PDA

View Full Version : voi8eia netbook

cancer
31-03-2010, 01:05
mouna3r`es voi8`eia3. m`eta3 a30po a3 vdoma3d`es 0pou `eixa3 na3 to xrisimo0poihsw to k`eyboa3rd tou n`etbook gra3f`ei `etsi.
to a3
to 0p
to `e
to ba3cks0pa3c`e d`e l`eitourg`ei ka3la3
ka3i g`enika3 `exoum`e 0provlima3.

to n`etbook `eina3i lg ka3i `eima3i sta3 0pro8ira3 na3 to s0pa3sw

ta3 koumpia fn alt ^& control ta3 0patisa3, d`e ftain`e auta.

XELP

SpiritCrusher
31-03-2010, 01:19
Κλαίω με συνδιασμό ποστ/προβλήματος και signature.

Αρχίζουμε απλά, τσέκαρες αν το num lock είναι ανοιχτό; Αν ναι, κλείστο.

Επίσης

You may have to press the Ctrl, Shift or the Function key together with the Numlock key on the keyboard at the same time in order to disable the numbers from being typed on the letter keys of keyboard.

Αν δεν γίνει τίποτα μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις ένα USB keyboard και να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζει και από εκείνο ή αν έτσι δουλεύει σωστά.

cancer
31-03-2010, 01:31
ok patisa fn kai num lock kai dior8w8ike alla sto metaksi to espasa ligaki giati eimai neurospasto.
pw.

SpiritCrusher
31-03-2010, 01:39
Ε ναι, στα laptop/Netbook για να γλυτώσουν χώρο έβαλαν το numpad με αυτό το τρόπο.

Κάνε θρεντ/ποστ με τι προβλήματα του προκάλεσες τώρα που το έσπασες, μπας και λύνονται :p

atahoualpi
31-03-2010, 01:43
χαχααχαχχ αρχικα νομιζα ειχες πιει πολυ, αλλα πρεφαρα τελικως!

Αρπαζοντας την ευκαιρια επισης, επειδη σας βλεπω ετσι οτι ξερετε εδω μεσα διαφορα. Πριν καιρο ειχα παθει το εξης κουλο: ολα, μα ολα τα πληκτρα ειχαν αλλαξει θεση μεταξυ τους. πατουσα a εβγαινε εβγαινε h, πατουσα h εβγαινε m κτλ. εγραφα το ονομα μου και θυμαμαι εβγαινε κατι σε yiteh. Η λυση που εδωσα εγω ειναι οτι το πληκτρολογιο μου ειναι στοιχειωμενο, εχει κανεις να πει τπτ? Δε θυμαμαι πως το ειχα φτιαξει, μαλλον κατι θα πατησα στην τυχη.

cancer
31-03-2010, 09:21
pali ta3 idia3
grrrrrrrrrrrrrr

@@ d`en 0pia3noun ta3 ctrl num k fn

μπιζαριος
31-03-2010, 09:25
antiνετμπουκ ειμαστε .
εκνευριστικα μονο που ειδα το προβλημα σου .

Parasight
31-03-2010, 09:26
Σπάστο λίγο ακόμα και θα φτιάξει. Μάλλον αυτό ήταν τελικά.

Once_Emperor
31-03-2010, 11:04
χαχααχαχχ αρχικα νομιζα ειχες πιει πολυ, αλλα πρεφαρα τελικως!

Αρπαζοντας την ευκαιρια επισης, επειδη σας βλεπω ετσι οτι ξερετε εδω μεσα διαφορα. Πριν καιρο ειχα παθει το εξης κουλο: ολα, μα ολα τα πληκτρα ειχαν αλλαξει θεση μεταξυ τους. πατουσα a εβγαινε εβγαινε h, πατουσα h εβγαινε m κτλ. εγραφα το ονομα μου και θυμαμαι εβγαινε κατι σε yiteh. Η λυση που εδωσα εγω ειναι οτι το πληκτρολογιο μου ειναι στοιχειωμενο, εχει κανεις να πει τπτ? Δε θυμαμαι πως το ειχα φτιαξει, μαλλον κατι θα πατησα στην τυχη.

Μήπως άλλαξες κανά keyboard layout με τίποτα Dvorak?

atahoualpi
31-03-2010, 13:17
:dsorry:

δεν ξερω τι μπορει να εννοεις με την παραπανω προταση, τι ντβορακ, τι μου λες εκει περα, ειμαι αμπαλη :rolleyes:

nikolasfluxus
31-03-2010, 13:26
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/disqzLW1QJA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/disqzLW1QJA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>