PDA

View Full Version : VGA Mode λέει

Shrinebuilder
04-05-2010, 20:49
yo, πριν καμιά βδομάδα άνοιξα το πισί, και η οθόνη (Samsung T200) δεν έδειχνε να παίρνει σήμα, λες και τσι είχες βγάλει το καλώδγιο. Δοκίμασα άλλο καλώδιο, τζίφος. Το πάω σε έναν τεχνικό κοντά στο σπίτι, λέει η οθόνη φταίει, τράβα φτιάχτην. Ήταν στην εγγύηση, την πάω e-shop.
Για να κάνω τη δουλειά μου, δανείστηκα μια Eizo ψιλο-αρχαία. Την συνδέω, ανοίγω το πισί, δείχνει τα πάντα κανονικά στην αρχή, και όταν είναι να μπει στα Windows, no signal κι αυτή! Restart, F8, VGA mode, μπαίνει στα Windows κανονικά. Η ανάλυση όμως έπρεπε να μείνει στα 640χ480 για να μη χάσει πάλι το σήμα. Τεσπά, λέω παλιά οθόνη είναι, ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ.
Πάω σήμερα e-shop, παίρνω πίσω την κανονικιά την οθόνη επισκευασμένη, την χώνω, νο σιγκναλ. Ρησταρτ, F8, VGA mode, όλα κανονικά. Αλλά αν αλλάξω ανάλυση, νο σίγκναλ!
Για πείτε. Τι σκατά φταίει μιγκαμίσο?

Tonosalata
04-05-2010, 21:07
format C

metamelia1
04-05-2010, 21:22
Το ακούω πολύ συχνά αυτό τώρα τελευταιά με το σβήσιμο οθόνης :/
Ίσως η κάρτα γραφικών (δοκίμασε μια άλλη), ίσως οι drivers (δοκίμασε να μπείς με safe mode - uninstall και install καινούργιους), ίσως το VGA Mode (παπαριά είναι) , ίσως και να κάνανε @@ δουλειά στο eshop (το service τους ειναι για τον πέο)
Οπως και να χει πες μια το hardware σου

Shrinebuilder
04-05-2010, 21:41
Οκ γράφτε άκυρο. Ήθελε επανεγκατάσταση drivers. Γαμημένων drivers που δεν έχουν βγει καινούριοι απ το 2007, gee.
pοrn περίμενα κάτι καλύτερο από σένα, μμμ?

lock!

metamelia1
04-05-2010, 21:42
Ενα φχαριστώ δε λες ε :(

Shrinebuilder
04-05-2010, 21:48
βασικά όταν εσύ πόσταρες, εγώ έκανα το ρηστάρτ μου μετά την εγκατάσταση. άρα δε βοήθησες!
πάρε καρδούλα όμως