View Full Version : Shai Hulud (USA) & Τardive Dyskinesia & Others- 22/03/2010 [AN Club|Athens]
Kaserinos
18-02-2010, 14:08
Οποιος τους εχει δει να πει...Σπερνουνε..?
Οι αλλες 2 μπαντες που θα εμφανιστουν ειναι οι Eternal Hated και Disco Queen αντιστοιχα.
Αντε να δουμε...
ThrashTestDummies
18-02-2010, 14:14
Prosopiki apopsi oi Shai Hulud einai terastia mpanta (an kai den iksera oti paizane akoma).. Episis exoune allaksei arketous tragoudistes kai den ksero poios einai tora.....
Kaserinos
18-02-2010, 14:17
Δεν βαριεσαι..Κοντα στο Πασχα πεφτει...Θα παμε.
Συν του οτι το τελευταιο album τους, ητανε καλο...
Phantom Duck
18-02-2010, 15:20
τους είχα δει το 2006, νταξ, ωραίοι είναι. ουσιαστικά μόνο ο κιθαρίστας είναι ακόμα αλλά για ένα live είναι μια χαρά (δε θα ξαναπάω δλδ). ωραία μπάντα γενικά αλλά δεν τους θεωρώ και τιτάνες, έχουν ωραία άλμπουμς μα δε σου μένει και τίποτα με όλες αυτές τις τεχνοαλλαγές. άσε που άμα θέλω να ακούσω σπασίδια και φονικά leads βάζω starkweather.
το καινούριο τους πάντως ήταν όντως αξιοπρεπές.
Kaserinos
18-02-2010, 15:47
Starkweather ε? Kατι split-ακια ετοιμαζουνε μεσω Deathwish Inc...
ti akoume apo aftous..Starkweather?
oi shai den maresoun alla tha xazeva tardive aneta...wraio disko evgalan
Kaserinos
18-02-2010, 16:09
ti akoume apo aftous..Starkweather?
oi shai den maresoun alla tha xazeva tardive aneta...wraio disko evgalan
Κοιταξε να δεις, και τα 3 albums τους ειναι καλα..Αλλα αυτο που ειναι (για μενα και κατα γενικη ομολογια) καλυτερο, ειναι το "Ιnto The Wire" του '95.
Αν δεν το βρεις παντως και θες και κατι πιο προσφατο, το "Croatoan" του 2006 ειναι μια χαρα..Θυμαμαι οτι συμμετεχει και ο Liam Wilson (o μπασιστας απο Dillinger Escape Plan).
Οι Shai Hulud είναι τίμια μπάντα,έχουν γαμηστερό όνομα αλλά ποτέ δεν μου κάνανε κλικ.Μελωδία για τη μελωδία και κούραση.
Starkweather μόλις άκουσα το Crotoan(credits στον Φάντομ).Με μια πρώτη αυτιά ενθουσιάστηκα.'Εχουν μια αξιοζήλευτη παλαβομάρα και μέταλ ριφς.
Επίσης στηρίζουμε Length Of Time και γενικά Βέλγιο.
Έντιτ:Ρ&Ρ να ακούσεις Deformity.Kαι τα χάρντκορ τους και τα ντεθ μέταλ τους.
Phantom Duck
18-02-2010, 16:40
Starkweather ε? Kατι split-ακια ετοιμαζουνε μεσω Deathwish Inc...
και άλμπουμ τον Απρίλιο, το ένα σπλιτ με overmars εν τω μεταξύ, ό,τι να 'ναι.
kati vrika k katevazw thnx...
Keeper Of The Seventh Son
18-02-2010, 16:58
to croatoan twn starkweather einai to saounttrak tis elit twn opadwn tou metalkor pou katafernei dikaiws mesw tis akroasis autou k mono tou diskou na vlepei tous diaforous thiaswtes tou neou megaloprepou black metal af ipsilou!
apostolisxxx
19-02-2010, 14:45
Θα ανέβει και η αφίσα σε λίγο...
Kaserinos
19-02-2010, 15:12
Aντε ναι..θα την ανεβαζα αλλα δεν ξερω πως γινεται :(
apostolisxxx
19-02-2010, 15:15
χαχα!
κάτσε μόλις βγήκε, πως θα την ανέβαζες?!
Kaserinos
19-02-2010, 15:26
χαχα!
κάτσε μόλις βγήκε, πως θα την ανέβαζες?!
Αν την ειχα θα την ανεβαζα..Το θεμα ειναι οτι ειμαι ολιγον caveman, που ακομη και να την ειχα δεν θα μπορουσα να την βαλω σαν εισαγωγικο ποστ..:P
apostolisxxx
19-02-2010, 15:29
Alright!
Θα την ανεβάσω εγώ σε 2-3 ωρίτσες, be patient!
Kaserinos
19-02-2010, 16:05
Alright!
Θα την ανεβάσω εγώ σε 2-3 ωρίτσες, be patient!
Cool τοτενές...
apostolisxxx
19-02-2010, 23:02
Here you are!
http://i399.photobucket.com/albums/pp75/Danai_icon/ShaiHuludinAthens.jpg
Kaserinos
19-02-2010, 23:26
Ωραια-ωραια..Καθολου ασχημη αφισουλα...Να ρθουμε να παρουμε καμια..
Θενκς αποστολη..
apostolisxxx
21-02-2010, 17:18
Θα υπάρχουν και σήμερα μερικές αφισούλες!
apostolisxxx
25-02-2010, 15:59
Η World’s Appreciated Kitsch παρουσιάζει:
SHAI HULUD
(USA)
TARDIVE DYSKINESIA
ETERNAL HATED
DISCO QUEEN
ΑΝ Club | Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010
Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για τους Shai Hulud. Οι Αμερικάνοι metal / hardcore legends επισκέπτονται για 2η φορά την χώρα μας ύστερα από την συντριπτική εμφάνισή τους στο AN Club τον Σεπτέμβρη του 2006.
Με νέο δίσκο στις αποσκευές τους, έχοντας ήδη σαρώσει Αμερική και Ευρώπη περιοδεύοντας, κάνουν τελευταία στάση του tour στην Αθήνα, στο ίδιο club όπως και τότε.
Παρέα με 3 από τα καλύτερα local acts, υπόσχονται να ξαναβάλουν την άχαρη Δευτέρα back on the map στα συναυλιακά δρώμενα!
Μην το χάσεις αυτό.
SHAI HULUD:
Από το 1995, έχοντας ως βάση αρχικά την Florida και μετέπειτα την Νέα Υόρκη, οι Shai Hulud θεωρούνται δικαίως μια από τις μεγαλύτερες metalcore μπάντες παγκοσμίως. Μάλιστα, είναι από τις πρώτες μπάντες για τις οποίες επινοήθηκε η ταμπέλα του metalcore στα 90s.
Με 3 τελείως groundbreaking full lengths στο ενεργητικό τους, splits με Indecision, Boy Sets Fire και New Found Glory και δεκάδες ακόμα κυκλοφορίες (είτε singles και συμμετοχές σε συλλογές, είτε tributes, demos και 7”s), αναμιγνύοντας το παραδοσιακό hardcore / punk με progressive metal στοιχεία, έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν ένα τόσο προσωπικό στυλ που μπάντες σαν τους Poison The Well, Silverstein, The Banner, Unearth, Misery Signals και As I Lay Dying δεν κρύβουν ότι τους έχει επηρεάσει.
Από το 2006 οι Shai Hulud έχουν υπογράψει στην Metal Blade Records, μια από τις μεγαλύτερες metal εταιρίες παγκοσμίως.
Μέλη των Shai Hulud έχουν παίξει σε μπάντες μεγαθήρια όπως οι New Found Glory, Morning Again, As Friends Rust, Inner Dam, Holy Roman Empire, Unearth, Trap Them, Playing Enemy, Strongarm.
Για τις περιοδείες και τα fests που έχουν παίξει θα ήταν άσκοπο να γράψουμε μιας και όπως καταλαβαίνετε η απλή αναφορά και μόνο θα γέμιζε άλλα 2 δελτία τύπου. Πάντως πρόσφατα ολοκλήρωσαν την Αμερικάνικη περιοδεία τους με τους Living Sacrifice και ξεκίνησαν το Ευρωπαϊκό tour με To Kill και Endwell. Τον Απρίλιο ακολουθούν περιοδείες σε Ιαπωνία και Αυστραλία.
Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται, οι Shai Hulud ήταν πάντα φιλικά προσκείμενοι σε christian / straight edge ιδεολογίες, χωρίς βέβαια να βάζουν κάποια ταμπέλα στον εαυτό τους.
Info: www.myspace.com/profoundhatred| www.metalblade.com
TARDIVE DYSKINESIA:
Όταν μέλος μιας από τις πιο τεχνικές death metal μπάντες ever, όπως είναι οι Atheist δηλώνει ότι ‘οι Tardive Dyskinesia είναι μια από τις αγαπημένες μου μπάντες τα τελευταία 4 χρόνια’, δεν μένουν και πολλά άλλα να αναφερθούν…
Από το 1996 που ξεκίνησαν ως Override κανείς δεν περίμενε ότι περίπου 15 χρόνια μετά θα εξελίσσονταν σε αυτή την mathcore / progressive death metal μηχανή. Με νέο δίσκο το ‘The Sea Of See Through Skins’ (στην Ιταλική Coroner Records) και εμπειρία από δεκάδες shows, η εμφάνισή τους στο συγκεκριμένο live ήταν αναμενόμενη.
Info: www.myspace.com/tardivedyskinesia
ETERNAL HATED:
Οι Βολιώτες γνωστοί πια στο ευρύτερο hardcore / metal κοινό επιστρέφουν για ακόμη μια φορά στην Αθήνα ύστερα από τις support εμφανίσεις τους με Death By Stereo, All Shall Perish, Strenth / Bullfight και Neaera, έχοντας εξελίξει τον ήχο τους από παραδοσιακό metalcore σε πιο τεχνικό συνάμα μελωδικό style με επιρροές από As I Lay Dying, Converge και Evergreen Terrace.
Η συγκεκριμένη συναυλία θα είναι release show για τον ολοκαίνουριο δίσκο τους με τίτλο ‘Secrets’ (από την World’s Appreciated Kitsch).
Info: www.myspace.com/eternalhated
DISCO QUEEN:
Οι Disco Queen, παρ’ ότι οι rookies της βραδιάς, είναι η αποκάλυψη στην σύγχρονη αθηναϊκή metal / hardcore σκηνή, παραδίδοντας βαρύ, τεχνικό και σκοτεινό μεταλλικό hardcore που πολλές μπάντες θα ζήλευαν, έχοντας επιρροές που ξεκινούν από Converge και φτάνουν μέχρι τους Baroness. Πολλοί ανυπομονούν να τους δούνε ζωντανά σε μια από τις λίγες εμφανίσεις τους τελευταία.
Info: www.myspace.com/discoqueenband
Διοργάνωση:
World’s Appreciated Kitsch:
e-mail: hxf_prodaxionz@yahoo.com
blog: www.wakhc.blogspot.com
myspace: www.myspace.com/keepitrealhc
last fm: www.lastfm.com/user/wak2010
twitter: www.twitter.com/wak2010
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και το show αρχίζει στις 21.00.
Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει κράτηση μπορεί να απευθυνθεί στους παραπάνω διαδικτυακούς τόπους.
apostolisxxx
06-03-2010, 03:54
Misanthropy Pure:
http://www.youtube.com/watch?v=2M4WGc9qSto
apostolisxxx
14-03-2010, 22:14
Contests:
Την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 00.00 στην εκπομπή Headbanger's Ball του MTV θα δοθούν 2 διπλές προσκλήσεις.
Και την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 00.00 στην εκπομπή TV WAR του MAD TV θα δοθούν 2 μονές προσκλήσεις.
Συντονιστείτε!
Ass Cobra
16-03-2010, 20:31
Ωραιο λαιβ αυτο, μονο αρνητικο η δευτερα αλλα οκ, οι ψημενοι θα στηριξουν.
apostolisxxx
20-03-2010, 16:16
Μια χαρά είναι η Δευτέρα!
Δεν βαρέθηκες τα ΠΣΚ?!!!
Η συναυλία θα αρχίσει νωρίς και θα τελειώσει νωρίς,
προλαβαίνεις και τον ηλεκτρικό μη σου πω!
Όσο για Oathbreaker, ίσως να βρεις και κανένα 7αράκι τους στο distro...!
Kaserinos
20-03-2010, 17:26
Και με τους εκτός Αθηνών τι θα γίνει?
Eίμαι στο όριο να' ρθω, αν και μπορεί να κοπω στο εργαστήριο..
apostolisxxx
21-03-2010, 16:40
Ε, βραδινό / πρωινό λεωφορειάκι / τρενάκι, τα ξέρεις!
Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι άλλο...
apostolisxxx
22-03-2010, 16:37
http://i251.photobucket.com/albums/gg307/apostolisxxx/shai_hulud_CANCELED-01.jpg
Η World’s Appreciated Kitsch ενημερώνει ότι οι Shai Hulud ΔΕΝ θα εμφανιστούν σήμερα το βράδυ στο AN Club. Δυστυχώς το πληροφορηθήκαμε πριν λίγες ώρες και μετά από επίμονες αλλά άκαρπες προσπάθειες δεν προέκυψε κάποια θετική λύση.
Ζητάμε συγνώμη απ’ όλους τους φίλους των Shai Hulud που ετοιμάζονταν για το σημερινό live, αλλά δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μας ούτε και αποφασίσαμε εμείς την ακύρωση.
Ίσα – ίσα επωμιζόμαστε με μεγάλο βάρος και χάνουμε ήδη αρκετά χρήματα.
Με σεβασμό προς τα υπόλοιπα groups που ήταν προγραμματισμένο να παίξουν σήμερα (μάλιστα οι Eternal Hated ταξίδεψαν από τον Βόλο για αυτό τον σκοπό), καθώς και στο μαγαζί που έχει ήδη κλείσει την σημερινή του ημερομηνία, πήραμε την απόφαση να γίνει κανονικά η συναυλία με την συμμετοχή μόνο των 3 ελληνικών groups και με είσοδο 8 ευρώ.
Θα χαιρόμασταν πολύ αν μας τιμούσατε με την παρουσία σας.
Yours truly,
World’s Appreciated Kitsch
nikos_souvlas
24-03-2010, 18:46
.
apostolisxxx
24-03-2010, 18:59
α) στα Ευρωπαϊκά shows ταξιδεύουν με van, για Ελλάδα πληρώνεις αεροπορικά.
β) στην Ελλάδα πληρώνεις ενοίκιο μαγαζιού στην καλύτερη ένα χιλιάρικο.
γ) κάποιες μπάντες θέλουν extra backline.
δ) υπολόγισε διαμονή, αφίσες, φαγητά, περα-δωθε αερόδρομιο και είσαι ωραίος.
ε) βάλε και ότι παρά τα πόσα φράγκα έχεις επενδύσει και το πόσο τρέξιμο / άγχος έχεις ρίξει
μπορεί στην τελική να σκάσουν μετά βιας 120-130 άτομα (όπως και γίνεται πολλές φορές)
Αλλά υπάρχει και μια πολύ γαμάτη λύση.
Να κάνεις εσύ την επόμενη φορά την συναυλία, να μην τα φάει ούτε ο promoter
ούτε η μπάντα. Χωρίς παρεξήγηση πάντα.
Υ.Γ. Σε μια πόλη έπαιξαν free οι Shai Hulud, δεν το βρήκες αυτό!
nikos_souvlas
24-03-2010, 19:40
.
υπάρχουν άπειρα επιχειρήματα για να καταλαβεις τους λόγους γτ οι συναυλίες εδω ειναι ακριβότερες απότι έξω (ναι κ στην αυστραλία) αλλά δε θα μπω στη διαδικασία γτ εχει γίνει αααααααααπειρες φορες αυτη η συζήτηση κ πραγματικά δε βγαινει πουθενά.
Kaserinos
24-03-2010, 23:47
Και συ ρε Γιάννη, διοργανωτης εισαι να'ουμ.
Τεσπα εφοσον δεν εχει νοημα να το αναλυσουμε, αφου επικρατουνε ανωτερα ενστικτα που κρατανε τον διοργανωτη, ωστε να μην εκτιθεται μεσω των απαντησεων του, τοτε Μην ποσταρετε για να δικαιολογηθειτε.
Και οι μεν και οι δε εχουν τα επιχειρηματα τους..End Of Story. Period.
ε καλα για την αυστραλια δεν ειναι απειρα τα επιχειρηματα...
δεν πανε εκει καβαλα στους καρχαριες,μια χαρα αεροπορικα εξοδα υπαρχουν
ουτε ειναι η χωρα που θα κοψουν οι καθε shai hulud 3χιλιαδες εισητηρια
α) στα Ευρωπαϊκά shows ταξιδεύουν με van, για Ελλάδα πληρώνεις αεροπορικά.
β) στην Ελλάδα πληρώνεις ενοίκιο μαγαζιού στην καλύτερη ένα χιλιάρικο.
γ) κάποιες μπάντες θέλουν extra backline.
δ) υπολόγισε διαμονή, αφίσες, φαγητά, περα-δωθε αερόδρομιο και είσαι ωραίος.
ε) βάλε και ότι παρά τα πόσα φράγκα έχεις επενδύσει και το πόσο τρέξιμο / άγχος έχεις ρίξει
μπορεί στην τελική να σκάσουν μετά βιας 120-130 άτομα (όπως και γίνεται πολλές φορές)
Αλλά υπάρχει και μια πολύ γαμάτη λύση.
Να κάνεις εσύ την επόμενη φορά την συναυλία, να μην τα φάει ούτε ο promoter
ούτε η μπάντα. Χωρίς παρεξήγηση πάντα.
Υ.Γ. Σε μια πόλη έπαιξαν free οι Shai Hulud, δεν το βρήκες αυτό!
Κατ' αρχάς, μην αγχώνεσαι και πάθεις και τίποτα. Όπως αναφέρω και πιο πάνω τυχαία έπελεξα τους hulud. Κουβέντα κάνουμε. Μπορώ άνετα να σου γράψω 1000 παραδείγματα από παρόμοιες συναυλίες (ή shows για να 'μαι και γω cool σαν και σένα:razz:).
Λοιπόν, έχουνε έρθει μπάντες με βανάκι αρκετές φορές, π.χ. 25 ta life, με εισιτήριο 14 ή 12 ευρώ. Στην ίδια περιοδεία, τότε, παίζανε με 5ευρα και 7ευρα σε άλλες πόλεις (βάλε και μπόλικα support). Στην Ευρώπη και την Αυστραλία με τι πάνε τα αμερικανάκια; Με βαν ή κολυμπώντας; Μην αναφέρω τιμές λοιπόν... τις ξέρεις.
Απ' την άλλη, υπάρχουν τόσοι σπόνσορες (να χαρώ γω hardcore:razz:) στα αφισάκια, δε τσοντάρουνε κάνα παξιμάδι ή έτσι μπαίνουνε, για 'ναι cool η φάση; Τη διαμονή, τα φαγητά και τις αφίσες, όπως και τα backline, τα χρειάζονται σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο εδώ. Άσε τα σάλια λοιπόν. Τέλος πάντων, αν δεν απάνταγες όπως απάντησες, δεν θα σε έπαιρνα απ' τα μούτρα, αλλά αυτά που γράφεις είναι καλά, για τα πιτσιρίκια όμως. Και αυτά είναι και τα 100 άτομα που θα σκάγανε στο live.
Κλείνοντας, να πω ότι, δε μου 'λυσες τις όποιες απορίες, δυστυχώς, και απ' ότι φάνηκε πρέπει να 'σαι διοργανωτής [ή να 'σαι λέω prοmoter για να μαι cool;] μιας και έβγαλες το στιλέτο με τη μία, σε ένα άνθρωπο που είχε και έχει μια ΛΟΓΙΚΗ απορία. Μου θύμησες λίγο και ένα άρθρο που είχα διαβάσει προ καιρού στην ελευθεροτυπία, στο οποίο αναρωτιόταν ο συμπαθέστατος δημοσιογράφος πώς γίνεται να είναι τόσο ακριβές οι συναυλίες στην Ελλάδα. Μιλάμε, φυσικά, για τρανταχτά ονόματα. Λέγανε οι "promoters" ότι λες και συ, με άλλους όρους όμως και συνθήκες. Χωρίς παρεξήγηση πάντα.
Bouncing Souls 20e, isis 30ε; Kylesa 25ε; Hulud 20; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Υ.γ. Μη μου απαντήσεις να στήσω εγώ live, είναι τετριμμένο και βαρετό επιχείρημα. Κουραστικό θα έλεγα.
Υ.γ. 2 Μην περιμένεις απάντηση "man". Δεν έχει νόημα η κουβέντα. Καλές συναυλίες λοιπόν :)
Υ.γ. 3 Υπάρχουν κι άλλα μαγαζάκια, εκτός του Αn, που δεν κρατάνε νταβαντζιλίκι 700-800 ευρώ :) Αν και αυτά είναι προσφορά απ' τους σπόνσορες, έτσι δεν είναι;
Μεγάλε επειδή διαβάζω βλακείες λόγω του ότι είσαι άσχετος με τον χώρο!!!
στ) Η αρκετά μεγάλη φορολογία που πληρώνουν στην Ελλάδα για τα θεάματα (το ξέχασε αυτό).
Και συνεχίζω…
Σπόνσορες: Ναι με έχει βάλει άπυρες φορές ο Αποστόλης στην αφίσα χωρίς να του «τσοντάρω κάνα παξιμάδι»!!! Γιατί??? Έτσι απλά για να είναι «cool η φάση και hardcore» …Support λέγεται btw (αν βέβαια ξέρεις τι σημαίνει). Όποτε μπορώ τον βοηθάω βέβαια και όσο μπορώ με «κάνα παξιμάδι»!!!
Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία κλπ: Ας μιλήσω για Ευρώπη (αλλά υποθέτω πάνω κάτω τα ίδια είναι και για Αμερική/Αυστραλία).
Είμαι ο Γερμανός promoter και έχω κλίσει το group για 5-6 live με 12,00 ευρώ. Τους παραλαμβάνω λοιπών από την γειτονική κολοχώρα (Βέλγιο πχ) με van και τους γυρνοβολάω στην κολοχώρα μου με van. Έξοδα??? Οι βενζίνες!!! Κονόμησα με 5-6 live και ticket 12,00 ευρώ??? Ε??? Μάλλον ναι!!!
Είμαι Έλληνας promoter και έχω κλίσει 1 live. Έχω βάλει σπόνσορες έτσι για το «cool της φάσης… για να χαρώ hardcore», έχω πληρώσει air tickets για να φέρω το group από το κολοχώρι της Ευρώπης στην κουτσουλιά της Ευρώπης. Με 20,00 ευρώ ticket και 120-130 άτομα βγαίνω, μπαίνω μέσα, χτίζω πολυκατοικία??? Μάλλον αγκομαχάω!!!
AN κλπ μαγαζιά: Εσύ που τα ξέρεις καλύτερα… μήπως ξέρεις ότι τα άλλα μαγαζιά πιθανών να ήταν κλισμένα??? Μήπως δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις του group σε εξοπλισμό και θα έπρεπε να επιβαρυνθεί ο promoter με extra???
Πολύ ενημερωμένο σε βλέπω ρε μεγάλε από την απ’ έξω.. για μπες στον χορό να σε δούμε. Για βγάλε κομπιουτεράκι τώρα, μπες και στο net να τσεκάρεις τιμές από αεροπορικά και έλα να μας πεις και μας τι παίζει. Γιατί εσύ μάλλον σε άλλη χώρα ζεις που τα κουκιά τα μετράνε αλλιός!!!
Και άμα βλέπεις κονόμα στην όλη φάση γιατί δεν ανοίγεις και εσύ μαγαζάκι ρε εξυπνούλη???
Αλλά υπάρχει και μια δεύτερη ακόμα πιο γαμάτη λύση. Μιας που δεν έγινε το live να επιστέψεις τα φράγκα στον promoter από τα αεροπορικά που πλήρωσε στους HULUD, τις αφίσες και το ενοίκιο του μαγαζιού.
Υ.Γ. Όπως έλεγε ο Γεωργίου… ο κλασικός ο μ@@ς ο Έλληνας!!! Ο ξέρω τα πάντα όλα… συμπληρώνω εγώ.
Υ.Γ.2 Βρισκόμαστε και από κοντά άμα θέλεις… Βγάζουμε 2 κόλλες χαρτί. Στην μία γραφούμε έξοδα, στην άλλη έσοδα και μετράμε τα κουκιά. Αν βγουν τα κουκιά τους φέρνω εγώ τους HULUD την επόμενη φορά και τα έσοδα (αν έχω) τα παίρνεις εσύ!!
apostolisxxx
25-03-2010, 02:35
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις...
Ναι οκ... αλλά 10 live, όχι ένα :wink: Έτσι???
NihilistikOrder
25-03-2010, 04:41
re nikos den perase apo to mualo sou na oume na milage gia ta pio megala onomata o typos apo tin eleftherotupia ? an twra sugkrineis Lori kai DiDi (- presvi tou evraikou loby stin ellada) me tin kathe WAC , kati xaneis re 'man' .
Kata ta alla i suzitisi prizei poutses , kai ante stous rammstein einai duskolo na upologiseis poso kostise to live , alla diaole stous Shai Hulud den thes kan kompiouteraki , me ta daktula metras ta eksoda - esoda
se pio endiaferonta themata twra ... exoume kamia kinky istoria gia tin akurwsi re apostolis ? se fasi xathike o drummer k ton vrikate telika me dermatina eswrouxa sto diplano sxoleio na trivetai stis vruses ?
Kaserinos
25-03-2010, 04:49
Όντως..χαχα..Και γω ήθελα να ρωτησω , αλλα το κλιμα βαρυνε αποτομα..Για πειτε..
σωστος.
nikos_souvlas
25-03-2010, 15:25
.
Μάλιστα. Μιλάω με την παρέα του "promoter" μήπως; Α ναι, κάποιος είναι και ο σπόνσορας των "show" του. Φίλε "not", δεν με γνωρίσεις, ώστε να γνωρίζεις, το τι γνωρίζω, αλλά, δεν γνωρίζεις ορθογραφία, άλλο αυτό βεβαίως. Αν είσαι πάνω από 23-24 είσαι αγαθός (μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) μ' αυτά που γράφεις. Για την ιστορία: support δεν είναι να διαφημίζεις μαγαζιά και περιοδικά σκεϊτοιστοριών της κάθε volcom και του κάθε γιάπη απ' την Κηφισιά, αλλά, είναι, να διαφημίζεις το συμπαθέστατο 7inch. Συνήθως, πολλά λαιβάκια τα πληρώνει η vans, για την ιστορία επίσης (το νοίκι του Αν). Δεν είναι όμως κει το θέμα μικρέ μου ανίδεε.
Επανέρχομαι στα λεγόμενά σου, μιας και είσαι ο Γερμανός "promoter" (αθάνατα ελληνικά). Κατ' αρχάς, για την ιστορία και πάλι, έχω δει άπειρες συναυλίες έξω (ειδικά Γερμανία), αλλά και δω (στα παπάρια σου όμως), όταν φόραγες πάμπερς, και σου λέω ότι γκρουπάκια αυτού του στυλ, άμα μπούνε στην Γερμανία στα 12ευρώ, θα τους πάρουνε με τα κεσεδάκια. Στα 12-15ευρώ είναι μπάντες σαν τους Ιsis, τους Νeurosis, δηλαδή μεγαλυτέρου βεληνεκούς ονόματα. Φαντάσου οι Pennywise ειναι στα 22-25 ευρώ, τώρα θα παίξουν κι όλας. Ο τραγουδιστής των neurosis παίζει με 8ευρώ (προπώληση) Φρανκφούρτη...
AN κλπ μαγαζιά: Εσύ που τα ξέρεις καλύτερα… μήπως ξέρεις ότι τα άλλα μαγαζιά πιθανών να ήταν κλισμένα??? Μήπως δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις του group σε εξοπλισμό και θα έπρεπε να επιβαρυνθεί ο promoter με extra???
Εδώ διακρίνεται καλύτερα η αγαθοσύνη σου:dfinger:
Τελικά, για να μην πολυλογώ, όλα αυτά που αναφέρθηκαν: "promoters", αφίσες, αεροπορικά, πίπες, παρτούζες κτλ., παίζουν σε όλον τον κόσμο, παντού ρε μάγκα μου. Αν η Ελλάδα αποτελέι την εξαίρεση του κανόνα, και ο τύπος που φέρνει τους κάθε isis με 30 ευρώ δεν βγάζει παραμύθα, να ζητήσω και συγγνώμη:D
Μιας που δεν έγινε το live να επιστέψεις τα φράγκα στον promoter από τα αεροπορικά που πλήρωσε στους HULUD, τις αφίσες και το ενοίκιο του μαγαζιού.
Απ' τη στιγμή που 'ναι κάποιος "promoter" -άραγε, σε αμερικάνικο κολέγιο σπούδασες;-, εννοείται θα φάει και νίλες και κρίμας, εκεί χάνει λεφτά, κατανοητό. Αλλά αυτός το επέλεξε, όχι εγώ. Δεν είμαι "promoter".
Βρισκόμαστε και από κοντά άμα θέλεις… Βγάζουμε 2 κόλλες χαρτί. Στην μία γραφούμε έξοδα, στην άλλη έσοδα και μετράμε τα κουκιά. Αν βγουν τα κουκιά τους φέρνω εγώ τους HULUD την επόμενη φορά και τα έσοδα (αν έχω) τα παίρνεις εσύ!!
Φαγώθηκες με τους Hulud, το 'πα 10 φορές, όλως τυχαίως έγινε αυτό. Μια απορία είχα ο κακομοίρης και το δήλωσα και πιο πάνω, αν όντως η Ελλαδίτσα των 700 ευρώ είναι, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, η εξαίρεση του κανόνα να ζητήσω και συγγνώμη. Τελικά τα αεροπορικά κάνουνε την όλη ζημιά, ε; Δε μου απάντησε όμως ο προηγούμενος, οι cursed, οι 25 ta life και διάφοροι άλλοι, που 'χαν έρθει με βανάκι, προ 6-7ετίας, γιατί το εισιτήριο ήταν στα 14-15ε;;;;;;;;;;;; Και γιατί οι boy sets fire είχαν κάπου 28ε, όταν δεν έχουνε δώσει συναυλία παγκοσμίως πάνω από 17-18ε;; Μήπως είμαι τρελός που τα σκέφτομαι όλα αυτά; Ή μήπως λογικός;:D
Τελειώνοντας, οριστικά την κουβέντα, γιατί όποιος είναι οξυδερκής άνθρωπος αναρωτιέται, θα αναφέρω κάποιες τιμές από τις συναυλίες των hulud που θα γίνουν το Μάιο στην Αυστραλία, στην οποία θα πάνε με ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.:dfinger:
Μελβούρνη 15 Μαίου, με 3 σαπόρτ (1 το τοπικό) στα 23 δολάρια Αυσταλίας. Δηλαδή 12.1 ευρώ.
16 Μαίου στο Shed 5, 33 Ern Harley Drive, West Burleigh στην ίδια τιμή.
23 Μαίου στο at Seaford Community Centre, Cnr Station & Broughton St, Seaford στην ίδια τιμή.
και και ούτω καθεξής...:cool:
Υ.γ. Και στο εξωτερικό, τέτοια γκρουπ (βλέπε hulud κτλ) πάνω από 150-200 άτομα δεν έχουνε.
Υ.γ. 2 στον φίλτατο NihilistikOrder:
nikos den perase apo to mualo sou na oume na milage gia ta pio megala onomata o typos apo tin eleftherotupia ? an twra sugkrineis Lori kai DiDi (- presvi tou evraikou loby stin ellada) me tin kathe WAC , kati xaneis re 'man' .
Αν διάβαζες σωστά, αυτό που έγραψα, θα καταλάβαινες ότι πρόκειται για παραλληλισμό και όχι σύγκριση. Η διαφορά είναι χαώδης;-)
Οι μίζεροι στην μιζέρια τους ή καλύτερα όπως είπε ένας φίλος… να πας στην Αστραλία που παίζουν 10 live, + μάλιστα μια μέρα 2 συνεχόμενα, ταξιδεύουν με van + to ticket έχει 5 euros!!!
Εδώ είναι το Ελλάντα (1000 euros air-tickets + 1000 euros το ΑΝ + hotel +μάσα + αφίσες +ΦΠΑ= 2600 euros. 140x20 euros = 2800 euros. Άντε γεια λοιπών και μη μας ζαλίζεις… απλά πράγματα).
Εγώ στην ορθογραφία δεν τα πάω καλά… αλλά και τα μαθηματικά σου δεν είναι καλύτερα.
σωστος.
Δεν θα κόψει 150 σε κάθε show??? Με 12 euros... do the maths (και 0 έξοδα μετακινήσεων εκτός από τα αεροπορικά).;-)
nikos_souvlas
25-03-2010, 16:29
.
Εμπεριστατωμένη η απάντησή σου, μπράβο :) Η κριτική είναι δικαίωμα του καθενός, δεν μπορείς να μου το αφαιρέσεις;) Αν μπορούσα θα πήγαινα και Αυστραλία, αλλά τα "air tickets" είναι ακριβά:) Αρκούμαι στην Ευρώπη:)
Στο πρώτο μου ποστ είπα: πώς τα τρώτε ή πώς ΣΑΣ τα τρώνε. Τα 'πες μόνος σου. Μαζόχας είσαι όμως; Τόσα μαγαζάκια παίζουνε που χωράνε 100 άτομα. Και μετά δεν θα βγαίνουνε "μίζεροι" σαν και μένα να σε κριτικάρουνε δημοσίως, μιας και αν αφαιρέσεις τη χιλιάρα, το "ticket" θα 'ναι πιο φτηνό, σωστά;
Υ.γ. ακόμα δεν μου 'χει απαντήσει κανείς για τις μπάντες με το βανάκι και τα "tickets" των 14-15 ευρώ, που έθιξα πριν (2 φορές κι όλας). Θέλω να δω πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά εκεί! Επίσης, πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά -πάλι- όταν οι Isis γεμίσανε το Ρόδον, το Αν, αλλά και προσφάτως, με πολλάαα εισιτήρια κομένα στα 30 ευρώ.
Βασικά βαρέθηκα. Γεια χαρά:D
Βρες μαγαζί με 100 ευρώ και φέρε μας HULUD με 5 euro και μη μαs ζαλίζειs άλλο με την Ελληνική κλαψομουνιά σου... Και έλα VITAMIN X να σε βάλω τζάμπα. ΑΜΙΝ!!! ΤΕΛΟΣ._
Εμπεριστατωμένη η απάντησή σου, μπράβο :) Η κριτική είναι δικαίωμα του καθενός, δεν μπορείς να μου το αφαιρέσεις;) Αν μπορούσα θα πήγαινα και Αυστραλία, αλλά τα "air tickets" είναι ακριβά:) Αρκούμαι στην Ευρώπη:)
Στο πρώτο μου ποστ είπα: πώς τα τρώτε ή πώς ΣΑΣ τα τρώνε. Τα 'πες μόνος σου. Μαζόχας είσαι όμως; Τόσα μαγαζάκια παίζουνε που χωράνε 100 άτομα. Και μετά δεν θα βγαίνουνε "μίζεροι" σαν και μένα να σε κριτικάρουνε δημοσίως, μιας και αν αφαιρέσεις τη χιλιάρα, το "ticket" θα 'ναι πιο φτηνό, σωστά;
Υ.γ. ακόμα δεν μου 'χει απαντήσει κανείς για τις μπάντες με το βανάκι και τα "tickets" των 14-15 ευρώ, που έθιξα πριν (2 φορές κι όλας). Θέλω να δω πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά εκεί! Επίσης, πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά -πάλι- όταν οι Isis γεμίσανε το Ρόδον, το Αν, αλλά και προσφάτως, με πολλάαα εισιτήρια κομένα στα 30 ευρώ.
Βασικά βαρέθηκα. Γεια χαρά:D
dike mou
WTF
ti fasi re file?giati tosi strava?uparxoun tosoi na katagoriseis re file apo etairies kai esu ta evales me mia pou fernei tous shai hulud??
i prosegisi sou einai entelos la8os.profanws eisai mesa sto xwro gia na xereis toses leptomereies alla mallon den exeis prospa8isei na stiseis kati antistixo.i ellada einai agoni grammi filos opoion kai na fereis prepei na tou exasfaliseis tickets gia ton politismo.opote vanakia trena leforeia kapout leme.out of the fuckin question.
egw den xerw kanena proswpika apo tin world apreciated kits alla de nomizw na eina toso exupnoi i vlakes pou na eipan : loipon bgainoume me 8e tickets me 200 atoma.poso kosmo 8a exei??200 atoma loipon.opote 200 x 12 = 2400.ara kai gamw as to valoume 20e na tsepwsoume 2400e.einai profaneis apo autes tis paragwges oti bgainoun polu ligotera lefta aposa nomizeis.gia mia mpanta edw stin ellada kleineis ena live se alli poli tupou a8ina saloniki kai me 8 euro ticket kai gia na bgoun ta exoda sou 8es 150 tickets stegna to ligotero kai milaw gia mia mpanta oxi 2 i paketaki pou kanei tour.kai ama 8es 8a sou kanw kai analutika to logarismo gia mpantes tou eswterikou ti exoda exoun gia na kanoun ena live se alli poli an mou to zitiseis alla fantazomai den xreiazete ka8oti xereis afou eisai sto xwro.
osanafora tous xorigous pigaine esu yaxe na vreis xorigous.sou dinw ena mina kai 8elw na dw posa lefta mazeyeis.posoi 8a endiafer8oun na dwsoun estw kai 50e gia tous shai hulud i tous ka8e shai hulud.:maikl:
episis koye tis moirolatreies peri elladas kai loipes malakies.an 8es na kaneis kati gia na allaxei i katastasi sigoura i lusi den einai na ka8esai na krazeis pisw apo mia o8oni epikalontas tin au8entia pou katexeis sto xwro enw polu polu aderfistika les atakes tupou
vasika vare8ika...den asxoloumai allo...den exei noima,de 8a bgalei pou8ena i sizitisi.
an xereis kati kalutera aptous allous min ka8esai na kokoreuesai kai na to les.ta pramata einai apla.
KANTO
egw den exw paei sti germania.8a paw fetos prwti fora sto rock im park.kamia sxesi me tis paragwges pou milame.alli fasi.i or8ografia mou einai pio skata apolon kai gi auto grafw me greeklish.episis eimai 26 opote mallon kai egw roufousa tin pipila mou i mou allazan panes tote esu pou isoun mesa sti fasi.eisai faseos diladi kai ka8esai krazeis 20 xronia xwris na exeis kanei kamia kinisi na allaxeis tipota.
auto xereis ti se ka8usta.se ka8usta ellinara me oli ti simasia tis lexis.ka8omai sti kanapedara mou kai krazw mexri to prwi.
telos exw na pw oti egw proswpika den exw akousei pote tous gamimenous shai hulud.twra anakaluya tin uparxi tous opote posos me endiaferei na uperaspistw otidipote exei na kanei me autous.apo ekei kai pera den anexomai na akouw malakies apo ena ellinara o opoios ka8ete kai trolarei kai flamarei mesa se ena forum gia na deixei poso megali tin exei sto 8ema kai oti ta xerei ola,enw emeis ta zwa pame kai dinoume ta lefta gia na upostixoume ti fasi i mia fasi opoiadipote i apla goustarw na paw sto live.
opote kataligoume sto exis,
1.an se enoxlei toso i fasi stin ellada pigaine sti germania.
2.an den se enoxlei toso wste na fugeis min pigaineis se live alla min ginesai eristikos kai epi8etikos pisw apo mia o8oni
3.an niw8eis oti mporeis na prosfereis pragmatika xwsou sti fasi kai deixe se olous ti mporeis na kaneis me tis gnwseis sou.
den i8ela n upostirixw oute diorganwtes oute mpantes file,o logos pou esteila einai epeidi apla o tropos pou grafeis kai auta pou grafeis me enoxlisan.stegna file entelos antiepikoinwniakos tropos na kaneis mia sizitisi.
kai gia telos exw na pw oti oxi mono de vare8ika alla
bring it on dike mou.eimai edw kai perimenw apantiseis,giati otan anoigeis sizitisis prepei kai na tis kleineis
:maikl:
apostolisxxx
25-03-2010, 22:05
Για αυτούς που ρώτησαν, δυστυχώς παιδιά οι Shai Hulud είχαν overweight πάνω από 1000 euros και μην έχοντας (όπως ισχυρίζονται) να το πληρώσουν, χάσανε την πτήση.
Εγώ το πληροφορήθηκα από το booking agency τους (αν ακούγεται και αυτό κάπως, εννοώ αυτούς που τους κλείνουν τα lives τέλος πάντων) 5 λεπτά πριν φύγω για το αεροδρόμιο.
Προσπάθησα μαζί με φίλους να βρούμε μια λύση, εώς και να αγοράσουμε νέες πτήσεις αλλά δεν έπαιζε με τίποτα...
Πολύ αντι-επαγγελματική συμπεριφορά (ακόμα δεν μου έχουν στείλει ένα e-mail έστω για συγνώμη) μιας και θα μπορούσαν απλά να με είχαν ενημερώσει για το extra βάρος πολύ πιο πριν (όπως κάνουν πάντα οι μπάντες) ώστε απλά να το προσέθετα μέσω internet αρκετά φθηνότερα ή έστω να με πάρουν ένα τηλ. πριν χάσουνε την πτήση να βρούμε μια λύση.
Τα εισιτήρια τα έχουν στην κατοχή τους από μέσα Γενάρη στην τελική και ξέρανε πολύ καλά όλες τις πληροφορίες.
Και εκτός αυτού επικοινώνησα με την tour manager τους 2-3 φορές μέχρι και το Σάββατο (ξαναέστειλα και το flight info) και μου έλεγε 'όλα καλά'.
Όσο το εξηγώ ή το γράφω μου φαίνεται ολοένα και πιο τραγικό...
Τώρα για τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω και τίποτα.
Όποιος ξέρει καταλαβαίνει απόλυτα και επίσης θα γνωρίζει ότι γίνεται 'αγώνας' κάθε φορά ώστε
να μπει το μικρότερο δυνατόν εισιτήριο στις συναυλίες της World's Appreciated Kitsch.
Να κάθομαι τώρα να αναλύω τι και πως, να βγάζω κομπιουτεράκια και να απολογούμαι στον κάθε
ανώνυμο είναι άσκοπο.
Οι μπάντες με τα van:
Εκεί πάντα μπαίνει φθηνότερο εισιτήριο διότι γλυτώνεις τα αεροπορικά και συνήθως
οι μπάντες που ταξιδεύουν με van έχουν και λιγότερες απαιτήσεις (οικονομικές και μη).
Έστω και με van μια μπάντα του βεληνεκούς π.χ. των Integrity χρειάζεται σίγουρα ένα 500αρικο
το show (ενοικίαση van / εξοπλισμού, βενζίνες, πληρωμή του booking agency που σε κάποιες
περιοδείες περιλαμβάνει και οδηγό και ίσως κάποια μικρή αμοιβή).
Αν προσθέσεις τα 900-1200 του club, τα 250 για αφίσες
(δεν σου βάζω και έξοδα αφισοκόλλησης, πες ότι τις κολλάς μόνος σου ή με φίλους, όπως
κάνουνε συνήθως στις μικρότερες συναυλίες)
και ένα 50αρι στην ξεφτίλα το φαγητό,
και ας πούμε ότι φεύγουνε μετά το show ή τους κοιμίζεις σπίτι σου (οπότε γλυτώνεις ξενοδοχείο),
φτάνουμε στην καλύτερη τα 1700-2000 ευρώ παραγωγή.
Οπότε τα 14-15 ευρώ μια χαρά μου φαίνονται (μιας και η εφορία παίρνει το 14% από
κάθε εισιτήριο).
Και μην ξεχνάμε ότι κάποιες εταιρίες διοργάνωσης (για παράδειγμα η Catch The Soap)
έχουνε και γραφεία, πληρώνουν ΤΕΒΕ και ένα σωρό άλλα έξοδα.
Τώρα, αν καταφέρεις και μαζέψεις 500 άτομα στους 25 Ta Life ή στους Integrity ή στους
Jeniferever και βγάλεις χρήματα, τι να πω... Μαγκιά σου.
Δεν θέλω να απολογούμαι, ούτε και εκπροσωπώ κανένα, και ξενερώνω
με τον εαυτό μου που μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την σκηνή
και τόσα πράγματα (οι συναυλίες είναι ένα μικρό μέρος από όλα αυτά,
γι'αυτό και είναι περιορισμένες άλλωστε) κάθομαι σε ένα forum και παραθέτω
όλα αυτά.
Όπως έλεγαν και οι TXC 'Πες κάτι θετικό ή βγάλε τον σκασμό'.
Αλλιώς κάντο μόνος σου.
KoiliaSamprela
25-03-2010, 22:17
ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα στην γκρίνια , μιας και αυτός είναι στην τελική που πληρώνει, δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ή άδικο , απλά το αναφέρω.
Τώρα επειδή έχει γίνει πιπίλα το "κανε το μόνος σου" απλά να το πω ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ως επιχείρημα έτσι?
Και γενικότερα διαφωνώ σε τέτοιου είδους flames , και δεν επικροτώ την απορία του σούβλα, γιατί σαν σκοπό -είναι ξεκάθαρο- δεν είχε την συζήτηση , αλλά μάλλον να εμφανίσει μια "αισχροκέρδεια" .
Είχα σκοπό να γράψω σεντόνι, αλλά δεν είμαι άνθρωπος τον αντεγκλήσεων :)
KoiliaSamprela
25-03-2010, 22:22
το ζουμί είναι το εξής, και αυτό να ξέρετε αφορά το μεγαλύτερο μέρος της εξέδρας (του κοινού).
Δεν μας νοιάζει πόσο στοιχίζει μια συναυλία , ούτε τα έξοδα του κάθε ένα. Εμείς λέμε , α έρχονται οι Taratatzoum , πόσο το εισιτήριο ? 1 γιούρο , που γίνεται στο "στέκι του μακελάρη" .
α)τα δίνω γιατί γαμάνε οι Taratatzoum ,
β)τα δίνω γιατί εντάξει δεν τους ξέρω αλλά με παίρνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ να δω ένα ακόμα liveaki
γ)1 γιουρο για τους Taratatzoum? γελάει ο κόσμος
δ) στο "στέκι του μακελάρη?" ευχαριστώ ούτε για Curiosity Killed The Cat δεν πάταγα.
Εσείς λοιπών σαν διοργανωτές κάνετε ότι είναι καλύτερο -για όποιον λόγο- και εμείς αποφασίζουμε , έτσι απλά
apostolisxxx
25-03-2010, 22:35
Δεκτό.
Αλλά μια διευκρίνιση αν μου επιτρέπεις.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου διοργανωτή με την έννοια που έχεις στο μυαλό σου.
Προσπαθώ είτε διοργανώνοντας συναυλίες είτε συμμετέχοντας σε συναυλίες είτε
απλά παρακολουθώντας συναυλίες να στηρίξω και να ενισχύσω αυτή την σκηνή.
Όπου σκηνή ίσον hardcore / punk (για μένα μιλάω).
Δεν με θεωρώ κάτι διαφορετικό από σένα και δεν θέλω να είμαστε κάτι διαφορετικό.
Όσο πιο πολλά παιδιά συμμετέχουν με τον τρόπο τους σε αυτό, τόσο το καλύτερο.
Γιατί, και ας σου φανεί αφελές, δεν πρόκειται απλά για μουσική (για μένα μιλάω, το ξαναγράφω)
αλλά για τρόπο ζωής και ολόκληρη νοοτροπία.
Μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε μια μπάντα, να στήνει συναυλίες σε μαγαζιά, στέκια,
καταλήψεις, πλατείες, να έχει ένα distro, να βγάζει ένα fanzine, να έχει ένα site στο
internet, να μοιράζει flyers, να βγάζει φωτογραφίες, να έρχεται στις συναυλίες χωρίς
τον παθητικό ρόλο του θεατή - καλλιτέχνη, διοργανωτή - πελάτη, και εγώ θα είμαι 2πλα χαρούμενος.
Αυτά τα ολίγα.
Ίσως σου φαίνεται αφελές, ουτοπικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεκτό και πάλι.
Απλά σου καταθέτω την άποψή μου, διαβασέ την και ας διαφωνείς, θα χαρώ.
Και στην τελική γιατί να μην το κάνεις μόνος σου;
Οι άλλοι καλύτεροι είναι από σένα;
Πίστη στον εαυτό σου και θέληση χρειάζεται.
Δεκτό.
Δεν με θεωρώ κάτι διαφορετικό από σένα και δεν θέλω να είμαστε κάτι διαφορετικό.
Γιατί, και ας σου φανεί αφελές, δεν πρόκειται απλά για μουσική (για μένα μιλάω, το ξαναγράφω)
Μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε μια μπάντα, να στήνει συναυλίες σε μαγαζιά, στέκια,
καταλήψεις, πλατείες, να έχει ένα distro, να βγάζει ένα fanzine, να έχει ένα site στο
internet, να μοιράζει flyers, να βγάζει φωτογραφίες, να έρχεται στις συναυλίες χωρίς
τον παθητικό ρόλο του θεατή - καλλιτέχνη, διοργανωτή - πελάτη, και εγώ θα είμαι 2πλα χαρούμενος.
Αυτά τα ολίγα.
Άσε ρε λαμόγιο… πες για τα 1500 ευρά που σου σκάω κάθε φορά που βάζεις το logo μου στους χορηγούς… αχαχαχχαχαχ. Χούμορ κάνω φυσικά!!! Πες και για την βίλλα που έχτισες!!!
apostolisxxx
25-03-2010, 22:56
Vitamin X για πισινάρα τώρα!
nikos_souvlas
25-03-2010, 23:01
.
Vitamin X για πισινάρα τώρα!
Ο nikos_souvlas είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ… να τον βάλεις στην free list και τα βρίσκουμε με μερεμέτια πισίνας (έτσι γιατί έχω απορία να τον γνωρίσω τον τύπο)!!! Επίσης ένα cd free από εμένα + μπίρα κερασμένη από το μπαρ!!!
nikos_souvlas
25-03-2010, 23:21
.
Μ' αρέσεις Koiliasamprela. Ρίξε το σεντόνι. "Πελάτης" ήταν η μαγική λέξη. Με συγκίνησες. Προς τον τύπο που ο εγωισμός του έχει φτάσει κόκκινο, ξαναλέω, δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη "εταιρεία" του. Έτυχε να 'ναι οι Hulud. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Καταλήγουμε, πάντως, στο ότι η Ελλάδα είναι παγκoσμίως η εξαίρεση του κανόνα!
Στον τύπο πιο πάνω (dewalex), που ωρύεται. Η προστακτική που χρησιμοποιείς σε όλο το κατεβατό σου και οι τσαμπουκαλίστικοι χαρακτηρισμοί σου, όχι μόνο Ελληνάρα σε κάνουν αλλά και κάτι πολύ χειρότερο. Αν ήξερες να διαβάζεις (ορθογραφία δε ξέρεις, τουλάχιστον διάβασε) θα έβλεπες ότι το θέμα δεν η WAK. Αν σε τσαντίζει ο τρόπος που παραθέτω τα επιχειρήματά μου, χέστηκα, μην με διαβάζεις, απλό είναι. Τράβα ρίξε μία να στανιάρεις τώρα (είδες, με κόλλησες την προστακτική σου):)
Δεκτό.
Αυτά τα ολίγα.
Αν μου απάνταγες εξ αρχής μ' αυτό το ύφος θα είχαμε κάνει μια πολλή καλύτερη κουβέντα. Αλλά το πήρες προσωπικά, ενώ δεν έπρεπε. Ίσως, ήταν και λιγουλάκι δικό μου λάθος αυτό. Θα έπρεπε να βάλω άλλη μπάντα, εκτός WAK [θα παρεξηγιόταν κάνας άλλος;]. Έθιξα ένα θέμα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αυτά που λέω πάντως, μόνο αβάσιμα δεν είναι. Όποιος έχει μάτια και αυτιά, βλέπει και ακούει. Αν εκτίθεσαι, πρέπει να να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική.
Υ .γ. Αν χέσεις το An, δεν γλυτώνεις από ένα βάρος 1000ευρώ; Απορία μου, μαγαζιά με μικρότερο νοίκι δεν παίζουν; Όταν μπλέξεις όλα αυτά, μαζί και τους σπόνσορες και τα ΦΠΑ που ανέφερες, θες δε θες, μπαίνεις στο ρόλο διοργανωτή-πελάτη που εσύ αρνείσαι. Το τελευταίο το αναφέρω σαν γεγονός, δεν στη λέω.
Στους INTEGRITY στον Βόλο λοιπόν (αφού δεν σε ψήνει το ΑΝ). Με van (αφού δεν σε ψήνει το air)
125 tickets X 10 euro + 500 ευρώ χορηγός
500 ευρώ το μαγαζί
500 ευρώ οι INTEGRITY
300 ευρώ ηχητικά
300 ευρώ εκτυπωτικά
Συν η μάσα τους.
Do your fuckin maths…
nikos_souvlas
25-03-2010, 23:38
.
apostolisxxx
25-03-2010, 23:46
Παίξανε το 2003...
Phantom Duck
26-03-2010, 15:39
κοιτάξτε, συμπαθώ πάρα πολύ και 7inch και wak και όλη αυτή την ωραία σκηνή που κάνει πράγματα και βλέπουμε και κανα σοβαρό live/distro κλπ. εδώ κοντά. όμως νομίζω παρεξηγήσατε το σούβλα, δεν υπάρχει άτομο που να πηγαίνει σε συναυλίες και να μην έχει τους ίδιους προβληματισμούς. κι εντάξει, εμείς ξεπεράσαμε το στάδιο "φακ στη γερμανία οι arkangel παίζουν με 5 €!", ξέρουμε και τις τιμές του ΑΝ κι απ' όλα, κι ότι δε φέρνει κανένας τους σάι χουλούντ για να κάνει λεφτά (εκτός αν λέγεται λώρης). από κει και πέρα όμως, η απάντηση "τι λες ρε φίλε εγώ δεν το κάνω για τα λεφτά, τράβα φέρτους μόνος σου" δεν καλύπτει κανέναν. είναι γεγονός ότι όσα και να παίρνει η εφορία, το ΑΝ, η πίτα του παππού και δεν ξέρω γω ποιος άλλος, πάντα υπάρχει κάποια πίσω πόρτα. παραδείγματα: darkest hour 10€ το 2004 νομίζω που δεν τους ήξερε η μάνα τους ακόμα δω πέρα, με ακόμα πιο άγνωστες μπάντες να έχουν πάτωμα 15€. tragedy ΤΣΑΜΠΑ στο πολυτεχνείο- κι εντάξει, δε γίνεται να φέρνει επαγγελματίας αναρχοπάνκηδες στο άσυλο, δεν πρέπει κάποια στιγμή όμως και οι μπάντες που θέλουν να μιλάνε για DIY να βγάζουν τα λεφτά τους από το merch (που τότε ξεπούλησε) και αυτοί που τους φέρνουν από τις "δωρεές"; (το λεγόμενο κράνος θυμάμαι είχε γεμίσει φράγκα, ίσως και περισσότερα απ' όσα θα είχαν βγάλει αν υπήρχε στάνταρ εισιτήριο. στην τελική δε μιλάμε για hip hop αλλά για κάτι που υποτίθεται έχει και ένα γαμημένο background, ακόμα και οι bolt thrower ξέρω γω που είναι ΜΕΤΑΛΖ θα παίξουν στον πιο ακριβό (?) χώρο με 20ευρο. Γενικά δεν ξέρω, το πρόβλημα είναι ΚΑΙ στις μπάντες (συγκεκριμένα οι σάι χουλούντ ποτέ δε μου γέμισαν το μάτι- εξαιρετικοί δίσκοι και ωραίο το live το '06, αλλά ο περιφερόμενος θίασος του fox με διαφορετικό line-up κάθε μήνα μου κάνει για μεγάλη αρπαχτή), ΚΑΙ στους διοργανωτές ΚΑΙ στο κοινό (που αντί να ενισχύσουν σοβαρές προσπάθειες με νέες μπάντες και φθηνό εισιτήριο προτιμούν να δουν hatebreed με 40 ευρώ στη φάση).
Γενικά γαμήθηκε το θρεντ, αλλά το θετικό θα ήταν αντί να υπάρξει ολόκληρη μανούρα με αυτά που είπε στην αρχή ο σούβλας, να συζητηθεί ΓΙΑΤΙ σε βουλγαρία και τουρκία 5 ευρώ και στην ελλάδα 25 (inb4 ύψος μισθών).
nikos_souvlas
26-03-2010, 16:11
.
Phantom Duck
26-03-2010, 16:16
Για την ιστορία, μιας και τους ανέφερες, οι Tragedy πήραν μια 500άρα συμφωνημένα από πριν και κάποια οι Brutal Knights. Καμιά 300άρα αν θυμάμαι καλά. Αυτά για τους μαθηματικούς.
χμ τότε είπα βλακεία πιο πάνω κι αναθεωρώ. φωτιά και τσεκούρι στους FALSE του κραστ. πάντως τώρα πια που είναι της μόδας τα live σε καταλήψεις και χώρους όπως καλλιδρομίου , φαίνεται πόσο ξεφτίλα είναι τα γνωστά υπόγεια των εξαρχείων- και από άποψη χώρου και ήχου (οκ ίσως όχι, στο πολυτεχνείο πάντως ήταν απλά εξαιρετικός).
nikos_souvlas
26-03-2010, 16:26
.
Kaserinos
26-03-2010, 16:31
O Phantom μίλησε, πάνω που ένιωθα τόσο μόνος εδώ πέρα:)
Το οτι ειμαστε σιωπηλοι, δεν σημαινει οτι δεν συμφωνουμε κιολα..:|
Keeper Of The Seventh Son
26-03-2010, 16:46
sixamata sai xoulount. xristianoi metalkorades ti perimeneis. dikaiologia epsaxna gia na min ksanakousw pote tous diskous tous
apo olous mou fainetai tis kaltieres ksiges pantws ektos ap ton ksiga tis ekane i damaged. foveres mpantes k xamiles times
ap tin alli re paidgia k me olo to sevas, otan exoume ta pio akriva laiv pagkosmiws gia oxi k toso dimofileis mpantes pou paizoun me egxwria saport, e kati paei strava re pousti mou
Phantom Duck
26-03-2010, 16:58
Για την ιστορία, μιας και τους ανέφερες, οι Tragedy πήραν μια 500άρα συμφωνημένα από πριν και κάποια οι Brutal Knights. Καμιά 300άρα αν θυμάμαι καλά. Αυτά για τους μαθηματικούς.
χμ τότε είπα βλακεία πιο πάνω κι αναθεωρώ. φωτιά και τσεκούρι στους FALSE του κραστ. πάντως τώρα πια που είναι της μόδας τα live σε καταλήψεις και χώρους όπως καλλιδρομίου , φαίνεται πόσο ξεφτίλα είναι τα γνωστά υπόγεια των εξαρχείων- και από άποψη χώρου και ήχου (οκ ίσως όχι, στο πολυτεχνείο πάντως ήταν απλά εξαιρετικός).
Θα διαφωνήσω. Τα live σε τέτοιους χώρους δεν είναι μόδα, είναι επιλογή, που μπορεί να γίνει και μόδα. Σε μπέρδεψα;
Δεν κατάλαβα ρε Phantom, γιατί κόλλησες με τα 500ε που πήραν; Καλώς ή κακώς τόσα παίρνουν σε όλα τους τα live οι συγκεκριμένοι, και καλά κάνουν, πιστεύω, στην τελική.
πλάκα κάνω, όλα κουλ. το "μόδα" δεν το έγραψα υποτιμητικά.
file souvla exeis dikio gia ti prostaktiki.kai emena i ekfrasi mou xefuge apo tin ennoia tis epoikiniakotitas pou anafera kai sou zitw sugnwmi ka8wti parasur8ika isws epireasmenos kai apo alla asxeta pragamata tin wra pou egrafa to allo post.
episis 8a zitisw sugnwmi kai apolo to upoloipo forum.fainete pantws oti upraxoun kales dia8eseis kai diaforetikes prosegiseis sto 8ema autou tou thread.
tapeina dikos sas
dewalex
αποστολη χεσε τους shai hulud και φερε τους crowbar
θα βαλω και τη γιαγια μου να φτιαξει 5 ταψια σπανακοπιτα να λγυτωσουμε τα εξοδα για το φαγητο
Μη φέρνεις κανέναν ρε!!! Να αρχίσουν τις κλάψες ότι δεν γίνονται φάσεις… και το κυριότερο να γλιτώσω από τα σπονσοριλίκια… μπας και αξιωθώ και εγώ να κτίσω βίλα με πισίνα!!!
Υ.Γ. Μπαίνω σπόνσορας σε σπανακόπιτα γιαγιάς!!!
nikos_souvlas
27-03-2010, 04:16
.
θα βαλω και τη γιαγια μου να φτιαξει 5 ταψια σπανακοπιτα να λγυτωσουμε τα εξοδα για το φαγητο
GG Να κεράσουμε και κάνα κομμάτι τον nikos_souvlas (αγαπάμε τζαμπατζίδες). Έχει μπει free list για VITAMIN X (με έξοδα δικά μου… ), έχει ένα cd free από εμένα + μία μπίρα… ε μη τον αφήσουμε νηστικό… κρίμα το παλικάρι. Θα μας φέρει και τις φίλες του τις φιλολογίνες στο live!!! ;-)
Επίσης το λαμόγιο ο W.A.K. τώρα που ξεσκεπάστηκε η μπίζνα του δεν ξαναβλέπει χορηγία. Χορηγώ μόνο σπανακόπιτα γιαγιάς GG + φιλολογικά πάρτι! Αρκετά με τα live. 21 χρόνια τρέξιμο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ευρώπη… and still counting!!! :headbang:
nikos_souvlas
27-03-2010, 17:15
.
Κάποια λίγα κιαπομένανε γιατί παρ'όλο που η συζήτηση έχει γίνει 23535656 φορές, ποτέ δεν είναι αρκετές. Συμφωνούμε όλοι ό,τι ζούμε σε μια σάπια χώρα κ συμφωνούμε πως τα πάντα κοστίζουν πολύ, που το "πολύ" αυτό είναι εντελώς άνισο με το τι μπορεί να διατεθεί (μικροί μισθοί ναι).
Από όλες τις πλευρές. Είτε απλά θες να δεις το λάηβ, είτε αναλαμβάνεις την ευθύνη να φερεις εις πέρας το να έρθει η μπάντα και να παίξει (που σημαίνει δεκάδες διαφορετικά πράγματα και πάρα πολύς χρόνος δουλειάς). Για να μην μπω σε λεπτομέρειες που έχουν χιλιοειπωθεί, λέω απλά ότι το παραπάνω ισχύει και για τους σπόνσορες που έχεις, σούβλα, αναφέρει τόσες φορές, ότι ΑΝ υπάρχουν, δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα για να τυπωθεί η αφίσα. Ξέρουμε για τι μεγέθη μιλάμε ε. Για τα club έχεις δίκιο, είναι ακριβά. Οκ. Δεν υπάρχει λύση γι'αυτό. Σάπια χώρα, πολλά έξοδα (και για τα club ακόμα), το παμε. Αν θες να μειώσεις την ποιότητα, μειώνονται και τα έξοδα. Αν θες να κρατήσεις την ποιότητα με πιο φτηνές λύσεις - έχεις extra έξοδα.
Φυσικά έχει δικαίωμα να κρίνει όποιοσδήποτε, απ'τη στιγμή που διαθέτει τα ωραία του λεφτά. Κρίση είναι εξ'αρχής το αν γουστάρει να πάει ή όχι σε ένα λάηβ, αν θα στηρίξει ή όχι κ.ο.κ
Άλλο κρίση όμως κιάλλο ο σουβλας εδώ πέρα, που το παίζει έξυπνος και τα-ξέρω-όλα. Σ'αυτή τη περίπτωση ή δεν υπάρχει αίσθηση και γνώση βασικών μαθηματικών, ή διαλέγει τι θα λάβει υπ'όψιν και τι όχι - προκειμένου να βγει το συμπέρασμα που προαποφασίστηκε. Το να βγαίνει ένα λάθος ελλειπές συμπέρασμα και να συμφωνούν όσοι το διαβάζουν, αν γίνεται επίτηδες λέγεται προπαγάνδα.
Η απάντηση που αρμόζει σ'αυτή τη περίπτωση είναι φυσικά "ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ".
Αν το κάνεις καλύτερα και φθηνότερα, θα στηρίξω.
nikos_souvlas
27-03-2010, 20:53
.
nikos_souvlas
27-03-2010, 21:00
.
nikos_souvlas
27-03-2010, 21:16
.
Phantom Duck
27-03-2010, 23:15
τι earth crisis ρε, με τέτοιο νικ κιόλας...
Σωστός!!!
Στο Βερολίνο που τουw είδα πάντως με 19,00 ευρώ τον Σεπτέμβριο ταξιδεύανε με tour bus και όχι αεροπλάνο και δεν θυμάμαι πόσα live είχαν κλίσει στην Γερμανία.
Πίνουν και μπίρες τώρα ρε μη μασάς…
GG Να κεράσουμε και κάνα κομμάτι τον nikos_souvlas (αγαπάμε τζαμπατζίδες). Έχει μπει free list για VITAMIN X (με έξοδα δικά μου… ), έχει ένα cd free από εμένα + μία μπίρα… ε μη τον αφήσουμε νηστικό… κρίμα το παλικάρι. Θα μας φέρει και τις φίλες του τις φιλολογίνες στο live!!! ;-)
Επίσης το λαμόγιο ο W.A.K. τώρα που ξεσκεπάστηκε η μπίζνα του δεν ξαναβλέπει χορηγία. Χορηγώ μόνο σπανακόπιτα γιαγιάς GG + φιλολογικά πάρτι! Αρκετά με τα live. 21 χρόνια τρέξιμο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ευρώπη… and still counting!!! :headbang:
Μπορεί να έχω σκάσει πολλά, πιο πολλά από σένα Επτάιντσε, μη πουλάς ιστορία και σπανάκια για τσαμπατζήδες. Καταραμένη προστακτική:) Τόσα post και λες σάλια - εκτός των μαθηματικών που 'σαι τσάκαλος:dfinger:. Άσε τα υποθετικά λοιπόν. Εδώ μιλάμε με γεγονότα. Άσε που παίζει να σου 'χω σκάσει και σένα παλαιότερα φράγκα για βινύλια. Όσον αφορά τις συναυλίες, επανέρχομαι, άλλοι δουλεύουν 8-10 ώρες για 25-30 ευρώ. Σεβάσου το όταν βλέπουν τη χαώδη διαφορά τιμών αλλά και την κριτική που θα δεxτείς. Αυτά που σχολιάζω, τα σκέφτονται και τα λένε πάμπολλοι. Ρίξε καμιά αυτιά σε συναυλία. Αφού τα καθαρίσεις πρώτα.
Για τη μπίζνα καλύτερα να το σταματήσεις, γιατί μάλλον έχεις τη μύγα. Μήπως να τη φέρεις και πίσω; Το ξεκαθάρισα πριν (για 2η ή 3η φορά). Πού να έβριζα το ντίστρο σου δηλαδή. Αντιθέτως, το αποκάλεσα συμπαθέστατο. Τι θα μου 'σουρνες τότε;
Αλήθεια, γιατί έχεις "κλέψει" το σηματάκι της Revelation;:D:D:D
Περί λοιπών σχολίων τι να σου πω, έχεις θιχτεί τόσο που στάνταρ βγάζεις καπνούς απ' τον κώλο όταν βλέπεις post του "σούβλα":) Η σωστή χρήση μιας γλώσσας δε σε κάνει φιλόλογο, όπως και το να στήνεις συναυλίες - και να 'χεις ντίστρο - δε σε κάνει περισσότερο "hardcore" (στους οξυδερκείς ανθρώπους, στον εαυτό σου πάλι μπορεί). Μιας και η προβολή πηγάζει απ' το "εγώ". Δε στήνεις live επειδή είσαι ανιδιοτελής, ούτε συ, ούτε κανένας, από όλους τους χώρους.
Άσε τις κλάψες, έλα στο live (θα είσαι free list) και θα σου πω την ιστορία από το σηματάκι… καμία σχέση με Revelation πάντως. Και η Lost & Found ακριβός τα ίδια χρώματα με Revelation είχε και το ίδιο σηματάκι. Thanx και για τα ψώνια… ελπίζω να έμεινες ικανοποιημένος.
Kaserinos
28-03-2010, 00:13
:lol:
Kaserinos
28-03-2010, 02:52
Τελικά, ρε μαλάκες, ποιος νίκησε..?:?
KoiliaSamprela
28-03-2010, 03:11
Τελικά, ρε μαλάκες, ποιος νίκησε..?:?
1-0 ;)
nikos_souvlas
29-03-2010, 15:13
.
apostolisxxx
01-04-2010, 01:22
Για την ιστορία η συναυλία έγινε κανονικά (χωρίς τους Shai Hulud βέβαια)
και οι local μπάντες τα έδωσαν όλα για τον λιγοστό κόσμο που παρεβρέθηκε.