View Full Version : Diskadika kai mplouzadika sth 8essalonikh.
supermarket
02-05-2010, 23:02
pou? times? :headbang:
ekana search "diskadika" kai den m evgale tpt.:fear:
Tispanagias tamatia
02-05-2010, 23:04
"Μπλουζάδικα" έκανες search? Σίγουρα θα σου βγάλει.
ikonoklast
02-05-2010, 23:06
inb4 adsl > boris-san.
supermarket, σ' αρέσουν οι μέηντεν;
supermarket
02-05-2010, 23:07
inb4 adsl > boris-san.
oxi.
supermarket
02-05-2010, 23:10
"Μπλουζάδικα" έκανες search? Σίγουρα θα σου βγάλει.
nai. maou evgale to epimaxo thread.:moutza:me th kalh thn ennoia.:grin:
Parasight
02-05-2010, 23:56
Ρε σεις, είναι 16 το παιδί ρεεεεε. ΔΕΚΑΞΙ. Έχω πάνω από τα διπλά του χρόνια :shock:
Δείξτε λίγη κατανόηση, κι εσύ βρε χρυσό μου παιδί, ως μοναδικό κανόνα τώρα στην αρχή δέξου να μην ανοίγεις topics γενικώς, έστω για λίγο καιρό. Και όλα θα πάνε καλά.
The Good Son
03-05-2010, 02:19
in b4 sta soupermarkets.
Tispanagias tamatia
03-05-2010, 02:21
oxi.
supermarket
03-05-2010, 12:56
oxi.
peiraz?
μπλουζάδικα = blues-άδικα ?
Pinatero
03-05-2010, 14:08
http://www.adramaotaku.com/images/monsterparent/16.png
Ra Pariah
03-05-2010, 17:56
Ον τοπικ: Τράβα Steel Gallery σκάστου ζεστό παραδάκι και πες του "Θέλω να με μορφώσεις με US metal flaming steel". Τιμές λίγο τσιμπημένες, αλλά από το να πάρεις τρία σι-ντι και να 'ναι το ένα Killswitch Engage, καλύτερα πάρε δύο σι-ντι και να 'ναι καλά. ΚΑι ξεκίνα και τα Manowar που λέγαν οι Φύλακας και Φθόγγος.
Clockwork Orange
03-05-2010, 18:24
ξεκινα με load απο metallica μετα ακου kyuss δισκογραφια λιγο pelican οποιο θες και πηγαινε στο The Nephilim να παρεις οτι cd ,μπλουζακι,φουστιτσες για την γκομενα θες και παρε και το βηνυλιο lord impaler μπας και φυγουν ποτε!!!
supermarket
03-05-2010, 19:00
ξεκινα με load απο metallica μετα ακου kyuss δισκογραφια λιγο pelican οποιο θες και πηγαινε στο The Nephilim να παρεις οτι cd ,μπλουζακι,φουστιτσες για την γκομενα θες και παρε και το βηνυλιο lord impaler μπας και φυγουν ποτε!!!
Apo Nephilim psonizete? eixa paei prin kana 2 mhnes. phra 2 mplouzes, kai Epica - Design Your Universe kai Korpiklaani - Karkelo. kai to duo 10E ekasto. oi mplouzes 19E.
;) kai peita kana diskadiko! exei ena, sth nauarinou katw-katw me Tsimiskh. apenanti apo ena Skateadiko. "Zaxarias" nmz. kalo einai? exei mono lpz?? an nai th gamhsame.. snif snif.:)
supermarket
03-05-2010, 19:01
Ον τοπικ: Τράβα Steel Gallery σκάστου ζεστό παραδάκι και πες του "Θέλω να με μορφώσεις με US metal flaming steel". Τιμές λίγο τσιμπημένες, αλλά από το να πάρεις τρία σι-ντι και να 'ναι το ένα Killswitch Engage, καλύτερα πάρε δύο σι-ντι και να 'ναι καλά. ΚΑι ξεκίνα και τα Manowar που λέγαν οι Φύλακας και Φθόγγος.
pou einai auto ?
Ra Pariah
03-05-2010, 19:03
Steel Gallery Records (Record Shop, Record Label, Distribution)
c/o Kostas Athanasoglou, Filikis Eterias 33, GR-54621 Thessaloniki, Greece
Web: www.steelgallery.com e-mail: kostas@steelgallery.com
Web: www.arkeynsteel.com e-mail: info@arkeynsteel.com
Tel./Fax.: +30 2310 233363
supermarket
03-05-2010, 19:04
μπλουζάδικα = blues-άδικα ?
asxoliastos. alla gia na mhn t pai3w snobaria..
Η λέξη "μπλουζάδικο" προέρχεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη "μπλούζα", βεβαίως βεβαίως, και προσδιορίζει ενα μαγαζί που πουλά κυρίως, αλλά ενίοτε και μόνο, μπλούζες. (όπως θα έλεγε και ο Αδωνις..;)
exei ena, sth nauarinou katw-katw me Tsimiskh. apenanti apo ena Skateadiko. "Zaxarias" nmz. kalo einai? exei mono lpz?? an nai th gamhsame.. snif snif.:)
καλές τιμές, αξιοπρεπής ποικιλία
[QUOTE=Krux;993110]
Η λέξη "μπλουζάδικο" προέρχεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη "μπλούζα"
Aρχαιοελληνική θα προσέθετα.
:greece:
Ra. έτυχε ποτέ να αγοράσεις το 'zine "On the march" ?
The Good Son
03-05-2010, 21:49
εσύ δεν θα φευγες από το φόρουμ;
supermarket
03-05-2010, 22:24
[QUOTE=Krux;993110]
Η λέξη "μπλουζάδικο" προέρχεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη "μπλούζα"
Aρχαιοελληνική θα προσέθετα.
:greece:
Να με συγχωρείτε, κύριε Λιτς. Παρεπιπτοντως, να αλλάξετε αυτό το εμετικό νικ. ;)
plakizw.
Clockwork Orange
04-05-2010, 02:05
εκει που λες εχει 2 με μεταχειρισμενα! δεν ξερω αν τον λενε ζαχαρια η καρχαρια αλλα προσεχε!
supermarket
04-05-2010, 10:54
εκει που λες εχει 2 με μεταχειρισμενα! δεν ξερω αν τον λενε ζαχαρια η καρχαρια αλλα προσεχε!
να προσεχω τι? βσκ, εσυ απο που ψωνίζεις .? πειτε και καμια στο νετ, εκτος το πλει.κομ.;)
Πάλι μάθημα υπολογιστών έχετε ?
Ra Pariah
04-05-2010, 17:24
Ra. έτυχε ποτέ να αγοράσεις το 'zine "On the march" ?
Όχι μόνο διαβάζω φανατικά Γραμματίκα, αλλά πήγα και του έδωσα τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια την πρώτη φορά που τον συνάντησα, χωρίς καν να με ξέρει. Είμαι φανμπόης του εν λόγω zine.
Το φαντάστηκα. Για να ξέρεις των Κώστα κάτι πρέπει να είχε παίξει. Πρέπει να μιλήσουμε ιδιαιτέρως !
supermarket
04-05-2010, 23:37
1)apo to 2000 kai meta to lene "plhroforikh"
2)oxi, psile, Apergia.!
1)apo to 2000 kai meta to lene "plhroforikh"
2)oxi, psile, Apergia.!
Εγώ τελείωσα το '97 οπότε go figure.
Art In Haste
06-05-2010, 10:13
Musicland/Tickethouse, διαχρονικό μαγαζί στην Μητροπόλεως 102. Και φυσικά το Νέφιλιμ που προαναφέρθηκε.
Tyler_Durden
06-05-2010, 10:54
πιτσιρίκο, να τσεκάρεις και το Alone. έχει πολύ πράμα (και απο μπλούζες που ψάχνεσαι) και γαμάτες τιμές τουλάχιστον μέχρι πριν 2 χρόνια που ήταν η τελευταία φορά που ανέβηκα σαλόνικα για cd.
Clockwork Orange
06-05-2010, 12:58
alone δεν στηριζουμε ομως για ΠΟΛΛΟΥΣ λογους!!!
Tispanagias tamatia
06-05-2010, 14:30
Όπως.
Clockwork Orange
06-05-2010, 14:34
θες κατι παραπανω απο το οτι πουλαει αντεγραμενα cd για αυθεντικα?
Tyler_Durden
06-05-2010, 14:38
e?????
Tispanagias tamatia
06-05-2010, 14:50
Βασικά, ναι. Ε?
Tyler_Durden
06-05-2010, 15:07
δηλαδή το άνοιξες και βρήκες ένα princo που να έχει πάνω του στάμπα απο οικιακό εκτυπωτή ξερωγώ; δώσε καμια ινφο γιατί μου φαίνεται πολύ κουλό, όχι οτι είναι απίθανο, αλλά too much ρε αδερφε...
supermarket
06-05-2010, 15:10
πιτσιρίκο, να τσεκάρεις και το Alone. έχει πολύ πράμα (και απο μπλούζες που ψάχνεσαι) και γαμάτες τιμές τουλάχιστον μέχρι πριν 2 χρόνια που ήταν η τελευταία φορά που ανέβηκα σαλόνικα για cd.
pou arkivws einai auto file? mou eixane pei oti einai konta sth Nauarinou, alla mia fora pou eixa koita3ei ligo, den vrhka tpt..:/
supermarket
06-05-2010, 15:16
θες κατι παραπανω απο το οτι πουλαει αντεγραμενα cd για αυθεντικα?
nai. oi mplouzes ti lene? A! Kai htan to dusdiakrito pou mperdefthkes(an th pathses esu, kai oxi kapoios filos..:D)?
"δηλαδή το άνοιξες και βρήκες ένα princo που να έχει πάνω του στάμπα απο οικιακό εκτυπωτή ξερωγώ; δώσε καμια ινφο γιατί μου φαίνεται πολύ κουλό, όχι οτι είναι απίθανο, αλλά too much ρε αδερφε..." pou leei kai o Tyler..
sorry, alla den mporousa na to kanw kouot.:D
Tyler_Durden
06-05-2010, 15:21
Κι εγώ να σου πω την αλήθεια, αυτό θα σου έλεγα: στην Ναυαρίνου. Δεν ξέρω και πολλά απο Θεσ/νικη για να σου πω ακόμη πιο εξειδικευμένα. Όσες φορές έχω πάει μαζί με κολλητό που έμενε Θεσ/νικη πήγα. Κοιτάω στο site του όμως και βλέπω μια διευθυνση που λέει "Θεοχάρη 2" τώρα δεν ξέρω αν σε βοηθάει και πολύ αυτό...
Clockwork Orange
06-05-2010, 15:49
kronet til konge και monumental possession σε φιλο μου ηταν κοπιες! οχι δεν ηταν verbatim
ηταν "επαγγελματικη" κοπια! το monumental μαλιστα κανει κι ενα "σκρατσ" οταν ξεκιναει οπως μπορει να κανουν καποια αντεγραμμενα audio μερικες φορες!
εγω ειχα πληρωσει 20κατι ευρα demo saviour machine και ηταν δικη του κοπια (οχι οτι με ενοχλησε,αλλα πες το και δινε το 5 ευρω ξερω γω! αυτο με ενοχλησε)
εχω ακουσει και ιστοριες απο αλλους! και διαβασει κι εδω! ας τις πουν οσοι ειναι!
supermarket
06-05-2010, 16:00
Κι εγώ να σου πω την αλήθεια, αυτό θα σου έλεγα: στην Ναυαρίνου. Δεν ξέρω και πολλά απο Θεσ/νικη για να σου πω ακόμη πιο εξειδικευμένα. Όσες φορές έχω πάει μαζί με κολλητό που έμενε Θεσ/νικη πήγα. Κοιτάω στο site του όμως και βλέπω μια διευθυνση που λέει "Θεοχάρη 2" τώρα δεν ξέρω αν σε βοηθάει και πολύ αυτό...
w! den h3era oti exei site. thanks r. voh8aei..:):)
Parasight
06-05-2010, 16:08
Το Alone με τις κόπιες CD που φαίνονται αυθεντικά είναι γνωστή ιστορία βρε.
Τις οποίες τις φτιάχνει στο παταράκι στο οποίο πας από την πόρτα στο βάθος. Επίσης κορυφαίες μεταξοτυπίες οι μπλούζες του ε, να έχετε υπόψη. Ένα πράμα, καλύτερα κι από το Μένιο δηλαδή.
Roswell47
06-05-2010, 19:56
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, κι έμενα αντιγραφή μου έδωσε το Satanic Art. Σύμπτωση οι DHG;
Τις οποίες τις φτιάχνει στο παταράκι στο οποίο πας από την πόρτα στο βάθος. Επίσης κορυφαίες μεταξοτυπίες οι μπλούζες του ε, να έχετε υπόψη. Ένα πράμα, καλύτερα κι από το Μένιο δηλαδή.
κι ομως οτι μπλουζα εχω παρει απο τον αλονα ( :oops: ) μου εχει βγει κομπλε ΕΚΤΟΣ απο μια κορονερ - ντεθ καλτ , την οποια την πρωτη φορα που την ειχα βαλει περσι το καλοκαιρι μολις πηγα να την τραβηξω για να την βγαλω το ιδιο βραδυ, ειχε σκιστει στα δυο δηλαδη νταξει δεν ειμαι και τοσο ΔΥΝΑΤΟΣ.Ενοειται την επομενη μερα μου επεστρεψε τα λεφτα ο εβραιουλινος
νεφιλιμας εχει καλυτερη ποιοτητα και ενα ευρουλακι φτηνοτερα τα τ-σερτ
Neuroscar
06-05-2010, 21:15
.........
supermarket
06-05-2010, 23:04
νεφιλιμας εχει καλυτερη ποιοτητα και ενα ευρουλακι φτηνοτερα τα τ-σερτ
kai egw auto exw ktlvei apo th suzhthsh kai otan eixa paei me arese to magazi kai se kales times, e. Fetina cd (au8entikotata), 10 e ekasto. Epica k Korpiklaani.:headbang:
Tispanagias tamatia
06-05-2010, 23:07
Fetina cd (au8entikotata)
Πεθαίνω ε. Φτάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε μαγαζιά με το πόσο αυθεντικά έχουν τα σιντί. Αυτό για το αλονε δε το ήξερα πάντως. Όχι πως παίρνω σιντί ξέρωγω.
Ra Pariah
07-05-2010, 00:42
Εξακριβωμένες κόπιες ο Alone. Βιντεοκασέτα '98 από Dynamo με σπασμένο το δοντάκι εγγραφής. Συν ότι ΟΛΑ του τα bootlegs είναι αντιγραφές με κακές στάμπες (ενώ κανονικά όσοι ξέρουν από bootlegs βγαίνουν σε και γαμώ τις συσκευασίες [βλ. Guardian '"War of Wrath" κ.λπ.]). Πώς το ανέχεστε αυτό το πράγμα, ωρέ καρντάσηδες;;; Αλλά εδώ θα μου πείτε ότι ψηφίζετε σκυλά, εκεί θα κολλάγατε;
εμενα με πουλησε dvd χεβιμεταλς κατεβασμενο/αντεγραμμενο παντως για φιλο και τον ατσαλακωσα
ηξερα απο παλια βεβαια οτι κανει τετοια και περιμενα αφορμη
ραπαπαρια δεν εχει να κανει με σαλονικη...απο αθηνα με στειλαν αντεγραμενο σιντι οταν ειχαν βγει τα πρωτα(πανακριβα) αντιγραφικα
οι οβραιοι ειναι παντου
ο συγκεκριμενος παντως ειναι θρασυτατος και θελει κουρεμα την χαιτη και σπασιμο τα γυαλια
Ra Pariah
07-05-2010, 00:54
Χαίρομαι που συμφωνούμε! :pink::pink: Έχεις δίκιο για την οικουμενική "οβραιοσύνη".
Roswell47
07-05-2010, 00:54
.........
..........?
Τα λετε αυτα επειδη δεν εχετε γνωρισει τον απολυτο θεο που το δισκοπωλειο του βρισκεται στη Δραμα και φερει το ονομα ΑΡΙΩΝ, ο ανθρωπος χρειαζεται αποκεφαλισμο. Αν το σιντι εχει τιμη ας πουμε 15ε το σβηνει με στυλο και το κανει ξερω γω 20! Ο θεος πουλαει σινγκλ μεχρι και 20ε! μεγαλος κλεφτης. Γενικα καινουρια σιντι πανε μεχρι και 25ε.
Παντως για το αλονε ουτε εγω γνωριζα περα απο ένα παλιο γραμμα στο χαμμερ οπου ειχε γινει λογος για αντιγραφες. Ωστοσο μπορω να πω ότι είναι αρκετα ακριβος. Αλλα για να είναι τοσα χρονια μαλλον το στηριζουν.
Snàporaz
07-05-2010, 05:38
Σύμπτωση οι DHG;
δηλαδή παίζει και το 666 που πήρα κάποτε απο το μαγαζί του και λάτρεψα να είναι αντιγραφάρα?!?! ας τα πάρουμε ένα ένα, τα κρόνετ και μονιουμενταλ είπατε μούφα, και satanic art επισης βλεπω, το επομενο είναι το...:fear: what are the odds?
:mad:fuuuuuuuuu
inb4:Η διευθέτηση του ζητήματος έχει ανατεθεί σε μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μαϊμούδων.
Clockwork Orange
07-05-2010, 06:05
δεν ειπατε το πιο σημαντικο για αλοουνα ομως
ειναι τερμα αντιπαθητικος........
Neuroscar
07-05-2010, 08:40
.........
..........?
Εχω ακριβως την ιδια "σπεσιαλ εκδοση" του σλειτανικ αρτ ^^
supermarket
07-05-2010, 11:21
den 3erw, alla o nephilim me fanhke sumpa8htikos..
Clockwork Orange
07-05-2010, 12:08
ναι ρε ο νικολας ειναι και γαμω!!! να στηριξεις με τον οβολο σου μικρε!!
ειναι και γειτονακι!!!
το νεφιλιμ ειναι σε ενα στενο καθετα στην εγνατια που βγαζει στην αγια σοφια?
το προβλημα με τα μπλουζακια παντως ειναι οτι ολοι εχουν το ιδιο νουμερο. ολα μου ειναι μεγαλα.
Zoonchild
07-05-2010, 12:32
οχι καθετα, λοξα στην εγνατια ειναι και σε βγαζει στην αγ.σοφια, στο θεατρο που εχει εκει(νομιζω θεατρο Εγνατια λεγεται).
αποτι ξερω εχει αρκετα νουμερα στα μπλουζακια του, δεν νομιζω να μην βρεις στο δικο σου
Οκ, καταλαβα. Παντως μου φανηκε επισης ακριβο στα σιντι. Δηλαδη συγκρινοντας τιμες με δισκοπωλεια της αθηνας φευγει πολλα ευρω πανω. oπως και το αλονε δηλαδη.
οντως,αν και τα πρωτεια κατεχει ο παρεδωσες - ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ
Roswell47
07-05-2010, 14:53
δεν ξέρω ποιος είν αυτός, εγώ συμπαθούσα τον ψηλό μπούλη που δούλευε αλονε και είναι και ντιτζει στο χάρλει τώρα.
Αντι-Alone είμαστε.
Παλαιότερα ψώνιζα όπως και η πλειοψηφία γνωστών μου και φίλων απο Alone, Rock City κλπ. Ο αντιεπαγγελματισμός τους, οι υψηλές τιμές, η λογική πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες οδήγησε και εμένα στα Metropolis και στα Public όπου και ποικιλία τεράστια υπάρχει και προσφορές και συνεχές update με νέες κυκλοφορίες και ούτε η παραμικρή ιδέα οτι αυτό που αγοράζεις είναι μια μπούρδα. Δεν μου αρέσει και πολύ που τα στάζω σε μεγαλοεπιχειρήσεις αλλά οδηγήθηκα εκεί εξαιτίας της κακής νοοτροπίας που τους διακατέχει ως μαγαζάτορες. Στην τελική τα λεφτά μας (ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς) θέλουμε να τα ακουμπάμε εκεί που είμαστε σίγουροι οτι θα πιάσουν περισσότερο τόπο.
δεν ξέρω ποιος είν αυτός, εγώ συμπαθούσα τον ψηλό μπούλη που δούλευε αλονε και είναι και ντιτζει στο χάρλει τώρα.
Μπούλη δεν τονελες. Γομάρι καλύτερα ίσως. Καλό παιδί είναι δαύτος αλλά πουλούσε πολύ χεβιμεταλικό τουπέ στα πιτσιρίκια και τα είχε σούζα στο μαγαζί. Δεν είναι πλέον εκεί Ροζ ?
τα χωρισαν τα ΤΣΑΝΑΚΙΑ τους επειδη δεν τον πληρωνε ο αλονας :jealous:
Σε όλα τα κουτσομπολιά είσαι μέσα μωρή κουφάλα.
Μπορει να μου πει καποιος γιατι στο Bowel of noise ενα σιντι εχει 10-12 ευρω ενω σε κάθε άλλο δισκοπωλειο της θεσσαλονικης εχει απο 17 και πανω?
Είναι στο χερι του πωλητη ή ξερω γω εχει να κανει με καποια συμφωνια με την εταιρια?
Λογικά απο τα μεγέθη των παραγγελιών που κάνει. Οσο περισσότερα κομμάτια αγοράζει κάποιος, τόσο καλύτερη τιμή θα έχει. Τώρα αν αυτό το εκμεταλεύεται ώστε να είναι ανταγωνιστικότερος ή για να βγάζει περισσότερα αυτό είναι πολιτική κάθε μαγαζάτορα.
Μπορει να μου πει καποιος γιατι στο Bowel of noise ενα σιντι εχει 10-12 ευρω ενω σε κάθε άλλο δισκοπωλειο της θεσσαλονικης εχει απο 17 και πανω?
Είναι στο χερι του πωλητη ή ξερω γω εχει να κανει με καποια συμφωνια με την εταιρια?
Αν θυμάμαι καλά τα cd που πουλάει (Bowel of noise) τα βρίσκεις στο ίντερνετ με τις ίδιες τιμές , τεσπά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο φτηνός, απόδειξη πάντως δεν μου έκοψε όταν πήγα.
Clockwork Orange
07-05-2010, 17:22
αντι τωρα δεν θελω να το γαμησω στην διαφημηση!
νταξ ειναι φιλαρακι,μενουμε και διπλα,ειναι και γαμω τα παιδια
αλλα εχει L,M,XL
ε δεν πιστευω να μην βρεις μπλουζακι ρε!
Clockwork Orange
07-05-2010, 17:26
α εμαθα και στορυ με αλονα φρεσκο
πηραν λεει καποιοι ντεβεντε mayhem και ειχε μεσα βαφτησια!!!!!
Roswell47
07-05-2010, 17:38
όχι.
Clockwork Orange
07-05-2010, 18:14
ναι.
Σαν αστικος μυθος ακουγεται
Clockwork Orange
07-05-2010, 19:15
θα εξακριβωθει (μαλλον) οταν παω παπαγαλο
Roswell47
07-05-2010, 19:25
πες την ιστορία
Clockwork Orange
07-05-2010, 19:40
πηγα σημερα νεφιλιμ να παρω το σπλιτ universe - lucky funeral και με ρωτησε ο νικος αν γραφω στο electric requiem
επειδη του σφυριξε καποιος οτι εγραφα για εκεινον (ο art in ταδε συγκεκριμενα)
ε πιασαμε κουβεντα...του ειπα τις εμπειριες μου! μου ειπε κι αυτος τις δικες του για οταν αγοραζε cd για 7000 δρχ κτλ
ε και φτασαμε στην κουβεντα για alone....αφου του ειπα για τα dhg ειπε να μου κι αυτος τι ξερει
μου ειπε λοιπον για φιλαρακι του,blacka,που πηρε dvd mayhem...το παει σπιτι,φωναζει και φιλαρακια να το δουν παρεα...
ξεκιναει...βλεπουν την εκκλησια...πορωνονται ακομα πιο πολυ...wow θα την καψουν και τετοια...
και τσουπ πεταγονται οι θειτσες με τα ταγιερ και το μωρο να κλαιει σαν σκασμενο! ιστορια απο 2ο χερι δηλαδη! πιστευω αληθινη!
τωρα πως μπερδεψε τα βαφτισια με το mayhem μην με ρωτας!
Γιατί τα cd που έχει τα παίρνει από distros / labels και θέλει να πουλήσει φτηνότερα.
Γενικά οι νέες κυκλοφορίες παίζουν στα 10$ (USA labels) και 10-12E (Ευρώπη) *ΛΙΑΝΙΚΗ*, άρα σκέψου πόσο κερατιάτικο είναι το 17ευρω στους έμπορους (οι οποίοι αγοράζουν και με άλλες τιμές).
Αυτή είναι η έννοια του underground, δεν μιλάμε για την Nuclear Blast που επιβάλλει τα πάντα στα 20Ε (βλέπε το φετινό immolation).
Για του λόγου το αληθές ο Ra pariah να πάει αμέσως εδώ (http://stormspell.bigcartel.com/product/clearance-overstocks-bargains) και (για να γίνω μοντέρνος) να πάρει τρία mastodon επί 5.99$ το καθένα.
Ένα πρόσφατο θέμα είναι το shipping που από πέρυσι κοστίζει περισσότερo από τα cds ΚΑΙ οι έλληνες κλέφτες που χαλάνε την πιάτσα, αλλά νταξ ...υπάρχουν επιλογές ανάλογα πόσο θα ψάξεις.
supermarket
07-05-2010, 21:33
πηγα σημερα νεφιλιμ να παρω το σπλιτ universe - lucky funeral και με ρωτησε ο νικος αν γραφω στο electric requiem
ε πιασαμε κουβεντα...του ειπα τις εμπειριες μου! μου ειπε κι αυτος τις δικες του για οταν αγοραζε cd για 7000 δρχ κτλ
ε και φτασαμε στην κουβεντα για alone....αφου του ειπα για τα dhg ειπε να μου κι αυτος τι ξερει
μου ειπε λοιπον για φιλαρακι του,blacka,που πηρε dvd mayhem...το παει σπιτι,φωναζει και φιλαρακια να το δουν παρεα...
ξεκιναει...βλεπουν την εκκλησια...πορωνονται ακομα πιο πολυ...wow θα την καψουν και τετοια...
και τσουπ πεταγονται οι θειτσες με τα ταγιερ και το μωρο να κλαιει σαν σκασμενο! ιστορια απο 2ο χερι δηλαδη! πιστευω αληθινη!
1on) poso to phres?
2on)ELEOS!:S
Clockwork Orange
07-05-2010, 21:38
5ευρωπουλα ολα στις μπαντες πανε
ενα τελευταιο εχει!
(ειναι βυνηλιο ε)
supermarket
07-05-2010, 21:53
5ευρωπουλα ολα στις μπαντες πανε
ενα τελευταιο εχει!
(ειναι βυνηλιο ε)
tote gama to r.. den paizei akoma turntable.. :/
Clockwork Orange
07-05-2010, 21:57
ουτε εδω!!!
εχει σημασια?
Art In Haste
08-05-2010, 01:30
Ρε μη μιλάτε για μένα ρε! :P
supermarket
08-05-2010, 12:11
ουτε εδω!!!
εχει σημασια?
ε? δλδ το πηρες, για να το χεις και θα το κατεβασεις απο το net για να το ακους? περιεργο και ταυτοχρονα ινσπιρατιοναλ.:D
Clockwork Orange
08-05-2010, 12:21
ε το πηρα γιατι ειναι δυο παρα πολυ καλες ελληνικες μπαντες και ηθελα να υπαρχει στην μικρη μου συλλογη!
supermarket
08-05-2010, 12:29
exeis polla vunillia? k posa cds?
Clockwork Orange
08-05-2010, 12:45
δεν ητο ειρωνεια το "μικρη"!!
supermarket
08-05-2010, 13:32
t ktlv vre. rwtaw apo posa cds k vunilia apartizetai h sullogh sou. ;)
το καταλαβαινω οτι εισαι πιτσιρικος αλλα προσπαθησε να γραφεις πιο νορμαλ
supermarket
08-05-2010, 14:07
den se pianw.. ti ennoAs?
tsimpouklano
08-05-2010, 15:48
μπλουζάδικα είναι τα nephilim, alone, metropolis έχει για γκέη συγκροτήματα που μάλλον ακούς, ένα κοντά στον λευκό πύργο (αλλά είναι πολύ κουλτουροψαγμενογαμαουά για σένα)
την επόμενη φορά κανόνισε να σ αρέσουν οι μαιδεν
Art In Haste
08-05-2010, 16:52
den se pianw.. ti ennoAs?
Και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Ρε μη μιλάτε για μένα ρε! :P
Μην αναφέρετε το όνομά του επί ματαίω ...τσόγλανοι