View Full Version : Rockwave 2010
korrupt3r
16-03-2010, 17:42
" Οι σάλπιγγες της έναρξης του Rockwave Festival θα ηχήσουν την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τους Faithless.
Quentin "Norman" Cook, γνωστός ως Fatboy Slim, η ολική επαναφορά ενός σπουδαίου καινοτόμου καλλιτέχνη, ο αληθινός εκπρόσωπος της experimental electronica! Ο απόλυτος κυρίαρχος των decks, ο κύριος big beat αυτοπροσώπως, ο ακούραστος διασκεδαστής, ο master του djing, ο άνθρωπος που συγκέντρωσε 250.000 ανθρώπους στο dance floor της παραλίας του Brighton, φέτος, το Σάββατο 10 Ιουλίου, θα δαμάσει τα decks του Rockwave Festival!
Οι πρωτεργάτες της σκηνής του Bristol, οι Massive Attack, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι, -όσα χρόνια κι αν περάσουν- παραμένουν το εμβληματικό συγκρότημα της πειραματικής σκηνής. Την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα στροβιλίσουν τους πολυάριθμους φίλους τους στο μοναδικό μίγμα της σκοτεινής, γλυκόπικρης, αλλά βαθιά συναισθηματικής και απογειωτικής μουσικής τους!
Ska-P, το πιο δημοφιλές ska punk συγκρότημα στην Ευρώπη, στίχος καυστικός και κοινωνικά ευαίσθητος, δηλώνει το χιούμορ σαν τη μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο χορεύοντας ska, ska, ska, Ska-P!
Gogol Bordello... παθιασμένη σχέση με το ελληνικό κοινό! Η πολυεθνική καλλιτεχνική κολεκτίβα επιστρέφει με τις διαβολικές ξέφρενες ταραντέλες της, συνδυασμός τσιγγάνικης μουσικής και punk rock και υπόσχεται τρελό ξεφάντωμα!
Endtroducing... DJ Shadow, εμβληματική μορφή της αμερικάνικης instrumental hip hop σκηνής, πολύπλευρος καλλιτέχνης, που επιμένει να συνθέτει με παλιομοδίτικα μέσα σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους.
Οι White Lies είναι το λαμπρό, γυαλιστερό, κυκλοθυμικό, μεγαλειώδες μέλλον της ροκ μουσικής σκηνής.
Garcia plays Kuyss, ο John Garcia θα μας συνεπάρει με τη φωνή του αναβιώνοντας τους Kyuss, το συγκρότημα - θρύλο, που επηρέασε ολόκληρη την καλιφορνέζικη desert rock σκηνή.
Η Martina Topley Bird, το ανερχόμενο αστέρι της trip hop σκηνής! Θα λικνιστούμε με τους υποβλητικούς ρυθμούς της ευρηματικής μουσικής της και τους ήχους της αισθησιακής φωνής της.
Με τις δέσμες ενέργειας που εκπέμπει το ΤerraVibe Park ας απογειώσουμε το διαστημόπλοιο μας, ας ανοίξουμε νέες διαστάσεις στο χωροχρόνο, νέους δρόμους στην καθημερινότητα μας, ας γίνει η μουσική το όχημα για να εκφράσουμε τη διάθεσή μας να αλλάξουμε τη ζωή! "
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010.
KoiliaSamprela
16-03-2010, 18:00
ότι να ναι ή νομίζω? ....
Tonosalata
16-03-2010, 18:25
vasika nai,mexri stigmhs "to skeftomai"
funishment
16-03-2010, 18:32
Ό,τι είπε ο ανχόλης. Τίγκα ροκ. \μ/
regularpaul
16-03-2010, 18:34
γιεπ κι εγω εχω ψηθει μετα απο χρονια για ροκγουειβ
BibleBlackBird
16-03-2010, 19:12
μονο εγω χαιρομαι με massive attack? το ξερω οτι εχουν ξανα ερθει αλλα δεν τους εχω δει κιολα. Και τι εγινε που θα ερθει ο garcia? δεν ειναι kyuss χωρις homme.
massive attack,dj shadow,martina topley bird την ιδια μερα;αυτο με ψηνει.
μονο εγω χαιρομαι με massive attack? το ξερω οτι εχουν ξανα ερθει αλλα δεν τους εχω δει κιολα. Και τι εγινε που θα ερθει ο garcia? δεν ειναι kyuss χωρις homme.
θα σε χαλάσει να δεις γκαρσία με φιλαράκια να παίζουν καηους δλδ? μάηστα
καλά το πάνε εφέτο
freak brother
16-03-2010, 20:20
αμα δεν τους εχεις δει , μη τους χασεις... απιστευτοι, ο ντι τζει σαντοου ειναι ο πατερας του τριπ χοπ πειτε τους.. και οι γκογκολ δεν παιζουν ταραντελες χαχαχα
Drumsick
17-03-2010, 01:03
Nice, nice. Εκεί για garcia, αν μη τι άλλο.
edit: Και οι Massive Attack, τελευταία φορά που είχαν έρθει, ήταν ένα μάτσο ΣΚΑΤΑ.
κραταμε το ''ο αληθινός εκπρόσωπος της experimental electronica!''...γελαμε και παμε για απολαυστικο χεσιμο
freak brother
17-03-2010, 02:55
edit: Και οι Massive Attack, τελευταία φορά που είχαν έρθει, ήταν ένα μάτσο ΣΚΑΤΑ.
εγω οταν τους ειχα δει λυκαβητο παντως (δεν θυμαμαι ημερομηνια) ηταν ανατριχιαστικα φοβεροι , και δεν ειμαι και κανενας τρελος φαν.
freak brother
17-03-2010, 03:07
Τι λε ρε, το πρώτο ροκγουέηβ που θα γαμάει θα ναι.
νταξει ειπαμε :P εχουμε δει και ροκγουειβ με Μομπι , Τρυπες και Νικ κειβ εντ δε μπαντ σιντς!
Kaserinos
17-03-2010, 03:45
Κομπλε..Αν τα βαλουνε ολα μαζι σε μια μερα ξερω γω, παω χαλαρα..
ξερουμε ποιοι μουσικοι θα ειναι μαζι με garcia?
In 2010, a European "John Garcia sings Kyuss" tour was announced, starting with a gig at Roadburn Festival. His backing-band is composed of Belgian and Dutch musicians from Agua de Annique, Kong, Celestial Season and Arsenal
ελα μου ντε δλδ
μπαρμπ στο καραϊσκάκη με γκογκολ λες για μασιβ?
Drumsick
17-03-2010, 07:36
εγω οταν τους ειχα δει λυκαβητο παντως (δεν θυμαμαι ημερομηνια) ηταν ανατριχιαστικα φοβεροι , και δεν ειμαι και κανενας τρελος φαν.
Ούτε εγώ είμαι φαν, αλλά πήγα τότε στο καραισκάκη επειδή ακριβώς είχα ακούσει αποθεωτικά σχόλια για το λάιβ του λυκαβητού. Ε και ήταν ΣΚΑΤΑ. Κι αυτό το είπαν και άτομα που πήγαν και στα δύο.
Ενιγουέι.
εντιτ: Γκόγκολ? Δεν είχε κανενά σαπόρτ. Στο καραισκάκη όμως, ναι. Το 2006?
μπιζαριος
17-03-2010, 09:10
dj shadow?
faithless?
στο ροκουειβ μου? θελω? τωρα? επιτελους οχι αλλο πχια λινκιν παρκ και διαφορα αδερφοσλιπνοτ πραματα.
κερναω 5-6 χειροβομβιδες στο κοινο
12 stars circle your brow
17-03-2010, 11:56
Jacques de Haard στο μπάσο και Rob Snijders στα drums αν δεν κάνω λάθος από Celestial Season, για κιθάρα δεν ξέρω/θυμάμαι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το κύμα δεν θα είναι ροκ.
Moonspellheim
17-03-2010, 14:24
massive attack,dj shadow,martina topley bird την ιδια μερα;αυτο με ψηνει.
Ισχυει αυτο?
Phantom Duck
17-03-2010, 15:25
γιεεεεεεεεεε
http://www.youtube.com/watch?v=RGpkNPbSa2Q
The Donnn
17-03-2010, 17:03
Με τις δέσμες ενέργειας που εκπέμπει το ΤerraVibe Park ας απογειώσουμε το διαστημόπλοιο μας, ας ανοίξουμε νέες διαστάσεις στο χωροχρόνο, νέους δρόμους στην καθημερινότητα μας, ας γίνει η μουσική το όχημα για να εκφράσουμε τη διάθεσή μας να αλλάξουμε τη ζωή! "
...
.....
......
ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΛΟΛ ΛΟΛ^2 ΛΟΛ/0 e^ΛΟΛ ΛΟΛ!
ο ήχος του sitar και το γαμημένο incense stick λείπουν από την ανακοίνωση
MEANWHILE AT SONISPHERE...
Meanwhile το sonisphere είναι επίσης της Didi.
The Donnn
17-03-2010, 17:19
Meanwhile το sonisphere είναι επίσης της Didi.
Ναι, και;
feeleash
17-03-2010, 19:58
http://www.doodie.com/images/stories/classic/tosser222.gif
Jacques de Haard στο μπάσο και Rob Snijders στα drums αν δεν κάνω λάθος από Celestial Season, για κιθάρα δεν ξέρω/θυμάμαι.
καλο ακουγεται
πλακα πλακα μετα απο πολυ καιρο ψηνω επισκεψη στο σκατοχωραφο του λωρη
Stormrider
19-03-2010, 22:49
...
.....
......
ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΛΟΛ ΛΟΛ^2 ΛΟΛ/0 e^ΛΟΛ ΛΟΛ!
ο ήχος του sitar και το γαμημένο incense stick λείπουν από την ανακοίνωση
MEANWHILE AT SONISPHERE...
den tous pige kai poli kala perisi me tis ilektrikes kategides kai piasan ta diastimoplia
Stormrider
29-03-2010, 15:49
Τετάρτη 7, Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιουλίου
«Φρέσκα υλικά στο μίξερ» για το εκρηκτικότερο μουσικό κοκτέιλ του 2010!!!
It’s party time! Καιρός να αφήσουμε πίσω αβεβαιότητες, ανασφάλειες, να προσπεράσουμε την εσωστρέφεια, να ξεχάσουμε δυσκολίες και προβλήματα!
Να γυρίσουμε, έστω για λίγο, σελίδα, να ξαναβρούμε τους φίλους μας, να χορέψουμε στους ρυθμούς μιας ξέφρενης και χαρούμενης μουσικής!
Το 14ο Rockwave Festival έρχεται να ταράξει τα νερά με τη μοναδική του συνταγή, να ξεδιψάσει και τους πιο απαιτητικούς: ανακατεύει στο μουσικό του μίξερ φρέσκα και πρωτότυπα υλικά, νέους και παλιούς ήχους, προτείνοντας στο κοινό καλλιτέχνες και συγκροτήματα, που έρχονται με αποσκευές «φορτωμένες» τόλμη και φαντασία, για να προσγειωθούν στο TerraVibe Park, αποφασισμένοι για όλα!
Οι σάλπιγγες της έναρξης του Rockwave Festival θα ηχήσουν την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τους Faithless, που θα μας «μπριζάρουν» στο groove του χορού για να μας παραδώσουν εκστασιασμένους στο συγκρότημα - φαινόμενο του πλανήτη, τους The Black Eyed Peas!
Με τα καταιγιστικά bassline τους, έρχονται να μας κουνήσουν συθέμελα και να μας παρασύρουν στο χορό μέχρι τελικής πτώσεως, αποδεικνύοντας ότι η ενέργεια δεν πεθαίνει ποτέ (Energy Never Dies – The E.N.D). Αρκετά χρόνια τώρα, «ξετινάζουν» τα charts και συνεχίζουν ακάθεκτοι με κάθε νέο τους single – Βoom Βoom Ρow, το party ξεκινά και τα κορμιά ροκάρουν! Rock your body, come on come on rock that body!
Quentin “Norman” Cook, γνωστός ως Fatboy Slim, η ολική επαναφορά ενός σπουδαίου καινοτόμου καλλιτέχνη, ο αληθινός εκπρόσωπος της experimental electronica! Ο απόλυτος κυρίαρχος των decks, ο κύριος big beat αυτοπροσώπως, ο ακούραστος διασκεδαστής, ο master του djing, ο άνθρωπος που συγκέντρωσε 250.000 ανθρώπους στο dance floor της παραλίας του Brighton, φέτος, το Σάββατο 10 Ιουλίου, θα δαμάσει τα decks του Rockwave Festival!
Οι πρωτεργάτες της σκηνής του Bristol, οι Massive Attack, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι, -όσα χρόνια κι αν περάσουν- παραμένουν το εμβληματικό συγκρότημα της πειραματικής σκηνής. Την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα στροβιλίσουν τους πολυάριθμους φίλους τους στο μοναδικό μίγμα της σκοτεινής, γλυκόπικρης, αλλά βαθιά συναισθηματικής και απογειωτικής μουσικής τους!
Οι The Ting Tings, η σύγχρονη επιτομή του brit pop…they started everything πριν τρία χρόνια και ήδη έχουν διαμορφώσει τον ήχο τους, μια fusion εκδοχή της dance pop με το grungy garage που τους οδήγησε φέτος στο πρώτο τους βραβείο Grammy σαν τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες (Best New Artist 2010)
Ska-P, το πιο δημοφιλές ska punk συγκρότημα στην Ευρώπη, στίχος καυστικός και κοινωνικά ευαίσθητος, δηλώνει το χιούμορ σαν τη μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο χορεύοντας ska, ska, ska, Ska-P!
Gogol Bordello...παθιασμένη σχέση με το ελληνικό κοινό! Η πολυεθνική καλλιτεχνική κολεκτίβα επιστρέφει με τις διαβολικές ξέφρενες ταραντέλες της, συνδυασμός τσιγγάνικης μουσικής και punk rock και υπόσχεται τρελό ξεφάντωμα!
Ο Γιάννης Αγγελάκας, με τη χαρακτηριστική του παρουσία θα ερμηνεύσει τις μουσικές που ονειρεύεται, συνδυάζοντας τον ηλεκτρισμό της ροκ με ήχους παραδοσιακούς. Μία ισορροπία περίεργη, αλλά πέρα για πέρα γνήσια και αληθινή.
Endtroducing…. DJ Shadow, εμβληματική μορφή της αμερικάνικης instrumental hip hop σκηνής, πολύπλευρος καλλιτέχνης, που επιμένει να συνθέτει με παλιομοδίτικα μέσα σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους.
Κ.ΒΗΤΑ, o πολύπλευρος καλλιτέχνης, το ανήσυχο πνεύμα της Ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής θα μας παρασύρει στα μουσικά του ταξίδια, θα «ζωγραφίσει» μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη ήχους, ποίηση, εικόνες... συναισθήματα.
Οι White Lies είναι το λαμπρό, γυαλιστερό, κυκλοθυμικό, μεγαλειώδες μέλλον της ροκ μουσικής σκηνής.
Garcia plays Kuyss, ο John Garcia θα μας συνεπάρει με τη φωνή του αναβιώνοντας τους Kyuss, το συγκρότημα–θρύλο, που επηρέασε ολόκληρη την καλιφορνέζικη desert rock σκηνή.
Η Martina Topley Bird, το ανερχόμενο αστέρι της trip hop σκηνής! Θα λικνιστούμε με τους υποβλητικούς ρυθμούς της ευρηματικής μουσικής της και τους ήχους της αισθησιακής φωνής της.
Με τις δέσμες ενέργειας που εκπέμπει το ΤerraVibe Park ας απογειώσουμε το διαστημόπλοιο μας, ας ανοίξουμε νέες διαστάσεις στο χωροχρόνο, νέους δρόμους στην καθημερινότητα μας, ας γίνει η μουσική το όχημα για να εκφράσουμε τη διάθεσή μας να αλλάξουμε τη ζωή!
We gotta feeling this Rockwave is gonna be a good three nights !!!
www.rockwavefestival.gr
Line Up:
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010
The Black Eyed Peas
Faithless
K.BhTA
Σάββατο 10 Ιουλίου 2010
Fatboy Slim
The Ting Tings
DJ Shadow
White Lies
Garcia Plays Kyuss
Κυριακή 11 Ιουλίου 2010
Massive Attack
SKA – P
Gogol Bordello
Yannis Agelakas
Martina Topley Bird
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival ξεκινά την Τρίτη 30 Μαρτίου στις 10:30.
Τιμές Εισιτηρίων
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010
Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της πρώτης μέρας του Rockwave Festival, 7/7/2010, θα κοστίζουν 49€
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 60€
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 95€
Σάββατο 10 Ιουλίου 2010
Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της δεύτερης μέρας του Rockwave Festival, 10/7/2010, θα κοστίζουν 39€
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45€
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75€
Η τιμή εισιτηρίου στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα είναι 60€
Κυριακή 11 Ιουλίου 2010
Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της τρίτης μέρας του Rockwave Festival, 11/7/2010, θα κοστίζουν 39€
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45€
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75€
Η τιμή εισιτηρίου στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα είναι 60€
Το τριήμερο εισιτήριο του Rockwave Festival κοστίζει 120€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.
KoiliaSamprela
29-03-2010, 20:26
ΚΕ ΠΩΛΟΙ ΡΩΚ
είσαι απλά λατρευτός :touched::dfinger:
Parasight
29-03-2010, 20:36
Μη γλείφεις εσύ ρε, τη thrash attack δεν τη γλιτώνεις.
KoiliaSamprela
29-03-2010, 20:58
Μη γλείφεις εσύ ρε, τη thrash attack δεν τη γλιτώνεις.
εγώ δεν έχω προηγούμενα , άλλοι να έχετε το νου σας :dfinger:
Παρακμιακό Εργαλείο
30-03-2010, 01:52
Ska-P :pingpong:
atom_smasher
30-03-2010, 01:57
αυτα θα ειναι μονο? μεταλ μερα δεν εχει?
freak brother
30-03-2010, 02:06
εχει σονικσφερ ρε μπζηλε.. εγω ηθελα να δω γκαρσια αλλα αφου βγαινει πρωτος δεν θα χω προλαβει να μπω μαλλον στο τζαμπε.. νταξει δεν με χαλαει ο σαντοου παντως. Οι τινγκ θινγκς τι ειναι και παιζουν μετα τον σαντοου? Φατμποι σλιμ ειναι για παραλια και τπτ κουμπειρος.. οποτε την κανεις νωρις και δεν πηζεις και στον γυρισμο. αυτα
Death In April
30-03-2010, 10:02
:fear:
Tha timisoume tin 10i Iouliou an mi ti allo gia Shadow
BURNIN AMBITION
04-07-2010, 19:53
kala poso katw htan?
re seis einai dunaton na vgainoun oi massive attack stis 7mish kai oi skap stis 23.15?
oute tzampa
alitheuei gia peite
funishment
04-07-2010, 19:58
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
TERRA STAGE
The Black Eyed Peas 22:00-23:30
Faithless 20:30-21:30
Aviv Geffen 19:00-20:00
Κ.ΒΗΤΑ 18:00-18:45
Transistor 17:00-17:45
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
TERRA STAGE
Fatboy Slim 21:45-23:30
The Ting Tings 20:20-21:20
White Lies 18:00-19:00
Local Act TBA 16:45-17:30
VIBE STAGE
DJ Shadow 20:30-21:30
Garcia Plays Kyuss 19:00-20:00
Local Act TBA 16:00-16:45
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
TERRA STAGE
SKA-P 23:15-00:30
Massive Attack 19:30-21:00
Peyoti For President 17:00-18:00
VIBE STAGE
Gogol Bordello 20:30-21:45
Γιάννης Αγγελάκας 18:00-19:15
Local Act TBA 16:00-16:45
BURNIN AMBITION
04-07-2010, 20:25
kai apo tis 9.45 mexti tis 23.15 ti kaneis?
to pouli sou paizeis? ti egine mwre? pio polu sa farsa akougetai...
massive attack mera?
kai apo tis 9.45 mexti tis 23.15 ti kaneis?
to pouli sou paizeis? ti egine mwre? pio polu sa farsa akougetai...
massive attack mera?
Βλέπεις ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ στη μικρή, φορητή σου τηλεορασίτσα.
Moonspellheim
05-07-2010, 00:08
Θα παει κανενας Σαββατο?
BURNIN AMBITION
05-07-2010, 00:54
pes mou oti to ekanan gia ton teliko auto kai travaw ta vyzia mou twra
pes mou oti to ekanan gia ton teliko auto kai travaw ta vyzia mou twra
Δεν έχω inside info αλλά η λογική αυτό λέει. Αλλιώς γιατί να μεσολαβούν 2 ώρες και 1 τέταρτο μεταξύ Massive Attack και Ska-P; Θα παρασκευάζουν μολότοΒς στα καμαρίνια;
nikolasfluxus
05-07-2010, 03:53
παίζει να βρω καρτελάκια τζάμπα από κονέ
fatboy slim :maikl:
Moonspellheim
06-07-2010, 00:38
Θα παει κανενας Σαββατο?
Ελατε ρε μαλακες κανεις? Βαριεμαι να παω μονος.
Βαζω αμαξι+βενζινη και 1 δωρο εκπληξη!!
BURNIN AMBITION
06-07-2010, 12:09
ta katapinei?
hornetrocks
08-07-2010, 15:14
Γρουπάκι στο facebook δίνει 2 εισiτήρια σε διαγωνισμό που λήγει αύριο!
μπέιτε να δείτε! :)
http://www.facebook.com/pages/Spase-ta-oria/102969063084364#!/pages/Spase-ta-oria/102969063084364 (http://www.facebook.com/pages/Spase-ta-oria/102969063084364#!/pages/Spase-ta-oria/102969063084364?v=wall)
KoiliaSamprela
08-07-2010, 15:31
μπείτε να δείτε! :)
http://www.facebook.com/pages/Spase-ta-oria/102969063084364#!/pages/Spase-ta-oria/102969063084364 (http://www.facebook.com/pages/Spase-ta-oria/102969063084364#!/pages/Spase-ta-oria/102969063084364?v=wall)
είσαι φοβερός τύπος αλλά εδώ φίλε δεν έχουμε ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ.
εδώ έχουμε άλλα εισιτήρια
http://www.protectionshop.gr/files/085ns2_m.jpg
BURNIN AMBITION
08-07-2010, 18:15
an vrw marmarokoftiki parea anevainw. psitheite
akous marie?
μπείτε να δείτε! :)
είσαι φοβερός τύπος αλλά εδώ φίλε δεν έχουμε ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ.
εδώ έχουμε άλλα εισιτήρια
http://www.protectionshop.gr/files/085ns2_m.jpg
Mpaaa....de paizei...kai ego etsi piga fetos, alla exoun valei lamarines pleon...opote poulo...mono me troxo kai mpalanteza....kai reuma apo kantina!!
Drumsick
12-07-2010, 22:17
5μιση ώρες ταλαιπώρια ρε πούστη μου για να μπεις με τα χίλια ζόρια στο γαμωχώραφο και να δεις ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Μασσιβ ατακ να παίζουν ταυτόχρονα με γκόγκολ μπορντέλο επειδή κάποιοι ηλίθιοι θέλανε να δουν ΜΠΑΛΑ. Και χεντλαινερς σκα π με διάρκεια μιας ώρας, ψοφιοι τελείως, το κοινό ξενέρωτο και ήχος όμοιος πολιτιστικής εκδήλωσης του δήμου Δάφνης. Μπράβο μαλάκα Λώρη :moutza:
Το πιο ζόρικο τσαμπατζηλίκι της ζωής μου (κι οχι μόνο της δικής μου, μέχρι μπουκέτα πέσανε σε τσαμπατζήδες απο σεκιουρητάδες) γιαυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ. Λυπάμαι απίστευτα αυτούς που σκάσανε λεφτά.
Δυσκολα θα ξανατραβηχτώ.