PDA

View Full Version : Siena Root 5-6/3 @ Rodeo

Drumsick
06-03-2010, 04:42
Λοιπόν. Οι 700 machines έχουν αλλάξει πάρα πολύ στυλ μουσικής σε σχέση με 5-6 χρόνια πριν, που τους πρωτάκουσα εγώ. Καλό είναι αυτό γιατί το'χουν γυρίσει σε πιο 70'ς ροκ ν ρόλλ φάση και εν τέλει δε με χάλασαν καθόλου.

Siena Root γάμησαν πολύ. Απο τεχνικής άποψης, άρτιοι. Ο ήχος επίσης πολύ καλός. Η επιλογή τραγουδιστή εξαιρετική, αφού ο τύπος μπόρεσε να αποδώσει και τα του πρώτου άλμπουμ, αλλά και καθαρά γυναικεία κομμάτια όπως το We are them. Ως εδώ τέλεια. Τεράστιο παράπονο η έλειψη φλαουτων/σιταρς/πλήκτρων, που στα ινστρουμένταλ ειδικά κομμάτια, άφηνε ένα τραγικό κενό. Δηλαδή να χώνει τώρα in the desert ξερω γώ και να μην έχει φλαουτα, μπουζούκια και σιταρ. Ξενέρα μεγάλη αυτό. Θα προτιμούσα νομίζω να παίζανε έστω playback.
Προσωπικό δράμα επίσης το οτι δεν έπαιξαν Fever και Nightstalker =(((( . Κατά τ'άλλα καλό το σετλιστ.

Συνολικά φοβερό λάιβ, απλώς θα μπορούσε να είναι η ultimate ψυχεδελο70'ς εμπειρία αν δε λείπανε τα παραπάνω. Μια χαρά και η διάρκεια, αλλά παραδόξως και η προσέλευση (όχι κάνας χαμός, αλλά δεν είμασταν και 20 άτομα όπως περίμενα).

Αυτά.

Υ.Γ. Αν τυχόν έχουν άυριο το πρώτο άλμπουμ σε βινύλιο, ας μου το πάρει κάποιος σας παρακαλώ.
Y.Γ.2. Κάποιος να μου πει τι ήταν εκείνο το υπέροχο ινστρουμένταλ που παίξανε πριν κατέβουν και ξανανέβουν για ενκόρ. Έχω τη σετλιστ, αλλά το μόνο άγνωστο πράγμα πάνω της είναι κάποιο (bosse) που δεν το βρίσκω σε κάνα άλμπουμ. Τα φώτα σας πλιζ.

Swollen
06-03-2010, 04:56
όσοι το σκεφτόσαστε για αύριο να μην έχετε ενδοιασμούς κ να πάτε.

μασίνς ωραίοι αλλά περίμενα πως κ πως τους σιένα που σόρυ αλλά μέχρι εκεί μπορώ να πω

σιένα δεν υπάρχουν. όντως λείψανε τα παραπάνω όργανα αλλά με το που βγήκαν τους είδα τρίο κ καραγούσταρα. μορφάρες ένας κ ένας. παιχτρόνια. μέχρι κ ρεγκονταμπ πέρασμα μας φτιάξανε. από άλλη εποχή οι τύποι. τους λάτρευα. τώρα τους αγάπησα.

σκατά στο αλτεργκράουροντέοστάβλο που δώσαμε κ 22 εβρά για να μπούμε κει μέσα με τιμές κλαμπακίου παραλιακής.σκατά.

υγ. αν υπάρχει το καλειδοσκόπιο σε βινύλιο αύριο να το τσιμπήσει κάποιος κ να ενημερώσει. πλερώνουμε κ σε είδος. αα κ σκατά στον πορτιέρη που μου είπε να πάω αργότερα για τις αγορές. τσόγλανε.

regularpaul
06-03-2010, 09:44
Ο Ζαχαρό που είναι αρρωστάκι με τη Σουηδική σκηνή μου είπε ότι ο τραγουδιάρης είναι ο τύπος των Backdraft
αν κάποιος ψήνεται για βλάχικο southern rock εκ Στοκχόλμης :roll: να βρει το ''here to save you all''

οι απο πανω μιλατε για διαφορετικό δίσκο προς αγορά, έτσι?
1ος δίσκος είναι το new day dawning, άλλο το kaleidoscope
ξεκαθαρίστε μπας και σας εξυπηρετήσω απόψε

Drumsick
06-03-2010, 12:16
Χαχαχ, ναι ρε. Εγω ήμουν απο τους ΤΡΕΙΣ τυχερους που τσίμπησαν καλειδοσκόπιο =D

Swollen
06-03-2010, 19:09
:rangry:

Rush
06-03-2010, 20:35
Poios 8a paei apopse?

Boom!
06-03-2010, 21:03
Τι ωρα ξεκινησε χθες;

Swollen
06-03-2010, 21:08
11+
άργησε πολύ αλλά φαντάζομαι λόγω μηδαμινού κόσμου στην αρχή

Griffith
07-03-2010, 12:22
ο μέσος όρος ηλικίας εχτές ήταν τα 45.

Drumsick
07-03-2010, 13:19
Φοβερό ριπόρτ.

KavaLdi
07-03-2010, 16:41
hey hey.. lepon &xtes 11+ arxise..
malakies taxoume ksanapei gia tis kathisteriseis sta live..
sunolika kamia 50aria atoma prepei na mastan
&apo vinilia den eixe tpt..!! osoi prolavan prolavan..
loipon Siena Root MPANTARA tous agapw edw &polu kairo
parolo pou den eixan ta extra tupou pliktra sitar & pneusta
paiksane gamata demena & kuriws afosiwmena..
ama exeis kommatares & me mpaglama na to paikseis tha skisei..

kata talla ama itan mia mera &me kalo promo thatan mourlia to live..
&auto exei na kanei &me to meso oro ilikias pou eipate &gia tin argoporia..!!!

Drumsick
10-03-2010, 21:17
Παύλο, δεν είπες, πως σου φάνηκαν?

regularpaul
10-03-2010, 22:14
εγραψα καμια 15αρια σειρες αλλα διαφωνησε η ΔΕΗ με μια 20λεπτη διακοπη, fml
το ρεζουμε ηταν οτι οι τυποι ειναι παιχταραδες
και παροτι ελειπαν τα εξτρα κλαμπατσιμπανα που εμπλουτιζουν την μουσικη τους, το feeling υπηρχε αυτουσιο

απο κει και περα, κ το Σαββατο αρχισε αργα, πηγα σαν μαλακας απο τις 10, ηταν αδειο, πηγα σπιτι, γυρισα στις 11+ κι εχασα τους Headquake (που αλλαξαν συνθεση)
καμια 50αρια ατομα ειχε, κανεις δεν καταλαβε γιατι δεν εγινε σε μια βραδια αυτο το πραγμα
κι αλλα ωραια απο τον μαγικο κοσμο της αλτεργκραουντ (οπως το οτι με εψαξαν στην εισοδο :| )

GG*
11-03-2010, 00:18
γιατι σε εψαξαν-ηταν συνδιοργανωση με ξηγα:?:

regularpaul
11-03-2010, 14:18
ξερω κι εγω με τους περιεργους
ισως επειδη φουσκωνε το μπουφαν μου
και δεν περιμενε οτι ηταν κοιλια (σαμπρελα) απο μεσα!

KoiliaSamprela
11-03-2010, 17:53
ξερω κι εγω με τους περιεργους
ισως επειδη φουσκωνε το μπουφαν μου
και δεν περιμενε οτι ηταν κοιλια (σαμπρελα) απο μεσα!

:pink::pink::pink: