PDA

View Full Version : vBulletin 4

Pages : 1 [2]

tamagothi
01-03-2010, 20:07
Έδωσα μία στα μικρά και μ' αρέσουν έτσι κι όσο για τη γραμμούλα της έδειξα εγώ.

Drumsick
01-03-2010, 20:14
Δε μ'αρέσει που γίνομαι κουραστική, αλλά αν παίζει ενδιάμεσο της πεθαμενατζίδικης γραμμούλας και τούτης έδω, δώστου μια. Αυτή εδώ είναι του ματς θαρρώ.
Επίσης, τελευταιο (αλήθεια!), είναι λίγο ενοχλητικό που τα γράμματα στο quick reply (ίσως και στο reply, βαριέμαι να δω) είναι μεγαλύτερα απο αυτά στα πόστς. Συνηθίζεις σε μεγάλα εκεί που γράφεις και μετά εμφανίζεται το πόστ με ψείρες και σε ξενερώνει. (κατά προτίμηση μεγάλωσε λίγο τις ψείρες! =S)

Amnesiac.
01-03-2010, 20:36
Ρε μειώστε το μέγεθος των γραμματοσειρών (στο μπράιτ φαπ φαπ), είναι τεράστιο. Θα μας κοροϊδεύουν, να το ξέρετε.

tamagothi
01-03-2010, 20:38
Έβαλα τη λεπτότερη γραμμή, είναι ίδιο πάχος με την πρώτη πρώτη αλλά υποψιάζομαι ότι σε κάποια φάση της άλλαξα χρώμα και φαίνεται καλύτερα. Μπορώ να την κάνω και μαύρη.
Το αμέσως μεγαλύτερο φοντ για τα ποστ είναι αυτό τώρα. Είναι ό,τι πρέπει για να μάθει κανείς ανάγνωση νομίζω.

EDIT: ZOML COMIC SANS MS ITALICS 18ΑΡΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

Drumsick
01-03-2010, 20:59
Η γραμμή είναι γαμώ.

ROLLING ON THE FLOOR LAUGHING MY ASS OFF με την γραμματοσειρά. Αίσχος.

tamagothi
01-03-2010, 21:12
Ζαλίστηκα, ελπίζω να κάνατε συχνά ριφρές και να πετύχατε τις φρικαλέες γραμματοσειρές και να πειστήκατε πως αυτή εδώ είναι μια χαρά. Όποιος δε ζαλίστηκε μπορεί να παίξει με τις γραμματοσειρές στο ριπλάη (advanced mode) και να μοιραστεί μαζί μας ό,τι επιθυμεί!

Comte de Saint-Germain
02-03-2010, 20:07
Το κενό ανάμεσα στο τέλος του ποστ και την υπογραφή δεν παίζει να μικρίνει άλλο; Είναι τιτανοτεράστιο.

Drumsick
02-03-2010, 21:53
Για μια φορά το μπράιτ υπερτερει! Χα! Hail tamagothi!

tamagothi
02-03-2010, 22:34
Χαχ, νόμιζα ότι το είχα φτιάξει και στο νταρκ αυτό με την υπογραφή. Για δες. Φιξντ.
(Εκτός αν έλεγες το μπράητ και το θες ακόμα μικρότερο και με βάλεις σε μπελάδες.)

Comte de Saint-Germain
02-03-2010, 22:36
Όχι για το νταρκ έλεγα, όλα σινιέ τώρα. :teddy:

tamagothi
02-03-2010, 22:39
Όλα ανθηρά στη λαϊκή δημοκρατία των στρουμφ!

(Έφτιαξα κι ένα bad taste που ήθελε η ένι κι άφησα μόνο το φτιαγμένο μπράητ.)

Amnesiac.
03-03-2010, 00:05
Δηλαδή όντως θα κρατήσετε αυτό το μέγεθος γραμματοσειράς στο μπράιτ;

μπιζαριος
03-03-2010, 00:08
νομιζω θελω να αφησω το μπατ τειστ για παντα.

Drumsick
03-03-2010, 01:39
Δηλαδή όντως θα κρατήσετε αυτό το μέγεθος γραμματοσειράς στο μπράιτ;

Ο.ο

Γιατί τι έχει? Σαν του βμπουλετιν2 είναι.. (ή όποιο είχαμε πριν τεσπά).

Πεθαίνω με το μπαντ τέιστ.

Amnesiac.
03-03-2010, 09:44
Πιο μεγάλη είναι. Δες την αντίστοιχη του νταρκ.

tamagothi
03-03-2010, 12:48
ε, γενικά δεν είναι ίδιο μέγεθος οι γραμματοσειρές πλέον.
αυτό, πάντως, είναι το αμέσως μικρότερο, τ' αφήνω λίγο να το δείτε.

geologiko_karoto
03-03-2010, 14:30
στο email για new reply
το λινκ είναι corrupted όπως φαίνεται στην εικόνα
και αναγκάζομαι να το κάνω copy-paste πράγμα βαρετό

http://img42.imageshack.us/img42/3782/bagk.jpg (http://img42.imageshack.us/i/bagk.jpg/)

enitharmon
03-03-2010, 14:43
μπαντ τεηστ :pink:

x, αμα εχεις λιγο χρονο, πες καμια γνωμη για το μπαντ τεηστ, βαλε ολη την καλλιτεχνικη σου φλεβα.

νομιζω πως αυτο το πρασινακι που υπαρχει στο reply ειναι καταλληλοτερο για φοντο στα ποστ. (η αρχικη σελιδα ειναι πολυ στα κοκκινοροζ)

πειτε

Drumsick
03-03-2010, 17:13
To bad taste το θέλουμε πολυχρωμο και τρελιάρικο αλλα συνάμα, γιατί οχι, οσο το δυνατον ξεκούραστο? Αν ναι, θα το μελετήσω διεξοδικά και θα επανέλθω!

enitharmon
03-03-2010, 17:17
έγινε μια αλλαγη στα υποφορουμ (σαπιο μηλο, φυστικι και ωχρα), ωραια δεν ειναι;

πες γνωμες για το κυριως φορουμ

μουρλια θα το κανουμε και εκπληξη στο ρεηζορ!

Drumsick
03-03-2010, 17:22
lol.. αίσχος.

Ταμαγκοθι, δεν ξέρω αν μαζί με το μέγεθος πείραξες και τύπο γραμματοσειράς, αλλά οι τίτλοι των θρέντς που'ναι με μπόλντ μου φαίνονται και πάλι τίγκα πιξελιασμένοι.

Amnesiac.
03-03-2010, 20:06
Μια χαρά είναι το μπράιτ φαπ φαπ τώρα, αν εξαιρέσουμε τη γραμματοσειρά στο ριπλάι που παραμένει τεράστια. Ταμαγκόθη μίκρυνε τη και κάνε ιγκνόρ την Εκς και είμαστε κομπλέ.

Drumsick
03-03-2010, 20:43
Μπάρκα, βάφτο πισί σου μπλέ και πέτα το στη θάλασσα. Δεν είναι καμία γραμματοσειρά μεγάλη και κακώς μίκρυνε την άλλη. Σε πέντε χρόνια θα κλαίς να τη μεγαλώσει.

Drumsick
03-03-2010, 21:04
Πάντως ταμαγκόθι, αν δε σκοπεύεις να επαναφέρεις τη γραμματοσειρα των πόστς σε ένα πιο ευδιάκριτο μέγεθος, μίκρυνε την γαμημένη του ριπλάι που κλαίγεται ο άλλος, γιατί η διαφορά μεγέθους καταντά κουραστική.

enitharmon
03-03-2010, 22:34
να βαλετε όλοι μπαντ τεηστ που δεν έχει τέτοια προβλήματα

H.
04-03-2010, 01:11
Βασικά να βάλει ο admin ένα σοβαρό theme γιατί τα υπάρχοντα είναι ο ορισμός του epic fail.

FIXXXER
04-03-2010, 06:47
Τι θα γινει με το λογκο, its not funny anymore

Dragonlord
04-03-2010, 09:23
ναι ok, μία από αυτές τις μέρες θα βάλουμε ένα κανονικό.

enitharmon
04-03-2010, 12:59
γιατι σας ενοχλεί το λόγκο;

ντρέπεστε να το δείξετε στους φίλους σας;

tamagothi
04-03-2010, 14:22
Ψυχραιμία με τη γραμματοσειρά, την έβαλα να δω πώς μας φαίνεται, θα τα φτιάξω σύντομα.

Cookie Monster
04-03-2010, 20:39
ναι ok, μία από αυτές τις μέρες θα βάλουμε ένα κανονικό.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όχι ρε. Αυτό θέλουμε.

μπιζαριος
04-03-2010, 22:09
αμα πειραξετε το λογκο θα χακαρω το pc της Χ και θα το κανω να φαινεται οτι της εμφανιζει προβληματα το forum.

Comte de Saint-Germain
04-03-2010, 23:46
Το μπαντ τέηστ είναι σκέτη επιληψία.

Dragonlord
04-03-2010, 23:56
χα, ψαρώσατε, σιγά μην το αλλάξουμε. βασικά αρχικά σκόπευα απλά να αφήσω τον φίξξξερ να περιμένει για να δω πότε θα ρωτήσει "άντε, αργεί το σοβαρό λόγκο;"

Drumsick
05-03-2010, 00:31
Μια χαρά είναι το λόγκο.

jack the ripper
05-03-2010, 01:05
mia paparia einai

ikonoklast
05-03-2010, 04:33
Αυτή η φάση που πατάς το κουμπάκι απο το index για το last post (http://www.electricrequiem.com/forum/images/BP-Brown/buttons/lastpost-right.png) και αντι να σε πηγαίνει στο last post σε πηγαίνει σε αυτό που θεωρεί τελευταίο διαβασμένο, έχει αρχίσει να σπάει λίγα αρχίδια. Θα πρότεινα να το αλλάξετε δεν πρέπει να ειναι δύσκολο.

Dragonlord
05-03-2010, 08:58
Μ, απλά είχα ελπίδες ότι θα βγει κανα 4.0.3 σύντομα που θα το διορθώνει. Θα το κοιτάξουμε.

FIXXXER
05-03-2010, 09:08
χα, ψαρώσατε, σιγά μην το αλλάξουμε. βασικά αρχικά σκόπευα απλά να αφήσω τον φίξξξερ να περιμένει για να δω πότε θα ρωτήσει "άντε, αργεί το σοβαρό λόγκο;"

Το καταλαβα οτι πηγαινες να με ψαρωσεις γιατι θυμαμαι την προηγουμενη σου απαντηση, γι αυτο και δεν απαντησα, αφου με ξενερωσες.
Παραμενει χωρις γουστο, χωρις ιχνος χιουμορ, ασχημο αισθητικα, προχειρα φτιαγμενο και αστοχο.
Αν σκοπος σου ηταν να πρηζεις αρχιδια ομοφοβικων ή σοβαροφανων χρηστων, μπορουσες να βαλεις πολλα αλλα πραγματα.
Απο το σημα των χορτοφαγων (εχετε αληθεια?), μεχρι τους κιονες που ειχες βαλει στην εθνικη εορτη, μεχρι ελαιογραφια με χριστιανικη γραμματοσειρα.
Η ακομα και χαρτη της Κυπρου και να γραφει Ελεγκτρικ Ρεγκβιεν Μαναν μου ξερω γω.

ΥΓ. Θα πρεπε να σε προβληματιζει οτι αρεσει σε ΟΛΕΣ τις γυναικες (+μπιζαριο). Χελλοου Κιτυ.

ikonoklast
05-03-2010, 09:14
ένα anti-alias στα γράμματα θέλει μόνον.

μπιζαριος
05-03-2010, 09:15
Η ακομα και χαρτη της Κυπρου και να γραφει Ελεγκτρικν Ρεγκβιεν Μαναμου ξερω γω.

ΥΓ. Θα πρεπε να σε προβληματιζει οτι αρεσει σε ΟΛΕΣ τις γυναικες (+μπιζαριο). Χελλοου Κιτυ.

fixxed και ουρτ.

FIXXXER
05-03-2010, 09:17
μπιζαριε θενξ αλλα τα καταφερνω και μονος μου

enitharmon
05-03-2010, 10:48
Το μπαντ τέηστ είναι σκέτη επιληψία.
που να εβλεπες και το προηγούμενο. αλλα συνηθιζεις και θα το κανουμε πιο γιουζερ φρεντλυ (Χ, όποτε έχεις χρόνο προτάσεις)

Drumsick
05-03-2010, 11:20
Αυτή η φάση που πατάς το κουμπάκι απο το index για το last post (http://www.electricrequiem.com/forum/images/BP-Brown/buttons/lastpost-right.png) και αντι να σε πηγαίνει στο last post σε πηγαίνει σε αυτό που θεωρεί τελευταίο διαβασμένο, έχει αρχίσει να σπάει λίγα αρχίδια. Θα πρότεινα να το αλλάξετε δεν πρέπει να ειναι δύσκολο.

Οπως πρωείπα, εγώ το βρίσκω φοβερά βολικό αυτό. Εξήγησε σε παρακαλώ γιατί σε ενοχλεί. Δηλαδή αν δούλευε όπως πρώτα και το πατούσες και έμπαινες όντως στο τελευταίο πόστ που έγινε, δεν θα σκρόλλαρες στη συνέχεια σιγά σιγά διαβάζοντας -ανάποδα- τα πόστ που έγιναν, μέχρι να φτάσεις στο τελευταίο που είχες διαβάσει? Ε, τώρα σε πάει κατευθείαν εκεί και τα διαβάζεις με τη σειρά, σαν άνθρωπος.
Μη γίνεσαι πιο κολλημένος απο μένα. Βολεύει.

Ενι, θα τσεκάρω κάποια στιγμή σήμερα.
Φιξερ το λόγκο είναι αισχρό, καθόλου δε μ'αρέσει (ειδικά χελοου κίτυ, μισώ θανάσιμα). Ακριβώς όμως επειδή είναι αισχρό και γελοίο, μ'αρέσει να το βλέπω. Η σοβαροφάνεια μας μάρανε εδω μέσα.

FIXXXER
05-03-2010, 11:24
Μα αν διαβασες το ποστ μου, δε με ενοχλει να βαλουν κατι γελοιο, αρκει να ειναι αστειο ταυτοχρονα. Αυτο ειναι απλα μια μαλακια και μιση.

Drumsick
05-03-2010, 11:30
Ομολογουμένως, δεν το διάβασα. Στο κουόουτ του βυζάριου έπεσε το μάτι μου. Τέσπα, το λόγκο δεν είναι κάτι που ενοχλέι/ξεβολεύει τη χρήση, οπότε απο μένα, ας βάλουν ο,τι γουστάρουν.

Dragonlord
05-03-2010, 14:56
χ ο σπυρος λέει άλλο, να υπάρχουν και τα 2, πατώντας στο όνομα του τόπικ να λειτουργεί όπως τώρα

Drumsick
05-03-2010, 15:23
Πατώντας το όνομα του τόπικ ακριβώς πριν το >> εννοεις? Αν γίνεται αυτό, πάσο.

ikonoklast
05-03-2010, 15:29
Εγώ είπα να είναι όπως ήταν γιατί αφ'ενός βλέπω το τοπικ offline πολλές φορές (οπότε τα διαβασμένα ποστ είναι άχρηστα) αλλα και online για κάποιο λόγο πολλές φορές με πετάει σε άκυρα ποστς ενώ έχω ήδη διαβάσει το θρεντ. Και γενικά δεν με νοιάζει να σκρολλάρω για να δω ποστς. Τώρα αν γίνεται να παίζουν δύο λινκς τόσο το καλύτερο.

Drumsick
05-03-2010, 15:32
Απ'ότι είδα τώρα, πατώντας τον τίτλο σε πάει στο τελευταίο, τελευταίο πόστ που έγινε. Οπότε κομπλέ είσαι. Τώρα αυτό με τα >> κοιτάξτε μπας και το σενιάρετε λίγο γιατί δεν σε πάει στο τελευταίο αδιάβαστο γενικά, αλλά μάλλον στο τελευταίο αδιάβαστο της ημέρας (δεν σε πάει αν έχει γίνει την προηγούμενη δλδ) ή κάτι τέτοιο. Αλλα ενταξ, κι έτσι να μείνει εγω δεν έχω ιδιαίτερο προμπ.

ikonoklast
05-03-2010, 15:44
Ψέμα. Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα σε ποιό ποστ ακριβώς σε πάει.

Drumsick
05-03-2010, 15:49
Tι ψέμα ρε με δουλέυεις? Εδω μια χαρα δουλεύει. Λίνουξ μου'θελες, φάτο τώρα.

(και μπες κανα μσν βλάκα)

ikonoklast
05-03-2010, 15:55
λολ, μόλις το δοκίμασα σε άκυρα θρεντς αποπάνω που δεν έχω διαβάσει ποτέ και με πάει όπουνάναι. Και πάω πάω πάω, πάω να τρελαθώ.

(έχω να μπω σπίτι τρείς μέρες)

tamagothi
05-03-2010, 16:15
Με μια ματιά που έριξα τις προάλλες επειδή με εκνεύριζε, θεωρητικά δουλεύει κανονικά. Δηλαδή στη μια (τίτλος 8ρετ) ζητάει το last unread και στην άλλη (>>) το last post, δεν είναι φτιαγμένο να ζητάει το ίδιο. Αλλά τελικά και στα δυο επιστρέφει το ίδιο.

Ingolemo
05-03-2010, 16:48
Με μια ματιά που έριξα τις προάλλες επειδή με εκνεύριζε, θεωρητικά δουλεύει κανονικά. Δηλαδή στη μια (τίτλος 8ρετ) ζητάει το last unread και στην άλλη (>>) το last post, δεν είναι φτιαγμένο να ζητάει το ίδιο. Αλλά τελικά και στα δυο επιστρέφει το ίδιο.

Opws to vlepw egw, thewritika den exei allaksei kati apo prin.
Me titlo thread paei sto prwto post, me >> paei sto newest (first unread), me (katw velakia deksia pou exei) paei sto last post.

Praktika exei ontws kapoio bug h kati, to newest post den ginetai swsta update panta, kai to last post se paei ontws merikes fores sto last unread/tyxaio post, alla ayta paizei na einai thema ths allaghs apo 3 se 4 kai na strwsei.

tamagothi
05-03-2010, 16:54
Εγώ έλεγα για την κεντρική, γι' αυτό είπα ότι ο τίτλος κανονικά σε πάει στο last unread.

alla ayta paizei na einai thema ths allaghs apo 3 se 4 kai na strwsei.
Aυτό υπονοούσα, διότι κατά τ' άλλα υποτίθεται ότι είναι εντάξει και τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς, είμαστε μικροί κι ασήμαντοι ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ.

Drumsick
05-03-2010, 17:27
Λοιπόν, κάτι τέτοιο θα έκανα εγώ στο μπαντ τέιστ (με τα κατάλληλα χρώματα και σε γραμματοσειρές βέβαια)

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/er-2.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/er3.jpg

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/er2.jpg

Ingolemo
05-03-2010, 17:37
Ti einai auta?

Ta duo teleutaia sxedon vlepontai, den leei.

Drumsick
05-03-2010, 17:39
Για βάλε το υπάρχον bad taste και τα λέμε =Ρ

Ingolemo
05-03-2010, 17:48
Auto leme, to uparxon bad taste den antexetai panw apo 5 secs, arxizoun oi ponokefaloi, matwnoun ta matia klp. Opws prepei dhl.

Drumsick
05-03-2010, 17:52
λολ.. Ε ζητήθηκε να γίνει λίγο πιο γιούζερ φρέντλυ!

Dragonlord
05-03-2010, 18:01
πουστιές, αυτό δεν είναι bad taste, το αρχικό δημιουργήθηκε ως αστείο για να κάνουμε ό,τι πιο τραγικό μπορούσαμε και άρεσε στην ένι επειδή είναι προφανώς ανώμαλη και της το αφήσαμε, τώρα αν θέλει γιουζερφρέντλινεςς ας παραδεχτεί απλά ότι φλώρεψε και να βάλει ένα από τα άλλα δύο.

enitharmon
05-03-2010, 18:09
ρανταποκι

μπαντ τεηστ δε σημαίνει επιληψία, σημαίνει μπαντ τεηστ. το παλιο μπαντ τεηστ ηταν με το μαυρακι του κι ήταν μια χαρά. τώρα θα συμμαζέψουμε λίγο το υπάρχον και θα το βάλουμε ντιφολτ.

προτείνω το δεύτερο, με λόγκο όμως από το πρώτο

Drumsick
05-03-2010, 20:09
Ναι ρε, τα λουλούδια και το γατί παρασύρθηκαν απο τις αλλαγές σε αποχρώσεις άλλων τμημάτων, δε γίνανε σκόπιμα. Το δεύτερο είναι αυτό που μ'αρέσει κι εμένα, απλώς σου φτιαξα και το πρώτο κοντά στα χρώματα που έχεις διαλέξει, μη τυχον με φας που δεν ειναι τίγκα στο ροζ.

Βέβαια όλα αυτά έγιναν στο φώτοσοπ. Δεν ξέρω κατα πόσο υπάρχουν οι ίδιες ακριβώς χρωματικές επιλογές εδώ.

enitharmon
05-03-2010, 22:02
θενξ για το χρόνο σου

ταμαγκόθι το διάβασες

fandango
08-03-2010, 11:16
δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί και βαριέμαι να ψάχνω, αλλά το ότι κάτω απτο τελευταίο ποστ του κάθε θρεντ δεν έχει τις σελίδες είναι λίγο σπαστικό.

επίσης, σε καθε ποστ που έχει quote υπάρχει ένα τεράστιο κενό, μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;

Dragonlord
08-03-2010, 14:06
Πώς δεν υπάρχουν οι σελίδες, είναι κάτω από τα ταγκς (τα οποία ήταν πιο κάτω αλλά ζητήθηκε να ανέβουν).

Sotos_The_Tequiler
08-03-2010, 19:38
το έδιτ στα τάγκς βγάνει ανακατεμένα και μπουρδουκλομένα όλα τα σύμπαντα όταν το πατάς

Fireknight
08-03-2010, 19:40
ki afto pou kanei resize tis megales eikones , na to ksanavalete .

Pinatero
09-03-2010, 12:42

fandango
09-03-2010, 13:22
Πώς δεν υπάρχουν οι σελίδες, είναι κάτω από τα ταγκς (τα οποία ήταν πιο κάτω αλλά ζητήθηκε να ανέβουν).

ναι, για κάποιο λόγο στο συγκεκριμένο πισί μου βγαίνουν μια οθόνη δεξιά, μόνες τους. μάλλον θα είναι εταιρικό.

tamagothi
09-03-2010, 16:19
το έδιτ στα τάγκς βγάνει ανακατεμένα και μπουρδουκλομένα όλα τα σύμπαντα όταν το πατάς
"περιμένουμε να το φτιάξουν".
αλλά εδώ που τα λέμε σιγά το πράγμα, πόσες φορές χρειάζεται να κάνετε edit; κι όταν χρειάζεται δεν είναι τόσο μπερδεμένο που να μην καταλαβαίνει κανείς ποιο tag είναι ποιο.

επίσης, σε καθε ποστ που έχει quote υπάρχει ένα τεράστιο κενό, μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;
σε μένα πάντως όχι.

αυτό που είχαμε δε φαίνεται να δουλεύει πια με τη νέα έκδοση, περιμένουμε να βγει κανένα της προκοπής που να δουλεύει, υπομονή!

geologiko_karoto
13-03-2010, 03:04
όταν πατείς Reply
το κουμπί Insert Link ομοιάζει με τον Toad
να αλλάξει

Leech
25-03-2010, 17:52
To search όταν ψάχνεις για ποστς είναι μια τραγωδία. :?

Έβαλα να δω τα ποστς μου στο "links & blogs klp" μέσω του "who posted?" pop-up. Την πρώτη φορά το pop-up μου έβγαλε μια δαφήμιση (:?), τη δεύτερη άνοιξε κανονικά. βρήκα ότι είχα 3 ποστς στο θρεντ, πάτησα να τα δω, κι μου εμφάνισε τα θρεντς που έχω ξεκινήσει.

Ό,τι να'ναι. :|:|:|