View Full Version : DotA
Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σχετικό topic με ένα απο τα πιο επιτυχημένα games στην Ελλάδα εδώ και χρόνια.
Ποιόν ήρωα αγαπάτε περισσότερο, builds, tricks, προτάσεις και γενικά τα πάντα σχετικά με το άθλημα.
http://3.bp.blogspot.com/_PvNE9xUmHBQ/SrGoMyuQygI/AAAAAAAABOU/L6c9WADPAXc/s1600/Dota+6.63+Loading+Screen.JPG
Προσωπικά είμαι περισσότερο του INT heroes (ή ιντελιτζάδων) με μεγάλες λατρείες Witch Doctor, Atropos και Enigma.
/discuss
metamelia1
05-05-2010, 14:43
Ιντελιτζά εσύ !
Axe με vanguard και dagger, άμποτος. RAMBO GODLIKE και κυνηγητό μέχρι τη πηγή αν έχω και τις phase :touched: . Και με nickname RoufaToKavli μου ταιριάζει απόλυτα αυτός ο ρόλος :pink:
Θα σε κάνω add. Με αυτό μπαίνεις πάντα ? Αυτό τον καιρό παίζω ως WTYD.
Σε casual game πέρνεις Faceless Void ή Troll και τελειώνει εκεί το θέμα.
Σε 5 vs 5 δοκιμάστε crystal maiden με spirit στο κέντρο.
Άλλα εντάξει 2010 έχουμε,να παίξετε ΗοΝ.:touched:
metamelia1
05-05-2010, 15:08
Το χω ρίξει στο HoN εδώ και μήνες, αλλα το Πάσχα κατάλαβα ξανα την αξία της dotas χτυπώντας 18ωρα στα public του eleos :touched:
Θα σε κάνω κιεγω! Θα μπώ το βραδάκι. Θα παίξω dota με ERίτη :pink:
α, RoufaToKavli2 ειμαι, το 1 εφαγε ban απ το eleos για spam/troll/flame, παρόλο που μ'είχαν αγαπήσει όλοι στο game, έπαιζε και ένας κομπλεξικός admin και μου την έφερε :touched:
edit: με πρόλαβες για δευτερόλεπτα για το hon- καλά εννοείται void με madness και fury, ότι καλύτερο :touched:
Το χω ρίξει στο HoN εδώ και μήνες, αλλα το Πάσχα κατάλαβα ξανα την αξία της dotas χτυπώντας 18ωρα στα public του eleos :touched:
α, RoufaToKavli2 ειμαι, το 1 εφαγε ban απ το eleos για spam/troll/flame, παρόλο που μ'είχαν αγαπήσει όλοι στο game, έπαιζε και ένας κομπλεξικός admin και μου την έφερε :touched:
Έφαγες μπαν στο eleos.-:pink:
Έλα τώρα σοβαρά,δε συγκρίνεται το ΗοN με τη Dota.Πιο όμορφα γραφικά,πιο καλοσχεδιασμένοι ήρωες,πιο cool ατμόσφαιρα,σχετικά καλύτεροι παίκται,πιο balanced και γενικά καλύτερο.Βέβαια,έχω να ακουμπήσω Dota από το 2007 οπότε δε ξέρω αν έχουν κάνει ουσιαστικές αλλαγές.
Σε casual game πέρνεις Faceless Void ή Troll και τελειώνει εκεί το θέμα.
Άλλα εντάξει 2010 έχουμε,να παίξετε ΗοΝ.:touched:
Οντως Void και Troll σε endgame φάση είναι απάλευτοι κυριολεκτικά μαζί με Mortred επίσης. Απλά ο Void αλλά και η Mort έχουν σοβαρά farming issues. Αν δεν σου πάει καλά το game απο την αρχή θα έχεις πρόβλημα στο τέλος.
HoN έπαιξα πάρα πολύ. Πάρα πολύ όμως. Καλό χρυσό αλλά η dota ειναι αναντικατάστατη όπως και να το κάνουμε.
Απειρα bans και εγώ. Μετά τις 22:00 - 22:30 πάμε να δείρουμε λαό. Eleos ε ?
Έφαγες μπαν στο eleos.-
Έλα τώρα σοβαρά,δε συγκρίνεται το ΗοN με τη Dota.Πιο όμορφα γραφικά,πιο καλοσχεδιασμένοι ήρωες,πιο cool ατμόσφαιρα,σχετικά καλύτεροι παίκται,πιο balanced και γενικά καλύτερο.Βέβαια,έχω να ακουμπήσω Dota από το 2007 οπότε δε ξέρω αν έχουν κάνει ουσιαστικές αλλαγές.
Την έχουν βελτιώσει στο μέγιστο και το eleos με τα spambots γαμάεικαισπέρνει. Και το game γενικά έχει φτάσει σε υψηλότατα επίπεδα με τους τελευταίους ήρωες στην 6.66 κλπ. Σε ποιό map σταμάτησες να παίζεις, θυμάσαι ?
Δεν σου προτείνω να μπεις γιατί θα φας άσχημο σκάλωμα.
Έφαγες μπαν στο eleos.-:pink:
edit: με πρόλαβες για δευτερόλεπτα για το hon- καλά εννοείται void με madness και fury, ότι καλύτερο :touched:
:touched::touched:
Έχω φάει πολύ κράξιμο για το battle fury αλλά ναι ρε φίλε γαμεί!:pink:
Την έχουν βελτιώσει στο μέγιστο και το eleos με τα spambots γαμάεικαισπέρνει. Και το game γενικά έχει φτάσει σε υψηλότατα επίπεδα με τους τελευταίους ήρωες στην 6.66 κλπ. Σε ποιό map σταμάτησες να παίζεις, θυμάσαι ?
6.19 αν θυμάμαι καλά.Το Clan GR υπάρχει ακόμα;Δε νομίζω ότι θα ξαναμπώ,αφενός γιατί έχω κάνει uninstall το war3 και αφετέρου γιατί προσπαθώ να ξεκολλήσω και από το λίγο HoN που παίζω.
Οπως και στην Mortred γαμάει το BF αλλά και στην πλειοψηφία των melee ιδιαίτερα των STR. Βασικά MoM αν βγάλεις στον Void μετά αρχίζει το πάρτυ.
Την τελευταία φορά που τον έπαιξα του έφτιαξα αυτό μετά απο το ΜoM, treads, wraiths
http://www.dotastrategy.com/images/item/etherealblade-9rjr.jpg
Ethereal Blade
Price: 5260
Requires:
Eaglehorn
Ghost Scepter
Wraith Band
Gives:
40 Agility
10 Strength
10 Intelligence
Active: Ether Blast
Upon targeting an enemy hero, both your hero and the target get banished for 3 seconds. Target takes 2.5x your Agi in magic
damage and is slowed by 30% for 3 seconds. 50 mana costs. 35 seconds cooldown.
Note: Shares cooldown with Ghost Scepter
και τελείωσα με 16 - 2 ή κάτι τέτοιο τέσπα, πάνω απο 15 kills γενικά.
metamelia1
05-05-2010, 15:35
τα σπαει ολα το ethereal ε :D
το απολυτο item για το 4/5 των agiliταδων, οτι καλυτερο για τον riki κλπ!
Riki + backstab + ethereal = πυρηνικό ντάματζ
εισαι πισω φιλος, στα λεηνς πλεον δεν πανε δυο κεντρο. και το spirit-maiden ειναι γραφικο. δοκιμαστε Furion-Flecher στα νιουτραλς =)
Χμ, έπαιζα που και που μέχρι πριν 3 χρόνια.
Μετά βαρέθηκα την πίστα.
Εγώ σε περίμενα αλλά δεν εμφανίστηκες τελικά ρε Firestorm. Ψήστε το να κάνουμε κανά local ER game να γελάσει και κάθε πικραμένος !
metamelia1
06-05-2010, 10:09
Sorry Krux :( πήγαμε για ποκεράκι και μπήκα αργά απ το σπιτι, γύρω στις 3. Να κάνουμε και Clan ER ε :touched:
ε ψηθείτε για κανά epic ER game σοβαρά.