PDA

View Full Version : [Cinema] The Salton Sea (2002)

casshern
10-02-2010, 15:18
Τα σερτς έδειξαν αναφορές που χάνονται στα βάθη του χρόνου, από χρήστες όμως που ξέρουν από καλό λάδι. (Zomg, τι φόρεστ γκαμπ ρε σύμπο, τσ τσ τς)

Ας φρεσκάρουμε τη μνήμη μας λοιπόν:

http://www.crankycritic.com/archive01/posters/saltonsea.jpg

Στυλιζαρισμένο αστυνομικό δράμα με πανέξυπνες κωμικές σφήνες που δεν έτυχε της προβολής που άξιζε, οπότε έγινε κατευθείαν βιντεοταινία.
Ο καλύτερος Βαλ Κίλμερ της καριέρας του, Ο Dj Caruso κάνει βιντεοκλιπάδικο στήσιμο που κουμπώνει στο θέμα της ταινίας και αποτίει ρισπέκτ στο αμερικάνικο αστυνομικό σινεμά.

Από κει κιε πέρα, η Deborah Kara Unger στάζει η ποθτάνα, Ο Ονούφριος μας κάνει πλάκα και η λατρεία Luiz Guzman δεν περιγράφω άλλο.

Λίγες ταινίες μου έρχονται στο μυαλό, με τόσες πολλές χιλιάδες αξιομνημόνευτες σκηνές.
Τρομερό σκόρ επίσης, η σκηνή με το θέμα του Gill Evans που παίζει στην τρομπέτα ο Βαλ θυμούμενος τη γυναίκα του είναι γμστα πολύ κλάμα.

Να πει ο ρινς αν την είδε τελικά και να την δει και ο μινμιν συνοδεία ουζουμεζέ.

00i00
10-02-2010, 15:42
ωραια...παιζουν και αθηναικοι υποτιτλοι,κατεβαινει με κεφι και χαρα
ανευ ουζου γιατι ειμαι σε αποστολη

Fireknight
10-02-2010, 15:57
ypertainia .

SpiritCrusher
10-02-2010, 17:07
Ο καλύτερος Βαλ Κίλμερ της καριέρας του,

Δεν το έχω δει, αν και θυμάμαι πως το είχα σταμπάρει τότε στα βίδεο κλαμπ, αλλά γίνεται να ξεπεραστεί η ερμηνεία του στο the doors;

00i00
10-02-2010, 17:17
το εβαλα τυχαια μπροστα για να ελεγξω αν ειναι συγχρονισμενοι οι υποτιτλοι και επεσα στον αλαντουφαν χιππη στο φαρμακειο
η ταινεια προβλεπετε δυναμις

Grief
10-02-2010, 18:49
:touched: Kαι γαμώ τις ταινίες , απορώ για ποιον λόγο δεν έγινε γνωστή γενικά. Καλύτερα ίσως.

casshern
11-02-2010, 00:12
Να πούμε και πολλά πινκς στην user kas(νομίζω) για την ατάκα της υπογραφής της. Όταν την πρωτοείδα είπα θα κάνω θρέντ για αυτή την ταινία μια μέρα:!:

00i00
11-02-2010, 00:18
ρε την ειχα δει τελικα αυτινα...μπορει και στην τελεορασις
οταν εσκασε η γειτονισσα το θυμηθηκα
οκ καλη δε λεω αλλα την καλη ηθοποιια απο τον Κιλμερ που την ειδες?

casshern
11-02-2010, 00:31
Έλα τώρα. Για το Βαλ Κίλμερ μιλάμε.

Λίγο πειστικός να είναι, την κάνει τη δουλειά του. Κι έπειτα, το Salton Sea είναι, δεν είναι δα και το Forrest Gump(lol).

Εμένα μου άρεσε και στο Heat btw, ενώ και στο Wonderland γαμούσε(όντως)!

Για Ντορς δεν έχω άποψη, ήμουν μικρός και δεν ψήνομαι να ξαναδώ ταινία με το Τζίμπο.

00i00
11-02-2010, 00:35
σε αυτο που κανει το αρχιδι τον μπατσο στην Νεα Ορλεανη ειναι καλος

και φυσικα μην ξεχναμε οτι ''ο Doors ηταν πουστης''