View Full Version : [TV] Τα Μυστικά Της Εδέμ
http://www.megatv.com/tamystikatisedem/images/headerin.jpg
Το καλοκαίρι του 1993, έξι έφηβοι, η Εύα, ο Mάνος, ο Νικόλας, η Δάφνη, ο Λουκάς και η Νόρα συναντιούνται σε μια κατασκήνωση και γίνονται «η παρέα της φεγγαρόπετρας». Το τελευταίο βράδυ, βλέπουν τ’ αστέρια να πέφτουν και εκφράζουν ο καθένας τη δική του ευχή για το μέλλον. Η Εύα ονειρεύεται να γίνει διάσημη ηθοποιός. Ο Mάνος θέλει να «κατακτήσει» τον κόσμο. Ο αδελφός του Νικόλας εύχεται να γίνει γιατρός, για να βοηθήσει τα φτωχά παιδιά. Ο Λουκάς και η Νόρα, θέλουν και οι δύο να γίνουν δικηγόροι για να υπερασπίζονται τους αδύναμους. Η Δάφνη θέλει μόνο να γίνει καλός άνθρωπος! Εκείνη την νύχτα, όμως, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για να γίνουν τα όνειρα εφιάλτης.
http://www.megatv.com/tamystikatisedem/default.asp
δεν ήθελα να λερώσω το αρχικό ποστ και ξεκινάω: η Εύα θα αντέξει το νέο χτύπημα; η Μελίτα πόσες μπάτσες θα φάει μέχρι το τέλος της σεζόν; ο Στέφανος θα μάθει όλη την αλήθεια για τη μάνα του την οχιά; η Νόρα και ο Λουκάς θα παντρευτούν; ο Κυριάκος θα παντρευτεί τη Νταιζάρα; ποιός θα πεθάνει πρώτος;
12 stars circle your brow
15-04-2010, 01:53
Να πει ο καρχαρτ πόσο μέσα έπεσα όταν είχα πει παλιότερα για θάνατο Χατζηβασιλείου.
Ο Στέφανος ειναι ο ΗΘΙΚΟΤΕΡΟΣ χαρακτήρας και καλά θα κάνουν να τον αφήσουν ήσυχο (τρίο Νικόλα-Δάφνης-Ηλία είναι για τον πούτσο) και ήδη του έριξε σπιουνιά η Μελίτα για τη μάνα του, η Εύα στ'αρχίδια μας, όλο κλαψομουνιάζει αλλά κι αυτή καλές παπάρες έκανε στο παρελθόν, δεν ξεχνώ. Γενικά στηρίζουμε Λουκά που είναι χαβαλές και ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΟ.
Επίσης, η Μαρίλια μπορεί να έρθει να με βρει να της πω μερικά μυστικά για το πως να παίζει καλά.
ποιός σκότωσε τον Χατζηβασιλείου όμως;
σκέφτομαι ότι μπορεί να ζει και να τους παίζει. πως κρατούσε τόσες κασέτες; σαν να ήξερε πως θα πεθάνει ένα πραγμα.
carheart
15-04-2010, 01:57
Ήταν φανερό πως θα φάνε τον Χατζηβασιλείου, καιρός να φάνε και τον Μάνο, διότι ούτε εγώ ξεχνώ :
http://www.youtube.com/watch?v=yv1wM18bXkM
15-04-2010, 02:00
ποιός σκότωσε τον Χατζηβασιλείου όμως;
σκέφτομαι ότι μπορεί να ζει και να τους παίζει. πως κρατούσε τόσες κασέτες; σαν να ήξερε πως θα πεθάνει ένα πραγμα.
Είναι νεκρός.
Η κυρα-αντιγόνη λέω είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά υπάρχει άλλος σημαντικότερος ηθικός αυτουργός τον οποίο δεν γνωρίζουμε λέω εγώ.
Moonspellheim
15-04-2010, 02:06
Μελιτα για να την παντρευτω και Νταιζη για sex marathon
15-04-2010, 02:09
http://media.megatv.com/filesystem/images/20090915/low/mega_LARGE_t_57761_63711.JPG
το άλλοθι της Αντιγόνης το ξέρουμε; νομίζω είναι η μόνη που δε μας έχει πει πού ήταν το βράδυ του φόνου. αλλά και πάλι ρε παιδιά, με τα χεράκια της θα τον σκότωνε; και αφού έβαλε άλλον να τον φάει, αυτή γιατί δεν ήταν σπίτι το βράδυ εκείνο να χει κ άλλοθι;
Μαρίλια και δω!
http://media.megatv.com/filesystem/images/20081110/low/mega_LARGE_t_57761_15502.JPG
korrupt3r
15-04-2010, 02:47
Μελιτα για να την παντρευτω και Νταιζη για sex marathon
+1
KoiliaSamprela
15-04-2010, 12:16
εγώ πιστεύω ότι ο Χ''βασιλείου δεν πήγε (ηθικός αυτουργός λέμε) από ένα μόνο χέρι.
Επίσης για να ξέρετε όσοι δεν είστε στην φάση, όλοι όσοι ανακατεύονται με τέτοια σκατά πάντα κρατάνε στοιχεία.
Ο Στέφανος επίσης είναι εμετός , ο Λουκάς θα έπρεπε να τις τρυπάει σαν σουβλάκι και τις 2.
Ο Μάνος είναι καλό παιδί , αλλά η μοίρα του φέρθηκε μπαμπέσικα.
μαλακία το σημερινό επεισόδιο, αν και γέλασα λίγο με μερικές χαζές ατάκες.
Μήτσουλας: είναι σπάνιο πλάσμα η Νόρα!
Νταιζάρα: όπως όλες οι φώκιες.
Death In April
16-04-2010, 14:02
I Eva na pa na xestei, ta travaei o organismos tis giati einai klapsomouna k exei kanei ta xeirotera, den ksexname pou pantreutike turopita Nikola otan i Dafni itan me tin koilia sto stoma. I kathusterimeni vevaia tora skizetai gia to dikio tis Evas alla den perimenoume kati parapano apo ti Dafni.
I Melita mas exei PRIXEI stin kuriolexia me ton Kartali, ase pou to paidi exei na to vgalei apo to domatio tou apo ta Xristougenna. Episis, prepei na exei to megalutero arithmo episkepseon k koudouniasmatos se xena spitia, alla den eimai apoluta sigouri gi'auto. Ti sozoun o Roussos k i Amalia genika giati den xerei ti tis ginetai
I Antigoni ama xanapei tis fraseis "I KORI TOY DOLOFONOY" k "TO EGGONI MOY" tha autoktoniso
Louka k Nora stirizoume giati exoun plaka alla xernao ligo otan to paizoun eroteumenoi
O Ilias me to zori tin paleuei na leei ta logia tou
O Manos einai gamo ta paidia
entit: o Kartalis den katalavainoume ti leei
carheart
16-04-2010, 14:10
Μελίτα : καλά να πάθει η πορνάρα, σκλάβα του πέους, την χάλαγε ο ερωτικός οδυσσέας.
Εύα : καλά να πάθει το ζώον, γύριζε τσόντες και τα φτιαχνε με πλούσιους αρχίδες.
Νόρα : γάμησέ τα.
Λουκάς : απαράδεκτος τύπος.
Νικόλας : επαναπροσδιόρισε την έννοια του κομπάρσου, ούτε για να κάνει διαφημιστικά "ιλατούραστουγερμανού".
Δάφνη : για μπουκέτα.
Αμαλία : συμπαθής τελικά.
Αντιγόνη : επίσης.
Ηλίας : δεν ξέρω πόσα εγκεφαλικά έχει πάθει στη διάρκεια των γυρισμάτων.
Στέφανος : καλός και μαλάκας, καλό παιδί και αρχίδι, πλούσιος και μαμάκιας, τα συστατικά του πετυχημένου άντρας
Μάνος : η Εύα τα έχει με τον Στέφανο, τα έχει και με τον Μάνο. Στέφανος Μάνος : ένας ανεκτίμητος θησαυρός της ελληνικής βουλής
Γιός του Ρούσσου : θα κάνει καμ μπακ.
Κυριάκος, ο πρωταγωνιστής της σειράς.
KoiliaSamprela
16-04-2010, 16:38
Μάνος : η Εύα τα έχει με τον Στέφανο, τα έχει και με τον Μάνο. Στέφανος Μάνος : ένας ανεκτίμητος θησαυρός της ελληνικής βουλής
ποστ οφ τηε σεντσουρι λέμε :touched:
Death In April
23-04-2010, 20:01
hahahahah KLAIO, eskase Kuriakos me penthimeri na ta kanonisei ola
ksigithike o zouga ston ilia.leventis
hahahahah KLAIO, eskase Kuriakos me penthimeri na ta kanonisei ola
αυτό.
Britney όλοι ξέρουμε πως είσαι ο ikonoklast~!!!
carheart
24-04-2010, 14:11
έχει ανέβει το χτεσινό επεισόδιο πουθενά;
Britney όλοι ξέρουμε πως είσαι ο ikonoklast~!!!
http://4.bp.blogspot.com/_vyAoR1jlf3M/S0hYrlg3rEI/AAAAAAAAAEU/4VDyKJfh93E/s320/Smiley+%3DD.pnghttp://4.bp.blogspot.com/_vyAoR1jlf3M/S0hYrlg3rEI/AAAAAAAAAEU/4VDyKJfh93E/s320/Smiley+%3DD.png
έχει ανέβει το χτεσινό επεισόδιο πουθενά;
http://www.megatv.com/tamystikatisedem/pages.asp?catid=15188&subid=2&pubid=4094739&mmid=143245
ikonoklast
24-04-2010, 14:20
όχι, δεν ειμαι εγώ. ο μπριτνεη απλώς έχει κατάθλιψη και βλέπει μυστικά της εδεμ για να μην αυτοκτονήσει.
http://4.bp.blogspot.com/_vyAoR1jlf3M/S0hYrlg3rEI/AAAAAAAAAEU/4VDyKJfh93E/s320/Smiley+%3DD.pnghttp://4.bp.blogspot.com/_vyAoR1jlf3M/S0hYrlg3rEI/AAAAAAAAAEU/4VDyKJfh93E/s320/Smiley+%3DD.png
carheart
07-05-2010, 15:55
μάθατε υπερσπόιλερ;
08-05-2010, 03:55
Η αντιγόνη κρύβεται πίσω απο τον φόνο, θα βάλει τύπους τουλάχιστον 3 φορές να σκοτώσουν την Εύα για να μην γεννηθεί το παιδί και πάρει την κληρονομιά, τι άλλο;
i nora gt kanei kolpa sto loukako?exasa 2-3 episodea k oou sit.mlk vikotni pes de mporo na koimitho
08-05-2010, 11:16
Δεν του κάνει κόλπα μωρέ, καλά τα 'χουν τώρα, απλά στα τελευταία έμαθε ότι ο ΜΠΕΛΟΣ θα της έκανε δώρο την εδεμ (της το είπε αυτός) και φρίκαρε λίγο με τον εαυτό της και όλες τις μαλακίες που έκανε, εξαφανίστηκε για πολλές ώρες, ανησύχησε ο Λουκάς και όταν γύρισε τσακώθηκαν επειδή ο άλλος ζήλεψε! Όλα κομπλέ τώρα, λιώνω στο γέλιο όμως κάθε φορά που πάνε και χτυπάνε την πόρτα του Νικόλα τα βράδια.
carheart
08-05-2010, 11:54
στα επόμενα επεισόδια φεύγει βασικότατος χαρακτήρας, δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του χρόνου.
08-05-2010, 11:58
ε ναι ρε, ο Μάνος.
po.afto de prepei na to mathei i mana mou mexri na.
~ladykiller~
08-05-2010, 13:40
daffy η μανα σου δε βλέπει τηλεόραση πέρα της σειράς?
το λένε εδώ κ μια βδομάδα τουλάχιστον... καλά κ πριν το λέγανε αλλα τωρα είναι επιβεβαιωμένο βρε αδερφέ!
rage for order
09-05-2010, 17:49
από που μπορώ να το κατεβάζω αυτό εκτός από greek tracker και streaming;
18-06-2010, 14:09
εν τω μεταξύ (άσχετο, το θυμήθηκα να το πω σήμερα που άκουσα στην "ζωή της άλλης" να παίζει Tool:fear:) οι μουσικές είναι Harry Gregson-Williams, James Horner και τέτοια ε.
Nodoordonotthereisnotry
18-06-2010, 15:08
eheheheh, κι εγώ αυτό έβλεπα χθες...και μετά αρχίσαν τα κυνηγητά στο νοσοκομείο!
Για πείτε. Πουτάνα όλα; Χαμός και πανικός;
Cookie Monster
29-06-2010, 12:26
Τέλειωσε επιτέλους αυτή η μαλακία;
~ladykiller~
29-06-2010, 12:32
ναι αλλά από σεπτέμβρη κ πάλι εδώ!
regularpaul
29-06-2010, 13:13
ευγε σε οποιο εγραψε ''ενα φιξ ποσο''!
δεν εχω δει καθολου απο τη 2η σεζον
αλλά αυτη η φραση μου χει μεινει απο την 1η και μου γυριζει τα αντερα ακομα
:chinchilla: Απόψε απόψε! :chinchilla:
Tonosalata
19-09-2010, 20:50
αυτο ειναι με την μαυρομάλλα περούκα που είναι στισ 9?
μαλακία,το άλλο είναι.
εγω με αυτό κόλλησα
..η ζωη της άλλης .
Αν λες για τη Νταιζάρα, ναι αυτό είναι. Αν λες για Τη Ζωή Της Άλλης, τα μπογαλάκια σου και σε άλλο θρεντ.
εδιτ: τόσα ξες.. άμπαλε.
KoiliaSamprela
20-09-2010, 14:17
dust in the wind :touched:
Δυστυχώς το είδα στο τέλος , ούτε 20 λεπτά ,
Νταίζαρα κάλους βγάζουμε για σένα
carheart
20-09-2010, 15:21
Φαντασιωνόμουν συμμάχους_Gondor να ενημερώνουν πως θα βρεθούν στο πλάι του Καλού τελικά, εφτά αποικίες και ο μαλάκας που καίει τη γυναίκα του. Αισχρό επεισόδιο, ελπίζουμε σε ανάλογα αισχρή συνέχεια.
Οι διάλογοι γίναν ακόμα ποιό αστείοι ή μου φαίνεται.
panta asteioi htan...opws kai olh h seira!2-3 fores ekatsa na thn dw kai me epiasan ta neyra mou!
KoiliaSamprela
20-09-2010, 21:55
panta asteioi htan...opws kai olh h seira!2-3 fores ekatsa na thn dw kai me epiasan ta neyra mou!
αν δεν είσαι στην φάση δεν μπορείς να κρίνεις.
όλοι εμείς που γουστάρουμε έχουμε ταυτίσει προσωπικές στιγμές μας με κομμάτια της σειράς , όπως όταν του Καρχάρτ του είχαν κλέψει έναν πίνακα , που η μπρίτνεϊ είναι τραγουδίστρια σαν την Νταίζη που ο Φίξξερ είναι στην Αμερική σαν τον Μάνο, ή εγώ που είμαι δικηγόρος όπως ο Ρούσσος.
Μπαίνεις λοιπόν πετάς μια ατάκα και μετά ? σιωπή? μήπως είσαι σαν τον Μπέλλο?
αν δεν είσαι στην φάση δεν μπορείς να κρίνεις.
όλοι εμείς που γουστάρουμε έχουμε ταυτίσει προσωπικές στιγμές μας με κομμάτια της σειράς , όπως όταν του Καρχάρτ του είχαν κλέψει έναν πίνακα , που η μπρίτνεϊ είναι τραγουδίστρια σαν την Νταίζη που ο Φίξξερ είναι στην Αμερική σαν τον Μάνο, ή εγώ που είμαι δικηγόρος όπως ο Ρούσσος.
Μπαίνεις λοιπόν πετάς μια ατάκα και μετά ? σιωπή? μήπως είσαι σαν τον Μπέλλο?
fisika...mpellos-telos:)
stam and the witches
21-09-2010, 01:55
Η Φαίη Ξυλά είναι μουνάρα.
Ποιος είναι μαζί μου.
Ποιος είναι μαζί μου.
safos.alla k manti lampou
Πολύ ρουθούνι ρε η Φαίη Ξυλά. Είμαστε δαγκωτό Νταιζάρα λέμε.
Και ο καινούριος λέγεται Μπισμπίκης ε :touched:
Ποιος είναι μαζί μου.
+1
KoiliaSamprela
11-01-2011, 21:01
Βρε τον Μπέλλο ....
nekrobutcher
12-01-2011, 01:06
δε μπορώ να το δω με τίποτα..ακόμα και όταν είμαι σπίτι και δεν έχω τίποτα μα τίποτα να κάνω και να δω
casshern
12-01-2011, 02:09
Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.
http://media.megatv.com/filesystem/images/20100910/low/S199_20417205.jpg
εδιτ: ανοιγμα εικονας σε νεα καρτελα και ζουμ γαμω τα ρισαιζ μου μεσα.
leipei i MPELARA(k o xristos,to poutanaki tis errieta,i marrieta k oi giagiades).provokatsia
KoiliaSamprela
02-04-2011, 09:18
έχασα ένα επεισόδιο και έγινε της πουτάνας!
έχω χάσει και άλλα φέτος ...:(