PDA

View Full Version : Λεφτεριά στον Μάριο Ζ.

Candiru
23-03-2010, 13:35
πώς και δεν ανοίχθηκε ακόμα τόπικ;

« ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ … »

«Μάριε σε περιμένουμε για βουτιές…» φώναξε σήμερα ένας 6χρονος μαθητής του προφυλακισμένου απο τις 11/3/2010 Μάριου Ζ., έξω απο την κεντρική είσοδο των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί συγκεντρώθηκαν οι μικροί μαθητές του με τους γονείς τους, φίλοι και συνάδελφοι του απο τον Αθλητικό Σύλλογο Νηρηίδες όπου εργάζεται, θέλωντας να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στον άδικα προφυλακισμένο.

Στο σημείο αναρτήθηκε πανό «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΡΙΟ Ζ.», ενώ συγκινητικότερη στιγμή ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία του Μάριου με τους μαθητές του (προσχολικής ηλικίας). Οι φίλοι και συνάδελφοι του έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης, ενώ οι μικροί μαθητές του έφτιαξαν ζωγραφιές στέλνωντάς του αισιόδοξα χαιρετίσματα ενάντια στην τραγική περιπέτεια που η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές τον έχουν εμπλέξει.

Όχι μόνο εμείς, μα ακόμα και οι αθώες ψυχές των μικρών παιδιών δυσκολεύονται να δεχτούν την άδικη αυτή προφυλάκιση.

Η συμπαράσταση και ο αγώνας όλων για την απελευθέρωση του Μάριου Ζ. είναι δίκαιος και θα νικήσει.

ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ghost
23-03-2010, 15:29
ποιος ειναι αυτος, και τι εκανε;

attila
23-03-2010, 17:32
κλασικα τον τσακωσανε οι μπατσοι και του φορτωσανε κακουργηματα

Candiru
28-03-2010, 17:12
το σαμπουάν που έγινε μολότωφ με αλχημείες των μπατσων και του χρυσοχόου

Agoraphobic_S.I.
28-03-2010, 23:02
Λευτεριά πρώτα απ' όλα.

Μόνο μη μας βγει κι αυτός Ηλιόπουλος.

Candiru
28-03-2010, 23:19
δυστυχώς στο φασιστοκρτάτος αυτό μόνο με ριζικό "αδυνάτισμα" μπορεί να περάσεις από τα σίδερα των φυλακών

Agoraphobic_S.I.
28-03-2010, 23:21
Δεν εννοώ αυτό, μακάρι να μη χρειαστεί να κάνει απεργία πείνας για να βγει έξω ο άνθρωπος.
Για το "μετά" λέω εγώ.

Candiru
28-03-2010, 23:23
μετά τι έγινε;

είναι αυτός που καταδικάστηκε; δεν θυμάμαι

metamelia3
30-03-2010, 15:19
κι εγω το εχασα το "μετα" του ηλιοπουλου, τι εγινε;

stam and the witches
30-03-2010, 15:28
Λευτεριά στο Lab G

~ladykiller~
31-03-2010, 11:33
τι εγινε, μωρέ, με τον ηλιόπουλο...?!
ακολούθησε την γραμμή της Κουρτοβικ από την αρχή μέχρι το τέλος κ επειδή -δικιά μου γνώμη αυτό- όταν ήταν μέσα μας είχε ανάγκη το έπαιζε κ λίγο "μου είπε να κάνω αυτό κ δεν ήθελα αλλά τελικά τι να κάνω γιατί κ αυτή τρέχει για μένα κ δεν ήθελα να την στεναχωρήσω" κ άλλες τέτοιες παπαριές.
τη μόνη στιγμή που ενήργησε από μόνος του ήταν όταν αποφάσισε την απεργία πείνας -που λίγο-πολύ έχουν ακουστεί διάφορα αλλά είμαστε ΚΥΡΊΕΣ κ δεν το έχουμε ανοίξει δημόσια-.
Ε, μετά ήρθαν κ οι συνεντεύξεις στους "αριστερούς" των ΜΜΕ με μια γενική κλαψομουνίαση κ χωρίς καθόλου πολιτικό υπόβαθρο -ή έστω το πολιτικό υπόβαθρο που είχε μέχρι πριν να τον δέσουνε- κ τα πλάνα να κόβει βόλτες έξω από τις φυλακές κ στο ΑΤ καθώς πήγαινε να δώσει το παρόν.

...κ άλλα πολλά, δε ξέρω σε πιο απ'ολα αναφέρεται ο αgoraphobic

Agoraphobic_S.I.
31-03-2010, 13:42
Ε όλα αυτά εννοώ.

~ladykiller~
31-03-2010, 16:02
οι "φίλοι" του Μάριου, πάντως, έχουνε κάνει κ την περατζάδα τους από τον Λαζόπουλο

krks
02-04-2010, 21:16
οι "φίλοι" του Μάριου, πάντως, έχουνε κάνει κ την περατζάδα τους από τον Λαζόπουλο

όπου γάμος και χαρά ο ''Λαζό'' πρώτος.... μη χάσουμε....

katwrimos_at_work
02-04-2010, 21:39
kapoios na eksigisei se emas tous vlakes poios einai o Iliopoulos. Aftos pou gamisan oi gauroi sto poulman kai meta tous xosan mesa gia na dokimasoun ki aftoi alvanika pei?

Shadowking
02-04-2010, 21:52
Ήταν ο τελευταίος προφυλακισμένος συλληφθέντας του Δεκέμβρη 2008, έκανε απεργία πείνας καμιά 40αριά μέχρι να τον αποφυλακίσουν τον προηγούμενο Αύγουστο.

astrix
02-04-2010, 22:45
Να σαπίσει μέσα το ζώο. που μου γράφει και μυνήματα για τα παιδάκια που χάνουνε το "μάθημα" τους επειδη ο ο αγιος μάριος είχε κατέβει να το παίξει τσάμπα μάγκας σας σωστός αριστερός κρετίνος.. φαε τωρα αλβανικη πουτσα απο τα φιλαρακια σου, να στρωσεις μαριε. μπεεε

00i00
02-04-2010, 22:49
πεστα δικε μου...κανα μπουμπλε παιζει btw?

katwrimos
04-04-2010, 02:51
Να σαπίσει μέσα το ζώο. που μου γράφει και μυνήματα για τα παιδάκια που χάνουνε το "μάθημα" τους επειδη ο ο αγιος μάριος είχε κατέβει να το παίξει τσάμπα μάγκας σας σωστός αριστερός κρετίνος.. φαε τωρα αλβανικη πουτσα απο τα φιλαρακια σου, να στρωσεις μαριε. μπεεε

Vlaka kathisterix, se antithesi me esena oi fylakismenoi exoun ithiki, den gamane opoio ki opoio. Episis oi alvanoi exoun kanei rodela to mouni tis manas sou poustaki

Deggial
04-04-2010, 10:37

Σκασίλα μας αν είναι άγιος ή αν, στην τελική, είναι ένοχος. Πολύ απλά, ακόμη δεν έχει διεξαχθεί δίκη για να κριθεί η ενδεχόμενη ενοχή του, αλλά παρά όλα αυτά το κράτος τον τιμωρεί με προφυλάκιση καταχραστικά και παρανόμως.

Η προφυλάκιση, όπως ορίζει ο νόμος, προορίζεται μόνο για ύποπτους φυγής (δηλ. πρέπει να αποδειχθεί ότι ο κατηγορούμενος έχει σχέδιο φυγής από την χώρα, ήταν στο παρελθόν φυγόδικος, έχει δραπετεύσει στο παρελθόν από φυλακή, κλπ).

fandango
06-04-2010, 14:43

:moutza:

scarecrow
15-04-2010, 01:56
http://freemariosz.wordpress.com/about/

12 stars circle your brow
15-04-2010, 01:58
Για όσους δεν ξέρουν, αύριο πορεία στα προπύλαια το απόγευμα.

VacuumInsulationPanels
15-04-2010, 08:48
το ιδιο και στη θεσσαλονικη, στις 7

Candiru
15-04-2010, 10:50
σε όλες τις μεγάλες πολεις στις 7 η ώρα το απόγεμα σήμερα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την άδικη προφυλάκισή του

scarecrow
15-04-2010, 21:35
Πορεία περίπου 200 ατόμων έγινε νωρίτερα στο Ηράκλειο.Έπιασαν 2 παιδιά όπου και κρατούνται.

Candiru
16-04-2010, 00:27
Θεσσαλονίκη ήσυχα ήταν, πολλά άτομα είχε 400 περίπου

Tispanagias tamatia
19-04-2010, 03:32
Θεσσαλονίκη στη πορεία δε ξέρω τι έγινε, αλλά ΔΕΝ ήταν ήσυχα, μιας και έγινε πέσιμο σε 50-60 άτομα που βγαίναν από το πωλειταιχνείο μετά από συνέλευση. Το πέσιμο έγινε στην αγ. δημητρίου από περίπου 12 ζητάδες με το συνηθισμένο υφάκι. Οι προθέσεις του κόσμου ήταν να γράψουν τοίχους και αρνήθηκαν τον όποιον έλεγχο. Έφυγαν μερικές πέτρες, ρίξαν 4 μηχανές (αν θυμάμαι καλά) αλλά δυστυχώς οι μπάτσοι κράτησαν 3 άτομα, με την κοπέλα από όσο ξέρω να μένει ελεύθερη την επόμενη μέρα και τα άλλα 2 παιδιά ποινές 1 και 1.5 χρόνο με 3ετή αναστολή. Οι κατηγορίες των παιδιών ήταν 4: διακεκριμένες φθορές, αντίσταση, απρόκλητη σωματική βλάβη, στάση.

Τραγικά πράγματα. Παλιότερα θα έλεγε κανείς ότι προσπαθούν να σπάσουν τσαμπουκάδες μπλα μπλα. Τώρα τι.

Agoraphobic_S.I.
23-04-2010, 18:01
Αποφυλακίστηκε σήμερα, απλά τυχαίο το γεγονός.

http://freemariosz.wordpress.com/2010/04/23/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7/