PDA

View Full Version : Joe Bonamassa appreciation declaration

casshern
16-04-2010, 20:30
Με αφορμή αυτό:

http://i40.tinypic.com/33op854.jpg

Αυτά:

Release Date: Mar 23, 2010
Recording information: Black Rock Studios, Santorini, Greece

Joe Bonamassa (vocals, guitar);
Manolis Karadinis (bouzouki);
David Woodford (saxophone);
Thanasis Vasilopoulos (clarino);
Lee Thornburg (brass);
Rick Melick (keyboards);
Bogie Bowles, Anton Fig (drums, percussion)

...και κάτι τέτοια:

KP1qHPnuDaUXLJAIZgVuDo

Πείτε πόσο γαμάει. Γενικά ρε παιδί μου. Πέρα από πατριωτικές κορώνες :!:

morphine
16-04-2010, 21:51
πήγαμε και τον είδαμε το δεκέμβρη στο κύτταρο και ο άνθρωπος ήταν εκπληκτικός (και η μπάντα του το ίδιο). Εντάξει τα κλαρίνα είναι λίγο περί ορέξεως, αλλά ο τύπος έβγαλε το πρώτο του άλμπουμ στα 17 του, πριν 16 χρόνια, υπήρξε παιδί-θαύμα, έπαιζε λάηβ από τα 12 του και τέτοια.

I appreciate :thumbsup:

shora
16-04-2010, 22:38
να πω την αληθεια, το μπλακροκ δεν μ' αρεσε οσο οι μπαλαντες του χιενρι, oι πατριωτικες κορωνες χαλαν το κομματι και αποτι θυμαμαι υπαρχουν και αλλου. επισης το ομοτιτλο αυτο στουντιο (http://www.blackrock-studios.com/) στη Σαντορινη ειναι το καλυτεροτερο στουντιο εβερ. κριμα ομως που δεν πηγα στο λαηβ, γιατι ειναι στανταρ αποδοσεις αυτες.

Coroner
17-04-2010, 13:54
Γαμάτος ο Bonamassa. Τώρα τελευταία ασχλήθηκα και γούσταρα πολύ.

Rush
17-04-2010, 14:48
Wraios o Joe. Empneysh kai wraio paikshmo.Makari na ksanar8ei mpas kai aksiw8w na ton dw.

casshern
06-10-2010, 11:49
Glenn Hughes
Joe Bonamassa
Jason Bonham
Derek Sherinian
:roll:
:rofl::rofl:

axvHUqb7epI

Το αν θα γαμεί λίγο ή πολύ, μένει 21% να αποδειχτεί(από λίγο μάτι που πήρα στο yt, παίζει και αρκετό ψωλάρισμα πάντως), αλλά για να είμαστε ον τόπικ,
πρέπει να βρούμε μια γκόμενα σ'αυτό το παιδί.

chris_boss
06-10-2010, 13:36
βοήθα λίγο με το αστείο της υπόθεσης και το πως γινόμαστε ον τόπικ;

casshern
06-10-2010, 14:47
Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Τζο, έστω και αν η (γαμηστερή) Μπαλάντα του Ανρί είναι σχετικά φρέσκια. Το εν λόγω πρότζεκτ μου βγάζει μια Dream Theaterίλα, θα μου πεις Derek Sherinian -cpt Obvious- αλοίμονο, αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ας μην βγάζει 1,37 δίσκους το χρόνο στην τελική, ας κάνει και λίγες διακοπές βρε αδερφέ, μακριά από νησιά με στούντιο ηχογραφήσεων μόνο.

Ον τόπικ, σου αρέσει ο Τζό?
Λίγο που άκουσα αυτό το τελευταίο, χμ. Έχει και εκτέλεση Medusa που μετράει, βέβαια.

chris_boss
06-10-2010, 14:55
Ναι μου αρέσει, ήμουν και στο εκπληκτικό του λάιβ πέρσι. Το τελευταίο πρότζεκτ το άκουσα μια φορά στα πεταχτά και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη. Αλλά Dream Theaterίλα από που κι ως που; Επειδή παίζει ο Σερίνιαν; Έχει μεγάλο παρελθόν σε πιο στρέητ ροκ δουλειές για να τον περνάς αποκλειστικά για πλαστικό προγκ.
Σοβαρά τώρα, το Black Rock ήταν το κακό και οι BCC το χειρότερο;

Dr.Gonzo
06-10-2010, 15:19
Πωπω ρε σεις, τι μου θυμησατε τα Black Rock Studios!.... Σούπερ-μοντέρνο, κυριλέξ στουντιάρα στην ...Σαντορίνη;
Κοιτάς από το παράθυρο και συνειδητοποιείς οτι βρίσκεσαι σε ένα από τα μαγευτικότερα σημεία του Συμπαντος;
(*δεν ειμαι τοπικιστης, αν εχετε παει και δεν σας εχει παρει το μυαλο αυτος ο τοπος, το θεμα γινεται "περι ορέξεως")

Σε κατι αλλο εξίσου offtopic:
Τζο Μποναμασας κιθαρ κολεξιον:
http://i47.tinypic.com/25hl7ya.jpg

Coroner
06-10-2010, 15:30
Τι theaterila μωρέ...

casshern
06-10-2010, 15:30
Καταρχήν, ελπίζω να μη με τρολλάρεις, γιατί είναι η ώρα του φαγητού, ε.

Λοιπόν, από τον Τζόε περιμένω χρόνια τώρα να βγάλει την προσωπική του blues rock δισκάρα που θα με κάνει να ανατριχιάζω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η φάση με τα πειράματα, τα μπουζούκια, τις διασκευές και τα σούπεργκρουπ, είναι καλή για ξεγκάβλωμα, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της.

bonamassa-7

edit: προς chris boss προφανώς

επίσης, από μπαμπινιώτη:

(dream)theaterίλα, ή = η τάση της prog κοινότητας να γεννάει αμέτρητα projects τύπου super group, με όλες τις πιθανές και απίθανες αλλαξοκωλιές μελών προκειμένου να εκφραστούν καλλιτεχνικά και σε άλλα μουσικά πεδία, παίζοντας με τρομερή ακρίβεια τα ίδια που παίζουν και στις κανονικές τους μπάντες.

Dr.Gonzo
06-10-2010, 15:39
Καταρχήν, ελπίζω να μη με τρολλάρεις, γιατί είναι η ώρα του φαγητού, ε.

Καταρχας καλη ορεξη.
-Οχι ρε, δεν τρολλαρω, απλα ξυπνησε το προσωπικο μου δεος για την Σαντορινη.
Και για να ξηγηθω και οντοπικ, εβαλα και ακουσα το Medusa απο το προτζεκτ με τον Μποναμασα:
Το παλιο ειναι πολυ καλυτερο (σωπα ρε). Ειναι πολυ πιο αυθεντικο απο την συγχρονη εκδοχη - κυριως οσον αφορα τον Hughes.
Κατα τ'αλλα απο blues rock εγκω ντεν κατεχει οποτε συνεχιστε απερισπαστοι! :)

chris_boss
11-02-2011, 18:31
Τέλος Μαρτίου το νέο άλμπουμ

http://i685.photobucket.com/albums/vv219/Metaltim/dustbowl_art.jpg

casshern
24-03-2011, 23:50
Zoundz goot 2 me

7JCzjz6zkH4

Κατεβαίνει απο Όρμο των Πειρατών και από Μπουνάλτι, όποιο φτάσει πρώτο, σώο και αβλαβές, κερδάει.

chris_boss
28-03-2011, 11:22
Μετά από τρεις ακροάσεις φαίνεται Ωραιότατο. Πιο παλιομοδίτικο από τα τελευταία.

Πότε θα ξανάρθει;;

casshern
25-06-2012, 20:18
Σμπαρακουάκ:!:

AnXgZZkPP14

Μαύρη καψούρα, νταλκάς κακός.

chris_boss
25-06-2012, 20:24
γαμάει κι αυτό το άλμπουμ. βεβαια εδώ είναι πολύ πιο μαζεμένος, αλλά ηχάρες ο πούστης.

Sotos_The_Tequiler
02-07-2012, 18:33
4Ucxjxh_KI8

morphine
02-07-2012, 20:25
αριστούργημα

Sotos_The_Tequiler
04-07-2012, 18:04
πέρυσι έβγαλαν άλμπουμ αυτοί οι δυο παρέα...

Sotos_The_Tequiler
19-11-2012, 17:50
τεμάχιο δυναμίτης από Black Country Communion:
S_TWamp128k

Glenn Hudges
Joe Bonamassa
Jason Bonham (υιός John Bonham από Zeppelin)
Derek Sherinian

Οι δύο πρώτοι βασικά ξεκίνησαν τη μπάντα και μετά χώθηκαν και οι άλλοι δύο

chris_boss
19-11-2012, 20:46
βασικά αυτό το τεμάχιο είναι παλιό του joe από τον ομώνυμο δίσκο του 2009. σε αυτή την περιοδεία είχε παίξει στην αθήνα. οι bcc δε με έχουν πείσει.

casshern
20-11-2012, 04:10
βασικά αυτό το τεμάχιο είναι παλιό του joe από τον ομώνυμο δίσκο του 2009. σε αυτή την περιοδεία είχε παίξει στην αθήνα. οι bcc δε με έχουν πείσει.

Αυτά.

Μου φαίνεται απίστευτο που σπαταλιέται σε αυτή τη φάση με τέτοιους καραγκιόζηδες. Νόμιζα ότι είχε περάσει την καλλιτεχνική του εφηβεία προ πολλού.
Βλέπουμε αποσπάσματα από live στους ακανέδες όπου διδάσκεται το πόζερ. Εύφημος μνεία στο μπασίστα:

MkFCuFZhMFA

GG*
20-11-2012, 06:03
καραγκιοζης και ο hughes λοιπον:|

casshern
20-11-2012, 11:23
...με την καλή έννοια! (http://youtu.be/u8g3OoullXk)

chris_boss
20-11-2012, 13:30
εξαιρετικό σόλο. παρόλα αυτά ο rojas που παίζει μπάσο τα τελευταία χρόνια είναι η τέλεια επιλογή για την πιο ώριμη κατεύθυνση που έχει πάρει ο jb.
ο glenn hughes δυστυχώς έχει γίνει καλιφορνέζος (ένα βήμα πέρα από το αμερικανάκι) με τις πλαστικές και το λάιφσταιλ. προφανώς μιλάμε για φωνάρα και φοβερό ροκ μουσικό αλλά κάπου εχει χάσει το μέτρο. δε θα έλεγα όμως ότι κραταει πίσω το bonamassa αφού ο τελευταίος είναι υπερπαραγωγικός τελευταία.

casshern
20-11-2012, 15:06
^ υποδειγματικό ποστ.

Ξεφ(τ)υλλίζοντας τις προηγούμενες(!) σελίδες διαπιστώνω ότι αυτό το τόπικ δεν περιέχει όση αγάπη θα έπρεπε.
Σπεύδω να καλύψω το χαμένο έδαφος.

Θα σταθώ στο χειρότερο κατ'εμέ στούντιο άλμπουμ του Τζο. 2002. Μετά από ένα συγκλονιστικό ντεμπούτο(A new day yesterday) o φίλος μας κυκλοφοράει ένα τραγελαφικό στην ολότητά του άλμπουμ. Είναι χαρακτηριστικό ότι κομμάτια του γίνονται hitch στις playliststs του rawk radio της Βακαράμας. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Κι όμως, αυτό το πικρό δισκίο περιέχει(εκτός από bonus dvd με όλο το live του λινκ που πόσταρα προηγουμένως :P) 2 κομμάτια_σπασμένα _οράματα του μεγαλείου του ανδρός.

1. Δίνουμε βάση στο τρελό ηλεκτροπερίεργο hidden track μετά το κενό αέρος
U9SCGIWta6U

2. Παρατηρούμε αποσβολωμένοι τι συμβαίνει μετά το τριάμιση λεπτό που τελειώνουν οι στίχοι, όπου οι Τουλ συναντούν το μπλουζ ροκ του σήμερα.
hmUiv-ZnD3Y

*Για ηχητική πιστότητα, ανατρέχουμε στη στούντιο εκτέλεση. Εδώ δεσπόζει η φιγούρα του μελαγχολικού χοντρούλη Τζο.