PDA

View Full Version : Πρόβλημα με Excel.

Amnesiac.
26-02-2010, 11:08
Λοιπόν, δε ξέρω τι μαλακία έκανα, αλλά από χθες όταν έχω ανοιχτά 2 ή παραπάνω αρχεία Excel ανοίγει το ένα πάνω στο άλλο και ενώ μπορώ να τα διαλέγω από την τασκμπάρα, δε μπορώ να τα έχω στην επιφάνεια ανοιχτά και τα 2 ταυτόχρονα για να κάνω συγκρίσεις κτλ.

Με το Word δε συμβαίνει αυτό, λειτουργεί κανονικά.

Για πείτε λίγο αν δε σας είναι τεράστιος κόπος τι παίζει και πώς το αλλάζω.

Και πλιζ μην αρχίσετε βλακείες τύπου "βάλε οπενΟΦΗς".

Amnesiac.
26-02-2010, 11:15
Είμαι σίγουρος ότι εσύ που διαβάζεις το θρεντ αυτή τη στιγμή (ναι εσύ συγκεκριμένα) γνωρίζεις την απάντηση και θα σου ήμουν υπόχρεος αν τη μοιραζόσουν μαζί μου γιατί επείγει λιγάκι μπορώ να πω.

Weiss
26-02-2010, 11:16
άρχισες πάλι ε

Amnesiac.
26-02-2010, 11:29
Φύγε από το τόπικ, δε μου απαντάει κανείς.

Amnesiac.
26-02-2010, 11:34
Άντε βρε παιδιά!

Ruthless
26-02-2010, 11:57
Δεν έχει επιλογή από το μενού Window για Tile Vertically/Horizontally?

Επίσης, αν έχεις ΧΡ, δεν μπορείς να κάνεις δεξί κλικ κάτω στην τασκμπάρα(σικ) και να διαλέξεις το ίδιο;

Δεν έχω και όφις εδώ να σου πω, ούτε xp. :P

Amnesiac.
26-02-2010, 12:03
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!

Αυτό που ψάχνω βασικά είναι το open in new window ή κάτι τέτοιο, το tile το ξέρω, ξέρω και πού είναι, αλλά θέλω όσα εξέλς ανοίγω να είναι σε ξεχωριστό παράθυρο.

windows 7 έχω και όφις 2010 (αναγκαστικά). Δε θέλω να χρησιμοποιώ την τασκμπάρα, θέλω να είναι ταυτόχρονα ανοιχτά στην οθόνη όπως είπα παραπάνω.

Amnesiac.
26-02-2010, 12:28
bump :!:

έντιτ : θα το κάνω blog, θα το βάλω στην κεντρική σελίδα του ηαρ, θα πω στον Ντράγκονλορντ να κλειδώσει όλα τα υπόλοιπα τόπιξ μέχρι να απαντηθεί αυτό, θα κάνω ό,τι χρειάζεται αλλά θα μου απαντήσετε βρε πούστηδες.

rat_poison
26-02-2010, 12:35
http://i46.tinypic.com/xaym1v.jpg

hihihi.

Το ότι συνήθως οι κουμπιουντεράδες δεν έχουμε ιδέα από όφις δεν;

Kelldorain
26-02-2010, 12:45
Αν πατήσεις new window στην view tab δεν ανοίγει;

Amnesiac.
26-02-2010, 12:55
Όχι. Ανοίγει ένα πανομοιότυπο παράθυρο μέσα στο υπάρχον εξέλ.

Και όλα αυτά με το που έμαθα ότι θα πάω Λάρισα την Κυριακή. Είναι τυχαίο;;!

Death In April
26-02-2010, 13:11
Pigaine dipla sto minimize oxi tou Excel alla tou arxeiou, exei ena koumpaki restore window. Den sta ksexorizei tora?

Amnesiac.
26-02-2010, 13:26
Όχι.

Death In April
26-02-2010, 13:41
:S
entit
Exeis dokimasei na anoigeis to Excel kanonika k na kaneis file, open me kathe arxeio? K ekei sta enonei?!

Amnesiac.
26-02-2010, 13:54
Έτσι μου τα ξεχωρίζει. Απλά μέχρι χθες μου τα ξεχώριζε έτσι κι αλλιώς. Άρα κάτι συμβαίνει. Και ναι, είπα και πιο πάνω τι συμβαίνει, αλλά αν κάθε φορά που μαθαίνω ότι θα πάω Λάρισα εμφανίζεται και νέο πρόβλημα στο εξέλ, δε θα μπορώ να το δουλέψω καθόλου σε λίγο καιρό, οπότε καλό είναι ένα ένα να τα λύνουμε.

Impure
26-02-2010, 14:07
Το δράμα του λογιστή- ελεγκτή με το Σεξελ.
Επειδή και γω έχω το ίδιο πρόβλημα Βοήθεια.

Fireknight
26-02-2010, 14:43
kati tetio ?
http://blog.drewery.net/2006/08/29/utilising-dual-monitors-with-microsoft-excel-2003/

Death In April
26-02-2010, 15:31
kati tetio ?
http://blog.drewery.net/2006/08/29/utilising-dual-monitors-with-microsoft-excel-2003/

Douleuei mia xara auto, ta ksexorizei kanonika
Pantos de nomizo oti uparxei antistoixo option sto Excel, ti na po den eimai k sigouri.

Amnesiac.
26-02-2010, 15:53
Ωραίο φαίνεται αυτό αλλά τα windows 7 δεν έχουν File Types tab. Τι κάνω/πού το βρίσκω;

Επίσης η απορία μου είναι : πώς στο διάλο άλλαξε, αφού μέχρι χθες ήταν μια χαρά και δεν έκανα τίποτα στο Folder options. Με άλλα λόγια, τι κινήσεις έκανε η Λάρισα για να μου δημιουργήσει το πρόβλημα;

Ingolemo
26-02-2010, 15:56
koumpaki panw aristera->excel options (katw deksia)->advanced->general->Ignore other applications that use DDE->check

Emena auto douleuei, an anoigw neo excel apo to shortcut, h apo arxeio excel anoigei neo parathyro, an pathsw file->new anoigei mesa sto excel (pou einai xrhsimo giati me diaforetika parathyra den exeis to interactivity metaksy books)

Ingolemo
26-02-2010, 16:06
'Ελα πες μας και αν δουλεψε και γρήγορα, γιατι μ'όλα αυτά που έλεγες έχω αγωνία και τρελό άγχος και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο μέχρι να μάθω αν λύθηκε το πρόβλημα.

Amnesiac.
26-02-2010, 16:10
Εμένα δε δουλεύει ούτε αυτό. Δε ξέρω αν έχει σχέση, αλλά μοιάζει σαν να είναι όντως 2 εξέλ ανοιγμένα, δηλαδή αν πατήσω το X του εξέλ (όχι του worksheet) δεν κλείνουν όλα τα παράθυρα αλλά το συγκεκριμένο μόνο και το άλλο είναι από κάτω κανονικά. Και όταν κάνω mouseover την τασκμπάρα τα δείχνει όλα κανονικά. Αλλά με resize κτλ συμπεριφέρεται σαν ένα παράθυρο, γίνονται resize όλα κ.ο.κ.

Παίζει να είναι θέμα των windows και όχι του excel, γιατί όλες οι λύσεις που έχω βρει στο ίντερνετ για το εξέλ δε μου λειτουργούν.

Ingolemo
26-02-2010, 16:38
Εμένα δε δουλεύει ούτε αυτό. Δε ξέρω αν έχει σχέση, αλλά μοιάζει σαν να είναι όντως 2 εξέλ ανοιγμένα, δηλαδή αν πατήσω το X του εξέλ (όχι του worksheet) δεν κλείνουν όλα τα παράθυρα αλλά το συγκεκριμένο μόνο και το άλλο είναι από κάτω κανονικά. Και όταν κάνω mouseover την τασκμπάρα τα δείχνει όλα κανονικά. Αλλά με resize κτλ συμπεριφέρεται σαν ένα παράθυρο, γίνονται resize όλα κ.ο.κ.

Παίζει να είναι θέμα των windows και όχι του excel, γιατί όλες οι λύσεις που έχω βρει στο ίντερνετ για το εξέλ δε μου λειτουργούν.

Genika auto pou les me to X einai h kanonikh leitourgeia tou excel otan exei polla workseets se ena parathuro.
Kanonika tha prepe to option pou grapsa prin na douleuei, toulaxiston an trekseis to excel anoigei neo parathuro?

Btw, ta office 2010 einai akoma psilobeta, mporei na einai kana bug auto.

Amnesiac.
26-02-2010, 16:48
Δοκίμασα αυτό που είπες και δε μου άνοιγε κανένα worksheet. Μου έβγαζε ένα έρρορ. Όντως είναι beta, αλλά μέχρι χθες δούλευε κανονικά. Έκανα κάτι updates των windows 7 που μου έβγαλε, παίζει να έγινε εκεί η μαλακία. Τι να πω. Άτομ Σμάσερ.

Magellan
26-02-2010, 16:51
βαλε 2007

Amnesiac.
26-02-2010, 16:55
Αυτό είχα αλλά έβαλα κατά λάθος μια μαλακία της Microsoft που τσεκάρει αν είναι αυθεντικό το software και βρήκε ότι δεν είναι και μου έσπαγε τα παπάρια κάθε τρεις και λίγο, οπότε έβαλα το 2010 για να ηρεμήσω για λιγάκι.

12 stars circle your brow
26-02-2010, 16:58
Δοκίμασα αυτό που είπες και δε μου άνοιγε κανένα worksheet. Μου έβγαζε ένα έρρορ. Όντως είναι beta, αλλά μέχρι χθες δούλευε κανονικά. Έκανα κάτι updates των windows 7 που μου έβγαλε, παίζει να έγινε εκεί η μαλακία. Τι να πω. Άτομ Σμάσερ.

:touched:

atom_smasher
27-02-2010, 12:41
Τι τρεχει? Οχι δεν ξερω.

pixies
11-03-2010, 13:58
telika se office 2007 de ginetai?

Ingolemo
11-03-2010, 16:05
telika se office 2007 de ginetai?

koumpaki panw aristera->excel options (katw deksia)->advanced->general->Ignore other applications that use DDE->check

Emena auto douleuei, an anoigw neo excel apo to shortcut, h apo arxeio excel anoigei neo parathyro, an pathsw file->new anoigei mesa sto excel (pou einai xrhsimo giati me diaforetika parathyra den exeis to interactivity metaksy books)