PDA

View Full Version : Τραβις απο (παλιο) 9

Rwxamhs
30-04-2010, 16:14
Πληρωνω καυτο παραδακι σε οποιον τα εχει ΟΛΑ!
Δινω ρεσπεκτ σε οποινα δωσει λινκ για cbr η PDF η κατι συναφες τεσπα
Αν ειναι η γαλλικη εκδοση, δεν τρεχει καστανο!

Cheers!

Phantom Duck
30-04-2010, 16:39
καλύτερο κόμικ έβερ :touched:

γενικά δε βρίσκοντα με τίποτα στα νετς, ούτε καν πληροφορίες. το πάσχα στη γαλλία έβρισκα τα άλμπουμς κι έναν τόμο με τον πρώτο κύκλο αλλά έκανε κάτι σε φάση 80€ και το άφησα (αν είχε όλα τα τεύχη θα το 'ψηνα".

Rwxamhs
30-04-2010, 16:42
Οχι ρε μαλακα, πολλα τα λεφτα, ακομα και ολα να τα χε!
Ωραιο κομικ ηταν, για πληροφοριες κατι ειχε παρει το ματι μου πριν ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ στα γαλλικα μονο.
Τεσπα, one can only hope!

by_the_way
30-04-2010, 17:37
Τα ίδια κι από δω, τα ψάχνω πολύ καιρό, στο νετ δεν υπάρχουν με τπτ... Στη Γαλλία είναι big hit γιατί τα βλέπω παντού, αλλα έχουν 12Ε το ένα :P Μέχρι τώρα έχουν βγει 10 νομίζω..Αυτά.

Rwxamhs
30-04-2010, 17:37
Αγγλικη μεταφραση παιζει;

by_the_way
30-04-2010, 18:29
Όχι, δεν έχω πετύχει μετάφραση, όλα στο πρωτότυπο είναι..

Parasight
01-05-2010, 10:05
Πού το θυμηθήκατε, φανταστική διαστημική περιπέτεια. Έκοβα τις κεντρικές σελίδες του 9 όπου ήταν ο Travis και τις κρατούσα ξεχωριστά σε ντοσιέ για να το έχω ολόκληρο. Νομίζω είχα κρατήσει ολόκληρες τις 2 πρώτες ιστορίες. Τώρα δε νομίζω να τα έχω πια κάπου δυστυχώς.

by_the_way, στη Γαλλία είσαι και το βλέπεις να κυκλοφορεί; Ξέρεις αν υπάρχει για online αγορά κάπου; (δε βρήκα κάτι με search)

fandango
01-05-2010, 10:36

φίλε ρωχάμη, έχω όλα τα τεύχη του 9, άρα και τα Τράβις (μάλλον,επιφυλάσσομαι μήπως το 9 έχασε κάτι) τα έχω ΟΛΑ.

περιμένω οδηγίες για να βρεθούμε και να μου δώσεις τα λεφτά μου, ευχαριστώ.

by_the_way
01-05-2010, 11:23
Πού το θυμηθήκατε, φανταστική διαστημική περιπέτεια. Έκοβα τις κεντρικές σελίδες του 9 όπου ήταν ο Travis και τις κρατούσα ξεχωριστά σε ντοσιέ για να το έχω ολόκληρο. Νομίζω είχα κρατήσει ολόκληρες τις 2 πρώτες ιστορίες. Τώρα δε νομίζω να τα έχω πια κάπου δυστυχώς.

by_the_way, στη Γαλλία είσαι και το βλέπεις να κυκλοφορεί; Ξέρεις αν υπάρχει για online αγορά κάπου; (δε βρήκα κάτι με search)

Parasight ναι, είμαι Γαλλία αυτό τον καιρό. Online μπορείς να τα βρεις όλα στο γαλλικό άμαζον (http://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_noss?__mk_fr_FR=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=travis+tome+&x=0&y=0), όπου ίσως πετύχεις και καλές τιμές σε μεταχειρισμένα αν ενδιαφέρεσαι!

Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν τα 2 (ή τρία δε θυμάμαι) πρώτα Τράβις έχουν βγει σε άλμπουμ από το 9, εκδόσεις ελευθεροτυπία κλπ. και γενικά βρίσκονται εύκολα σε βιβλιοπωλεία.

metamelia3
01-05-2010, 16:08
ρε fandango γιατι δεν τους τραβας ενα σκαναρισμα να φαμε ολοι;

κι εγω θελω την χρυση πολη απ'το τριτο και μετα. τα δυο πρωτα τα βρηκα ονλαην. και τα αρπαχτικα. γενικα, σκαναρετε ειναι υγιες!

fandango
01-05-2010, 19:11
πρώτον, δεν έχω σκάνερ. ας πούμε ότι ξεπερνάμε το εμπόδιο.
δεύτερον, είπα ότι έχω όλα τα τεύχη του 9. αυτό σημαίνει ότι τα έχω μέσα σε 3 κούτες που τις έχω κάτω απτο κρεβάτι γιατί δεν χωράνε πουθενά πλέον. δυστυχώς, δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη να φάω μια μέρα για να ψάχνω όλες τις ιστορίες που θέλετε και μετά να ψάχνω τρόπο να τις σκανάρω. ξέρω, είμαι ένας άκαρδος μπάσταρδος.

Rwxamhs
03-05-2010, 11:02

Parasight ναι, είμαι Γαλλία αυτό τον καιρό. Online μπορείς να τα βρεις όλα στο γαλλικό άμαζον (http://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_noss?__mk_fr_FR=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=travis+tome+&x=0&y=0), όπου ίσως πετύχεις και καλές τιμές σε μεταχειρισμένα αν ενδιαφέρεσαι!

Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν τα 2 (ή τρία δε θυμάμαι) πρώτα Τράβις έχουν βγει σε άλμπουμ από το 9, εκδόσεις ελευθεροτυπία κλπ. και γενικά βρίσκονται εύκολα σε βιβλιοπωλεία.

Thanks για το λινκ, ηρθε η ωρα να παρω γαλλικο λεξικο μαλλον!
Εννοειται οτι τα εχω τα 2 που βγηκαν (πιο σωστα τα ειχα αλλα ΟΚ).

pixies
03-05-2010, 12:16
apo aggelia filou:

Πωλουνται τα τευχη 1-463 του 9 της Ελευθεροτυπιας (όλα μεχρι τον ιουνιο δλδ).
Τιμή 300€ για όλα, ή τμηματικά τιμη συζητήσιμη.

Rwxamhs
04-05-2010, 02:17
Πολλα τα 300. Τα 9 ειχαν και πολυ σαβουρα μεσα, για την οποια δεν ενδιαφερομαι.
Στειλε σε ΠΜ contact details, cheers!

fandango
10-05-2010, 10:23

φίλε ρωχάμη, έχω όλα τα τεύχη του 9, άρα και τα Τράβις (μάλλον,επιφυλάσσομαι μήπως το 9 έχασε κάτι) τα έχω ΟΛΑ.

περιμένω οδηγίες για να βρεθούμε και να μου δώσεις τα λεφτά μου, ευχαριστώ.

το παραπάνω ποστ μου ήταν χιουμοριστικό, επειδή ο ρωχάμης είπε ότι θα πληρώσει όποιον τα'χει όλα, δεν είπε δηλαδή ότι θέλει να τα αγοράσει, και πήγα να κάνω αστειάκι, που προφανώς δεν έπιασε, αν κρίνω από το πμ του ρωχάμη, oh well.

japol
17-05-2010, 03:23
Γεια σας παιδια! Εκανα Register στο Forum μονο και μονο για να απαντησω.Δειτε λιγο αυτο το Link http://download.f60s.com/forums/t/520477.aspx . Μη με ρωτησετε πως το βρηκα γιατι δε Θυμαμαι.Παντως το εψαχνα πολυ καιρο.Ελπιζω παντως καποια στιγμη να τα εκδωσουν και τα υπολοιπα τευχη εκει στην ελευθεροτυπια καθοτι δε ξερω για σας αλλα δε μιλαω γαλλικα.Ειναι παντως γαματα κομικ.

Parasight
17-05-2010, 11:15
Ωραίος ο φίλος!
Αλλά πρέπει να θυμηθείς ε, δεν παίζουμε με αυτά.

rudie
17-05-2010, 13:28
erxomoun na postarw oti yphrxe mia xara sto net, sta galika omws. eixa vrei olous (nomizw) tous tomous se cbr, pou htan ena kefalaio parapanw aposo eixe dhmosieusei to 9. de mporesa na ta diavasw gt de kserw gri galika kai tsatistika, to epsaxna ligo twra kai de to vrhgka,malon htan ston palio sklhro pou phre poulous.

to link pou edwse o/h japol zhtaei access.

Parasight
17-05-2010, 13:43
Τίποτα δε ζητάει, τα κατέβασα μια χαρά από rapidshare.

rudie
17-05-2010, 16:51
sorry lathos mou. genithika anaphros.

by_the_way
17-05-2010, 17:11
thanx a lot japol!

Rwxamhs
17-05-2010, 18:53
Γεια σας παιδια! Εκανα Register στο Forum μονο και μονο για να απαντησω.Δειτε λιγο αυτο το Link http://download.f60s.com/forums/t/520477.aspx . Μη με ρωτησετε πως το βρηκα γιατι δε Θυμαμαι.Παντως το εψαχνα πολυ καιρο.Ελπιζω παντως καποια στιγμη να τα εκδωσουν και τα υπολοιπα τευχη εκει στην ελευθεροτυπια καθοτι δε ξερω για σας αλλα δε μιλαω γαλλικα.Ειναι παντως γαματα κομικ.

Τιποτα αδερφε, με εκανες μαγκα!
:pink: Χ 1000