View Full Version : Sonic Youth
carheart
03-04-2010, 00:19
Ciccone Youth - The Whitey Album
Sonic Youth - Sister
αυτά τα δύο έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά.
carheart
03-04-2010, 00:23
κομματιών; αδυνατώ για την ώρα.
τεραστιότατη αλητεία όμως, πήγαν την ροκ μουσική εκεί που έπρεπε :
http://www.youtube.com/watch?v=rYNYnDyYQnU
LokiTricksterGod
03-04-2010, 00:30
Sister αγαπημένο και εδώ, και κομμάτι οπωσδήποτε pipeline/kill time. νιάτα αμηχανία μεθύσι ζαλάδα θολούρα όλα κει μέσα. σπάνιοι τύποι.
zwVEvtPyHd4
Nothingface
03-04-2010, 00:39
λοκι τι νιάτα? πιπίνι είσαι ακόμα.
για δίσκο ότι είπαν οι αποπάνω, να πω μόνο ότι το κομμάτι που ψάχνουμε είναι το 'cross the breeze:
hEQkeL-G47g
i wanna know!
*θυμίζει θολούρα από ξύδια που βγήκαν στραβά και στα σκάσαν άσχημα. εφιαλτικό.
BibleBlackBird
03-04-2010, 00:59
βαζουμε Χ στο goo;;
Παω να πεθανω.
LokiTricksterGod
03-04-2010, 01:02
λοκι τι νιάτα? πιπίνι είσαι ακόμα.
για δίσκο ότι είπαν οι αποπάνω, να πω μόνο ότι το κομμάτι που ψάχνουμε είναι το 'cross the breeze:
hEQkeL-G47g
i wanna know!
*θυμίζει θολούρα από ξύδια που βγήκαν στραβά και στα σκάσαν άσχημα. εφιαλτικό.
ναι ρε μάνα μου, δε το πα παρελθοντικά, τα ζω ακόμα τα νιάτα μου. επίσης γενικά μου βγάζουν (και το σίστερ περισσότερο απόλα) την αίσθηση του ναναι νέος κάποιος. την ιδέα. ξες, πλατωνικά.
Dr Benway
03-04-2010, 03:01
Πιο ψηλα απο ολα, το Sister
μετα:
Daydream Nation
Bad Moon Rising
Evol
NYC Ghosts & Flowers (ναι, το χω πολυ ψηλα, δεν πρεπει να μαστε πολλοι).
ασματα:
Death Valley 69
Trilogy (τα παντα ολα!)
Tuff Gnarl (LET'S BURN YOUR BROKEN HEART!)
NYC ghosts and flowers
Expressway to your skull (ισως το απολυτο!)
BibleBlackBird
03-04-2010, 03:29
NYC Ghosts & Flowers (ναι, το χω πολυ ψηλα, δεν πρεπει να μαστε πολλοι).
πρωτο -πρωτο για εμενα. δε ξερω ισως ειναι λιγο η αλλαγη του ηχου. πρεπει ναναι το πρωτο σιντι που αλλαξανε και γεφυρα στα ΕΠΙΚΑ τζαζμαστερ τους οι Μουρ και Ραναλντο.
μετα :
Goo
Dirty
A thousand leaves
και ΕVOL
Τα λοιπα :
Κool thing
Tunic
(αγαπαμε goo)
sugar kane
The diamond sea
candle.
Ιερη Πενταδα ειπα ρε μαστορα....
Bad Moon Rising
Evol
Sister
Daydream
Goo
ναι το πιασα.
KoiliaSamprela
03-04-2010, 11:32
Goo
Bad moon rissing
Sister
Experimental Jet Set, Trash and No Star
Dirty ( ? )
Σίγουρα τα 4 πρώτα τα έχω λιώσει μετά δεν είμαι πολύ σίγουρος
Τώρα τραγούδια ...
Mote , :oops:
GFPF7E-NWac
Bull in the Heather :oops:
2T4BsnXmJaI
Να πω ότι μετά το Washing Machine δεν έχω ιδέα τι έχουν βγάλει :oops::oops:
Και γενικά ότι θυμάμαι από τότες :pink:
regularpaul
03-04-2010, 12:13
κι εγώ έχω μια τρομερή συμπάθεια στο experimental jet set... αλλά όχι και για πεντάδα!
η οποία είναι η ίδια Ιερή με του minmin (κορυφαιο το daydream) και μόνο αν γινοταν 6αδα θα βαζα και το Confusion is Sex
απο ασματα Death Valley 69 που κατα καιρους το θεωρω και αγαπημενο μου κομματι ολων των εποχων
και Tunic, Shadow of a Doubt, Trilogy και η εκπληξη Self Obsessed and Sexxee
Dr Benway
03-04-2010, 14:15
κομματαρος το mote, και γενικα, απο ενα σημειο και μετα, ο ranaldo εγινε σταδιακα ο πιο αξιοπιστος συνθετης της μπαντας. ενα δυο κομματια ανα δισκο, αλλα παντα διαμαντια.
να προσθεσω στα ασματα το shaking hell. φοβερη ενταση...
LokiTricksterGod
03-04-2010, 14:38
επίσης να αναφέρουμε τα sonic youth recordings, ενδιαφέροντα τα περισσότερα, αλλά αυτό εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/SYR8:_Andre_Sider_Af_Sonic_Youth είναι εξαιρετικό. o'rourke, mats gustafsson και merzbow.
The Good Son
04-04-2010, 21:26
ότι είπε ο μώστος.
Marillion
12-04-2010, 16:02
Γεια και από μένα. νομίζω τα είπατε τα περισσότερα. προσωπικά ο αγαπημένος μου δίσκος ήταν είναι και 8α είναι το γκoυ (btw τι στο καλό συμβαίνει και το φοράνε όλοι μπλουζάκι). λίγο η χρονική περίοδος όπου βγήκε, λίγο ο αερας από daydream nation, λίγο το the year punk broke, ε νομίζω καταλαβαίνετε. εκτιμώ και τα προγενέστερα φυσικά, από evol + μετά όμως, γιατί είμαι λίγο άμπαλος και δεν νιώθω τα πρώτα δύο. το φυσιολογικό θα ήταν να έβαζα ψηλά το dirty αλλά το βρίσκω μέτριο συγκριτικά. από murray street και μετά ξανάστρωσαν με αποκορύφωμα το απλησίαστο για 20ετή μπάντα, sonic nurse.
ψάχνω και τις παράπλευρες δραστηριότητες τους αλλά ούτε ciccone ούτε syr παλεύω. το δεύτερο το thurstona όμως είναι τόσο καλό που απορώ γιατί δεν πλακώνεται στους semi acoustic δίσκους.
Πάντως μεγάλοι καίλες ειδικά τις πρώτες μέρες και ολίγον τι φρκαγκοφονιάδες απ'όσα διαβάζω (υπέγραφαν συμβόλαια ενώ ήταν ήδη σε εταιρείες, μεταβίβαση δικαιωμάτων στην geffen από sst κ.α.) Αλλά δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα, ειδικότερα όταν σκέφτομαι πως δίχως αυτούς το 80% της δισκοθήκης μου θα έλειπε.
Δεν θα κάτσω καν να βγάλω τοπ5. Προσπερνώ το tunic και πάω εδώ :
MySZtE3F-4Y&feature=related
Δεν νομίζω να το βαρεθώ ποτέ το συγκεκριμένο.
Εχει κανένας το σπλιτ με Mudhoney; Ωραία πράγματα.
dreamweapon
06-05-2011, 20:10
το ατροφικο μου μυαλο ταξιδευει στο live των Sonic Youth στον Μυλο
φλεβάρης '99 ε; =) άνοιξαν με το teenage riot και έκλεισαν με death valley, δύσκολο να αντέξει κανείς τόση ευτυχία
πέρα από τότε και το ροκγουεβ του '05, είχαν έρθει και το '88 στην περιοδεία του d.n, δεν πιστεύω να το πρόλαβε κανείς από 'δω, ας μιλήσει
μ' αρέσουν πολύ τα τοπ-τόσο, αγαπημένα κλπ όταν αφορούν τέτοιες μπάντες
εμένα οι sonic youth είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα, το daydream nation είναι μέσα στους 5 αγαπημένους μου δίσκους, και το teenage riot είναι το τραγούδι που 'χω ακούσει περισσότερες φορές απ' οποιοδήποτε άλλο
τοπ-5 δίσκων και τραγουδιών λοιπόν
Daydream Nation
Bad Moon Rising
Dirty
Sister
Silver Session For Jason Knuth (κι ας είναι EP, δε μπόρεσα ποτέ να ξεπεράσω το κόνσεπτ αυτού του δίσκου)
- - -
Teen Αge Riot
Death Valley '69
Wish Fulfillment (με δαιμονίζει αυτή η μελωδία)
Kill Yr. Idols
White Cross
το whitey album δε θα το 'βαζα στους sonic youth δίσκους, όχι μόνο λόγω ονόματος και watt, αλλά είναι άλλη κουβέντα
επίσης, συμφωνώ με τον μαρίλλιο και λέω ότι η τριάδα murray street, sonic nurse και rather ripped έδωσε ΠΟΛΛΑ παραπάνω απ' όσα περιμενα(με) απ' τους sonic youth του 2000. αλλά τελικά εμείς φταίγαμε, όχι αυτοί
υγ.
περί richard edson και konk
συνηθιζόταν να βλέπονται οι konk ως κάτι ανάμεσα σε lounge lizards και talking heads, αλλά τελικά πρέπει να τους ερμηνεύσουμε βάσει της φιλμογραφίας του edson νομίζω
είναι δηλαδή κάτι ανάμεσα σε spike lee και jim jarmusch =)
τι τρομερή μπάντα
Art In Haste
06-05-2011, 20:20
Το Simon Werner a Disparu είναι το μοναδικό άλμπουμ τους από την λεγόμενη SYR σειρά που έχω ακούσει και ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ από τους Youth να παίζουν έτσι. Δεν είχα ιδέα για αυτήν τους την πλευρά.
cybernaut
07-05-2011, 19:41
το πραγματικο ερωτημα ειναι ποια απο τις δυο Kim
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/q71/s480x480/10463891_10202926170447919_6487804966966992161_n.jpg?oh=9e662d1e1d7b3f5f8c66da68dedb7a7c&oe=541462D0