View Full Version : End Amen - Your last orison
http://www.headbanger.us/gallerie_e/bilder/end_amen_your_last_orision_front.jpg
End Amen - Your last orison (release date 1992 Institute of art)
Lineup :
Uwe Osterlehner - vocals
Dan Rock - guitars
Siggi Blasey - bass
Norm Leggio - drums
Tracklist :
1. World In Decay
2. Prisons Of Posterity
3. End Amen
4. Rebirth
5. Mystic Mountains
6. A New Day's Absurdity
7. Nocturnal March
8. Your Last Orison
9. Silence
Κατα την διάρκεια της πρώτης Ευρωπαικής περιοδείας των PW το 1991 ο τραγουδιστής των Deathrow, που ήταν το support τους, δούλευε με τον Siggi Blasey το συγκεκριμένο side-project. Τους έλειπε κάποιος για να ηχογραφήσει τα drums και ο Norm Leggio δέχτηκε να το αναλάβει μετά το τέλος της περιοδείας. Ενδιαφέρον για το project αυτό έδειξε και ο Dan Rock που ανάλαβε να συνθέσει και να ηχογραφήσει όλη την κιθαριστική δουλειά.
Το αποτέλεσμα είναι το Your last orison, ένας ακόμα δίσκος στην μεγάλη λίστα του underground κινήματος του Γερμανικού prog/thrash της εποχής. Να σημειωθεί οτι η συνεύρεση των μουσικών αυτών για την σύνθεση του δίσκου, ήταν και η σπίθα απο την οποία ξεπήδησε αργότερα και η φλόγα του Dan Rock για να δημιουργήσει τους Darkstar, που ναι μεν είναι πολύ μακριά απο τον ήχο των End Amen αλλά του δώθηκε η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με μουσικούς που θα πήγαιναν τις μουσικές του αναζητήσεις ένα βήμα πιό πέρα.
Είναι αρκετά straigth forward ο ήχος του και προσωπικά θα το χαρακτήριζα σαν μια περίεργη μίξη Testament με Psychotic Waltz. Το cover artwork το επιμελήθηκε ο πολύ μεγάλος Travis Smith, κυκλοφόρησε σε πολύ λίγες κόπιες και αποτελεί εδώ και χρόνια ένα μεγάλο hard-to-find στον τομέα του prog.
GuardianOfIvorytower
31-03-2010, 14:43
δισκάρα :D
Ra Pariah
31-03-2010, 19:43
Τεράστιο εξώφυλλο, πραγματικά! \m/
http://img227.imageshack.us/img227/6461/booku.jpg
Ορίστε, δες και ποιο μέσα στο artwork
Ra Pariah
31-03-2010, 19:51
:touched::pink:
Jim Dandy Mangrum
01-04-2010, 13:05
mou klevei tis atakes o alhths.....:P
LokiTricksterGod
01-04-2010, 13:08
λέμε για τον ίδιο τράβις σμιθ που ανακάλυψε το φότοσοπ κι άρχισε τα εξώφυλλα για τους opeth;
Είναι ξερωγώ υποτιμητικό και καλά να χρησιμοποιεί κάποιος καλλιτέχνης photoshop ?
Μικρή λίστα της δουλειάς του
http://en.wikipedia.org/wiki/Travis_Smith_%28artist%29
white_knight
01-04-2010, 23:10
Αγαπάμε οτι έχει σχέση με τους ύψιστους waltz...
The Good Son
01-04-2010, 23:20
λέμε για τον ίδιο τράβις σμιθ που ανακάλυψε το φότοσοπ κι άρχισε τα εξώφυλλα για τους opeth;
νομίζω ναι.
Επίσης ΕΛΕΟΣ. ΕΜΕΤΟΣ. μιας και είμαστε στο "ε".
σορρυς που ποσταρω αλλα αν αυτο το συγκεκριμενο οξωφυλλο το θεωρειτε καλο τοτε να κανετε κατι με την αισθητικη σας
δεν ξερω τις αλλες δουλειες του τυπου αλλα αυτο το πραμα ειναι δουλεια νγκαυλωμενου μαθητη γυμνασιου εν ωρα μαθηματος στο θρανιο του με μαρκαδορους Schneider
συνεχιστε
GuardianOfIvorytower
02-04-2010, 12:42
mou klevei tis atakes o alhths.....:P:tease:
Electric_Heroin
02-04-2010, 15:38
axa dn to perimena auto to review,e kala tora ti na leme gia TITANA Dan Rock k Siggi..
Aftasto gia polla prog/thrash patsavouria..
σορρυς που ποσταρω αλλα αν αυτο το συγκεκριμενο οξωφυλλο το θεωρειτε καλο τοτε να κανετε κατι με την αισθητικη σας
δεν ξερω τις αλλες δουλειες του τυπου αλλα αυτο το πραμα ειναι δουλεια νγκαυλωμενου μαθητη γυμνασιου εν ωρα μαθηματος στο θρανιο του με μαρκαδορους Schneider
συνεχιστε
δεν ξέρω αν είναι δουλειά καυλωμένου μαθητή αλλά εσυ σίγουρα μιλάς σαν πιτσιρικάς.
καταρχάς τι σημαίνει το καλό ? υπάρχουν δηλαδή καλά και κακά εξώφυλλα ? υπάρχει μια σταθέρα που αξιολογεί το έργο ενός καλλιτέχνη ?
το είπες και μόνος σου. είναι θέμα αισθητικής και το ποιός πρέπει να κάνει κάτι με την αισθητική του ρώτα το καλύτερα στον εαυτό σου.
http://forcefieldpr.com/site/wp-content/uploads/2009/12/escape.jpg
rat_poison
02-04-2010, 20:21
Γαμάτο το εξώφυλλο του Moon Duo. Αυτό σημαίνει όμως για κάποιο λόγο ότι αυτό του End Amen δεν είναι υπερ-μαλακιάρα;
Ναι, υπάρχουν διαφορετικές αισθητικές. Θέλεις να πεις όμως ότι δεν υπάρχουν και διαφορές ανάμεσά τους ως προς την ποιότητα; Ότι δεν υπάρχουν εφηβικές ψευτοκαφρίλες και μελετημένες δουλειές;
http://img143.imageshack.us/img143/3459/artga.jpg
συνεχιστε
δεν ξέρω αν είναι δουλειά καυλωμένου μαθητή αλλά εσυ σίγουρα μιλάς σαν πιτσιρικάς.
καταρχάς τι σημαίνει το καλό ? υπάρχουν δηλαδή καλά και κακά εξώφυλλα ? υπάρχει μια σταθέρα που αξιολογεί το έργο ενός καλλιτέχνη ?
το είπες και μόνος σου. είναι θέμα αισθητικής και το ποιός πρέπει να κάνει κάτι με την αισθητική του ρώτα το καλύτερα στον εαυτό σου.
πιτσιρικα μιλαω σαν ενας που βγαζει ευρα ΚΑΙ ζωγραφιζοντας εδω και καμια 20αρια χρονια...ασε να ξερω καλυτερα απο σενα περι σχεδιου κλπ
λες να μην υπαρχουν καλα και κακα ε? καλο και κακο φαι υπαρχει? τωρα τι ειναι...μερα η νυχτα? στο δικο σου το μυαλο ο Bob Ross ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Francis Bacon?
το Moon Duo τι το ποσταρες? ως δειγμα του κακου μου γουστου? guess what...δεν το εκανα εγω
ελα παρε και ενα κακογουστο εξωφυλλο απο ΠΡΟΓΚΡΕΣΙΒ album...αμα το κοιταξεις για πολυ ωρα θα δεις και εναν μαρμαρωμενο βασιλια
http://dumbfoundedone.files.wordpress.com/2008/03/joy_division_unknown.jpg
σιγα ρε παλαιμαχε της ζωγραφικης
το εξωφυλλο βεβαια παραμενει μαλακια
κουραδοπελτες detected
αυτο καταλαβες ρε κοαλα?
GuardianOfIvorytower
03-04-2010, 14:33
έλα το κουράσατε
ikonoklast
03-04-2010, 15:09
http://img227.imageshack.us/img227/6461/booku.jpg
Ορίστε, δες και ποιο μέσα στο artwork
ποιο artwork;
btw αν το moon duo ποσταρίστηκε σαν παράδειγμα "κακής αισθητικής" να μείνετε καλύτερα στον thanasi lightbridge και στα φρακταλς-μπλε γυαλί μύγα.
Drumsick
03-04-2010, 15:20
Mια χαρά δουλίτσες έχει κάνει ο Travis Smith. Το Blackwater Park πχ είναι υπέροχο. Το End Amen βέβαια πρέπει να ήταν απ'τις πιο ατυχείς στιγμές στην καριέρα του.
συνεχιστε
πιτσιρικα μιλαω σαν ενας που βγαζει ευρα ΚΑΙ ζωγραφιζοντας εδω και καμια 20αρια χρονια...ασε να ξερω καλυτερα απο σενα περι σχεδιου κλπ
λες να μην υπαρχουν καλα και κακα ε? καλο και κακο φαι υπαρχει? τωρα τι ειναι...μερα η νυχτα? στο δικο σου το μυαλο ο Bob Ross ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Francis Bacon?
το Moon Duo τι το ποσταρες? ως δειγμα του κακου μου γουστου? guess what...δεν το εκανα εγω
ελα παρε και ενα κακογουστο εξωφυλλο απο ΠΡΟΓΚΡΕΣΙΒ album...αμα το κοιταξεις για πολυ ωρα θα δεις και εναν μαρμαρωμενο βασιλια
http://dumbfoundedone.files.wordpress.com/2008/03/joy_division_unknown.jpg
εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. οτι θεωρείς οτι υπάρχουν καλά και κακά. δεν ξέρω με πόση βεβαιότητα μπορείς να ονομάσεις κάτι καλό ή κακό και πόσο αντικειμενικό θα είναι αυτό.
εγώ το λέω γούστο, προτιμήσεις, απόψεις όπως σε βολεύει καλύτερα πές το. εμένα μου αρέσει , εσένα όχι simple as that.
Γνωστό το ρητό με τις κωλοτρυπίδες.
btw το moon duo είναι απλά για γέλια που φτάνουν στο σημείο να γίνονται υστερικά όταν χαμπαρίαζεις οτι κάτι τέτοιοι το προωθούν και ως υπερκουλτούρα με κάποιους άλλους να χειροκροτούν κιόλας.
ikonoklast
03-04-2010, 20:44
εγώ το λέω γούστο, προτιμήσεις, απόψεις όπως σε βολεύει καλύτερα πές το. εμένα μου αρέσει , εσένα όχι simple as that.
Γνωστό το ρητό με τις κωλοτρυπίδες.
btw το moon duo είναι απλά για γέλια που φτάνουν στο σημείο να γίνονται υστερικά όταν χαμπαρίαζεις οτι κάτι τέτοιοι το προωθούν και ως υπερκουλτούρα με κάποιους άλλους να χειροκροτούν κιόλας.
αχαχ, είναι απίθανο να παρακολυθείς το πως όλο το παραπάνω μανιφέστο του ανοιχτόμυαλου μεταλά ακροατή - "απόψεις μωρέ" κλπ καταρρίπτεται μέσα σε μία πρόταση. Αντιφάσεις και αισθητική δωδεκάχρονων. Γαμάτο!
carheart
03-04-2010, 22:03
ένα έπος.
μινμιν, ερώτηση-παγίδα, υπήρξε ποτέ καλό μέταλ εξώφυλλο; Οτιδήποτε μέταλ.
δεν ξερω που βρισκετε η παγιδα αλλα εμενα με αρεσουν πολλα
προχειρα να πω δυο τα οποια απεικονιζουν αυτο που προκειτε να ακουσεις και ειναι απο τα αγαπημενα μου album ακομα και τωρα
Reign In Blood....χωρις σχολια
Clandestine...απλα o Seagrave ζωγραφισε το death metal
κου κρουξ η proglogic σου λυγιζει κουταλια
και σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι,εισαι ακομα στο -]-|-[-,διαβαζε και τι γραφεις
α και να μας πεις πια σκοτεινα εβραικα(μην ξεχνιομαστε) κεντρα προωθουν τους Moon Duo...οι οποιοι btw ειναι κακοι κακοι κακοι κακοι ανθρωποι,κανουν και ενεσεις χασις
αντε τωρα,πηγε 11,το αυγουλακι την λαμπαδα-σπαθι και βουρ στην χοιροεσπεριδα να πιασεις καλη θεση
καλη ανασταση (στα μυαλα)
carheart
03-04-2010, 23:29
προχειρα να πω δυο τα οποια απεικονιζουν αυτο που προκειτε να ακουσεις
Εδώ δεν είναι το μυστικό όμως, ειδικά για τον metal ήχο; Το να είναι ταιριαστό ένα εξώφυλλο με τον θεματικό/ηχητικό πυρήνα του album το κάνει αυτομάτως Καλό Εξώφυλλο; Ειδικά το metal προσέχει πολύ την σημειολογία του και ακόμα και το πιο κακόγουστο πράγμα θα έχει προσέξει πολύ ώστε να είναι όλα "ταιριαστά" μεταξύ τους. Στο metal έχει Τεράστια σημασία η εικόνα, σε αντίθεση με άλλα είδη μουσικής, όπως η tecnho ή η jazz, αυτά τα είδη δεν έχουν ανάγκη να "δειχθούν" κάπως. Μιλώ για εξώφυλλα τα οποία να στέκουν μόνα τους σαν Ωραία Εξώφυλλα δίχως να έχει σημασία αν τα albums είναι καλά ή αν ταιριάζουν. Υπάρχουν τέτοια για εσένα;
kudos για Clandestine, πέραν του ότι είναι ο καλύτερος ευρωπαϊκός death metal δίσκος ΕΒΕΡ, τα εξώφυλλά τους τότε ήταν Άλλου Επιπέδου.
το Reign In Blood παλι
το Welcome To Hell...pop art!!!
το Heaven And Hell
το Kill Em All
(σχεδον) ολα τα Cathedral
το To Mega Therion
το De Mysteriis Dom Sathanas ( ναι ο μινμιν γραφει,δεν εκατσε αλλος στα κοντρολια)
το Beneath The Remains
...ουφ
εχεις δικιο για τα ειδη που αναφερεις,βεβαια και αυτα οπως τα μεταλ εχουν μια στανταρ θεματικη με εξαιρεσεις βεβαια (τρανο παραδειγμα το Bitches Brew - δειγμα και της τασης της εποχης)
στα αποπανω ειδη παιζει ρολο και το label ε? κλασικα τα της Blue Note...η για να παμε στα 80ς τα 4AD
ε ενταξει το Left Hand Path ειναι αστειο...οχι ομως και το οπισθοφυλλο
αληθως ο Κυριος...και η μαχαιριτσα
carheart
04-04-2010, 01:13
τα tangerinedream-ικά;
http://2.bp.blogspot.com/_BJs8mlnXmKQ/RtSJ5Hq7yaI/AAAAAAAACpo/RNtfLYviZWI/s320/Darkthrone+-+Soulside+Journey+%281991%29.jpg
δεν παμε να φκιασομε ενα thread να τα πουμε καλυτερα και να ομιλησει κι ο λαος?
αχαχ, είναι απίθανο να παρακολυθείς το πως όλο το παραπάνω μανιφέστο του ανοιχτόμυαλου μεταλά ακροατή - "απόψεις μωρέ" κλπ καταρρίπτεται μέσα σε μία πρόταση. Αντιφάσεις και αισθητική δωδεκάχρονων. Γαμάτο!
Σε νιώθω. Δυσκολεύεσαι. Πιο απλά. Αποψη μου είναι οτι δεν μου αρέσει. Τα περί ανοιχτομυαλιάς, αντιφάσεων και δωδεκάχρονων είναι το δικό σου παραλήρημα.
κου κρουξ η proglogic σου λυγιζει κουταλια
και σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι,εισαι ακομα στο -]-|-[-,διαβαζε και τι γραφεις
α και να μας πεις πια σκοτεινα εβραικα(μην ξεχνιομαστε) κεντρα προωθουν τους Moon Duo...οι οποιοι btw ειναι κακοι κακοι κακοι κακοι ανθρωποι,κανουν και ενεσεις χασις
αντε τωρα,πηγε 11,το αυγουλακι την λαμπαδα-σπαθι και βουρ στην χοιροεσπεριδα να πιασεις καλη θεση
καλη ανασταση (στα μυαλα)
Πολλά λόγια και ουσία μηδέν. Μου την είπες και έτσι(στο μυαλό σου). Εχεις μεγαλύτερο ηλεκτρονικό τσουτσούνι απο μένα. Η ανάσταση κλπ που κολλάνε ?
ikonoklast
06-04-2010, 13:19
Σε νιώθω. Δυσκολεύεσαι. Πιο απλά. Αποψη μου είναι οτι δεν μου αρέσει. Τα περί ανοιχτομυαλιάς, αντιφάσεων και δωδεκάχρονων είναι το δικό σου παραλήρημα.
Βασικά, "πιο απλά" η άποψη σου είναι ότι "btw το moon duo είναι απλά για γέλια που φτάνουν στο σημείο να γίνονται υστερικά όταν χαμπαρίαζεις οτι κάτι τέτοιοι το προωθούν και ως υπερκουλτούρα με κάποιους άλλους να χειροκροτούν κιόλας." Aυτό είναι το "γούστο, προτιμήσεις, απόψεις" και ο σεβασμός στην αισθητική του άλλου. Επίσης κανείς δεν κατάλαβε σε τι αναφέρεσαι, πιθανά στο εξώφυλλο ενός άλμπουμ που δεν έχεις ακούσει μιας μπάντας που δεν ξέρεις καν. Αυτό το πολύ συγκεκριμένο πάντως είναι πράγματι υπερκουλτούρα μπροστά στην απόλυτη υποκουλτούρα του πιο "τολμηρού εγχειρήματος στην ιστορία του μεταλ", δηλαδή ενός καραγυφταριού που αυτοβαπτίζεται ελεκτρονικα (αστεία trance μπλιμπλίκια) αρτ (fractals στο εξώφυλλο) μεταλ (στρουμφοpower). Μαξιμουμ 12.
"btw το moon duo είναι απλά για γέλια που φτάνουν στο σημείο να γίνονται υστερικά όταν χαμπαρίαζεις οτι κάτι τέτοιοι το προωθούν και ως υπερκουλτούρα με κάποιους άλλους να χειροκροτούν κιόλας."
Σαφώς και αναφέρομαι στο εξώφυλλο. Δεμ μίλησα για την μουσική. Ναι όντως δεν έχω ακούσει τον δίσκο και λογικά δεν πρόκειται να τον ακούσω και ποτέ, εκτός και αν κάτι πέσει στα αυτιά μου αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για την μουσική ενώ όλη η συζήτηση είναι γύρω απο τα εξώφυλλα ?
Αν το πάρουμε έτσι όπως το λες, ο χρήστης 00i00 έχει ακούσει το End Amen ? Εχει την παραμικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται ? Αμφιβάλλω ! Πόσταρε για να μας πει οτι έχουμε πρόβλημα αν μας αρεσει αυτό το artwork και στο ιδιο ακριβώς μήκος του είπα και εγώ οτι έχεις πρόβλημα αν σου αρέσει το Moon Duo.
Αυτό το πολύ συγκεκριμένο πάντως είναι πράγματι υπερκουλτούρα μπροστά στην απόλυτη υποκουλτούρα του πιο "τολμηρού εγχειρήματος στην ιστορία του μεταλ", δηλαδή ενός καραγυφταριού που αυτοβαπτίζεται ελεκτρονικα (αστεία trance μπλιμπλίκια) αρτ (fractals στο εξώφυλλο) μεταλ (στρουμφοpower). Μαξιμουμ 12.
Αυτό το παραλήρημα που κολλάει πάλι με το εξώφυλλο ? Πουθενά, απλά λες τον καημό σου. Δεν έχεις κάπου να κλάψεις και κλαις εδώ.
Ετσι πέστα Χρυσόστομε, μάθε μας μουσική, παρέα με την υπόλοιπη παρέα των κομπλεξικών που με το ένα χέρι κρατάνε το ποντίκι και με το άλλο τρώνε τα κακάδια τους. Ξεκινήσαμε απο το artwork για ένα εξώφυλλο, μπήκε ο ένας καημένος μουσικοπατέρας εθνοσωτήρας να μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο και ακολούθησες και εσύ ως κλασσικό τσουτσέκι με το που είδες οτι υπάρχει προοπτική για τρολάρισμα.
Είστε μόνο για να βάζετε tags και για να ασχολείστε με το τι λένε, τι ακούνε και γενικά πως συμπεριφέρονται οι άλλοι. Εσεις έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα, είστε οι καλύτεροι, ζείτε την καλύτερη ζωή, έχετε τις καλύτερες απόψεις, ακούτε την καλύτερη μουσική και γενικά είστε οι καλύτεροι. Εμείς, έχουμε πρόβλημα !
The Good Son
06-04-2010, 21:58
βασικά μιας και πιάσατε κουβέντα για εξώφυλλα να πω ότι πάντα το εξώφυλλο του end amen μου φαινόταν από ξεχασμένο δίσκο blind guardian.
The Good Son
06-04-2010, 22:02
επίσης δεν είναι και τόσο μαλακιάρα το εξώφυλλο. Απλά οι περισσότεροι δεν έχετε ακούσει το δίσκο. Για την μουσική που περιέχει μια χαρά εξώφυλλο είναι.
The Good Son
06-04-2010, 22:07
τι εννοείς; περίμενα να συμφωνήσεις.
Αν το πάρουμε έτσι όπως το λες, ο χρήστης 00i00 έχει ακούσει το End Amen ? Εχει την παραμικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται ? Αμφιβάλλω ! Πόσταρε για να μας πει οτι έχουμε πρόβλημα αν μας αρεσει αυτό το artwork και στο ιδιο ακριβώς μήκος του είπα και εγώ οτι έχεις πρόβλημα αν σου αρέσει το Moon Duo.
Ξεκινήσαμε απο το artwork για ένα εξώφυλλο, μπήκε ο ένας καημένος μουσικοπατέρας εθνοσωτήρας να μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο και ακολούθησες και εσύ ως κλασσικό τσουτσέκι με το που είδες οτι υπάρχει προοπτική για τρολάρισμα.
Είστε μόνο για να βάζετε tags και για να ασχολείστε με το τι λένε, τι ακούνε και γενικά πως συμπεριφέρονται οι άλλοι. Εσεις έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα, είστε οι καλύτεροι, ζείτε την καλύτερη ζωή, έχετε τις καλύτερες απόψεις, ακούτε την καλύτερη μουσική και γενικά είστε οι καλύτεροι. Εμείς, έχουμε πρόβλημα !
γιατι αμφιβαλεις για το εαν εχω ακουσει η οχι?
λοιπον ακου να σε πω μια ιστορια...
απουλες καποτες ειμασταν μια παρεα μαλλιαρα που ακουγαμε ΘΡΑΣ...λιγδα ψαλιδα κι αγιος ο θεος,ειχαμε απουλες εναν γνωστο λιγο μεγαλυτερο απο μας που σπουδαζε στην Βουργαρια.
αυτος κατεβαζε πολυ πραμα σε κασσετες ''εταιριας'' και εκανε κανονικο εμποριο,βεβαια οταν πηγαιναμε να διαλεξουμε πραμα παιρναμε και επιπλεον πραμα με την δικαιολογια ''να ακουσομε πριν αγορασουμε''
βεβαια εμεις ακουγαμε και οσα ηταν ΘΡΑΣ τα κραταγαμε και λεφτα δεν του διναμε...τι θα πει γιατι? ειμασταν ΘΡΑΣ αφου!
μια φορα λοιπον μεσα στις ΘΡΑΣ κασσετες ηταν κι αυτο...
http://i42.tinypic.com/w7ivc3.jpg
...για το οποιο διαβασε ενας μαλλιας φιλος που ακουγε ΘΡΑΣ και ειπε να δοκιμασει
μαντεψε αν το επιστρεψαμε η οχι...ο φιλος παντως εξακολουθει να ακουει ΘΡΑΣ
αυτα για το αν ακουσα η οχι το αγιο δισκοποτηρο του προγκμεταλ
για την δευτερη παραγραφο...ο ποιος???
ρε ρομποτακι εχεις γεμισει το φορουμ με κριτικες τιγκα στην σοβαροφανεια και στη δηθενιλα και μιλας?
και για ξεσφιξου λιγο με τους χαρακτηρισμους,ο ικονοκλαστ απλα επισημανε το οτι φασκεις και αντιφασκεις σε ενα ποστ...ποσο πιο απλα δηλαδη...
η τελευταια ειναι απλα για γελια...μου θυμιζεις εναν στην παρεα στο δημοτικο που φορουσε σαγιοναρες με ασπρη καλτσα Abibas (αυτος μετεπειτα ΔΕΝ ακουγε ΘΡΑΣ) και συνεχεια κλαιγοταν για το παραμικρο
λοιπον παρτο χαμπαρι...σε μουσικο φορουμ γραφεις,και υπαρχουν και αλλοι που ακουνε μουσικη και θελουν να καταθεσουν την ΑΠΟΨΗ τους
αν δεν γουσταρεις να βλεπεις αντιθετες αποψεις απο την δικια σου αποψαρα τοτε κανε ενα μπλογκ γραψε για ολη την δισκοθηκη σου και μην επιτρεπεις αναρτησεις σχολιων
αντε σου δωσα και ιδεα...στειλτο και email στο hammer,που ξερεις,μπορει να γινεις ο Κοντογουρης του μεταλ
ΥΓ...το Moon Duo μην το ακουσεις,παρακμιακη θολοκουλτουρα για πιτσιρικια που θελουν να γαμησουν ειναι...εσυ δεν τα εχεις αναγκη αυτα,εχεις κλεισει σαν ανθρωπος
Ford Prefect
07-04-2010, 18:05
Ω, πολύ ωραίος δίσκος και πριν κάποια χρόνια που έψαχνα και για CD εκτός από μπλούζες το έψαχνα και αυτό. Το θεωρώ καλύτερο από Deathrow και κατώτερο από Psychotic για τις συγκρίσεις με τις συνιστώσες, αλλά μόνο του στέκει πανέμορφα.
Για το εξώφυλλο να πω ότι αν δεν διάβαζα ότι είναι Τράβις Σμιθ θα ορκιζόμουν ότι είναι Marschall και η αποψάρα που καταθέτω είναι ότι είναι πολύ ωραίο σαν εκτέλεση, χρώμα και όλα αυτά, αλλά ψιλομάπα κόνσεπτ. Καλύτερο από το Glory to the Brave πάντως που συναγωνίζεται σε μάπα κόνσεπτ.
Κατά τ'άλλα αμφότεροι αναλώνεστε σε κόντρες που έχουν καθαρά προσωπικό χαρακτήρα και καμία σχέση με την αποψάρα σας περί τέχνης και αισθητικής και είναι κρίμα. Ιδιαίτερα δε οι επικριτές που το ξεκινάτε κιόλας, ο Κρουξ απλά τσιμπάει (και δεν πρέπει). Πάντως ενδιαφέρουσα η κριτική του Χάμερ, δεν την θυμόμουν.
Που λέτε είχαν κόψει οι Βούλγαροι τον κόσμο όλο σε κασσέτα Riva Sound, με τα λεφτά που αγόραζες μία εδώ είκοσι εκεί ... και τίτλους που δεν είχαν έρθει ποτέ Ελλάδα. ... Όποιος σπούδαζε Βουλγαρία είχε γίνει thrash με το ζόρι για να στέλνει πράγμα.
Ξεκινήσαμε απο το artwork για ένα εξώφυλλο, μπήκε ο ένας καημένος μουσικοπατέρας εθνοσωτήρας να μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο και ακολούθησες και εσύ ως κλασσικό τσουτσέκι με το που είδες οτι υπάρχει προοπτική για τρολάρισμα.
γιατι αμφιβαλεις για το εαν εχω ακουσει η οχι?
λοιπον ακου να σε πω μια ιστορια...
απουλες καποτες ειμασταν μια παρεα μαλλιαρα που ακουγαμε ΘΡΑΣ...λιγδα ψαλιδα κι αγιος ο θεος,ειχαμε απουλες εναν γνωστο λιγο μεγαλυτερο απο μας που σπουδαζε στην Βουργαρια.
αυτος κατεβαζε πολυ πραμα σε κασσετες ''εταιριας'' και εκανε κανονικο εμποριο,βεβαια οταν πηγαιναμε να διαλεξουμε πραμα παιρναμε και επιπλεον πραμα με την δικαιολογια ''να ακουσομε πριν αγορασουμε''
βεβαια εμεις ακουγαμε και οσα ηταν ΘΡΑΣ τα κραταγαμε και λεφτα δεν του διναμε...τι θα πει γιατι? ειμασταν ΘΡΑΣ αφου!
μια φορα λοιπον μεσα στις ΘΡΑΣ κασσετες ηταν κι αυτο...
http://i42.tinypic.com/w7ivc3.jpg
...για το οποιο διαβασε ενας μαλλιας φιλος που ακουγε ΘΡΑΣ και ειπε να δοκιμασει
μαντεψε αν το επιστρεψαμε η οχι...ο φιλος παντως εξακολουθει να ακουει ΘΡΑΣ
αυτα για το αν ακουσα η οχι το αγιο δισκοποτηρο του προγκμεταλ
για την δευτερη παραγραφο...ο ποιος???
ρε ρομποτακι εχεις γεμισει το φορουμ με κριτικες τιγκα στην σοβαροφανεια και στη δηθενιλα και μιλας?
και για ξεσφιξου λιγο με τους χαρακτηρισμους,ο ικονοκλαστ απλα επισημανε το οτι φασκεις και αντιφασκεις σε ενα ποστ...ποσο πιο απλα δηλαδη...
η τελευταια ειναι απλα για γελια...μου θυμιζεις εναν στην παρεα στο δημοτικο που φορουσε σαγιοναρες με ασπρη καλτσα Abibas (αυτος μετεπειτα ΔΕΝ ακουγε ΘΡΑΣ) και συνεχεια κλαιγοταν για το παραμικρο
λοιπον παρτο χαμπαρι...σε μουσικο φορουμ γραφεις,και υπαρχουν και αλλοι που ακουνε μουσικη και θελουν να καταθεσουν την ΑΠΟΨΗ τους
αν δεν γουσταρεις να βλεπεις αντιθετες αποψεις απο την δικια σου αποψαρα τοτε κανε ενα μπλογκ γραψε για ολη την δισκοθηκη σου και μην επιτρεπεις αναρτησεις σχολιων
αντε σου δωσα και ιδεα...στειλτο και email στο hammer,που ξερεις,μπορει να γινεις ο Κοντογουρης του μεταλ
ΥΓ...το Moon Duo μην το ακουσεις,παρακμιακη θολοκουλτουρα για πιτσιρικια που θελουν να γαμησουν ειναι...εσυ δεν τα εχεις αναγκη αυτα,εχεις κλεισει σαν ανθρωπος
Χαίρομαι που το έχεις ακούσει και κακώς πήγε το θέμα στην μουσική μιας και όλη η συζήτηση ξεκίνησε απο το εξώφυλλο. Δεν το θεωρώ άγιο δισκοπότηρο του prog ή του metal ή γενικά απλά με τσάτισε η στάση σου για τον Travis Smith που δικαίωμα σου είναι βεβαίως και περισσότερο αυτό το "να κάνετε κάτι με την αισθητική σας".
Εσυ γράφεις όπως γράφεις, σην διάλεκτο που γράφεις, γουστάρεις μαγκιά σου και καπέλο σου. Δεν σου αρέσει όπως γράφω εγώ ? Επίσης μαγκιά σου. Να χαρώ εγώ.
Τα "λοιπόν πάρτο χαμπάρι" και τις πουτσοσυμβουλές με σηκωμένο το δάχτυλο κράτα τες για κανά φιλαράκι σου (που δεν ακούει ΘΡΑΣ). Ξέρω πολύ καλά σε τι φόρουμ γράφω και έχω πλήρη επίγνωση του τι γίνεται. Αποψη για ένα δίσκο δεν είναι το "να κάνετε κάτι με την αισθητική σας" και οι λοιπές άπειρες παπαριές που έχουν γράψει και άλλοι που δεν έχουν καμμία σχέση με τον δίσκο. Θέλεις να κάτσουμε να συζητήσουμε για τον δίσκο ? Εδώ είμαι. Πες την άποψη σου, όποια και αν είναι αυτή, απλά μίλα για την γαμημένη την μουσική. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε συγκέντρωση του ΚΚΕ και να φωνάζω "Ελλάς, Ελλήνων, χριστιανών" και "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια".
Το blog μην κουράζεσαι υπάρχει ήδη.
ΥΓ btw ακούω το Escape :d
carheart
07-04-2010, 23:42
δεν θα φέρει αντίρρηση ουδείς κουκουές, δεν ξέρω τι έχεις καταλάβει.