View Full Version : Om & Lichens, 07/02/2010
Shrinebuilder
08-02-2010, 03:17
Ανοίγω θρεντ γιατί περιμένω με ανυπομονησία τα λόγια του Βικότνη.
ε κάποια στιγμή θα γράψω κι εγώ
LokiTricksterGod
08-02-2010, 03:21
sun of nothing σταθερά κορυφαίοι, έχω βαρεθεί να γράφω κάθε φορά για το πόσο γαμάνε.
lichens τελείως αταίριαστος χώρος/συνθήκες, παρόλαυτα πολύ φρέσκια ματιά στην αμπιεντίλα και περισσότερη ευαισθησία απόση περίμενα.
om μηδέν, εκτός σημείων (κυρίως απ'τον καινούριο δίσκο). πιο άκυρο ντράμερ δε μπορούσαν να βρούν, ο ήχος ήταν κάτω του μετρίου, η ανταπόκριση του κοινού κι αυτή ζεστή αλλά άκαιρη. δεν είναι οι ομ να ψέλνει ο σισνέρος και το φιλαράκι του να κρυφογελάει λες και είναι αστείο που παίζει σε αυτή την μπάντα ή να σηκώνεται και να σκουπίζεται 100 φορές και οι αποκάτω να βαράνε παλαμάκια στο at giza.
άμα θέλω γκαύλα και χεντμπάνγκινγ και ροκενρόλ υπάρχουν πεντακόσιες μπάντες που το κάνουν καλύτερα και χωρίς ψευδαισθήσεις, οι ομ ήταν κατι πολύ διαφορετικό (που το εξέλιξαν καλά στο δίσκο) αλλά για λάηβ δεν είναι. κρίμα.
12 stars circle your brow
08-02-2010, 03:23
Χαίρομαι που μου δίνετε το βήμα!
Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω το μίσος μου για τον κόσμο, και να επαναλάβω ότι η venerate θα πρεπει απο δω και μπρος να δενει με φιμωτρο τους μαλάκες. Θα ήθελα επίσης να πω στην γκόμενα πίσω μου ότι δεν μ'ενδιαφέρει το νταραβέρι της με τον τύπο που γνώρισε εκείνη την ώρα, ούτε αν θέλει το myspace του να τον κάνει add ούτε σε ποιά σειρά ήταν στους woven hand και έβλεπε τις φλέβες του Eugene "να πετάγονται έξω". Όχι την ώρα του live χαμούρω. Οι κορυφαίοι όμως ήταν οι τυπάδες που την ώρα που έπαιζε ο lichens έλεγαν "άλλη φάση μαλάκα, πάω να πάρω καμιά μπύρα", "θα μας δαγκώσει!" και ένα ανελέητο μπλα μπλα γενικότερα με ΚΑΘΕ μαλακία που τους ερχόταν στο κεφάλι. Πήγα κάτω μπας και ακούσω καλύτερα επειδή τα "παιδιά της venerate" στον πάγκο έκαναν σαματά και τελικά στα ίδια σκατά έπεσα. ΣΥΝ ότι ο τύπος έπαιξε μόνο 20 λεπτα. Ε μετά με τους Om σιγά, ήξερα από πριν οτι δεν θα γουστάρω οπότε δεν κάνω παράπονα. O drummer αυτος ειναι συμπαθεστατος αλλα πάντα θα προσπαθεί να συμπληρώσει ένα κενό.
Κομμάτια αγαπημένα, σκατά παιγμένα, ο Al ξέχασε και τους στίχους στο At Giza και κατηγορούσε τον ηχολήπτη πως δεν ακούει, ε αυτά πάνω κάτω. Κατα τ' άλλα ωραίοι άνθρωποι ξερω γω και τσιμπησα και ομορφο cd-r lichens που ήθελα.
Έφτασα αργοπορημένος και πρόλαβα τους Sun of Nothing από τη μέση και μετά, υποβλητικοί, και γαμώ, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αντικειμενικά αυτό αλλά εγώ σε κάθε λάιβ τους απολαμβάνω περισσότερο. Συνεχίζουμε με Lichens, μαγκιά όσων μπόρεσαν να απολαύσουν, εγώ δεν, έσπαγε αυτιά και ενοχλούσε νεύρα, πήγα έξω για τσιγάρο γιατί βαρέθηκα.
Και φτάνουμε στους ΟΜ. Ανεβαίνουν που λέτε να παίξουν κι αρχίζουν με κάτι γρήγορους ρυθμούς, πολλά πολύχρωμα φώτα, κάτι γεμίσματα και Παναγία Μου Σώσε, κάτι σαν ντρημ θήατερ, κάτι σαν πεζό μέταλ ήχο που ήθελε να ακουστεί βαθύς, καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση όχι μόνο με αυτό που ήθελα και περίμενα εγώ αλλά και με το χαρακτήρα της μπάντας. Πήρε λίγο τα πάνω της η φάση στο Λάζαρο και τα επόμενα (At Giza δολοφονημένο από τον ντράμερ πάλι φυσικά) αλλά γενικά ο ντράμερ δεν είχε πάρει χαμπάρι, για να παίξει όπως όφειλε θα 'πρεπε να του κλέψει κάποιος το ταμπούρο και να του δέσει το ένα χέρι στην πλάτη. Απογοήτευση.
Κερασάκια η τσαντίλα με το χαλασμένο μικρόφωνο (ο τύπος το πέταξε μακριά απ' τα νεύρα του) στη ΜΕΣΗ του κομματιού (βλάχοαμερικάνε ρέντνεκ) και ο καμμένος ενισχυτής στο encore που έβαλε να του τον αλλάξουν για να παίξει τα τελευταία δύο λεπτά μετά από σετ μιάμισης ώρας.
Νομίζω ότι το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με την τρέντισα που πέρασε μπροστά μου κράζοντας "πωπω μαλάκα κομματάρα φίλεεεεε, δεν παίρνεις χαμπάρι" την ώρα που ο ντράμερ εκτελούσε εν ψυχρώ όλη την κληρονομιά του Hakius.
Εντέλει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ HAKIUS._
Υ.Γ.: Λολ, δεν είδα πουθενά Βικότνη.
Υ.Γ. 2: Τα κλασσικά κωλόζωα με το πίτσι-πίτσι το καταστρέφον τα λίγα όμορφα σημεία. Μπράβο και σ' εσάς.
Drumsick
08-02-2010, 03:32
Καταρχήν να πω πως αναθεώρω εν μέρη για τους SoN. Η μουσικούλα τους είναι μια χαρά. Αν βρίσκαν και κάναν τραγουδιάρη της προκοπής, θα'ταν όλα υπέροχα.
Lichens οκ ύπνος. Ευτυχώς που'παιξε μόνο ένα.
Om συνολικά παίξαν πολύ καλύτερα απ'ότι περίμενα. Βέβαια παίζει και το ρόλο του το οτι είχα πάει με πολύ λίγες προσδοκίες. Ο μπασίστας μου την έσπασε. Οκ δε λέω, παίζανε προβλήματα για τα οποία ίσως δεν ευθυνόταν, αλλά κούλαρε λίγο φίλε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το οτι γάμησε το at giza επειδή είχε νευράκια και έτσι του καύλωσε. Μου μετέδωσε μπόλικη αρνητική ενέργεια το ξέσπασμά του κι απο κείνη την ώρα το απόλαυσα πολύ λιγότερο.
O ντράμερ εμένα μ'αρέσει. Οκ, καμία σχέση με Ηakius, μας γάμησε στα γεμίσματα, αλλά συνολικά δε με χάλασε.
Εν κατακλείδι, τα καινούρια κομμάτια πολύ καλύτερα στο σανίδι απο τα παλιότερα. Όμορφο λάιβ. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
Στα μείον όπως πάντα ο συνωστισμός, αλλά και τα ζώα που πάνε σε συναυλίες για να τα πούνε.
Καταρχήν να πω πως αναθεώρω εν μέρη για τους SoN. Η μουσικούλα τους είναι μια χαρά. Αν βρίσκαν και κάναν τραγουδιάρη της προκοπής, θα'ταν όλα υπέροχα.
.
LOL
Κερασάκια η τσαντίλα με το χαλασμένο μικρόφωνο (ο τύπος το πέταξε μακριά απ' τα νεύρα του) στη ΜΕΣΗ του κομματιού (βλάχοαμερικάνε ρέντνεκ) και ο καμμένος ενισχυτής στο encore που έβαλε να του τον αλλάξουν για να παίξει τα τελευταία δύο λεπτά μετά από σετ μιάμισης ώρας.
Μεγαλο turnoff αυτο.
Πιθανοτατα τα monitors τα ειχαν παιξει, εμεις απο κατω ομως ακουγαμε κανονικοτατα.
Οπως και να χει, συνολικα γουσταρα με Om και εδω που τα λεμε καλα σας τον χωνει ο Amos.
Lethargica
08-02-2010, 04:17
Παιδιά.. τι λέτε?
Τι αρνητικότητα είναι αυτή? Μου φταίει αυτός που μιλούσε, κι αυτός που βρωμούσε, κι ο άλλος που κάπνιζε, ο από κει που κοπανιόταν πλαγίως, ο από δω που χαμογέλασε, ο παράπέρα που ναι τζαναμπέτης και κλωτσάει μικρόφωνα. Χαλαρώστε λίγο. Με τι προσδοκίες πήγατε πια?
Πήγα τσιτωμένη για να διαπιστώσω πως γύρω μου κι εκεί πάνω υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να σκάσουν ξέρω γω.
πφ.
stam and the witches
08-02-2010, 04:29
Λοιπόν.
Μέχρι και πριν τα 2 τελευταία κομμάτια (δλδ το Conference of the Birds) το λάιβ εγάμησε το σύμπαν όλο.
Μετά η ξενέρα ήταν τόση που σκίασε τα προηγούμενα. Το At Giza κομμένο, ενώ το Flight of the Eagle παιγμένο λες και επρόκειτο για άλλο κακή πρόβα: διμποτίδια ο Amos, ό,τι να ναι χρόνοι ο Εβραίος, συγχρονισμός άλλα ντ'άλλα (το μπάσσο τελείωνε τον κύκλο όταν τα ντραμς ήταν στα μισά), κουπλέ-ρεφραίν-κουπλέ-κλπ που τα ντραμς δεν ακολουθούσαν καν, και πάει λέγοντας. Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι ο Amos απλά δεν έκατσε να μάθει τα κομμάτια.
Γάμησε όμως :)
Τώρα που το σκέφτομαι ήταν λες και έπαιζαν σε διαφορετικά δωμάτια χωρίς ν' ακούνε ο ένας τον άλλον.
Λιγο σεβασμο παιδια!
Τα υπολοιπα αυριο εγω.
dopefiend
08-02-2010, 06:04
ε ναι, λίγα με το λιάκο
.
LOL
Χαχαχαχαχα
μπιζαριος
08-02-2010, 11:01
ποτε θα μαθουν οι εταιριες να μην πουλανε περισσοτερα εισιτηρια απο οσα ατομα χωραει το ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΙ? καλυτερα να μην βρω εισιτηριο παρα να βρω και να ειναι ετσι.
στα υπολοιπα με καλυψατε.
stam and the witches
08-02-2010, 11:42
Επίσης ο Βικότνικ είναι με άνεση ο πιο δυσκοίλιος θεατής.
Ρε βλαξ, ακόμα και αν παραβλέψουμε το συμπέρασμα περί στίχων που ξέχασε ο Cisneros (om i god δλδ), σε λάιβ πας ρε, σε ένα λάιβ στο βρωμοαν στα βρωμερά και τρισάθλια εξάρχεια. Αν θες αυτοσυγκέντρωση και περισυλλογή τράβα σε κανα χαμάμ. Σε ένα γαμημένο υπόγειο που ταν τίγκα μπήκες, και τα γκομενάκια θα ακούσεις και τους κάφρους και όλους, φτάνει πια, όφου.
Όποιος ξαναποστάρει για το ποιοι κάναν φασαρία και ποιοι χτυπιόντουσαν "σαν χαζοί" κλπ είναι μαλάκας και να πάει να κάνει ένα κρύο ντους.
Amnesiac.
08-02-2010, 12:17
Δεν έχει κι άδικο ο σταμ ε.
Από εκεί που ήμασταν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε "καλό ήταν το λάιβ αλλά είχε πολλή φασαρία". ffs. Δε τη βρίσκουν όλοι με τον ίδιο τρόπο ε, άλλοι πάνε για να πάρουν αγκαλιά το ΜΩΡΟ και να σιγοτραγουδάνε Marduk ο ένας στο αυτί του άλλου, άλλοι κάθονται χαμένοι στη μοναξιά τους και ΝΙΩΘΟΥΝ και ζουν στιγμές κατάνυξης, άλλοι πάνε για να δουν τη μπάντα και να πιουν και τη μπύρα τους και να πούνε καμιά κουβέντα με τα φιλαράκια τους και να φωνάξουν και "γουι γουοντ μορ" και "είναι πουτάνες των ρεηβάδων οι μάνες", σε όποια κατηγορία και να ανήκετε θα πρέπει να συνυπάρξετε και με τους άλλους που πλήρωσαν το ίδιο εισιτήριο με σας, face it.
άλλοι πάνε για να δουν τη μπάντα και να πιουν και τη μπύρα τους και να πούνε καμιά κουβέντα με τα φιλαράκια τους και να φωνάξουν και "γουι γουοντ μορ" και "είναι πουτάνες των ρεηβάδων οι μάνες",
:touched::touched::touched::touched:
μόνο για μένα ήταν απίστευτο λάηβ?
ξέχασε τα λόγια? τι λέτε μωρέ? το μόνιτορ αν το ακούγατε θα καταλαβαίνατε ότι δεν γινόταν να συνεχίσει. δεν τον είδατε να συνεχίζει να τραγουδάει χωρίς δλδ..
οκ. ναι. με ξενέρωσε κ μένα ο εμίλ (!) σε 2-3 περάσματα και στο γκίζα γενικότερα αλλά μέχρι εκεί. σε άλλο δωμάτιο λέει. ποια κουπλέ? ποια ρεφραίν? τι είναι αυτά?
πείτε με φανμπόη. είμαι κ χαίρομαι
έχω δεχτεί την αλλαγή που έχουν κάνει οι ομ κ το χθεσινό λάηβ ήταν μεγάλη εμπειρία. (παρά τα τεχνικά προβλήματα το χριστό τους)
σεις θέτε μούσια και παλιά πράματα. οκ δεκτό.
αλλά...
εν τέλη, αν δεν σας αρέσει ο καινούργιος. δεν σας αρέσουν οι ομ
τελεία. φουλ στοπ. έχουν αλλάξει. τελείως. δεχτείτε το. ή όχι. μην γκρινιάζετε κ λέτε ότι να'ναι.
αγάπησα lichens. δεν υπάρχει ο τύπος
το στήσιμο στο αν πρέπει να μείνει έτσι για πάντα.
άντε κ του χρόνου
08-02-2010, 13:27
Φίλε μου Σταμάτη, μούσια μου καλέ, που το μαλλί το έκοψες και πίνεις ναργιλέ. Εμένα δεν με πείραξε καταρχήν καθόλου που ξέχασε τους στίχους, αλήθεια, δεν έδωσα αρνητική χροιά σ'αυτό.
Μετά μου περιγράφεις τι συμβαίνει στο An, τι συνέβη χτες στο An, και μου ζητάς να το αποδεχτώ. Είμαστε ένα μάτσο σκατά, face it, κι ο Amnesiac στηρίζει ο χειρότερος. Όχι φίλοι μου, αν ήταν έτσι, τότε να μάζευα 5 φίλους μου και να ξεκινούσαμε MOSH PIT στο An την ώρα που έπαιζαν οι Om και να φωνάζαμε "ΠΑΙΞΕ ΤΟ AQUARIAN" (όπως και σκέφτηκα να φωνάξω, αλλά δεν το έκανα). Η ενόχληση τότε προφανώς θα αφορούσε περισσότερο κόσμο και θα βγαίναμε έξω με μπουνιές. Γιατί; Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω; Επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ Om δεν ανέχεστε τους άλλους; Κι εγώ που ΓΟΥΣΤΑΡΩ Lichens και θέλω να τον δω και μια ώρα να πούμε άμα λάχει γιατί δεν υπάρχει σεβασμός; Σε αναγκάζω να τον δεις; Δεν σου αρέσει; Γιατί δεν πας μια βόλτα έξω; Το έχεις δοκιμάσει; Μπορείτε μετά να ξαναμπείτε, δεν θα σας πει κανείς τίποτα! Δεν γουστάρω να μου στερείς την απόλαυση επειδή είσαι απλά κρετίνος και δεν σκέφτεσαι (όχι εσύ, ο γενικά θεατής που συμπεριφέρεται έτσι, αν είσαι απ'αυτους σε γάμησα μαλάκα.) οτι δείχνεις ασέβεια και ανευθυνότητα απέναντι σε μερικούς συνανθρώπους σου και στον καλλιτέχνη που βρίσκεται εκείνη την ώρα πάνω στη γαμημένη σκηνή. Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, στο επόμενο live Nechayevschina αν θες μπορώ να σου αποδείξω ότι έχω δίκιο κάνοντας τον μαλάκα, θα σου χαλάσω το set στους Faust κωλοπαίδι, θα σε κάνω να κλάψεις, έχε χάρη που αγαπάω το υπόλοιπο τρίο, αυτά για σένα.
Σγουόλεν ξέχασε τους στίχους, υπάρχει μία συγκεκριμένη ροή, και την έχασε, και το ξέρω επειδή τους ξέρω και τραγουδούσα μαζί του και δεν με ακολούθησε σε κάποια φάση και μετά σωστά. Και το ΤΙ τραγουδούσε μετά, χωρίς το μικρόφωνο, άλλου παπά ευαγγέλιο :razz:
Comte de Saint-Germain
08-02-2010, 13:28
Γενικώς όντως πολύ δυσκοιλιότητα έχει πέσει και πολύ υφάκι "είμαι γαμάτο και ψαγμένο κοινό οπότε σε κρίνω λες και είσαι ο τελευταίος μαλάκας". Εγώ θα πω εν συντομία:
SoN: Έχασα το πρώτο κομμάτι ή κάτι τέτοιο, έφτασα λίγο μετά τις 9μιση, δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς άρχισαν. Δεν τους είχα ξανακούσει. Ο τραγουδιάρης αδιάφορος, τον είχαν και λίγο χαμηλά οπότε είτε υπήρχε είτε όχι ένα και το αυτό. Κατά τα άλλα πολύ ωραίοι, αν και προς το τέλος το έκαναν πολύ μέταλ και με κούρασαν. Μάλλον λίγο αταίριαστοι για τη συναυλία, αλλά συνήθως έτσι γίνεται.
Lichens: Ο τύπος ηταν απίθανος, και ό,τι κι αν λέτε για αταίριαστο ή οτιδήποτε απέχει χιλιόμετρα από την πραγματικότητα. Μια τέτοια χαοτική ψυχεδέλεια ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να ανοίξει τους ΟΜ. Κρίμα που δεν πήρα πρέφα ότι είχε άλμπουμ του στο merchandise, θα χα τσιμπήσει σίγουρα.
Cisneros: Τα έδωσε όλα και το ένιωθε. Και ναι, εμείς που είμασταν μπροστά όντως δεν τον ακούγαμε. Όταν στο at giza παραπονέθηκε μετά ήταν κάπως καλύτερα. Γενικώς σκατά στον ήχο του αν, αλλά η μπάντα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με αυτό. Δικαίως συγχύστηκε και εκεί που γαμήθηκαν τα πάντα μπορούσε άνετα να έχει φύγει, μισό encore είχε μείνει. Παρόλα αυτά έκατσε και έπαιξε ένα δεκάλεπτο ακόμα.
Amos: "ΚΑΛΕ αυτο κανει ΤΣΙΝΓΚ ΤΣΙΝΓΚ". Πολύ αποτυχημένη επιλογή ντράμερ. Ενώ τεχνικά είναι καλός, όλη την ώρα χαμογελάκια και μαλακίες, και γυρίσματα λες και παίζει fusion η παλιοαδερφάρα. Όπως και να χει από κάποιο σημείο και μετά που άρχισαν να παίζουν πιο βαριά-doom δεν τον έπαιρνε για πολλα-πολλά οπότε συγκρατήθηκε στα εκνευριστικά γυρίσματα και δεν γάμησε τα υπόλοιπα.
Highlight της βραδιάς: H τύπισα ακριβώς πίσω μου είχε κάνει ένα μονόφυλλο μαζί με άλλα δυο άτομα και είχε γίνει ΚΟΚΚΑΛΟ. Μιλάμε για φάση να παραπατάει όλη την ώρα και να ναι έτοιμη να πέσει κάτω και να χασκογελάει μόνη της.
μπιζαριος
08-02-2010, 13:32
Highlight της βραδιας φιλε ΚΟΜΤΕ η DRUMSICK που φωναξε: "ΡΕ ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ" και την ακουσα στην αλλη μερια του ΑΝ :pink:
08-02-2010, 13:36
Highlight της βραδιας φιλε ΚΟΜΤΕ η DRUMSICK που φωναξε: "ΡΕ ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ" και την ακουσα στην αλλη μερια του ΑΝ :pink:
Μα γιατί ρε παιδιά, αφού έτσι είμαστε εμείς το ελληνικό κοινό στα lives!!!
(καμία επίθεση σε Βαρβάρα, καλά είπε και στηρίζω και χαμογέλασα που ήμουν δίπλα της και παίζει να ήταν πολύ συνεπής σε αυτό που είπα πιο πάνω και μπράβο της που δεν είναι καραγκιοζάκι)
Agoraphobic_S.I.
08-02-2010, 13:42
Και αμένα τελικά γαμάτο λαηβ μου φάνηκε, παρόλο που είχα εντελώς διαφορετικές προσδοκίες. Ίσως όλο αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε να έφτιαξε αυτή την τόσο δήθεν καλτ ατμόσφαιρα που τόσο μου αρέσει! Πάντως, στα σοβαρά, το πρόβλημα χθες δεν ήταν ούτε καν ο Εμιλ αλλά ο Αλ που και στίχους ξέχασε και γαμημένα ανυπόμονος ήταν με τον ήχο. Μετά βέβαια τα γάμησε όλα, ακόμα νιώθω τη μπασαδούρα και το τρίξιμο των τζαμιών του ανκλαμπ. Πόρωση.
Το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η σύγχιση μεταξύ τον κομματιών, όταν έγινε medley το Bhima's Theme με τη μουσική του Thebes ή ο συνδυασμός του Flight of the Eagle με στίχους από το On the Mountain at Dawn στο τέλος.
Αυτή η καραμέλα με τους "μαλάκες που δεν το βουλώνουν" πρέπει να τελειώσει επιτέλους, μερικοί κάνετε σαν τις γριές που μας τη λένε στο σινεμά άμα γελάμε ξερω γω. Αν φίλε μου θες την απόλυτη ησυχία σου, πλήρωσε τους Ομ ή τον Λίχενς ή τον οποιονδήποτε να έρθει να κάνει λαηβ στο εξωτικό σαλόνι σου υπό του φωτός των καιριών και της μαστούρας του ναργιλέ. Εκεί όντως δε θα ακούγεται τίποτα.
Εγώ πάντως στον κύριο Λιχενς μια χαρά συγκεντρώθηκα στη μουσική του και ούτε καν με επιρρέασε η γύρω βαβούρα. Άσε που τα χειροκροτήματα στο τέλος έδειξαν ότι ο περισσότερος κόσμος όντως τον εκτίμησε.
Για Sun of Nothing το ξαναλέω, καλύτερη ελληνική μπάντα. Όταν βγει ο δίσκος θα κλάψουν μανούλες.
Κόμτε πού καθόσουν?
Πέτυχα και γω μια ξανθούλα πιτσιρίκα που δεν πατούσε πουθενά. :lol:
Βασικά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ο Λίχενς χτες. Άλλη μπάντα οι Ομ μαζί του. Στο Cremation Ghat τα'δα όλα.
Amnesiac.
08-02-2010, 13:44
Βικότνι σύνελθε.
Δεν είπαμε να ανέχεσαι τον άλλο που τραβάει μαλακία από πίσω σου και λερώνει το ωραίο μαλλάκι σου, υπάρχουν και όρια μπλα μπλα μπλα, αλλά έχετε φτάσει στο σημείο να χαλιέστε που ΜΙΛΑΝΕ κάποιοι σε συναυλία, για όνομα του Θεού δηλαδή, να μη πάμε σε λάιβ αν έχουμε κανα κρύωμα και βήχουμε γιατί χαλάμε το φίλινγκ. Δε γίνεται για εσάς η συναυλία, μπορεί να αισθάνεστε ταύτιση και να τραγουδάτε και να ανάβετε και αναπτύρες, αλλά είπαμε, ένα λάιβ είναι ένα μέρος που μαζεύεται κόσμος και ο κόσμος έχει πολλούς τρόπους να γουστάρει τη ΦΑΣΗ.
08-02-2010, 13:49
A & A, υπάρχουν μόνο τ' άκρα ε; Δεν μ'ενόχλησε ο φίλος πίσω που ζήτησε 2 φορές να του πασάρουν τον ΜΠΑΦΟ, δεν μ'ενόχλησαν τα γελάκια που ακούστηκαν από μια γκόμενα όταν ο δικος της της ψιθύρισε κάτι στο αυτί, όλα αυτά δεν μ'ενοχλούν, αλήθεια. Και δεν μου αρέσει να γίνομαι σπαστικός αλλά μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε όταν λέμε για κόσμο που πιάνει κουβέντα κανονική στα lives. Υπάρχουν παντού, υπήρχαν στους Om, στους Ulver, στους Crippled Black Phoenix και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να ενοχλούν.
Κατα τ'άλλα δεν θέλω να πλατειάσω άλλο, θα κλείσω λέγοντας σε Agoraphobic πως ο περισσότερος κόσμος δεν εκτίμησε και τίποτα ειλικρινά εδώ που τα λέμε (και δεν ήταν κι απαραίτητο!), αλλά ας μην ασχοληθούμε με αυτό και ο καθένας ας έχει την γνώμη του!
Agoraphobic_S.I.
08-02-2010, 13:52
Ωραία. Το επόμενο θέμα μας λοιπόν να είναι το πόσο σύντομα θα ξανάρθουν οι Om σε μαγαζί χωρίς fischerprice (γάμησε η ατάκα) μηχανήματα.
Ωραία. Το επόμενο θέμα μας λοιπόν να είναι το πόσο σύντομα θα ξανάρθουν οι Om σε μαγαζί χωρίς όλους εσάς κ αυτούς που "δεν τους άρεσε" ο εμίλ, θέλουν πίσω τον μούσια, ο εμίλ έπαιζε τζαζ, χαμογελούσε, έκλανε κ δεν ξέρω γω τι άλλες μούφες θα βρείτε να πείτε
φιξντ
Agoraphobic_S.I.
08-02-2010, 14:03
Δε διαφωνούμε.
Ο Εμιλ δε μου άρεσε γιατί σηκωνόταν κάθε πέντε λεπτα, λες και έπαιζε σπίτι του και όταν επέστρεφε ήταν σαν να δοκίμαζε πως ακούγονται τα κρας. Γαμώ τη μάνα σου ντραμς παίζεις και υποτίθεται πως γουτάρεις, σοβαρέψου λίγο. Κατα τ' άλλα τα γεμίσματα του δε με χάλασαν καθόλου, μόνο η βλακόφατσά του αλλά δε θα τον παντρευτούμε κιόλας.
Comte de Saint-Germain
08-02-2010, 14:16
Κόμτε πού καθόσουν?
Βασικά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ο Λίχενς χτες. Άλλη μπάντα οι Ομ μαζί του. Στο Cremation Ghat τα'δα όλα.
Μελαχρινή με γυαλιά ήταν αυτή που λέω εγώ. Καθόμουν ακριβώς μπροστά στον Amos, αυτός με την αφάνα.
μπιζαριος
08-02-2010, 14:18
Κόμτε πού καθόσουν?
Μελαχρινή με γυαλιά ήταν αυτή που λέω εγώ. Καθόμουν ακριβώς μπροστά στον Amos, αυτός με τα μακαρονια για μαλια.
fixxed.
επισης μελαχρινη με γυαλια? το φανισμεντ?
Ο Εμιλ δε μου άρεσε γιατί σηκωνόταν κάθε πέντε λεπτα, λες και έπαιζε σπίτι του και όταν επέστρεφε ήταν σαν να δοκίμαζε πως ακούγονται τα κρας.
Δηλαδή σηκωνόταν,έκανε βόλτες,έπιανε κουβέντα με τον μπάρμαν κ.ο.κ.;
Agoraphobic_S.I.
08-02-2010, 14:33
Ο Εμιλ δε μου άρεσε γιατί σηκωνόταν κάθε πέντε λεπτα, λες και έπαιζε σπίτι του και όταν επέστρεφε ήταν σαν να δοκίμαζε πως ακούγονται τα κρας.
Δηλαδή σηκωνόταν,έκανε βόλτες,έπιανε κουβέντα με τον μπάρμαν κ.ο.κ.;
Ναι και έπινε το καρουτόζουμο του! :headbang:
ναι ναι άφηνε τα τύμπανα κ σηκωνόταν
αν είναι δυνατών δλδ. ντράμερ κ να σηκώνεται όταν δεν παίζει
αίσχος
σε κάποια φάση τον είδα να κερνάει κάτι σφηνάκια στο μπαρ αλλά δεν πήγα γιατί άρχισε να κάνει γύρισμα απ'το μπαρ κ δεν ήθελα να το χάσω
LokiTricksterGod
08-02-2010, 14:39
ναι ναι άφηνε τα τύμπανα κ σηκωνόταν
αν είναι δυνατών δλδ. ντράμερ κ να σηκώνεται όταν δεν παίζει
αίσχος
σε κάποια φάση τον είδα να κερνάει κάτι σφηνάκια στο μπαρ αλλά δεν πήγα γιατί άρχισε να κάνει γύρισμα απ'το μπαρ κ δεν ήθελα να το χάσω
ε καλά μην γίνεσαι και συ φανμπόης τώρα, ο τύπος εκτός του ότι έπαιζε σα νευρόσπαστο (ντάξει να δεχτώ ότι αυτοί είναι οι ομ τώρα) και ήταν εκτός μέτρου στα περισσότερα γυρίσματα (που τα κανε και στην τύχη), δεν έδειχνε να χει μπεί και πολύ στην όλη ατμόσφαιρα. όταν η μπάντα μιλάει για υπέρβαση και λάζαρε ξύπνα και ιερό δέος ξερωγώ και ο άλλος κόβει βόλτες και σκουπίζεται όλη την ώρα δεν σου δίνει την εντύπωση ότι το νιώθει ιδιαίτερα. ιδίως όταν έχεις δει το χάκιους να παίζει δύωρο χωρίς να ρίχνει ούτε μια ματιά στο κοινό, μόνο να κοιτάζονται με τον άλλο και δώστου εκεί επανάληψη χωρίς αύριο. τι, έγιναν ξαφνικά οι ομ ροκ μπάντα;
παρακαλω καποιος να φιλοτιμηθει να πει 5-10 λογια για Lichens
LokiTricksterGod
08-02-2010, 14:46
έπαιξε γύρω στο εικοσάλεπτο, είχε φτιάξει μια μελωδική ανατολίζουσα λούπα και άρχισε να χτίζει drones από πάνω με την κιθάρα, και κάθε τόσο έριχνε ένα φαλτσέτο στο μικρόφωνο με άπειρο delay και γέμιζε το πράγμα, όσο προχωρούσε γινόταν όλο και πιο οξύς/πρίμος ο ήχος, η μελωδική λούπα θαβόταν σιγά σιγά, θόρυβος θόρυβος τελικά τα κλεισε όλα, άφησε ένα κανονικό φαλτσέτο στο κοινό όρθιος (χωρίς μικρόφωνο χωρίς τίποτα) και έφυγε.
επίσης η προσθήκη του να γεμίζει τα κιθαριστικά μέρη του god is good και να βαράει ντέφι νομίζω πώς είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στους ομ καιρό τώρα.
δεν το καταλαβαίνω
κ ναι είμαι φανμπόης.
έκραζα τους ομ όταν πήγε ο αμος στα τυμπανα κ βγάλανε το μπαρκάλ όσο δεν πάει
σε σημείο που να μην θέλω να ακούσω τον καινούργιο δίσκο. αλλά ΑΝ έχει ακούσει κάποιος το γκοντ ιζ γκουντ κ του άρεσε έχει δεχθεί (ή θα πρέπει να δεχθεί ότι οι ομ άλλξαν. ναι ναι ναι. αυτός είναι ο ντράμερ τώρα ότι κ να κάνει. αν έκανε τα ίδια ο χακιους από εποχής σλιπ δεν θα τον έκραζε κανένας. δεν τους συγκρίνω. δεν νοείται τέτοια σύγκριση. ο άνθρωπος έτσι παίζει τύμπανα. έτσι κινείται πάνω στη σκηνή. έτσι βιώνει αυτό που παίζει. κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον κατακρίνει γι'αυτό. ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιες μπάντες κ όχι τους μετσάλικα κσερωγω. εσένα σου βγαίνει να φοράς γυαλιά, εμένα μου βγαίνει να γελάω με τον τραγουδιάρη μας. του άλλου να κόβει βόλτες όταν δεν παίζει, άλλος να φτιάχνει τη βάση του μικροφώνου κάθε 2 δευτερόλεπτα(...)
ξέχασα που θέλω να καταλήξω.. καταλαβαίνετε πάντως
Comte de Saint-Germain
08-02-2010, 14:50
Ε, ο τύπος έκανε ολόκληρη ιεροτελεστία, στη οποία ήταν σα να χει πέσει σε νιρβάνα. Έφτιαξε μια βασική λούπα με την κιθάρα και στη συνέχεια έπαιζε με τη φωνή του. Γενικώς ένα πράγμα απόκοσμο τελείως, κράτησε περίπου 20 λεπτά, με μια υπέροχη drone/ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Σκέτη χασούρα. Ποστάρω ενδεικτικά μια φωτογραφία που έβγαλε μια φίλη μου.
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs265.ash1/19268_1310445718040_1137528687_30934016_2417722_n.jpg
Drumsick
08-02-2010, 14:51
επίσης η προσθήκη του να γεμίζει τα κιθαριστικά μέρη του god is good και να βαράει ντέφι νομίζω πώς είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στους ομ καιρό τώρα.
ιντίντ, μέτρησε πολύ η συμμετοχή του.
μόνο που παίξανε το μεντιτέτιον καλύτερα κ απ'το δίσκο μαζί με τον τύπο πρέπει να παίζει για πάντα μαζί τους
στο σόλο στο τέλος βούρκωσα. δεν υπήρξε
regularpaul
08-02-2010, 15:09
ενώ συμφωνώ σχεδόν σε όλα με Swollen και πέρασα φανταστικα χτες σε ενα γαμηστερό λάιβ
διαφωνώ στο θέμα συμπεριφορά Αιμίλιου
δεν ξέρω αν ήταν πολύ μεθυσμένος κλπ
αλλά το κούρασε πολύ, σκόνταφτε, μιλούσε σε άκυρες στιγμές στον Αλ
καλώς ή κακώς η μπάντα είχε και συνεχίζει να έχει μια ατμόσφαιρα γύρω από τη μουσική της
κι ενώ ο τύπος καλά κάνει και παίζει με το δικό του προσωπικό στυλ
θα πρεπε να έχει μια πιο διακριτική στάση στο σανίδι
λέω τώρα εγώ
επίσης ρε μαλάκες, ο βικότνι έχει 100% δίκιο
σε φάσεις που το μόνο που έπαιζε και έπρεπε να ακούγεται ήταν οι ψαλμωδίες του Αλ
εμένα στα αυτιά μου έφταναν κατά 50% αυτές και κατά 50%
ένα ακατάσχετο μπλα μπλα από το πίσω μπαρ και το μερτς
οι τύποι δεν ήταν εκεί για να δουν συναυλία και να πουν και καμια μαλακία, κάτι λογικό
αλλά ήταν εκεί για να πουν πολλές μαλακίες και να δουν και λίγο συναυλία, ήμαρτον
funishment
08-02-2010, 15:09
επισης μελαχρινη με γυαλια? το φανισμεντ?
Όχι.
Lethargica
08-02-2010, 15:18
Εμένα πάντως μ' άρεσε..
μπιζαριος
08-02-2010, 15:32
Εμένα πάντως μ' άρεσε..
ησουν εκει? γιατι δεν χαιρετας?
Lethargica
08-02-2010, 16:35
ησουν εκει? γιατι δεν χαιρετας?
Προτίμησα το κόκκινο από το κίτρινο φανάρι!!~!
μπιζαριος
08-02-2010, 16:38
wat
Lethargica
08-02-2010, 16:39
χαχαχαχαχαχα
μπιζαριος
08-02-2010, 16:43
i fail.
μπιζαριος
08-02-2010, 17:09
και μιας και ειχα και το καινουριο μου μωρo ειπα να το δοκιμασω πως γραφει σε συνθηκες συναυλιας.
http://i92.photobucket.com/albums/l1/bizarrius69/_BIZ5655copy.jpg
http://i92.photobucket.com/albums/l1/bizarrius69/_BIZ5697copy.jpg
http://i92.photobucket.com/albums/l1/bizarrius69/_BIZ5702copy.jpg
http://i92.photobucket.com/albums/l1/bizarrius69/_BIZ5716copy.jpg
antimusic
08-02-2010, 17:13
μουστάκι.
Ε, ο τύπος έκανε ολόκληρη ιεροτελεστία, στη οποία ήταν σα να χει πέσει σε νιρβάνα. Έφτιαξε μια βασική λούπα με την κιθάρα και στη συνέχεια έπαιζε με τη φωνή του. Γενικώς ένα πράγμα απόκοσμο τελείως, κράτησε περίπου 20 λεπτά, με μια υπέροχη drone/ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Σκέτη χασούρα. Ποστάρω ενδεικτικά μια φωτογραφία που έβγαλε μια φίλη μου.
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs265.ash1/19268_1310445718040_1137528687_30934016_2417722_n.jpg
Δεν καταλαβαίνω πως μπορούσατε να απολαύσετε αυτό το πράγμα υπό εκείνες τις συνθήκες, μαγκιά σας nevertheless.
dopefiend
08-02-2010, 17:51
μουστάκι.
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs056.snc3/14344_174607277414_73300682414_2954845_1309628_n.jpg
ο μεξικανος φίλος μας.
Neuroscar
08-02-2010, 18:03
Θα΄θελα απιστευτα πολυ ναμαι εκει, αλλα δε θα ξαναυπαρξει ποτε στιγμη σαν αυτη του roadburn 07.
16 δευτερολεπτα ανεπαναληπτης στυσης
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hygsFDDMp-g&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hygsFDDMp-g&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Queen of the Hi-Ace
08-02-2010, 18:06
Νομίζω πως απλά δεν ήξερε κανείς τους τι τους περίμενε στο Αν, γι αυτό έφεραν τον Lichens και γι αυτο δεν έφεραν τα μηχανήματα τους (ή δεν φρόντισαν για συγκεκριμένα μηχανήματα).
Ήταν εμπειρία γιατί ήταν οι ΟΜ και δεν τους είχα ξαναδεί, αλλά αν τους είχα ξαναδεί μαλλον θα τσαντιζόμουν με τις συνθήκες και την απόδοση.
Αυτά για τους SoN μου ακούγονται παράξενα, θεώρησα πως ήταν προετοιμασμένοι, αξιοπρεπέστατοι, ένα πολύ καλό άνοιγμα της συναυλίας. Περι ορέξεως βέβαια, ουδής λόγος.
Comte de Saint-Germain
08-02-2010, 18:16
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs056.snc3/14344_174607277414_73300682414_2954845_1309628_n.jpg
Ο τύπος με το μουστάκι είναι υπεργνωστότατη συναυλιόφατσα και ήταν για άλλη μια φορά δίπλα μου χθες.
regularpaul
08-02-2010, 18:16
ο μεξικανος φιλος μας ηταν στην ιδια γνωστη του θεση απο ο,τι προσεξα :D
το μουστακι που σταμπαρε ο αντιμιουζικ ειναι ο Πανουλης,
γνωστος μπλακμεταλλας και οβερωλλ αβανγκαρ φιλος
nothingman
08-02-2010, 18:20
χαχ, και λίγο πιο μπροστά του ο καλύτερος_υπάλληλος_μετρόπολις_έβερ/σαϊκογκρανμάμα
αλλά ας μην αλλάζουμε συζήτηση, πείτε πόσο χάλια ήταν να χαρώ :ρ
Ο τύπος με το μουστάκι είναι υπεργνωστότατη συναυλιόφατσα και ήταν για άλλη μια φορά δίπλα μου χθες.
γράφει και στο φόρουμ ε.
Comte de Saint-Germain
08-02-2010, 18:28
γράφει και στο φόρουμ ε.
Στείλε πμ. :P
Ξεκιναω απο τον κοσμο.
Θυμαστε εκεινα τα χρονια που λεγαμε πω ρε μαλακα το ελληνικο κοινο γαμαει κωλους? Οι αλλοι εξω ειναι ολοι πουσταρες, παναγιες, πανε στο λαιβ σαν να πηγαινουν θεατρο κλπ? Καυλωναμε με την παρτυ μας καναμε μεταλ ολοι μαζι αγκαλια και μοσπιτ και απ ολα αυτα. Εμεις οι ιδιοι εστω και σε ενα λαιβ που παμε ξεροντας ακριβως τι θα δουμε και οτι αυτο θελει αφοσιωση, συγκεντρωση και ησυχια δεν μπορουμε να απαιτουμε να το καταννοησουν και οι υπολοιποι μεσα στο λαιβ. Εχουμε ολοι πληρωσει εισιτηριο κλπκλπ. Μακαρι να μπορουσαμε να πηγαιναμε μονο αυτοι που θελουμε. Καλως η κακως η "σκηνη" εχει ανεβει πολυ στην ελλαδα. Απο την μια ναι πας ομ και ερχονται και 200 που πανε για να δουν λιγο λαιβ , να κανουν κουβεντουλα και για να λενε οτι πηγαν, απο την αλλη ομως αν δεν πανε αυτοι οι 200 και κατσουν σπιτι τους, παλι μειντεν και σκορπιονς θα βλεπουμε. Με χαλασε που οταν εψελνε ο αλ ακουγα χιλιες δυο παπαριες γυρω μου, συγκινηθηκα με ντραμσικ που την καταλαβα χωρις να ξερω καν που ειναι, αλλα προσπαθουσα να συγκεντρωθω σε αυτο που θελω και να μην ακουω γυρω γυρω. Ειναι δυσκολο και σιγουρα δεν το κατεφερα απολυτως.
Μεγαλο παραγοντα στην φασαρια επαιξε και οτι εξαρχης το λαιβ ηταν χαμηλα σε ενταση. Δεν γινεται σε ενα λαιβ να παιζουν και εσυ να μπορεις να τα πεις στον κολλητο σου λες και εισαι σε καφετερια. Σε ενα λαιβ αν θες να πεις στον κολλητο σου κατι πρεπει να του φωναξει στο αυτι. Ετσι κουραζεσαι εσυ που φωναζεις και αυτος που του ποναει το αυτι του και δεν μιλαει κανεις απο τους δυο. Σε μια μπαντα που ειναι μονο μπασο τυμπανα δεν γινεται να ειναι τοσο χαμηλα το μπασο γιατι μετα ακους μονο τυμπανα. Δεν υπαρχουν τα ριφφ της κιθαρας να γεμισουν ουτε τιποτα.Ολοι νομιζω νιωσαμε το ποραγματικο ομ μπασο οταν τα πηρε και εβαλε τερμα τους ενισχυτες.
Ο κυριος Αλ λοιπον, δεν ειναι μαλακας, ουτε την εχει δει, ουτε τιποτα. Αποτελει μια απο τις μεγαλυτερες ιδιοφυιες της μουσικης που ακουμε. Εχει επηρρεασει κοσμο και κοσμακι και δεν την εχει δει καθολου. Οσοι πιστευουν οτι ειχε νευρακια, ξεχασε τα λογια δεν ειχε ορεξη δεν ξερω γω τι, σκεφτειτε δυο πραγματακια. Εισαι πανω στην σκηνη και εχεις ενα ντραμσετ στα δυο μετρα μακρια σου. Θελεις να ψαλλεις. Αυτο δεν γινεται φωναχτα ομως. Θες να ακους και την φωνη σου λοιπον ενω παιζεις ταυτοχρονα μπασο. Πολλοι μουσικοι που τραγουδανε ταυτοχρονα, ξερουμε πως αφηνουν λιγο το οργανο τους, παιζουν κατι πιο απλο δεν ξερω γω τι. Ο κυριος Αλ δεν μπορει να το κανει αυτο μιας και ειναι το μοναδικο εγχορδο στο συγκροτημα. Οποτε θελει οταν παιζει και τραγουδαει να ειναι σιγουρος οτι δεν θα κανει λαθος. Οποιος προσεξε χθες ο Αλ δεν εχασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΟΤΑ στο μπασο του. Ουτε μια. Σχετικα περι ρεντνεκ δεν ξερω γω τι. Πειτε μου εναν μουσικο που εχει παιξει το λαιβ του. Εχει τσαντιστει γιατι δεν καθεται ο ηχος. Του καιγεται ο ενισχυτης στον ανκορ και αντι να παει να πιει την μπυριτσα του, να ξεκουραστει στο ξενοδοχειο του(τα λεφτα του θα τα παρει), ζηταει κατσαβιδι για να αλλαξει ασφαλεια στον ενισχυτη του? Και περιμενει να του φερουν κεφαλι για να παιξει στον κοσμο που εχει ερθει για παρτυ του αλλο ενα γαμημενο τεταρτο. Τον κυριο Αλ εγω προσωπικα οταν τον ειδα με τους Σλιπ τον αγαπησα. Μετα και το χτεσινο τον βαζω παρα μα παρα πολυ ψηλα. Μεσα σε μια βδομαδα ειδα δυο απο τα μελη των Σραινμπιλντερ και τους αλλους δυο τους εχασα απο μαλακια μου, αλλα κατι εχω ακουσει γι αυτους. Ετσι λοιπον καταλαβαινω πως οι Σραινμπιλντερ ηρθαν κοντα οχι μονο μουσικα αλλα και απο οτι τα ατομα αυτα γουσταρουν αυτο που κανουν και δεν εχουν κουραστει,βαρεθει καθολου και οτι δεν το κανουν για τα φραγκα.
Περι Αμος. Οτι ειπε ο Παυλος.
stam and the witches
08-02-2010, 18:46
Swollen λατρεία, εγώ επικέντρωσα στο τεχνικό αυτό καθεαυτό του Flight of the Eagle, που ήταν απολύτως ό,τι να ναι - wtf, μη με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους :(
BibleBlackBird
08-02-2010, 19:10
πολυ φασαρια για τον Αμος. Εμενα προσωπικα μαρεσει σαν ντραμερ, και γιαννη (Λοκι) δεν νομιζω να βγηκε τοσο εκτος οσο λες. Τωρα προφανως και το pilgrimage και το confrence of the birds θα το επαιζε καλυτερα και μεθυσμενος ο hakius αλλα δεν νομιζω να τον διαλεξε τυχαια τον Αμος ο Σισνερος. ΤΟ GOD IS GOOD ειναι ΣΙΝΤΑΡΑ. Περι της συμπεριφορας των δυο τωρα δεν θελω να πω πολλα, εγω καθομουν οπως ειναι η σκηνη αριστερα στη γωνια και οταν ανεβαινε ο σισνερος μου κανει ενα 'MOVE, OUT OF MY WAY'. ακομα τον αγαπαω. :touched:
Swollen λατρεία, εγώ επικέντρωσα στο τεχνικό αυτό καθεαυτό του Flight of the Eagle, που ήταν απολύτως ό,τι να ναι - wtf, μη με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους :(
ούτε καν ρε συ
το κουπλέ κλπ πάνω στην κουβέντα ήτανε
μέχρι να καεί το κεφάλι πάντως, κ σε όλο το σετ, εγώ δεν ένιωσα λάθη, άχρονα γυρίσματα κ όλα αυτά
και ναι ήμουνα κόκκαλο αλλά αν το εχανε κάποιος θα έπαιρνα χαμπάρι.
σε παρα πολλά σημεία πρόσεχα αμος κ δεν το έχανε πουθενά. ναι ήταν ότι να'ναι το παίξιμό του αλλά όχι κ άχρονο. μπορεί να ακουγόταν άχρονο. έχει διαφορά
Drumsick
08-02-2010, 20:47
Ισχύει πως βάραγε παραπάνω χτυπήματα σε πολλά γυρίσματα.
stam and the witches
08-02-2010, 21:00
Swollen δεν εννοώ ότι μέτραγε λάθος. Εννοώ ότι μπορεί να πήγαινε δίμποτο πχ το Flight of the Eagle μέχρι κι εκεί που μπαίνουνε τα λόγια, και να κοβε το δίμποτο ακριβώς όταν έμπαινε στους στίχους ο Cisneros, ενώ το μέτρο ξεκίναγε κανα 2 τέταρτα πιο πριν. Ακούγεται τελείως τεχνοκρατικό αλλά δεν είναι, γαμούσε το feeling, δε μπορώ να το περιγράψω περισσότερο γραπτώς.
Από κει και πέρα εγώ εστίασα σε αυτό μόνο, τα υπόλοιπα περί κόσμου κλπ τα παν άλλοι.
τώρα κατάλαβα τι λες
οκ μαζί σου
πες μου πόσο γούσταρες τώρα τα καινούργια όμως :mrgreen:
για οσους γουσταραν Lichens...
και για οσους νομιζουν οτι στο ελλαντα ειμαστε υπαναπτυκτα τετραποδα τοτε απολαυστε εδω γκαυλα live και χαλια κοινο στο αμερικα
Lichens & Michael Zerang - 2007 - Live at the Empty Bottle 9-15-07
http://img.photobucket.com/albums/v333/rvdh0/lich2.jpg
οπου Zerang αμερικανοσυριος κρουστος
απολαυσις
http://redzer0.blogspot.com/2007/09/lichens-michael-zerang-live-at-empty.html
(δεν ειναι επισημη κυκλοφορια μην το σβησετε)
stam and the witches
08-02-2010, 21:18
πες μου πόσο γούσταρες τώρα τα καινούργια όμως :mrgreen:
Στο meditation is the practice of death νόμιζα ότι ήμουνα κάπου δω:
http://fathers.pblogs.gr/files/f/226119-032394c.jpg
Agoraphobic_S.I.
08-02-2010, 21:29
Γενικά τα καινούρια τα απέδωσαν απίστευτα. Ένα σκαλί πάνω κι από το δίσκο ακόμα.
Egw goustara trela. malakia pou kopsan to at giza alla den akouge tipota o cisneros. H 3exase ta logia lol. O Amos htan kokalo. Den mou fanhke na kanei tosa la8h pou lene oi lombardoi tou forum pantws. To Cremation Ghat e3airetikh ektelesh.
Vicotnic esu pou akouses om?
Auti eixes sthsei kai akouges ti elegan oloi oi alloi
Σγουόλεν ξέχασε τους στίχους, υπάρχει μία συγκεκριμένη ροή, και την έχασε, και το ξέρω επειδή τους ξέρω και τραγουδούσα μαζί του και δεν με ακολούθησε σε κάποια φάση και μετά σωστά.
ti na leme twra...
mrmaiden
08-02-2010, 23:03
Ωραίο live αν και περίμενα πολύ περισσότερα. Τέλος πάντων, θα δούμε τον Al όπως πρέπει με τους Shrinebuilder σε λίγο καιρό:grin:
Lethargica
09-02-2010, 00:04
!!!!!!!!!!!!! δεν είπες τίποτα? :(
johnk_dark
09-02-2010, 13:07
γράφει και στο φόρουμ ε.
Τελικά όσο και να θέλω να κρυφτώ αυτό το forum δεν με αφήνει... χεχε! :D
Διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση των Om και οφείλω να ομολογήσω ότι μου φαίνεται περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί παραξενεύτηκαν πολλοί με την σκηνική παρουσία και το παίξιμο του Amos - νομίζω ότι το στύλ του ήταν (και είναι) γνωστό στους περισσότερους. Έχω μία παλιά εμφάνιση των Grails σε DVD και ο τύπος παίζει με τον ίδιο ακρβώς τρόπο. Τώρα θα μου πείτε, οι Om δεν είναι οι Grails. Σωστό. Αλλά για να τον πάρει ο Cisneros προφανώς κάτι θα ξέρει (ή κάτι θα θέλει να πεί). Όπως και να έχει, αυτοί είναι οι Om τώρα και για εμένα αυτό που παρουσίασαν την Κυριακή ήταν εξαιρετικό.
Όσο για τα ευτράπελα που συνέβησαν, εγώ βρίσκω την αντίδραση του Cisneros άκρως δικαιολογημένη. Οι συνθήκες στο ΑΝ είναι τριτοκοσμικές, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Έχετε προσέξει μήπως σε τί χώρους παίζουν οι Om στο εξωτερικό? Και δεν μιλάω για τα φεστιβάλ, έτσι? Ο Cisneros ήταν στραβωμένος από την αρχή κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι υπήρξαν προβλήματα και κατά την διάρκεια του soundcheck. Όπως και να έχει, είναι κρίμα να έρχεται μία τέτοια μπάντα στα μέρη μας και να χαντακώνεται από μαλακίες και χωρίς λόγο.
Τον Lichens πραγματικά δεν πρόλαβα να τον ευχαριστηθώ, ήθελα πολύ περισσότερο. Μου θύμησε εποχές που η Cold Meat Industry έβγαζε ακόμη αριστουργήματα. Άψογος.
Και για να κάνουμε και καμιά (ξεδιάντροπη) διαφήμιση, θα δώ κανέναν από εσάς στους Rise and Fall???
Germain, αν θές επικοινώνησε. ;-)
Οι συνθήκες στο ΑΝ είναι τριτοκοσμικές, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Έχετε προσέξει μήπως σε τί χώρους παίζουν οι Om στο εξωτερικό? Και δεν μιλάω για τα φεστιβάλ, έτσι? Ο Cisneros ήταν στραβωμένος από την αρχή κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι υπήρξαν προβλήματα και κατά την διάρκεια του soundcheck. Όπως και να έχει, είναι κρίμα να έρχεται μία τέτοια μπάντα στα μέρη μας και να χαντακώνεται από μαλακίες και χωρίς λόγο.
θυμάστε φαντάζομαι ότι η αλτεργκράουντ ήταν να τους φέρει στο ροντέο το 2008 ε? Εκεί θα'χε το μεγάλο γέλιο! :lol:
όχι γιατί θα ήταν με χακιους φσηλέ κ δεν θα κράζαμε
johnk_dark
09-02-2010, 13:39
θυμάστε φαντάζομαι ότι η αλτεργκράουντ ήταν να τους φέρει στο ροντέο το 2008 ε? Εκεί θα'χε το μεγάλο γέλιο! :lol:
Το σκέφτομαι και μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα... :rsad:
LokiTricksterGod
09-02-2010, 17:40
να γιατί δε θα κράζαμε.
wSLsCBU6DZY
αυτό λέω κ εγώ
αλλά μετά εγώ είμαι ο φανμπόης
:duel:
LokiTricksterGod
09-02-2010, 17:59
αυτό λέω κ εγώ
αλλά μετά εγώ είμαι ο φανμπόης
:duel:
μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είμαστε και οι δύο φανμπόηδες με διαφορετικό τρόπο και έλα ν'αγαπηθούμε ντάρλιν'.
(αυτό με τα γυαλιά ήταν χτύπημα κάτω απ'τη μέση :pink:)
χαχαχαχαχαχα
έλα τώρα κατάλαβες πως το'πα
αγαπιόμεθα όπως κ να'χει. κανείς ομ δεν θα μας χωρίσει:teddy:
cybernaut
19-02-2010, 16:07
θα προσπερασω λιγο γρηγορα ολο το θεμα με Αμος, κ μενα δεν μου λεει πολλα σε σχεση με τον μουσια αλλα καλα παιζει το ατομο (!) τουλαχιστον τους προλαβα με κεινο το πρωτο λαιν απ κ δεν μου χει μεινει αποθημενο, αβε σε ολα τα παιδακια που μασταν μαζι εκει μεσα.
τωρα, με ολο τον σεβασμο στην βενερέιτ καντε κατι με τα εισητηρια ρε σεις, δηλαδη οκ δεν ειναι πως σας ηρθε απο το πουθενα, για τον ιδιο λογο δεν απολαυσα ISIS (κ μαλιστα σε ενα χωρο που κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν παιξει λογω μεγεθους) οκ η γκομενα να παραπονιεται γιατι δεν της εχει στειλει μηνυμα ο αλλος κλπ κ αυτα που λεγατε για το πως την βρισκει ο καθενας, ομως πρεπει να χεις την επιλογη να την κανεις απο διπλα της. οχι να εισαι στιβαγμενος κ να την/τον ακους αναγκαστικα μες στο αυτι σου.
κατα τ αλλα ωραια ηταν, στην φαση που ημουνα μονο για ΟΜ θα πηγαινα σε λαιβ, parte k mia mastourofwto
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs278.ash1/20572_1329853562838_1125957991_31005412_628719_n.jpg
stam and the witches
19-02-2010, 16:12
http://sixcharacters.files.wordpress.com/2009/01/tn2_john_corbett_3-1.jpg
regularpaul
19-02-2010, 16:14
πιο ενθουσιασμένος φαίνεται ο Τσισνέρος παρά εσύ :rofl:
Lethargica
19-02-2010, 16:24
Πλάκα κάνεις? Περίμενα να είναι κινούμενη ορ σάμθιν η πικ και να τον δω να πηγαίνει πέρα-δώθε/κυκλικά κτλ..!
Queen of the Hi-Ace
19-02-2010, 19:26
Αυτός έχει σοβαρό αυχαινικό, ή προσπαθεί με κόπο, θυσίες και προγραμματάκι να αποκτήσει.
edit: αναφέρομαι στο "αυχενικό", για τους κοινούς θνητούς
cybernaut
19-02-2010, 20:19
Πλάκα κάνεις? Περίμενα να είναι κινούμενη ορ σάμθιν η πικ και να τον δω να πηγαίνει πέρα-δώθε/κυκλικά κτλ..!
molis tou xa dwsei ena wraio myrwdato k poly xarhke, greek hospitality k ta synafh
stam ti? oti moiazoume ? E OXI !
theninja
04-03-2010, 12:29
http://www.myvibes.gr/index.php/live-reviews/42-live/1153-om-lichens-sun-of-nothing-an-club-070210
http://www.myvibes.gr/index.php/alternative/1152-om-live-conference