View Full Version : Radio Moscow, Down & Out, 1000mods 13/2/10
Agoraphobic_S.I.
14-02-2010, 04:20
Φανταστικό λαηβ απ' όλες τις απόψεις!
Οι Radio moscow δεν υπάρχουν, βγήκαν κατευθείαν από τα 60ς και έκαναν στάνταρ παρέα με Jimi και Muddy. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο κιθαρίστας απλά απίστευτος, ήταν απόλαυση να τον ακούς, τα γάμησε όλα, έσπασε 2 χορδές, βάρεσε τιν κιθάρα στα ντραμς, γενικά ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ. Μαγεία σκέτη.
Όλα τα λεφτά το τζαμάρισμα με mods στο τέλος, η τελειότητα η ίδια. Τους άφησα κατα τις 2, μπορεί να παίζουν ακόμα! Τρομεροί αυτοσχεδιασμοί και πάλι από τον τύπο.
1000mods γάμησαν, με πολύ καλό ήχο. Πού τον βρήκατε τον Sunn ενισχυτή ρε;
Down&Out βαρετοί και σεξιστές, λαηβ πήγαμε να δούμε κι όχι στριπ σοου. Πληρώστε τους ένα αεροπλάνο για Αμερική να τελειώνουμε.
Η προσέλευση ικανοποιητική νομίζω.
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ CTS ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑΡΑ.
stam and the witches
14-02-2010, 04:30
http://www.thetripwire.com/wp-content/uploads/2009/06/woodstock.jpg
Agoraphobic_S.I.
14-02-2010, 04:33
ΚΑΙ ΣΤΑΜ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Queen of the Hi-Ace
14-02-2010, 12:08
CTS θα σ αγαπάω για πάντα :')
αν κ ο απΟυσιολογοσ μου εβαλε απουσια σε αυτο το λαιβ ....
λιγο σεβασμος στουσ μαγους Down n Out δεν βλαπτει...βαρετοι????????
ΟΥΤΕ ΚΑΝ..
Το λαιβ αποδειχτηκε γαματο περα απο καθε προσδοκια! Αγαπαμε σιτιες, αγαπαμε νταουν εν αουτ και πια αγαπαμε και Ρεντιο Μοσκοου! Απιστευτοι μουσικοι, απιστευτα ατομα και γενικα ενα γαματο παρειστικο κλιμα που με κανε να μην θελω να τελειωσει η βραδια. Το μονο αρνητικο ηταν το σπασμενο τζαμι στο αμαξι μου και η τσαντα μου που ελειπε οταν πηγαμε να μαζεψουμε τον εξοπλισμο. Το καλο ηταν οτι πηραν μια τσαντα που χε μεσα μονο φλαιερς και το μπουφαν μου και αφησαν ενα κεφαλι σαννο να αναπαυεται στο πισω καθισμα! Πνιξαμε τον καημο μας στο ρουα με μπυρες με τους μοσκοου οπου 5 30 που τους αφησα ακομα παρταραν:P! Συμφωνα με αυτα που μας ειπαν δεν νομιζω στην επομενη περοδεια τους να μην εχουν παλι σταση στην χωρα μας!
Δυστυχως η σημερινη μερα βρηκε και το αμαξι του κιθαριστα μας σπασμενο και την τσαντα με τα πεταλια του να λειπει.
@Agoraphobic: Θα λες για την καμπινα την σαννο που χε ο μπασιστας μας, η οποια βρεθηκε στην Νεμεα! Και μαλλον δεν θα λες για τους νταουν ν αουτ που παιζαν χθες.
Agoraphobic_S.I.
15-02-2010, 03:18
Ναι γι' αυτήν λέω. Στη Νεμέα; :shock:
Για το άλλο, ε, όλοι έχουμε ένα μικρο δικαίωμα στο κράξιμο!
Bravo Bravo Bravo sti CTS.. polu kalo Live
gia tis ntopies mpantes tina leme twra..
taxoume ksanapei.. Gamane & oi 2..
&an to "oneiro" einai mia kali poreia sta ksena
exoun ta fonta nato kanoun sto xalaro i kathemia ston ixo tis..
Radio Moscow.. apla foveroi..
oi tupoi einai mpastardopaida
tou Clapton tou Bohnam &tou jack Casady(jefferson airplane)
ta Live tous einai para polu konta se auto pou akous sto album
kati polu simantiko gia Rock mpanta..
gia tous Radio Mods or 1000 Moscow ti napw
ta tuxera & authormita twn Live.. BRAVO se olous..
BibleBlackBird
15-02-2010, 18:22
:pink: οι radio moscow ηταν μπαντα για woodstock.
the farmer girl
17-02-2010, 15:31
Down&Out βαρετοί και σεξιστές, λαηβ πήγαμε να δούμε κι όχι στριπ σοου. Πληρώστε τους ένα αεροπλάνο για Αμερική να τελειώνουμε.
tha phgaines omws na deis ena strip show me tetoia mousikh..
kai dn katalava...mono sthn Amerikh pernaei tetoia mousikh ??
Agoraphobic_S.I.
17-02-2010, 16:52
Όχι, δε θα πήγαινα να δω ενα στριπ σοου.
Όχι, δε θα πήγαινα να δω ενα στριπ σοου.
http://jerkmag.files.wordpress.com/2009/10/pole-dancing1.jpg
Be careful what you wish for !
the farmer girl
17-02-2010, 18:35
eytyxws den eimai h monh pou to vriskei paralogo ...
Comte de Saint-Germain
17-02-2010, 18:37
Σε λάθος θρεντ είσαι, είναι αντιδεοντολογικό να ξεκινάς από εδώ.
12 stars circle your brow
17-02-2010, 20:15
Είμαι ένας άθλιος.
Είσαι γαμώ τη Χαλκίδα σου =P
Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε πολύ :pink:
Τα παιδάκια (οι Μοσκοου) ήταν καταπληκτικά!! Και σαν άτομα και σαν παίχτες!!!!
Τρελή χρονομηχανή!!! Αν παίζουν έτσι τώρα (μπασίστας 20, ντραμερ 22, κιθαρίστας 25)
αναρωτιέμαι πως θα παίζουν στα 30!!!
Ξετρελάθηκαν με την Ελληνική φιλοξενία και ανταπόκριση/αγάπη του κοινού, δεν σταμάτησαννα μας ευχαριστούν κι εμείς αυτούς φυσικά! Ευχαριστούμε που είσαστε τόσο καλοί και πάντα φεύγουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις, για την Ελλάδα ρε γαμώτο =PpPpP
Το live ήταν ένα ξέφρενο πάρτυ στην Αθήνα, αλλά και στην Λάρισα (αν και άυπνοι και χανγκοβεριασμένοι, επαγγελματίες στο έπακρο. Δυστυχώς η κιθάρα του Parker δεν άντεξε, έπαιξε με δανεική. Κι εκεί τους βρήκε το ξημέρωμα , σερί το πήγανε)!
Τα δικά μας παιδάκια (Down n Out, 1000mods) το κάτι άλλο, τους χάρηκα με την ψυχή μου, μέρος του τζαμ στο τέλος το τράβηξα βιντεο αλλά δεν το έχω περάσει ακόμα να δω πως ακούγεται. Περάσαμε φανταστικά!
Kavaldi έδωσες ιδέα για κάτι που σκεφτόμαστε/κανονίζουμε, όχι όχι δεν θα πω...μην επιμένεις μη σου είπα =P