PDA

View Full Version : Drudkh - The autumn aurora

Krux
15-03-2010, 11:24
http://3.bp.blogspot.com/_VY34IZedpgQ/SGGW1rdBGNI/AAAAAAAAADU/FjG-Lyt4fVY/s400/Drudkh+Autumn+Aurora.jpg

Drudkh - The autumn aurora (release date 2004 Supernal)

Lineup :
Thurios - vocals/keyboards
Roman Saenko - guitars/bass
Amorth - drums

Tracklist :
1. Fading
2. Summoning the Rain
3. Glare of Autumn
4. Sunwheel
5. Wind of the Night Forests
6. The First Snow

Περίεργα μονοπάτια για τον Krux. Μια ωραία φθινοπωρινή Κυριακή πριν απο 2 χρόνια (νομίζω!) ήρθε ένας φίλος μου στο σπίτι για καφέ. Αράζουμε λοιπόν στο γραφείο μου και βάζω στο ηχοσύστημα το Storm before calm των Primordial.
"Μαλάκα δεν το ήξερα οτι γουστάρεις Primordial" θα μου πει.
"Ακουσα το Gathering wilderness και μου άρεσαν πολύ και έτσι μπήκα στο τριπάκι να ακούσω περισσότερα απο δαύτους" απάντησα.
"Κάτσε πετάγομαι στο αμάξι να σου φέρω κάτι να ακούσεις. Θα σου αρέσει λογικά".

Αυτή ήταν και η πρώτη μου επαφή με τους Drudkh.

Ατμοσφαιρικό/παγανιστικό black metal με εντονότατη την Burzum επιρροή και με πολλά και διάσπαρτα progressive στοιχεία. Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος θιασώτης του black metal γι' αυτό αφήνω χώρο για περαιτέρω επεξηγήσεις στους στρατιώτες του εν λόγω ήχου. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ο συγκεκριμένος δίσκος συνόδευε τα μουντά εκείνα φθινοπωρινά πρωινά Σαββατοκύριακα απο τότε και για κανά μήνα. Με πιο απλά λόγια τον έλιωνα άσχημα και απο τότε όποτε ο καιρός φοράει το μουντό του προσωπείο, κρίνεται ως η καταλληλότερη μουσική συνοδεία.

Ο φίλος μου μετά απο το Autumn aurora με προμήθευσε και με το Songs of grief and solitude το οποίο όμως δεν μου έκανε το ίδιο κλίκ και μετά απο 2-3 ακούσματα προστέθηκε στο χρονοντούλαπο της μεταλλικής ιστορίας (aka δισκοθήκη Krux).

Φθόγγε the stage is yours !

SpiritCrusher
15-03-2010, 11:34
Από το rocking.gr μας ήρθες κι εσύ;

The Good Son
15-03-2010, 11:35
Πώς διαβάζεται το όνομα;

12 stars circle your brow
15-03-2010, 11:36
Βάλε το σωστό εξώφυλλο ομως :)
Ο,τι εχει βγει από Shaenko από το 2006 και πριν, το ακους.

12 stars circle your brow
15-03-2010, 11:41
Και δίνεις έμφαση σε Blood in Our Wells.

Krux
15-03-2010, 11:53
Πώς διαβάζεται το όνομα;

Ντρούντκ

Βάλε το σωστό εξώφυλλο ομως

Εγω με αυτό το έχω. Fixed τώρα ?

Και δίνεις έμφαση σε Blood in Our Wells.

aye my captain

phthoggon
15-03-2010, 11:58
!!! Θα ήθελα να ξέρω που ξέρεις ρε Κρούξ ότι αυτός είναι από τους πιο αγαπημένους μου δίσκους. Το έχω σε κασετούλα με αυτό το εξώφυλλο (ΕΝΤΙΤ όχι με αυτό τώρα, με αυτό που άλλαξες!!) δε συγκρίνεται και με πολλά αυτός ο συνδυασμός (ειλικρινά πολύ καλύτερα ακούγεται εκεί παρά από εμπιθρι) και η εναλλαγή Wind of the Night Forest & The First Snow. Δροσερά ρυάκια, κρύοι άνεμοι, ψηλά βουνά και τέτοια.

Υπάρχει περίπτωση (ισχνή, αλλά που ξέρεις, η ίδια μπάντα είναι άλλωστε) να σου αρέσει και αυτό. Ακούγεται ακριβώς όπως ο τίτλος, απλά δεν έχει ακόμα ακουστικές και τα σχετικά, πιουρ μπλακμέταλ γουίντερ!

http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/hateforest.jpg

Krux
15-03-2010, 12:32
!!! Θα ήθελα να ξέρω που ξέρεις ρε Κρούξ ότι αυτός είναι από τους πιο αγαπημένους μου δίσκους.

Εκτός απο απενοχοποιημένος φιλόμουσος, λυσαλέος συλλέκτης δίσκων, πρώιμος πατέρας και επιχειρηματίας είμαι και τρανός ψυχολόγος ιδιαίτερα όταν πρόκειται να "διαβάσω" τα μουσικά γούστα αυτού με τον οποίο συνομιλώ !

υ.γ. χρόνου φείδου θα τσεκαριστεί το χέητ φόρεστ

Entrancemperium
15-03-2010, 14:58
Βάλε το σωστό εξώφυλλο ομως :)
Ο,τι εχει βγει από Shaenko από το 2006 και πριν, το ακους.

Μα είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ δεν κάνει.. :P

Krux
15-03-2010, 15:12
Οι ιδεολογίες δεν με ενδιαφέρουν. Οι πράξεις με ενδιαφέρουν.

atahoualpi
15-03-2010, 16:58
Πριν 1-2 μήνες περίπου άκουσα το blood in our wells και μου άρεσε -όλως παραδόξως- πάρα πολύ και το ξανακούω αυτη τη στιγμή. Ήμουν και σε περίεργο μουντ τότε και μου πεσε κουτί. Και τα 6 κομμάτια του δίσκου βγάζουν μια μελαγχολία και μια ομορφιά τρομερή.
Δεν έχω ακούσει κάτι αλλο απο δαυτους .

Entrancemperium
15-03-2010, 17:04
Όπως προείπε ο Πάγκαν-Κασκαντιαν οτιδήποτε μέχρι το υπέρτατο Songs Of Grief..

H.
15-03-2010, 18:00
Blood in our wells οπωσδήποτε Krux.

The Good Son
16-03-2010, 02:40
Οι ιδεολογίες δεν με ενδιαφέρουν. Οι πράξεις με ενδιαφέρουν.

oi perissoteroi fasistes "mousikoi" kaine eklhsies, skotwnoun omofilofilous, viazoun katsikes klp.

Agoraphobic_S.I.
16-03-2010, 08:32
Ε και; Αυτά τα κάνουν και μη-φασίστες, μη-μουσικοί.

The Good Son
16-03-2010, 11:15
α σόρυ τότε.

SvH
19-03-2010, 11:25
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/hateforest.jpg

to purity einai apo tous diskous pou den mporeis na mhn proskunhseis , akoma kai an leei mesa gia diasthmikous
vatraxous pou tha katakthsoun ton kosmo.