View Full Version : Fiat 500 1.4 auto μαύρο 2008
Dragonlord
19-04-2010, 10:20
Λοιποοόν αποφασίσαμε να αλλάξουμε τουτού, οπότε τούτο θα πουληθεί. Το θέμα είναι ότι το καινούργιο θα έρθει σε 3-4 μήνες, οπότε θα αρχίσουμε να ψάχνουμε αγοραστή για το φιατάκι σε κανα δίμηνο, αλλά είπα να το βάλω εδώ για να κάνετε τα κουμάντα σας όσοι μπορεί να ενδιαφέρεστε. Λοιπόν το αμάξι είναι ουσιαστικά φουλ εξτρα, δηλαδή έχει σειριακό ημιαυτόματο κιβώτιο, ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου, καθρέπτες με χρώμιο, θύρα usb για να παίζει στικάκια με mp3, σύνδεση bluetooth για κινητό (μιλάς με ανοιχτή ακρόαση από το ηχοσύστημα), λευκό δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος/bluetooth, ορίτζιναλ χοντρά πατάκια, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ρεζέρβα (κανονικά έχει κιτ επιδιόρθωσης), γενικά έχει τα πάντα όλα. Είναι 1.400 16βάλβιδο με 100 άλογα. Ο μόνος λόγος που το αλλάζουμε είναι ότι, ενώ είναι ιδανικό για πόλη (μήκος 3.55 αν θυμάμαι καλά), τελικά βγαίνουμε πολύ συχνά στην εθνική (έχουμε κάνει περίπου 30.000 χλμ) και δεν είναι ό,τι πιο άνετο για ταξίδια, θα πάρουμε κάτι μεγαλύτερο. Γενικά είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει βγάλει κάτι σοβαρό (μόνο ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος του αυτόματου κιβωτίου ήταν προβληματικός από το εργοστάσιο, αλλά αλλάχτηκε πάνω στο μήνα). Έχει 2-3 βαθουλωματάκια (που έγιναν με μικρή ταχύτητα σε φάση παρκαρίσματος) αλλά δε φαίνονται πολύ και κατά τα άλλα είναι ατρακάριστο. Το παραλάβαμε Αύγουστο του 2008, οπότε αν το πάρει κάποιος τον Ιούνη θα έχει ακόμα 2 μήνες εγγύηση (το σέρβις του είναι ετήσιο και έχει γίνει κανονικά σε αντιπροσωπεία). Το είχαμε πάρει 16.390 αν θυμάμαι καλά (και θυμάμαι ότι λίγο μετά είχαν ανέβει οι τιμές των εξτρα, δεν ξέρω τώρα τι παίζει από τιμές) και ζητάμε 12.800. Αν ενδιαφέρεται κανείς ή έχει ερωτήσεις τις κάνει εδώ ή με πμ. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και πικς.
Amnesiac.
19-04-2010, 10:26
Τι σκέφτεστε να πάρετε;
Dragonlord
19-04-2010, 10:30
Κλείσαμε vw golf plus 1.4 dsg, θα δώσουμε προκαταβολή τα χρήματα που θα πάρουμε από το 500άκι και καμιά τριετία δόσεις.
Με τα 122 ή με τα 160 άλογα ? Γαμάτη επιλογή nevertheless. Το έχει φίλος και είναι υπερευχαριστημένος.
Amnesiac.
19-04-2010, 10:32
Πάλι καλά που δεν περίμενες να κυκλοφορήσει εκείνο το έκτρωμα που είχες ποστάρει.
Μεγειά!!
Πόσο πήγε συνολικά;
Dragonlord
19-04-2010, 10:37
122, στο 160άρι έπαιζε να μας πιάσει φόρος πολυτελείας. Επίσης μας είπαν στην αντιπροσωπεία ότι έχει πιο ομαλή λειτουργία το 122άρι και το οδήγησα κι εγώ και μου είναι παραπάνω από επαρκές, δεν τρέχω, μόνο ρεπρίζ θα ήθελα καλύτερες από το 500άκι για προσπεράσεις και το 122άρι θα με καλύψει σε αυτό λόγω τούρμπο. Θα έρθει κάπου στα 26000 :X αλλά με 1000 έκπτωση (ευτυχώς τον έχουν πιει οι αντιπροσωπείες με την κρίση).
enitharmon
19-04-2010, 17:37
Κλείσαμε vw golf plus 1.4 dsg, θα δώσουμε προκαταβολή τα χρήματα που θα πάρουμε από το 500άκι και καμιά τριετία δόσεις.
τι χρώμα θα είναι αυτό που θα πάρετε ρωτάει ο αμνήζιακ
Amnesiac.
19-04-2010, 18:34
eni έχω εξελιχθεί, μη με βλέπεις έτσι. Σε ένα χρόνο από τώρα θα είμαι το μεγαλύτερο καγκούρι εδώ μέσα (αν και ο αττίλα είναι δυνατός ανταγωνιστής).
Dragonlord
21-04-2010, 18:41
Μόλις υπολόγισα πόσο θα έκανε με τις σημερινές τιμές:
500 1.4 100hp 16V Lounge
Βασική τιμή
14850
Τελική Τιμή
16885
Πληροφορίες
Χρώμα Μαύρο Crossover
€ 360
Ζάντα ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18 ΑΚΤΙΝΩΝ 15'' - ΕΛΑΣΤΙΚΑ 185/55
€ 0
ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (14") € 85
ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑ "500" € 155
ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ € 105
ΗΛΕKΤΡΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ SKYDOME € 310
AYTOMATO ΚΙΒΩΤΙΟ DUALOGIC € 1020
(συν τους αισθητήρες που ήταν δώρο, συν κανα πεντακοσάρικο για προετοιμασία αυτοκινήτου και πινακίδες/τέλη)
mindtakis
21-04-2010, 20:45
SOU PROTEINO ZANTES SIENA, SE HIGHLINE EKDOSI GIA NA EXEIS DOREAN SPORT PAKETO SE ANARTISEIS (ISOS KAI PIO ''FIME'' TZAMIA ANALOGA TO XROMA) KAI OPOSDIPOTE NA PLIROSEIS EXTRA GIA ESP! FILIKA PANTA.....
Στον μελλοντικό αγοραστή?
Dragonlord
22-04-2010, 00:40
Α, ευχαριστώ τον mindtakis για την πολύτιμη συμβολή στο thread, καθώς μου θύμισε να αναφέρω ότι έχει και esp το 500άκι.
Όσο για το golf, αρκετά κάνει στην comfortline, δεν πάω στη highline, επίσης δε με νοιάζουν οι σπορ αναρτήσεις και esp επίσης έχει.
ποσο καθυστερημενος οτιναις πρεπει να εισαι για να παρεις ''μοδατο'' μινι...αι γουοντερ
Dragonlord
22-04-2010, 08:45
Το ξέρω ρε γαμώτο, αλλά δεν μπορώ, έχω το ΤΡΕΝΤ μέσα μου, το αμάξι να φανταστείς δε μου άρεσε ιδιαίτερα, ούτε που το είχα δει για την ακρίβεια, μπήκα απλά στον παζαρόπουλο και είπα "θέλω ό,τι πιο μοδάτο έχετε".
Phantom Duck
22-04-2010, 22:58
ο παζαρόπουλος δε χρεωκόπησε και όσοι δώσαν προκαταβολή παίρνουν τ' @@ μου γιατί η κοσμοκάρ δεν τα προωθεί;
Dragonlord
23-04-2010, 01:36
Ναι, εγώ έλεγα για όταν πήρα το φιατάκι το 2008. Τώρα από ό,τι έχω καταλάβει, αν και δεν έχει χρεωκοπήσει θεωρητικά, χρωστάει λεφτά στην κοσμοκάρ (vw) και σταμάτησε να του δίνει απλήρωτα αμάξια, αλλά υποτίθεται κάπως τα έχουν βρει για την ώρα. Πάντως το golf δεν το πήρα από εκεί.
να υποθεσω οτι εχεις βαλει αγγελια στα γνωστα?
κι οτι εδω το κανεις για να γνωστοποιησεις ποσο χαιβανι ησουν που το πηρς;?
δικο σου το μαγαζι εσυ 3ερεις
Dragonlord
23-04-2010, 02:14
Να υποθέσω ότι σε ενδιαφέρει το αμάξι ή ότι απλά δεν έχεις ζωή;
να υποθεσεις πεταμενα ευρα του ΜΠΑΜΠΑ σε ενα πεζω 206 για την πιπιτσα...
τι εννοεις ζωη? αντισταση στον δρομο και στο σπιτι θαλπωρη στο τζακι?
απο τετοιο δεν εχω ζωη
Dragonlord
23-04-2010, 02:38
Ωραία, εγώ και τα 2 αμάξια με δικά μου λεφτά τα πήρα, το 500άκι δεν το μετάνιωσα γιατί είναι το ομορφότερο αμάξι που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (και μέσα και έξω), το βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, απλά με κούρασε στην εθνική. Το ίδιο θα γινόταν αν είχα πάρει χιουντάι ίδιου μεγέθους. Ελπίζω να σε κάλυψα. Επίσης λυπάμαι αλλά οφείλω να σε πληροφορήσω ότι δεν είσαι αστείος/γραφικός/καλτ μορφή ή ό,τι άλλο νομίζεις γράφοντας σα λοβοτομημένος, οπότε αφού δε σε ενδιαφέρει το αμάξι τι θα έλεγες να μας αδειάσεις τη γωνιά από το συγκεκριμένο θρεντ, καλή ιδέα;
pousth. twra pou phra amaksi to poulas !
γράφοντας σα λοβοτομημένος
xaxaxaxaxax, post of the day
Dragonlord
28-04-2010, 00:16
οκέι, αποφασίσαμε να το δώσουμε και άμεσα αν βρεθεί αγοραστής, πικς εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/696015/
Λολ αυτό είναι το δικό σου ? Το κοιτούσα σήμερα έχω φίλο που ενδιαφέρεται, του το είχα αναφέρει όταν άνοιξες το θρεντ αλλά θέλει να παίξει κάτω απο 10κ.
Ολόκληρη έκθεση. Βιάζεσαι να πας να πάρεις το Γκολφάκι α ?
Dragonlord
28-04-2010, 07:58
Μωρέ και που βιάζομαι δε θα έρθει νωρίτερα, σε 3μιση μήνες θα έρθει, απλά κανόνισα στο μεταξύ να πάρω το ένα από τα αμάξια των δικών μου και σκέφτηκα ότι καλύτερα θα είναι για τον αγοραστή να έχει 4 παρά 2 μήνες εγγύηση. Πάντως παίζει και ενδεχόμενο δόσεων μέσω τράπεζας, ο αντιπρόσωπος της vw μού είπε πως μπορεί να κανονίσει δάνειο αν βρω αγοραστή που δεν τα έχει ντούκου. Αν δε βρεθεί αγοραστής θα τη ρίξω λίγο την τιμή, αλλά δεν παίζει να φτάσω στα 10, το πήρα κοντά 17, κρίμα είναι.
Dragonlord
01-05-2010, 12:28
δωδεκάμιση να φεύγει
Dragonlord
09-05-2010, 22:18
Το αγόρασαν από το ράδιο αρβύλα, λολ.
Dragonlord
10-05-2010, 07:25
Δεν έχει και πολλά να πω, το είδαν στο car.gr, πήραν τηλέφωνο, Πέμπτη ανεβήκαμε Θεσσαλονίκη, Παρασκευή έγινε η μεταβίβαση και γυρίσαμε. Κάτσαμε κάπου μία ώρα στο κέντρο, γι'αυτό και δεν ενημερώσαμε. Το στούντιο του imagine είναι ο ωραιότερος χώρος εργασίας που έχω δει και γενικά όλοι φαίνονται γαμώ τα παιδιά. Γνωρίσαμε και span63 :headbang: