Log in

View Full Version : Hypocrisy - A Taste of Extreme Divinity

GuardianOfIvorytower
11-03-2010, 13:53
Hypocrisy - A Taste of Extreme Divinity
Nuclear Blast Records – 2009

http://www.metal-archives.com/images/2/4/5/3/245353.jpg

1. Valley Of The Damned
2. Hang Him High
3. Solar Empire
4. Weed Out The Weak
5. No Tomorrow
6. Global Domination
7. Taste The Extreme Divinity
8. Alive
9. The Quest
10. Tamed (Filled With Fear)
11. Sky Is Falling Down

Αυτοί εδώ οι Σουηδοί πάντα μου άρεσαν. Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα αρκετά προσωπικό ήχο, και αρκετά αναγνωρίσιμο. Στα δικά μου αυτιά παίζουν κάτι ανάμεσα σε σουηδικό death, αλλού μελωδικό αλλού πιο ωμό, έχουν αρκετά black στοιχεία, σε σημεία επίσης ατμοσφαιρικοί, αλλά το καταφέρνουν πάντα να φτιάχνουν καλά τραγούδια.

Πέρασαν 4 χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου “Virus”, και αφού μεσολάβησε η επαναηχογράφηση του “Catch 22”, για να φτάσουμε στο νέο αυτό δίσκο. Το νέο πόνημα του αγαπητού μας παραγωγού Peter Tägtgren ηχεί στα αυτιά μου όπως θα περίμενα να ηχεί. Χωρίς να προσφέρει πολλές καινοτομίες στον ήχο των Σουηδών, εδώ έχουμε 11 νέα κομμάτια στο γνωστό ύφος της μπάντας, πολύ καλοπαιγμένα για άλλη μια φορά, με (φυσικά) πολύ καλή παραγωγή, που ακούγονται πολύ μα πολύ ευχάριστα. Στίχοι για άλλη μια φορά στο αγαπημένο στυλ του Tägtgren, εξωγήϊνοι, science fiction και δε συμμαζεύεται, πάρε και λίγο από θρησκεία μέσα, μια χαρά δλδ.

Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ο κράχτης στο δίσκο (όπως παλιότερα, βλέπε “Roswell 47” ή “Fractured Millennium”), αν και τα 3 πρώτα μαζί με τα 3 τελευταία τείνουν να μου αρέσουν λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα. Δεν θα έλεγα ότι αποτελεί τον καλύτερό τους, και σε όποιον δεν του αρέσουν δύσκολα θα τους κάνει ο νέος δίσκος να το κάνουν, αλλά σε οπαδούς της μπάντας (σαν κ μένα) συστήνεται ανεπιφύλακτα. Πέρασαν και από τη Βιέννη πριν από ένα μήνα περίπου, αλλά δυστηχώς για τον ίδιο λόγο που δεν μπόρεσα να δω Vitus δεν είδα και τους Σουηδούς, κρίμα δλδ, τους ξανάβλεπα άνετα, και διάβασα μάλιστα και καλά λόγια για τη συναυλία, με ικανοποιητικότατο setlist. Δεν πειράζει, next time.

Krux
11-03-2010, 14:43
Δεν το έχω ακούσει και ευχαριστώ που μου το θύμησες να του ρίξω μια ματιά.

Είμαι μεγάλος φανμπόις του Abducted και του Catch 22 αλλά πάντα τους φοβόμουν σαν μπάντα και δεν έτρεχα αμέσως στα δισκάδικα να αγοράσω το latest τους.

Σε άλλα νέα, σε ζηλεύω πολύ που μένεις Βιέννη ρε άτιμε. Εχω πάει και την λατρεύω σαν πόλη, άσε που αν έμενα εκεί θα ήμουν 2 βήματα απο τον Devon.

GuardianOfIvorytower
11-03-2010, 16:38
Ε με την πρώτη ευκαιρία άκουσε κ αυτό. Βέβαια ούτε Abducted ούτε Final Chapter είναι ε ;)

για το άλλο σχόλιο :pink: