι έβγαινε, κάποιος κέρναγε, έτσι πάει.
Πάντως δεν μου απάντησε κανείς :(
Τι κάνουν οι μεταλλάδες του Τέξας τώρα;
carheart
11-05-2010, 15:02
δεν ξέρω που τρώνε τώρα.
Amnesiac.
11-05-2010, 15:02
Ακούνε ηλεκτρονικοπερίεργα και πηγαίνουν στο bios (και γράφουν και στο ηαρ).
έντιτ : εγώ έπαιρνα λιγότερα σιντί για να έχω περισσότερα λεφτά για σουβλάκια, γιαυτό μπορεί να μη ξέρω πολλά από χιέβιμεταλ αλλά έχω αρκετό λίπος για να ακούω Crowbar και να αισθάνομαι ταύτιση.
το οποίο δε λέω ότι δεν ισχύει, ζητάω πηγή γιατί πιστεύω ότι δεν ισχύει για τον νεάντερταλ (και τον heidelbergensis λογικά, αλλά δεν είμαι Εξπέρ εκεί) που τα είχε ήδη περάσει αυτά κι είχε ήδη ανεπτυγμένο εγκέφαλο κι ήταν γαμώ τα παιδιά, αλλά λογικά για τίποτα λουμπεναρίες τύπου homo erectus ή τους παππούδες τους.
Όπως είδες το ανέφερα ως "υπόθεση". Το "small gut, big brain" είναι το όνομα αυτής της υπόθεσης που περιγράφει αυτό το μηχανισμό, και πέραν αυτού, αν θές να είμαστε τρελά κολλημένοι, το "big" δεν είναι ούτε bigger, ούτε biggest. Δεν έκανα καμία σύγκριση, και με τον ίδιο σκεπτικισμό που έχεις και συ προσεγγίζω το θέμα. Παραδέξου ότι με παρεξήγησες τώρα :P
Drumsick
11-05-2010, 15:09
μ'αρέσει που το yo ντύσιμο κατατάσσεται στη συμπεριφορά.
επίσης αυτό το πράμα που 'κάνουν τσαμπουκάδες' δεν παίζει,τουλάχιστον εδώ πάνω.
και γλοιώδη πεσίματα κάνουν και αυτοί με τις τζιβούλες
με λίγα λόγια η απάντηση σου είναι τελείως ανεπαρκής
Μια χαρά επαρκής ήταν η απάντηση μου, και γιαυτό ακριβώς δε σάρεσε. Δεν κατάφερες να με "στριμώξεις" όπως ήλπιζες.
Αν με χαλούσε μόνο το ντύσιμό τους, προφανώς δεν θα είχα κανένα θέμα με την πάρτη τους, όπως πχ έχει ο κύριος κάρχαρτ λόγω της ΤΖΙΒΑΣ.
Όσο για τα γλοιώδη πεσίματα, πηγαίνω σε συναυλίες και πάρτυ κάθε γαμημενη βδομάδα. Μου΄χει τύχει τουλάχιστον 5 φορές να μου σπάσουν τ'αρχίδια σε dubstep/dnb πάρτυ επειδή μου λένε μαλακίες ή με κοιτάνε κάπως. Και το χω δει να συμβαίνει και με άλλες γκόμενες πολύ περισσότερες φορές. Κάτι τέτοιο, είτε σ'αρέσει είτε οχι, δε συμβαίνει σε μια ρέγγε πχ συναυλία όπου όλοι χορεύουν και γελάνε και περνάνε καλά κι ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του και τέλος πάντων υπάρχει μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση του αντίθετου φύλου.
Επίσης, άλλο πράγμα το "μου τη σπάνε γιατί έτσι" άλλο το "ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ".
drumsick, ο χιππισμός είναι άλλο ένα λάιφστάιλ όπως είναι οι πάνκηδες της πλατείας, οι μεταλλάδες του τέξας, οι χίπστερς της αβραμιώτου και του booze, οι ραππάδες με τις αλυσίδες και τα στραβά τζόκευ που την είδαν γουέστ σάιντ κατάσταση. το μόνο που διαχωρίζει τους παραπάνω είναι το περιτύλιγμα, κατά τα άλλα όλοι τους είναι τυπάκια που νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου ώστε να διαχωρίζονται από την μάζα και να νιώθουν καλά με τον εαυτούλη τους.
η σύγκριση και οι ίσες αποστάσεις με το ναρ ή οποιαδήποτε άλλη αριστερή οργάνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Ίσως και να είναι, ναι. Αλλά γιατί στον πούτσο σας ενοχλεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? Δεν πειράζουν κανέναν ρε μαλάκα. Πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω.
Κι όσο για το μπόλντ, η σύγκριση κάθε άλλο παρά εκτός τόπου και χρόνου είναι. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους είσαι κι εσύ κνίτης ή τι σκατά είσαι και ακολουθείς κι εσύ ένα γαμημένο λάιφ στάιλ ίδιο με άλλων 2000 προβάτων ή πόσοι είστε, με τις συνελέυσεις σας και τις πορείες σας και τα φεστιβάλ σας στην ιατρική.
Εμένα δεν με ενοχλούν οι κάστορες τόσο, οι νεοχίππηδες όμως ναι. Με ενοχλεί η παρουσία τους. Οι απόψεις τους, η θέα τους, η λαλιά τους, ο ηλίθιος ελιτισμός τους, το βλέμμα τους, η ομοιομορφία τους. Και με τους κάστορες τα ίδια ισχύει, αλλά τους προτιμώ διότι ξερωγω κέτσι. Πιο πολύ με ενοχλεί το άλλο που λέει ο φαεμαλάκας, οι ασχολίες. Ψαγμένοι χορευτές, σκηνοθέτες, θεατρισμένοι, αρτίστες των δύο εβδομάδων, αλλά εγώ είμαι συμβατικός και καθημερινός. Γενικώς για φάπες, όπου.
Ενώ εσύ με το μούσι μέχρι τον αφαλό, τα μπλουζάκια με τις πεντάλφες και το βλέμμα δολοφόνου, δεν κατατάσεσσαι σε καμία κατηγορία, ε? Και φυσικά ούτε ψαγμένος το παίζεις (ασχέτως αν είσαι όντως, για άλλους το παίζεις) κι ούτε ελιτιστής του κερατά είσαι. Εσύ κάρχαρτ είσαι μοναδικός και γαμάτος.
Chillin Villain
11-05-2010, 15:13
Δεν κατάφερες να με "στριμώξεις" όπως ήλπιζες.
ΙΝΤΕΡΝΕΤ WARZONE
Btw είμαι ο μόνος που κλαίω με το 2ο thread που έχει ανοίξει ουσιαστικά μεσ'το thread o Phoebus με τον tamagothi?
Είναι σαν να είναι lobby ξερω'γω
carheart
11-05-2010, 15:13
[
Ενώ εσύ με το μούσι μέχρι τον αφαλό, τα μπλουζάκια με τις πεντάλφες και το βλέμμα δολοφόνου, δεν κατατάσεσσαι σε καμία κατηγορία, ε? Και φυσικά ούτε ψαγμένος το παίζεις (ασχέτως αν είσαι όντως, για άλλους το παίζεις) κι ούτε ελιτιστής του κερατά είσαι. Εσύ κάρχαρτ είσαι μοναδικός και γαμάτος.
τύποι με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε...hey carheart...ΓΑ-ΜΑ-ΤΟΣ
KoiliaSamprela
11-05-2010, 15:15
Σάββας ολ-δε-γουέι
Δεν θέλω να πω για τον Κάβουρα , μια φορά είπα κάτι που είχα πάθει, και εμφανίσθηκε ο κάβουρας η κάποιος από εκεί στο φόρουμ και μου είπε να πάω από εκεί να με δείρει , τελικά δεν πήγα ...
Btw είμαι ο μόνος που κλαίω με το 2ο thread που έχει ανοίξει ουσιαστικά μεσ'το thread o Phoebus με τον tamagothi?
Είναι σαν να είναι lobby ξερω'γω
Εισαι εγκαθετος και αγνοεις το νερο με το οζον!
Chillin Villain
11-05-2010, 15:16
φατσούλες ψαγμένεεες
κάτω,αν και captain obvious η απάντηση :rofl:
Ρε Rwxamh,το θέμα είναι οτι οι δυο τους παίζει να είναι σε τέτοια φάση atm:
http://img199.imageshack.us/img199/2705/homocapienccz.jpg
Amnesiac.
11-05-2010, 15:16
[
τύποι με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε...hey carheart...ΓΑ-ΜΑ-ΤΟΣ
Γέλασα μαλάκα. Και είμαι και σε ξένη εταιρεία.
Εκς, ο Μανώλης είναι ΨΥΧΟΥΛΑ και το ξέρεις, μη του μιλάς άσχημα, δε το αξίζει. Με τέτοια πόδια.
carheart
11-05-2010, 15:18
Σάββας ολ-δε-γουέι
είσαι ο καλύτερος τύπος που έχει γραφτεί στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια, θα αρνηθώ τα κοινότυπα πινξ, αλλά ναι.
Drumsick
11-05-2010, 15:19
Και οι νεοχίππιδες ΨΥΧΟΥΛΕΣ είναι αλλά γαμηθήκατε να τους κράζετε επειδή δε σας αρέσουν οι τζίβες και τα χαιμαλία τους.
tamagothi
11-05-2010, 15:19
Όπως είδες το ανέφερα ως "υπόθεση". Το "small gut, big brain" είναι το όνομα αυτής της υπόθεσης που περιγράφει αυτό το μηχανισμό, και πέραν αυτού, αν θές να είμαστε τρελά κολλημένοι, το "big" δεν είναι ούτε bigger, ούτε biggest. Δεν έκανα καμία σύγκριση, και με τον ίδιο σκεπτικισμό που έχεις και συ προσεγγίζω το θέμα. Παραδέξου ότι με παρεξήγησες τώρα :P
Όχι, αυτό που λέω εγώ είναι ότι ξέρω κάτι σχετικό (expensive tissue), όπου τα big/small είναι bigger/smaller και είναι κυριολεκτικά, αλλά το ξέρω για πιο πρώιμα στάδια της εξέλιξης ή ακόμα και ως σύγκριση με άλλα ζώα (σωστές ζωάρες). Κι άμα υπήρχε κάτι για τόσο πρόσφατα μανάρια όσο ο νεάντερταλ θα με ενδιέφερε, έτσι ζήτησα πηγή, μετά ήσουν αγενής κι επιπλέον το γκουγκλ με μια ματιά δε βοήθησε κι έγινα τούρκος.
Παρακμιακό Εργαλείο
11-05-2010, 15:20
Λολ τι έχετε πάθει με τους νεοχίππηδες? Αν δν τους γουστάρετε μην τους πλησιάζετε + μην τους μυρίζετε :P
Peace :hippy: