PDA

View Full Version : Suffocation 22.03.10 - Arena, Wien

GuardianOfIvorytower
23-03-2010, 14:19
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Επιτέλους είδα τους θεούς του brutal death metal!!!
Ναι, το μυαλό μου βρίσκεται ακόμα στη χτεσινοβραδυνή συναυλία, πώς να μην είναι δλδ μετά από τέτοια εμφάνιση!!!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν έφτασα στο χώρο, κατά τις 20.30 είχαν ήδη εμφανιστεί 2 τοπικές μπάντες, ενώ πριν βγουν οι Αμερικανοί είδαμε άλλες 2. Από τους πρώτους δεν μπόρεσα να συγκρατήσω όνομα, πάντως κάτι Ιταλοί ήταν, τίποτα ιδιαίτερο, old school death κυρίως, αλλά καλοί για προθέρμανση και για να σε βάλουν στο κλίμα της συναυλίας, κερδίζουν αστεράκι λόγο της επιλογής του να διασκευάσουν το “Where Next to Conquer” των Bolt Thrower. Οι επόμενοι, με το αρκετό τυπικό death metal όνομα Annotations of an Autopsy, είχαν για τα δικά μου γούστα ένα μέγιστο πρόβλημα, τα φωνητικά. Ενώ μουσικά δεν ήταν κακοί (ούτε κάτι ιδιαίτερο), κάθε καλή ιδέα καταστρέφεται από τον τραγουδιστή. Τα φωνητικά του τύπου μπαίνουν για μένα στην κατηγορία Disgorge (των Τεξανών), δλδ μέγιστο μπούκωμα/καφρίλα/γουρουνίλα/όπως αλλιώς τα λένε τέλος πάντων, τα οποία δεν τα παλεύω με την καμία. Sorry παίδες…

http://img130.imageshack.us/img130/7924/p3220009.jpg (http://img130.imageshack.us/i/p3220009.jpg/)

Οι headliners ήταν απλά καταπληκτικοί. Είχα ακούσει από πολλούς ότι τα δίνουν όλα πάνω στο σανίδι, και κάθετι που είχα ακούσει αποδείχτηκε αληθινό. Η προσμονή μου ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ήταν το μόνο από τα αγαπημένα μου death metal σχήματα που δεν είχα καταφέρει μέχρι χτες να δω ζωντανά. Οι Νεουορκέζοι λοιπόν παρέδωσαν για 75 περίπου λεπτά μαθήματα αυθεντικού brutal death metal, όπως αυτοί το δημιούργησαν πριν από περίπου 20 χρόνια. Ε τι να λέμε τώρα, είναι δυνατόν να είναι κακή μία συναυλία που ξεκινάει με τον απόλυτο ύμνο “Liege of Inveracity”??? Άψογος ήχος καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας, καθαρότατος, μπορούσες να ακούσεις κάθε όργανο κάθε στιγμή. Η μπάντα σε φοβερά κέφια κ τρομερή απόδοση, όλοι τους. Οι 3 των εγχόρδων συγκεκριμένα έπαιζαν παπάδες όλη την ώρα, με εκνευριστική σε σημεία άνεση, κ δώστου κ χτύπημα παράλληλα. Φοβεροί όλοι τους. Ο Mike Smith σταθερότατος κ τέλος ο Frank Mullen με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Απίστευτο λαρρύγκι κ τρομερός frontman, φοβερές γκριμάτσες, τρομερά κινητικός κ με πολύ καλή επικοινωνία με το κοινό. Από τραγούδια, νομίζω 3 από το καινούριο – το ομώνυμο σίγουρα, το “Cataclysmic Purification”, κ άλλο ένα νομίζω, το “Entrails of You” από το προηγούμενο, κ τα υπόλοιπα παλιά. “Liege of Inveracity” (με το οποίο ξεκίνησαν όπως ανέφερα), “Breeding the Spawn” (παλιό κ αγαπημένο), “Habitual Infamy”, “Pierced From Within” (χαμός), “Thrones of Blood” (άλλη κομματάρα), “Brood of Hatred”(!!!), “Suspended in Tribulation” (!!!!!), “Catatonia” (ναι ναι ναι), “Infecting The Crypts” (τελευταίο κομμάτι του κανονικού σετ – παρέδωσα πνεύμα), “Jesus Wept” (στο encore, ίσως το αγαπημένου μου κομμάτι, όπου μόλις το ανακοίνωσε ο Frank τρελλάθηκα, δεν το περίμενα, το πρώτο riff δε με έστειλε κανονικά). Τι να λέμε τώρα, άξιοι. Να μας ξανάρθετε!!!

http://img638.imageshack.us/img638/2918/p3220011.jpg (http://img638.imageshack.us/i/p3220011.jpg/)

Jim Dandy Mangrum
23-03-2010, 14:22
toso xalia eeeeeeeee..........

GuardianOfIvorytower
23-03-2010, 14:27
ζηλεύεις ΠΑΟΚτσάκι???

Jim Dandy Mangrum
23-03-2010, 16:48
ena PAOKtsaki de zhleuei pote.....8)

Razor
23-03-2010, 20:09
ena PAOKtsaki de zhleuei pote.....8)

μονο κανει τσιμπουκακια στον ΑΡΗ :D

ANTI-Death metal ειμαστε :D

Ford Prefect
23-03-2010, 20:39
Όλοι παιδιά των Βένομ, Σλέιερ, Μετάλικα και των Φροστ είναι! Φυσικά στηρίζουμε ντεθ και να μην εκθέτεις το ΘΡΑΣ ΚΙΝΗΜΑ!

Razor
23-03-2010, 21:25
:moutza: :-D

GuardianOfIvorytower
24-03-2010, 11:57
Όχι μούτζες στο thread μου :P :P :P

Krux
24-03-2010, 12:01
Πραγματικά προσπαθώ να φανταστώ τι θα επικράτησε όταν ξεκίνησαν με το Liege...!

GuardianOfIvorytower
24-03-2010, 12:05
πανικός απλά

mrmaiden
04-04-2010, 15:14
Ωραία πράγματα:dfinger: