PDA

View Full Version : Universe 217 & Lucky Funeral @ Roi Mat (3/3/10)

regularpaul
05-03-2010, 15:28
Πολύ ακούστικ.

Λοιπόν, ξεκινάμε από την επόμενη Τετάρτη 3/3 μια σειρά ακουστικών (κυρίως) live με τοπικά (και όχι μόνο) συγκροτήματα στο Roi Mat.

τις ειχα προλαβει αυτες τις καταστασεις απο το εναρκτηριο ποστ Κε κομτε μου!
οταν θα σας φερουμε τους qotsa για ακουστικο στο ροι, μην γραψεις "πολύ τοπικά" :-D

Σοβαρά τώρα, όντως το σετ των Universe δεν είχε μεγάλη σχέση με ακούστικ,
απλά ήταν πιο "light" σε σχέση με τα συνήθη live τους, με τρομπέτα, γκονγκ κλπ
παρέμεινε όμως απίστευτα μαγικό, εγώ δεν έχω λόγια πια για αυτή τη μπάντα

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/kkacoustic/3-3-10-universe217.jpg

οι Λάκυδες πιο πιστοί στο ακουστικό πνεύμα, με λατρεία Σουώλεν
ήταν κι αυτοί πολύ καλοί, τους βγήκε πολύ πιο ταιριαστό από όσο πίστευαν :razz:

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/kkacoustic/3-3-10-luckyfuneral.jpg

γράφτε κανένα σχόλιο όσοι ήρθατε, να διορθώσουμε καμια κατάσταση όπου χρειάζεται
πχ οπωσδήποτε θα έχει σκηνή από το επόμενο

edit για υπερπαράλειψη
Ζαχαρόπουλος άψογος ως guest DJ, μας έπαιξε 13th floor elevators και Pandoras μεταξύ άλλων, αυτά αρκούν!

R & R
05-03-2010, 15:51
kali fasi/...theloume ixitika ntokoumenta omws e

KoiliaSamprela
05-03-2010, 15:58
πέρασα έξοχα, είχε αρκετό κόσμο, και γούσταρα διασκευές Alive + Mother.
Δεν είχα οπτική επαφή, αλλά για κάποιο λόγω δεν με ενόχλησε :)

περιμένουμε και άλλες τέτοιες φάσεις Ε!!!!!!

UC.Hammer
05-03-2010, 15:59
Χα!Ωστε εσυ ησουνα.
Ον τοπικ,πολυ ωραια ητανε,Λακι φιουνεραλ δεν ειχα ξανακουσει,περιμενω ηλεκτρικο σετ και Γιουνιβερς σταθεροτατη αξια,ε θαουζαντ πινκς σε ολη την προσπαθεια.

Comte de Saint-Germain
05-03-2010, 16:02
Γενικώς πολύ ωραία, έφυγα στη μέση κομματιού (μάλλον του τελευταίου U217) δυστυχώς, για να προλάβω συγκοινωνία. Πολύ ωραία και τα δυο σέτλιστ, τους universe δεν είχα καταφέρει να τους πετύχω με τρομπέτα, οπότε η εμπειρία και με τις δυο μπάντες ήταν πρωτόγνωρη παρότι τις είχα ξαναδεί υπό άλλες συνθήκες. Γενικώς πολύ ωραία βραδιά, αν δεν ήμουν και κομμάτια από την κούραση θα είχα περάσει ακόμη καλύτερα.
Μια απορία όμως: ο ντράμερ που έπαιξε σχεδόν σε όλο το σέτλιστ με τους universe ήταν ο Γιώργος με ξυρισμένο κεφάλι; Πάντως πολύ άτονος, δεν το ένιωθε καθόλου. Ίσως το μοναδικό στοιχείο για το οποίο μπορώ να παραπονεθώ.
Κατά τα άλλα πολύς κόσμος (με την καλή έννοια), τσίμπησα και το 7", είχε και μπλουζάκι και καπέλα αλλά νο μάνι νο χάνι, την επόμενη φορά.

regularpaul
05-03-2010, 16:13
τυμπανα στους Universe 217 επαιξε ο Μανος (Infidel) και μονο σε ενα κομματι ο προηγουμενος
εγω δεν πολυσκαμπαζω απο παιξιματα και τετοια αλλα αν οντως κατι δεν πηγαινε καλα,
ας δειξουμε κατανοηση, ητο το 1ο του λαιβ με την μπαντα και δεν πρεπει να χει κανει και πολλες προβες
δεδομενου οτι στους Vitus επαιξαν με τον προηγουμενο

ηχογραφηση κλπ δεν εχουμε εμεις R'n'R αν υπαρξει κατι, θα ενημερωσω
θενξ σε ολους για τα σχολια, UC φανερωσου την επόμενη φορα!

12 stars circle your brow
05-03-2010, 16:16
Τον UC τον βρήκαμε, ο "μεσιέ" είναι αυτός που κρύβεται καλά =p

R & R
05-03-2010, 16:25
τυμπανα στους Universe 217 επαιξε ο Μανος (Infidel) και μονο σε ενα κομματι ο προηγουμενος
εγω δεν πολυσκαμπαζω απο παιξιματα και τετοια αλλα αν οντως κατι δεν πηγαινε καλα,
ας δειξουμε κατανοηση, ητο το 1ο του λαιβ με την μπαντα και δεν πρεπει να χει κανει και πολλες προβες
δεδομενου οτι στους Vitus επαιξαν με τον προηγουμενο

ηχογραφηση κλπ δεν εχουμε εμεις R'n'R αν υπαρξει κατι, θα ενημερωσω
θενξ σε ολους για τα σχολια, UC φανερωσου την επόμενη φορα!

enow kamia kamera utube k tetoia ...psinomai nakousw tespa :P

Comte de Saint-Germain
05-03-2010, 16:27
Παύλο το παλληκάρι όσο μπορώ να καταλάβω δεν έπαιξε κάτι λάθος, ίσα-ίσα μου άρεσε καλύτερα από αυτόν που είχαν πάρει μετά το Γιώργο. Απλώς θέλει λίγο να ζωντανέψει, δεν είναι τπτ τρομέρό. Και ο μπασίστας τους τον πρώτο καιρό χρειάστηκε στρώσιμο, αλλά τώρα έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία.

05-03-2010, 16:31
Ο μπασίστας που λες πάντως ήταν ο πρώτος τους :p

Comte de Saint-Germain
05-03-2010, 16:35
Πού θες να καταλήξεις;

05-03-2010, 16:41
Τι στρώσιμο να χρειαστεί ο άνθρωπος, αφού αυτός ξεκίνησε με τον Μάνο αν δεν κάνω λάθος τους universe.

Comte de Saint-Germain
05-03-2010, 16:50
Καταρχάς έχω την εντύπωση ότι είχαν κι άλλο μπασίστα πριν από αυτόν. Αλλά είτε ισχύει αυτό είτε όχι, για πολύ καιρό καθόταν πάνω στη σκηνη και έπαιζε ανέκφραστος, σωστά μεν, αλλά υπερβολικά ακίνητος. Από κάποια φάση και μετά έστρωσε και σκηνικά και τώρα βλέπεις μεγάλη διαφορά.

kontan
05-03-2010, 18:54
μπασίστα είχαν αλλο στην αρχή. στον καινουριο αλλάξε τα φαρμακα ο γιατρος γιαυτο κ κουνιεται περισσοτερο πλεον.
κ ο ντραμερ ειναι ο 3ος κατα σειρα που μπαινει στη μπαντα, ναι.

στα του λαηβ: φοβερουληδες οι λακηδες! δε περιμενα να τους βγει ΤΟΣΟ ωραια! κ επιτέλους ειδα κ γιουνι με τρομπέτα!
όντως χρειαζεται σκηνή εάν ειναι να στηθει ξανα κατι αναλογο :)

irreligious
05-03-2010, 19:41
λάκι έχασα το μεγαλύτερο μέρος του σετ. αποζημιώθηκα με γιούνιβερς που σε σημεία ήταν συγκλονιστικοί.
είδαμε και ωραίες φάτσες, όλα μια χαρά.

;edit-συμφωνώ για ντράμερ.

Ass Cobra
06-03-2010, 00:31
Οχι ρε πουστη, ετοιμαζεται να φυγει ο πετρος? Κι ειχαν δεσει απιστευτα ρε. Αυτος απο τους Ινφιντελ δεν ειναι κακος ντραμερ, αλλα θα του παρει καιρο για να δεσει οπως εδεσαν με τον πετρο.

Αυτο που λετε για σκηνικη παρουσια, μονο με την εμπειρια των λαιβ βελτιωνεται, οι μισοι εδω μεσα παιζουν μουσικη και μπορουν να το διαβεβαιωσουν.

Swollen
06-03-2010, 04:44
μια χαρά έχει δέσει ο ντράμερ. παραπάνω από μια χαρά για τον καιρό που είναι μαζί κ όλα.
στα υπόψιν ότι τα τύμπανα δεν είχαν μικρόφωνα (γιατί προφανώς δεν χρειαζόταν εκεί μέσα) και κάλυπταν άνετα τα πάντα αν τα έσπαγαν οι ντράμερ.

ωραία περάσαμε. πάντα τέτοια

cybernaut
06-03-2010, 16:51
πάντα τέτοια

+1