View Full Version : Divine Element
phthoggon
08-05-2010, 02:42
όχι ρε, δε κάνω ποστ στο παλιό (κοιτάξτε στα related πάντως για τη φάση του από πότε υπάρχει αυτή η μπάντα).
Λοιπόν, είμαστε οι Divine Element από την Αθήνα, και μόλις τελειώσαμε (η μάλλον τώρα ξεβαριόμαστε να προωθήσουμε) το πρώτο μας άλμπουμ, που ονομάζεται Divine Element (πάντα πρωτοτυπία). Παίζουμε (αυτό που εγώ λέω) μοντέρνο Χέβι Μέταλ, και στο παρακάτω λινκ σας δίνουμε να κατεβάσετε όλο το άλμπουμ. Για κάρχαρτς και βικότνικς, σιντι θα παίξει και σε ένα μήνα το αργότερο. Σχόλια, υποστήριξη και έξυπνα ταγκς πάντα καλοδεχούμενα.
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/divineelementcover3.jpg
http://rapidshare.com/files/392486283/Divine_Element_-_Divine_Element.rar.html
gayspace --> http://www.myspace.com/divineelement
έντιτ: λινκ working
ρε φιλε πραγματικα πες με ενα πραγμα....εμενα σαν μινμιν με κοροιδευεις?
phthoggon
08-05-2010, 04:07
χαχα τι εννοείς, εξήγα, μη ντρέπεσαι. Culture clash?
κατι τετοιο...
ρε φιλε να με ασυγχωρας δεν εχω επαφη με τα μεταλ εθικς αλλα με κανει περιεργο να ακουω αυτο και να ξερω οτι εχεις ενα αλφα γουστο
σχωρνα με εχω χασει και κατι επεισοδια με τουσ μλακ μεταλς
phthoggon
08-05-2010, 04:20
A έχω και ένα που έχει και καλή αισθητική και γούστο και αλλά δεν έχει ριφς. Και εδώ ήρθαμε για να μιλήσουμε για Ριφς φιλαράκι. Κατα τ' άλλα, εσείς νομίζετε ότι όταν κάνω Μάνογουορ ποστς το κάνω για τη πλάκα.
whatever...σε περιμενω στο τοπικ μΟΥ...να ακουσεις και να ......βαριεμε πραγματικα
phthoggon
08-05-2010, 04:30
:pink: κατεβάζω τα Δαιμόνια, θειούλη. Πολυχρωμίες ftw.
Clockwork Orange
08-05-2010, 10:58
στηριζουμε φθογγο γενικα αλλα :oops:
δεν ειναι του γουστου μου αυτα σοζ!!
Once_Emperor
08-05-2010, 11:17
Γαμώ. Πολύ ωραίος ο δίσκος και το εξώφυλλο trve \m/. Γενικά στηρίζουμε φάση!:maikl:
Επίσης γαμώ που δίνετε το δίσκο τσαμπέ για d/l αλλά είτε βρείτε premium account rapidshare και ανεβάστε το πάλι ή καλύτερα ανεβάστε το σε κανά mediafire γιατί μετά απο 10 downloads κάνει expire το link.
carheart
08-05-2010, 12:16
Ναι, ισχύει για το λινκ, φτιάχτο. Πες και για το εξώφυλλο δυό κουβέντες, η ταπεινότητά μου διακρίνει κάποια Bartlett στοιχεία, αλλά δεν νομίζω να το έχει κάνει εκείνος. Πολύ δουλεμένο πάντως, φέρτο σε καλή ανάλυση.
12 stars circle your brow
08-05-2010, 12:17
μπορεί να το έχει κάνει ο Χελμ
phthoggon
08-05-2010, 12:26
Γαμώτο, το έκανα χθες απλόουντ και δεν είχα κάνει λογκ ίν από το πρέμιουμ μου, ασδφασδφασδφ. Πάμε ξανά. Το εξώφυλλο δεν είναι Χελμ, είναι Αντρέας Revolting Breed!
Σε ψηλή ανάλυση: http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/divineelementcover.jpg
έντιτ: το φτιαξα
08-05-2010, 14:18
χαχαχ, το πιστεύεις ότι αυτός ήταν η πρώτη σκέψη μου; απλά επειδή με Τηλέμαχο έχεις περισσότερα πάρε δώσε το πήγα προς τα εκεί
Παρακμιακό Εργαλείο
08-05-2010, 16:37
Φθόγγε περιμένω sms να μου δώσεις το cd στο χέρι ε!
phthoggon
08-05-2010, 18:31
Παιδιά γράφτε όμως και καμία γνώμη, καμιά εντύπωση, κανένα κριτίκ, μη γίνεστε θύματα του καταναλωτισμού!!
γαματε και γαματε (που και να ακουγα και μπακμεταλς)
σας εβαλα εδω στο σιδεραδικο και ο αφεντικος εγκρινει
phthoggon
08-05-2010, 19:33
:headbang:άμα καταφέρουμε να φέρουμε τον μινμιν πίσω στα μέταλς τότε στο επόμενο δίσκο μόνο αρτπόπ και διασκευές ούλβερ σε διασκευές πρινς, τπτ άλλο!
χαχαχα...ελα ρε μαλακα ακομα κανω χεντμπανγκινγκ με πετσετα στο κεφαλι οταν ακουω Slayerς
Συμπαθέστατος δίσκος.:dfinger:
χαχαχα...ελα ρε μαλακα ακομα κανω χεντμπανγκινγκ με πετσετα στο κεφαλι οταν ακουω Slayerς
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ να σε καλά ρε μινμιν.
Χρήστο. Εχω πάθει ζημιά. Το εχω σε απανωτό ρηπήτ και μετακινεί πλανήτες. Μιλάμε για world-class riffing. Ζημιά μεγάλη λέμε. Of darkness αγαπημένο ήδη. Ζημιά. Συνεχίστε έτσι. Ζημιά...
Entrancemperium
10-05-2010, 00:40
Φανταστικό riffing..
Aλλά θα επιμείνω στους Spectral Lore όσον αφορά τις προτιμήσεις μου σε δουλειές σου ;)
kana dyo tragoudia pou eixa akousei petaxta sto maispeis gia xari tou pthoggou de mou eixan kanei kamia entyposi. ti na po. mallon den eixa akousei prosextika. to kalytero metal pou exo akousei edo kai poly kairo. to album exei ta panta. kalous rotting christ, elliniko mplak (proto proto riff naer mataron!), laiko norvigiko, epikmetal, xevimetal, primordialismous, seminariakes kithares, apisteuta eustoxo drumming. oute miso simeio pio kato apo tin teleiotita me apokoryfoma ti diaskeui, gia tin opoia tha mporousa na grapso alles 25 grammes kai to crossing the rubicon pou einai miso primordial - miso doomsword (tou teleutaiou album). ta fonitika adikoun ligo to synoliko apotelesma omos. ksanaixografiste me alan leo ego.
p.s. : to asyllipto riff sto full of purity meta to kopsimo sti mesi eprepe na to kratiseis gia to epomeno spectral lore :!:
p.s. 2 : to dawn of battle mou thymizei kati poly entona alla den mporo na skefto ti. voithiste.
phthoggon
10-05-2010, 12:48
Ρε, είπαμε σχόλια αλλά όχι και έτσι, θα τα πάρουμε επάνω μας. Πινκ σε όλους, να :pink::pink::pink: Κρούξ εσένα καλά σε είχα κόψει ότι ναι μεν προγκρεσιβάς αλλά σου αρέσουν τα χιτάκια! Χιατάρι το dawn of battle θυμίζει εμπεριστατωμένα από 5-6 ισχυρές γνώμες Running Wild (μισή νότα δεν έχω ακούσει από αυτούς αλλά δε πειράζει) αλλά η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα σχετικά λιντάκια είναι παραλλαγές του Wasted Years ;p Για τον τίτλο δε λέω τπτ, το αφήνω στο Ραπ Αράια!
Αγάπησα το πιασάρικο ? Είμαι γεννημένος για τη Metal Blade o πούστης.
phthoggon
10-05-2010, 13:32
Ε, είναι λίγο χοροπηδηχτάδικο, δε μπορείς να το αρνηθείς! 8)
Κοίτα που θα ζητάμε και αυτόγραφα απο τον guitar hero phthoggon.
Το άκουσα και χτες 3-4 φορές και θα το ακούσω και σήμερα μάλλον και μετά θα βγάλω πόρισμα. Τι νιώθουν δηλαδή τα δικά μου αυτιά όταν σας ακούω πέραν της πρώτης εντύπωσης που είναι θετικότατη για το σύνολο του δίσκου. Θα έχεις νέα σύντομα.
phthoggon
10-05-2010, 13:56
τι γκιτάρ χίρο μωρέ προχτές έμαθα τι διαφορά έχει ένα χάμερ όν από ένα πουλ όφ :P εννοείται ριβιού με κωλοψήνει, χαμός και φλέιμ στο ριβιούζ σέξιον!
Και ο Kerry King με τον Jeff Hanneman άσχετοι ήταν με το αντικείμενο αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε στην πορεία να γράψουν το επιδραστικότερο μεταλλικό riff όλων των εποχώνε. 1:40
vyBIkEeogq4
phthoggon
10-05-2010, 14:42
αχαχαχαχα λοιπόν αυτό όσο ότιναναι και να σου φαίνεται το έχουμε παίξει για να κλείσουμε λάιβ!! Εποχές που για να φανταστείς είχαμε βιολί στη μπάντα.
(Φυσικά και δεν έπαιξε και κατέβηκε κάτω)
Και ο Kerry King με τον Jeff Hanneman άσχετοι ήταν με το αντικείμενο αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε στην πορεία να γράψουν το επιδραστικότερο μεταλλικό riff όλων των εποχώνε. 1:40
Τραγικο ...
Ford Prefect
10-05-2010, 14:50
Τι είναι τραγικό; Ότι το λέει το επιδραστικότερο; Σιγά. Πες "επιδραστικότατο" ρε παιδί μου. Πόσα *είδη* έχουν κοπιάρει αυτή τη φόρμα; Είναι ρισπέκτ, δεν μπορείς να πεις όχι.
...το κόψιμο του Angel of Death βασικά θα έλεγα πιο πολύ για Slayer.
...θέλω πίσω το παιδί μου ?
Οτι ο εν λογω χρηστης εμμεσως πλην σαφως αποκαλει King/Hanneman "κουλους" -> τραγικο.
Οτι και κανει και αστειακια απο πανω -> κωμικοτραγικο
γιατί ως γνωστόν γεννήθηκαν βιρτουόζοι!
σε άλλα νέα. γαμάτε.
ναι δεν είμαι του "ήχου" αλλά μέχρι κ ο ήχος σας γαμεί
κ εις άλλα με υγεία φθόγγε:-D
phthoggon
10-05-2010, 14:59
Ρε αφήστε τους Slayer, εδώ υποτίθεται ότι πρέπει να λέτε μόνο πόσο γαμάτη είναι η μπάντα μου.
Φορντ, τσέκαρε, έχει και δυόμισι θρας μέταλ ριφς, θα γουστάρεις!
έντιτ: και ένα :pink: στο Σουώλεν μη ξεχάσω!
Οτι ο εν λογω χρηστης εμμεσως πλην σαφως αποκαλει King/Hanneman "κουλους" -> τραγικο.
Ψάξτο λίγο και θα κερδίσεις σε μεταλική γνώση. Παρατήρησε επίσης το γεγονός πως λέω "ήταν". Κάνε την έρευνα σου και αν επιθυμείς να συνεχίσεις να γαβγίζεις, εδώ είμαστε.
edit : καλύτερα σταμάτα εδώ γιατί καταστρέφουμε το θρεντ του Φθόγγου
γιατί ως γνωστόν γεννήθηκαν βιρτουόζοι!
Για το στυλ που εφτιαξαν, ΚΑΡΑ-βιρτουζαρες ειναι.
Ον τοπικ, δεν εφερα ακουστικα σημερα, θα ακουσω και θα γραψω!
Ψάξτο λίγο και θα κερδίσεις σε μεταλική γνώση. Παρατήρησε επίσης το γεγονός πως λέω "ήταν". Κάνε την έρευνα σου και αν επιθυμείς να συνεχίσεις να γαβγίζεις, εδώ είμαστε.
edit : καλύτερα σταμάτα εδώ γιατί καταστρέφουμε το θρεντ του Φθόγγου
Τεσπα, μην γαμησουμε το θρεντ του παιδιου, παραμενεις ασχετος παντως ψαρακα!
Ford Prefect
10-05-2010, 15:02
Είναι στην του-ντου λίστα, αλήθεια. Ακούω Mr Bungle αυτές τις μέρες πάλι και συγκινούμαι. Δεν ακούω μόνο θρας, και χέβιμέταλς ακούω και αδερφίστικο πάουερ και απ'όλα.
Ρυθμικά γαμάγανε οι Χάνεμαν/Κινγκ αλλά σαν σολίστες το παρατήσανε νωρίς.
phthoggon
10-05-2010, 15:06
αδερφίστικο πάουερ.
Μπηχτή ήταν τώρα αυτό?
γιατί έχει και μία δόση αλήθειας ω ναι
Πειτε γνωμη για γκλαμ/ποουζερ να δουμε ποσο σκαμπαζετε!
Ford Prefect
10-05-2010, 15:08
Όχι ρε, αδερφίστικο πάουερ είναι οι Στρατοβάριους ας πούμε, όχι οι Ράνινγκ Γουάιλντ!
Ford Prefect
10-05-2010, 15:09
Τι εννοείς Ρωχάμη; Δηλώνω φαν Τέσλα πάντως μιας και μου'ρθε τώρα.
phthoggon
10-05-2010, 15:11
Ναι ρε, απλά έχει όντως διάσπαρτες παουεριές ο δίσκος, αυτό λέω. Ελπίζω ο Ρωχάμης κατα τ' άλλα να μην απευθυνόταν σε μένα. :?
Παμε απο τα πολυ γνωστα
Warrant, Poison, Skid Row, Winger, Ratt, Motley Crue, Quiet Riot, Twisted Sister
Αδερφες η οχι;
Τι εννοείς Ρωχάμη; Δηλώνω φαν Τέσλα πάντως μιας και μου'ρθε τώρα.
Tesla, Pretty maids, Dokken και ας μην ξαναγαμήσω ποτέ.
Φθόγγε σόρρυ αλλά...
Ra Pariah
10-05-2010, 15:17
Λοιπόν, όταν πολύ καλοί φίλοι βγάζουν δουλειές σαν το συγκεκριμένο album δεν μπορώ παρά να χαίρομαι διπλά, πρώτον επειδή ακούω καλό metal και δεύτερον επειδή φιλαράκια-συνακροατές της αγαπημένης μου μουσικής βλέπω να δουλεύουν σκληρά και να βγάζουν δουλειές που στέκονται στο παγκόσμιο underground.
Στο δια ταύτα, ακούγοντας την κυκλοφορία των Divine Element, διακρίνω έναν καθαρά μεταλλικό τρόπο παιξίματος, ο οποίος διακλαδώνεται σε πολλά και ουσιώδη riff. Η επική ατμόσφαιρα που εντοπίζεται σε αρκετά σημεία είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά της μπάντας, κατ' εμέ. Θα την ενέτασσα, μάλιστα, στην παράδοση του πολεμικού epic των Isen Torr κι όχι στη φάση των Doomsword, αλλά αυτό παίζει να ενδιαφέρει μόνο εμένα, οπότε σκάω. :razz:
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω στα φωνητικά του Alchemist, τα οποία προσωπικά μου θυμίζουν τις εποχές στις οποίες μία ελληνική black metal κυκλοφορία δεν έπρεπε καλά και σώνει να έχει υψίσυχνα φωνητικά (ala Emperor π.χ.), αλλά προτιμούσε τις εντυπωσιακές βαθιές φωνές, που θα μπορούσες να τις πεις μέχρι και death.
Αγαπημένα κομμάτια είναι το "A day for the Hunter...", το "Dawn of Battle" ( -=|=- :grin:) και ο Ρουβίκωνας (τρελό!!!). Τα δυνατά riif και η συνεχής εκλυόμενη ενέργεια των συγκεκριμένων ασμάτων με έκαναν να τα αγαπήσω από την πρώτη ακόμη ακρόαση! :dfinger:
Μία επισημάνση που έχω να κάνω είναι ότι θα προτιμούσα να ήταν πιο μεγάλο το ακουστικό μέρος του Necromantia. Πάντως, οποιεσδήποτε αδυναμίες αυτού του τύπου (τεχνικο/μικρολεπτομερειούλες) σε δουλειές με ψυχή, όπως η συγκεκριμένη, δε με ενοχλούν. Μάλιστα, στο σύγχρονο και καλά "μπομπάτο" black metal δε θα εντοπίζονταν, αλλά τι να κάνω ένα αψεγάδιαστο τεχνικά cd χωρίς ίχνος ουσιάς και έμπνευσης;
Φθόγγε και λοιποί της μπάντας, συγχαρητήρια και συνεχίστε να συνθέτετε έτσι: με μεταλλικά riff! :dfinger:
PS: στο metal dome forum ποιός έγραψε; :disco:
phthoggon
10-05-2010, 15:18
μία ζωή τρόλινγκ ρε πούστη! Ξεκίνα θρεντ πάντως, εγώ δε κατέχω.
πσ. inb4 ντροπή της μουσικής
έντιτ: ρωχάμη
Ford Prefect
10-05-2010, 15:18
Παμε απο τα πολυ γνωστα
Warrant, Poison, Skid Row, Winger, Ratt, Motley Crue, Quiet Riot, Twisted Sister
Αδερφες η οχι;
Αδερφές λέω ακόμα τους Poison, για τους Warrant, Winger και λιγότερο Ratt μπορεί και να τα'λεγα μικρός αλλά πιθήκιζα και λίγο τους θρασάδες που ήθελα να μοιάσω όταν μεγαλώσω, οι υπόλοιποι είναι ανέκδοτο να τους πεις αδερφές. Slave to the Grind σκοτώνει τυχαία τσουτσέκια ανά την υφήλιο.
phthoggon
10-05-2010, 15:24
Παλίκαρε, έχεις μεγάλη αλήθεια για το ακούστικο μέρος του Ancient Pride, τόσο τα "άμπιεντ" μέρη όσο και τα ακουστικά έγιναν στο πόδι λίγο πριν μπούμε για μίξη (και η μίξη γενικά ήταν λίγο καταστροφή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!) Γενικά ήθελε λίγο παραπάνω δουλειά ακόμα κατά τη γνώμη μου αλλά είχαμε βαρεθεί από ένα σημείο και πέρα και οι άλλοι με έκραζαν ότι δε θα βγει ποτέ, χαχ. Το Isen Torr ακόμα δε το έχω ακούσει όλο, πάω! Στο μέταλντόουμ κάνε εσύ κανένα πόστ γιατί αλλιώς δε βλέπω να το προσέχει κανένας!
Ford Prefect
10-05-2010, 15:25
Γαμεί το Isen Torr. Μου αρέσουνε και τέτοια!
μία ζωή τρόλινγκ ρε πούστη! Ξεκίνα θρεντ πάντως, εγώ δε κατέχω.
πσ. inb4 ντροπή της μουσικής
έντιτ: ρωχάμη
Που το δες το τρολινγκ, ενας θεος ξερει! Ειπαμε, θα σε ακουσουμε και θα σου πουμε, αμεροληπτο review :-)
Παμε απο τα πολυ γνωστα
Αδερφες η οχι;
Αδερφές λέω ακόμα τους Poison, για τους Warrant, Winger και λιγότερο Ratt μπορεί και να τα'λεγα μικρός αλλά πιθήκιζα και λίγο τους θρασάδες που ήθελα να μοιάσω όταν μεγαλώσω, οι υπόλοιποι είναι ανέκδοτο να τους πεις αδερφές. Slave to the Grind σκοτώνει τυχαία τσουτσέκια ανά την υφήλιο.
Σωστο σε βρισκω! (αν και οι Ratt μουσικα ειναι αδερφαρες!)
Τεσπα, εν αναμονη ακουστικων λοιπον :headbang:
Ra Pariah
10-05-2010, 15:43
Phthoggon, το post-φωτιά (:grin:) στο metal dome ήδη αναρτήθηκε!
Ανυπομονώ να πάρω το δισκίον στα χέρια μου για να διαβάσω στίχους! :headbang:
Ra Pariah
22-05-2010, 20:34
Χάζευα το συνολικό artwork.. :malakia:
ion_storm
23-05-2010, 12:04
Ωραιότατο το artwork. έχει heavy metal πινελιές. Για τη μουσική έχω ξαναπεί. Black με αρκετό heavy και epic ατμόσφαιρες. θα έγραφα περισσότερα αλλά δεν την παλεύω με το πληκτρολόγιο.
chris_boss
24-05-2010, 01:47
με την πρώτη ακρόαση: διασκεδαστικότατο
Φθόγγε πως θα γίνει να παίξει cd ?
btw σήμερα πήγα για ποδήλατο και σας είχα στο mp3 στο repeat. εμπειρία ειλικρινά.
εκείνο το γαμημένο το base riff του A day for the hunter... και ειδικότερα το theme εκείνο απο 0:41 μέχρι 1:05 μου τριβελίζει το μυαλό.
phthoggon
29-05-2010, 12:29
Λες?? Να το δοκιμάσω... Να ακούς Ταάκε (VLK3NZlXWTM) εάν σου αρέσει αυτό εκεί στο 0:41 :headbang::headbang: [/ραπαρία]
Σιντί ετοιμάζουμε, πήγε το άρτγουερκ στο εργοστάσιο πριν 2 μέρες, σε μία βδομάδα περίπου οπότε τα έχουμε!
Eκανα μια βολτα στους ρωσσους και να τι πετυχα : http://mediaboom.org/mp3/270976-divine-element-divine-element-2010.html
"A Day For The Hunter, A Day For The Pray" <----- ayto einai by design?
on topic: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ εκπληξη!
phthoggon
16-06-2010, 19:14
λοιπόον, ήρθε και είναι κουκλί.
http://i298.photobucket.com/albums/mm257/alchemist_de/_DSC0601.jpg
7 ευρώ συν 2 ταχυδρομικά από paypal και είναι δικό σας. Για από κοντά ψιλοδύσκολο αυτή την περίοδο, αλλά πείτε και θα ενημερώσω.
16-06-2010, 19:17
ο ντράμερ εκτός φωτογραφίας ε; =p
μπες μσν!
ion_storm
19-06-2010, 13:46
To πήρα ήδη και είναι μια ομορφιά.
Power trio :P
Ra Pariah
24-06-2010, 14:43
Έχεις πμ, Φθόγγον.
Λοιπόν ήρθε και είναι όντως κουκλί.
Σειρά έχει το live τώρα.
Thnx Χρήστο.
phthoggon
28-06-2010, 12:35
Πέρφεκτ! Λάιβ δε παίζει πάντως (είχα πει κάτι τέτοιο? δε θυμάμαι) εκτός κι αν το κάνουμε μέσα απ τα ελληνικά στρατά.
Οχι δεν είπες, απλά οι φανς δικαιούμαστε να τρέφουμε ελπίδες, δεν βρίσκεις ?
phthoggon
28-06-2010, 13:57
χαχα οκ, ε αφού έχεις και άβαταρ τον αγαπημένο μου δίσκο θα σου κάνουμε το χατήρι, ένα λάιβ μόνο για τον κρουξ =P από ένα χρόνο πάντως και μετά ελπίζω να κάνουμε κάτι, θα δείξει.
NihilistikOrder
15-07-2010, 19:54
εγω τωρα το ακουσα μια δευτερη φορα και καπου εκει στη αρχη του Of Darkness ( καποιος ειπε για Mataron ... lol ) εγω θυμηθηκα αυτο :
http://www.youtube.com/watch?v=4PbtP8-d3Rc
Π.Σ.
το artwork σκοτωνει ιντιντ
phthoggon
15-07-2010, 20:28
ΧΑΧΑΧΑΧΑXA!
οκ, η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να εξαφανιστεί από προσώπου γης αυτό το συγκεκριμένο ριφ. και έχεις πιεμ σε λίγο.
NihilistikOrder
15-07-2010, 21:59
μλκ φθογγε ειπα να το φτασω στα ακρα μπας και με θυμηθεις :P
phthoggon
16-07-2010, 13:30
Τι τους θέλετε τους στίχοι, τα λέει όλα πολύ καθαρά, ακούγονται όλα :P
(θα σου στείλω πι έμ κάποια στιγμή άμα τους μαζέψω, αυτή τη στιγμή δε τους έχω, λολ)
είμαστε σε φάση βαθύτερης ανάλυσης του δίσκου. ευχαριστώ προκαταβολικά.