View Full Version : Destiny's End - Breathe deep the dark
http://1.bp.blogspot.com/_cRu7JHjuWJs/R-XOTS6MIKI/AAAAAAAABTc/8_gPNgZnksQ/s320/157st1.jpg
Destiny's End - Breathe deep the dark (release date 1998 Metal Blade)
Lineup :
James Rivera - vocals
Dan DeLucie - guitars
Perry Grayson - guitars
Nardo Andi - bass
Brian Craig - drums
Tracklist :
1. Rebirth
2. Breathe Deep the Dark
3. To Be Immortal
4. Idle City
5. The Fortress Unvanquishable
6. Sinister Deity
7. Unsolved World
8. Under Destruction's Thumb
9. Clutching at Straws
10. Where Do We Go?
11. The Obscure
Πολλά λόγια δεν χρειάζονται εδώ. Οι θιασώτες του '80s US metal ήχου έχουν γνώση και αναμένω περισσότερες λεπτομέρειες απο αυτούς για το συγκεκριμένο δίσκο.
Απο που να αρχίσω και που να σταματήσω. Οι Destiny's End είναι ουσιαστικά η συνέχεια των New Eden με τον φοβερό και τρομερό James Rivera (Distant Thunder, Helstar, Vicious Rumors) στα φωνητικά όπως επίσης και την είσοδο του Perry Grayson (Isen Torr) στις κιθάρες. Μιλάμε για dream team μπάντα του traditional US metal με take no prisoners συνθέσεις και ήχο.
Δεν περιγράφω άλλο. Witchkiller, Ra Pariah, Warlord, Ruthless κλπ φανμπόιζ αναλάβετε παρακαλώ. Ευχαριστώ !
Jim Dandy Mangrum
03-03-2010, 12:27
terastios diskos. gia mena paizei na nai kai isaksios tou nosferatu.....
atom_smasher
03-03-2010, 13:16
Πολυ καλος δισκος. Τον ακουγα και προχθες. Αλλα, δεν φτανει Helstar ...για μενα
Ford Prefect
03-03-2010, 13:30
E, Αυτός ο δίσκος ανήκει σε μένα, τον εσκεφτόμανε να τονε γράψω στο μπλογκ, τι 80ς US Metal, εδώ λέμε για καθαρόαιμο speed metal αλά Φλότσαμ (2 μέρη σπιντ, 1 μέρος US Metal και μία πρέζα Νοσφερατίλας), ριφ με τάιρ-απ στο γκάζι και ομαδάρα. Και εγώ τον βάζω πολύ κοντά στο Νοσφεράτου (όχι ισάξιο, τα ριφ του Νοσφεράτου απλά ΔΕΝ υπάρχουν) αλλά πιο κοντά στο Ντίσταντ Θάντερ είναι και ηχητικά και παιχτικά, απλά πιο γκάζι.
Πάντως όταν βγήκε είμασταν 5-6 καμμένοι Χελσταρικοί (της Corbin περιόδου ε;) και τρίβαμε χέρια και τέτοια.
Nα τσακιστεί όποιος κάτι του λένε όλα αυτά τα προαναφερθέντα, να ακούσει: To Be Immortal, Idle City/Fortress Unvanquishable και μετά αν δεν ψαρώσει, ε, δεν του λένε τα προαναφερθέντα και ψεύδεται ασυστόλως.
Perry Grayson γαμώ τα παιδιά, ανταλλάζαμε μπόλικα μέηλ τότε και μαλακία που που έφυγε στο (κατώτερο μεν, πολύ καλό δε) Transition. Και ο DeLucie γαμώ τα παιδιά επίσης, ακόμα πιο γαμώ όταν μου έστειλε τσαμπέ 2 μπλούζες Breathe Deep the Dark. Και ο Brian Craig γαμώ τα παιδιά, αυτός μου έστειλε την Transition και ένα ημερολόγιο με γκόμενες με τα βυζά έξω. Δική του πρωτοβουλία το τελευταίο. Οι Seven Witches πάντως που πήγε και αυτός και ο Ριβέρα, ούτε να σερβίρουν πατάτες δεν ήταν ικανοί στους Destiny's End. Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Πατώσανε εμπορικά, αλλά πατώσανε λέμε, νομίζω συνολίκές πωλήσεις δέκα χιλιάρικα. Τι δέκα χιλιάδες το Μπριδ Ντιπ δε νταρκ ρε, πλάκα κάνουμε, και το Τρανσίζιον ακόμα λιγότερα. Προώθηση, όχι αστεία. Και στάνταρ το 80% έφυγε Ευρώπη, δηλαδή Γερμανία, Ισπανία, Ελλάδα.
Γκρουπάρα, αλμπουμάρα, μην μπλέκεστε με τρου και ομπσκιούρ με αμφίβολο ήχο αλλά καυτή καρδιά και τέτοια, εδώ λέμε για ριφομηχανές που θερίζουν, φωνάρα χωρίς κατάχρηση στην τσιρίδα (έτσι, κάνα-δυο για τη γεύση) και συνθέσεις ρε πούστη. Συνθέσεις. Από τις καλύτερες κυκλοφορίες της δεκαετίας το βάζω, απλά όταν συναγωνίζεται κάτι 90-94, ε, αν έβγαινε 2 χρόνια μετά το είχα και στη λίστα, αμέ.
Πάμε μπλουζάκια να ψοφήσει ο Χάρος:
http://i184.photobucket.com/albums/x242/dungeonvic/metal%20shirts/Destinys%20End/DSC00985.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x242/dungeonvic/metal%20shirts/Destinys%20End/DSC00986.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x242/dungeonvic/metal%20shirts/Destinys%20End/DSC00935_resize.jpg
http://i184.photobucket.com/albums/x242/dungeonvic/metal%20shirts/Destinys%20End/DSC00936_resize.jpg
Ντακς Ford άει και μαμήσου με τα μπλουζάκια.
Ζήλεια ρε πούστημ !
antimusic
03-03-2010, 14:31
krux λύσε μου την απορία, ντρέπεσαι να πεις "γαμάει", "γαμήσου" κλπ; είναι κάποιο είδος δυσλεξίας μήπως;
Ναι.
Αντε γαμήσου.
Καλύτερα τώρα ?
antimusic
03-03-2010, 15:21
όχι ηλίθιε, δεν μου απάντησες.
Jim Dandy Mangrum
03-03-2010, 17:03
Και ο Brian Craig γαμώ τα παιδιά, αυτός μου έστειλε την Transition και ένα ημερολόγιο με γκόμενες με τα βυζά έξω. Δική του πρωτοβουλία το τελευταίο.
ase tis mplouzes kai post pix of prwtoboulia.....:D
warlord mkII
03-03-2010, 17:07
Από τις λίγες περιπτώσεις που τα "γαμάει" κλπ δεν τα πετάμε έτσι για πλάκα, αλλά ισχύουν 100%. Αν είχε βγει στα 80ς θα του ειχαμε χτισει ναο.
Πάντως όταν βγήκε είμασταν 5-6 καμμένοι Χελσταρικοί (της Corbin περιόδου ε και τρίβαμε χέρια και τέτοια.
Δυστυχώς ισχύει (το δυστυχώς για τους 5-6).
Ra Pariah
03-03-2010, 18:58
Feel the Magic of Burning Metal!
Όποιος δεν ξέρει τους από πάνω στίχους ας πάει να ακούσει "Iowa" και πουριτανούς καουμπόηδες με ταχύτατα solos...
Εγώ προτιμώ το Transision, κυρίως επειδή ο τόνος της κιθάρας και τα διάφορα riffs είναι περισσότερο του γούστου μου.
Και συνθετικά, Passing Phase και From Dust to Life δεν υπάρχουν στο πρώτο....αν και όλα τα projects του rivera έχουν κάποια πολύ δυνατά κομμάτια.
Τώρα συγκρίσεις με Nosferatu δεν πρέπει να γίνονται, εδώ δεν το πλησιάζουν δίσκοι που θεωρούνται κλασσικοί από όλο τον κόσμο.
Θα συμφωνήσω με wom.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Nosferatu.
Jim Dandy Mangrum
04-03-2010, 12:32
poios gamei to nosferatu....multiples reeeeeeeeeeeeeee......8)
GuardianOfIvorytower
04-03-2010, 12:45
χαχαχαχααχ άντε ρε καμμένε...
Ο δίσκος είναι κορυφαίος, όπως πολύ σωστά λένε όλοι οι παραπάνω!!! Εγώ την ρπώτη φορά που τον άκουσα είχα ψαρ'ωσει ήδη από το κορυφαίο ομώνυμο!!!
Ford Prefect
04-03-2010, 14:18
Τώρα συγκρίσεις με Nosferatu δεν πρέπει να γίνονται, εδώ δεν το πλησιάζουν δίσκοι που θεωρούνται κλασσικοί από όλο τον κόσμο.
Αυτό είναι σωστό και καλώς τονίζεται γενικώς. Απλά χρησιμοποιείται η αναφορά στο δίσκο γενικά για να γίνει αντιληπτό για το τι κελεπούρι είναι το Ντέστινις Εντ. Που είναι.
Θα ήταν ωραία να πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι το Νοσφεράτου είναι δίσκος που κάθεται άνετα δίπλα σε ένα Ραστ ιν Πις ή ένα Νέβερ, Νέβερλαντ. Θα γίνει αναφορά στο μπλογκ κάποια στιγμή εκτός και αν προλάβει ο Κρουξ στο H! Δεν έχω μπλουζάκι Χέλσταρ επίσης :(
Το Multiples είναι καλό αλλά δεν είναι ούτε Νοσφεράτου φυσικά, ούτε Ντίσταντ Θάντερ. Και να πω την αμαρτία μου, το προτιμούσα από Βιτζιλάντε.
http://img534.imageshack.us/img534/9493/dscn0657n.jpg
http://img693.imageshack.us/img693/1310/dscn0658v.jpg
Απο το θρυλικό λαιβ στο empire. Σε μαύρα χάλια το μπλουζί βεβαίως, έλιωσε απο τα πλυσίματα !
Witchkiller
05-03-2010, 11:46
έτσι ,deep in the angry city the hatred starts to wake
Ford Prefect
05-03-2010, 14:55
Απο το θρυλικό λαιβ στο empire. Σε μαύρα χάλια το μπλουζί βεβαίως, έλιωσε απο τα πλυσίματα !
Ορίστε, και μου παραπονιέσαι! Και ο Μπάντι (ο εδώ) έχει μπλουζάκι νομίζω, το φόραγε στο Ηράκλειο όταν τον γνώρισα. Μπορεί και το ίδιο.
Γαμάτο είναι με το λόγκο, δεν έχω δει άλλο, παίζει πουθενά κανά Νοσφεράτου, έχεις πετύχει ποτέ;
Με Nosferatu οχι δεν έχω δεί κανένα μέχρι τώρα.
Απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, στο live είχαν φέρει αυτό που έχω και ένα ακόμα με το Distant Thunder logo. Διάλεξα αυτό αν και ο μάλαξ έπρεπε να είχα πάρει και τα 2 !
paliosmetallas
06-03-2010, 16:18
fobero diskaki pedia na to agorasete na stirizoume ti fasi
Jim Dandy Mangrum
08-03-2010, 11:56
έτσι ,deep in the angry city the hatred starts to wake
akribws!!!!!!!!!!!
kai gia na ksereis, to tragoudaw kai idio to kommati, opws einai............8)
Ra Pariah
08-04-2011, 14:34
mzP-fGhbNwI
Τί κουπλεδάρες είν' αυτές;
Ford Prefect
08-04-2011, 15:08
Οι καλύτερες. Αυτές και του Fortress Unvanquishable.
Witchkiller
08-04-2011, 15:56
αυτός είναι κλασσική περίπτωση δίσκου που Θα έπρεπε να μου αρέσει αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε
Xstroyer
08-04-2011, 22:51
Tι να λέμε τώρα... μεγάλη δισκάρα (ανώτερο από το επόμενο, κατώτερο σαφώς από Nosferatu). Όταν κυκλοφόρησε είχε στηθεί τρελό γλέντι από τους υποψιασμένους.