PDA

View Full Version : Control Denied - The fragile art of existence

Krux
16-02-2010, 14:44
http://www.emptywords.org/NEWS1999.htg/TheFragileArtOfExistence1.jpg

Control Denied - The fragile art of existence (release date 1999 Nuclear Blast)

Lineup :
Tim Aymar - vocals
Chuck Schuldiner - guitars
Shannon Ham - guitars
Steve DiGiorgio - bass
Richard Christy - drums

Tracklist :
1. Consumed
2. Breaking The Broken
3. Expect The Unexpected
4. What If...?
5. When The Link Becomes Missing
6. Believe
7. Cut Down
8. The Fragile Art Of Existence

Ω θεέ μου τι πήγα να ξεχάσω ο μαλάκας...

Χωρίς πολλά λόγια.

Το 1996 ο Chuck αποφασίζει να βάλει τους Death στον πάγο μιας και οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες των οδηγούν σε πιο μελωδικές καταστάσεις. Κάνει κάποιες συνθέσεις αλλά αργότερα το 1998 ξαναέρχεται στο προσκήνιο με το Sound of Perseverance και ψαχνόμαστε. Τελικά το 1999 αποφασίζει να μην αφήσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει και παραδίδει ενα συγκλονιστικό αριστούργημα μιας τεράστιας μουσικής ιδιοφυίας όπως η αφεντιά του. Πληροφορίες λένε πως είχε έτοιμα αρκετά κομμάτια, αν όχι ολόκληρο τον δίσκο, για την δεύτερη σε σειρά κυκλοφορία με τους Control Denied.

Τον πρόλαβε ο θάνατος όμως.

Progressive με όλη την σημασία της λέξης και σε όλο το μήκος, πλάτος, ύψος, βάρος, όγκο, απόβαρο, εκτόπισμα του όρου.
Για τις συμμετοχές τι να λέμε τώρα.
Η φωνάρα Tim Aymar των Pharaoh, ο Shannon Hamm που αργότερα ενσωματώθηκε και στο Sound of perseverance, ο Steve DiGiorgio (Death, Vintersorg, Testament, Sadus, Painmuseum, Iced Earth, Autopsy, Artension, Charred walls of the damned) και ο Richard Christy (Acheron, Burning Inside, Charred walls of the damned, Death, Iced Earth, Leash Law).

Οτι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η Nuclear Blast στην ιστορία της.

Μας λείπεις Chuck...

Ford Prefect
16-02-2010, 15:01
Δεν έχω μπλουζάκι τους αλλά γαμάνε. :Ρ Τα φωνητικά του Τιμ μου αρέσουν μεν, τον προτιμώ στους Psycho Scream δε, και θα ήθελα κάτι άλλο, ποτέ δεν μου έκαναν το κλικ, το γρέζι νομίζω είναι που δεν μου κολλάει.

Η μουσική είναι 1000% Τσακ, δηλαδή από τους ελάχιστους συνθέτες που ακούς μουσική και λες μόνο αυτός το βγάζει αυτό και είναι μοναδικό, ιδιαίτερο και αρκούντως έως υπερβολικά γαμάτο. Οι Death μέσα από 90s prog φίλτρο, αυτό είναι ο δίσκος και όλοι ξέρουμε ότι οι Death γαμάνε το σύμπαν.

Περιμένω εναγωνίως τον δεύτερο. Δεν ξέρω πότε θα βγει, ξέρω ότι θα βγει και θα είναι Τσακ δουλειά, αρκεί και περισσεύει.

Krux
16-02-2010, 15:06
Αν είχες και Control Denied μπλουζάκι θα πήγαινα να πηδηχτώ απ' το παράθυρο.

Οπως τα λές είναι μέσες άκρες αλλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει καμμία περίπτωση να δούμε ποτέ την δουλειά του για το 2ο δίσκο, σε κυκλοφορία.

Ισως μόνο αν καμμία ξαδέρφη, θεία του Chuck αποφασίσει να τα δώσει στην δημοσιότητα με σκοπό καμμία κυκλοφορία του στυλ Chuck Schuldiner - The lost recordings.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος δε οτι ο Chuck ποτέ δεν θα συμφωνούσε με κάτι τέτοιο.

carheart
16-02-2010, 15:14
Οτι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η Nuclear Blast στην ιστορία της.

Μας λείπεις Chuck...

ο γιάννης ο μαρκόπουλος ο ΜΕΤΑΛΛΑΣ.

καρακίτς μέταλ του καφενείου.

Δεν αντέχω να διαβάζω τέτοια πράγματα, σε παρακαλώ κάνε ένα άλμα σε μια υποψία σοβαρότητος.

Krux
16-02-2010, 15:16
Και εγώ θέλω να σου κάνω τρυφερά παθιασμένο έρωτα.

Γιατι μάλλον απο την εκτεταμένη αγαμία τα έχεις πάθει όλα αυτά...

carheart
16-02-2010, 15:21
...τα ποιά;

αν έχει κάποιος προβλήματα κατηγοριών "γράμμα παράπονο στο μέταλ χάμμερ" και "αγορά των σιντί που έχουν πάνω από 7.5 στο μέταλ χάμμερ", αλλά κυρίως την "αδίστακτη και ασύστολη αναπαραγωγή όλων των MAΣ ΛΕΙΠΕΙΣ CHUCK! heavymetal κλισέ του μέταλ χάμμερ", τα έχεις ξεκάθαρα εσύ.

επίσης θέλω εξήγηση για το goodbye κεμάλ, goodbye..

Ford Prefect
16-02-2010, 15:23
Αν είχες και Control Denied μπλουζάκι θα πήγαινα να πηδηχτώ απ' το παράθυρο.

Οπως τα λές είναι μέσες άκρες αλλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει καμμία περίπτωση να δούμε ποτέ την δουλειά του για το 2ο δίσκο, σε κυκλοφορία.

Ισως μόνο αν καμμία ξαδέρφη, θεία του Chuck αποφασίσει να τα δώσει στην δημοσιότητα με σκοπό καμμία κυκλοφορία του στυλ Chuck Schuldiner - The lost recordings.

Δεν είναι έτσι, είναι ηχογραφημένα τα πάντα από τον Chuck και κάθονται, γιατί η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα δεν άφηνε. Η μπάντα και η οικογένεια το έλεγαν από το 2001 ότι θα σεβαστούν την τελευταία επιθυμία του και θα το έκαναν ούτως ή άλλως, που είναι να τελειώσουν τις ηχογραφήσεις και να κυκλοφορήσει κανονικά. Τώρα λέει η εταιρεία έκλεισε και έχουν το ελεύθερο να το κάνουν (είπε ο Κρίστυ) και περιμένουν πότε θα βολέψει το πρόγραμμα όλων. Εγώ έχω πειστεί ότι θα βγει και μάλιστα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Είδομεν.

Μπλουζάκια υπάρχουν αυτά:
http://www.oldschoolmetalshirts.com/control_denied.html
Αλλά όπως θα δεις δεν παίζει να πέσει ποτέ στα χέρια μας.

Ντάξει μωρέ κάρχαρτ, τι ευαισθησία πια είναι αυτή, άστο παιδί να γράψει ό,τι νιώθει, πω. Τι αγγούρι είναι αυτό.

Leech
16-02-2010, 15:28

είμαι 99% σίγουρος πως ένα τέτοιο μπλουζάκι φορούσε ο Χαμμ στο λάιβ των Ντεθ στην Αθήνα.

Marillion
16-02-2010, 15:31
ψιλοαπάτη δίσκος. το sound of... παιγμένο μπρος πίσω, πάνω κάτω με κάποιες πιο προγκ παουερ νύξεις. δεν θα με ενοχλούσε τόσο αν δεν θεωρούταν και γαμηστερός από μεγάλη μερίδα λόγω του ''τσακ μας λείπεις'' συνδρόμου. μουσικά έχει πολύ καλύτερα πράγματα στο ύφος (εννοείται) αλλά αυτό που με στεναχώρησε (λέμε τώρα) στο ρηβιού είναι ο ισχυρισμός πως είναι ο καλύτερος δίσκος της νιουκλιαρ μπλαστ. δεν ξέρω περι υποκειμενικότητας αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύει (το σαουντ εκεί βγήκε για παράδειγμα). όχι πως είναι και κανένα τρελό λεημπελ η νιουκλιαρ μπλαστ τα τελευταία 10 χρόνια βέβαια.

Ford Prefect
16-02-2010, 15:39

είμαι 99% σίγουρος πως ένα τέτοιο μπλουζάκι φορούσε ο Χαμμ στο λάιβ των Ντεθ στην Αθήνα.
E, λογικό είναι. Σε αυτούς τα έδωσε ο Τσακ.

Μαρίλιε, γούστα είναι αυτά, μουσικά είναι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ κοντά στο Sound of Perseverance, λογικότατο, ίδια εποχή γραφτήκανε, ίδια μπάντα είναι, δεν μπορείς να πεις ότι είναι ανέμπνευστο πάντως, το να μη σηκώνεις 2 ίδια άλμπουμ παίζει, πάντως μου φαίνεται πολύ λογικό να γουστάρει κάποιος αυτό περισσότερο, ειδικά γιατί (και κατά τη γνώμη μου) τα φωνητικά στο Sound είναι περίεργα. Για μένα απογοητευσάρα κιόλας, δεν μου αρέσει καθόλου το χάι πιτς μπρουτάλ του Τσακ, ειδικά όταν τα φωνητικά των Death ήταν από τα καλύτερα και πορωτικότερα της πιάτσας.

Δεν ξέρω τον κατάλογο της Nuclear Blast απέξω, για υπέρμετρη αγάπη του δίσκου το κόβω το σχόλιο, αλλά και εμένα μου λείπει ο Τσακ και δεν ντρέπομαι να το φωνάξω σε ένα ποστ στο ΕΡ! Ω Κάπτεν μάι Κάπτεν!

warlord mkII
16-02-2010, 15:41
Για μένα πάντως που δεν ακούω death, αυτός είναι ένας πολύ ωραίος δίσκος.

Marillion
16-02-2010, 15:47
οκ βασικά πέρα από την υπερπολύπλοκη ριφφολογία των δύο δίσκων κτλ κτλ, το σαουντ μου ακούγεται πολύ πιο στρωμένο με μεγαλύτερη συνοχή και γενικότερα πολύ πιο σωστά μελετημένο με την έμπνευση να λειτουργεί υπέρ του. το κοντρόλ μου βγάζει ένα συνοθύλευμα ιδεών τσακ τελευταίας περιόδου με μοναδική σε μουσικό επίπεδο διαφορά, τα φωνητικά που πλέον χαρακτηρίζουν και την χεβυμεταλλιά καλύτερα.

σχετικά με την νιούκλιαρ μπλαστ, δεν είμαι και κανένας υπέρμαχος ούτε και βαθύς γνώστης του μπακ κάταλογκ της αλλά εντάξει, δεν νομίζω να φτάνει η υπέρμετρη αγάπη για έναν δίσκο ώστε να τελειώσεις ένα κείμενο δισκοκριτικής έτσι. σαν φτηνός εντυπωσιασμός μου φαίνεται (σόρρυ κρουξ δεν το λέω κακοπροαίρετα αυτό ε, και στην τελική μπορει και 1/100 να το εννοείς). προσωπικά και για τους λόγους που προανέφερα το κοντρόλ είναι μπόλικα επίπεδα κάτω απ'τον ''αδερφό'' δίσκο του. που βγήκε και λίγο νωρίτερα αν θυμάμαι καλά

Krux
16-02-2010, 15:48
...τα ποιά;

αν έχει κάποιος προβλήματα κατηγοριών "γράμμα παράπονο στο μέταλ χάμμερ" και "αγορά των σιντί που έχουν πάνω από 7.5 στο μέταλ χάμμερ", αλλά κυρίως την "αδίστακτη και ασύστολη αναπαραγωγή όλων των MAΣ ΛΕΙΠΕΙΣ CHUCK! heavymetal κλισέ του μέταλ χάμμερ", τα έχεις ξεκάθαρα εσύ.

επίσης θέλω εξήγηση για το goodbye κεμάλ, goodbye..

Αυτή η δήθεν και ντεμέκ στάση σου είναι που δημιουργεί όλα τα προβλήματα πάντως.
Δεν ψήνομαι με την καμμία να σου κάνω μεσημεριανή ψυχανάλυση αλλά το πρόβλημα σου είναι ξεκάθαρα εκεί.

Καταρχάς δεν κατανοώ γιατί αναφέρεις το hammer ως κάτι απαξιωτικό. Είμαι σίγουρος οτι όλο και κάπου θα έχεις κάποιο τεύχος του hammer που τόσο κράζεις. Και αν οχι τώρα που μεγάλωσες και έχεις 5 γνώσεις για το αντικείμενο, είμαι σίγουρος οτι κάποτε το αγόραζες και το ξεφύλλιζες σαν ευαγγέλιο. Τώρα που άνοιξες τα στραβά σου την έχεις δει όμως "ο τα ξέρω όλα" και το απομυθοποιείς οχι μόνο στα δικά σου μάτια αλλά προσπαθείς περίτεχνα να το απαξιώσεις και στα δικά μας.
Και εγώ δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα και με την εν γένει λογική του hammer αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ οτι έμαθα πολλά πράγματα απο αυτό, αποτελούσε όαση των ακουσμάτων μου για πολλά χρόνια στο παρελθόν και πως να το κάνουμε είναι ένα έντυπο που μετρά 25 χρόνια ζωής και βρέθηκε αντιμέτωπο με θύελλες απο trends της εκάστωτε εποχής αλλά άντεξε.

Το goodnight Kemal, goodnight είναι απο τον επίλογο του τραγουδιού Kemal του Χατζηδάκη !

Ra Pariah
16-02-2010, 15:49
Δεν αντέχω να διαβάζω τέτοια πράγματα

Άλλαξε κανάλι, εάν δεν αντέχεις τη βία. Βάλε Kate Bush να γουστάρεις. :dfinger:

Leech
16-02-2010, 15:54
βασικά και μένα ψιλο-λίγος δίσκος μου'χε φανεί όταν είχε βγει (από τότε έχω να το ακούσω λολ) και καμία σύγκριση με το αδερφάκι του.

Πλάκα-πλάκα, αυτός ο Shannon Hamm παίζει να'ναι ο μόνος που πέρασε από τους Death και δεν έκανε τίποτα μετά. Κρουξ, ξέρεις αν έπαιξε πουθενά αλλού μετά από αυτό το δίσκο?

Α και ΔΙΑΟΛΕ, όταν αναφέρεις τις μπάντες που έχει παίξει ο Ντιτζώρτζης, οι Autopsy μπαίνουν ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΩΤΟΙ! :dfinger:

Krux
16-02-2010, 15:54
Και στην τελική ναι ρε μπούστη μου μας λείπει.

Είναι κακό ?

Τώρα αν το βλέπεις οτι παπαγαλίζω τα κλισέ μαγκιά σου γούστο σου και καπέλο σου.

Εμένα σαν καλλιτέχνης και βάσει των ακουσμάτων που είχα απο παιδί, μου λείπει.

Σόρρυ κιόλας έτσι ?

Krux
16-02-2010, 15:56
Πλάκα-πλάκα, αυτός ο Shannon Hamm παίζει να'ναι ο μόνος που πέρασε από τους Death και δεν έκανε τίποτα μετά. Κρουξ, ξέρεις αν έπαιξε πουθενά αλλού μετά από αυτό το δίσκο?

On October 1 2009 it was announced that Shannon Hamm had suffered a serious heart attack while at home and was hospitalized.

Ford Prefect
16-02-2010, 16:15
Did he drop any Control Denied loot?

Krux
16-02-2010, 16:34
Very wowbash :D

atom_smasher
16-02-2010, 17:09
Ωραιος δισκος για μας που δεν γεννηθηκαμε φωστηρες.

Coroner
16-02-2010, 17:22
χαχα, μαλάκα καρχαρτ ώρες ώρες έχεις πολύ γέλιο λέμε.

ζήτω το μέταλ χάμερ

Amnesiac.
16-02-2010, 18:14
Δε μου αρέσουν ούτε οι Death ούτε οι Control Denied αλλά μου λείπει ο Τσακ.

cancer
16-02-2010, 19:48
sound > fragile art me anesi
an de lan8anw ta fonitika itan na ta grapsei kai na ta kanei o dane, toutou dw tou tipou de mou kollisan kai isws 8a protimousa na tan pali me chuck sta fonitika a la sound to en logw.

Krux
17-02-2010, 09:57
sound > fragile art

Ολοι συμφωνούμε σε αυτό.

Απλά θαυμάζουμε τον καλλιτέχνη που ενω όρισε ένα ολόκληρο ιδίωμα μουσικής, κινήθηκε και σε διαφορετικά μονοπάτια απο την ανάγκη να "ξεσκάσει" δημιουργικά.
Και προκειμένου να κυκλοφορήσει κάτι τελείως μακριά απο τον ήχο και το στυλ των Death και να χαλάσει την σούπα, δημιούργησε το εν λόγω project.

Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο για ένα τόσο δημιουργικό μυαλό να πεθαίνει απο καρκίνο στον εγκέφαλο.

Abruzzi
17-02-2010, 10:22
album διαμαντι.
θυμαμαι μετα τον θανατο του τσακ,ακουγοταν πως το επομενο τους album(το οποιο ηταν ηδη ετοιμο) θα κυκλοφορουσε απο την μητερα του(ή κατι τετοιο)
τι απεγινε τελικα;

Krux
17-02-2010, 10:25
Τίποτα ακόμα.

Αν πεθάνει και η μητέρα του, την κάτσαμε την βάρκα όμως. :fear:

Jim Dandy Mangrum
17-02-2010, 12:00
entaksei to fragile art einai megalh latreia kai to 8ewrw terastio disko.
bebaia oute gw eimai kanenas ypermaxos ths nuclear blast kai genika ena 70-80% tou back cataloge ths einai skoupidi, alla ektos tou Sound pou einai kalytero, brhka akoma ena ligo kalytero diskaki apto fragile:

http://www.metal-archives.com/images/8/9/2/0/89203.jpg

:razz:

Krux
17-02-2010, 12:06
Και έλεγα που είναι αυτή η ψυχή.

Μου έλειψες.:roll::roll::roll:

Jim Dandy Mangrum
17-02-2010, 12:11
sou leipsa? mazoxismos ketsi.....:D

mh fovasai, edw trigyrw eimai kai tsekarw. apla krataw xamhlous tonous.....8-)

Coroner
17-02-2010, 12:12
Όταν πέθανε ο Τσακ παίζαμε με Dragon djs στο Drum στην Πάτρα. Εκείνη τη μέρα παίζαμε και κάναμε αφιέρωμα στον Τσακ με εισαγωγή το voice of the soul. 150 άτομα να φωνάζουν το ονομά του ρυθμικά και στη συνέχεια να κοπανιούνται με τις κομματάρες του. Το λέω και ανατριχιάζω πραγματικά. Απίστευτη στιγμή, ότι καλύτερο έχω ζήσει στη μουσική που πολλοί λατρεύουμε εδώ μέσα, και που λάτρεψε και ο Τσακ.

Υ.Γ.1 ΜΕΤΑΛ γαμώ το μουνί, γιατί κάποιοι γουστάρουμε ακόμα να λεγόμαστε μεταλλάδες και ας μην είναι πολύ τρέντυ.

Υ.Γ.2 Γουστάρω χάμερ ρε μουνιά.

Krux
17-02-2010, 12:18
http://questional.com/images/uploads/1/Headbanging--Awesome.jpg

Ra Pariah
17-02-2010, 13:01
Υ.Γ.1 ΜΕΤΑΛ γαμώ το μουνί, γιατί κάποιοι γουστάρουμε ακόμα να λεγόμαστε μεταλλάδες και ας μην είναι πολύ τρέντυ.

:touched::touched::touched:

Ass Cobra
19-02-2010, 15:19
ο Shannon Hamm που αργότερα ενσωματώθηκε και στο Sound of perseverance,

Λολ, 1998 το Sound, 1999 το Fragile art.

sound > fragile art

Ολοι συμφωνούμε σε αυτό.

Ολοι συμφωνατε σ' αυτο.

Δισκος ντεθ με 8 τρακς συν διασκευη < δισκος ντεθ με 8 τρακς χωρις διασκευη

Krux
19-02-2010, 15:36
Ο δίσκος κυκοφόρησε το 1999 αλλά δουλευόταν απο το 1996 οπου άρχισε και η συνεργασία με τον Ham που αργότερα ενσωματώθηκε και στο sound.

Ass Cobra
19-02-2010, 15:44
Η συνεργασια ομως αρχισε με τους ντεθ και επεκταθηκε στους κοντρολ ντιναιντ.

Shannon Hamm is a death metal guitarist. He played with Death from 1996 until their break-up in 1999. He then joined Chuck Schuldiner's second band Control Denied

:smile:

Krux
19-02-2010, 15:49
Το ίδιο λέμε :razz:

FaithFails
20-02-2010, 00:38

Όσο ξέρω βγαίνει μες στο 2010 το 2ο...και ήταν επιθυμία του Chuck και του drummer του και της ρέστης μπάντας...

CONTROL DENIED ρεεεεεε :dfinger:

R & R
20-02-2010, 01:04
Όταν πέθανε ο Τσακ παίζαμε με Dragon djs στο Drum στην Πάτρα. Εκείνη τη μέρα παίζαμε και κάναμε αφιέρωμα στον Τσακ με εισαγωγή το voice of the soul. 150 άτομα να φωνάζουν το ονομά του ρυθμικά και στη συνέχεια να κοπανιούνται με τις κομματάρες του. Το λέω και ανατριχιάζω πραγματικά. Απίστευτη στιγμή, ότι καλύτερο έχω ζήσει στη μουσική που πολλοί λατρεύουμε εδώ μέσα, και που λάτρεψε και ο Τσακ.

koita eimaste metallades k as kruvomaste :P
k egw goustarw hammer..ta teuxi sou eidika ta palia :)

Coroner
20-02-2010, 15:20
Βασικά, το γουστάρω χάμερ πήγαινε μόνο στα παλιά τα χρόνια που ήμαστουν μικροί και αθώοι.

wino
20-02-2010, 16:18

oxi re file, hmoun kai egw ekei!

Coroner
20-02-2010, 16:45
αυτά είναι λέμε!!!

king aaron
22-02-2010, 08:26
Control Denied.

Nevermore are awesome and all, but nobody beats Chuck.

The Good Son
22-02-2010, 11:27
in b4 norris.

Krux
23-02-2010, 13:42
"This is an important project not only to the fans who have been waiting years for all of the 'red tape' to disintegrate, but also for Chuck's long time close friend & drummer, Richard Christy and other band members, Chuck's family and the entire international metal music community." The Schuldiner family hopes to release the second album around May 13, 2010 (which would have been Chuck's 43rd birthday).

Cheer on !

GuardianOfIvorytower
23-02-2010, 18:16

Τι θυμήθηκες ρε συ....πςςςςς....τη θυμάμαι τη βραδιά, απίστευτη συγκίνηση...

GuardianOfIvorytower
23-02-2010, 18:19
Για το δίσκο δεν έχω να πω πολλά, πολύ, πάρα πολύ καλός δίσκος (ε θα μου πείτε έχει κυκλοφορήσει κάτι μέτριο ο Chuck?), τραγούδια δουλεμένα, ένα κ ένα, ε γενικά μ αρέσει πολύ...:grin:

Clockwork Orange
24-02-2010, 19:43
ε θα μου πείτε έχει κυκλοφορήσει κάτι μέτριο ο Chuck?

ξερωντας οτι θα φαω κραξιμο: το Symbolic!
και ειμαι μεγας φαν βτς

Jim Dandy Mangrum
25-02-2010, 11:51
to Symbolic einai oti kalytero exei kykloforhsei......:wave:

Krux
25-02-2010, 12:05
...σε ολάκερη τη metal δισκογραφία !

Jim Dandy Mangrum
25-02-2010, 12:07
xaxaxaxaxaxa
ntax eipame, alla kai gw 8ewrw oti anhkei stis koryfaies stigmes tou.

Krux
25-02-2010, 12:10
Με αγαπάω πολύ όταν γίνομαι υπερβολικός !

GuardianOfIvorytower
25-02-2010, 12:48

και ειμαι μεγας φαν βτς

τς τς τς με απογοϊτεύεις...είναι σίγουρα στα καλύτερά του
Τώρα θυμήθηκα κ ατάκα από Χάμμερ: "το να διαλέξεις καλύτερο άλμπουμ των Death είναι σα να σε ρωτάνε ποιο δάχτυλο θέλεις να σου κόψουν"

Clockwork Orange
04-03-2010, 11:08

και ειμαι μεγας φαν βτς

τς τς τς με απογοϊτεύεις...είναι σίγουρα στα καλύτερά του
Τώρα θυμήθηκα κ ατάκα από Χάμμερ: "το να διαλέξεις καλύτερο άλμπουμ των Death είναι σα να σε ρωτάνε ποιο δάχτυλο θέλεις να σου κόψουν"
το δεξια του κωλοδαχτυλου (εχουν και ονοματα?) απο το δεξι χερι! το μικρο το θελω για να κλεινω το volume!
οσο για το symbolic ακομα και οταν ακουγα καθημερινα δισκογραφια death ηταν το λιγοτερο αγαπημενο μου! δεν μπορω να χωνεψω την παραγωγη ισως! πολυ αδεια!

GuardianOfIvorytower
04-03-2010, 12:41
:-D