View Full Version : posting (to asteio paratravikse)
einai o,ti pio ilithio kai askopo se ena forum oi xristes na kanoun posts mono kai mono gia anebazoun ton ari8mo twn post tous. to electricrequiem itan mia prospa8eia gia ena sovaro forum opou 8a ginetai SIZITISI kai oxi post me chefs kai malakies. stin arxi de me polyenoxlouse, alla tora nomizo oti kapoioi to exoun paragamisei, pragmatika. kai ine krima se ena topic 7 selidwn oi 3 na einai gemates anoisies kai smilies, apo ti stigmi pou iparxoun atoma pou mpainoun gia na sizitisoun kai mono. sto katw katw, an 8elete toso poly na sinexistei auto, kante ena ksexoristo ypo-forum h topic opou 8a postarete opoia malakia sas katebei.
filika
StationEleven
18-08-2003, 16:54
giati exw thn entypwsh oti mono esy peiraxthkes?
pare enan filiko chef twra :chef:
8ewritika to forum ine akoma se beta gia testing mias k den diafimizetai pouthena apoti 3erw k xreiazetai apla ena live environment me ena sevasto arithmo xriston gia stress testing klp.
Opote xalarwse ligo mexri na ine ola etoima k meta tha deis ta ban na feugoun sunnefo (k kala).
Fae ena tripaki na goustareis :lsd:
Poly filika
Ougk Mpougk
Amnesiac.
18-08-2003, 17:55
metaksy mas, den exei kai adiko o karkinos. tin teleytaia vdomada kyriws exei ksefygei to thema. o megalyteros ogkos twn posts einai gia antallagi chef kai taksitzidwn. wraia ola ayta alla to er exei ginei psilokourastiko.gnwmi mou apla.
parte ena @ :)
enitharmon
18-08-2003, 18:55
wwwwwwwwwww, exoume kai quick reply twra!!! Dead einai ki o prwtos! :D
skeftomai na ton vgalo ton sef giati mou tin spaei afantasta + den mou exei dwkei kaneneis emena sef :/
@enitharmon
hahhahah zeis sto forum? prin 30 sec to evala to quick reply
StationEleven
18-08-2003, 21:51
omorfa oloi lete oti einai kourastiko kai oloi prosferete chefs
mouagaga irc users
btw ri3te ban se atoma na xaroun kapoioi alloi onomata de leme
(dld gine san autous pou kathgoreis)
cheerz
Solo Carriera
19-08-2003, 01:49
Symfwnw me cancer kai amnesiac. To forum exei ginei poly metal kai akoma perisotero irc.
StationEleven
19-08-2003, 02:05
etsi etsi
edaxi exete ena dikio pedia to exoum egamisi isos einai kalitera n amin to paragamame an dinoume sef kai skatades kai tarifes kai oti dipote allo alla me metro giati tha varethouem ola afta ikkaith aprepi na vroume kenourgia :P
After Dark
19-08-2003, 13:07
Diamartyretai o cancer pou h sovarh tou syzhthsh einai na eirwneyetai ta posts twn allwn.To anekdoto ths xronias.
hm it's not funny anymore pou lege kai o psolokarieras :P
sthn arxh htan mesa sta "ousiwdh" posts, meta eginan 5-6 tetoia posts kai meta gamh8hke h fash.
h aksia tou chef paramenei omws.
kai gia na mhn eisai paraponemenos deadouko pare enane.
:chef:
(ayto htan ena paradeigma chef se "ousiwdes" post haehaeh)
StationEleven
19-08-2003, 15:45
Diamartyretai o cancer pou h sovarh tou syzhthsh einai na eirwneyetai ta posts twn allwn.To anekdoto ths xronias.
auto 3anapesto
metal re mouniaaaaaaaaaaaaaaa:headbang:
Nomiza oti to 8ema eixe dieuthetithei, After Dark.
Opws exo ksanapei, gia ton epomeno kairo (se liges meres), 8a mpaino poly araia ews spania (ki ego o,ti leo isxyei).
To oti den pao me to reuma (tou na kano post gemata smilies kai xwris kamia ousia), oxi apo antidrasi, alla apo epilogi, nomizo pos einai pros timin mou. En pash periptwsei, m'auto pou eipa simfonisan 2-3 atoma (pou tixainei kai na ektimw) opote perimeno na lif8ei ipopsin.
Ta mona post pou perieixan eirwneia apo mena edo itan ta 2-3 pros esena (an 8es mporeis na mou ipodeikseis kapoio allo pou mou diafeugei tora). fisika den exo metaniwsei, alla afou mou eipes oti se enoxlisan, den sinexisa na asxoloumai.
Tora, an esi entopizeis se alla post mou eirwneia i otidipote allo pou se enoxlei, iparxei eutyxws kai i epilogi tou ignore.
ante geia mas.
enitharmon
19-08-2003, 17:03
vasika exw varethei na vlepw ti fatsa tou station kai to skata tou Newsted... (ksexasa oti exoume ignore!)
elpizw otan piasoun ta krya na ftiaksei to zitima...
StationEleven
19-08-2003, 17:37
8a se strwsw egw esena katse kai 8a deis mouaxaxaxa
Sumfono me ton cancer, o opoios anti na eironeutei auti ti fora apofasise na milisei kai ligo sovara. Ama pia me tous skatades kai ta skata tou. Ase pou de katalavaino ti to gamato iparxei se auton ton chef... sa malakas einai. Mono o paralias pou paei pera dothe leei. Ase pia auti i enitharmon pou exei 38290489038 eikonidia kai ta deixnei ola gia na mas deixei ti sullogi tis. Ego irtha na miliso sovara gia metal. Giati eimai metallo me metallika arxidia.
enitharmon
20-08-2003, 20:30
:wstupid:
re eni stile mou ola ta smilies pou exeis, i ola ta smilies pou thes na stileis se ena .zip me mail plz. Danke. bas k kano tpt
Dragonlord
08-09-2003, 02:47
xmou ama 8es na kaneis kati,sou xw mpolika :p
px auta pou lew sto quick reply thread,ta smilies na mhn kanoun collide,px to :p me to :puke:,kai genika ama 8es douleia mpes irc na sou ana8esw
pare ena sef :chef:
opos 3anapa mallon i bori k oxi ime stin douleia k den boro na bw irc giati ine locked ta pcs. Opote stile oti thes me email se dead@inkorrect.com (otan leo oti thes enoo smilies, ikonidia k skata pou thes na kano.)
Koukou
enitharmon
10-09-2003, 12:50
vasika polla apo ta eikonidia pou exoume einai entaksei, mazi me ta dika mou tha ginoune polla...
nai alla otan leo na mou ta stilete , ennow na mou ta stilete. Opoios katalave katalave..... amfivalw :P
Dragonlord
12-09-2003, 14:24
eeee to email me ta url den to elaves?den einai polla,phgaine rixtous ena save as,thn idia wra 8a sou parei me to na swseis to attachment sto sklhro..an paizei kapoio allo prob steile mou toulaxiston mia pali to email mou kai 8a sta steilw san attachments,giati de 8ymamai pou ta eixa vrei..kai apanta sthn erwthsh tou email :gkrinia:
em ypotheto na to elava alla epidi sapiza auto to weeknd den exo koita3ei ektos k an enois kapoio palio email pou stndrd to exo lavei k to exo dei k apla den to thymamai :P
The Sentinel
30-10-2003, 03:19
http://www.smileycentral.com/?partner=ZSxdm164
Exei para polla smileys.
M'aresei pou auto to post 3ekinhse ws parapono gia ta smileys kai katelh3e se antallagh url gia smilies :p
e den exeis na kaneis me sovara atoma, z'auto :D
The Sentinel
30-10-2003, 19:01
To oti edwse url gia smileys de simainei pws diafwnw me tin apopsi tou cancer kai twn ypoloipwn gia ta xaza posts pou ginontai.Apla to edwsa pliroforiaka gia na mpoun perissotera smileys.O kathenas ta xrisimopoiiei opws thelei.Kai an paratiriseis(estw kai apo ta liga posts mou) den exw kanei pouthena post me smileys gia tin plaka mou, alla anyway, prospathw na kanw syzitisi eite kapoioi symmetexoun sovara, eite kapoioi ta gamane ola.Kalos o xavales, alla tha prepei na deixoume kai ligi sovarotita giati katantame varetoi wres wres kai de leei.Auta...
StationEleven
30-10-2003, 22:54
..kai alla
kai chill
mia parathrhsh ekana gia kati pou mou fanhke asteio kai den htan mphxth gia sena Sentinel. Pare ena filaki :*
The Sentinel
30-10-2003, 23:45
Ok mwre, doesn't really matter...Pare ki esy ena filaki :*
StationEleven
31-10-2003, 03:13
mmm goustarw lesbiaka ela gdy8hte egw 8a blepw kai an einai meta xwnomai kai gw
rincewind2k
06-01-2004, 19:03
Posting (to asteio paratrabhkse)
einai o,ti pio ilithio kai askopo se ena forum oi xristes na kanoun posts mono kai mono gia anebazoun ton ari8mo twn post tous. to electricrequiem itan mia prospa8eia gia ena sovaro forum opou 8a ginetai SIZITISI kai oxi post me chefs kai malakies. stin arxi de me polyenoxlouse, alla tora nomizo oti kapoioi to exoun paragamisei, pragmatika. kai ine krima se ena topic 7 selidwn oi 3 na einai gemates anoisies kai smilies, apo ti stigmi pou iparxoun atoma pou mpainoun gia na sizitisoun kai mono. sto katw katw, an 8elete toso poly na sinexistei auto, kante ena ksexoristo ypo-forum h topic opou 8a postarete opoia malakia sas katebei.
filika
indeed
Chopped In Half
08-01-2004, 16:22
Παρ' όλο που είμαι νέο μέλος και δεν πρόλαβα αυτά που ανέφερε τότε ο cancer, θα μιλήσω σχετικά με το σχόλιο του rince που υποννοεί ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει/εμφανίζεται και τώρα (υποθέτω δηλαδή). Λοιπόν, αν είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει το Electric Requiem (Screaming In Digital oe oe) και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα fora, είναι η ελαστικότητα των κανόνων, η ελευθερία λόγου και πράξεων προς τα μέλη - και γενικότερα μια μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Προσωπικά συμφωνώ με αυτήν την τακτική, και την επιλογή (?) των admins για κάτι τέτοιο - το οποίο όμως προϋποθέτει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά από τα μέλη. Απαιτεί μια στοιχειώδη ωριμότητα και αυτοπειθαρχεία, έτσι ώστε να μην μετατραπεί η ελευθερία σε ασυδωσία. Και μην περάσει από κανενός το μυαλό ότι τα παραπάνω στοιχεία (ωριμότητα, αυτοπειθαρχεία) συμβαδίζουν με την σοβαρότητα - ή πιο σωστά, σοβαροφάνεια. Έχει να κάνει με το να ξέρεις πως να συμπεριφερθείς σε κάθε κατάσταση και συνθήκες όπου βρίσκεσαι, και να συνυπάρχεις μαζί με άλλα άτομα, μαζί με άλλους χαρακτήρες. Οπότε το ER μπορεί κάλλιστα να είναι ένα forum όπου επικρατεί αυτή η ατμόσφαιρα που επικρατεί εδώ και τόσο καιρό, χωρίς όμως να βγαίνει η κατάσταση εκτός ελέγχου.
Αυτά τα ολίγα. :P
chris_boss
08-01-2004, 16:26
sti b athinwn katebaineis?
Chopped In Half
09-01-2004, 15:40
Φυσικά αστειεύομαι όσον αφορά το ύφος, αλλά αυτά που ήθελα να πω μένουν τα ίδια. :P
nikodimos
10-01-2004, 07:43
aii
exoume katanthsei na milame sobara gia plaka
chris_boss
10-01-2004, 11:51
re ante paikse kanena ar pi tzi :evil:
nikodimos
10-01-2004, 12:46
axou zhleuei
StationEleven
10-01-2004, 12:52