View Full Version : vBulletin 4
Dragonlord
20-02-2010, 17:33
upgrading, γεια σας
Fireknight
20-02-2010, 19:06
FIRST!
funishment
20-02-2010, 19:08
:o :rolleyes:
irreligious
20-02-2010, 19:10
i dont like
Phantom Duck
20-02-2010, 19:11
http://blog.internetnews.com/apatrizio/do-not-want-dog.jpg
Fireknight
20-02-2010, 19:11
Dark epigontws !
kati tetio isos ?
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-styles/34670-darkvision-premium-vbulletin-skin.html
Cookie Monster
20-02-2010, 19:31
?!
Όχι.
funishment
20-02-2010, 19:32
Είπε ο άνθρωπος ότι μετά το απγκρέηντ θα ψαχτεί για σκινζ, γκρίνια όλες.
Cookie Monster
20-02-2010, 19:33
Αααα :$
Phantom Duck
20-02-2010, 19:38
ναι αλλά
http://www.makkez.com/pics/what-has-been-seen.jpg
Dragonlord
20-02-2010, 19:40
lol, ρε μλκς τι να κάνω, το default είναι. Μάλλον θα πετάξω σε λίγο ένα νταρκ έτσι για λειτουργικούς σκοπούς και θα το δούμε εκτενέστερα σιγά σιγά.
Drumsick
20-02-2010, 19:51
Εντάξει μωρε.. δεν είν' κακό.
καποιο νεο feature με το upgrade?ή καθαρα τυπικο;
antimusic
20-02-2010, 19:54
λιώνω.
Dragonlord
20-02-2010, 19:58
αχαχα νευρικό. Σε παρακαλώ, πες ότι κάνεις πλάκα, βρίσε, το περιμένω τόσους μήνες, δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό
Dragonlord
20-02-2010, 20:02
καποιο νεο feature με το upgrade?ή καθαρα τυπικο;
Χμμμ κοίτα το βασικό είναι το CMS, το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε κάθε σελίδα όπως θέλουμε αλλά και να ανεβάσουμε άρθρα κλπ. Αν υπήρχε το μαγκ δλδ θα ήταν μεγάλη ευκολία. Τώρα θα δούμε αν μπορεί να αξιοποιηθεί κάπως (να δω κι εγώ τι ακριβώς δυνατότητες έχει στην πράξη). Στα blog λογικά θα υπάρχει ή θα υπάρξει βελτίωση. Γενικά σκέψου πως είναι το 4.0.2, πριν είχαμε 3.8 οπότε θα προσθέτουν features όσο θα ανεβαίνει σε 4.1, 4.2 κλπ.
Γαμω το θεουλη μου, τι φωτεινο χαλι ειναι τουτο?!!!
Marillion
20-02-2010, 20:12
αν ξαναγίνει μαγκ φέρτε έναν ζουρλομανδύα
Dragonlord
20-02-2010, 20:24
αν ξαναγίνει μαγκ φέρτε έναν ζουρλομανδύα
λολ, είπαμε ρε. Λέω απλά ότι θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες. Πχ θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε μια σελίδα live dates που να βγαίνει στα πλάγια του φόρουμ. Δεν ξέρω, θα φτιάξουμε πρώτα styles που είναι το επείγον και για ό,τι άλλο το συζητάμε. Mag δε θα ξαναγίνει πάντως. Τουλάχιστον όχι με τη μορφή που υπήρχε. Κατά 99% με καμία μορφή δηλαδή, απλά δε λέω 100% μήπως πέσει κάποια καλή ιδέα με την οποία θα μπορούσε να γίνει κάτι-σα-μαγκ αλλά από όλους ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν έχω σκεφτεί κάτι, σε ό,τι με αφορά τα πάντα μένουν ως έχουν, αλλά παίζει να ανοίξω ένα θρεντ για να πείτε όλοι ιδέες κάποια στιγμή, αφού θα έχω δει τι μπορεί να γίνει.
BURNIN AMBITION
20-02-2010, 20:25
eleos re malakes
pali kala pou o maroulion exw weraio sig kai xeneuriasa
Dragonlord
20-02-2010, 20:34
Ανεβάζω αυτή τη στιγμή αυτό που έδωσε ο fireknight. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο δε βρήκα κάτι καλύτερο σε τσαμπέ. Η μαλακία είναι ότι όταν βάλαμε την προηγούμενη έκδοση ήταν ήδη κάποια χρόνια στην πιάτσα και υπήρχαν άπειρα themes, για το 4.0 δεν έχουν βγάλει ακόμα πολλά.
Fireknight
20-02-2010, 20:35
an ftiaksoun ta koumpia/ikonidia sto DarkVision , einai mia xara .
edit: op me prolave!.
Dragonlord
20-02-2010, 20:41
Το επιλέγετε από το μενού κάτω αριστερά, για δείτε.
Tispanagias tamatia
20-02-2010, 20:43
γκρέητ σαξές (:
μπιζαριος
20-02-2010, 20:45
πληρωνω για κιτρινα unread messages κουμπακια. πλς. αν θες στειλε μου το να το κανω στο photoshop τσακμπαμ και στο στελνω πισω να κανεις ριπλεις.
Could not agree more. pls pls pls
Dragonlord
20-02-2010, 20:50
Ρε βασικά παίζουμε ακόμα, είναι προσωρινό, μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο, ας μην κάνουμε αλλαγές που μπορεί να πάνε για πέταμα. Για δείτε το και με λευκά γράμματα, εγώ το προτιμώ.
Fireknight
20-02-2010, 20:51
mia xara einai .
poia koumpakia lete ?
Στο προσωρινο dark τα νεα posts λεμε να ειναι κιτρινα, κατι τελοσπαντων που να βγαζει πιο ευχαριστα το ματι. Ξερουμε,ξερουμε, ειναι δοκιμαστικη φαση, αλλα ερ αλλαγη χωρις γκρινια δεν γινεται:P
Phantom Duck
20-02-2010, 21:01
καλό είναι, και φαίνεται πιο γρήγορο από το 3. παίξε γενικά με κουμπάκια και χρώματα και θα 'ναι g.
funishment
20-02-2010, 21:01
Χιλιάδες θαμς απ για το νταρκ-γουάητ, απλά απάλευτο το τυρκουαζάκι για τα μάτια.
Dragonlord
20-02-2010, 21:05
Λοιπόν θέλω γνώμες για τα εξής:
1) Το darkvision το κρατάμε ή ψάχνουμε για κάτι καλύτερο (αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε το κάνετε); Κυρίως για χρώματα λέμε, κάποια εικονίδια τα βλέπουμε.
2) Με τιρκουάζ ή λευκά γράμματα; Δηλαδή, DarkVision ή DarkVision-white;
3) Με το bright τι κάνουμε; Τρεις επιλογές, ή αυτό που έχει, ή αυτό εδώ: http://forum-skins.com/forum/forum.php?styleid=13 που είναι το ίδιο βασικά αλλά με γκρι επικεφαλίδες, ή ψάχνουμε κάτι διαφορετικό (πάλι, αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε ακόμα καλύτερα).
Γενικά τα εικονίδια φτιάχνονται εύκολα, καλό βέβαια είναι να έχουμε μια καλή βάση και να μη χρειάζονται όλα άλλαγμα. 2-3 τα αλλάζουμε άνετα οπότε μην το ψειρίζετε. Μόλις καταλήξουμε στα 2 βασικά styles, βλέπουμε τις μικροαλλαγές.
Custom User
20-02-2010, 21:11
Στηρίζω τιρκουάζ.
Cookie Monster
20-02-2010, 21:15
Όχι τυρκουάζ ρε.
Tispanagias tamatia
20-02-2010, 21:17
Το τιρκουάζ γαμάει. Ταιριάζει και με τον χαρακτήρα μου. Γκέη και μαρέσει.
Fireknight
20-02-2010, 21:19
to Darkvision-white einai oreo , na to kratisoume .
gia to bright , mia xara einai to mavro pou eipes , i kai afto http://www.themers.org/vbulletin-skins/10040-simple-black-skin-vbulletin-4-0-a.html .
screenshot (http://design247.net/preview/simpleblack/forum.png)
Ωραιο, δε με χαλαει. Μονο δυο παρακλησεις εχω αν γινεται, ενα να ειναι μεγαλυτερο το nickname διπλα απο τα posts και δευτερον αν γινεται να μπαινουν αυτοματα τονοι στα ποστ μου γιατι βαριεμαι να βαζω.
Cookie Monster
20-02-2010, 21:27
Και οι τίτλοι των θρεντς να μεγαλώσουν, δε βλέπω καλά.
funishment
20-02-2010, 21:29
Λοιπόν θέλω γνώμες για τα εξής:
1) Το darkvision το κρατάμε ή ψάχνουμε για κάτι καλύτερο (αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε το κάνετε); Κυρίως για χρώματα λέμε, κάποια εικονίδια τα βλέπουμε.
2) Με τιρκουάζ ή λευκά γράμματα; Δηλαδή, DarkVision ή DarkVision-white;
3) Με το bright τι κάνουμε; Τρεις επιλογές, ή αυτό που έχει, ή αυτό εδώ: http://forum-skins.com/forum/forum.php?styleid=13 που είναι το ίδιο βασικά αλλά με γκρι επικεφαλίδες, ή ψάχνουμε κάτι διαφορετικό (πάλι, αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε ακόμα καλύτερα).
Γενικά τα εικονίδια φτιάχνονται εύκολα, καλό βέβαια είναι να έχουμε μια καλή βάση και να μη χρειάζονται όλα άλλαγμα. 2-3 τα αλλάζουμε άνετα οπότε μην το ψειρίζετε. Μόλις καταλήξουμε στα 2 βασικά styles, βλέπουμε τις μικροαλλαγές.
Εγώ πάντως είμαι darkvision-white, και για bright αυτό που λίνκαρες είναι μάνα.
μπιζαριος
20-02-2010, 21:37
ναι βασικα ειναι πολυ ομορφο το γουαιτ.
το διπλοκλικ και μαρκ ας ριντ στο κουμπακι γαμαει τους παντοκρατορες της τεμπελιας.
μενω στην γκρινια του κιτρινου και μεγαλυτερου κομβιου των unread, και thread αλλα και folder.
εκληπαρω. αν δεν προλαβαινεις δωσε οδηγιες να κανω τιποτα να βοηθησω και γω. χωρις ανταλλαγμα, μονο το ban του μιτσμανν θελω.
Dragonlord
20-02-2010, 21:46
Μου στέλνεις στο dreamsareimmortal παπάκι χοτμαιλ κομ τα κουμπιά όπως τα ονειρεύεσαι, με το όνομα που έχουν ήδη.
Dragonlord
20-02-2010, 21:49
Παρεμπιπτόντως ανέβασα αυτό που έλεγα ως Bright.
μπιζαριος
20-02-2010, 21:51
μπορω να τα μεγαλωσω λιγο η το μεγεθος παιζει ρολο? (σαυτη τη περιπτωση)
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το να παρατηρήσεις ποια τόπιξ έχουν νέα ποστς σε κάνει να κολάς της μούρη σου στην οθόνη. Κάτι λιγότερο διακριτικό χρειάζεται.
Dragonlord
20-02-2010, 22:01
Δεν ξέρω, λογικά έχεις ένα περιθώριο. Φέρε τι θες και το βλέπουμε στην πράξη αν γαμηθεί.
Κέβιν Σόρμπο
20-02-2010, 22:07
πανδως, οταν πατας new posts, σα νανα λιγο crowded η ολη φαση, ψιλοζοριζομαι στην αναγνωση, ειμαι και λιγο χαζος, καταλαβαινετε.
Quick reply box δεν εχει για μενα που βαριεμαι να παταω μικρα κουμπια τυπου ρηπλαη;
'η απλα δεν το βλεπω; =|
Dragonlord
20-02-2010, 22:11
Reply to Thread κάτω αριστερά και βγαίνει το quick reply.
Το bright γαμάει. Θα ζητήσω αυτό που ζήτησα και στο προηγούμενο update, όταν τελειώσετε με τα χρώματα κοιτάξτε το.
Βάλτε ένα κουμπί κάτω από το τελευταίο ποστ κάθε σελίδας για επιστροφή στο ανάλογο subforum κάθε φορά ή ακόμα καλύτερα ολόκληρο το path όπως υπάρχει στην αρχή κάθε σελίδας.
Dragonlord
20-02-2010, 22:13
Λοιπόν, ένα κακό του προηγούμενου dark ήταν ότι το forum jump ήταν αρκετά κάτω. Τώρα βλέπω ότι και στα 2 που έχουμε το forum jump είναι ακριβώς κάτω από τη λίστα με τις σελίδες κάτω από το τελευταίο ποστ, οπότε καλύπτεσαι νομίζω.
μπιζαριος
20-02-2010, 22:18
να γραφουν ER να νιωθουμε ξεχωριστοι?
Dragonlord
20-02-2010, 22:19
Ρε μην ασχολείσαι πολύ, λέμε μπορεί να είναι προσωρινό. Βάλε χρώματα απλά εκεί που θες για να φαίνονται καλύτερα και στείλ'τα γιατί θέλω να σηκωθώ απ'το πισί και θα αναγκαστείς να σερφάρεις όλη νύχτα με τα παλιά εικονίδια.
Pinatero
20-02-2010, 22:20
θελει κι αλλες αλλαγες για να ναι πιο εμορφο κοριτσοπον! σιγουρα πρεπει να μεγαλωσει η γραμματοσειρα τον topics που εχουν ιδιο μεγεθος με το ποιος εκανε το τελευταιο post, σιγουρα πρεπει να μπει κανα αλλο χρωμα πιο ευδιακριτο στα αδιαβαστα threads κ τοπικς απο αυτο το γαλαζιο καθως και τα βελακια ειναι γτπ.
ε μετα λιγο με τις αντιθεσεις των χρωματων αλλα αυτο μαλλον θα το χετε πει ηδη
να πω την αληθεια με θυμιζει λιγο postwave φορουμ τωρα
μπιζαριος
20-02-2010, 22:21
ερχονταιιιιιιι μην φυγεις :fear:
Kelldorain
20-02-2010, 22:29
Θέμα συνήθειας είναι, το bright και το dark-white μου φαίνονται οκ, λίγο τα γράμματα με χαλάνε και ότι δεν ξεχωρίζει το ποστ από την υπογραφή με κάποια γραμμή η κάτι
Phantom Duck
20-02-2010, 22:38
όντως, χρειάζονται καλύτεροι διαχωρισμοί ποστ/sig/στοιχείων.
Dragonlord
20-02-2010, 22:40
ερχονταιιιιιιι μην φυγεις :fear:
Ανέβασα, κάντε ριφρές στην κεντρική.
μπιζαριος
20-02-2010, 23:01
μου τα κανει ρισαιζ. σταστειλα σε 30Χ30. αλλα ναι ειναι πιο καλο ετσι. κατι καταλαβαινω. :pink:
Cookie Monster
20-02-2010, 23:12
Γενικά πολύ ωραίο τελικά, αλλά είναι λίγο μαλακία το ότι τα ποστς καταλαμβάνουν πολύ χώρο ακόμα κι αν είναι μια μόνο γραμμούλα. Πώς τα λέω έτσι. Τεσπα καταλάβατε.
Agoraphobic_S.I.
21-02-2010, 01:06
Αλλάξτε και τα banners όμως!
SpiritCrusher
21-02-2010, 04:12
Χμ, όπως αναφέρθηκε τα ονόματα να γίνουν λίγο μεγαλύτερα.
Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας αλλά επειδή στο οριζόντιο κομμάτι δεν πιάνει όλη τη σελίδα, αλλά έχει περιθώρια, μου δίνει την εντύπωση πως παραείναι συμπιεσμένο. Ειδικά στο Index. Σαν να βλέπεις 16:9 σε 4:3 χωρίς resize ή τέλος πάντων καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. :P
Επίσης bug του προηγούμενου VBulletin αλλά είχα γεμάτο PM Inbox και έλαβα mail ότι μου έστειλαν μεν αλλά επειδή είναι γεμάτο δε μπορώ να τα δω πριν αδειάσω τίποτα. Άδειασα και δεν ήρθε ποτέ. Φαντάζομαι πως τώρα με την αλλαγή μάλλον θα χάθηκαν ε;
εδιτ: Το folder path είναι επίτηδες ακριβώς πάνω/κολλητά με το ad; :P Θα το προτιμούσα απο κάτω, μην σου πω και κάτω από το Post reply κουμπί, αλλά εκεί που είναι μπορεί να το προτιμάτε εσείς μιας και ένα misclick είναι εύκολο και κερδοφόρο!
Ruthless
21-02-2010, 10:45
Καλά, το υπάρχον css/xml/όπως-σκατά-το-κάνουν θέλει άπειρη δουλειά λέμε. Για να συνεχίσω για τα breadcrumbs(έτσι λέγονται στο vbulletin?) γίνονται άσπρα τελείως, σα χυμένα ενώ έχουν φάει ρετουσάρισμα όχι κίτρινης μπογιάς στη μάπα. Το font πολύ μικρό imo επίσης.
Επίσης τώρα το είδα, στα recent posts στο newreply.php δε βγάζεις τίποτα, όλα είναι στο ίδιο basic style χύμα, ούτε καν υποτυπώδη divs δεν έχει.
Δεν το πολυέψαξα, αλλά για ρίχτε μια ματιά εδώ (http://www.bluepearl-design.com/forums/showthread.php?1723-Darkness-Free-vBulletin-Template) πχ. Αν και λέει πως μέσα στο Σ/Κ θα βγάλει νέα έκδοση με ακόμα περισσότερες αλλαγές, άρα...
Dragonlord
21-02-2010, 11:38
Γενικά όσο το χρησιμοποιώ τόσο νομίζω ότι πρέπει να πάρει πούλο. Είναι πολύ crowded σε σημεία, τα ποστ είναι πολύ μεγάλα λόγω μεγάλου κενού μέχρι το σιγκ, γενικά είναι κακή δουλειά. Ρούθλες το darkness το είχαμε δοκιμάσει και παλιότερα, στο 3.8. Δεν είναι κακό. Απλά ρε γαμώτο νομίζω ότι σε κανα δυο μήνες θα έχουμε αρκετές επιλογές. Πχ ο τύπος που είχε φτιάξει το προηγούμενο skin δεν έχει βγάλει ακόμα τίποτα γιατί λέει από το 4.0.3 θα είναι designer friendly το vb. Μου φαίνεται θα αφήσω κάτι για να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κοιτάξουμε τότε για τίποτα περισσότερο της προκοπής. Περιμένω να βγάλει τη νέα έκδοση και θα ανεβάσω και το darkness.
Fireknight
21-02-2010, 11:55
os tora , to pio enoxlitiko einai to "Started by ... " kato apo tous titlous twn topic . An mporeis na to kaneis mikrotero , i se kapoio skouro xrwma wste na mi fenete toso entono , 8a einai arketa kalytera .
μπιζαριος
21-02-2010, 14:22
dragon τσεκαρε μια το mail σου σε παρακαλω :)
edit: α και το resize της εικονας στο μεγεθος της οθονης εχει γινει disabled. :$
Mitsmann
21-02-2010, 15:21
Ποσταρα για να δω πως φαινεται ενα ποστ μου με το καινουριο.
θα το ψαξω πιοτερο και θα σας δωκω 2 σεντς.
KoiliaSamprela
21-02-2010, 15:51
http://www.electricrequiem.com/forum/cpstyles/darkvision/buttons/firstnew.png
αυτό ΑΝ είναι εύκολο , να γίνει λίγο πχιο μεγάλο :oops:
jack the ripper
21-02-2010, 15:56
auto pou ontws thelei diorthwsi opws eipan arketoi einai auto me ta megethi stous titlous ton topics..episis na einai pio eudiakrito to an exei neo post kapou i oxi..
μπιζαριος
21-02-2010, 16:01
εφτιαξα αλλα κουμπακια τζακ. περιμενω να τα εγκρινει ο ντραγκον :P
jack the ripper
21-02-2010, 16:06
gia na doume gia na doume :P giati auto me tous fakelous sta plagia einai ligo gtp kai tha mas vgoun ta matia :P
μπιζαριος
21-02-2010, 16:08
ε βασικα ειναι το ιδιο σχεδιο αλλα εχει κιτρινο φακελακι καπως για να χτυπαει το ματι.
The Good Son
21-02-2010, 16:39
Μόνο εμένα μου φαίνεται τεράστια μαλακία η κατάσταση;
Drumsick
21-02-2010, 16:40
αχαχα νευρικό. Σε παρακαλώ, πες ότι κάνεις πλάκα, βρίσε, το περιμένω τόσους μήνες, δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό
αχαχαχαχ..
Εντάξει μωρέ.. απο το προηγούμενο απγκρειντ έχω γυρίσει σε μπράιτ, οπότε δε μου χτύπησε και τρελά η αλλάγη.
Μαλακία αυτό με τα τεράστια κενά μεταξύ πόστ και σίγκ. Επίσης το κουτάκι στο οποίο γράφεις ριπλάι κουράζει πολύ που ναι πιο σκούρο απο το γύρω γύρω. Αν γίνεται να τα αντιστρέψεις καπως, καλύτερα.
edit: Τα μπράιτ πάντως κουράζουν πολύ τα μάτια μετά απο κάνα 5λεπτο.
edit 2: Όντως πολύ μικροί οι τίτλοι των τόπικς και χαζά εικονίδια μέσα στα σαμπφόρουμς.
eidt 3: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμενα δεν είναι καθόλου πιο γρήγορο.. ίσα ίσα σέρνεται τρελά.
Drumsick
21-02-2010, 16:59
Aν γινόταν κάπως να βρεθεί αυτό, θα ταν ωραία.
http://www.vbstyles.com/vbulletin4.jpg
Τσέκαρε κι αυτό http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?threadid=228212
Dragonlord
21-02-2010, 17:22
Τα vbstyles είναι επί πληρωμή. Το simpleblack το είχα δει και χτες αλλά δεν ξέρω τι έγινε, μάλλον το ξέχασα. Δεν έχει μεγάλες διαφορές από το τωρινό bright, απλά έχει μικρότερες αντιθέσεις οπότε θα είναι λογικά πιο ξεκούραστο. Το ανέβασα ως SimpleBright. Επίσης ανέβασα το εικονίδιο του μπιζ για το darkvision, κάνετε ριφρές σε οποιοδήποτε φόρουμ με αδιάβαστα θρεντς. Γκουντσαν όχι, θα πάρει πόδι το darkvision μόλις βγει νέα έκδοση του darkness που έδωσε ο ruthless.
Drumsick
21-02-2010, 17:25
Μικρή διαφορά.
Τρελό σύρσιμο ρε σύ όμως.. φάση δεν παλεύεται. Λες κι εχω δέκα τόρνετς ανοιχτά και παράλληλα γράφω κάνα σιντι στο νίρο =(
μπιζαριος
21-02-2010, 17:25
και στο darkvision white πλς :pink:
Dragonlord
21-02-2010, 17:27
Κοινά εικονίδια έχουν, στο white το έχω κι εγώ
Μικρή διαφορά.
Τρελό σύρσιμο ρε σύ όμως.. φάση δεν παλεύεται. Λες κι εχω δέκα τόρνετς ανοιχτά και παράλληλα γράφω κάνα σιντι στο νίρο =(
μηπως ειναι θεμα της συνδεσης σου;αμεσως ανοιγουν ολα εδω,οπως πριν.
Drumsick
21-02-2010, 17:38
Δε νομίζω.. άλλες σελίδες τρέχουν μια χαρά. Σκατά.
rat_poison
21-02-2010, 18:25
Το κουμπί report είναι πολύ δυσδιάκριτο. Φαίνεται σα βελάκι προς τα πάνω (τύπου return to top of page) To MSN εικονιδιάκι είναι απαράδεκτο.
ikonoklast
21-02-2010, 18:54
Πριν ασχοληθείτε με τα css και τις πούτσες, δε φτιαχνετε κανα search λεωγω;;
Επίσης αν γίνεται με κάποιο τρόπο στο vb να αλλάξει η παλιά μαλακία στο search που δε σαφηνε να ψάξεις λέξεις με τρια γράμματα.
Sotos_The_Tequiler
21-02-2010, 18:57
όταν πατάς το κουμπί +Reply to thread που βρίσκεται στον πάτο της σελίδας, σου βγάζει το quick reply, αντίθετα αυτό που είναι στην κορυφή δουλεύει κανονικά
edit: τώρα και τα δύο βγάζουν quick reply :P
ikonoklast
21-02-2010, 19:11
+ εχω την εντύπωση οτι το "go to last post" κουμπάκι κάνει κάποια μαλακία, σε πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο ποστ του θρεντ ή κάτι τέτοιο.
+ το image resize σκριπτακι να ξαναβάλετε.
+ όλα συνήθεια είναι αλλα νομίζω τα σιγκνατσουρ φαίνονται λίγο έντονα και με μπερδεύουν, λολ.
Custom User
21-02-2010, 21:31
Όταν πατάς το What's new, δεν υπάρχει πουθενά το κουμπί quick links. Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό, καθότι είναι τα κουμπιά που χρησιμοποιώ ως επί τω πλείστον;
Ευχαριστώ!
edit: Άκυρο γιατί το quick links τώρα πια είναι γτπ, μαλακίες λινξ έχει.
rage for order
21-02-2010, 22:11
γίνεται όταν παράς το new posts (είναι το ίδιο το το what's new? ε; ) να τα χωρίζει όπως στο παλιό με το The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts;
μπιζαριος
22-02-2010, 01:07
τελικα το κιτρινο κουμπι δεν μου παιζει στο white. εχω σβησει και τα τετοια και τιποτα. ξερωγω.
enitharmon
22-02-2010, 01:53
κι εμενα σερνεται
επισης φερτε πισω το μπαντ τεηστ theme μου, θελω τα ροζακια μου!
να πω οτι μου λειπει τραγικά το κουμπάκι "Go" στο quick navigation πράμα (εκει που ειναι το "top" δλδ θα μπορουσε να ήταν το "Go" όπως παλιά). κατα τα αλλα ειναι πολυ όμορφο. αυτα. θενκς :)
jack the ripper
22-02-2010, 03:02
giati se merika undread topics einai kitrinismeno to eikonidio enw se alla oxi?
Drumsick
22-02-2010, 07:37
Κάντε κάτι με τα quick links, τα υπάρχοντα είναι άχρηστα. Ενα mark forums read και ψηλά.
μπιζαριος
22-02-2010, 08:31
γιατι εχει ενεργοποιημενο να σου λεει και που εχεις γραψει και εχει διαφορετικο εικονιδιο στα thread που εχεις γραψει. αν δεν απενεργοποιειται να του φτιαξουμε κιαυτου κουμπι.
Dragonlord
22-02-2010, 10:32
Λοιπόν ακούστε, προβλήματα με το σερτς κλπ πιθανότατα οφείλονται στο ότι το skin είναι για 4.0.1 κι εμείς έχουμε 4.0.2. Περιμένουμε να ανέβει το darkness για 4.0.2 και πάμε εκεί (δεν το έβγαλε μέσα στο ΣΚ όπως έλεγε). Λίγη υπομονή.
Dragonlord
22-02-2010, 10:42
Πείτε μου πάντως τι ακριβώς δε σας δουλεύει στο σερτς να ρίξω μια ματιά. Αν κατάλαβα καλά πάντως δεν τικάρετε το φόρουμς αλλά το ποστς (ή ακόμα καλύτερα τίποτα).
Amnesiac.
22-02-2010, 10:56
Το μπράιτ θιμ πάντως ειναι πολύ ωραίο. Αν δε βαριέται κάποιος, επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το τόπικ, θα πει τι κερδίζουμε τώρα που κάναμε την αναβάθμιση;
Dragonlord
22-02-2010, 11:49
Μάλλον τίποτα θεαματικό ακόμα, απλά το vb 3.x έχει πάψει να εξελίσσεται, στο 4.x θα μπαίνουν σιγά σιγά νέα features. Τώρα περισσότερο εστιάζουν στη σταθεροποίηση/λειτουργικότητα της νέας έκδοσης.
jack the ripper
22-02-2010, 11:51
γιατι εχει ενεργοποιημενο να σου λεει και που εχεις γραψει και εχει διαφορετικο εικονιδιο στα thread που εχεις γραψει. αν δεν απενεργοποιειται να του φτιαξουμε κιαυτου κουμπι.
apla kalo tha einai pisteuw ekei pou den exeis grapsei na einai kai auto se allo xrwma kai oxi aspro giait den ksexwrizei..
Dragonlord
22-02-2010, 11:56
Πχ σκέφτομαι όταν τελειώσουμε με τα themes να κάνω κάτι τέτοιο: http://www.vbulletin.com/forum/ όπου φαίνονται στα πλάγια τα τελευταία blogs (γιατί είναι λίγο καταχωνιασμένα τώρα). Δεν παίρνει χώρο από τα φόρουμς, ουσιαστικά το μεσαίο (κενό) μέρος τρώει. Μπιζ χέσ'το το darkvision, ελπίζω απόψε να ανεβάσει ο τύπος το darkness.
Fireknight
22-02-2010, 12:51
des kai to bp-brown , pou eine to idio peripou me to Darkness , alla pio mazemeno . nomizo o idios ta ftiaxnei .
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231600&highlight=darkness
Dragonlord
22-02-2010, 13:10
Ναι, καλή φάση, είναι σαν το darkness αλλά πιο απλό. Επίσης το bp-black φαίνεται καλό και μάλιστα έχει βγει για 4.0.2. Μάλλον θα το ανεβάσω κάποια στιγμή μετά το μεσημέρι, που θα είμαι σπίτι
test
http://www.dailymotion.com/video/x9gv76_eric-cantona-at-uk-premiere_news
edit:ωραια.αν μπει και κανενα ign.com θα ειναι οτι πρεπει.
edit2 test παλι
http://www.youtube.com/watch?v=1Kvl31g77Z8
γαμω δουλευει και το hd πλεον.οποτε βγαλτε το utube tag.
Drumsick
22-02-2010, 16:08
Aν είναι δυνατόν, στα bright να γίνει bold η στήλη με τα last posts.
να πω οτι μου λειπει τραγικά το κουμπάκι "Go" στο quick navigation πράμα (εκει που ειναι το "top" δλδ θα μπορουσε να ήταν το "Go" όπως παλιά). κατα τα αλλα ειναι πολυ όμορφο. αυτα. θενκς :)
Α γεια σου.
+1
μπιζαριος
22-02-2010, 17:36
σημερα εχω να παρευρεθω σε μια παρουσιαση καλλυντικων και μετα μια εκθεση ζωγραφικης, μεχρι να ερθω πισω ναναι το ER οπως το αγαπησαμε :pink:
jack the ripper
22-02-2010, 17:43
σημερα εχω να παρευρεθω σε μια παρουσιαση καλλυντικων και μετα μια εκθεση ζωγραφικης
http://passandoaregua.files.wordpress.com/2009/09/gaydar1.jpg
(thelw to til tis italidas e :P)
μπιζαριος
22-02-2010, 17:47
θα ποσταρω και φωτογραφιες με το πως θα ντυθω. μην την λες ιταλιδα. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ την λεμε.
Drumsick
22-02-2010, 21:55
Ρε τώρα σοβαρά, μπορούμε να κάνουμε κάτι να μη σέρνεται σαν ανάπηρη γριά πουτάνα το ΕΡ μου?
μπαδεγούει, όταν κάνω λογκ άουτ και ξανα λογκ ιν, δε μου΄χει αποθηκευμένο το θιμ που χρησιμοποιώ.
Ingolemo
22-02-2010, 22:47
Ρε τώρα σοβαρά, μπορούμε να κάνουμε κάτι να μη σέρνεται σαν ανάπηρη γριά πουτάνα το ΕΡ μου?
μπαδεγούει, όταν κάνω λογκ άουτ και ξανα λογκ ιν, δε μου΄χει αποθηκευμένο το θιμ που χρησιμοποιώ.
otan les sernetai ennoeis argei na fortwsei h paei arga/spasta afou fortwsei?
dokimase kai kana allo browser mpas kai ftene tpt settings/addons.
btw, emena me opera argei otan epilegw keimeno me to pontiki gia kapoio logo.
sto palio vbulletin kai se alles selides mia xara einai.
Ston chrome pantws ola komple.
Den einai provlhma alla apla periergo :p
Drumsick
22-02-2010, 22:59
otan les sernetai ennoeis argei na fortwsei h paei arga/spasta afou fortwsei?
dokimase kai kana allo browser mpas kai ftene tpt settings/addons.
Και τα δύο.
Δοκίμασα και σε εξπλόρερ. Εκεί πάει λίγο πιο γρήγορα, αλλά και πάλι σέρνεται, σε σχέση με το παλιό.
enitharmon
22-02-2010, 23:11
θελω να μου φτιαξεται το μπαντ τεηστ μου, θα το φωναζω μεχρι να φτιαξεται ενα. το αφηνω στην καλλιτεχνικη σας κριση ποσο μπαντ τεηστ θα ειναι
Comte de Saint-Germain
22-02-2010, 23:12
Επίσης όταν ξεμπερδέψετε με αυτά αν γίνεται κάντε τα κουμπάκια για "mark as read" στην κεντρική λίγο μεγαλύτερα.
Drumsick
23-02-2010, 00:29
Μπαρμπ ούτε εγώ βλέπω κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στην ταχύτητα, αφού δεν παραπονέθηκε κανείς άλλος λογικά σε σένα είναι το πρόβλημα...
Και η ένι είπε πως σέρνεται!
=(
Fireknight
23-02-2010, 04:08
e , valto dokimastika , kai logika mexri avrio 8a diksei an arese .
Dragonlord
23-02-2010, 04:10
Ναι, το latest threads μένει, λέω ότι μπορούμε να βάλουμε επίσης και latest posts. Αναρωτιέμαι αν είναι υπερβολή ή αν τα θέλετε και τα δύο.
Ορίστε πάντως ένα εμφανές νέο feature.
Dragonlord
23-02-2010, 04:13
e , valto dokimastika , kai logika mexri avrio 8a diksei an arese .
done, δείτε και πείτε, αύριο κληρώνει.
edit: το tag cloud είναι ό,τι πρέπει για μπλουζάκι ε
edit2: λοιπόν τα blocks στα δεξιά ανοιγοκλείνουν με το κουμπάκι πάνω δεξιά, οπότε μένει και το latest posts και όποιος δεν το θέλει το κάνει minimize. Εκτός αν χρειαστούμε το χώρο για τίποτα άλλο, αλλά προς το παρόν ας μείνουν όλα.
Dragonlord
23-02-2010, 04:43
Παρεμπιπτόντως αυτή η στήλη μπορεί να μπει και στα αριστερά, υπάρχει κάποια προτίμησις;
Την ειδα αριστερα πριν λιγο και ηταν λιγο φαση "what has been seen cannot be unseen" οποτε αστην δεξια εκει που εινια (εμενα δηλαδη δε μαρεσει γενικα, αλλα καταλαβαινω γιατι ειναι λειτουργικη και δε με ενοχλει κιολας). Να ρωτησω κατι, επειδη τωρα θα μπω στη φαση να δοκιμασω τα καινουρια θιμζ, υπαρχει καποιο στο οποιο να μην ειναι ολα μικροσκοπικα και δυσδιακριτα γενικως? Τιτλοι θρεντ, ποστς, κειμενο οταν ποσταρεις κτλ κτλ.
ΕΝΤΙΤ. Οκ, τωρα κανω εντιτ γιατι εβαλα το καφε το οποιο οντως γαμαει, με τρομαξατε στην αρχη γιατι το καφε το σιχαινομαι ως χρωμα αλλα αυτο δεν ειναι ακριβως καφε, ειναι μαυροκαφεειδες οκ μαλακια ειπα δεν ξερω πως να το πω, σταρχιδια μου κιολας.
Dragonlord
23-02-2010, 05:10
(εμενα δηλαδη δε μαρεσει γενικα, αλλα καταλαβαινω γιατι ειναι λειτουργικη και δε με ενοχλει κιολας)
Μπορείς να τη βγάλεις και τελείως με το βελάκι στα πλάγια πάνω δεξιά.
Από themes έχουμε καταλήξει μάλλον σε bp-brown και simplebright, από αύριο θα φύγουν τα υπόλοιπα.
Drumsick
23-02-2010, 08:10
Εμένα δε μ'αρέσει καθόλου αυτή η στήλη. Και που την κρύβω, μου βαραίνει ακόμα περισσότερο το φόρουμ, αφού γυρνώντας στο μέιν, τρώει σκάλωμα για κάτι δευτερόλεπτα μέχρι να την ξανακρύψει. Σκάτα γενικά (οχι τα θίμς πφοφανώς, χέστηκα..).
KoiliaSamprela
23-02-2010, 10:07
εμένα δεν μου αρέσει το καφέ , αλλά θα πω ότι μου αρέσει για να μην διαφοροποιηθώ από την μάζα και με αποξενώσετε
Amnesiac.
23-02-2010, 10:14
Το καφέ είναι χάλια αλλά η στήλη δεξιά πολύ ωραία, αν και έχουμε τον Καντίρου συνέχεια στη μούρη μας.
Dragonlord
23-02-2010, 10:16
Είναι κόλπο για να γράφετε και στο blog! Υπολογίζω ότι κάθε φορά που θα μπλογκάρει θα γίνονται τουλάχιστον άλλα 5 ποστ για να φύγει από την κεντρική.
ikonoklast
23-02-2010, 11:04
Δεν έχω πρόβλημα να φτιάξω και ένα ειδικό σκάσε πια εμετέ blog μόνο γι' αυτή τη δουλειά!
Βέβαια θα βαρεθείτε εμένα τότε, να φτιάξουμε συλλογικα μπλογκς...
Πινκ για το σερτς btw.
antimusic
23-02-2010, 11:40
το simplebright μετά τα μερεμέτια που χρειάζεται θα γίνει άψογο, το χλαπατσί δεμαρέσει καθόλου.
jack the ripper
23-02-2010, 11:43
genika an ginotan na vrethei ena swsto mauro tha itan i kalyteri lysi .. me megala eudiakrita icons kai me ta ola tou...pantws emenea i stiles maresoun telika
rat_poison
23-02-2010, 12:07
Στο new posts. 3η στήλη. το "Forum: asdf" δεν έχει σωστό alignment. Το διαβάζω σε Firefox. Για πείτε κ οι υπόλοιπο με μπράουζερ που πιάνει 100% στο acid3.
Agoraphobic_S.I.
23-02-2010, 12:56
Πείτε μου ότι βγάλατε οριστικά το darkvision/white...
Dragonlord
23-02-2010, 13:09
yapz, sorry, δε γίνεται να συντηρούμε πολλά και οι περισσότεροι φαίνεται να προτιμούν το pb-brown (νυν dark)
Agoraphobic_S.I.
23-02-2010, 13:15
Ντάξει βάζω bright, δεν είναι θέμα.
Πολύ καλά τα latest threads/latest posts πάντως!
fandango
23-02-2010, 13:21
πάντα προτιμούσα τα dark themes, αλλά τούτο το bright είναι καλούλι. να βάλετε κανα ωραίο logo, ε.
α, κάτι άλλο. όποτε πατάω reply με πηγαίνει κατευθείαν στο quick reply, πρέπει μετά να πατήσω go to advanced για να βγουν emoticons κλπ, κάνω εγώ κάτι λάθος;
το tag cloud είναι όσο :touched: όσο δεν πάει.
Dragonlord
23-02-2010, 13:29
α, κάτι άλλο. όποτε πατάω reply με πηγαίνει κατευθείαν στο quick reply, πρέπει μετά να πατήσω go to advanced για να βγουν emoticons κλπ, κάνω εγώ κάτι λάθος;
Όχι, αλλά μπορείς να κάνεις απλά διπλό κλικ στο reply (ή στο reply to thread).
fandango
23-02-2010, 13:30
Όχι, αλλά μπορείς να κάνεις απλά διπλό κλικ στο reply (ή στο reply to thread).
οκ, thanx :-D
Kelldorain
23-02-2010, 13:32
Λοιπόν το bright είναι οκ, αν διορθωθούν και γράμματα κλπ θα είναι τέλειο. Από κει και πέρα
- το κενό ανάμεσα σε κάθε ποστ και υπογραφή είναι πολύ μεγάλο
- στο bright τουλάχιστον πρέπει να προστεθούν κάποια χρώματα και να γίνουν πιο έντονες οι γραμμές γιατί φαίνεται ενιαίο και χωρίς διαφορά
- θα ήταν καλύτερα κάτω τα tags for this thread να μπουν πάνω από τα similar threads και γενικά να μειωθεί η απόσταση και των 2
Amnesiac.
23-02-2010, 14:23
Το νέο λόγκο στο μπράιτ είναι απλά τέλειο και ΜΕΤΑΛ :dfinger:
jack the ripper
23-02-2010, 14:23
nai ontws ta tags prepei na anevoun swstos
Dragonlord
23-02-2010, 14:34
να βάλετε κανα ωραίο logo, ε.
Κάτι θα κάνουμε.
~ladykiller~
23-02-2010, 14:35
ααα πολυ ωραίο!
αν εμπαινε κ καμιά κόκκινη καρδιά που την διαπερνά ένα βέλος!?
Υποφερτό και πολύ πολύ καλύτερο από το αμέσως προηγούμενο.
Pinatero
23-02-2010, 15:02
εγω να ξαναπω το μονο μου μαλλον προβλημα, αν γινεται οι τιτλοι των τοπικς να ειναι λιγο μεγαλυτεροι απο το this topic was started by.. που ειναι απο κατω τους, βγαζουμε τα ματια μας.
προτιμοτερο αυτο το κάφρο ή μαφέ χρωμα απο το προηγουμενο
νταξει καλη ΜΑΛΑΚΙΑ το καινουριο ιαρ αλλα εκει που ειναι το κουικ ναβιγκεσιον το τοπ δεν μπορει να γινει παλι γκοου?
Mitsmann
23-02-2010, 15:24
Κλαιω με τη ΜΑΛΑΚΙΑ που ανεβασατε για τιτλο φορουμ. Ειναι τοσο μαλακια που παιρνει θαμπζαπ κρεντιτ.
Magellan
23-02-2010, 15:29
χεχ
τα Similar Threads γινονται hide με καποιον τροπο?
επισης οτι ειπε ο θρασερ για το Go
enitharmon
23-02-2010, 15:52
Κλαιω με τη ΜΑΛΑΚΙΑ που ανεβασατε για τιτλο φορουμ. Ειναι τοσο μαλακια που παιρνει θαμπζαπ κρεντιτ.
φοραει μπουλετ ζωνη η κιττυ!
Fireknight
23-02-2010, 15:54
episis , ta tags otan einai polla kai megala den fenonte ka8ara sto Edit .
epos to neo logo .
Pinatero
23-02-2010, 16:15
νταξει καλη ΜΑΛΑΚΙΑ το καινουριο ιαρ αλλα εκει που ειναι το κουικ ναβιγκεσιον το τοπ δεν μπορει να γινει παλι γκοου?
κι αυτο ναι!
KoiliaSamprela
23-02-2010, 16:47
\m/ πόσο γαμάει το καινούριο λόγκο,
Eχω παθει απανωτα εγκεφαλικα. Γαμωτακαφεκαιτοκωλογατο.
Κατα τα αλλα συνεχιστε τις αυτοκτονιες!:P
The Good Son
23-02-2010, 17:58
EPOS
Tonosalata
23-02-2010, 18:00
apla yperoxo to neo layout-aki sas.
Cookie Monster
23-02-2010, 18:22
Πολύ με άρεζε :pink: Ειδικά το λόγκο. Και το καφέ.
Λίιιγο μεγαλύτερα να ήταν τα fonts στα nicknames ρε πούστημ. Ή εμένα μου φαίνονται μικρά; Όπως και να 'χει δεν είναι σημαντικό, χαζολεπτομέρεια.
Κογκρατς! :smile:
GuardianOfIvorytower
23-02-2010, 19:12
Έλεος μια βδομάδα δεν μπήκα κ τα κάνατε...
(δεν είναι κακό ;) )
Πιστευουν πραγματικα καποιοι οτι θα μεινει αυτο το λογκο?
εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22240-%CE%A4%CE%9F-%CE%9D%CE%95%CE%9F-THEME-%CE%A7%CE%A9%CE%9D%CE%95%CE%99) είσαι
12 stars circle your brow
23-02-2010, 20:13
γαμάει το καινούριο μου er.
Amnesiac.
23-02-2010, 20:15
Deggial και όλοι όσοι έχετε Μάκη πείτε τι παίζει με τα φοντς. Μόνο εδώ μου έχει πρόβλημα, όλα τα άλλα σάιτς παραμένουν νορμάλ, έχω τις γραμματοσειρές των windows, τι σκατά φταίει; Τα ελληνικά είναι μικρότερα από τα εγγλέζικα στους τίτλους των θρεντζ, εκτός από το γράμμα "π", που είναι μεγαλύτερο. Έχω καταλήξει ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του αντμίν για να απαντήσει στο μακ βς λίνουξ τόπικ και ότι εσείς είστε απλά προδότες και το δεχτήκατε. Ισχύει; Να κάνω φασαρία; Να πάω σε άλλο φόρουμ; Το φάντασμα του Βαρούχα σας κυνηγά;
Drumsick
23-02-2010, 20:27
Πείτε ρε παιδιά και σε μένα που "φταίω εγώ" τι σκατά μπορώ να κάνω ίσως για να μη σέρνεται ετσι η μαλακία. Δεν παλέυεται..
freak brother
23-02-2010, 20:31
κατι πουστρηλικια μου βγαζει να ουμε!!
Deggial και όλοι όσοι έχετε Μάκη πείτε τι παίζει με τα φοντς. Μόνο εδώ μου έχει πρόβλημα, όλα τα άλλα σάιτς παραμένουν νορμάλ, έχω τις γραμματοσειρές των windows, τι σκατά φταίει; Τα ελληνικά είναι μικρότερα από τα εγγλέζικα στους τίτλους των θρεντζ, εκτός από το γράμμα "π", που είναι μεγαλύτερο. Έχω καταλήξει ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του αντμίν για να απαντήσει στο μακ βς λίνουξ τόπικ και ότι εσείς είστε απλά προδότες και το δεχτήκατε. Ισχύει; Να κάνω φασαρία; Να πάω σε άλλο φόρουμ; Το φάντασμα του Βαρούχα σας κυνηγά;
Είναι bug του συγκεκριμένου font όταν είναι bold σε non-native διαστάσεις (εδώ 13px). Αν αλλάξει σε 12 ή 14px φτιάχνει. Ή μπορείς να αλλάξεις theme. :P
Α, παρεπιπτόντως, search fixed.
Cookie Monster
23-02-2010, 20:42
Το λόγκο πρέπει να μείνει για πάντα! :pink:
Με τα φοντς δεν παίζει πρόβλημα σε μένα, μόνο τα usernames είναι λίγο μικρά, αυτό.
Amnesiac.
23-02-2010, 21:19
Είναι bug του συγκεκριμένου font όταν είναι bold σε non-native διαστάσεις (εδώ 13px). Αν αλλάξει σε 12 ή 14px φτιάχνει. Ή μπορείς να αλλάξεις theme. :P
Για πες τι ακριβώς να κάνω γιατί άλλαξα φοντς, encoding κτλ αλλά τίποτα. Ή πρέπει να κάνετε εσείς;
Για πες τι ακριβώς να κάνω γιατί άλλαξα φοντς, encoding κτλ αλλά τίποτα. Ή πρέπει να κάνετε εσείς;
Να χακέψεις το φόρουμ και να το κάνεις μόνος σου, φίλος.
Τώρα πάω να το αλλάξω σε 12px.
Font changed to Trebuchet MS. Τώρα δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.
Πειτε και ποιος σχεδιασε το λογκο του φορουμ να ξερουμε ποιος σπαταλησε λιγη ωρα απο τη ζωη του για αυτη τη μαλακια, υποψιαζομαι ταμαγκοθι.
Οχι τιποτα αλλο, ειναι τοσο πουστικο που πλεον δε μπαινει ΚΑΝ ο ΡΕΗΖΟΡ
Κέβιν Σόρμπο
23-02-2010, 22:08
μποτακι στα μπλογκ σας;
atahoualpi
24-02-2010, 01:49
α, τι ωραιο καλε! :santa:
το μονο που δεν εχει λογο υπαρξης και πιανει τσαμπα χωρο στη σελιδα ειναι το σιμιλαρ θρεντς, ολο το υπολοιπο γαμαει!
Ingolemo
24-02-2010, 02:32
α, τι ωραιο καλε! :santa:
το μονο που δεν εχει λογο υπαρξης και πιανει τσαμπα χωρο στη σελιδα ειναι το σιμιλαρ θρεντς, ολο το υπολοιπο γαμαει!
auto, 'h toulaxiston na paei katw apo ta tags
morphine
24-02-2010, 03:50
εγώ μ' ένα τέτοιο σίμιλαρ θρεντς βρήκα και διάβασα ένα θρεντ από τζαζμίν '04 τότε με τα μπουγέλα και πολύ συγκινήθηκα. Αφήστε το για το κάψιμο. Κατά τ' άλλα το φόρουμ απλά δε βλέπεται
fandango
24-02-2010, 09:27
να βάλετε κανα ωραίο logo, ε.
Κάτι θα κάνουμε.
αχαχαχαχαχ, ρε μαλάκες πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και΄δεν μπορώ να σταματήσω να χτυπιέμαι :rofl:
μαλακία το μωβ όμως, κανονικά έπρεπε ροζάκι
Dragonlord
24-02-2010, 10:25
κι αυτο ναι!
Λοιπόν ρώτησα στη vbulletin και κάποιος απάντησε ότι μάλλον το έκαναν για να ελαφρύνουν τη σελίδα. Θα κάνω μία πρόταση για την επόμενη έκδοση πάντως, αν τη δεχτούν θα είμαστε οκ.
Σφυρίζω αδιάφορα.
Όσο για το similar threads, η πρώτη μου σκέψη στο παράπονο ότι είναι πολύ ψηλά ήταν ότι μπορεί να φύγει και τελείως (ένα έξτρα βάρος στον σέρβερ είναι άλλωστε). Πείτε γνώμες.
Εγω συμφωνω με τη Μορφιν γιατι εχει τυχει στα related αρκετες φορες να βρω διαμαντια τοπιξ απο πριν 5 χρονια ξερω γω, οποτε δεν με ψηνει και ιδιαιτερα να φυγει, αν και επισης συμφωνω με τους αλλοι οτι ειναι λιγο μαλακια πανω απο τα ταγκζ. Αλλα δεν ερχομουν να ποσταρω αυτο, ερχομουν να ποσταρω οτι ειναι αρκετα μαλακια το να φαινονται οι thread starters κατω απο το εκαστοτε topic που δημιουργησαν, αγαπαμε το πατροπαραδοτο στυλ στο οποιο βρισκονται σε διαφορετικη στηλη. Αν δεν μπορει να αλλαξει αυτο, τοτε να μειωθει το μεγεθος του thread starter ή/και να αυξηθει το μεγεθος του τιτλου του τοπικ??? Ευχαριστω κτλ.
ΥΓ. Οσον αφορα το λογκο, οκ αν εχεις πεσει εξω οικονομικα και θελεις να κλεισεις το φορουμ χωρις να απογοητευσεις χρηστες καθως αυτοι θα εχουν φυγει ολοι και δε θα χει μπει κανεις, αστο. Αλλα προτιμω να βαλεις ενα κουμπακι για donations οπως οι Αναθεμα ξερω γω.
Magellan
24-02-2010, 10:58
να φυγει
η τουλαχιστον να μπορουν να γινουν Hide οπως στο προηγουμενο
να μειωθει το μεγεθος του thread starter ή/και να αυξηθει το μεγεθος του τιτλου του τοπικ??? Ευχαριστω κτλ.
ΥΓ. Οσον αφορα το λογκο, οκ αν εχεις πεσει εξω οικονομικα και θελεις να κλεισεις το φορουμ χωρις να απογοητευσεις χρηστες καθως αυτοι θα εχουν φυγει ολοι και δε θα χει μπει κανεις, αστο. Αλλα προτιμω να βαλεις ενα κουμπακι για donations οπως οι Αναθεμα ξερω γω.
carheart
24-02-2010, 11:28
Δεξιά έχει latest posts. Και φαίνονται οι πέντε πρώτες λέξεις ξερωγώ. Και αυτοί μιλάνε για το νέο επεισόδιο LOST, το οποίο δεν έχω δει ακόμα και θα δω το μεσημέρι. Πως δεν βλέπω τα latest posts;
rat_poison
24-02-2010, 11:57
Πατάς το βελάκι ^ πάνω δεξιά στο αντίστοιχο κουτάκι
carheart
24-02-2010, 12:07
είμαι βλαξ, θενξ
Drumsick
24-02-2010, 14:10
Eγω ψηφίζω να φύγει.
rat_poison
24-02-2010, 14:17
είμαι βλαξ, θενξ
Εγώ τόσο καιρό προσπαθώ να σε πείσω, αλλά έπρεπε να το καταλάβεις μόνος σου. Ποτέ δεν είναι αργά. :p
Drumsick
24-02-2010, 21:08
Ρε σεις μεγαλώστε λίγο γενικά τους τίτλους των τόπικς και φόρουμς. Επιπλέον, βάλτε με κάνα μπόλντ τους τίτλους στη δεξιά στήλη (latest post) και μεγαλώστε κι εκεί λίγο να ξεχωρίζουν απο τους θρεντστάρτερς (στο bright αυτά). Στραβωθήκαμε.
12 stars circle your brow
24-02-2010, 21:09
ctrl + ενα roll προς τα μπρος;
Drumsick
24-02-2010, 21:11
Ε δεν είναι λύση αυτή, χαλάει το layout γενικά.
εντιτ: αν υπάρχει δυνατότητα, βάλτε και κάνα κουμπάκι back to top κάπου κει δίπλα στα previous thread/next thread (ή αντί γι'αυτά.. δε νομίζω να τα πατάει kai ποτέ κανείς).
ξαναέντιτ: κ υπάρχει ένα τοπ κάπου εκει χάμω. Αν παίζει να το βάλετε πιο ψηλά, θα τανε καλά.
Dragonlord
24-02-2010, 21:17
Ε δεν είναι λύση αυτή, χαλάει το layout γενικά.
εντιτ: αν υπάρχει δυνατότητα, βάλτε και κάνα κουμπάκι back to top κάπου κει δίπλα στα previous thread/next thread (ή αντί γι'αυτά.. δε νομίζω να τα πατάει kai ποτέ κανείς).
ξαναέντιτ: κ υπάρχει ένα τοπ κάπου εκει χάμω. Αν παίζει να το βάλετε πιο ψηλά, θα τανε καλά.
Δίπλα στο quick navigation, τέρμα δεξιά ακριβώς στην πάνω γραμμή από το previous threadκλπ
Drumsick
24-02-2010, 21:26
Aγαπώ σε.
Όσο για το similar threads, η πρώτη μου σκέψη στο παράπονο ότι είναι πολύ ψηλά ήταν ότι μπορεί να φύγει και τελείως (ένα έξτρα βάρος στον σέρβερ είναι άλλωστε). Πείτε γνώμες.
Αν δεν ειναι δυνατο να μετακινηθουν κατω απο τα ταγκς, να φυγουν.
Για μενα αχρηστα ειναι ετσι κι αλλιως.
jack the ripper
25-02-2010, 03:12
oti eipe o apo panw...episis i navigation mpara...pou sou leie px: Forum->Athletics->Prwtathlima na ginei ligo megalyteri kalo tha itan
Tispanagias tamatia
25-02-2010, 03:14
Υπάρχει κάποιος τρόπος ή ρύθμιση ή κάτι ώστε οι εικόνες στα ποστ να εμφανίζονται εντός ορίων οθόνης? Παλιότερα νομίζω γινόταν. ή και όχι.
μπιζαριος
25-02-2010, 08:41
Υπάρχει κάποιος τρόπος ή ρύθμιση ή κάτι ώστε οι εικόνες στα ποστ να εμφανίζονται εντός ορίων οθόνης? Παλιότερα νομίζω γινόταν. ή και όχι.
:pink:
ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΚΣ; Το χεις παρακάνει!
Dragonlord
25-02-2010, 13:48
Έβαλα και prefix στο cinema/dvd
dopefiend
25-02-2010, 14:03
μια παρατήρηση
είναι εύκολο όταν πατάς "What's New?"/"New Posts" να σου δείχνει όλα τα καινούρια ποστ κι όχι μόνο τα μη διαβασμένα? δλδ αν μπεις σε ένα τόπικ μετά αυτό αφαιρείται από τα νέα. Θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει αλλά χωρίς bold γραμματοσειρά πχ.
edit. α και αυτό με το βελάκι στα θρεντ που σε πάει στο τελευταίο μη διαβασμένο ποστ κι όχι στο πιο πρόσφατο.
σε γενικές γραμμές πάντως είναι ελαφρώς πιο λειτουργικό απ'το προηγούμενο. :thumbsup:
antimusic
25-02-2010, 14:51
με τα χρώματα των links (http://asdf.xyzzy) στο bright αν μπορεί να γίνει κάτι για να ξεχωρίζουν.
Drumsick
25-02-2010, 16:40
edit. α και αυτό με το βελάκι στα θρεντ που σε πάει στο τελευταίο μη διαβασμένο ποστ κι όχι στο πιο πρόσφατο.
Βασικά εμένα πολύ μ'έχει βολέψει αυτό.
μπιζαριος
25-02-2010, 19:01
ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΚΣ; Το χεις παρακάνει!
ζηλεψες? πινκς για προσωπικους λογους και γιατι ηθελα να επαναλαβω το request του. αν θες και εσυ πινκς το λες ε.
ikonoklast
25-02-2010, 19:09
Ψηθείτε στη δεξιά στήλη να παίρνει πουλί το latest blog entries και να γίνονται τα latest posts 10-15 anti gia 5 που είναι τώρα.
Ford Prefect
25-02-2010, 19:12
Μ, να πω την αλήθεια, τα ποστς τα βρίσκω πάντα με το Νιου Ποστς, ενώ τα Μπλογκ με βόλεψε να βλέπω με μια ματιά αν βγήκε κάτι την ώρα που μπαίνω μόνο και ποτέ ξανά.
Επίσης ξαφνικά κόσμος μπήκε και διάβασε τα πονήματά μου σε τετραπλάσιο ρυθμό (άλλο αν έφυγε στην τρίτη γραμμή), άρα τα μπλογκς αποκτούν προβολή γενικότερα, δεν είναι κακό.
ikonoklast
25-02-2010, 19:19
Το θέμα είναι ότι τα μπλογκζ έχουν πολύ μικρότερη ροή απο ότι τα ποστς οπότε δε δικαιολογείται να υπάρχουν στην κεντρική. Αντίθετα τα 10-15 καινούρια ποστς θα βόλευε (εμένα) να υπάρχουν σε μια στήλη δεξά. Επίσης υπάρχει κουμπι στα tabs πάνω (το "blogs") που σε πάει κατευθείαν. Τώρα για διαφήμιση δε ξέρω, κάμετε και θρεντ στο σελφπρομοσιο. λολ.
Ford Prefect
25-02-2010, 19:25
Καλά, εμένα δεν με νοιάζει να με διαβάσει και κανείς, για μένα τα γράφω για να τα βρει σε 30 χρόνια ο γιος μου και να αναρωτηθεί ποιος μαλάκας τον μεγάλωσε εν τέλει, αλλά η δική μου απορία σχετικά με την χρήση του ΕΡ είναι "ποια είναι η βασική σου σελίδα", το κέντρο. Υπέθετα τόσο καιρό βασισμένος στην δική μου χρήση ότι είναι τα search results των New Posts, ανανεωμένα κάθε x λεπτά (ή δευτερόλεπτα για τον πολύ καμμένο) πατώντας πάλι το New Posts.
Τώρα με προβλημάτισες, εσύ έχεις την home. Γιατί αν επιτρέπεται; Τι πληροφορία παίρνεις από εκεί; Ρωτάω με επαγγελματικό ενδιαφέρον (σοβαρά).
Drumsick
25-02-2010, 19:36
Κι εγώ την home κάνω refresh. Δε με βόλεψε ποτέ το new posts.
Ford Prefect
25-02-2010, 19:40
ΟΚ, εμένα δε με βολεύει γιατί δεν σου δείχνει όλα τα θρεντς που παίζουν, μόνο τα τελευταία ανά subforum και όταν πας την άλλη μέρα, προφανώς πρέπει να κάνεις browse ξεχωριστά κάποια φόρουμ.
Μου αρέσει το νιου ποστς γιατί δείχνει όλη την κίνηση και φιλτράρω θρεντς. Θα ήθελα πολύ να βγαίνει και η γραμμή που σου λέει τα καινούργια από το τελευταίο ριφρές...
rage for order
25-02-2010, 19:50
γίνεται όταν πατάς το new posts (είναι το ίδιο το το what's new? ε; ) να τα χωρίζει όπως στο παλιό με το The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts;
με αυτό μπορούμε να κάνουμε κάτι;
έντιτ: συγχρονικιά
Kelldorain
25-02-2010, 19:57
με τα χρώματα των links (http://asdf.xyzzy) στο bright αν μπορεί να γίνει κάτι για να ξεχωρίζουν.
Αυτό και να μειωθεί η απόσταση από το τέλος του ποστ ως το επόμενο
ikonoklast
25-02-2010, 20:01
Τώρα με προβλημάτισες, εσύ έχεις την home. Γιατί αν επιτρέπεται; Τι πληροφορία παίρνεις από εκεί; Ρωτάω με επαγγελματικό ενδιαφέρον (σοβαρά).
χμ, βασικά έχω και τα δύο, γι' αυτό θα με βόλευε να υπάρχουν συγκεντρωμένα σε μία σελίδα. Το new posts για προφανείς λόγους και η home γιατί μαρέσει να μπαίνω μηχανικά στο μιούζικ και στο πολιτικς.
..
Ford Prefect
25-02-2010, 20:05
ΟΚ, αλλά συγκεντρωμένα δε θα τα έχεις, δεν γίνεται να χωρέσει όλη η πληροφορία (και η εύχρηστη παρουσίαση δηλαδή) στα 15 λινκς σε ένα μποξ εκεί. Μόλις ξυπνήσεις και μπεις, πάλι αναγκαστικά θα πας νιου ποστς, το άλλο θα είναι πρακτικά άχρηστο και θα έχεις πληγώσει τα καημένα τα μπλογκς.
ikonoklast
25-02-2010, 20:10
οκ, τότε να γράψει ο deggial ένα mod που θα καστομαιζάρει τη δεξιά τουλμπαρ και κάθε χρήστης θα βάζει ό,τι γουστάρει απο τα preferences.
Ford Prefect
25-02-2010, 20:21
Αυτό σίγουρα θα κλείσει στόματα, αλλά εγώ επιμένω ότι το φανξιονάλιτι των τελευταίων ποστ σε ένα μποξ στα δεξιά εξυπηρετεί πρωτίστως (δηλαδή μόνο) αυτούς που κάνουν συχνά ριφρές από πρώτη σελίδα. Πολύ μπελάς για τους περίεργους που δεν θέλουνε το νιου ποστς!
Αξίωμα HCI: Κανένα ντιζάιν δεν θα ικανοποιήσει τους πάντες.
Αξίωμα δύο: Μην δίνεις στους χρήστες αυτό που ζητάνε, αλλά αυτό που χρειάζονται.
Αξίωμα τρίτο: Με λίγη συνήθεια, τα καλά ντιζάινς γίνονται αποδεκτά και από τους χειρότερους εχθρούς των. Γιατί αξίωμα 2.
Ρε σεις μεγαλώστε λίγο γενικά τους τίτλους των τόπικς και φόρουμς. Επιπλέον, βάλτε με κάνα μπόλντ τους τίτλους στη δεξιά στήλη (latest post) και μεγαλώστε κι εκεί λίγο να ξεχωρίζουν απο τους θρεντστάρτερς (στο bright αυτά). Στραβωθήκαμε.
Ποιον browser χρησιμοποιείς και σε τι ανάλυση οθόνης; Διότι δε παρατηρώ τπτ που να μην είναι ευανάγνωστο.
Drumsick
25-02-2010, 21:00
chrome 1280x1024. Απλώς είναι λίγο μικρότερα απο πριν.......
antimusic
25-02-2010, 21:52
επίσης το "reply to thread" κουμπί κάνει κι αυτό quick reply σε όλους ή κάνω κάτι λάθος;
Kelldorain
25-02-2010, 21:55
Quick κάνει, με διπλό κλικ σε βάζει στο advanced
Quick κάνει, με διπλό κλικ σε βάζει στο advanced
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ
Dragonlord
26-02-2010, 02:29
Ψηθείτε στη δεξιά στήλη να παίρνει πουλί το latest blog entries και να γίνονται τα latest posts 10-15 anti gia 5 που είναι τώρα.
Έβαλα 8 για την ώρα και βλέπουμε. Αν πάνε περισσότερα, τουλάχιστον στην ανάλυσή μου, το δεξί block γίνεται μεγαλύτερο από τη λίστα με τα φόρουμ.
Κι εγώ πάντα στο forums index έκανα refresh, το what's new δε μου έκατσε ποτέ.
Comte de Saint-Germain
27-02-2010, 14:48
Δεν χορταίνω να βλέπω στην κεντρική σελίδα δεξιά με τεράστια γράμματα "σκάσε πια εμετέ". Παρακαλώ μην το βγάλετε ποτέ. :touched:
Fireknight
28-02-2010, 00:32
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-styles/31882-k2-november-happy-20-11-vb-4-0-a.html
μπιζαριος
28-02-2010, 00:57
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-styles/31882-k2-november-happy-20-11-vb-4-0-a.html
αν δεν ειναι τσαμπα πληρωνω εγω για να μπει.
KoiliaSamprela
28-02-2010, 16:41
αν δεν ειναι τσαμπα πληρωνω εγω για να μπει.
σε αλλοτρίωσε το κεφάλαιο και εσένα.
Dragonlord
28-02-2010, 17:22
γαμάει αλλά είναι για παλιότερη έκδοση (εμείς είμαστε στο 4.0.2)
μπιζαριος
28-02-2010, 22:17
Τρομερα μεγαλο παραπονο ειναι οτι εκει που εβαλες τα tags δεν πολυδινουν σημασια οι χρηστες και δεν πολυβλεπω ταγκς σε καινουρια θρεντ. ειναι δυσδιακριτα. :(
tamagothi
28-02-2010, 23:13
Καλύτερα;
Θέλετε να πάει παρακάτω και το Previous/Next;
Comte de Saint-Germain
28-02-2010, 23:21
Βγάλτε το τελείως, άχρηστο είναι.
μπιζαριος
28-02-2010, 23:34
οσο πιο πανω γινετε :pink: πανω και απο το ριπλαι του θρεντ.
Drumsick
28-02-2010, 23:44
Βγάλτε το τελείως, άχρηστο είναι.
+++++++++++++++++++++++++++++++
tamagothi
28-02-2010, 23:50
Το στειλα στα τάρταρα για την ώρα. Για πείτε.
(στο νταρκ ολ' αυτά, το μπράητ θα το φτιάξω μετά.)
μπιζαριος
28-02-2010, 23:54
αγαπη.
Drumsick
28-02-2010, 23:57
Το στειλα στα τάρταρα για την ώρα. Για πείτε.
(στο νταρκ ολ' αυτά, το μπράητ θα το φτιάξω μετά.)
ΚΑΡΓΙΟΛΑ.
(πινκ)
εντιτ: Το'φτιαξες ήδη. Το παίρνω πίσω!
tamagothi
01-03-2010, 00:02
αχαχαχαχ μα κι εγώ μπράητ κλπ αλλά η πλειοψηφία κλπ όταν ο ικόνοκλαστ κρεμάλες, άντερα κλπ χαρές μεγάλες κλπ κλπ κλπ.
Drumsick
01-03-2010, 00:05
αχαχαχαχαχαχαχαχ :pink: :pink: :pink:
tamagothi
01-03-2010, 01:08
πείτε κάνα παράπονο ακόμα γιατί δεν ξέρω τι συνηθίσατε/σιάχτηκε.
Drumsick
01-03-2010, 07:43
- Διαφορετικό χρώμα στα λινκς.
- Στη στήλη με τα λαστ πόστς να γίνουν μπόλντ οι τίτλοι των θρέντς.
- Να μικρύνει το καταραμένο κενό μεταξύ πόστ και σιγκ και να γίνει πιο έντονη η διαχωριστική γραμμή.
- Να γίνουν όλα τα γράμματα 1-2 πιξελς μεγαλύτερα (ειδικά οι τίτλοι στα λαστς πόστς σε σχέση με τα "posted by" και οι τίτλοι των θρέντς μέσα στα φόρουμς σε σχέση με τα "started by").
(στο μπράιτ όλα αυτά, δεν ξέρω τι παίζει στο άλλο)
tamagothi
01-03-2010, 15:56
feedback για το bright-fap-fap, παρακαλώ;
Drumsick
01-03-2010, 16:36
Μόνο όταν ικανοποιήσεις και τα άλλα ρικουέστς!
(:malakia::pink::malakia:)
edit: Βασικά σε μπολντ (τίτλοι θρεντ) φαίνεται απαίσια αυτή η γραμματοσειρά μεγαλωμένη. Ας αλλάξει ή ας μικρύνει πάλι. Πείτε και κάνας άλλος.
Amnesiac.
01-03-2010, 16:54
Γιατί μεγάλωσε τόσο πολύ η γραμματοσειρά στο κουίκ ριπλάι; Είπαμε, μεγαλώνουμε, αλλά δεν έχουμε αρχίσει να αποκτάμε πρεσβυωπία ακόμα.
nothingman
01-03-2010, 16:55
εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το bright-fap-fap, θα το προτείνω και στις φίλες μου.
μόνο που τώρα βλέπω δεν αλλάζει χρώμα η γραμματοσειρά στα λινξ, να διορθωθεί σε παρακαλώ πολύ.
Ford Prefect
01-03-2010, 17:28
Εγώ πάλι βρέθηκα προ εκπλήξεως, τα μπλογκ ποστς χωράνε 10.000 χαρακτήρες και έγραψα 14. TL;DR σε νέα ύψη.
antimusic
01-03-2010, 19:01
γιατί, τι διαφορά έχει το φαπφαπ από το κανονικό;
tamagothi
01-03-2010, 19:10
- Διαφορετικό χρώμα στα λινκς.
- Να μικρύνει το καταραμένο κενό μεταξύ πόστ και σιγκ και να γίνει πιο έντονη η διαχωριστική γραμμή.
Αυτά πρέπει να είναι οκέη τώρα (ωχ, ξέχασα αυτό με τη γραμμή, στο επόμενο επεισόδιο).
edit: Βασικά σε μπολντ (τίτλοι θρεντ) φαίνεται απαίσια αυτή η γραμματοσειρά μεγαλωμένη. Ας αλλάξει ή ας μικρύνει πάλι. Πείτε και κάνας άλλος.
Το μίκρυνα λιγάκι.
Γιατί μεγάλωσε τόσο πολύ η γραμματοσειρά στο κουίκ ριπλάι; Είπαμε, μεγαλώνουμε, αλλά δεν έχουμε αρχίσει να αποκτάμε πρεσβυωπία ακόμα.
χμ, σε ποιο theme; πες και θα το μικρύνω, αλλά σε δέκα χρόνια που δε θα βλέπεις δε θα τα ξανακάνω απ' την αρχή, να ξέρεις.
εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το bright-fap-fap, θα το προτείνω και στις φίλες μου.
μόνο που τώρα βλέπω δεν αλλάζει χρώμα η γραμματοσειρά στα λινξ, να διορθωθεί σε παρακαλώ πολύ.
ελπίζω να λες για τα λινξ του μπράητ-φαπ-φαπ, τώρα τα έφτιαξα. αλλιώς χάλασα τα λινξ του νταρκ και δεν ξέρω πώς ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
Εγώ πάλι βρέθηκα προ εκπλήξεως, τα μπλογκ ποστς χωράνε 10.000 χαρακτήρες και έγραψα 14. TL;DR σε νέα ύψη.
Βικ, σου υπόσχομαι να μιλήσω με τους υπόλοιπους Αντμίν και να βρούμε μια λύση - είτε να αυξήσουμε το όριο χαρακτήρων είτε να αναλάβουμε με δικά μας έξοδα την έκδοση των τριών πρώτων τόμων κι ύστερα βλέπουμε.
Drumsick
01-03-2010, 19:19
Better! :thumbsup:
Αν δε βαριέσαι να δοκιμάσεις και καμιά άλλη γραμματοσειρά, κάνε το.
Όσο για τα λινκς, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ? Μαυρα κι άραχνα εξακολουθούν να είναι.
tamagothi
01-03-2010, 19:22
Τα λινκ μέσα στα ποστ (http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin) λέμε;
Drumsick
01-03-2010, 19:24
Ναι! Και σε σιγκς κτλ.
Επίσης, αυτό εδω
δεν το φτιαξες, ψέυτρα.
nothingman
01-03-2010, 19:26
σε ευχαριστώ ταμαγκόθι, πάντα τέτοια!
tamagothi
01-03-2010, 19:28
! =) \ο/
@Χ: εεεεεεε, αυτά τα βλέπω και τα 2 όπως πρέπει. μιλάμε πάντα για το μπράητ-φαπ-φαπ.
στήλη λαστ ποστς εννοείς στην κεντρική, έτσι; όχι το Lastest Posts δεξιά;
Drumsick
01-03-2010, 19:29
Βασικά εμένα πολύ μ'έχει βολέψει αυτό.
Γιατί ρε βάρβαροι το αλλάξατε? Αφού και πάλι μπαίνετε και δαιβάζετε το τελευταίο ποστ και μετά σκρολάρετε σα χαζά να δείτε και τα απο πάνω.
Drumsick
01-03-2010, 19:31
! =) \ο/
@Χ: εεεεεεε, αυτά τα βλέπω και τα 2 όπως πρέπει. μιλάμε πάντα για το μπράητ-φαπ-φαπ.
στήλη λαστ ποστς εννοείς στην κεντρική, έτσι; όχι το Lastest Posts δεξιά;
οκ τώρα πήρα πρέφα το φαπ-φαπ (<-- χαζή).
Τα μεγέθη στο νον φαπ-φαπ μπράιτ είναι καλύτερα θαρρώ. Κατα τ'άλλα, παίρνεις άριστα με τόνο κυρία μου.
εντιτ: Ξέχνα το. Είναι όλα υπέροχα!!!! Σου χρωστάω μια guiness :pink:
Drumsick
01-03-2010, 19:36
χμμμμμμμμμμ με την γραμμή που άλλαξες μπήκανε και κάτι ενοχλητικά πλαίσια στο κάθε πόστ. Αν δε γίνεται να φύγουν, αστην λεπτούλα καλύτερα.
tamagothi
01-03-2010, 19:46
χαχαχαχ γαμώτο στο μεταξύ έκανα τα μεγέθη του φαπ-φαπ όπως του άλλου, μου φαίνονται κάπως ψείρες, άμα είναι τα κάνω μια πάνω.
για τη γραμμή πάνε μαζί, θα δω μήπως κάνω άλλη μόντα.
Drumsick
01-03-2010, 19:48
Οτι θες μωρε με τα μεγέθη! Δωστου μια πάνω να δουμ.
Τη γραμμούλα κάντην όπως ήταν και στ'αρχίδια μας. Θα συνηθιστεί.