View Full Version : Call Of Duty : Black Ops
http://www.callofduty.com/blackops/
http://www.youtube.com/watch?v=VVq_oaF7fyk
9-11-2010
SpiritCrusher
03-05-2010, 13:12
ερμ αφού το λέει πρώτο πρώτο στο βίδεο.
Chillin Villain
07-05-2010, 10:02
Ε,μακάρι γιατι ακόμα και με το dlc σκατοβαρετό κατάντησε το MW2.
Skillless,ez mode,Ηλίθια mechanics που κάνουν cater σε ηλίθιους και άχρηστους gamer κλπ
Θέλουμε Cod 4 :touched:
You killed Kavliaris26 etcetc
Αν και ελπίζω να μην παιχτούν άχρηστα secondary perks για τα tanks α la WaW και λοιπες βλακείες,οχι μονο λογο OPness αλλα και γιατι tanks = boareeng,my 0,02$
SpiritCrusher
07-05-2010, 12:02
Chillin Villain σε ποιο platform αγόρασες το ΜW2 και το Stimulus pack;
Chillin Villain
07-05-2010, 12:52
FPS μονο στο PC,αν και πρόσφατα πήρα PS3,το Stimulus δεν το έχω παίξει ΠΑΡΑ πολύ (αφού μόλις χτες το αγόρασα)
αλλα δεν έχει να λέει πεντε maps δεν αλλάζουν κάτι,συν οτι δεν τρελάθηκα
crash και overgrown τα είχα τιμήσει δεόντως στο 4 έτσι κι αλλιώς,πάντως δεν λέω οτι είναι gtp απλα έχει ενα κενό fun feeling,
το matchmaking τα ψιλογάμησε ολα imo
SpiritCrusher
07-05-2010, 13:13
Οπότε όχι μόνο έδωσες 60ε για το MW2, έδωσες αλλα 10-15 για το stimulus pack.
Πως νιώθεις που σε κορόιδεψαν 2 φορές; :P
Στη τελική Bad Company 2 δοκίμασες;
Chillin Villain
07-05-2010, 13:20
Οπότε όχι μόνο έδωσες 60ε για το MW2, έδωσες αλλα 10-15 για το stimulus pack.
Πως νιώθεις που σε κορόιδεψαν 2 φορές; :P
Στη τελική Bad Company 2 δοκίμασες;
Μπά δεν με κορόιδεψαν ρε συ,ήξερα τι έπαιρνα,αλλα βλέπε diehard fan του franchise,και παίζω με παρέα κλπκλπ και κλαν και μαλακίες.
Αυτο έλειπε ακόμα και στο gaming να μην ξέρουμε τι παίρνουμε
για το dlc μετανιώνω λιγάκι,αλλα δε γαμιέται.
Σκέφτομαι να δοκιμάσω BC2,δώσε τα φώτα σου γιατί είμαι 5 χρόνια πίσω περι battlefield,έχω δεί/ακούσει φοβερά πράγματα αλλα πολυ πήξιμο,τόσα πολλα games τοσο λίγος χρόνος κλπ.
Αλλα με ψήνει,μέχρι να δοκιμάσω το νέο cod,αντε να δούμε.
SpiritCrusher
07-05-2010, 14:50
Δηλαδή ρε τύπε 10ε πάνω από την τιμή του ακριβότερου pc game, χωρίς dedicated, με cheaters, lag από χαζό host και όλα αυτά για απλό deathmatch. Και το ήξερες και δε νομίζεις ότι είναι κοροϊδία. Και μέσα σε όλα περιμένεις και τα νέα CoD όταν η Infinity ward έχει διαλυθει. :fear:
Πραγματικά είναι το νέο CS.
BC2 τη beta που δοκίμασα, υπολείπεται μόνο στο polish απέναντι στο MW2. Τώρα αν σου αρέσει το mindless spamfest του MW2 μπορεί να σε χαλάσει που το άλλο έχει γιγαντιαάια maps και είσαι καλύτερα με teamwork.
Chillin Villain
07-05-2010, 19:15
Να ξανααναφέρω το οτι παίζω με φίλους,κλαν και ιστορίες,και μόνο hardcore/lobbie matches?
Αν και χωρίς αυτα,τα λεφτα του σε fun value τα άξιζε,απλα σαν παιχνίδι δεν λέει,μην αναλύουμε παλι τα €/ώρα,που θα είχα χαλάσει αν αυτές τις 10/20/30 μέρες played τις είχα χαλάσει έξω,ακόμα και μια μπύρα την έξοδο παραπάνω βγαίνει.
50€ το πηρα παρεπιπτόντως,εμ τι αλλο,τα υπόλοιπα ψιλο-χοντροισχύουν.
Black Ops = Treyarch btw,αρα υψηλότερες προσδοκίες
Είδωμεν τώρα για δοκιμή,πάντως απο τα μεγαλύτερα κολλήματα εβερ με γκεημ ηταν το Battlefield 2,αρα πρόσφορο έδαφος,αυτα
SpiritCrusher
07-05-2010, 22:24
Προτιμάς Treyarch από Infinity;
Fair enough, εφ'όσον γλύτωσες και τα έξτρα κλεψιμέικα και έγινε για τη παρέα καλά έκανες.
Το BC2 ναι μεν είναι battlefield αλλά είναι και Bad Company οπότε είναι μάχες μικρότερης κλίμακας από το BF2. Φαντάσου το MW2 με 32 άτομα, σε 6 φορές μεγαλύτερα maps με ελικόπτερα,tanks, buggies και fully destructible κτίρια/entities. Σε ενοχλεί ένας sniper σε μπαλκόνι; np ανατίναξε τον μαζί με το μπαλκόνι ή ακόμα καλύτερα αν έχεις c4 όλο το κτίριο. Αυτό κάνει και τα maps πιο δυναμικά μιας και γκρεμίζεις δέντρα/κτίρια και το map αλλάζει.
Επίσης δεν έχει prone για να μην πρήζονται αρχίδια.
Chillin Villain
08-05-2010, 23:04
Προτιμάς Treyarch από Infinity;
Fair enough, εφ'όσον γλύτωσες και τα έξτρα κλεψιμέικα και έγινε για τη παρέα καλά έκανες.
Το BC2 ναι μεν είναι battlefield αλλά είναι και Bad Company οπότε είναι μάχες μικρότερης κλίμακας από το BF2. Φαντάσου το MW2 με 32 άτομα, σε 6 φορές μεγαλύτερα maps με ελικόπτερα,tanks, buggies και fully destructible κτίρια/entities. Σε ενοχλεί ένας sniper σε μπαλκόνι; np ανατίναξε τον μαζί με το μπαλκόνι ή ακόμα καλύτερα αν έχεις c4 όλο το κτίριο. Αυτό κάνει και τα maps πιο δυναμικά μιας και γκρεμίζεις δέντρα/κτίρια και το map αλλάζει.
Επίσης δεν έχει prone για να μην πρήζονται αρχίδια.
τούμπανο :touched:
Είναι και τρελό πήξιμο όμως. Δηλαδή μέχρι να πάρεις τα πρώτα levels και να ξεκλειδώσεις μερικά gadgets θα ψοφάς χωρίς να καταλαβαίνεις από που σου ήρθε. Και είναι και πολύ imbalanced. Βέβαια το ότι καταστρέφεις τα πάντα και το ότι μπορείς να πάρεις 3 άλλους μαλάκες και να μπείτε σε ένα άρμα και να σαρώσετε ό,τι υπάρχει είναι από τις μεγαλύτερες κάβλες.
απο single player τι λεει το bc2?τοχω περασει στο pc αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα.
Λίγες ωρίτσες χαράς, το multi είναι όλα τα λεφτά με MMO feel. Κάνεις leveling, παίρνεις όπλα, gadgets κτλ.
SpiritCrusher
10-05-2010, 01:33
Ε από τη μπέτα που έπαιξα πάνω κάτω είναι ίδιο με το MW2 στο leveling.
Ναι, βασικά αυτός είναι ο λόγος που το'χω παρατήσει :P Μιλάμε το παιχνίδι είναι τρελό κάψιμο.
SpiritCrusher
17-05-2010, 13:31
Λοιπόν έχουμε και λέμε
Dedicated Servers
4 player coop
Θα μπορείς να οδηγάς οχήματα.
Μια χαρά ακούγεται αλλά
Raven μπλέκει με το Multiplayer κομμάτι
Θα κάνει 60ε.
meh.
http://www.youtube.com/watch?v=AlngyUF8ZiI
Χτες πήρα το Bad company επειδή το είδα και μου φάνηκε καταπληκτικό. Μετα απο 4 5 ωρες παιχνιδιού μπορώ να πω είναι απο τα χειρότερα που έχω παιξει. Ναι οκ εχει ολα αυτα που λέτε, αλλα τι να τον κάνω το ρεαλισμό όταν αδειάζω ολόκληρο γεμιστήρα στο κεφάλι του άλλου και αυτός επειδή είναι 34λβλ με σκοτώνει με μια σφαίρα? Αυτό και ΔΕΝ είναι ρεαλισμός!!! Μέχρι στιγμής μου έχει σπάσει δραματικά την πούτσα, έχω λιώσει για να πάω λβλ 2 και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν τόσο άδικο!!!
SpiritCrusher
20-05-2010, 21:29
Οφφ-τόπικ λοιπόν.
Οκ αν κάτσεις και βρεις το ποστ που είχα κάνει από τη 1η εντύπωση μου για τη μπέτα θα δεις πως έλεγα ακριβώς το ίδιο. Ώσπου έπιασα το νόημα. Κατ' αρχάς από όσο γνωρίζω πέρα από Unlocks δεν έχει καμία διαφορά το level σου με το level του άλλου, εκτός από την εμπειρία. Το παιχνίδι δεν είναι counterstrike, δεν είναι CoD που αδειάζεις και σφάζεις. Θέλει έλεγχο, burst και να μάθεις λίγο το όπλο σου. Να πούμε κιόλας πως όταν κυκλοφόρησε είχε και ένα πρόβλημα με κάποια hitboxes ή στο client hit prediction.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι αρχίζεις με το AEK, σωστά; Ωραίο όπλο από πλευράς δύναμης αλλά έχει μια αδυναμία. Βαράει στο γάμο του καραγκιόζη λόγω κλωτσίματος μετά τη 3η σφαίρα. Προσωπική εμπειρία: Είμασταν μέσα σε ένα δωμάτιο 2 άτομα οπότε έπαιζε 1vs1 κατάσταση. Και οι 2 αδειάσαμε το γεμιστήρα μας και η φάση κατέληξε σαν το σκηνικό από Pulp Fiction όπου πετύχαμε τα πάντα στο δωμάτιο πέρα από ο ένας τον άλλο, οπότε το γυρίσαμε σε sidearms (γιατι sidearm>reload) και εκεί ήταν καθαρά ποιος θα το κάνει πιο γρήγορα. Μετά από μερικά παιχνίδια που ψάχτηκα λίγο, έμαθα και μπορούσα να σκοτώσω μια χαρά.
tl;dr μην παίζεις σαν να είσαι δρομέας που με τη μία στέλνει όλες τις σφαίρες στο στόχο. Πήγαινε πιο προσεκτικά και πρόσεχε το πως πυροβολάς και θα είσαι οκ.
SpiritCrusher
10-08-2010, 01:09
Black Ops Multiplayer λοιπόν. Σαν mod του MW2 φαίνεται.
http://www.youtube.com/watch?v=h_fsM6LBi54&hd=1
SpiritCrusher
12-08-2010, 21:33
Μετά τα nightvision goggles που έδινε η Prestige του ΜW2, τώρα παίρνοντας αυτή του Black Ops παίρνεις
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/2/1/4/1/6/6/ss_preview_codbo_360_pe_spread__1_.jpg.jpg
Remote controlled RC-XD Surveillance Vehicle has a fully-functioning remote camera that transmits both TFT colour video and audio to its operator.
Έτσι για να γίνεις full voyeurάκιας.
Marillion
15-08-2010, 10:48
χαχα ρε μλκ δε παν καλα οι ανθρωποι.
BURNIN AMBITION
15-08-2010, 14:40
me vlepw na paizw gia panta call of duty 4
ta exoun gamhsei ola me tis malakiares tous thermal noob tubes ktl
Αυτοί που γαμάνε το παιχνίδι είναι τα καμπέρια και τα aimbots. Το πρώτο αντιμετοπίζεται λίγο αν δεν υπάρχουν τα killstreaks αλλά με τόσα μικρά μέσα πάντα θα παίζει καμπ. Πάντως αρχίζω και νοσταλγώ τα σπασμένα σέρβερς του 2 όπου αν καθόσουν ακίνητος για 1 λεπτό σε έκανε kick.
Το 4 καλό ήταν αλλά πλέον φαίνεται χάρτινο σε σύγκριση με το mw2.
BURNIN AMBITION
16-08-2010, 01:18
Αυτοί που γαμάνε το παιχνίδι είναι τα καμπέρια και τα aimbots. Το πρώτο αντιμετοπίζεται λίγο αν δεν υπάρχουν τα killstreaks αλλά με τόσα μικρά μέσα πάντα θα παίζει καμπ. Πάντως αρχίζω και νοσταλγώ τα σπασμένα σέρβερς του 2 όπου αν καθόσουν ακίνητος για 1 λεπτό σε έκανε kick.
ti les re me tosa kilstriks kai malakies den uparxei. oi kaloi paixtes sto 4 fainontai
SpiritCrusher
16-08-2010, 01:27
ε; γιατί στο 4 μια χαρά δεν τα έχει;
BURNIN AMBITION
16-08-2010, 04:33
e den exei paketa ena ekatomurio aeroplana ktl re su
http://www.youtube.com/watch?v=SFCf-NB8P-I
Chillin Villain
14-10-2010, 12:06
Χάρτινο με την έννοια ο,τι δεν κατάντησε μια κουραστική,overproduced μαλακία μέσα στο πρώτο τετράμηνο;
Συμφωνώ με αυτόν που είπε ο,τι το game το χαλάνε οι campers και συμπληρώνω ο,τι γενικά το χαλάνε οι παίχτες το MW2.
Όταν ΟΛΑ τα gamemodes μετατρέπονται σε tdm επειδή το κάθε 14χρονο μπαίνει για να δεί killstreaks,νομίζοντας ο,τι δε είναι και pr0 στα fps και γενικά να σπάσει αρχίδια/σπαμάρει,ε δεν.
CoD 4> MW2 by a long shot,μόνο και μόνο τόσες πωλήσεις παραπάνω που έκανε δείχνει ο,τι κάτι νερώθηκε για να γουστάρει και ο Γιωργάκης το αυτιστικό απέναντι απ'το σπίτι σου.
nothingman
14-10-2010, 12:34
και για τους tubers να πούμε κάτι άσχημο παιδιά, αυτοί είναι που με κενευρίζουν περισσότερο.
Druggernaut
14-10-2010, 12:39
Χειρότεροι μπάσταρδοι απο τους κάμπερς.Ειδικά το seek 'n destroy το γαμάνε που να τους μπει το tube στο κωλαράκι.
Chillin Villain
14-10-2010, 15:37
Γενικά,γαμώ το mw2 και το wasted potential του,αλλά ναι,tubers μίσος κλπ.
Έχω να παίξω καιρό,ακόμα παίζει το exploit με το OMA + DC + TUBE?
SpiritCrusher
14-10-2010, 15:43
Κοίτα, κατα την γνώμη μου ο μόνος λόγος για να παίξεις MW2 είναι το Seek n Destroy μιας και είναι μια καλύτερη έκδοση από το, απαρχαιωμένο πια, Counter-Strike. Άντε και κανένα Team Deathmatch (αν και πολλές φορές το SnD καταντάει έτσι, anyway). Για άλλα game modes κτλ υπάρχουν καλυτερα παιχνίδια από το ΜW2 και το 4.
To 4 είναι καλύτερο μόνο στο ότι έχει dedicated και άρα μεγαλύτερη ευελιξία (50 player maps :touched: ). Βασικά είναι τόσο σημαντικό αυτό, που το 4 άνετα περνάει το MW2.
Tubers είναι αυτοί με το grenade launcher rifle add-on σωστά; Αν ναι τότε όντως είναι άνετα ότι χειρότερο αν και φταίει το παιχνίδι που κάνει μια χειροβομβίδα να καθαρίζει τα πάντα σε απόσταση 12532 μέτρων. Επίσης κούραση οι καγκουροέλληνες, κοντράρουν tubers.
Chillin Villain
14-10-2010, 15:51
Επίσης κούραση οι καγκουροέλληνες, κοντράρουν tubers.
ΧΑΑΧΧΑ,ρε δεν υπάρχουν,παίζει να μην είχα συναντήσει πάνω απο 10 φορές Έλληνα που να μην είχε όνομα σε φάση MaKaRoS[GR] ELLAS-7-
το τι τσακωμοί δε στο chat δεν υπάρχουν,ήμουν παρόν σε ένα θεϊκό σερί αγώνων που σε κάθε lobby δυο τυπάκια 35+ χρονών τσακωνόνταν με ατάκες όπως:
-"ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;"
-"τι είπες ρε καριόλη,στα Σφατσιά πουτάνες σαν και σένα τις σφάζουμε,ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΚ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΣΙ ΠΑΝΑΖΙΑ ΣΟΥ"
priceless :touched:
συμφωνώ και στ'άλλα btw
SpiritCrusher
14-10-2010, 16:02
Ρε δεν έχω MW2, είχε το steam ΜW2 weekend όπου έπαιζες τσάμπα ένα σαββατοκυριακο για 2-3 μέρες και πήγα κι εγώ να δω τι λέει σε σχέση με το 4 κτλ. Συνολικά έπαιξα 5-6 ώρες, ε ήταν αρκετό. Όλη την ώρα MaKaRoI πάντου, παπάρες που επειδή είναι άντρες έβριζαν μόνο τους ξένους στα ελληνικά, 2 περίεργοι που επειδή δεν πρόλαβα να κάνω diffuse (σε ένα map που έπαιζα 1η φορά) άρχισαν τα λολ και νουμπ* και τέλος bonus βρίσιμο μεταξύ ελλήνων και κύπριων για το ποιος είναι έλληνας και ξένος και δεν σας θέλουμε.
*: Η εξαίρεση του τυπά που τους είπε "καλα μαλάκες είστε; Αφού δεν είναι ούτε level 10 και είναι free weekend, προφανώς και αρχισε τώρα", αλλά μουγκα οι ζαβοί γιατί δεν τους έκοβε :P
Όχι τίποτα άλλο αλλά κάτι λατομεία, αεροδρόμια κτλ είναι οκ maps και είχαν το γέλιο τους. Κρίμα δηλαδή.
Chillin Villain
14-10-2010, 17:15
Πολύ ντεκαβλέ και σπαστικοί οι Έλληνες λοιπόν,δεν είμαι εγω ο περίεργος που έχω βγεί άπειρες φορές απο game λόγω ατόμων.
ΜaKaRoI παντού ρε πούστη :bash:
Druggernaut
14-10-2010, 23:10
Πολύ ντεκαβλέ και σπαστικοί οι Έλληνες λοιπόν,δεν είμαι εγω ο περίεργος που έχω βγεί άπειρες φορές απο game λόγω ατόμων.
ΜaKaRoI παντού ρε πούστη :bash:
Παντού όμως,σχεδόν σε ό,τι game παίζω και έπαιζα θα υπήρχε ενα community/channel/κτλ ελληνικό με όλα τα ερεστικά αρχίδια απο την πατρίδα μας.(στο MW2 η ελληνική σημαία για άβαταρ δίνει και παίρνει)
Η αποκορύφωση του tubing που λέτε είναι κάτι παλικάρια( ?) που μαθαίνουν απ'έξω τα respawn points του αντιπάλου και παίρνουν άνετα 2-3 κιλλ με grenade launcher πάνω από κτίρια,γέφυρες,λαγκάδια.Αν πεθάνεις χωρίς να χεις δει καν αντίπαλο υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να'ναι απο tuber παρά από sniper.
Phantom Duck
14-10-2010, 23:13
noobtoob ρε βλάκενς.
http://callofduty.wikia.com/wiki/Nova_Gas
Druggernaut
15-10-2010, 20:26
Καλή φάση!
Τσεκ ολσο http://callofduty.wikia.com/wiki/Flamethrower_(attachment)
Chillin Villain
19-10-2010, 12:50
inb4 exploits
SpiritCrusher
30-10-2010, 02:16
http://www.youtube.com/watch?v=PCa-rhhgCZc&hd=1
Και κάπως έτσι αποφασίζουμε πως δεν επενδύουμε, αλλά περιμένουμε το download μπας και έχει καλό single player.
Phantom Duck
30-10-2010, 04:18
χαχαχα έχει χειρότερα γραφικά από το mw2 ή μου φαίνεται; από single πάντως το 5 ήταν γτπ, ελπίζουμε να έχει dedicated μπας και κρακάρουμε τπτ.
SpiritCrusher
30-10-2010, 04:27
Είναι όμως στο X360, όπως φαίνεται και από την κίνηση/κουμπιά, οπότε μάλλον θα έχει ολόιδια με το MW2 απλά εδώ δε φαίνονται τα hi-res textures. Στο PC θα είναι πιο οκ. Πέρα από το ολοιδιο στα γραφικά, στο παραπάνω βίντεο αν δεν έλεγε πως είναι το Βlack Ops ούτε που θα καταλάβαινες πως δεν είναι το MW2. Δηλαδή τίποτα δεν άλλαξαν.
Το 5 μου άρεσε σαν Singe Player και γενικά είχε καλό level design. Ναι δεν είχε το σενάριο του 4, αλλά έτσι και αλλιώς πρακτικά ήταν αναπαράσταση της τελευταίας φάσης του Β' Π.Π. και όχι καθαρό fiction. Το δε level στο αεροπλάνο ήταν υπέροχο.
Phantom Duck
30-10-2010, 04:31
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ EPISODE 3 ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΟΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΝ FPS
SpiritCrusher
30-10-2010, 04:33
Ε οκ άρα έχουμε 2 χρονάκια ακόμα οπότε ο Kotick προλαβαίνει να βγάλει άλλα 2 CoD :!:
BURNIN AMBITION
30-10-2010, 15:26
opoios thelei na tou skisw ton patoas to pei. se xbox e
thanai kalutero apo tyo mw2 alla san to cod 4 den...
Το 5 μου άρεσε σαν Singe Player και γενικά είχε καλό level design. Ναι δεν είχε το σενάριο του 4, αλλά έτσι και αλλιώς πρακτικά ήταν αναπαράσταση της τελευταίας φάσης του Β' Π.Π. και όχι καθαρό fiction. Το δε level στο αεροπλάνο ήταν υπέροχο.
για πείτε γουατδεφακ ιζ 5 γιατί είμαι νουμπ κ γουστάρω σινγκλ πλέηερ κι έχω χάσει τη μπάλα γενικά με όλαυτά που λέτε.
(κι αν υπάρχει mac version)
SpiritCrusher
30-10-2010, 16:32
Call Of Duty: World At War
Βγήκε μετά το Call Of Duty 4: Modern Warfare οπότε πρακτικά είναι το 5ο. Το δε MW2 είναι το 6.
Το Black Ops το κάνει η Treyarch που έκανε και το WaW (ακα 5ο) τα MW τα είχε κάνει η Infinity Ward.
SpiritCrusher
01-11-2010, 22:36
Για το θέμα των γραφικών: Στο Χ360 θα τρέχει σε 1024x600 @ 60 FPS. Δεν είναι HD εξ ου και το περίεργο του βίντεο. Αλλά οκ, λένε πως στις κονσόλες τρέχουν σε τέτοια ανάλυση από το CoD 4, οπότε στο PC θα έχουμε τα γνωστά γραφικά από το MW2.
http://www.youtube.com/watch?v=ZB1JQ_tfbHM
BURNIN AMBITION
06-11-2010, 01:40
χαιρομαι που εχω jtagκονσολα χβοχ και παιχω μοντιντ βερσιον φρι φορ ολ σε ολους τους χαρτες με αντιπαλους μποτακια σε βετεραν δυσκολια τα οποια ρε πουστη δε λαθευουν ποτε. τρελη προπονηση για οταν θα αγορασω το αυθεντικο να παιζω λαιβ. θα σας σκισω το πατουρι
SpiritCrusher
06-11-2010, 02:28
Παίζεις με pad και aim assist όμως, trololololol.
Επίσης δεν ήξερα ότι ο Kobe είναι tuber :!: Εξηγεί πολλα.
BURNIN AMBITION
06-11-2010, 04:27
trololo de vazw aim assist
ase pou sto live den uparxei aim assist
pare ena xbox na se karatomhsw
noob tuber o kobe? malista
trololololololololololo
06-11-2010, 06:16
http://www.youtube.com/watch?v=3NPVanOe59Y
http://www.youtube.com/watch?v=ly_lqpzbaPM
SpiritCrusher
08-11-2010, 04:30
Υπέροχα comments σε αυτό το site
http://www.codblackopsnews.com/
-Lol enjoy your lag filled matches dude, I’m going to be enjoying myself on Black ops dedicated servers, completely hack and lag free.
-yea, i got PS3 too, its really laggy sometimes
-I have MW2 for PS3and 360. I have had more problems with lag on 360 than PS3. It’s not my Internet connection for sure. (I work for the cable company here and have the best speeds we offer). I think it’s cause every pre pubecent kid in the world is playing on 360. That’s my guess.
-only nerds and losers argue about lag. PC’s are for virgins anyways. Those guys don’t get laid at all.
-i would prefer a bit of lag and the console experience rather than some rubbish pc game
-it funny how the xbox 360 was made for online so it has less lag and ps3 wasent
-funny how your a fucken idiot
-Xbox, PS3 or PC, its stil the same goddamn game. Now stop bitching so much about it.
-Eat my cock you greasy bastard
Επίσης Call Of Duty Black Ops - CloneDVD-P2P
SpiritCrusher
08-11-2010, 22:02
http://www.youtube.com/watch?v=BDni1MBYN4s&hd=1
Ok, ψήνομαι να πάρω ΜW2 μόνο και μόνο για να κάνω αυτό.
SpiritCrusher
09-11-2010, 16:01
Black Ops λοιπόν
http://ps3media.gamespy.com/ps3/image/object/143/14349500/crow.jpg
7 ώρες single player λέει.
αποτι ακουω παντως αν και κλασσικα συντομο,εχει το καλυτερο campaign απο τα τελευταια cod.
BURNIN AMBITION
09-11-2010, 16:32
ti theos
hahaahha tha to kanw kai egw
twraaaaaaaaaa
SpiritCrusher
09-11-2010, 21:26
Skidrow.
3o chapter sto 360.Kalo dixnei.O fotismos fenetai veltiomenos se sxesi me mw2, kata ta alla rambo fasi :D
Ta nea modes sto multi ta perasa apo mia fora, auto me ti fasi pou allazeis opla me ka8e kill mou fanike poli kalo.To one bullet left kai to allo me to tomahawk 8eloun sini8ia.8a dixei.Gia 0 prosdokies pou eixa psilokala xekinaei.
Teliose xtes.Arketa kalo itan.To sp mou fanike kalitero apo tou mw2.Apo tin alli exw na pexw mw2 apo otan vgike :P
Zombie mode kai dead ops mode omorfa episis.Pos to pa8an kai valan periexomeno tzaba.Kala sto mp i frasi pou leei Play MP for Free with every copy of Black ops exei poli plaka.6miria proti mera leei ,aneta boroun na valoun sindromi pleon (kai na fane X) oi tipoi.
PS3 poli kraximo vlepw sta nets. 960x544 analisi kai framedrops se -20fps leei sto digital foundry :S Krima pantws giati ta proigoumena den eixan teties diafores kai to multi einai etsi ki alliws rigmeno se grafika.Se simia plisiazei cod4.
SpiritCrusher
11-11-2010, 22:07
Ye, είναι ο μόνος τρόπος να μείνει στα 60 fps και να έχει το σωστό CoD feeling στο multi. Οπότε στο PC είναι οκ.
Ελπίζω να μπορούν οι της treyarch να κάνουν νέο engine γιατί αυτό μάλλον δεν τραβάει άλλο και πάντα το engine το έκανε η IW.
Που είναι ο ναθινμαν να μας πει πως του φαίνεται το multi;
nothingman
12-11-2010, 16:10
το sp θαρρώ γαμάει. δλδ δε γαμάει, ΓΑΜΑΕΙ.
οι χάρτες του multi δε μου αρέσουν τόσο αλλά γενικά έχω ασχοληθεί ελάχιστα ως τα τώρα. μόλις μάθω τα κόλπα να δώκουμε ένα ραντεβού σε έναν κάποιο σέρβερ να δούμε ποιος τον έχει μεγαλύτερο.
Mitsmann
12-11-2010, 16:12
δε θα προλαβεις ουτε την σκανδαλη να χαιδεψεις.
nothingman
12-11-2010, 16:20
θα το φας από τη σέντρα.
nothingman
12-11-2010, 16:20
ουπς, λάθος φόρουμ!
Mitsmann
12-11-2010, 16:33
θα εισαι το καμπερι στην περιοχη μου αποψενες?
SpiritCrusher
12-11-2010, 20:07
Οκ ήταν το sp αλλά το τέλος ήταν
το πιο ξενέρωτο από όλα τα CoD, δηλαδή κανένα climax ή τίποτα. Τουλάχιστον δεν το έκοβε στη μέση όπως το MW2
Επίσης λολ, η Σταυρούλα κυνηγάει όλα τα ποστς μιτς και τα μουτζώνει; Τι παίζει;
BURNIN AMBITION
12-11-2010, 22:13
re kaneis de paizei se xbox?
na fate poutsa kai emetous?
BURNIN AMBITION
13-11-2010, 03:32
http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/11/demotivational-posters-hello-girls.jpg
Agoraphobic_S.I.
14-11-2010, 12:52
Έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση και κρακ αλλά μόλις το πατάω μου βγάζει "Steam must be running to play this game". Τι κάνω.
SpiritCrusher
14-11-2010, 14:30
..κάτι λάθος. Ή δεν έβαλες όλα τα αρχεία του κρακ ή δεν έχεις το skidrow ?
Black Ops 1.03 Patch Notes:
- Tomahawk now doesn't bounce and instead will imbed itself into walls and floors.
- AK-74u damage reduced by one bullet at all ranges
- MP5k damage reduced by one bullet at close range
- G11 damage reduced by one bullet at all ranges
- Nova Gas now drains health 25% slower
- AK-74u accuracy changed to that of the MPL
- Crossbow normal bolts are now available in multiplayer
- Fixes to the matchmaking system (PS3 and PC)
οσοι το τερματισατε
τελικα ο mason σκoτωσε τον kennedy?ναι μεν το αφηνει να εννοηθει αλλα απο την αλλη καπου σκαλωνει οταν τα βαλεις ολα μαζι μεχρι την φαση που πνιγεις τον dragovic και σου λεει το "tried?"
δλδ αν οντως το εκανε,πως διαολο βρισκοταν στην επιχειρηση;
SpiritCrusher
01-12-2010, 11:48
^ Dunno lol!
bonus
http://www.youtube.com/watch?v=4Nv13PQWS5E&hd=1