PDA

View Full Version : [Cinema] Στρέλλα (2009)

Dragonlord
18-03-2010, 10:16
http://www.moviereviews.gr/posters/strella.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1332125/

Περίεργο, νόμιζα ότι υπήρχε thread. Λοιπόν δεν είναι κακό. Πολύ καλή κεντρική ιδέα, ωραία φωτογραφία και ατμόσφαιρα αλλά σε σημεία το βρήκα λίγο μέτριο και μου χάλασε τη γενική εικόνα (που θα μπορούσε να είναι ως και θριαμβευτική, στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ):
Πρώτον η φάση με το σκίουρο, αν και τελικά δε με χάλασε τόσο όσο στην αρχή, την πρώτη φορά ειδικά ήταν "WTF EPIC FAIL". Δεύτερον η γριά τραβεστί από ό,τι κατάλαβα ήταν ο κωμικός χαρακτήρας που όλοι αγαπήσαμε και μας πήραν τα ζουμιά που πέθανε (κάτι σαν τον τύπο στο 4 γάμοι και 1 κηδεία), αλλά δε με άγγιξε. Τρίτον η στρέλλα δεν ήταν ηθοποιός (λογικό) και τέταρτον έκανε κοιλιά στο 2ο μισό.
Γενικά πάντως ενδιαφέρον εργάκι, δε χάνετε κάτι.

Kaserinos
19-03-2010, 15:24
Το θέμα ειναι αν το παίζει πουθενα ρε Δρακοντα, γιατι τον Κυνοδοντα (πλην απο τις Νυχτες Πρεμιερας) δεν το εχω δει να κυκλοφορει πουθενα..

Pinatero
19-03-2010, 16:01
εσυ με φαινεται γενικα δεν ξερεις ποτε να πας να δεις μια ταινια! δηλαδη πρεμιερα Δεκεμβρη σε λεει, και τι θες να το παιζει Μαρτη ρε αδερφε! ειδικα στις ελληνικες ταινιες αντε κανα 2βδομαδες σερι απο πρεμιερα
Κυνοδοντα και στρελλα ειχε μεχρι και Θεσσαλονικη και μαλιστα και σε 2σινεμαδες νομιζω ειδικα για τον Κυνοδοντα, ε δεν υπαρχει περιπτωση Κυνοδοντα να μην τον επαιξε Αθηνα

ikonoklast
19-03-2010, 16:05
Στην αθήνα ο κυνόδους έπαιζε τουλάχιστον κανα μηνα σε ααβορα και κηφισιά, πέρα απο τις νύχτες πρεμιέρας.

Kaserinos
19-03-2010, 20:23
Πες κάτι που δεν ξέρω..!
Για την υπόλοιπη Ελλάδα όμως τίποτα έτσι..? :P

Γεγονός είναι οτι δεν το ψαξα :oops:(οσο το ψαχνω συνηθως) για προβολες, οπότε κραξτε με..:-P

Dythor
20-03-2010, 15:39
Το θέμα ειναι αν το παίζει πουθενα ρε Δρακοντα, γιατι τον Κυνοδοντα (πλην απο τις Νυχτες Πρεμιερας) δεν το εχω δει να κυκλοφορει πουθενα..

Το σινεμαδάκι που χύνει για όλα αυτά λέγεται Μικρόκοσμος και είναι επί της Συγγρού στο ύψος του μετρό Φιξ.

Kaserinos
20-03-2010, 17:13
Done:thumbsup:
Θα το θυμαμαι..

Ra Pariah
01-02-2012, 06:27
bump

Ενδιαφέρουσα ταινία.

Tispanagias tamatia
01-02-2012, 16:26
η ατάκα
"σε αγάπησα με όλους τους τρόπους που μπορεί ένας πατέρας να αγαπήσει το παιδί του" ή κάπως έτσι, μου προκάλεσε κάτι μεταξύ έκπληξης, εντυπωσιασμού και μεγαααάλης σιχαμάρας

έλα ρε, αστείο ήταν.
εγώ γέλασα πάντως.

Roswell47
01-02-2012, 16:45
πολυ πολυ καλη ταινια, με εξαιρεση το γιαλαντζι φιναλε οπως αναφερθηκε πιο πανω. Μινα Ορφανου, υπεροχη.

Ra Pariah
01-02-2012, 17:38
Μινα Ορφανου, υπεροχη.

+100

Την βλέπουμε κι εδώ.. :pink:

_TbWz_ubb_8

Ακόμη, σχετικά με το τέλος της Στρέλλας δεν μπορώ να εκφράσω τελεσίδικη κρίση. Εάν ήταν πολύ πιο δραματικό μπορεί να κατηγορείτο ο Κούτρας για «εύκολο ξεπατίκωμα της αρχαιοελληνικής τραγωδίας» ή δεν ξέρω 'γώ τι άλλο. :roll:

Roswell47
01-02-2012, 17:45
ναι δυστυχως. δυσκολευτηκα να την καταλαβω εκει

enitharmon
16-08-2013, 03:04
επειδη αναφερθηκε και ως υβρη, ειναι αρκετα χαπι εντ να μεινει ατιμωρητη (μολις την ειδα στο γερμανογαλλικο arte btw)