PDA

View Full Version : iphone

pixies
15-04-2010, 16:36
θελω.
αλλα κανει 500 γιουργια 3Gs.
αξιζει?

KoiliaSamprela
15-04-2010, 16:54
θελω.
αλλα κανει 500 γιουργια 3Gs.
αξιζει?

πριν σου πούμε να μας πεις πως πέρασες το Σάββατο

Τίποτα δεν αξίζει, και όλα , είναι κάτι που το γουστάρεις και το παίρνεις , εφόσον δεν θα στερηθείς βασικές σου ανάγκες, πάρτο και άσε τους άλλους να γκρινιάζουν :)

Deggial
15-04-2010, 16:58
θελω.
αλλα κανει 500 γιουργια.
αξιζει?

Αυτή τη στιγμή είναι το πιο εύχρηστο smartphone που υπάρχει, με σοβαρή διαφορά από τον ανταγωνισμό. Εάν θεωρείς ότι πρόκειται πράγματι να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του, κι όχι απλά να κάνεις κλήσεις, να στέλνεις μηνύματα και να παίρνεις φωτογραφίες, όπως κάνουν ικανοποιητικά πολύ φθηνότερα κινητά τηλέφωνα, τότε αξίζει η αγορά του.

Προσωπικώς δεν σκοπεύω να το αγοράσω για δυο λόγους:
α) Εν γένει, η αγορά των smartphones είναι ακόμη πολύ ανώριμη και προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί και ποια standards θα επικρατήσουν. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ήδη χρήσιμα, καθώς υπάρχουν πολλές απίστευτα χρήσιμες εφαρμογές για iPhone, Android, κλπ. Ένα σημαντικό θέμα είναι πόσο γρήγορα ξοδεύουν την μπαταρία τους. Το iPhone με μία τυπική χρήση θέλει φόρτισμα κάθε μέρα, αν σερφάρεις συχνά δεν αντέχει ούτε μέρα. Αυτό δεν οφείλεται στο iPhone καθ' αυτό, όσο στο γεγονός πως η τεχνολογία των μπαταριών έχει μείνει πολύ πιο πίσω από τις σύγχρονες ανάγκες σε κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των notebooks.

β) No Flash content. Αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα smartphones, ωστόσο τα κινητά με Android 2.0+ πρόκειται να έχουν Flash σύντομα. Το πρόβλημα είναι πως η Apple έχει ήδη απορρίψει το Flash, παρότι χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα δημοφιλή web sites, επειδή θέλει να διατηρεί τον έλεγχο των εφαρμογών που επιτρέπεται να τρέξουν στο iPhone. Εν γένει, η πολιτική της κλειστής πλατφόρμας ίσως έχει νόημα για τα συμφέροντα της Apple, ωστόσο δεν είναι προς το συμφέρον του καταναλωτή και μειώνει την πρακτική αξία του προϊόντος έναντι ανταγωνιστικών προϊόντων όπως Android-based mobiles.

Δεν έχει νόημα να επιλέγει για μένα να επιλέγει κάποιος άλλος ποιες εφαρμογές μπορώ να εγκαταστήσω και ποιες όχι, πόσω μάλλον όταν απορρίπτει λογισμικό που είναι τρομερά βασικό για web browsing όπως το Adobe Flash.

JnB
15-04-2010, 19:13
Περίμενε να έρθει ο Ιούνιος, να παρουσιαστεί το νέο Iphone HD (ή 4G όπως το λένε) μαζί με το OS 4.0.
Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να πέσει η τιμή του 3GS (στην ελλάδα κατά τον φθινόπωρο) και δες αν παίρνει jailbreak η έκδοση αυτή. (Από ότι διαβάζω ήδη σπάσανε τη beta του os4).
Imo δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να το αγοράσεις, ΕΚΤΟΣ αν το βρείς φθηνό μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω σαν χρήστης jailbroken 2g εδώ και 2 χρόνια είναι η διάρκεια της μπαταρίας από την έκδοση του OS 3.0 και μετά.

μπιζαριος
15-04-2010, 19:28
το 3Gs οχι δεν αξιζει :(
HTC desire.

pixies
16-04-2010, 19:53
Περίμενε να έρθει ο Ιούνιος, να παρουσιαστεί το νέο Iphone HD (ή 4G όπως το λένε) μαζί με το OS 4.0.
Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να πέσει η τιμή του 3GS (στην ελλάδα κατά τον φθινόπωρο) και δες αν παίρνει jailbreak η έκδοση αυτή. (Από ότι διαβάζω ήδη σπάσανε τη beta του os4).
Imo δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν αξίζει να το αγοράσεις, ΕΚΤΟΣ αν το βρείς φθηνό μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω σαν χρήστης jailbroken 2g εδώ και 2 χρόνια είναι η διάρκεια της μπαταρίας από την έκδοση του OS 3.0 και μετά.

swstos, elpizw na xeis dikio.
thanks

metamelia1
16-04-2010, 19:56
βρες μεταχειρισμενο με ~300.

locust
16-04-2010, 22:48
η ευχρηστία του iphone είναι απίστευτη, πρέπει να το δουλέψεις λίγο για να το καταλάβεις. και μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο τηλέφωνο, στο λέει κάποιος απο του οποίου τα χέρια πέρασε ότι smarthphone κυκλοφόρησε τα τελευταία 10 χρόνια

cancer
17-04-2010, 14:35
h mpataria gamietai.
prepei na to fortizeis ka8e mera.

Roswell47
17-04-2010, 14:53
να μη μπαίνετε στο φέισμπουκ όταν πίνετε τη μπύρα σας κύριε!!!

cancer
18-04-2010, 02:23
http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S8a-foTkfsI/AAAAAAAChT0/0WFeLuYk0zw/s1600/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%B1+%CE%B1%CE%BB.jpg

μπιζαριος
18-04-2010, 10:12
πως κανεις ετσι ρε. το 2G ειναι :)

Amnesiac.
19-04-2010, 13:37
Παιδιά έχω μια απορία!!

Τι παιζεί με λειτουργικά κινητών; Αλλάζουν εύκολα;

Έχω ένα HTC Touch το οποίο είχα αγοράσει όλο χαρά, είχα χρησιμοποιήσει κανα τρίμηνο και το σιχάθηκα και από τότε το έχω να σκονίζεται. Επειδή είναι ομορφούλι και το λυπάμαι, μπορώ να το αναβαθμίσω κάπως ή να του αλλάξω λειτουργικό ώστε να γίνει πιο λειτουργικό (..); Ο λόγος που μου είχε σπάσει τα νεύρα ήταν γιατί δε μπορούσα να κάνω τίποτα εύκολα, ακόμα και το να πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις μήνυμα ήταν σπάσιμο νεύρων.

Αυτό που αναζητώ είναι κάποιος τρόπος να μπορώ να κάνω τα βασικά πράγματα εύκολα, στα παπάρια μου τα ίντερνετς κιολαυτά, για πείτε εσείς οι ΧΑΚΕΡΣ τι μπορώ να κάνω με αυτό το σκατοκινητό. (inb4 βάλτο στο γκώλο)

Amnesiac.
19-04-2010, 13:41
Μακάρι να είχε έναν TECH EXPERT το ηαρ να με βοηθούσε :(

SpiritCrusher
19-04-2010, 13:45
Αλλαγή λειτουργικού σε κινητό πρώτη φορά ακούω!

Ingolemo
19-04-2010, 14:07
Παιδιά έχω μια απορία!!

Τι παιζεί με λειτουργικά κινητών; Αλλάζουν εύκολα;

Έχω ένα HTC Touch το οποίο είχα αγοράσει όλο χαρά, είχα χρησιμοποιήσει κανα τρίμηνο και το σιχάθηκα και από τότε το έχω να σκονίζεται. Επειδή είναι ομορφούλι και το λυπάμαι, μπορώ να το αναβαθμίσω κάπως ή να του αλλάξω λειτουργικό ώστε να γίνει πιο λειτουργικό (..); Ο λόγος που μου είχε σπάσει τα νεύρα ήταν γιατί δε μπορούσα να κάνω τίποτα εύκολα, ακόμα και το να πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις μήνυμα ήταν σπάσιμο νεύρων.

Αυτό που αναζητώ είναι κάποιος τρόπος να μπορώ να κάνω τα βασικά πράγματα εύκολα, στα παπάρια μου τα ίντερνετς κιολαυτά, για πείτε εσείς οι ΧΑΚΕΡΣ τι μπορώ να κάνω με αυτό το σκατοκινητό. (inb4 βάλτο στο γκώλο)

Loipon, me ligo pou to psaksa isws na mporeseis na valeis panw android, eksartatai apo to montelo pou xeis akrivws.

Tsekare http://www.intomobile.com/2008/12/10/android-os-ported-to-htc-touch-video.html
(kai http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382265 , http://it029000.massey.ac.nz/vogue/ )

Des edw gia odhgies kyriws: http://sourceforge.net/apps/trac/androidhtc/wiki/WikiStart

Genika h diadikasia pou grafei einai aplh, (to aplo install thes esy arxika, oxi to on nand e) kai apla thelei mia sd karta pou logika exei to khnito apo mono tou.

Kaserinos
19-04-2010, 14:09
http://www.capmac.org/iphonesig/wp-content/uploads/2009/05/iphone-vs-blackberry-9000jpg.jpeg

Blackberry, γιατί μοιάζει ΑΚΟΜΑ με κινητό και όχι με palmtop...Συνέλθετε.

Amnesiac.
19-04-2010, 18:32
Ωραίο φόρουμ αυτό το xda-developers. Μέσα σε 10 λεπτά του έβαλα windows mobile 6.5 και παρόλο που παραμένει σκατά, είναι εμφανώς λιγότερο σκατά, οπότε θα το αφήσω έτσι και θα το έχω καβάτζα.

Θα ήμουν ακόμα πιο ευχαριστημένος αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο που κάνει μόνο τα βασικά και είναι και ελαφρύτερο, αλλά δε γαμιέται.

Ευχαριστώ όσους απαντήσατε!!

μπιζαριος
19-04-2010, 18:44
Μακάρι να είχε έναν TECH EXPERT το ηαρ να με βοηθούσε :(
:teddy:

Shrinebuilder
19-04-2010, 18:53
http://www.capmac.org/iphonesig/wp-content/uploads/2009/05/iphone-vs-blackberry-9000jpg.jpeg

Blackberry, γιατί μοιάζει ΑΚΟΜΑ με κινητό και όχι με palmtop...Συνέλθετε.

ε μα, τα ισοπεδώνουμε όλα, πάνε τα ήθη και τα έθιμα μας.

τρίζουν τα κυκλώματα του 3310

SpiritCrusher
20-04-2010, 21:33
The first images of the fourth-generation iPhone have appeared on the internet.
"Disassembling this unit, there is so much evidence stacked in its favour, that there's very little possibility that it's a fake. In fact, the possibility is almost none."

Adding fuel to the fire is another report which claims to detail how the phone was lost. Apparently Apple engineer Gray Powell left it in a Redwood City bar, where it was picked up by another random drinker. The phone was in a special case designed to make it look like a current-gen model.

Fail.

http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone?skyline=true&s=i

μπιζαριος
20-04-2010, 21:35
οι φωτο ειναι αληθινες
Ηρθε ο CEO της εταιριας μας σημερα και ειχε συναντησει φιλαρακι του απο την apple και του το εδειξε. εχουν χεστει λιγο απο το Nexus One.

H.
20-04-2010, 21:42
Το οποίο δεν έχει πουλήσει τίποτα.

μπιζαριος
20-04-2010, 21:46
Μια χαρα πουλαει ε. το θεμα ειναι οτι το nexus one ειναι κινητο για CEO και οχι για τυπους που συχναζουν κωλονακι (και τον ford).

Σημερα ειχα την χαρα να το δοκιμασω το οποιο δερνει απλα. εκτος απο το οτι θερμαινεται στις χερουκλες μου. περιμενω και το δικο μου :pink:

H.
20-04-2010, 21:51
http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=nexus+one+sales&meta=&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=

Ένα ένα όλα, καθυστερημένε.

μπιζαριος
20-04-2010, 21:55
λοιπον τελευταιο ποστ γιατι νομιζω το συνδρομο down δεν σε αφηνει να μην χαλασεις μια συζητηση απο το υπερβολικο complex.
επαναλαμβανω οτι μια χαρα πουλαει για αυτο που ειναι και για αυτο που προοριζοταν, γιατι ειναι κινητο για CEO και οχι για τυπους που συχναζουν κωλονακι, δεν ειναι κινητο που ειναι στη μοδα αλλα κινητο για επαγγελματιες, οπως τα blackberry.

H.
20-04-2010, 21:58
Μάγκα μου, είσαι πιο χαζός απ' ότι Κύπριος, δεν παίζει.

Marillion
20-04-2010, 22:00
ρε αφού το συζητάτε με αιφον γκεημινγκ ασχολείται κανείς; αν ναι πείτε λίγο τι πράμα κυκλοφορεί. βλέπω γαμάτη Homebrew scene εντωμεταξύ. τα αππς του iphone είναι συμβατά και με ipad? το αντίθετο; είδα launch με μπόλικα παιχνίδια μεταξύ άλλων και ένα πορτ στο re4 (το οποίο είναι μέτριο απ'οτι ξέρω). το πιο κουφό δε, είναι πως η id έλεγε ετοιμάζει το rage για ipad. τι πως που πότε;

καλά δεν υπήρχε ελπίδα να πάρω βέβαια, αλλα με τόσο βαρετό θρεντ, ας βγει και τπτ.

μπιζαριος
20-04-2010, 22:04
το iphone μου δεν γινεται jalbreak γιατι γαμω το 3.1.3 τους. Καταταλλα τα iphone apps παιζουν σε ipad αλλα οχι αναποδα.
απο παιχνιδια παρα πολλα αλλα απο οσο εχω παιξει στο ipad ειναι καπως κουραση γιατι λερωνει με το παραμικρο η οθονη και ο τροπος που φτιαχνουν τα joystick μεσα στο παιχνιδι αποτελει κουραση επισης.
τα γραφικα οπως και να εχει ΓΑΜΑΝΕ στην οθονη εστω και μη-AMOLED.

Kaserinos
20-04-2010, 23:28
δεν ειναι κινητο που ειναι στη μοδα αλλα κινητο για επαγγελματιες, οπως τα blackberry.

Επιτέλους.

μπιζαριος
20-04-2010, 23:29
καλα ρε εμενα περιμενες για να πεις επιτελους στο αν τα blackberry ειναι επαγγελματικα? :P

Kaserinos
20-04-2010, 23:38
Όχι φυσικά. Αλλά να που μιλάς σωστά να'ουμ. Όσο αναφορά το hype του iphone, σε πάσης φύσεως άσχετο.
To να το ακούω απο έναν καπιτάλα Τζύπριο γκατζετοδουλευταρά σαν και σένα να λέει τέτχοια, συγκινούμαι όσο να πείς.

Αλλά εσύ με ποιούς είσαι..?

μπιζαριος
20-04-2010, 23:42
ειπε κανενας οτι μιλαω λαθος?
καπιταλας δεν ειμαι ευχαριστω.
εγω ειμαι με τους καλους (ακολουθει μουσικη ταναναναααααααανα και γυρναει το λογκο των οτομποτς σε ντισεπτικονς)

Kaserinos
20-04-2010, 23:55
:moutza: Όρσε που το πήρες και πάνω σου.

μπιζαριος
20-04-2010, 23:58
ρε δε πα να δεις αν ερχομαι.

Krux
21-04-2010, 09:48
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1127765&lngDtrID=252

Ingolemo
21-04-2010, 15:16
old news is old (15 post prin) :p

Ford Prefect
21-04-2010, 15:27
Κάτι σου έχει κάνει η Απλ(!) εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ειδικά αυτό το "κινητό για CEOs" δεν μπορώ να το καταλάβω. Ξέρεις πολλούς τέτοιους και υπερασπίζεσαι τις ανάγκες τους; Το iPhone έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα, είναι πανάκριβο. Από εκεί και πέρα ως κινητό, δηλαδή μια συσκευή που πρωτίστως χρησιμοποιούμε για να παίρνουμε τηλέφωνο, να στέλνουμε μηνύματα, να τραβάμε φωτογραφίες και να ακούμε μουσική, είναι μακράν το καλύτερο από άποψη user experience, τουτέστιν, εύχρηστο, responsive, σε φτιάχνει γενικά κλπ, κλπ. Και είναι μαλακία να μην βλέπεις flash στο web, αλλά επειδή ο περισσότερος κόσμος για youtube το θέλει το συγκεκριμένο δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Το να σερφάρεις με iPhone είναι πολύ πιο ανθρώπινη εμπειρία από οποιοδήποτε άλλο κινητό, από όσα έχω πιάσει, μαζί και τις HTC παπαριές και ένα καινούργιο Samsung touch που ήταν σκατά και απόσκατα και απορώ ποιος ηλίθιος πάει και το αγοράζει.

Ο CEO τι δουλειές κάνει on the go; Θα ήθελα πολύ να ακούσω ποιες είναι οι ανάγκες που δεν καλύπτονται με το iPhone. Γιατί πέρα από κάνα mail και web και χρηματιστήριο τι σκατά θέλει; Αν θέλει office εφαρμογές μάλλον με notebook θα κάνει τη δουλειά του, είναι μαρτύριο να δουλεύειες τέτοιες εφαρμογές σε σκατοοθονίτσα.

Αντιτρέντηδες που προμοτάρουν άλλα πανάκριβα γκάτζετς για γιάπηδες. Κάτι δεν μου κολλάει.

Abruzzi
21-04-2010, 16:17
δεν εχω iphone(αν και πολυ θα ηθελα) αλλα μιας και ειδα το post marillion για το gaming του,οσοι γουσταρετε football manager η si το κυκλοφορησε και σε iphone εφαρμογη

http://downloads.sigames.com/screenshots/fmhi/005.jpg
http://downloads.sigames.com/screenshots/fmhi/001.jpg

http://itunes.apple.com/gr/app/fm-2010/id352933624?mt=8

SpiritCrusher
21-04-2010, 17:16
Το iPhone έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα, είναι πανάκριβο. Από εκεί και πέρα ως κινητό, δηλαδή μια συσκευή που πρωτίστως χρησιμοποιούμε για να παίρνουμε τηλέφωνο, να στέλνουμε μηνύματα, να τραβάμε φωτογραφίες και να ακούμε μουσική, είναι μακράν το καλύτερο από άποψη user experience, τουτέστιν, εύχρηστο, responsive, σε φτιάχνει γενικά κλπ, κλπ.

Σαν τηλέφωνο είναι απλά οκ. Reviews και γενικά απόψεις μιλάνε για μέτριο σήμα και για μέτρια ένταση/ποιότητα ήχου σε κλήση. Στα μηνύματα δεν έχει αναφορά θαρρώ; Στις φώτο, αν και είναι καλές για τον αισθητήρα του, είναι πολύ χειρότερο από τα περισσότερα της αγοράς. Στη δε μουσική είναι σαν ipod και άρα υπάρχουν αρκετά καλύτερα κινητά στο συγκεκριμένο τομέα (SE, καινούρια Samsung, ίσως Νοκια musicphones) κτλ.

Γενικά σαν τηλέφωνο / κινητό είναι υπερεκτιμημένο. Από την άλλη λόγω των πάμπολλων εφαρμογών του, σαν συσκευη ψυχαγωγίας δεν είναι καθόλου κακό. Εδώ όμως μπαίνει το ζήτημα της τιμής.

Ford Prefect
21-04-2010, 17:43
Επιμελώς αγνοείς το "από άποψη user experience".

Σαν τηλέφωνο είναι μια χαρά, αναφορές δεν κοιτούσα ποτέ σε κανένα κινητό, δεν ξέρω δηλαδή, αν κάποιοι βασίζονται σε αυτές, πόιντ τέικεν. Για τα υποδέλοιπα, μιλάω για το συνολικό πακέτο, είμαι σίγουρος ότι στα επιμέρους πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο, εγώ όμως λέω για μια συνολική συσκευή που συνολικά πατάει κάτω όλες τις υπόλοιπες στην καθημερινή χρήση. Είμαι biased ως HCI παπάρας, αλλά αυτό που έλεγε ο λόκουστ (φακ του γιου) ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλο, το επιβεβαιώνω και προσωπικά, όπως επίσης ότι δεν είναι ο μόνος που το έχει πει.

Η τιμή παραμένει η μεγαλύτερη μαλακία του, όπως ισχύει και γενικά για την Απλ. Εγώ το πήρα τσάμπα μεταχειρισμένο και μιλώ εκ του ασφαλούς, εννοείται πως δεν μου περισσεύουν τόσα λεφτά για ένα κινητό (οποιοδήποτε όμως), αλλά φροντίζω να το αναφέρω πάντοτε. Κατά τ'αλλα το μεγαλύτερο κόλλημα του μπιζάριου ήταν ότι είναι κινητό του κολωνακίου και όχι του CEO, που επιμένω ότι είναι μάπα σαν επιχείρημα.

Η Apple έχει γίνει η νέα Microsoft πάντως. Πιο πολλά μπινελίκια ακούω τα 2 τελευταία χρόνια για την apple παρά την microsoft. O tempora o mores.

μπιζαριος
21-04-2010, 18:54
Λοιπον να σου εξηγησω τι εννοω.
Εννοω οτι το iphone δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιει προσωπικα στην δουλεια μου παυλα διασκεδαση παυλα ελευθερια κινησεων.
Δηλαδη, Οκ απιστευτα γρηγορο κινητο, με πολυ αξιοπιστο λογισμικο κλπ κλπ αλλα ρε πουστη ΠΟΣΟ κλειδωμενο γαμω το σπιτι. θελω να πουσαρω 2 mail account στο κινητο και δε γινεται. το ενα ειναι push τα υπολοιπα ειναι fetch. πραμα που θεωρω ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ και ενοχλητικο για την δουλεια μου. μην ερθεις να μου πεις στον πουτσο σου αυτο το πραμα εμενα με ενοχλει.
Το οτι για να βαλω διαφορετικη μελωδια να κτυπαει οταν με παιρνουν τηλεφωνο πρεπει να κατσω να κανω ολοκληρη διαδικασια με rename των extension κλπ κλπ παλι για το πουτσο γιατι μεσα στο γραφειο οταν κτυπαει ενα κινητο αν δεν εχεις μια χαρακτηριστικη μελωδια ολοι iphone εχουν και ψαχνονται.
Το οτι η μπαταρια τελειωνει πριν κλασω δε θα το σχολιασω
Το οτι για να γραψω προγραμμα πρεπει να πληρωνω 100 ευρω το χρονο για να μπει στο appstore εστω και το διανεμω τσαμπα το θεωρω ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ παλι
Το οτι δεν παιζει flash το θεωρω παπαρια
Το οτι δεν μπορω να διαλεξω οτι μελωδια θελω για να ξυπνησω αλλα κατι μαλακιες που προκαλουν καρκινο αν σε ξυπνησουν παλι με ενοχλει
Το οτι το Home button του ειναι πιο ευαισθητο απο κλειτοριδα και αμα το χαλασω για να αλλαξει κοστιζει 250 ευρω το θεωρω κλεψια
Το οτι δεν μπορω να αγορασω δευτερη μπαταρια για να κουβαλω μαζι μου σε περιπτωση που μου τελειωσει
Το οτι μου κολλαει αρκετες φορες χωρις λογο
Το οτι το internet teethering λειτουργει οποτε του καυλωσει
και last but not least απο αυτα που θυμαμαι αυτη τη στιγμη, το ακουστικο οταν το βαζω το αυτι μου ειναι πολυ αποτομη η γωνια και ποναει το αυτι μου :@

Αυτα ομως ειναι εντελως προσωπικα προβληματα που βρισκω στο iphone, αυτα που θα βρει σιγουρα ολος ο κοσμος ειναι οτι εχει πολυ χαμηλο σημα και δεν ακουω καλα οταν μιλαω.

on other news, πηρα το nexus one σημερα :D

JnB
21-04-2010, 21:47
Εν ολίγις, λες ότι σε ενοχλούνε αστεία πράματα αντί να σκέφτεσαι ότι πχ έχει ΜΑΚΡΑΝ την πιο βολική touch screen, ΜΑΚΡΑΝ τα λιγότερα κολλήματα σε σχέση με άλλα παρόμοια κινητά, και όπως είπες και ο ίδιος, "όλοι το έχουν".
Εκτός του ότι θεωρήθηκε τρέντυ, υπάρχει και άλλος λόγος.

edit: για μελωδίες και ringtones υπάρχει iphone ringtone maker ή κάπως έτσι στo γουέρζ-μπιμπι πχ, και νομίζω δε θέλει jailbroken iphone. Απλά τα κάνεις drag'n'drop στο itunes πάνω στο iphone. :)

μπιζαριος
21-04-2010, 21:57
το google nexus one μεχρι τωρα εχει γαμησει το iphone.
βολικη touch sceen: iphone vs nexus one = 1-1
κολληματα μεδεν και το nexus.
τα προβληματα που εχει για σενα ειναι αστεια για μενα ειναι ενοχλητικα τα περισσοτερα και τα αλλα θα προτιμουσα να τα εχω/μην εχω.

επισης, δεν γινετε να θεωρεις αστειο το οτι θελω 100 ευρω για να μπω στο development team ουτε το οτι το home button κοστιζει 250 ευρω. ουτε η μπαταρια ειναι αστεια. δεν ξερω τι το κανεις το κινητο αλλα το home button το πατας και η μπαταρια ειναι το πιο σημαντικο.
βασικα ολα τα θεωρω σημαντικα :| εχω και λιγοτερα σημαντικα αλλα θα με πειτε ιδιοτροπο.

SpiritCrusher
21-04-2010, 22:05
Καλά όχι και "μακράν", δεν είναι 2008. Έχουν βγει πολλά κινητά με εφάμιλλες ικανότητες στο συγκεκριμένο τομέα (touchwiz, touchflo κτλ.) ενώ το Android 2.1 είναι πια εξ'ίσου καλό OS και αναπτύσσεται τόσο ραγδάια που λογικά θα προσπεράσει το iphone OS.

@ford

Δεν το αγνόησα, όλα όσα ανέφερα δεν είναι συμπεράσματα σύγκρισης μικρών γραμμάτων στις προδιαγραφές του iphone σε σχέση με άλλα κινητά αλλά απόψεις χρηστών του σε διάφορα forums ή απόψεις reviewers γύρω από τη δική τους εμπειρία. Υποκειμενικό, σίγουρα αλλά στη τελική αυτό μας νοιάζει. Όπως είπα κι εγώ, παρόλο που σαν επιμέρουν τομείς δεν είναι πουθενά το καλύτερο, επειδή τίποτα από αυτά δεν το κάνει κακά (οκ ίσως η μπαταρία και οι κλήσεις γιατί στη τελική τηλέφωνο είναι) το κάνει ένα σχετικά καλό πακέτο ψυχαγωγίας ( =/= σκέτο "κινητό" ).

Αλλά από εκεί και μετά έχει και μια τιμή το άτιμο που Meh. Το δε κομμάτι που θέλει κάποιος excel κτλ στο κινητό του μην το γελάς, πολύς κόσμος που παίρνει smartphones για δουλειά τα χρειάζονται. Στη τελική σε αυτόν απευθύνεται εξ αρχής ένα smartphone και όχι στο χρήστη που θέλει facebook για να ζαχαρώνει το υγρό μουνί που τον έκανε add.

Ίσως το βασικότερο πρόβλημα του iphone να είναι πως ανα τα χρόνια έχει αναπτυχθεί τόσο λίγο όσο αντίθετα έχει αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός, και αυτό του χαλάει την εικόνα στις μέρες μας.

cancer
24-04-2010, 18:57
peite mia pos stelnw fotografies kai video me bluetooth apto iphone giati bariemai na psaksw

μπιζαριος
24-04-2010, 21:53
jailbreak. :@

cancer
24-04-2010, 22:03
ti jailbreak re mlk, kana app pou na douleuei den iparxei?

μπιζαριος
24-04-2010, 22:13
ειναι κλειδωμενο απο την μαλακισμενη apple.

πατεντα μπιζαριου για την φαση: κατεβασε το app dropbox στις συσκευες που θες να μετακινεις τα αρχεια σου, φτιαξε ενα account και logαρε και απο τις 2, αλλα πρεπει να εχεις ιnternet διαθεσιμο.
in this case αν δεν εχεις 3G στο iphone σου, fail :/

cancer
24-04-2010, 23:29
ti einai to dropbox?
katebasa ena app alla douleuei mono me alla iphone. giati mwri apple na kaneis tetoia malakia, giati.

μπιζαριος
24-04-2010, 23:44
online storage folders ειναι. μπαινεις μεσα, πετας οτι θες και το διαβαζεις οπου και να logαρεις το προγραμμα.

γαμιετε το 3g πανω στο βουνο. με πεταξε απο το msn γαμωτο και δε προλαβα να σου πω. τα κλεινω τωρα ομως :@

Tonosalata
25-04-2010, 01:44
iPhail

μπιζαριος
25-04-2010, 11:14
οπως το λεει ο συντεκνος.

JnB
25-04-2010, 14:15
1)Jailbreak
2)Search sto net για Bluenova
3)Download και install στο iphone

Amnesiac.
29-04-2010, 09:08
Tech Expert και οι υπόλοιποι για πείτε. Το κινητό μου τάπαιξε και χρειάζομαι επειγόντως ένα. Ήθελα να περιμένω το καινούριο iphone αλλά με πρόλαβαν οι (δυσάρεστες) εξελίξεις. Είμαι μεταξύ αυτών

Περιγραφή Τιμή Κωδικός Είδους
Apple
IPHONE 3G S BLACK 16GB-GRC 478,10 E00-0181-7000-020
IPHONE 3G S WHITE 16GB-GRC 478,10 E00-0181-7000-021
IPHONE 3G S BLACK 32GB-GRC 562,15 E00-0181-7000-022
IPHONE 3G S WHITE 32GB-GRC 562,15 E00-0181-7000-023
HTC
HTC TOUCH II + ΧΑΡΤΕΣ 293,22 E00-0151-0000-069
ΗΤC MAGIC BLACK 293,22 E00-0151-0000-063
HTC TOUCH HD II 587,36 E00-0151-0000-067
HTC TOUCH II 293,22 E00-0151-0000-066
LG
LG BL20 WHITE COSMOTE + BLUETOOTH HBM210 166,86 E00-0131-2100-0101
LG BL20 BLACK COSMOTE + BLUETOOTH HBM210 166,86 E00-0131-2100-010
LG GB 220 COSMOTE + BLUETOOTH HBM210 53,72 E00-0131-0100-009
LG GC 900 VIEWTY SMART COSMOTE & microSD 8GB 363,80 E00-0131-9000-019
LG GD330 COSMOTE 88,18 E00-0131-9000-021
LG GD510 BLACK COSMOTE 140,00 E00-0131-5000-020
LG GD510 SILVER COSMOTE 140,00 E00-0131-5000-0201
LG GD510 WHITE COSMOTE 140,00 E00-0131-5000-0205
LG GD510 PINK COSMOTE 140,00 E00-0131-5000-0202
LG GD510 WINE RED COSMOTE 140,00 E00-0131-5000-0203
LG GD510 PURPLE COSMOTE 140,00 E00-0131-5000-0204
LG GD910 WATCH PHONE BLACK 755,45 E00-0131-9000-020
LG GT500 PINK COSMOTE 178,02 E00-0131-5000-0172
LG GT500 SILVER COSMOTE 178,02 E00-0131-5000-0171
LG KP500 COOKIE CUSTOMIZED 106,36 E00-0131-5000-014
LG KP500 BLACK CUSTOMIZED 106,36 E00-0131-5000-0141
LG KP500 PINK COSMOTE 106,36 E00-0131-5000-016
LG KP500 WHITE CUSTOMIZED 106,36 E00-0131-5000-0142
LG KU990i BLACK COSM.CUST. 131,90 E00-0131-9000-013
LG KU990i WHITE COSM.CUST. 131,90 E00-0131-9000-0131
Motorola
MOTOROLA EM330 CUSTOMIZED 88,18 E00-0011-1400-010
MOTOROLA WX395 38,51 E00-0011-1800-028
Nokia
ΝΟΚΙΑ 3720 CLASSIC GREY 124,30 E00-0031-3010-011
NOKIA 6710 NAVIGATOR TITANIUM 305,70 E00-0031-6016-018
NOKIA Ε72 ZODIAC BLACK COSMOTE 346,86 E00-0031-1100-017
NOKIA 1662 BLACK COSMOTE 33,88 E00-0031-4010-009
ΝΟΚΙΑ 2220 GRAPHITE COSMOTE 50,41 E00-0031-2010-019
NOKIA 2330 CLASSIC BLACK 49,50 E00-0031-2010-016
ΝΟΚΙΑ 2700 CLASSIC BLACK COSMOTE 72,89 E00-0031-2010-018
ΝΟΚΙΑ 3720 CLASSIC GREY COSMOTE 124,30 E00-0031-3010-012
NOKIA 5030 RED 37,77 E00-0031-5010-025
NOKIA 5130 XPRESSMUSIC RED 96,36 E00-0031-5010-0011
NOKIA 5230 BLACK 158,68 E00-0031-5010-0271
NOKIA 5230 WHITE BLUE 158,68 E00-0031-5010-027
NOKIA 5230 WHITE SILVER COSMOTE 158,68 E00-0031-5010-029
NOKIA 5630 ΧPRESSMUSIC BLACK-RED COSMOTE 200,83 E00-0031-5010-026
NOKIA 5630 ΧPRESSMUSIC BLACK-RED 200,83 E00-0031-5010-022
NOKIA 5800 XPRESSMUSIC BLACK 278,68 E00-0031-5010-0211
NOKIA 5800 XPRESSMUSIC BLUE 278,68 E00-0031-5010-021
NOKIA 6303 CLASSIC MATT BLACK COSMOTE 131,65 E00-0031-6013-007
NΟΚΙΑ 6700 CLASSIC BLACK COSMOTE 237,52 E00-0031-6018-007
NOKIA 6720 CLASSIC CHESTNUT BROWN 257,11 E00-0031-6018-004
NOKIA 7020 GRAPHITE COSMOTE 91,57 E00-0031-7010-028
. NOKIA 7230 SLIDE GRAPHITE COSMOTE 114,96 E00-0031-7010-029
NOKIA 8800 GOLD ARTE WHITE 1193,22 E00-0031-8010-0123
ΝΟΚΙΑ E52 METALCOSMOTE 246,94 E00-0031-1100-015
NOKIA E66 GREY STEEL CUSTOMIZED 276,28 E00-0031-6016-016
ΝΟΚΙΑ E71 3MONTHS NAVI WHITE STEEL 283,14 E00-0031-1100-0101
NOKIA N86 8MP INDIGO 403,31 E00-0031-1000-033
NOKIA N97 BLACK 458,68 E00-0031-1000-0321
NOKIA N97 WHITE 458,68 E00-0031-1000-032
NOKIA Ν97 ΒLACK COSMOTE 458,68 E00-0031-1000-035
NOKIA N97 MINI GARNET 458,60 E00-0031-1000-036
NOKIA N97 MINI CHERRY BLACK COSMOTE 458,60 E00-0031-1000-038
NOKIA X6 BLACK COSMOTE 305,62 E00-0031-0000-012
RIM
ΒLACKBERRY CURVE 8520 251,24 E00-0181-7000-028
BlackBerry 8900 327,69 E00-0181-7000-013
BlackBerry Bold 9000 411,74 E00-0181-7000-011
BLACKBERRY BOLD 9700 419,26 E00-0181-7000-029
Samsung
SAMSUNG B2100 XPLORER SCARLET RED COSM.CUST. 99,67 E00-0081-7000-0311
SAMSUNG CORBY S3650 CHROME YELLOW COSMOTE 123,14 E00-0081-5000-021
SAMSUNG CORBY S3650 FESTIVAL ORANGE COSMOTE 123,14 E00-0081-5000-0211
SAMSUNG CORBY S3650 PINK COSMOTE 123,14 E00-0081-5000-0213
SAMSUNG CORBY S3650 WHITE COSMOTE 123,14 E00-0081-5000-0212
SAMSUNG E1107 33,47 E00-0081-8000-068
SAMSUNG E1150 29,34 E00-0081-8000-069
SAMSUNG J150 TITAN GREY COSM.CUST. 46,12 E00-0081-7000-017
SAMSUNG MONTE - S5620 BLACK COSMOTE 171,32 E00-0081-5000-023
SAMSUNG OMNIA II- i8000 + χάρτες 391,57 E00-0081-9000-016
SAMSUNG OMNIA II- i8000 WHITE + χάρτες 391,57 E00-0081-9000-0161
SAMSUNG PIXON 12 - M8910 + ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ SPF-71ES 336,03 E00-0081-7000-038
SAMSUNG S3100 PINK COSMOTE 79,50 E00-0081-5000-0201
SAMSUNG S3100 WHITE COSMOTE 79,50 E00-0081-5000-0202
SAMSUNG S3100 CHARCOAL GRAY COSMOTE 79,50 E00-0081-5000-020
SAMSUNG S3550 BLACK COSMOTE 87,36 E00-0081-5000-022
SAMSUNG S3550 PINK COSMOTE 87,36 E00-0081-5000-0222
SAMSUNG S3550 WHITE COSMOTE 87,36 E00-0081-5000-0221
SAMSUNG S5230 STAR BLACK COSM.CUST. 125,12 E00-0081-5000-016
SAMSUNG S5230 STAR SILVER COSMOTE 125,12 E00-0081-5000-0161
SAMSUNG S5230 STAR WHITE COSMOTE 125,12 E00-0081-5000-0162
SAMSUNG S8000 JET COSMOTE 347,02 E00-0081-5000-019
SAMSUNG S8300 ULTRA TOUCH CUSTOMIZED 335,95 E00-0081-5000-017
SAMSUNG S8300 ULTRA TOUCH 335,95 E00-0081-5000-013
Sony-Ericsson
S/E AINO BLACK COSMOTE 346,69 E00-0021-5000-0051
S/E AINO WHITE COSMOTE 346,69 E00-0021-5000-005
S/E C510 BLACK COSM.CUST. 131,90 E00-0021-7800-009
S/E ELM BLACK SILVER COSMOTE 161,32 E00-0021-1000-008
S/E SATIO BLACK COSMOTE 450,99 E00-0021-5000-006
S/E SATIO SILVER COSMOTE 450,99 E00-0021-5000-0061
S/E T715 PINK COSMOTE 146,20 E00-0021-1600-012
S/E T715 SILVER COSMOTE 146,20 E00-0021-1600-0121
S/E VIVAZ BLACK COSMOTE 330,50 E00-0021-1000-0091
S/E VIVAZ BLUE COSMOTE 330,50 E00-0021-1000-009
S/E VIVAZ SILVER COSMOTE 330,50 E00-0021-1000-0092
S/E W205 AMBIENT BLACK COSM.CUST. 62,15 E00-0021-6100-011
S/E W205 CREAMY WHITE COSMOTE 62,15 E00-0021-6100-0111
KIN. THΛ S/E W395 COSM.CUST. 101,65 E00-0021-6300-005
S/E W395 FIESTA BLACK COSM.CUST. 101,65 E00-0021-6000-0634
S/E W595 PINK COSM.CUST. 131,90 E00-0021-6000-0631
S/E W595 SANDY GOLD COSM.CUST. 131,90 E00-0021-6000-0632
S/E W595 LAVA BLACK COSM.CUST. 131,90 E00-0021-6000-0633
S/E W995 BLACK COSM.CUST. 300,00 E00-0021-6200-0072
S/E W995 SILVER COSM.CUST. 300,00 E00-0021-6200-0071
S/E YARI BLACK COSMOTE 194,05 E00-0021-5000-007

.

Η ερώτηση είναι : είναι κάποιο απαυτά καλύτερο από το iphone 3gs ή να παραγγείλω εκείνο να ησυχάσω; η τιμή δε με ενδιαφέρει (είμαι λαρτζ τύπος) γιατί έχω πολύ καλή επιδότηση από τη δουλειά.

Krux
29-04-2010, 09:10
N97 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Amnesiac.
29-04-2010, 09:13
Α ναι, εξαιρούνται τα νόκια. Νόκια έχω τώρα και είμαι θυμωμένος γιατί μου χάλασε οπότε από του χρόνου το ξανασυζητάμε.

Επειδή η βασική χρήση του κινητού μου είναι να παίζει μουσική, υπάρχει κάτι καλύτερο από το iphone σαυτό τον τομέα; Όχι από θέμα ήχου απαραίτητα, αλλά από θέμα ευκολίας χρήσης και βολέματος.

μπιζαριος
29-04-2010, 09:15
η αληθεια ειναι οτι στην ελληνικη αγορα δεν υπαρχει κατι πιο σταθερο, αξιοπιστο, ευκολοχρηστο και ολοκληρομενο απο το iphone. ολα αυτα που εδειξες ειτε θα κανουν πολυ λιγοτερα πραματα απο τα smartphone ή αν ειναι smartphone θα εχει προβληματα ταχυτητας, και αξιοπιστιας σε σχεση με ενα καλο κομματι iphone.
κατα τα αλλα αφου εισαι large παρε το google nexus one ( :pink: του ) η περιμενε να ερθει το HTC desire.
η δες το HTC hero που ειναι android παλι αλλα εχει επεξεργαστη επιπεδου iphone.

μακρια απο windows mobile. (!!!!!!!!)

αν δε σε νοιαζει να γινεις χακερας και πετσακιας με το κινητο σου και απλα θελεις να αναδικνυεις την ομορφια της προσωπικοτητας σου παραλληλα με του πνευματος σου παρε iphone

Amnesiac.
29-04-2010, 09:17
tech expert έβαλα μια λίστα 100 τηλεφώνων και η πρόταση σου είναι 3 εκτός λίστας :thumbsup:

ο Κολιάτσος δε θα το έκανε ποτέ αυτό.

μπιζαριος
29-04-2010, 09:21
ανεβασες πολυ ψηλα τον πηχη!
το 90% που εβαλες εκει τα ειχα στα χερια μου και γελασα για το καθε ενα για ξεχωριστο λογο.
αν θες απλα να ακους μουσικη παρε ενα sony ericsson απο την walkman σειρα.

ρε συ, το iphone ειναι σαν να προσπαθεις να βρεις το καλυτερο pc για να παιζεις ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και τελικα καταληγεις να αγοραζεις ps3.

Amnesiac.
29-04-2010, 09:28
Ο τύπος πούναι υπεύθυνος για τα κινητά δεν έχει έρθει ακόμη οπότε έχεις μπόλικο χρόνο να μου πεις τι εννοείς με την τελευταία πρόταση γιατί δεν κατάλαβα.

μπιζαριος
29-04-2010, 09:32
ενα pc οπως και να το φτιαξεις ποτε δε θα ειναι μια στιγνη παιχνιδομηχανη που οτι της δωσεις θα το παιξει και δε θα ασχοληθεις ποτε με τα πως τι που κ.λ.π. απλα θα κανει την δουλεια της.
οπως και το iphone, θα το παρεις, θα κατεβασεις εφαρμογες και αυτο. οτι σου επιτρεπει να κανεις θα το κανεις οτι δεν σου επιτρεπει δε θα το κανεις.
εχεις το κεφαλι σου ησυχο που λεμε.

παω προς γραφειο και θα μπω απο κει.

Deggial
29-04-2010, 11:49
Μεταξύ όσων προτείνεις, πάρε iPhone. Ο μπιζάριος έχει δίκιο στο τι προτείνει, δυστυχώς τα μόνα άλλα σοβαρά smartphones δε κυκλοφορούν ακόμη στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ισχύουν όσα έγραψα στην πρώτη σελίδα του thread.

μπιζαριος
29-04-2010, 21:29
το πηρες τελικα? τι bootrom εχει? deggial το blog δικο σου?

Deggial
29-04-2010, 21:49
Steve Jobs on Flash (http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/)

@μπιζάριος: ποιο blog; Το geekylife.gr; Ναι, αλλά δε το έχω ανανεώσει από κάποτε και θα έπρεπε κάποια στιγμή να αξιωθώ να το σβήσω.

μπιζαριος
29-04-2010, 21:57
μονο το conclusion διαβασα και με καλυψε.
καταταλλα το blog σου φαινεται να εχει ενδιαφερον, μη το σβησεις . χεχ.

JnB
03-05-2010, 13:00
Από σήμερα λοιπόν κυκλοφόρησε το spirit jealbreak tool που επιτρέπει στους χρήστες 3GS να έχουν μόνιμο jailbreak χωρίς να φοβούνται το restart ή κλέισιμο του κινητού.

Explore your iphone again :)

μπιζαριος
03-05-2010, 14:59
κατσε ρε πουστη, και 3.1.3 με MC bootrom?

πα να ψαχτω.

JnB
04-05-2010, 00:31
Νομίζω σπάει τα πάντα όλα και γρήγορα με μόνο τίμημα να σου σβήνεις τις φωτός από το φάκελο. (Προφανώς προνοείς)

cancer
06-05-2010, 15:24
Από σήμερα λοιπόν κυκλοφόρησε το spirit jealbreak tool που επιτρέπει στους χρήστες 3GS να έχουν μόνιμο jailbreak χωρίς να φοβούνται το restart ή κλέισιμο του κινητού.

Explore your iphone again :)
explain yourself

JnB
06-05-2010, 21:58
Jailbreak μόνιμο και για το 3GS.
Άμα έχεις παραπάνω απορίες πμ :)

cancer
06-05-2010, 22:02
skeftomai na kanw jailbreak to 3gs mou alla den exo xristo.
oso mporeis na me katatopiseis se pm 8a eimai eugnwmwn

JnB
07-05-2010, 03:05
*Edited logw mh nomimou periexomenou (mallon :P)

Opoios thelei info gia iphone pm JnB h emena (Ingolemo).*

μπιζαριος
07-05-2010, 17:37
εχω στα χερια μου iphone με spirit καποιου συναδελφου.

gtp. πιο αργο, μασαει την μπαταρια ακομα περισσοτερο και κρασαρει μεχρι και το cydia.
σκεφτειτε καλα πριν κανετε κατι τετοιο ε :/

JnB
08-05-2010, 01:46

Μμμ, δεν νομίζω να είναι παράνομο το περιεχόμενό του. Τεσπα :)

Mpiz έσπασα το 3gs ενός φίλου, πέρασα όσα είχα γράψει στο ποστ πάνω, και ούτε πρόβλημα ταχύτητας είχε, ούτε το cydia crashαρε, μπαταρία τα ίδια ακριβώς. Ποιό firmware έχει; Εγώ το τέσταρα σε 3.1.2.

μπιζαριος
08-05-2010, 10:10

Μμμ, δεν νομίζω να είναι παράνομο το περιεχόμενό του. Τεσπα :)

Mpiz έσπασα το 3gs ενός φίλου, πέρασα όσα είχα γράψει στο ποστ πάνω, και ούτε πρόβλημα ταχύτητας είχε, ούτε το cydia crashαρε, μπαταρία τα ίδια ακριβώς. Ποιό firmware έχει; Εγώ το τέσταρα σε 3.1.2.

3.1.3 3Gs με MC bootrom. μου φανηκε λιγο περιεργο.
η φαση ειναι οτι ο τυπος το εχει λιγο οτι ναναι το iphone, κατεβαζει οτι ναναι και εχει 500 applications και themes. εγω το ψηνω το jailbreak μονο για το navigon που κοστιζει 90 ευρω :@
το θεμα της μπαταριας παντως ηταν ελεινο με το κινητο του, μεχρι να του βαλω installous πηγε η μπαταρια απο 41% στο 28% :|

metamelia1
08-05-2010, 10:55
Ενας techexpert τα λεει πολυ ωραια στο βιντεο ε :pink:

JnB
08-05-2010, 14:41
3.1.3 3Gs με MC bootrom. μου φανηκε λιγο περιεργο.
η φαση ειναι οτι ο τυπος το εχει λιγο οτι ναναι το iphone, κατεβαζει οτι ναναι και εχει 500 applications και themes. εγω το ψηνω το jailbreak μονο για το navigon που κοστιζει 90 ευρω :@
το θεμα της μπαταριας παντως ηταν ελεινο με το κινητο του, μεχρι να του βαλω installous πηγε η μπαταρια απο 41% στο 28% :|

Χμ.
Τι να πω, σε αυτό που είδα εγώ (έβαλε και navigon) όλα κανονικά. Ίδια διάρκεια μπαταρίας, κανένα κόλλημα. Όλο γρίφους είσαι γέροντα :P

μπιζαριος
08-05-2010, 14:44
τι γριφους ρε. ξεκαθαρα στα λεω. μακαρι να φταιει το δικο του.

JnB
08-05-2010, 16:42
Χαχ, δεν πήγαινε σε σένα αλλά στον jobs.

Τσεκ στο δικό σου και αν δε σ'αρέσει restore.

μπιζαριος
17-05-2010, 19:36
ok το εκανα jailbreak.
μονο και μονο για να κατεβασω το mywi και να μετατρεψω τη συσκευη σε wifi router οπου βρισκομαι.
για να κανω μια αλλη συσκευη μου απο τελειως αχρηστη τουλαχιστον σε λειτουργικη αφου δεν ξερει να κανει tether εστω και ιδιας εταιριας το προιον..... :|

οπως και να εχει, το ιδιο μου φαινεται εχεις δικιο. η συσκευη του τυπου λογικα ηταν φορτωμενη κλπ.

JnB
18-05-2010, 00:24
Ε κατέβασε και αυτά που είχα γράψει πιο πάνω όπως και το navigon ;)
Αξίζουν όλα.

μπιζαριος
18-05-2010, 08:43
καλα ε, αυτο το app που κατεβασα που κανει το iphone σε wifi router, τρωει 20% μπαταρια καθε ωρα που λειτουργει.
ψαχνω να βρω τι εγραψες πιο πανω αλλα μαλλον στο εκανε edit ο ingolemos?

Ingolemo
18-05-2010, 13:14
καλα ε, αυτο το app που κατεβασα που κανει το iphone σε wifi router, τρωει 20% μπαταρια καθε ωρα που λειτουργει.
ψαχνω να βρω τι εγραψες πιο πανω αλλα μαλλον στο εκανε edit ο ingolemos?

Nai, den kserw kata poso einai nomima ola auta, kai eixe kai links se perierga sites, an kserei kaneis sta sigoura oti den paizei prob as mas pei na ta epanaferw :)
(sto metaksy sou stelnw se pm to post :P)

μπιζαριος
18-05-2010, 13:27
Το ειδα, ευχαριστω πολυ. :)

δεν ασχολουμε πολυ ομως με το iphone και τα apps του.
καλυτερα να κανω το ipad για να κατεβασω κανα βιβλιο μηπως ξεστραβωθω.

Amnesiac.
11-06-2010, 13:21
bump :!:

Μου ήρθε επιτέλους το iphone και θα έχω και γω ένα κινητό που δουλεύει όπως όλοι σας!

Τώρα το έχω βάλει να syncάρει αλλά για πείτε ορισμένα πράγματα.

Είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο ίντερνετ; Στο iphone του αδερφού μου, αν και είχε όλες τις συνδέσεις στο off,ο καιρός ανανεωνόταν κανονικά όταν πατούσαμε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οπότε να υποθέσω ότι μπαίνει αυτόματα στο ίντερνετ της κοσμοτέ; Μπορούμε να το αποφύγουμε γιατί τα φοβάμαι αυτά τα πράγματα;

Γενικά τι παίζει με το ίντερνετ, παίζει να μπαίνει χωρίς ειδοποίηση; Το 3g τρώει μπαταρία μόνο όταν το χρησιμοποιείς ή και όταν το έχεις απλά ανοιχτό;

Α, έχουμε 200mb το μήνα δωρεάν (ίντερνετ), αυτό αρκεί για να βλέπεις κανα mail και θερμοκρασία μια φορά στο τόσο;

Και κάτι τελευταίο, τι παίζει με το gps; Χρησιμοποιεί και αυτό ίντερνετ υποχρεωτικά; Έχει δωρεάν πλοήγηση και τέτοια; Στο παλιό μου τηλέφωνο ήταν δωρεάν και χωρίς να απαιτείται ίντερνετ, ισχύει το ίδιο και σαυτό;

Ευχαριστώ μπιζάριε!! (και υπόλοιποι)

μπιζαριος
11-06-2010, 13:28
Με γεια καλοφαγοτο και τετοια.
Αν σου παρεχει ιντερνετ η εταιρια θα κατεβασει σιγουρα απο gprs τις Push πληροφοριες που θελει (mail, weather κλπ) εστω και αν εχεις κλειστο το 3G. το 3G απλα ειναι πολυ γρηγορο σε ταχυτητα.
αν εχεις 200mb το μηνα δωρεαν μια χαρα μου φαινεται για αυτο.
το 3G ρουφαει τη μπαταρια αν το εχεις ενεργοποιημενο γενικα. (τρωει περισσοτερη μπαταρια αν εχει κακο σημα γιατι ψαχνει συνεχεια)
Το gps μπορεις να το σβησεις απο το location services αν και δεν τρωει τιποτα απο μπαταρια απο οσο βλεπω. Δωρεαν ειναι το gps δεν χρησιμοποιει ιντερνετ αλλα πρεπει να κατεβασεις κανα προγραμμα. εγω εκανα jailbreak για να κατεβασω το navigon που λειτουργει σαν κανονικη συσκευη GPS. και εχει και γκομενακι να σου λεει που να πας (και για τυχων στιγμες μοναξιας)

Amnesiac.
11-06-2010, 13:32
Χμ δηλαδή όπως είναι το gps σε τι χρησιμεύει, αν δεν έχει navigation;

μπιζαριος
11-06-2010, 13:39
το εχουνε πανω σε περιπτωση που θα αγορασεις προγραμμα απο το appstore για να εχεις χαρτες στο αυτοκινητο σου.
το google maps λειτουργει με ιντερνετ για να κατεβασει τον χαρτη της περιοχης που εισαι και gps για να σου δειξει που εισαι.

Amnesiac.
11-06-2010, 13:41
Α το βασικό. Γιατί δε φαίνονται οι Επαφές που έχω στη σιμ; πώς μπορώ να το κάνω;

Αν δε γίνεται, υπάρχει τρόπος να τις περάσω στο κομπγιούτερ και από κει sync στο κινητό για να μη κάθομαι να γράφω 2 ώρες στο iphone; Μακ έχω.

μπιζαριος
11-06-2010, 13:46
Settings -> Mail Contacts Calendar -> Import SIM Contacts

JnB
11-06-2010, 14:58
Αν δε γίνεται, υπάρχει τρόπος να τις περάσω στο κομπγιούτερ και από κει sync στο κινητό για να μη κάθομαι να γράφω 2 ώρες στο iphone; Μακ έχω.

Αφού κάνεις ό,τι είπε ο μπιζάριος και μετά τις συγχρονίσεις με itunes, τις αλλάζεις και από το Pc.

jimid
12-06-2010, 21:24
Ε πείτε τίποτες και για το καινούριο iPhone.

Σας άρεσε;
Θα το πάρετε;
κλπ κλπ

Edit: Sorry... τώρα είδα το άλλο thread...

cancer
02-08-2010, 05:49
ti soi multitasking einai auto tou os 4?
de mporw na kanw minimize to youtube kai na paizei enw kanw kati allo
de mporw na akouw mousiki otan paizw kana paixnidi.

wtf?

μπιζαριος
02-08-2010, 12:48
jealbreak το iOS4, για ολα τα iphone 3G , 3Gs και 4.
πληροφοριες μεσω p.m.

:)

JnB
02-08-2010, 13:32
Ούτε καν, βγήκε απόφαση πρόσφατα που λέει ότι είναι απολύτως νόμιμο το jailbreak, οπότε νο φίαρ. :)

Amnesiac.
02-08-2010, 14:02
Να ρωτήσω κάτι, κατέβασα ένα τουριστικό οδηγό ο οποίος έχει ήδη κατεβασμένο το χαρτή του Παρισιού και χρησιμοποιεί το gps για να σου δείξει σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο μέρος που είσαι. Αν έχω στο off cellular data και data roaming υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ με κάποιο τρόπο; Μου εξασφαλίζουν αυτές οι επιλογές ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το κινητό μου δεδομένα;

Το ρωτάω γιατί ένας γνωστός μου επισκέφτηκε πρόσφατα το Λονδίνο και χρησιμοποίησε το gps μαζί με κάποιο πρόγραμμα (δεν ξέρω τι και πώς, είναι και λίγο βλάκας, υποψιάζομαι το google maps) και όταν επέστρεψε τον περίμενε λογαριασμός 3.000 € από τη vodafone και δε θα ήθελα να μου συμβεί κάτι παρόμοιο.

μπιζαριος
02-08-2010, 14:35
ε, τι προγραμμα ειναι αυτο? θες να πεις ονομα?
καταταλλα, αφου ειναι νομιμο:
upgrade σε OS4, μετα μπες jailbreakme.modmyi.com η jailbreakme.com απο το safari του iphone αφου εχεις σβησει cache, history κλπ και εχεις κλεισει ολα τα tabs του safari.
μετα πολυ απλα κανεις "slide to jailbreak" και περιμενεις.
ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

JnB
02-08-2010, 14:45
και δε θα ήθελα να μου συμβεί κάτι παρόμοιο.

Κατεβάζεις από το cydia το "sbsettings".
Του βάζεις να έχει κουμπάκι για data και 3G.
Και τα κλείνεις!
(προσοχή, όποτε κάνεις restart για οποιοδήποτε λόγο ανοίγουν ξανά μόνα τους)
Προφανώς ο φίλος σου αν χρησιμοποιούσε google maps για να πλοηγηθεί είναι λογικό να πήγε στο 3χίλιαρο...

Κατέβασε σπασμένο το navigon με ευρωπαϊκούς χάρτες και κάνε και αυτό που σου είπα και κοιμάσαι ήσυχος :)

Amnesiac.
02-08-2010, 14:50
Χμ δε ψήμομαι ιδιαίτερα για jailbreak, έτσι κι αλλιώς το iphone έχει ήδη κουμπάκια για data και roaming τα οποία έχω στο off, γιατί να βάλω άλλο πρόγραμμα με τα ίδια κουμπάκια;

Υπάρχει περίπτωση με αυτά στο οφφ να χρησιμοποιήσει με κάποιο τρόπο data; Ας πούμε τώρα που το χρησιμοποιώ δε μπορεί να ανανεώσει τη θερμοκρασία και γενικότερα να μπει στο ίντερνετ, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό στο εξωτερικό;

Α ο τουριστικός οδηγός είναι του Lonely Planet.

μπιζαριος
02-08-2010, 14:53
απο το site τους:

And forget roaming costs, because our apps are designed for offline use - so you can save your cash for enjoying the city.

JnB
02-08-2010, 14:53
Υπάρχει περίπτωση με αυτά στο οφφ να χρησιμοποιήσει με κάποιο τρόπο data; Ας πούμε τώρα που το χρησιμοποιώ δε μπορεί να ανανεώσει τη θερμοκρασία και γενικότερα να μπει στο ίντερνετ, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό στο εξωτερικό;

Όχι με την καμμία.

Α ο τουριστικός οδηγός είναι του Lonely Planet.

Μπορεί να θέλει να λαμβάνει data για να δουλέψει. (εδιτ: με πρόλαβε ο μπιζ, άρα μάλλον έκανε μαλακία με google maps)

Τώρα για το λόγο του να βάλεις το άλλο, είναι ότι βγαίνει πανεύκολα και τα έχει όλα μαζεμένα, αλλά τέσπα, γνώμες είναι αυτές :)
Πάντως το jailbreak εξαφανίζεται με ένα restore, δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Amnesiac.
02-08-2010, 15:06
Είχα jailbreakάρει το ipod touch μου πριν από λίγο καιρό και πέρα από το γεγονός ότι σερνότανε, που μπορεί το iphone να μη σέρνεται, δε βρήκα κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα συν ότι μου έσπαγε τα αρχίδια το installation προγραμμάτων.

Γενικά τι κερδίζεις με το jailbreak, πέρα από δωρεάν navigation;

Δωρεάν εφαρμογές θα πείτε, αλλά οκ, οι περισσότερες εφαρμογές στο iphone έχουν 0,79 ευρώ, αν θέλεις οπωσδήποτε κάτι δεν είναι και τόσο απαγορευτικό το κόστος.

Να γίνει τόπικ και για εφαρμογές για iphone, δεν περίμενα ποτέ ότι θα ασχοληθώ αλλά έχει πολλά ωραία πράγματα (τελευταία το έχω κάψει με εφαρμογές για τη φωτογραφική τύπου hipstamatic).

JnB
02-08-2010, 15:09
Χμ, δες το σαν να κάνεις τα windows στο pc σου linux.

μπιζαριος
02-08-2010, 15:12
το navigon κοστιζει 80 ΕΥΡΩ! *@#%
δωρεαν navigation δεν εχεις με το jailbreak ε.
εχεις δωρεαν ολες τις εφαρμογες δεν χρειαζεται να μπλεξεις με πιστωτικες και μαλακιες για ενα απλο software εστω οτι δεν θες GPS.

εγω π.χ. εχω φωτομετρο που κοστιζει 3 ευρω στο appstore το οποιο δε θα το αγοραζα ποτε αν δεν το δοκιμαζα πρωτα. εχω depth of field calculator που παλι χωρις να δω οτι ειναι ακριβως αυτο που θελω δε θα το αγοραζα. δοκιμασα 3-4 απο το καθενα μεχρι να αποφασισω ποιο θελω.
Αν φτιαξουν πιο οργανωμενο συστημα των προγραμματων οπως να δοκιμαζεις κατι πριν το αγορασεις τοτε ξανασκευτομαι το ολο θεμα.
επισης, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ 6 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ sonic 2.
Κατι παπαριες επισης οπως να αλλαξω τον ηχο κλησης/μηνυματος και mail μιας και στο γραφειο υπαρχουν ν iphone και ολα κτυπανε με την ιδια ΜΑΛΑΚΙΑ.
επισης: shazam.

Amnesiac.
02-08-2010, 15:13
Δεν είναι το ίδιο, το λειτουργικό της apple είναι ήδη πληρωμένο, ιοί δεν παίζουν, γενικά για ποιο λόγο έχεις εσύ ας πούμε jailbreak;

Δεδομένου ότι δεν κάθομαι όλη την ώρα να κατεβάζω και να πληρώνω εφαρμογές, οπότε δεν ξοδεύω λεφτά, τι επιπλέον δυνατότητες θα μου προσφέρει το jailbreak;

BlackiE
02-08-2010, 15:13
Κάντε μια λίστα με τα must have apps, είμαι νέος στο χώρο.

μπιζαριος
02-08-2010, 15:19

Polarize (σε κανει ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ AMG)
Shazam (Νικαει τα παντα)
Lightsaber (φωτοσπαθο)
Sonic 2 (blast from the past)
Athens Book (η Thessaloniki Book, αναλογα που εισαι.)
IMDB (γιατι οποτε εισαι για καφε ολο και καποιο ονομα ηθοποιου θα ψαχνετε)
Last.fm (ε αυτο)
WikiHow (με αρθρα οπως, πως να κατουρησεις σε δημοσιες τουαλετες αν εισαι γκομενα, πως να ξεφυγεις απο αρκουδα, πως να κολυμπησεις μαζι με πιρανχας κ.λ.π.)
Dropbox (πετας κατι μεσα, και το βρισκεις στο pc σου και αναποδα. κατι σαν shared folder)

JnB
02-08-2010, 15:32
γενικά για ποιο λόγο έχεις εσύ ας πούμε jailbreak;

Κατ'αρχάς για να μπορώ να κάνω unlock μια που έχω το 2g και αλλιώς δε θα μου δουλεύει :P

Από κει και πέρα, πλέον δεν είναι τόσα πολλά τα πρακτικά οφέλη (πχ παλιά, με το os 1.1.4 που το πήρα το χρειάστηκα για να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο, να βάλω backgrounds δικά μου και αργότερα αναφορά μηνύματος, μετρητή χαρακτήρων στο μήνυμα, μπλουτουθ κλπ)

Πλέον το έχω για να βάζω όποια εφαρμογή μου γυαλίσει και δεν είναι free, για bluetooth (bluenova) και αυτά για τα μηνύματα που είπα πιο πάνω, για το "yourtube" που αποθηκεύω τα βιντεάκια youtube που θέλω σε αυτό, για το Iphonebrowser που μπαίνει στο pc και ταυτόχρονα το ifile στο iphone και το χρησιμοποιώ σαν στικάκι, για την εφαρμογή Cycoder γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα να τραβάω βίντεο, για να έχω 5 εικονίδια αντί για μόνο 4 στο deck και άλλες ψιλομαλακιούλες που μπορεί να σου είναι τελικά χρήσιμες :)

JnB
02-08-2010, 15:36

Units (μετατροπέας μονάδων)
Diceshaker (για όταν σου λείπουν ζάρια, ακόμα και για d&d ή warhammer φάση :D )
Shotgun free (έχει φάση)
CardShark (όλες οι πασιέντζες, κυψέλες κλπ)
Paper Toss (κάψιμο)

SpiritCrusher
02-08-2010, 15:36
το navigon κοστιζει 80 ΕΥΡΩ! *@#%

E ok εδώ σκας 3000 για ένα χόμπυ, δε μπορείς να σκάσεις 80 για ένα εργαλείο ; :P

μπιζαριος
02-08-2010, 15:39
:facepalm:
συγκρινε την πουτσα με τη βουρτσα μπραβο. :P

BlackiE
02-08-2010, 15:45
Και το unblock me είναι για κάψιμο.

freak brother
14-11-2011, 10:39
αγορασα ενα 3gs μεταχειρισμενο , αλλα μετα το ρισετ δεν φορτωνει τα wifi κανει μονο load και τπτ , εψαξα στο γκουγκλ αλλα η μονη λυση που κατανοησα με τις λιγοστες μου γνωσεις ειναι το ρισετ στα νετγουορκς που δεν κανει δουλεια , κανας γκουρου εδω να δωσει λυση και να πει κανα ψαγμενο φρι αππ!!

JnB
14-11-2011, 12:43
Έχεις δοκιμάσει σε wifi που σίγουρα δουλεύουν (πχ σπιτιού) ?
Για το δεύτερο, άμα το έχεις κάνει jailbreak και έχεις το cydia, κατέβασε από εκεί το installous. Έχει άπειρες εφαρμογές σπασμένες.

freak brother
14-11-2011, 12:47
ναι στο wifi του σπιτιου μου :/ απο τι ειδα στα φορουμ το χει απειρος κοσμος shit!

Amnesiac.
14-11-2011, 12:54
Κάνα update στο λειτουργικό (μέσω itunes) δοκίμασες;

freak brother
14-11-2011, 12:55
ναι το τελευταιο εχω 5.01!

JnB
14-11-2011, 18:23
Άμα το έχει πολύς κόσμος, λογικά θα το φτιάξουν σύντομα σε καμμια 5.02.

BlackiE
24-11-2011, 11:31
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τη μπαταρία στην 5.0.1;
Χάνει γύρω στα 10-15 % σε λιγότερο απο 3 ώρες χωρίς τηλέφωνα/εφαρμογές/wifi :? :?

Parasight
29-11-2011, 11:29
New Apple Technology Stops iPhones From Filming Live Events (http://www.foxnews.com/scitech/2011/06/16/new-apple-technology-stops-iphones-from-filming-live-events/?test=latestnews)

Πόσο αγαπάω αυτή την εταιρία :rofl:

freak brother
29-11-2011, 11:31
δεν το βαλαν ομως στο νεο αιφον

KoiliaSamprela
29-11-2011, 16:08
και ούτε πρόκειται πιστεύω. Είναι απλά ηλίθιο

Parasight
30-11-2011, 01:14
Ε κάντε υπομονή κι εσείς, στο επόμενο μοντέλο.

μπιζαριος
26-05-2012, 13:55
jailbreak ναι η οχι?

inb4 hurdur cydia paid apps:

http://www.chiphazard.com/2011/06/02/how-to-download-all-cydia-paid-apps-free/

Parasight
14-09-2012, 17:34
rdIWKytq_q4