PDA

View Full Version : Afformance + Nechayevschina @Νο Βar, Θεσσαλονίκη 11/4

Fireknight
12-04-2010, 03:56
apla yperoxoi oloi sas .

Pinatero
12-04-2010, 13:34
ποσο με αρεσει να επιβεβαιωνομαι οτι κατι τετοια σκηνικα με live ελληνικων συγκροτηματων μπορει να σε κανουν να περασεις καλα και να γουσταρεις κατι κιλα παραπανω απο "μεγαλα" live ξενων γκρουπ.

τους Nechayevschina ηθελα παρα πολυ να τους δω πως θα ηταν live και δε μ'απογοητευσαν, πιστευω οτι απο τοτε που τους πρωτακουσα ανεβαινουν γρηγορα σκαλια και μαλλον στο μελλον μπορει να χουμε κατι πολυ μεγαλο. καλα λαιβ να χουνε και στην Πόλη!
Nechayevschina is a punk rocker!

Αfformance νταξ. δεν ξερω πως σκατα καταφερε και το μαγαζι να χει τοσο καλο ηχο, παρα πολυ θετικο αυτο, αλλα ανετα το συγκρινω χωρις υπερβολη με το live των mogwai πριν κανα χρονο. ok σιγουρα παιζει ρολο η προτιμηση μου σε live μικρου βεληνεκους κι οχι με χιλιαδες κοσμο, αλλα για μενα αυτη η συγκριση για τα προσωπικα μου δεδομενα ισχυει. το cd τα χουμε πει πολυ καλο, αλλα η αποδοση των κομματιων live και λογω εντασης ηχου αλλα και της βρωμικης αποδοσης σε συναυλια, τα αποθεωνει.
τελειωσαν και με Afforgore

casshern
12-04-2010, 15:42
Δεν πρόλαβα Νετσαγέβσκιδες γαμώτη και στεναχωρέθηκα.

Οι αφφόρμανς ήταν πολύ καλοί αλλά κάτι μου λείπει από το στυλ που αποδίδουν, χωρίς να ξέρω τι. Πολύ καλός ήχος πράγματι, όπως είπε και φίλος από πάνω. Εντυπωσιακό.

Ξεχώρισα στο πλήθος(!) Λόκι, Φλούξους, Σταμ σε κατάσταση facepalm καθώς έφευγα, και φυσικά Πινατέρο που ήταν σε άλλο live, ίσως stalker, δεν εξηγείται αλλιώς.

Κοντάν, ποιός απ' όλους ήσουν.

nikolasfluxus
12-04-2010, 17:57
εσύ τί είσαι που με ξεχώρισες κιόλας?
τί τσουτσέκι παρι-στά-νεις.

ον τοπικ οι νετσάγιεφ πολύ βελτιωμένοι και χάρηκα που τους είδα
οι αφφόρμανς καλοί παίχτες,αλλά χασμουριέμαι μετά απο κάποιο σημείο,ίσως επειδή δεν ακούω ντιπ τέτοια μουσική.

stam and the witches
12-04-2010, 18:36
Σταμ σε κατάσταση facepalm καθώς έφευγα

Ε μα ο μόνος ύπνος ήταν Αθήνα-Τέμπη :headbang2:

Μα γιατί δε χαιρετάτε.

VacuumInsulationPanels
13-04-2010, 16:12
μπραβο σε ολους
Nechayevschina πρωτη φορα ακουγα, ειχαν ενδιαφερον αν και νομιζω οτι κατι λειπει για το δεσιμο. χωρις κακη προθεση αναφερω ενα σχολιο που θυμηθηκα ενος δημοσιογραφου πριν πολλα χρονια σε ριβιου για ασχετο λαιβ:"... ο ντραμμερ ηταν σαν να εσφαζε με μπαλτα το βουτυρο"
Afformance ηταν πραγματικα υπεροχοι, απιστευτο κλεισμο, ακομα καλυτερα απο το σιντι.

CUREd
18-04-2010, 16:07
Nechayevschina well done.στην κομοτηνη..δεν ειδα ουτε εναν να μην γουσταρει.

The Good Son
20-04-2010, 21:50
από τους ίδιους;

LokiTricksterGod
20-04-2010, 22:04
γούσταραν και οι 20! (πολλούς λέω μάλλον.)

Neuroscar
20-04-2010, 23:49
Λοκι εσυ σε αλλο λαιβ ησουν ε?

The Good Son
21-04-2010, 02:52
o neuroscar na mas pei ti egine kratwntas to fanari.

stam and the witches
21-04-2010, 04:14
Πινατέρε έχασα τον ΠΑΟΚ αναπτήρα σου :( Όμως τον έχασα στην Κωνσταντινούπολη οπότε αναπαύεται σπίτι του.

Pinatero
26-04-2010, 14:50
δεν πειραζει, ενας αναπτηρας παοκ στην Πολη, ειναι το πρωτο βημα για να την παρουμε!