View Full Version : Relapse Records
Όλοι ξέρουμε την εταιρία Relapse Records, η οποία κάποτε ήταν ένα σοβαρό label (με General Surgery, Neurosis, Disembowelment), ενώ μετά έγινε η χαρά του πούστη με καπέλο και hatebreed μπλούζα.
Όλοι ξέρουμε την εταιρία Relapse Records, η οποία κάποτε ήταν ένα σοβαρό label (με General Surgery, Neurosis, Disembowelment), ενώ μετά έγινε η χαρά του πούστη με καπέλο και hatebreed μπλούζα.
Γελάει ο λαός.
edit : Να το κοιτάξεις αυτό.
Οτι έγραψα το έγραψα για το οτι ο Καρχαρτ λέει οτι η Relapse ήταν κάποτε ένα σοβαρό label ενω τώρα είναι για το πέτσο.
Η Relapse είναι αυτή την στιγμή που μιλάμε το μεγαλύτερο και σοβαρότερο label του σκληρού ήχου και αν έχουμε κάτι να περιμένουμε για το μέλλον, το περιμένουμε απο αυτούς.
Και πάνω που πάω να συμφωνήσω πως η ρηλάψ είναι για το πέος από το 2006 κι έπειτα, πάνε οι πούστηδες και κυκλοφοράνε κάτι Minsk και κάτι Tombs και το βουλώνω.
Και πάνω που πάω να συμφωνήσω πως η ρηλάψ είναι για το πέος από το 2005 κι έπειτα, πάνε οι πούστηδες και κυκλοφοράνε κάτι Minsk και κάτι Tombs και το βουλώνω.
Γιατί αυτά σε χάλασαν ?
http://theobelisk.net/obelisk/wp-content/uploads/2009/12/baronesscover.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_w6w6Mq5s-AM/SyHIVCtJ7NI/AAAAAAAABVA/-mT0fv2035s/s400/LFAT_Straggler%231_Mastodon.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_WSvV5OPpoDo/SrvZfFIiBLI/AAAAAAAADuc/quNahfEQ19E/s320/Nile%20-%20Those%20Whom%20The%20Gods%20Detest%20(2009).jpg
http://www.roadburn.com/wp-content/uploads/2010/01/High-on-Fire-Snakes1-300x300.jpg
To πρώτο ναι, είναι μεγάλη μούφα και δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσος ντόρος. Ανουσιότητα.
Οι υπόλοιποι είναι στο ρόστερ τους από πότε? 99-2001 περίπου. Και έχουν κυκλοφορήσει (και με τη relapse) καλύτερα άλμπουμς από αυτά.
To πρώτο ναι, είναι μεγάλη μούφα και δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσος ντόρος. Ανουσιότητα.
Οι υπόλοιποι είναι στο ρόστερ τους από πότε? 99-2001 περίπου. Και έχουν κυκλοφορήσει (και με τη relapse) καλύτερα άλμπουμς από αυτά.
Εννοείται πως έχουν κυκλοφορήσει χίλιες φορές καλύτερους δίσκους στο παρελθόν απλά έλεγες για μετά το 2005 και σου ανέφερα 4 μόνο απο το 2009.
Απαντάω εδώ, μη βγάζουμε οφτόπικ το άλλο.
Το ότι μια εταιρεία έχει τους χ γνωστούς από το 1830 και συνεχίζουν να βγάζουν καλούς δίσκους δε λέει κάτι. Η ποιότητα μιας εταιρείας φαίνεται από τις μπάντες που "ψαρεύει".
Ε και η ριλάψ πριν το 2006 είχε τα καλύτερα λαγωνικά στην πιάτσα και όταν έβλεπες το λόγκο της ήταν εγγύηση. Σπάνια υπέγραφε μέτριους (οκ είχε και τους Necrophagist, πάσο.).
Τα τελευταία χρόνια, δίπλα στα λαβράκια Rwake, Minsk, Tombs, Mumakil κλπ. βλέπεις κάτι Rumpelstiltskin Grinder, Howl, Coldworker κλπ. που ναι μια χαρά μπάντες είναι, καλά περνάς ακούγοντάς τες, αλλά δεν πρόκειται πια για κάτι ξεχωριστό.
Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ το ποστ του Κάρχαρτ.
Υπάρχει και αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?9745-5-kalyteroi-Relapse-Diskoi/page2&highlight=relapse) το θρεντ, αϊ νόου, άμα νομίζετε πως είναι το ίδιο, κάντε ένα μερτζ.
Η ποιότητα μιας εταιρείας φαίνεται από τις μπάντες που "ψαρεύει".
Συμφωνώ αλλά φαίνεται και απο το roster που κατεφέρνεις να διατηρείς.
Voivod, Burst, Burnt by the sun, Mastodon, Minsk, High on fire, Dillinger, Coalesce, Neurosis, Nasum, Cephalic carnage, Brutal truth, Baroness, Nile, Suffocation και τουμπεκιαζόμαστε.
Marillion
01-03-2010, 14:52
!!! ποιος χακαρε τον κρουξ!!!
Voivod, Burst, Burnt by the sun, Mastodon, Minsk, High on fire, Dillinger, Coalesce, Neurosis, Nasum, Cephalic carnage, Brutal truth, Baroness, Nile, Suffocation και τουμπεκιαζόμαστε.
oι Burst διέλυσαν λόγω της μη υποστήριξης της relapse στο "lazarus bird", οι Mastodon είναι στη Warner, oi Dillinger Escape Plan στη Season of Mist, oi Neurosis ουσιαστικά δισκογραφούν στη Neurot, oi Nasum έχουν διαλύσει από το 2005, οι Suffocation και οι Nile είναι πια στη Nuclear Blast απ'όσο θυμάμαι.
Τι μένει? :)
Μα γιατί έχετε σχηματίσει για μένα την εικόνα του κολλημένου προγκρεσιβοπαουερμεταλά ?
Στην διάρκεια των 20 παρα κάτι χρόνων που ασχολούμαι με την μουσική έχω περάσει απο πάρα πολλά φάσματα της, απλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη σε πιο προοδευτικά ακούσματα.
oι Burst διέλυσαν λόγω της μη υποστήριξης της relapse στο "lazarus bird", οι Mastodon είναι στη Warner, oi Dillinger Escape Plan στη Season of Mist, oi Neurosis ουσιαστικά δισκογραφούν στη Neurot, oi Nasum έχουν διαλύσει από το 2005, οι Suffocation και οι Nile είναι πια στη Nuclear Blast απ'όσο θυμάμαι.
Τι μένει? :)
Και όλη μαζί καβάλα στο distribution της relapse.
carheart
01-03-2010, 15:12
μένει.... ο Krux με τους φίλους του να γελάνε υποθέτω.
Ο τύπος λέει πως το label που έβγαλε τότε το Horrified και το Disembowelment, είναι Σήμερα η κορυφή του σκληρού ήχου.
Κόρονερ, αυτά κάνει το χάμμερ όμως, που τόσο αγαπάς.
Αφου δεν είναι η relapse η κορυφή του σκληρού ήχου, περιμένω εσένα να μου πεις ποιά είναι η εταιρία κορυφή στον σκληρό ήχο. Θα πείς ?
Για το hammer μην μας το παίζεις ο και καλά ο υπεράνω, γιατί τον κόβω εδώ μπροστά οτι έχεις άνετα αυνανιστεί με δισκοκριτικές Γιοβανίτη κλπ ανα τα χρόνια και τώρα μας το παίζεις οτι όλα σου ήρθαν με επιφώτιση. Το πόσο σφηνωμένη τυρόπιτα έχεις στο μυαλό σου είναι πασηφανές άλλωστε.
carheart
01-03-2010, 15:32
Είναι πασηφανές, ναι. Είμαι θρασήδηλος.
Σιγά μην συζητήσω με σένα για σκληρό ήχο όμως, λολ!
Το ίδιο πράγμα έκανα και εγω παρεπιπτόντως, που δεν μπήκα κάν στον κόπο να σχολιάσω τις απείρου κάλλους παπαριές που έλεγες για το Mindcrime και όχι μόνο. Το καλύτερο δε ήταν που έχεις γράψει περίπου 9000 λέξεις για τον δίσκο ενω δεν τον έχεις καν ακούσει ! Θεός.
Για εταιρία κορυφή του σκληρού ήχου κουβέντα. Ετσι !
Αφου δεν είναι η relapse η κορυφή του σκληρού ήχου, περιμένω εσένα να μου πεις ποιά είναι η εταιρία κορυφή στον σκληρό ήχο. Θα πείς ?
Συγγνώμη αλλά όχι και η κορυφή του σκληρού ήχου η relapse. Μην τρελαθούμε κιόλας. Μπορεί να ήταν πριν 6 χρόνια κ παραπάνω. τσεκ Unique leader και ένα σωρό άλλες.
KoiliaSamprela
01-03-2010, 15:40
ένας έρωτας γεννήθηκε :touched::fear:
Ρε συ Impure lolz δηλαδή.
Κορυφή στον χώρο η εταιρία που το πιο γνωστό band απο το roster της είναι οι Disgorge ?
carheart
01-03-2010, 15:45
krux, με το συμπάθειο, πάρε την πουλάρα και πήγαινε άκου το mindcrime σου.
Δεν είχες, δεν έχεις και δεν θα έχεις ιδέα τι είναι σκληρός ήχος, εκτός αν εννοείς τον "σκληρό ήχο για μεταλλάδες", οπότε ναι, υπάρχουν οι Dillinger Escape Plan, το τελευταίο Nile και οι Nasum για σένα.
μιλάω για ακραίο ήχο φφσ. Εγώ σε τέτοια επίπεδα αντιλαμβάνομαι τον ακραίο ή σκληρό ηχο. Αν για σενα οι μαστοντον ειναι ακραίος ήχος περαστικά. και πραγματικάδεν εχω χρόνο τωρα μη με πικαρεις.
@κοιλια, θα σε κανω μοσπιτ στους μπολτ θρουερ!
phthoggon
01-03-2010, 15:54
1) To τελευταίο Nile έχει κάτι ριφφάρες να, καλύτερες από ποτέ, τρομερή ένταση, κορυφή του ακραίου ήχου. Τώρα ειρωνευτείτε με επειδή γουστάρω ριφφάρες.
2) Κάρχαρτ και Κρούξ οι διαξιφισμοί σας είναι τρομερά κλισέ και αντιαισθητικά απωθητικοί. Μέταλ Χάμερ, μεταλλάδες, Γιοβανίτης, τα έχω ακούσει όλα, έχω το δίκιο, καλύτερο γούστο. Μεγαλώστε και γίνετε άθρωποι επιτέλους. Τουλάχιστον να τσακωνόσταν για καμιά ΕΡΜΗΝΕΙΑ πάνω στη μουσική πέρα από το είμαι καλύτερος από σένα επειδή μου αρέσει το Α και δε μου αρέσει το Β.
@carheart : εννοείτε πως μπουλάρω με την μία και εννοείτε οτι πάω να ακούσω mindcrime γιατί τουλάχιστον εγώ ακούω κάτι πριν να γράψω γι' αυτό. Εννοείτε επίσης οτι δεν έχω ιδέα για τίποτα, μόνο εσυ υπάρχεις.
@Impure : Δεν μίλησα για ακραίο ήχο, μίλησα για σκληρό ήχο. Δεν σε πικάρω, είπες ενα label και σου απάντησα.
Agoraphobic_S.I.
01-03-2010, 17:11
Για τη relapse πάντως, μόνο και μόνο που έχει το δικό της ήχο και μιλάμε για μπάντες με "ήχο relapse" είναι σπουδαίο κατόρθωμα. Είναι μάλλον ότι ήταν η Earache στις αρχές μέχρι τα μέσα των 90s. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι κυκλοφορίες της τελευταία δεν έχουν την αίγλη του παρελθόντος, σ' αυτό συμβάλλει και το ότι έφυγαν από το ροστερ της πολλές σπουδαίες μπάντες, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Ντάξει, προφανώς έχει ωφεληθεί και αυτή σαν εταιρία από τα hypes, αλλά ποιά δεν το έχει κάνει (ή μάλλον ποιά δε θέλει).
Για μένα πάντως ποτέ το λογότυπο μιας εταιρίας δεν αποτελεί εγγύηση για να αγοράσω ένα δίσκο. Αν ήταν έτσι θα είχα πάρει ότι βγάζει η Southern Lord και η Tee Pee ξέρω γω.
stam and the witches
01-03-2010, 17:35
krux, με το συμπάθειο, πάρε την πουλάρα και πήγαινε άκου το mindcrime σου.
Δεν είχες, δεν έχεις και δεν θα έχεις ιδέα τι είναι σκληρός ήχος, εκτός αν εννοείς τον "σκληρό ήχο για μεταλλάδες", οπότε ναι, υπάρχουν οι Dillinger Escape Plan, το τελευταίο Nile και οι Nasum για σένα.
Λολ.
The Good Son
01-03-2010, 17:52
Τι διαφορά έχει ο ακραίος με τον σκληρό ήχο;
Ford Prefect
01-03-2010, 17:53
Ο σκληρός ήχος έχει μπει στα σαλόνια. Ο άλλος είναι ακόμα στο χωλ.
Τι διαφορά έχει ο ακραίος με τον σκληρό ήχο;
ΠΕΣ ΤΑ.
The Good Son
01-03-2010, 17:55
Καλήν εσπέραν άρχοντες
κι αν ει - κι αν είναι ο ορισμός σας,
Χριστού τη θεία γέννηση,
να πω, να πω στ' αρχοντικό σας.
Χριστός γεννάται σήμερον
εν Βη - εν Βηθλεέμ τη πόλει,
οι ουρανοί αγάλλονται,
χαίρε - χαίρετ' η φύσις όλη.
Εν τω σπηλαίω τίκτεται,
εν φα - εν φάτνη των αλόγων
ο βασιλεύς των ουρανών
και ποι - και ποιητής των όλων.
Πλήθος αγγέλων ψάλλουσι το "Δόξα εν υψίστης"
και τούτο άξιον εστί, η των ποιμένων πίστης.
Εκ της Περσίας έρχονται τρεις μάγοι με τα δώρα,
άστρο λαμπρόν τους οδηγεί χωρίς να λείψει ώρα.
Έφθασαν εις Ιερουσαλήμ, με πόθον ερωτώσι
που εγεννήθη ο Χριστός, να παν να τον ευρώσι.
Δια Χριστόν ως ήκουσεν ο Βασιλεύς Ηρώδης,
αμέσως εταράχθει κι έγινε θηριώδης.
Ότι πολλά φοβήθηκε δια την βασιλείαν,
μη του την πάρει ο Χριστός και χάσει την ουσίαν.
regularpaul
01-03-2010, 18:01
Αν ήταν έτσι θα είχα πάρει ότι βγάζει η Southern Lord και η Tee Pee ξέρω γω.
:oops:
Εγώ έκραζα άνετα relapse επειδή κυκλοφορεί μπάντες τύπου Nile (LOL) και γενικά το "death metal" του Σάκη του Ρουβά, αλλά με τα reissues που ψήνει με βούλωσε.
Οπότε δεν εννοώ την παραπάνω γραμμή, μολαταύτα στηρίζω άποψη carheart.
Ra Pariah
01-03-2010, 22:01
Για το hammer μην μας το παίζεις ο και καλά ο υπεράνω, γιατί τον κόβω εδώ μπροστά οτι έχεις άνετα αυνανιστεί με δισκοκριτικές Γιοβανίτη κλπ ανα τα χρόνια και τώρα μας το παίζεις οτι όλα σου ήρθαν με επιφώτιση.
inb4: ο Μανόλο να εκθειάζει το "Deliver Us". :dfinger:
Ήταν εντός δεκάδας στη λίστα του Γιοβανίτη για τα 30 καλύτερα album
carheart
01-03-2010, 22:06
Ra Pariah, μην ξαναλέμε ποιός επηρεάζεται από βαθμούς στο χάμμερ, δεν έχει καν πλάκα.
edit, εκτός από τον Krux.
Ra Pariah
01-03-2010, 22:12
Και να μην πούμε για το ποιος ασχολείται με το μεγαλύτερο ανέκδοτο νορβηγικής μπάντας (μετά το SETI) εν έτει 2009. Οι "αναγεννημένοι στο ΑΤΣΑΛΙ των Brocas και των Misfits" Darkthrone καλά ξεπαστρεύουν Sturmgeist! :wave:
carheart
01-03-2010, 22:15
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο όμως. Εγώ ακούω μαλακιάρες, εσύ πρόβατο χάμμερ.
Και πήγαινε άκου το νέο Darkthrone. Άκου το και για μένα καμιά εικοσαριά, γιατί εγώ δεν.
Ra Pariah
01-03-2010, 22:22
Από τον 10/1998 δεν έχω χάσει τεύχος. Κι ένα που τό 'χασα, το παράγγειλα από το ίδιο το περιοδικό (είχε το γαμάτο αφιέρωμα Γιοβανίτη για black metal image :headbang:). Ε, τι να κάνουμε το Hammer σφυρηλατεί σχέσεις ζωής: Από τη μία έχεις το Φουντουκίδη, που αναρωτιέται γιατί στο "live" των Gorgoroth στο Grighallen δεν ακούει κόσμο, κι από την άλλη έχεις Παπιλίδη, που σου μιλάει εν έτει 2010 για Altered State και Energy Vampires :touched:. Πάντως, είμαι hammerάς και γουστάρω εν ολίγοις!
Keeper Of The Seventh Son
01-03-2010, 22:28
i relapse exei akoma burnt by the sun k today is the day
pantws exei ksepesei para poli me ti season of mist na anevainei k me ti metal blade na ksanapeftei afou eixe anevei kata tin arxi tis ptwsis tis relapse pou arxika eixe akmasei patwntas panw stin parakmi tis metal blade
Εμείς θέλαμε αλλά αυτοί δεν θέλαν ναι αλλά μετά αυτοί θέλαν έμεις όμως δεν θέλαμε γιατί εεε εμείς θέλαμε κι αυτοί μετα ήθελαν ναι αλλά εμείς δεν θέλαμε, αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
ποτε δεν ηταν η σουπερ γαμαω εταιρια οπως και δεν ειναι τωρα για τα μπαζα
και στην τελικη στα αρχιδια μας αλλα εφυγαν και soilent green και today is the day νομιζω εχουν πουλεψει και αυτοι
και οι baroness στη relapse εχουν κυκλοφορησει μονο μαλακιουλες
και οι unearthly trance παραλιγο να γινουν ντιντιδες και τα 2 πρωτα στην rise above ουτε με κυαλια
αλλα πηραν 16
και βγαζουν buzzoven
και εχουν και minsk
anyway
υπαρχουν δηλαδη και οπαδοι δισκογραφικων εταιριων?πιο μαλακια και απο ψηφοφορος του κουκουε μου ακουγεται
Οχι οπαδοι ρε. Απλα ειναι λογικο μπαντες που γουσταρεις και βλεπεις οτι ειναι σε ιδια εταρια να αρχιζει απο ενα σημειο και μετα να μην ειναι συμπτωση. Οποτε εμπιστευεσαι πιο ευκολα