PDA

View Full Version : Necrophobic - Death to All

carheart
15-03-2010, 02:25
Necrophobic - Death to All
(2009, Regain)

http://www.teethofthedivine.com/site/uploads/2009/06/necro1.jpg

1. Celebration of the Goat
2. Revelation 666
3. La Santisima Muerte
4. For those who stayed Satanic
5. Temple of Damnation
6. The Tower
7. Wings of Death
8. Death to All

Συμβαίνει αραιά και που το εξής, να έχεις ξεγράψει ακόμα και το καλό underground λόγω των αργών του ρυθμών (οι Repugnant θα παίξουν live, αλλά βγάλτε ρε ένα album ακόμα ρε!) ή των εξαφανισμένων του συγκροτημάτων (Revokation, Delve), και να στην φέρνει το mainstream! Συνέβη με το album καλού metal "Where the Iron Crosses Grow" των Dismember, και ενώ έχω πλήρως υπόψιν μου πως το καλό death metal σκάει μύτη με κάτι Impetuous Ritual, Necros Christos, Dead Congregation και τέλος, ξαφνικά πέφτω πάνω στο "Death to All" και με μία ακρόαση μου έχουν κολλήσει πέντε ριφφς στο κεφάλι και δεν φεύγουν. Να είναι η black metal αισθητική; Δεν είναι, εξακριβωμένο. Το νοσταλγικό σουηδοειδές; Ιδέα δεν έχω, αλλά μάλλον αυτό. Οι Necrophobic έχουν ένα ακόμα καλό album στη λίστα της δισκογραφίας τους, μπράβο, σε λίγο με βλέπω να ψάχνω το Nocturnal Silence.

Διασκεδάστε άφοβα με το γελοίο βίντεο :

JkcHCxJ-pnE

phthoggon
15-03-2010, 11:19

1) Τέτοιες φράσεις μου ακούγονται δέκα φορές χειρότερες για το μέταλ μου συγκριτικά με αυτό το "It's only rock & roll" που είχες πει κάποτε ότι σε χαλάει για το μπλακ μέταλ σου. Ιδιαίτερα αυτό το άφοβα, διασκεδάστε άφοβα, ούτε τελεμάρκετινγκ μπεστ οφ έιτιζ μπιτς πάρτυ σονγκς.

2) Το κομμάτι είναι πολύ καλό, απρόσμενα καλό. Είμαι της άποψης ότι τέτοιες μπάντες τις ακούμε καλύτερα εάν δε δούμε τα βίντεο, δε διαβάσουμε τους στίχους, σβήσουμε τα ταγκς και τα λοιπά. Όχι μέταλ που ακούγεται σα να πάει για μεγάλα πράγματα και καταλήγει να συνδυάζεται με ένα εξίσου μεγάλο λολ από πάνω. Άλλη κομματάρα στην ίδια φάση που περισσότερο το χαλάει παρά προσθέτει τπτ το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=AW0eBIPiP4Q

3) Πόσα άλλα μπλακμεταλ εξώφυλλα πια επηρεασμένα από τις συγκεντρωσούλες της Νυρεμβέργης.

carheart
15-03-2010, 17:01

1) Τέτοιες φράσεις μου ακούγονται δέκα φορές χειρότερες για το μέταλ μου συγκριτικά με αυτό το "It's only rock & roll" που είχες πει κάποτε ότι σε χαλάει για το μπλακ μέταλ σου. Ιδιαίτερα αυτό το άφοβα, διασκεδάστε άφοβα, ούτε τελεμάρκετινγκ μπεστ οφ έιτιζ μπιτς πάρτυ σονγκς.

τελευταία έχεις σαλτάρει εντελώς, δεν θα επεκταθώ, ψάχτο!

2) Το κομμάτι είναι πολύ καλό, απρόσμενα καλό. Είμαι της άποψης ότι τέτοιες μπάντες τις ακούμε καλύτερα εάν δε δούμε τα βίντεο, δε διαβάσουμε τους στίχους, σβήσουμε τα ταγκς και τα λοιπά. Όχι μέταλ που ακούγεται σα να πάει για μεγάλα πράγματα και καταλήγει να συνδυάζεται με ένα εξίσου μεγάλο λολ από πάνω. Άλλη κομματάρα στην ίδια φάση που περισσότερο το χαλάει παρά προσθέτει τπτ το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=AW0eBIPiP4Q

Τέτοιες μπάντες τις ακούμε εκείνη τη μία φορά που θα πέσει στα χέρια μας το άλμπουμ τους το νέο και θα το ακούσουμε δυο τρείς φορές αν είναι πολύ καλό και τέλος. Ούτε κάνει κάτι μεγάλο, ούτε το αγοράζουμε τρέχοντας, ούτε τίποτα τέτοιο, το βλέπουμε όμως live και πίνουμε μια μπύρα, και λέμε σε συζητήσεις "α! οι Necrophobic το 2010, σε αντίθεση με το υπόλοιπο death metal των 90's, έβγαλαν μερικές κομματάρες". "Ναι ρε συ, όπως οι Dismember στο προ-προηγούμενο!", και πάει λέγοντας. Αυτές οι μπάντες οφείλουν να παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά, για να κάνουν απρόσμενα ωραία κομμάτια, και να μας δείχνουν πόσο σοβαρά παίρνους τους εαυτούς τους στα εκάστοτε βίντεος. Δεν ωφελεί πουθενά να κρύβουμε τους τίτλους και τους στίχους και τα βίντεος, προσπαθώντας να πιστέψουμε πως είναι και σοβαροί ανθρώποι όλοι αυτοί. Ωραίο album όμως!

phthoggon
15-03-2010, 22:09
Δε καταλαβαίνω την έκρηξη σου, εγώ πάντα τα έλεγα αυτά τα πράγματα, τώρα εάν δε τα πρόσεχες επειδή απευθυνόμουν στον αντιμιούζικ αντί για σένα, είναι άλλο θέμα! Το θέμα είναι ότι λοιπόν το "κάποτε έβγαλαν και μία κομματάρα" και το "άντε πίνω και μία μπίρα και το ακούω" και "90'ς ντεθ μέταλ" ωραία είναι αλλά δε μου λένε πολλά, με ενδιαφέρουν τα De Mysteriis, τα Kenose, τα Deaths and the Black Works, ακόμα και τα Στορμ οβ δε λάιτς Μπέιν, και όχι αυτά καθεαυτά σαν το άκουσα και αυτό το γνωρίζω, σαν εμπειρίες. Και να για προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ένας δίσκος πρέπει να έχει οργάνωση, αισθητική, τίτλους, στίχους, τρεις διαστάσεις όχι μιάμιση. Σοβαροί άνθρωποι (πόσο σοβαροφανείς, τα καλύτερα πράγματα φτιάχνονται από χαβαλέδες, απλά εμένα δε μ' αρέσει ο χαβαλές στο μέταλ μου) δε θέλω να είναι καθόλου οι Νεκροφόμπικ, θέλω να μπορούν να μου μεταδώσουν κάτι ολοκληρωμένο, κάτι με περιεχόμενο. Και επειδή για αυτό που το γουστάρουμε πραγματικά έχουμε απαιτήσεις, δε θέλω να βλέπω τη χαζομάρα των Νεκροφόμπικ κολλημένη στο μέτωπο σαν πεντοχίλιαρο στη φάτσα πόρνης όταν τους ακούω, δε μπορώ να ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ για ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ, μου χαλάει την ατμόσφαιρα ρε μαν, πώς να το πούμε? Άν τουλάχιστον κατέχουν την ΤΕΧΝΗ του ρίφφινγκ και της δικασιάς και του ΟΥΑΑΑΑΑΡΓΚ θέλω να συγκεντρώνομαι σε αυτά και να γεμίζω τα υπόλοιπα με τη φαντασία μου, άλλωστε σπανίζουν πολύ "οι δίσκοι" που είπαμε, σωστά?

Keeper Of The Seventh Son
15-03-2010, 22:41
fthogke m auta pou les mallon fainetai oti den ksereis pws n akouseis necrophobic. oute impaled nazarene. oute summon. isws oute kan thras. giati i proseggisi pou prepei na ginei se tetoies mpantes einai akrivws i "its only rock n roll" proseggisi. iparxoun mpantes tagmenes sto "satanized sodomizing blackened thrash" kserw gw k eksipiretoun sigkekrimenous skopous pou prwta ap olous einai o xavales pou automata aporrei apo ena tetoio meigma opote oute oi necrophobic einai sovaroi me ton tropo pou tha itheles na einai (k to kseroun) oute to vinteo tous einai sovaro (giati etsi ithelan). ektos k an agnooun tin iparksi twn deathspell omega tou de mysteriis klp

phthoggon
15-03-2010, 22:57
Δεν ξέρω αν υπάρχει ένας τρόπος να ακούσω Νεκροφόμπικ, πάντως η μουσική εμένα δε μου βγάζει αυτό το χαβαλέ ροκ εν ρόλ, μου βγάζει κάτι πιο μεγάλο που το χαλάει το βιντεοκλίπ (ούτε θρας ούτε impaled nazarene παρεπιπτόντως). Το βιντεοκλίπ το χαλάει αυτό το πράγμα, παίρνεις ΑΤΣΑΛΙ ΠΟΥ ΠΕΤΣΩΝΕΙ μαζί με χαζομάρα και φτήνια και αφέλεια, είναι κακός συνδυασμός, δεν απολαμβάνεις κανένα από τα δύο. Δε ξέρω για σας αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να δω και ΑΤΣΑΛΙ ΠΟΥ ΠΕΤΣΩΝΕΙ μαζί με αισθητική. Άκουσε και διάβασε στίχους από το τελευταίο Destroyer 666 (οι οποίοι έρχονται λάιβ μάλλον, ε) για ένα παράδειγμα (για ακόμη μια φορά).

Όχι δηλαδή, ακούστε αυτό WpLkSCqMS_0 πρώτα χωρίς την εικόνα και μετά με.

Η για ακόμα πιο χαρακτηριστικό (λολ)

ylQdpv8Ua1M

Once_Emperor
15-03-2010, 23:32
τα καλύτερα πράγματα φτιάχνονται από χαβαλέδες

QFT

Παρόλα αυτά διαφωνώ με την προσέγγιση του φθόγγου. Ειδικά επειδή μ'αρέσει η live μουσική, πιστεύω ότι η πεμπτουσία του live είναι η ωραία κ χαβαλετζίδικη ατμόσφαιρα (οκ, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Δεν γίνεται να βγουν οι Darkspace πχ να παίξουν live και λένε χαζομάρες γιατί κάπου χάνεται η μαγεία) .

Γι'αυτό και στηρίζουμε "σοβαροφανείς" καλλιτέχνες που όμως αντιμετωπίζουν τη μουσική (τους) με (αυτό)σαρκασμό.

Γι'αυτό και γαμάνε μπάντες τύπου Blasphemophager live.

Γι'αυτό και hiking metal punks...forever!!!

edit: bonus :

EGAv1z4YQVE

Keeper Of The Seventh Son
15-03-2010, 23:42
entaksei isws oi necrophobic na itan kaliteroi avaftoi me tzin k tis ert alla ntaksei mwre min ipervalloume k as tous kanoume ti xari afou i mousiki einai wraia

btw eixa paei na tous dw k live exoun akrivws idio stisimo me to vinteoklip. omologw pws gelasa alla de to vrika toso mempto. mia xara EPIDOTHIKA SE ANELEHTOR XENTMPANGKIN k opou evriska gomena tin ekama MOSH giati me antres de me pairnei. meta vgikan oi 3 inches of blood

SvH
19-03-2010, 09:31
etsi tha paizoun kai oi WATAIN sto epomeno , kai vazw kai stoixhma. Oso gia to video , eleos re , tetoia cultila metraei ki as fainetai ligo μπας κλας , ti prepei na ginei dhladh , na ntynontai oloi san kritikoi texnhs se festival sunaspismou gia na tous paroume sta sovara? :)

carheart
19-03-2010, 13:18
ε δεν είναι έτσι όμως...

SvH
19-03-2010, 20:47
ma nai sou lew

Clockwork Orange
21-03-2010, 12:01
ο δισκος ειναι απιστευτα καλος! μετα το 3rd antichrist δεν ειχαν βγαλει κατι που να μαρεσει
το να καθομαστε να αναλυουμε αν ειναι μετρια η χαλια τα βιντεα τους νομιζω ειναι προσποιηση μεγαλη
ειναι σαν να περιμενεις απο τους motorhead να βγαλουν tool βιντεο η το αντιστροφο

wom
21-03-2010, 12:29
Carheart, τι ήθελες να γράψεις για το nocturnal silence είπαμε?