View Full Version : Fallout: New Vegas
antimusic
04-02-2010, 19:12
jCmh5cDvHjU
Fallout: New Vegas is a role-playing video game in the Fallout series, in development by Obsidian Entertainment
αμόκ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_New_Vegas
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas
Kelldorain
04-02-2010, 19:35
Και μέσα στο 2010 ε :touched: Ήταν καιρός για την Obsidian να, ελπίζω να μην βγει κάτι-σαν-sequel του 3.
Στo fallout.wikia.com λέει για λεπτομέρειες στο official xbox mag του Φλεβάρη, έχει βγει τίποτα;
Marillion
04-02-2010, 19:38
νοουπ, ισχύει πάντως, έτσι λέει.
στην ιδια φάση θα κινείται, οι παλιούρες μην ελπίζετε για συνταρακτικές αλλαγές.
8elw tora.Kata ta xristougena logika e.
SpiritCrusher
05-02-2010, 02:55
στην ιδια φάση θα κινείται, οι παλιούρες μην ελπίζετε για συνταρακτικές αλλαγές.
Obsidian = Chris Avellone ( :pink: ), παλιά Black Isle και Fallout 1-2 members μπζηλέ.
Marillion
05-02-2010, 03:23
ε ναι ρε αλλάζει η τημ, αλλά το γκεημπλευ θα ειναι αυτό το fps/rpg hybrid.
αν μιλάς σεναριακά να το φάω αλλά σαν παιχνίδι σιγά μην το αφήσει η bethesda (publisher εδω) να γίνει κάτι άλλο.
asimoulis
07-02-2010, 14:35
ρε για πείτε λίγο γιατί είμαι άσχετος γιατι το 3 δεν είναι τόσο "fallout" όσο τα 2 πρώτα (τα έχω παίξει πολύ λίγο στην αρχή και έχανα). το τρία το προχώρησα αρκετά. δεν είναι τόσο mad max φάση το 3?
κάτα τα άλλα η obsidian από ότι βλέπω δεν κάνει "καινούρια" παιχνίδια κάνει τα sequel της bioware με έτοιμη μηχανή για να μην σπάνε τα αρχίδια τους οι άλλοι. και τους επιβλέπουν κιόλα.
SpiritCrusher
07-02-2010, 15:56
Είναι τόσο καιρό μαζί που αμφιβάλλω αν τους "επιβλέπουν". Αν μη τι άλλο ταλέντο Obsidian > ταλέντο Bioware. Απλά οι 2οι γλυτώσανε την χρεωκοπία της Interplay πριν από 10 χρόνια και δεν χρειάστηκε να διαλυθούν.
SpiritCrusher
08-02-2010, 23:45
http://www.eurogamer.net/articles/first-fallout-new-vegas-details-spill
Hardcore mode. Το Fallout όπως πρέπει τσουτσέκια.
SpiritCrusher
17-02-2010, 18:07
Όπως γνωρίζουμε Obsidian = Black Isle = Planescape: Torment / Fallout 1&2 (αν και ο δημιουργός τους δεν είναι στην Obsidian)
+
You also begin outside the Vault. As previously revealed, you're a courier who is robbed and left for dead before being nursed back to health. "Part of the story is finding out what you had and what they took."
+
Bethesda Softworks' Pete Hines has described Fallout: New Vegas as "a massive game world that will take you hundreds of hours to explore every nook and cranny".
=
O κώλος σας θα γίνει ηφαίστειο σπέρματος, τσουτσέκια.
οκ. :maikl:
First Look at Fallout: New Vegas (http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/previews/7505-First-Look-at-Fallout-New-Vegas)
Kelldorain
12-05-2010, 12:56
Collector's
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/0/8/8/2/3/3/ss_preview_falloutnv.jpg.jpg
http://www.eurogamer.net/articles/fallout-nv-collectors-edition-revealed
οι τυποι ξερουν να βγαζουν συλλεκτικες.
SpiritCrusher
12-05-2010, 19:42
Ε εδώ ο Μαρούλιος στάνταρ θα χάσει χρήματα.
Marillion
25-05-2010, 16:58
χαχαχα 3/3 ρε μλκς. είδα την συλλεκτική στο νετ και ερχόμουν να ποστάρω πως η bethesda το κατέχει και πως θα τα σκάσω σαν πούστης. :touched:
(Btw ανοίγω ένα σχετικό θρέντ τώρα)
trololololololololololo
25-05-2010, 17:02
http://www.youtube.com/watch?v=Fld4EaMMCL0
Hardcore mode. Το Fallout όπως πρέπει τσουτσέκια.
SpiritCrusher
19-10-2010, 22:10
Skidrow.
Μακάρι να κάνουν κατάληψη Πέμπτη ως Δευτέρα στη σχολή, να κάτσω να λιώσω. Στο Fallout 3 είχα κάτσει να εξερευνήσω κάθε σπιθαμή του χάρτη.
Phantom Duck
19-10-2010, 22:59
για pm με κανά λινκ με οδηγίες αγοράς.
To vala ligo na to dw.Epexa kamia ora to training, kai fenete poli kalo. Unistall kai agora sto 360 vevea, to pc einai 5etias.Parola auta, se 1024, high xoris aa pezei psilo ok.Troei kati kolimata to framerate xoris logo alla ntax.Me auta pou diavaza gia tis apaitiseis tou perimena na dw mono to intro movie. Eurogamer o tipos leei giro stis 50ores gia ta 2/3 twn apostolwn.Pistevw 8a varesei 100oro pali :P
Marillion
20-10-2010, 13:26
όποιος το δει οπουδήποτε (σε μαγαζά εννοειται) πριν την παρασκευή ας ενημερώσει. αι γουιλ χαντ ιτ νταουν εντ φακ ιτ.
SpiritCrusher
20-10-2010, 23:31
http://www.gameblurb.net/more/versus/versus-fallout-new-vegas-screenshot-comparison/
Καλή φάση αυτό που κάνεις drag και βλέπεις την καθε εικόνα. PS3 έχει καλύτερα textures, Χ360 έχει shadows και AA (πχ 3η εικόνα τα ξύλα στα παράθυρα).
Προτιμούμε στο PC με full AA και ΑF, lol@consoles.
rat_poison
21-10-2010, 00:07
Καλά προτιμάμε PC γενικότερα, αλλά είναι αυτό το γαμημένο το wii που σε βάζει να σκέφτεσαι... ίσως γιατί είναι το ΜΟΝΟ που δεν κάνει ακόμα το PC. Βέβαια, μπορείς να κάνεις το wiimote σου να δουλέψει στον υπολογιστή σου οπότε, αν υπήρχαν developpers...
Marillion
21-10-2010, 15:59
νατος παλι ο άλλος. γελάει με τεχνολογίες πενταετίας και τις συγκρίνει με τα σαφώς πιο ευέλικτα πισι. τι εισαι συ ρε μλκ σε κάθε τοπικ θα σε κυνηγάω;;; :-q
γίνεται λόγος για ΧΟΝΤΡΑ μπαγκς ο άλλος λέει πως ξεκίνησαν με το που άρχισε:
http://kotaku.com/5668552/fallout-new-vegas-has-bug-issues?skyline=true&s=i
εντωμεταξύ τι είναι αυτοί οι σιχαμένοι φανμπόηδες που ψήφισαν το πσ3 βέρζιον; πάνε καλά ρε μλκ; με τον κώλο βλέπουν;
SpiritCrusher
21-10-2010, 16:15
Τους ενδιαφέρει το όλο texture θέμα επειδή κάνει μπαμ. Επίσης είναι κονσολακηδες και αρα = ηλίθιοι (πχ δες την 1η πρόταση στο ποστ σου :P ), εδώ ο άλλος έλεγε ότι το όνειρο του για γραφικά είναι τώρα που bethesda - id ανήκουν στη zenimax, να κάνει η Bethesda νέο Fallout/Elder Scrolls με id 5 Tech Engine και να τρέχει σε 720p με 4xAA και full shadows. Και συμφωνούσαν όλοι από κάτω.
Εδώ ο άλλος ο θεός έλεγε για το πως όλα τα ports του X360 είναι λίγο πιο σκοτεινά και άρα μάλλον είναι αδυναμία του X360 απέναντι στο PS3.
Παίρνουν μια κονσόλα για να μπορούν να παίξουν οι άνθρωποι, δεν πρόκειται να κάτσουν να μάθουν τιποτα τεχνικά κτλ. μιας και η κονσόλα προσφέρει αυτό ακριβώς: ετοιμο "φαγητό".
Τα bugs υπήρχαν και στο 3. Ακριβώς ίδιες πίπες και είναι πρόβλημα του gamebryo που οκ ήταν πανέμορφο engine επί εποχής oblivion (εμενα μου αρεσει ακομα πάντως) αλλά παραμένει ένα bugfest.
SpiritCrusher
21-10-2010, 17:59
Fallout New Vegas Update 1
This update fixes quest and scripting issues
Chillin Villain
21-10-2010, 18:28
Καλά προτιμάμε PC γενικότερα, αλλά είναι αυτό το γαμημένο το wii που σε βάζει να σκέφτεσαι... ίσως γιατί είναι το ΜΟΝΟ που δεν κάνει ακόμα το PC. Βέβαια, μπορείς να κάνεις το wiimote σου να δουλέψει στον υπολογιστή σου οπότε, αν υπήρχαν developpers...
Μπα,δεν αξίζει δυστυχώς το wii,αναμένουμε κάνα σοβαρό τίτλο για move,μπας και γίνει buyable,γιατί ατ δε μομεντ δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις.
Αλλά όταν με το καλό,minds will be blown.
και ναι,pc>all
Marillion
21-10-2010, 19:49
Τους ενδιαφέρει το όλο texture θέμα επειδή κάνει μπαμ. Επίσης είναι κονσολακηδες και αρα = ηλίθιοι (πχ δες την 1η πρόταση στο ποστ σου :P ), εδώ ο άλλος έλεγε ότι το όνειρο του για γραφικά είναι τώρα που bethesda - id ανήκουν στη zenimax, να κάνει η Bethesda νέο Fallout/Elder Scrolls με id 5 Tech Engine και να τρέχει σε 720p με 4xAA και full shadows. Και συμφωνούσαν όλοι από κάτω.
Εδώ ο άλλος ο θεός έλεγε για το πως όλα τα ports του X360 είναι λίγο πιο σκοτεινά και άρα μάλλον είναι αδυναμία του X360 απέναντι στο PS3.
Παίρνουν μια κονσόλα για να μπορούν να παίξουν οι άνθρωποι, δεν πρόκειται να κάτσουν να μάθουν τιποτα τεχνικά κτλ. μιας και η κονσόλα προσφέρει αυτό ακριβώς: ετοιμο "φαγητό".
Τα bugs υπήρχαν και στο 3. Ακριβώς ίδιες πίπες και είναι πρόβλημα του gamebryo που οκ ήταν πανέμορφο engine επί εποχής oblivion (εμενα μου αρεσει ακομα πάντως) αλλά παραμένει ένα bugfest.
εντάξει το παρερμήνευσα. ναι είναι προφανές πως το να γκρινιάζεις για τέτοια πράγματα καταντά γελοίο. ίσως η γκρίνια να βασίζεται στις διαφορές εξμποξ-πσ3 όπου εκεί όντως γίνεται το σώσε ενώ δεν θα έπρεπε. δλδ βγαίνει ενσλεηβντ και έχει φρεημ ρεητ ισσιους (ελληνικά ρε γμτ) στο πσ3 και πάει μια χαρά στο εξμποξ και το καστλεβάνια το αντίθετο. εντάξει είναι θέμα εντινζς κτλ αλλά είναι προφανές πως έχει να κάνει με optimisation σε αυτούς τους τίτλους όπου συνήθως το ένα είναι το πορτ του άλλου (πιο συνηθες φαινομενο στο πσ3 φυσικά). καλά παντως, κάτσει να βγει το κραισις να δεις τι θα γίνει!!!
SpiritCrusher
21-10-2010, 23:18
Τι θα γίνει; Ίδιο με το 1ο στο πισί είναι, λολ!
Fallout.New.Vegas.Update.1.Hotfix-SKIDROW, ftiaxnei to exe leei.
Gia peite to exei arxisei kaneis?Ti ginete apo bugs? Diavaza gamespot gia game saves corruption bugs klp , kai me tromazei ligo auto.To fo3 einai apo ta elaxista games pou xw rixei 100+ ores. Den exw provlima na kolisei mia sto toso, alla na xa8ei save 8a mou r8ei kapos. Gia xbox panta e.An kai sto pc apo oti diavazw ta idia einai apo 8ema bugs, kai 8elei idietero psaximo oson afora to pos trexei genika apo grafika, kati gia sigekrimeno dll tou dx9 pire to mati mou kai trexa gireve.
Το άρχισα και ως τώρα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό. Ευτυχώς συνάντησα ελάχιστα bugs (PC version), τουλάχιστον κανένα που να είναι πολύ σοβαρό.
The Good Son
22-10-2010, 12:27
Γεια σας, δεν έχω παίξει fallout ποτέ και μου έχουν πει ότι το 3 γαμάει, επειδή ψάχνω torrents και χάνομαι γιατί ποικίλλουν τα μεγέθη, μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm ένα torrent της προκοπής; Φχαριστώ.
Fallout New Vegas Update 2 SKIDROW
Preferences, quicksaves, and autosaves should behave normally. Cloud support currently disabled.
Kala paei. Lol.
An to parei kaneis gia 360 mexri ti deutera as pei an kanei ki ekei patching.
Apo kei pou lega na to parw leei sold out, ki apo deutera pali. Fiasko.
SpiritCrusher
22-10-2010, 21:25
E καλά είναι..για να βγουν αυτά στο 3 περίμενες μήνα+
Δεν το έχω αρχίσει επιτηδες μιας και είπα να περιμένω καμια βδομαδα για τα patches. Και αυτό επειδή στο 3 είχε πέσει μεγάλη πίκρα μιας και σε κλειστούς χώρους μπορούσε ανα πασα στιγμή να σου κρασάρει και να θέλει cntrlaltdel. To χειρότερο ήταν πως συνεβαινε κάθε φορά αλλά εντελώς τυχαία...άλλες φορές μετα από 3 ώρες αλλες φορές συνέβαινε 5 φορές μέσα σε 5 λεπτά. Πιθανότατα ήταν τα saves corrupt και για να πιάσουν τα patchfixes ήθελε new game.
Λοιπόν, έχω φτάσει level 9 και οι εντυπώσεις μου ως τώρα:
1. Κλασσικά όπως το Fallout 3 οι σφαίρες μπορεί να χτυπούν γωνίες που κανονικά δεν βρίσκονται στην ευθεία. Ειδικά όταν π.χ. κοιτάς έναν εχθρό που βρίσκεται χαμηλότερα από σενα. Επίσης, στο VATS συνεχίζει να βαρά το χάος αν ο εχθρός είναι ακριβώς στα μούτρα σου.
2. Άρχισα να εξερευνώ όλο το χάρτη και, σε αντίθεση με το Fallout 3, έχει περιοχές που αναγκαστικά πρέπει να περιμένω να ανέβω level μέχρι να μπορώ πράγματι να έχω ελπίδα να τις εξερευνήσω.
3. Όπως και στο Fallout 3, μπορείς να είσαι πλούσιος από το level 2, χωρίς να είσαι καν κλέφτης για να χάνεις karma.
4. Τα quests είναι πολύ καλά και προβλέπεται να έχει σεναριάρα. Αλλά τουλάχιστον ως τώρα δε συνάντησα τίποτε που να έχει το εντελώς διεστραμμένο μακάβριο χιούμορ/ειρωνία που είχαν κάποια quests και στο Oblivion και στο F3.
Καλη φαση γενικα.Απο οτι διαβασα βγηκε ηδη τουλαχιστον το ενα patch στο 360. Αυτο για το χιουμορ ελπιζω να στρωσει αργοτερα γιατι αξιζε στο 3. Για τον χαρτη θα ψηθω για explorer perk για να ρθει ο ταμπλας νωρις και να οργανωθει η εξερευνηση. Btw το wild west mode ή καπως ετσι τι ακριβως κανει Deggial ? Eχεις δει διαφορα αν το χρησιμοποιεις? Γενικα διαβαζω πραματα αλλα προσπαθω να μη το spoiler-αρω.
Καλη φαση γενικα.Απο οτι διαβασα βγηκε ηδη τουλαχιστον το ενα patch στο 360. Αυτο για το χιουμορ ελπιζω να στρωσει αργοτερα γιατι αξιζε στο 3. Για τον χαρτη θα ψηθω για explorer perk για να ρθει ο ταμπλας νωρις και να οργανωθει η εξερευνηση. Btw το wild west mode ή καπως ετσι τι ακριβως κανει Deggial ? Eχεις δει διαφορα αν το χρησιμοποιεις? Γενικα διαβαζω πραματα αλλα προσπαθω να μη το spoiler-αρω.
Το hardcore mode εννοείς; Υποτίθεται έχει ένα special reward αν το παίξεις από την αρχή ως το τέλος σε hardcore mode, αλλά: α) θα πρέπει να βρίσκεις πόσιμο νερό για να μη πεθάνει ο χαρακτήρας, β) δεν έχει instal heals, μόνο heal-over-time (το ίδιο και για το radiation).
Oχι το hardcore mode.Στην αρχη ισως και στα πρωτα perks που σου δινει κατω κατω το εχει.Aν θυμαμαι καλα λεει οτι αλλαζει καποια aspects του παιχνιδιου.
Oχι το hardcore mode.Στην αρχη ισως και στα πρωτα perks που σου δινει κατω κατω το εχει.Aν θυμαμαι καλα λεει οτι αλλαζει καποια aspects του παιχνιδιου.
Ααααα, το Wild Wasteland λες. Αυτό προσθέτει διάφορα visual encounters ως easter eggs. Ό,τι τρελή ιδέα είχαν οι designers και κόπηκε, την πρόσθεσαν εκεί.
Nice :) Οποτε στανταρ θα το τσεκαρω.
cyber_lingas
24-10-2010, 05:53
Ααααα, το Wild Wasteland λες. Αυτό προσθέτει διάφορα visual encounters ως easter eggs. Ό,τι τρελή ιδέα είχαν οι designers και κόπηκε, την πρόσθεσαν εκεί.
Ευτυχώς σε προειδοποιεί όταν υπάρχει easter egg για να το προσέξεις...
Σε μια φάση βρίσκεις ψυγείο με έναν σκελετό που φοράει καφέ φεντόρα. :D
Marillion
24-10-2010, 21:31
το παιχνίδι έχει φάει 2 ράντομ κολλήματα σε περιοχές γύρω απ'το νιου βέγκας και αναγκάζομαι να ρίξω ρεστάρτ την κονσόλα. επίσης μερικές φορές ο χαρακτήρας μου δεν μπορεί να πηδήξει ή να πάει σε ορισμένα σημεία. δεν έχω προβλήματα με σεηβ αλλά υποτίθεται πέρασα το 1.01. επίσης άκυρα σπασίματα της οθόνης και φρεημ ρεητ ισσιους κάθε λίγα λεπτά. ποπαπς επίσης.
γενικά φαίνεται να γαμάει και είναι τιγκαρισμένο για να ρίξουμε 100ωρο το παιχνίδι. έχουν κάνει ρεφαιν πολλά μεκάνικς του πρώτου (μερικά γαμηστερά αντίσιονς όπως μοντς, πιο ενεργά κριου μέμπερς, τα φαγια και τα βιβλία λειτοργούν διαφορετικά κτλ). αλλά ρε ομπσίντιαν γάμησε μας βάλε επιτέλους κανένα σοβαρό τέστερ, τι τα κυκλοφορείς έτσι λέμε.
SpiritCrusher
24-10-2010, 21:58
Ομολογουμένως η Obsidian στο θέμα bugs είναι για τον πούτσο αλλά πιστεύω πως στο συγκεκριμένο είναι καθαρά θέμα Bethesda.
Marillion
24-10-2010, 23:24
και το αλφα προτοκολ της σέγκα και το κοτορ της μπαιγουερ. είναι ψιλοάμπαλοι όμως οι τύποι ρε, το έχουν πάρει στραβά το θέμα :twisted:
τέσπα γενικά τους το συγχωρείς γιατί οι τύποι είναι απ'τους καλύτερους στα rpg dialogues, narratives και τα σχετικά. δλδ όπως λέει ο ντεγκ φαίνεται για υπερσεναριάρα το νέο.
Weathered 10mm pistol + laser scope = broken weapon, γαμώ τα bugs τους.
SpiritCrusher
25-10-2010, 00:22
και το αλφα προτοκολ της σέγκα και το κοτορ της μπαιγουερ. είναι ψιλοάμπαλοι όμως οι τύποι ρε, το έχουν πάρει στραβά το θέμα :twisted:
τέσπα γενικά τους το συγχωρείς γιατί οι τύποι είναι απ'τους καλύτερους στα rpg dialogues, narratives και τα σχετικά. δλδ όπως λέει ο ντεγκ φαίνεται για υπερσεναριάρα το νέο.
Όχι, ότι λες και γενικά όλα όσα έχουμε πει στο θρεντ απο bugs υπηρχαν πάνω κάτω και στο Fallout 3. Και γενικά είναι engine προβλήματα, το engine το πήραν από τη Bethesda και πιθανότατα γι αυτό ασχολείται αυτή με το να βγάλει Patch αντί για την Obsidian :P
Έχει πολλά bugs που υπήρχαν και στο Fallout 3, αυτό αληθεύει, αλλά έχουν προσθέσει και άπειρα άλλα. :P
Marillion
25-10-2010, 11:52
ναι ρε μλκ σπιριτ παιξτο πρώτα και μετά δες τι σου λέω. το φολαουτ 3 έτρεχε απείρως πιο σταθερά απατσάριστο (στο εξμποξ) από αυτό εδώ. εγώ με το 3 δεν είχα ούτε σπασίματα της οθόνης, ούτε τα ίδια φρεημ ρεητ θέματα, ούτε έτρωγε κόλλημα και δεν ξανάρχιζε. το μόνο πρόβλημα ήταν 2 φορές (σε 60 ώρες ξέρω γω) που μου κόλλησε το χρώμα στο πιπ μπόυ και δεν έβλεπα τπτ αλλά με ένα ρηλόαντ έστρωνε. εδώ φοβάμαι να μπαίνω σε πολυκατοικημένες περιοχές λέμε.
πότε βγαίνει νέο πατς, πείτε λίγο.
α επίσης λογικά η bethesda θα τρέχει τα πατς γιατί όπως ξαναείπαμε, ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. και ειναι και δικό της έντζιν εντάξει, αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
πρώτη φορά βλέπω γκεημ σε κονσόλα με τόσα μπαγκς, φαίνεται;
Πω ξενερωσα...Τοσα bugs στο 360 ε. Ελεγα να το παρω σημερα αυριο.Το patch του 360 ειδα οτι εχει μεγεθος γυρω στα 3μβ ενω του pc εχει 100κατι το πρωτο και γυρω στα 250μβ το δευτερο. Προφανως δεν πατσαρουν τα ιδια πραγματα οι τυποι. Yποτιθεται οτι το πρωτο dlc θα ειναι exclusive στο xbox, και λεω μπας και το στρωσουν λιγο λογω αυτου...Ε ρε φιασκο, ηρθε προχθες και το castlevania στο ps3 και δεν εχει βγει το patch για το save corruption ακομα. Καλα καθολου testing πλεον ε. Βγαλτο και βλεπουμε οι τυποι. Χαρακτηριστικο αυτης της γενιας εχει γινει...
Marillion
25-10-2010, 13:34
σημείωση, δεν το παίζω στο 360 το νέο, το παίζω στο πσ3 γιατί δεν παίζει λαιβ και 25 μέτρα καλώδιο για να κατεβάσω τα πατσης και λογικά στη συνέχεια τα εξπανσιονς. μην ψαρώνεις γενικά και τα πρώτα dlc exclusive ήταν αλλά δες τι έγινε μετά.
16 mb (νομίζω) ήταν το πατς που κατέβασα. τα ίδια ακριβώς πράγματα διαβάζω και για το εξμποξ οπότε περίμενε για περεταίρω πατσης. εντάξει είναι πλεηαμπλ φυσικά αλλά δεν δικαιολογούνται.
I see... Καλα ναι τα dlc βγηκαν και pc/ps3 αλλα αρκετα αργοτερα στο 3. Αν ειχα καλυτερο pc δε το συζητουσα, αλλα τωρα το σκεφτομαι , γιατι καμια ωρα που επαιξα τρεχει οριακα σε 1024 high. Αυτο με τα framedrops καθε 2 λεπτα το ειδα και στο pc σε φαση που δεν γινοταν τιποτα. Βεβαια δεν ειχα περασει τα patches.Θα το ξαναβαλω λιγο, αλλα φοβαμαι οτι θα κολησω :P
Marillion
25-10-2010, 14:51
μλκ δε πειράζει ας αργήσουν τα ντιελσυ. σε αυτό, σε κάθε περιοχή που πας σου βγαίνουν 2,3 νέα κουεστ. το έχουν τιγκάρει λέμε δε πάει άλλο θα σκάσει.
ναι μην το ξεκινάς θα πεθάνεις, μέχρι στιγμής έχω πελαγώσει λιγάκι και έχω πει πως θα το πάρω χαλαρά αυτό εδώ άρα καλό 2011 :P
χαχα fallout αρρωστεια ρε :D
SpiritCrusher
25-10-2010, 15:32
A ωραία, επειδή ο κύριος δεν είδε τα bugs του 3, τον έτσουξε :!: Είπαμε το engine είναι σκατά και φυσικά έχει προσθήκες για το Vegas = more bugs.
Bonus:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_bugs
http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1128065-xbox-360-complete-bugglitch-list/
o rly?
Marillion
25-10-2010, 17:18
ρε μλκ καταλαβαίνεις ότι όταν λέω ότι το παιχνίδι ήταν κατά πολύ σταθερότερο δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να μοιράζοταν ίδια μπαγκς. το ότι συνολικά δεν αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα σε ένα παιχνίδι απατσάριστο που το τέλειωσα δύο φορές με ένα πατσαρισμένο που είμαι στις αρχές δεν σου λέει τπτ; μείνε στα τεχνικά θέματα αν θέλεις αλλά παίξτο το γαμημένο και αν σου φανεί το ιδιο πράμα εμένα κάνε με ιγκνόρ.
άσε που είναι τρελή μαλακία να κράζεις την έντζιν όταν βγαίνεις και το πατσάρεις. δηλαδή ναι η έντζιν έχει προβλήματα αλλά εφόσον λυνονται κάτσε ρίξε κανά τεστινγκ παραπάνω και μη το βγάζεις στο εμπόριο, τόσο απλά. δλδ και το φολαουτ 3 να ήταν το ίδιο πράγμα (που δεν είναι) πάλι δεν δικαιολογείται. τέτοιες δικαιολογίες μου φέρνουν στο μυαλό φάσεις τύπου ''όχι αυτός φταίει εγώ δεν έκανα τπτ''. είπαμε η ομπσίντιαν είναι άμπαλοι, το είδαμε στο αλφα προτοκολ που πήρε άπειρη πίστωση χρόνου και είχε του πούστη τα προβλήματα, το είδαμε στο κοτορ 2, το είδαμε στο νεβεργουιντερ 2 θα το δούμε και στο νταντζεον σιτζ τώρα. δεν ξέρω γιατί συζητάμε, είναι τόσο απλά τα πράγματα.
SpiritCrusher
25-10-2010, 17:31
Μλκ μου είσαι βλήμας. :P
Ναι η Obsidian είναι για τον πούτσο στο συγκεκριμένο τομέα, το είπα κι εγώ πιο πριν λόγω alpha protocol κτλ. Δεν είπα πουθενα για Sega κτλ. τι σχέση έχει ο publisher; Κατανόησε λίγο όμως ότι είναι bugs, δεν συμβαίνουν σε όλους και δεν συμβαίνουν πάντα. Λες ότι στο 3 δεν είχες τίποτα από αυτά, αυτό που σου λέω είναι πως εγώ στο 3 ακόμα και πατσαρισμένο είχα τα πιο πολλά από αυτά, τι δεν καταλαβαίνεις; Αρκετά bugs δεν εμφανίζονται στο internal testing ή βγαίνουν κάπου στη πορεία λύνοντας κάποιο άλλο.
Λες πχ. για frame drops και popups, λένε πως έχει μεγαλύτερο draw distance και κάποια items χάνονται λόγω anti-aliasing (!), αυτά είναι engine problems (και για το 1ο ίσως level design).
tl;dr το 3 ήταν γτπ, αν εσύ ήσουν και πάτος και σου έκατσε μια χαρά τότε ήρθε το new vegas να σου πει καλημέρα!
Marillion
25-10-2010, 17:45
μλκ μου όμως δεν είναι το θέμα αν είχε ή δεν είχε μπαγκς το 3. είναι ότι κάνεις εικασίες για το ότι φταίει η μπεθέσντα για το νιου βέγκας και ουσιαστικά εκεί τρελαίνομαι. ενώ σου γράφω πως και βεβαρημένο παρελθόν έχει η εταιρεία (και παραδόξως το παραδέχεσαι και δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε την κουβέντα) αλλά και ότι ήταν απλά πάμπλισερς (που παλι εντελώς συμπτωματικά συμφωνέις στο παράδειγμα του άλφα προτοκολ). βαριέμαι να ξαναλέω ότι συγκρίνοντας το φολ 3 του εξμποξ με το νιου βέγκας στο πσ3 βλέπεις διαφορές στο πεντάλεπτο. χρησιμοποιούν την ίδια εντζιν. με προσθήκες. ελάχιστες. και ρε στην τελική έχει να κάνει και με το πόσο συχνά παρουσιάζονται. εγώ σου μιλάω για κολλήματα κάθε λίγα λεπτά. τόσο στραβά το πήρα; καλά μπορεί, αλλά τουλάχιστον το παίζω ρε πούστη δεν κάνω υπολογισμούς για το τι και πως.
αντί λοιπόν να βγεις να τους κράξεις που και η εκδοση που παίζω είναι χαμουτζήδικη και σαφώς κατώτερη από την αντίστοιχη του εξμποξ 360 οπτικά, και γενικά να τους ρίξεις και ένα φάσκελο που αυτοί ήταν ντιβέλοπερς, μου κράζεις τον πάμπλισερ για την έντζιν του. δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται λίγο κομπλεξισμός αλλά μπορεί να σου βγαίνει και υποσεινήδητα οπότε δεν θα το συνεχίσω.
SpiritCrusher
25-10-2010, 18:01
lol@nerdrage! Πάρε μια ανάσα και διάβασε τι λέω. Ανοιξε και το MSN ρε :P
Η Sega δεν έδωσε τίποτα ρε, απλά τα λεφτά. Σου ανέφερα το 3 απλά για το ότι οκ υπαρχουν 2 όψεις στο θέμα bugs. Το παίζω το New Vegas (level 2 zomg!), και αν και είμαι ακόμα στην αρχή τρέχει τέλεια φτου φτου μην το ματιάσω. Πείτε και που περίπου αρχίζουν τα bugs να έχω τον νου μου.
Eδώ έχουμε να κάνουμε με bugs που προυπήρχαν και υπαρχουν ακόμα (οι θεοί της bethesda πχ εβγαλαν ξανα workaround για το όλο θέμα του ffdshow codec που ισχύει και στο ΝV, άντε γαμηθείτε και φτιάξτε το επιτέλους τόσα χρόνια). Πως το λένε, ήταν εκεί πριν μπει η Obsidian στο κόλπο, η οποία στάνταρ έφερε τα δικά της bugs. Δώστους 1 μήνα να γεμίσει η λίστα με όλα, να δεις! Το alpha protocol πχ ήταν καθαρα δικό τους δημιούργημα και εννοείται πως φταίνε αυτοί. Δε μπορώ να τους κατηγορήσω όμως για τις ffdshow πίπες κτλ που υπήρχαν πριν καν βγει patch και υπάρχουν ακόμα.
Επίσης το PS3 Fallout 3, αν θυμάμαι καλά, ήταν και εκείνο πίτα στα bugs, δεν ξέρω γιατί σου προκαλεί έκπληξη. Βασικά δεν ξέρω γιατί ανεξαρτήτως πλατφόρμας σου προκαλει έκπληξη. Εγώ είπα πως δεν είχα αρχίσει γιατί περίμενα patches επιτηδες, έτσι ήταν το σχέδιο εδώ και μήνες που ξέρουμε ότι θα βγει το New Vegas γιατί - doh - εννοείται πως θα είναι πίτα στα bugs (Hello Gamebryo!). Εν τω μεταξύ αυτό με τα erratic behaviors που λένε δεν είναι καν fallout 3 bug, είναι Oblivion bug.
Ναι, είναι περισσότερο αδικαιολογητοι στα PS3/X360 γιατί εκεί έχεις ένα standard SKU να δουλέψεις και να testάρεις. Αλλά άμα έκαναν μεγαλύτερο draw distance και πες οτί το engine δεν το σηκώνει ε τότε θα έχεις frame drops. Κάποιοι devs το αφήνουν, άλλοι όχι, όπως και να έχει σιγά μην το έφτιαχναν οι άχρηστοι της Obsidian.
Ρε μαγκες, κατουρατε και λιγο, πηξαμε στην κοτσανα!
Πειτε με ενα ναι/οχι: σε ps3 παιζεται το game?
Marillion
25-10-2010, 18:10
θα το διαβάσω μετά γιατί κάνω μια εργασία για τη σχολή παράλληλα (Φαίνεται) γιαυτό δεν μπαίνω κιε μσν
SpiritCrusher
27-10-2010, 13:54
Είμαι στις ~6 ώρες, level 4 και μέχρι στιγμής είναι υπέροχο. Πολύ καλή η αλλαγή με το zoom-in στο όπλο, το voice-acting είναι όντως καλύτερο από το 3 και από το 1ο μικρό twist που έχω δει το story φαίνεται υποσχόμενο.
Συνάντησα και το 1ο bug στο Mojave Outpost όπου ένας NPC υποτίθεται έγραφε στον υπολογιστή αλλά δεν είχε υπολογιστή. Κατα τ'άλλα τρέχει μια χαρά και δεν έχω κανένα bug που να πειράζει το gameplay ή οτιδήποτε. Υπάρχουν frame drops (όχι για unplayable) όταν πχ ενώ κοιτάζεις μια γωνία γυρνάς και βλέπεις πίσω σου ολη την έρημο που είναι λογικό και διαρκούν και λίγο.
Γενικά γαμάει :!:
Marillion
29-10-2010, 20:03
πάνε οι σημερινές τέσσερις ώρες γουοντερινγκ με το κοράπτεντ οτοσεηβ:-?
επίσης τρελά γέλια με την ομάδα σας. αν τους χάσετε καθώς μπαίνετε σε λακυ 38 ή κάτι σχετικό μην απελπίζεστε, πηγαίνετε στο vault 22 και θα σας περιμένουν (για κάποιο λόγο)
Ερωτήσεις: από που κατεβάζω το patch? Κι επίσης, έχω αγοράσει το παιχνίδι από τόρρεντ, μόλις βάλω το πατς θα χρειαστώ και νέο κρακ?
Χωρίς το πατς στην αρχή αρχή μόλις κάνω το μικρό tutorial και αφού σκοτώσω τα πλασματάκια, όταν πλησιάζω τη γκόμενα για να πάρω την αμοιβή μου δε μου βγάζει επιλογή να της μιλήσω παρά μόνο να την κάνω πικπόκετ. Είναι bug αυτό ή κάνω κάτι λάθος?
SpiritCrusher
30-10-2010, 23:38
To Patch υπάρχει σπασμένο κτλ από Skidrow. Δες όπου αγόρασες το παιχνίδι.
Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο το patch γι αυτό που λες, μάλλον είσαι σκυμμένος και άρα σε Sneak mode, οπότε σου βγάζει επιλογή μόνο το Pickpocket. Είναι toggle crouch οπότε πάτα μια φορά το Control (ή ότι έχεις βάλει) για να σηκωθείς. :P
To αν είσαι crouched περα από το πιο αργό και πιο χαμηλo της υπόθεσης φαίνεται και από τα γράμματα πάνω-μέση στα []. Όταν είσαι όρθιος δεν έχει τίποτα εκεί, όταν είσαι sneak/crouch σου λέει το stealth/danger level σου εκείνη τη στιγμή. Πχ. [Hidden], [Detected], [Caution], [Danger]
Ευχαριστώ, το θέμα με τα πατς το έλυσα μετά από επίσκεψη στο μαγαζί που αγόρασα και το original game!
Δε νομίζω να είμαι σκυμμένος, θα το ξανατσεκάρω βέβαια..
Phantom Duck
31-10-2010, 21:01
μπορεί να παίζω στα χαμηλότερα settings με όχι πάνω από 10 fps, μπορεί με το που μπαίνω σε πόλη το pc να κρεμάει από θερμοκρασία, μπορεί να μην έχω το κουράγιο να εξερευνήσω κάθε προαιρετική περιοχή γιατί θα μου βγουν τα μάτια, αλλά το γαμημένο δε σ' αφήνει ν' αγιάσεις. 7 ώρες και μπαίνω vegas, και δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν είμαι ακόμα στην αρχή ή αν έχω χωθεί για τα καλά στο στόρι, ο χάρτης πάντως είναι μισοάδειος. επίσης γουστάρω άπειρα που ξεκόλλησε από το concept των παλιών fallout (βγαίνεις από το vault, ψάξε το water chip/ πατέρα σου/ αγαπημένο σου κατοικίδιο) κι έχει κόψει τα άπειρα lockpicks/hacks του 3. γενικά όσο σκατά και να 'ναι τα bugs, με τέτοιον κόσμο δε γίνεται να μην καυλώνεις.
είναι η πρώτη μου επαφή με fallout (ναι ξέρω ντροπή) αλλά γαμάει ε
SpiritCrusher
01-11-2010, 00:43
μπορεί να παίζω στα χαμηλότερα settings με όχι πάνω από 10 fps, μπορεί με το που μπαίνω σε πόλη το pc να κρεμάει από θερμοκρασία, μπορεί να μην έχω το κουράγιο να εξερευνήσω κάθε προαιρετική περιοχή γιατί θα μου βγουν τα μάτια, αλλά το γαμημένο δε σ' αφήνει ν' αγιάσεις. 7 ώρες και μπαίνω vegas, και δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν είμαι ακόμα στην αρχή ή αν έχω χωθεί για τα καλά στο στόρι, ο χάρτης πάντως είναι μισοάδειος. επίσης γουστάρω άπειρα που ξεκόλλησε από το concept των παλιών fallout (βγαίνεις από το vault, ψάξε το water chip/ πατέρα σου/ αγαπημένο σου κατοικίδιο) κι έχει κόψει τα άπειρα lockpicks/hacks του 3. γενικά όσο σκατά και να 'ναι τα bugs, με τέτοιον κόσμο δε γίνεται να μην καυλώνεις.
Καρτα γραφικών/CPU?
O χάρτης μια χαρά είναι, είδα τις προάλλες πρόχειρα στο wiki ένα map με όλες τις περιοχές και πάνω κάτω είναι σαν το 3 σε περιοχές/μέρη.
Είμαι στις ~10 ώρες και καίγομαι στα side quests. Επίσης σαν σωστός ψυχοπαθής των wastes ( © Μαρούλλιου) λέω να πάω
στο NCRCF που με στέλνουν από το Primm να τους βρω έναν Sheriff που κρατείται εκει μεσα, οπότε λέω να μπω να τα σπάσω όλα (α ναι ξέχασα να το αναφέρω, με μισουν εκει μεσα) και αφού τα καθαρίσω όλα και φτάσω στον NPC, να του φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι έτσι για τον χαβαλέ να δω τι θα μου πουν μετά. Priceless.
Phantom Duck
01-11-2010, 00:57
INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ
GAINWARD BLISS 7600GS 8019 256MB
4 χρόνων εξαρτήματα, νταξ.
για το χάρτη εννοούσα ότι έχω ανακαλύψει περιοχές μόνο στο κέντρο του (κι έχω πάει στις μισές από αυτές), όχι ότι δεν έχει πράμα.
για το σερίφη που λες, τον έκλασα, απλά προγραμμάτισα το ρομπότ του primm να γίνει σερίφης και όλα :thumbsup:
metamelia1
01-11-2010, 01:02
ψηλε παρε καμια μεταχειρισμενη καρτουλα γυρω στα 50 ευρα (8800gt, 9800gt, hd4850 κλπ) και κανε overclock τον e6300 στα 3ghz και εισαι jet!
SpiritCrusher
01-11-2010, 01:11
@Phantom δεν έβαλα και τίποτα στο χακινγκ όπως είχα κάνει και στο 3.
Guns, Lockpick, Repair και Speech ή κάτι τέτοιο.
Ρώτησα πριν για τα specs γιατί υπάρχει ένα D3D9 dll κυρίως για όσους έχουν ΑΤΙ κάρτες όπου κάνει τη κάρτα σου στο fallout να φαίνεται σαν Nvidia 7900 και τρέχει σε DX9 οπότε τρέχει καλύτερα (και καλά τα DX11, DX10 Libraries του είναι λίγο γτπ και ρίχνει απόδοση για απειροελάχιστα εφε). Εσύ με την 7600 δεν πιάνεσαι :P
Phantom Duck
01-11-2010, 01:42
δε γαμιέται, όλο και κανα πατς θα το διορθώσει.
εγώ έχω ξεσκίσει speech, science και μετά έχω energy weapons και λίγο barter και repair. μου τη σπάει να χάνω διαλόγους και χάκινγκ γιατί θέλω να διαβάζω τα πάντα, χεχ. αλλιώς θα 'χα δώσει lockpick.
Πάντως, με 8 intelligence και το Educated perk κατοστάρισα Guns, Lockpick, Repair, Science, Sneak, Speech στο lvl 27, μιας και δίνει λιγότερους πόντους σε σχέση με το Fallout 3. Κι ακόμη ίσα που έχω καλύψει τα 2/3 του χάρτη.
SpiritCrusher
01-11-2010, 02:03
Βασικά το συγκεκριμένο λένε είναι πρόβλημα από εποχής fallout 3 οπότε δε θα είχα και μεγάλες ελπίδες για Patch-fix, αλλά έτσι και αλλιώς εσύ δεν το έχεις το συγκεκριμένο bug.
Να πω επίσης πως πέρα από το υπέροχο σκηνικό/ατμόσφαιρα με ότι έγινε στο Primm, υπέροχο ήταν και το υπόγειο με τα Nightkin.
Marillion
01-11-2010, 14:34
τέλος εδώ ε.
κάντε σέηβ πριν
αποφασίσετε τι θα κάνετε στον house και με ποιον θα συνεργαστείτε. είναι ψιλοπουστιά που η βασική κατάληξη του παιχνιδιού βρίσκεται κυρίως στα 2 τελευταία κουεστ και όχι τόσο στις επιμέρους αποστολές. επίσης περιοχές για ανακάλυψη, άπειρες αλλά μπόλικες που δεν προσφέρουν τπτ, σαν το fallout 3. πήρα εξπλόρερς περκ εννοείται ε, εχουμε και δουλειές (τι ειρωνία). τίγκαρα λέβελς στις πενήντα ώρες, αρα φανταστείτε για τι βάλιου φορ μάνι λέμε.
το φινάλε θα σας αφήσει μαλάκες. δεν υπάρχει σε αρπιτζι τέτοιο πράγμα έμεινα χαζός γενικά.
SpiritCrusher
01-11-2010, 15:13
Παρε εδώ κατάσταση. Σου λέει "κάντε save πριν" και μετά εχει spoiler. Tώρα ο άλλος που παίζει το παιχνίδι και δε θέλει να δει το spoiler δε θα το δει και άρα δε θα μπορέσει να κάνει save πριν απο εκει που λες. Αν πάλι το δει, θα κάνει save αλλά μπορεί να του χαλάσεις το "θα σας αφήσει μαλάκες" moment. :P
Μαρούλλιε, face-off:
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-fallout-new-vegas-face-off
Marillion
01-11-2010, 15:28
το σποιλερ είναι για όσους
έχουν πάει στο λάκι 38 ή συνάντησαν τον καίσαρα
:-p
πέρα απτην πλάκα δείτε το πρώτο δεν αποκαλύπτω τπτ απλάτο έβαλα για τους ευαίσθητους.
Ποσες ωρες το εκανες? Ακομα να το παρω, ο δικος μου λεει του χουν φερει μονο για ps3. Με κοβω να το τσιμπαω απο zavvi αλλα το σκεφτομαι για 30ε+ λογω bugs και πιθανης goty edition αργοτερα...
Marillion
01-11-2010, 15:45
72 ώρες σύνολο. γερό κάψιμο. και έχω τα σεηβς για να πάω πίσω να κάνω και άλλα πράγματα. άμα το σκέφτεσαι για goty θα περιμένεις πολύ ακόμα (πρώτο dlc σε 2 μήνες λέει). για τα λεφτά δεν ξέρω τι να πω δικά σου είναι, άλλα έχε υπόψη πως το συνολικό value for money ειδικά σε σύγκριση με το τι κυκλοφορεί γενικά, είναι δύναμη.
Kαλα ναι ειναι σιγουρη αγορα.Απλα με φρεναρει οτι δε το βρισκω εδω να παιξω με καμια ανταλλαγη.Βρηκα μια μοντα βεβαια στο zavvi για -5λιρες μαζι με 3goty που μετα θα φυγει, + -αλλες 5 με κωδικο για 10%.Βγαινουν 50μαζι, οποτε κανα 30αρι για το vegas :P. Fullpriced game δεν εχω αγορασει ακομα :D
Kαλα για goty δεν παιζει να αντεξω.Απλα οποτε βγει θα φυγει η απλη + διαφορα.
Βtw , 2ο patch δεν εχει βγει ε?
Εdit: Αυτο για τα saves ειναι για κατι 10.000xp achievments που βλεπω? Αν ναι, 8α σε ρωτησω εν καιρω.Απο οτι ειδα παντως βγαλανε αυτα που ειχε το 3 με good, neutral, bad , νομιζω οτι ειναι καλυτερα τωρα.
Marillion
01-11-2010, 16:01
ναι τα έβγαλαν και είναι σχεδόν όλα εφικτά εκτός το 10.000 damage with grenades λέμε. πρέπει να είσαι τίγκα καυλωμένος ή κάτι. στο 51% είμαι μετά το πρώτο playthrough οπότε αν τα κυνηγάς έχει πράμα (εγώ δεν τα πολύκυνηγάω)
το παιχνίδι έχει και ινσαιντ αγουορντς με επιπλέον περκς που παίρνεις για ότι μπορείς να φανταστείς (απ'το να σκοτώνεις πολλά έντομα, μέχρι να γαμηθείς στα stimpacks)
2ο πατς μέχρι χθες τπτ.
α και αυτός στο fortoste το έχει 50 (αν σε ψήνει για εγχώρια) από τις 16 δλδ 5 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία (μην ρωτάς πως)
Molis to paragila telika apo zavvi.28lires vgike :P Elpizw na mi faei kana price drop mexri na r8ei, opos to castlevania pou pige 20e.An kai xlomo , se poliseis einai proto se 360.
Achievments genika de me niazoun, alla sto 3 me pige toso gamata to game, pou sto telos mou ti xalase pou den pira mono ta karma based.
SpiritCrusher
01-11-2010, 16:39
Τι 72 ώρες ρε καμμένε. Πότε πρόλαβες; :P
Αυτά να τα βλέπουν κάτι παιχνίδια των 8-10 ωρών :!:
nikos_souvlas
02-11-2010, 10:40
.
SpiritCrusher
02-11-2010, 14:29
Είναι ένα ολόκληρο Fallout με το engine γραφικών του 3. Δεν είναι επίσημα το 4 και δεν έχει σχέση με το 3 σαν σενάριο κτλ. Πρακτικά είναι ένα Fallout από τους δημιουργούς των 1, 2, Van Buren.
Τέλος και εδώ.
War...War never changes.Η σημαία της NCR ανεμίζει ξανά.Το παιχνίδι με άφησε μαλάκα,εκπληκτικό σενάριο,φοβεροί npcs.
Κράτησα ένα save μπας και γυρίσω όλο το χάρτη κάποια στιγμή.
Αναμένουμε ήδη το επόμενο.Επειδή...War...War never changes.
Ρε τον σκύλο το τελείωσε. Όντως πολύ καλό παιχνίδι και δίκιο έχει ο παραπάνω που λέει " να τα βλέπουν κάτι παιχνίδια των 8-10 ωρών".
Εγώ όμως επειδή είμαι ανυπόμονος και έχω στο περίμενε άλλα 3-4 παιχνίδια κλέβω λίγο , console κι έτσι, και προχωράει πιο γρήγορα. Το περιπατητό λίγο με κουράζει. Επίσης έχω ρίξει ελάχιστες τουφεκιές, όλο στο μπλα μπλα είμαι, για να δούμε αργότερα.
Neuroscar
04-11-2010, 11:10
με τέτοιον κόσμο δε γίνεται να μην καυλώνεις.
Να το εμπεδωσουμε.
ψηλε παρε καμια μεταχειρισμενη καρτουλα γυρω στα 50 ευρα (8800gt, 9800gt, hd4850 κλπ) και κανε overclock τον e6300 στα 3ghz και εισαι jet!
Μαυτηνα (8800gt) παιζω σε σχεδον φουλ σεττινγκζ και δε κολλαει πουθενα.
cyber_lingas
07-11-2010, 03:38
Χε το τέλειωσα με το φινάλε του Yes man
σκέφτηκε κανείς άλλος οτι έκανε μαλακία μετα τις τελευταίες κουβέντες του 'yes man'; :D
metamelia1
07-11-2010, 15:08
σαν να παιζω fallout 3 ειναι γαμω :( 2 χρονια και δεν αλλαξαν το παραμικρο...copypaste η μηχανη
νιωθω οτι παιζω ενα ηδη τερματισμενο παιχνιδι και κουραζομαι.
SpiritCrusher
07-11-2010, 15:38
Και αυτή που λέτε είναι η νέα γενιά gamers.
Ελπίδα; Καμία.
SpiritCrusher
08-11-2010, 04:39
Deathclaws. Γαμημένα Deathclaws.
MoRmEnGiL
08-11-2010, 04:41
Και αυτή που λέτε είναι η νέα γενιά gamers.
Ελπίδα; Καμία.
Ap to stoma mou to phres..
Μπα. Αυτά που πραγματικά γαμιούνται είναι τα cazadores, αυτό το μελισσοειδές πράγμα που δε κάθεται ποτέ ακίνητο να το στοχεύσεις.
rat_poison
08-11-2010, 14:18
Χτύπα τα φτερά του κ μετά είναι πανεύκολο
SpiritCrusher
08-11-2010, 15:31
Μπα. Αυτά που πραγματικά γαμιούνται είναι τα cazadores, αυτό το μελισσοειδές πράγμα που δε κάθεται ποτέ ακίνητο να το στοχεύσεις.
Βγαίνει που λες το level 7 Tsoutseki από το Ranger Outpost Charlie και στρίβει δεξιά (οπως το σκέφτομαι αυτό πρέπει να σημαίνει West-NW ), ανεβαίνει ενα λοφίσκο με μια είσοδο για υπόνομο-ή-κάτι-τέτοιο και εκεί έχουν στήσει camp κάτι Viper Gunslingers. Άνετα το πιο γελοίο faction μέχρι στιγμής, ψοφούν σε 2 hits και πρακτικά είναι lootbags, θα ήταν ωραίο αν κάθε φορά που τους συναντάς παίζει μουσική Benny Hill.
Μετά από αυτό το σύντομο και διασκεδαστικο μητινγκ αποφασίζω να ανέβω το λόφο, να σου σκαει ένα Mole rat, το οποίο είναι και νευριασμένο ώστε να κάνει aggro.
- Wat
λέω εγώ και του ρίχνω μια ξώφαλτση και αυτό μαζεύεται και φεύγει. Οκ, λέω, και συνεχίζω να ανεβαίνω το λόφο ο οποιος λόγω του ότι έχει μονο έρημο κτλ από κάτω φαντάζει βουνό. Πατάω κορυφή και μιλάμε για φοβερή θέα, έβλεπα μακρια προς όλες τις κατευθύνσεις. Είδα και έναν merchant. Εκει σκάει η μουσική μάχης, "Wat" ξαναλέω και μπαίνω σε sneak mode και βλέπω [DANGER]. Οκ, για κάποιον με high perception δεν βλέπω τίποτα στο compass, κοιτάζω κάτω στο λόφο και βλέπω να ανηφορίζει ένα πράγμα σαν zergling, γνωστή μουτσούνα όμως. V.A.T.S --> Deathclaw.
Εδώ υπήρχε ένα "αίσθημα" χαράς ότι βρήκα Deathclaw, μιας και δεν είχα δει ούτε ένα στο Fallout 3 οπότε είχα να πετύχω κάποιο από το Fallout 2. Προφανώς το αίσθημα δεν κράτησε για πολύ:
"Λολ γιατί είναι τοσο μικρό;"
Τρέχουν που τρέχουν σκυμμένα μπρος τα μπροστά, ανέβαινε ψηλο λόφο και η κλίση του σώματος ήταν ίδια με την κλίση του εδάφους, το έκανε να μοιάζει να περπατάει στα 4 και να έχει ύψος σαν κανένα Giant Radscorpion. Οφθαλμαπάτη.
Εκεί σκάει το 1ο "Ερμ", 2 σφαίρες από το trusty old Weathered 10mm του έκλασαν, δεν έσπαγε το DT βλέπεις, ενώ κάπου εδώ συνειδητοποιώ πως τρέχει γρήγορα το μπάσταρδο. Μέχρι να αλλάξει όπλο έχει φτάσει. Όταν βγαίνει δε το άλλο όπλο, έχει σηκωθεί κανονικά μπροστά μου και τώρα βλέπω πως οκ μου ρίχνει 1-2 κεφάλια.
"Ερμ" νουμερο 2. Νεκρός. Δεν το χειριστηκα και τόσο καλά μπορώ να πω
Autoload --> Outpost Charlie. H μέρα της μαρμότας.
Περπάτημα στους Viper, αγριάδα και επίθεση αυτοί, ναι ναι "been there, done that" το Tsoutseki. Άντε και γαμήσου Mole Rat. και πάμε στο λόφο.
[CAUTION]. Α-χα! λέω και κοιτάζω, τίποτα. Κουνιέμαι πέρα δώθε, τίποτα. Πηγαίνω σιγά σιγά και ψάχνω γύρω από βράχους κτλ. Τίποτα.
Τι διάολο έχει camera και με βλέπει το γαμημένο, που διάολο είναι.
Νύχτωσε και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί.
Pip Boy --> World Map και έφυγα. Εκεί που που πάω μιλάω με έναν τυπά και μου λέει "Watch out for the Deathclaws to the East." Αντε γαμήσου κι εσύ.
cyber_lingas
08-11-2010, 16:17
Πλάκα με τον Μαμα Deathclaw και μπαμπά Deathclaw στο junction quarry.
Είχα ανέβει πάνω σε ένα γερανό, πέταξα όλα τα 'holy frag grenade', άδειασα & το fat boy και δεν ψοφάγαν με τίποτα...
Marillion
08-11-2010, 16:28
είχε μια περιοχή στο 3 που ήταν τίγκα deathclaws και μόνο. είχε και ένα υπόγειο που κατέβαινες και γινόταν της πόρνης εκεί. δε θυμάμαι το όνομα τώρα γμτ.
γεροί αντίπαλοι και αυτά και οι μύγες αλλά σαν τα μιούταντς του broken steel και τους ζομπι ρεντνεκς του point lookout δεν υπάρχουν. δεν πέφτανε με τπτ λέμε.
σε γενικές γραμμές το νιου βέγκας στο νόρμαλ ήταν πολύ εύκολο (ειδικά με κριου δεν καταλάβαινες τπτ). έχει χαρκορ βέβαια αλλά θα πάρει καιρό για να το ξεκινήσω :?
Πλάκα με τον Μαμα Deathclaw και μπαμπά Deathclaw στο junction quarry.
Είχα τολμήσει να πάω στο Junction Quarry όταν ήμουν lvl 12 περίπου. Ούτε το πρώτο deathclaw δε μπορούσα να περάσω. Γενικά, όλη αυτή η κεντρική περιοχή, που πέρα από τα Deathclaws έχει και Super Mutants και Nightkins, είναι η δυσκολότερη σε όλο το παιχνίδι.
Επέστρεψα στο lvl 20 με Gun και Sneak skill 100 και fully repaired Sniper Rifle και σιγαστήρα. Τότε επιτέλους έβγαινε κάθε deathclaw στις δύο βολές.
Κλασσικά, όπως και στο Fallout 3 και στο Oblivion, από ένα σημείο και πέρα η δυσκολία του παιχνιδιού πέφτει κατακόρυφα.
Υ.Γ. Στο Fallout 3 θυμάμαι είχε ένα συγκεκριμένο cave γεμάτο deathclaws. Έξω ήταν πολύ σπάνιο να τα συναντήσεις.
wraithgr
08-11-2010, 16:59
Έχει αλλάξει η δυσκολία των deathclaw από το 3; Όταν βρήκα εγώ στο 3 δεν ήταν τόσο δύσκολα όσο πχ στο 2 την πρώτη φορά, και στο dlc πανεύκολα φτανει να μη σε δουν... πολύ πιο δύσκολα μου φάνηκαν κάτι glowing one κλπ...
New Vegas μάλλον τα χριστούγεννα να το ευχαριστηθω...
Έχει αλλάξει η δυσκολία των deathclaw από το 3; Όταν βρήκα εγώ στο 3 δεν ήταν τόσο δύσκολα όσο πχ στο 2 την πρώτη φορά, και στο dlc πανεύκολα φτανει να μη σε δουν... πολύ πιο δύσκολα μου φάνηκαν κάτι glowing one κλπ...
Χμ, ναι, νομίζω είναι πιο δύσκολα. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι glowing ones και πάσης φύσεως feral ghouls είναι πλέον εύκολα και βρίσκονται σε πολύ περιορισμένα σημεία.
Btw, είναι κρίμα που στο New Vegas δεν έχει καμία οργανωμένη κοινότητα από ghouls ή κάποια γενικότερη, σοβαρή συμμετοχή τους.
cyber_lingas
08-11-2010, 17:44
Χμ, ναι, νομίζω είναι πιο δύσκολα. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι glowing ones και πάσης φύσεως feral ghouls είναι πλέον εύκολα και βρίσκονται σε πολύ περιορισμένα σημεία.
Στο vault34 που είναι πολλά glowing σε κλειστούς χώρους είναι ψιλοζόρι
Btw, είναι κρίμα που στο New Vegas δεν έχει καμία οργανωμένη κοινότητα από ghouls ή κάποια γενικότερη, σοβαρή συμμετοχή τους.
Ε έχεις μεξικάνο ghoul companion, τί άλλο θές; :P
rat_poison
08-11-2010, 22:57
Του οποίου το voice-over κάνει ο Ματσέτε!!!!!!!!!!
SpiritCrusher
09-11-2010, 01:45
We wanted to give you guys a heads-up regarding the latest progress on Fallout: New Vegas updates.
We’ve come up with solutions for the Xbox 360 save issue folks are reporting, along with a number of other issues being reported. We’re currently running final testing and certification on a comprehensive patch for all three platforms (PC, Xbox 360 and PlayStation 3), so we’ll have something available in the coming weeks. When we have more details, we’ll let you know.
In the meantime, an incremental update for PC should be going up by early next week that will fix the save corruption issues and problems with companions, as well as improve performance for NVIDIA users and resolve some issues reported with Havok.
Stay tuned for more details.
http://bethblog.com/index.php/2010/11/05/more-news-on-new-vegas-updates/
Phantom Duck
09-11-2010, 02:05
improve performance for NVIDIA users
επ, pm όταν βγει.
Neuroscar
09-11-2010, 09:22
Μα οργανωμενη κοινοτητα απο ghouls δεν ειναι στο REPCONN αυτη που τους βοηθας καθαριζοντας τα nightkin και τελικα τους στελνεις στο διαστημα? :touched:
Πράγματι, μαλακίες λέω. Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό και το REPCONN είχε ωραίο σενάριο.
Neuroscar
10-11-2010, 09:57
Πηγα που λετε στο Hoover Dam.
Το μερος ειναι τεραστιο κτλ. Το γυρισα (σχεδον) ολοκληρο μπας και βρω κατι σε κουεστ αλλα τιποτα.
Φανταζομαι επιστρεφεις αργοτερα για κατι "σημαντικο"?
Εχει τιποτα αλλο ενδιαφερον στο μερος εστω και σαν side quest?
Λοιπον, χαλαρα 9/10, με λιγο ζορι 10/10 το παιχνιδι (κυριως λογω ελλειψης βελτιωσεων στα γραφικα απο το σκετο 3).
ειμαι στο 2ο playthrough, ενω στο 1ο
ανεμισε περηφανα η σημαια της Λεγεωνας, εχοντας τιναξει το μονορεηλ στον αερα, σκοτωσει απειρες NCR αδερφαρες και τιναζοντας στον αερα το αεροπλανακι του προεδρου
Λοιπον, μιλαμε για παιχνιδι "αντιο ζωη", τουλαχιστον μεχρι να το τελειωσεις. Φερνει αρκετα σε κλασσικο Fallout (χωρις ομως να φτανει την τελειοτητα του 2), κατι το οποιο δεν ειχε καταφερει το 3 κατ'εμε, εχει αρκετο replayability (δλδ ενα σχετικα εμπειρο ματι, οταν το βλεπει, καταλαβαινει τα διαφορετικα paths που μπορει καποιος να ακολουθησει.
Παμε ομως στα αρνητικα, τα θετικα ειναι λιγο πολυ γνωστα σε ολους:
- πιο πολλα bugs και απο το Starship Troopers, η Χριστοπαναγια πεφτει συννεφο
- Για καποιο λογο, η ιστορια της Λεγεωνας δεν ηταν χορταστικη. Ενω για NCR εχεις 100000000000 αποστολες, στη Λεγεωνα ηταν λιγο χαμενες ευκαιριες (π.χ. μια αποστολη με τον "Αλεπου"? ο αλλος στην τεντα τι ρολο βαραγε;)
- Ηθελε λιγο randomization. Δε λεμε για τα ξεφτιλικια του 3 που σκαγανε μυτη Talons στο κατωφλι της Brotherhood Of Steel, αλλα πλεον ξερεις τι σκαει μυτη που. Ενα καλο ντου απο ληστες θα μετραγε τα μαλα.
- Σε συνεχεια του απο πανω σχετικου (λόλ), αν και σχετικα δυσκολο τεχνικα, ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ RANDOM ENCOUNTER οπως στο 2
- Τελος, και μεγαλο παραπονο αυτο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ του 2, ακομα και αν βαλει καποιος το Wild κατι trait, αντε να βγαζει 5-6 σκηνικα χαβαλε
Shadowking
10-11-2010, 14:35
Ένας τερματισμός με τον Yes Man, πάμε για 2ο με την λεγεώνα.
Οταν το κανεις, πες αμα συμφωνεις με οτι ειπα (οτι δλδ το στορυ της Λεγεωνας δεν ειναι ισοποσο με NCR)
rat_poison
10-11-2010, 15:46
Αυτό ρε γαμώτο είναι πρόβλημα σε πολλά παιχνίδια. Για μένα είναι πολύ πιθανό το ότι έχει να κάνει με το development time. Εικάζω δηλαδή (τελείως από τον κώλο μου) ότι κάνουν develop το κάθε κλαδί του decision tree στο ίδιο ποσοστό χρόνου που εκτιμούν ότι είναι η σχετική συχνότητα που θα το επιλέξουν οι παίχτες, ή με κάποιο παρεμφερές κριτήριο. Γι' αυτό ίσως και το canon ending στα περισσότερα παιχνίδια είναι περισσότερο ανεπτυγμένο από τα υπόλοιπα.
Κρίμα όμως... λίγες οι φωτεινές εξαιρέσεις, οι οποίες στηρίζονται ανεπιφύλακτα.
Λοιπον, το υπολοιπο ποστ παει σε σποηλερ οποτε μην το διαβασετε οσοι δεν εχετε τελειωσει το παιχνιδι η οσοι δεν θελετε σποηλερς για τη Λεγεωνα.
Λοιπον, κατι αντιστοιχο επαιζε και με τους slavers στο 2. Δηλαδη, αν και μπορουσες να παρεις το ρολο τους, ηταν μαλλον afterthought. Εδω βλεπω μια ανισοτητα μεταξυ writing και implementation. Οπως ολες οι παραταξεις, η Λεγεωνα εχει τα υπερ και τα κατα, κατι το οποιο γινεται εμφανες αν κατσεις και μιλησεις με τον Καισαρα (οποιο παιχνιδι περιεχει θεση-αντιθεση-συνθεση εστω και σουπερ-απλοποιημενη can drink from my canteen any day).
Σε επιπεδο quest ομως; Ανεκμεταλλευτες ευκαιριες. Ο "αλεπους" σου δινει 3, τα οποια ειναι υποθεση κυριολεκτικα 5 λεπτων το καθενα και εγω βρηκα ακομα ενα quest στο Νελσον (10 λεπτα μπιστολιδι). Ακομα και το main quest πας, κανεις μια εγχειρησουλα (αντε να πας στο vault αν εχεις χαμηλο medicine) ενω με τους NCR κυριολεκτικα ιδρωνεις! Οι NPCs στο φρουριο κυριολεκτικα ειναι για τα ματια του κοσμου, απορω γιατι τους εβαλαν και ονοματα, ενα "placeholder" κυριολεκτικα θα αρκουσε. Θα συμφωνησω με ρατ οτι πιθανως ξεμειναν απο χρονο η δεν περιμεναν τον χαμο που εγινε με τη Λεγεωνα!
Το παιχνιδι προσφερεται να παιζεις ξανα και ξανα.
1η φορα: Κλασσικος χαρακτηρας fallout (speech guns science + medicine με tag), τελικα εγινε μισθοφορος της Λεγεωνας
2η φορα: Γκομενιτσα επιστημονοκλεφτιτσα, charisma 4 οποτε για αριστεροπεριεργη την κοβω, παει για Yes Man
3η φορα: Σε αυτο θα γινει της πουτανας. Εχω σκεφτει ηδη το χαρακτηρα, Corporate Ninja α-λα Gibson, πιστος μεχρι θανατου στον Mr House με tagged unarmed, sneak, lockpick
4η φορα: Καναν marine wannabe για NCR
5η φορα: Ε αμα φτασω εδω, αμολαω τον Χρυσαυγιτη, ξυρισμενο κεφαλι, melee, χαμηλο intelligence/speech, ουγκα-μπουγκα και παει καρφωτος για Λεγεωνα
Fallout.New.Vegas.Update.3-SKIDROW
metamelia1
12-11-2010, 06:21
μα να με σκοτωσαν τα κοκκινα κατσικια;
Fallout.New.Vegas.Update.3-SKIDROW
Ξερω γω ρε μαγκες, καπου σπαζομαι με το απο πανω ποστ.
Μιλαμε για παιχνιδι που ανετα σου δινει 50+ ωρες (προσωπικη εκτιμηση; το 100+ ειναι απλα πανευκολο) και το παιζετε πειρατικο; Δηλαδη ημαρτον. Νταξει για κατι παιχνιδακια των 8-10 ωρων, καπως παει και ερχεται, δε λεω δε λεει ωρα και ταλιρακι αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση πιο πολυ στοιχιζει ο καφες ανα ωρα παρα το παιχνιδι.
Οι PC gamers, μην σπαζεστε σε λιγο καιρο που δεν θα βγαινει τιποτα για PC και οταν βγαινει θα εχει εντελως σπαζαρχιδικο DRM
inb4 "φτωχοι φοιτηται gaymers" "αμα ειχα 50 γιουρια θα παντρευομουνα" "ειμαι σερβος και πειναω" κτλ
metamelia1
12-11-2010, 15:28
αν ειναι να τα δωσεις λεφτα για game, δωστα σε ενα που θες να το παιζεις online και θελει key, πχ starcraft2. Ποιος ο λογος να πληρωσεις για κατι singleplayer? Ειμεθα φτωχοι φοιτηται gaymers.
SpiritCrusher
12-11-2010, 15:30
μπλαμπλαμπλα
αν είχα μια δουλειά και ένα α' εισόδημα σαν εσένα θα το αγόραζα άνετα, αλλά 50ε (ειδικά) στο PC τα θεωρώ πολλά. Γενικά το πιο ακριβό πράγμα που έχω αγοράσει (και ήταν υπέρβαση) τα τελευταία χμ 4 (; ) χρόνια ήταν το Demon's Souls με 40. Αν μιλάμε για PC αποκλειστικά τότε το L4D2 με 32 ή κάπου εκεί. Όταν βγει GOTY ή αν τα χριστούγεννα πέσει σε καμιά προσφορά, γιατί όχι;
Σκέψου Starcraft 2 που το περίμενα 10 χρόνια και ήμουν και beta κτλ για να δω πόσο ωράιο ήταν και δεν το έχω αγοράσει, και ούτε πρόκειται σε αυτή την εξωφρενική τιμή.
εδιτ: Στον αποπάνω, το κυριότερο argument γύρω από το Multiplayer είναι πως λόγω μεγάλης διάρκειας ζωής έχεις καλύτερο value for money. Σε ένα παιχνίδι όπως το New Vegas που μπορείς να κάψεις 100 ώρες και να έχεις και ένα story που θα θυμάσαι, αυτό το επιχείρημα έχει μικρότερη αξία.
Egw to postara gia tin iparxi tou patch pantws. Enoeite oti axizei to game kai erxete original gia 360:P Sta 25e omws me diafora ekptotika , trabes, klp. Den pezei na plirosw panw apo 30e cash gia tipota. Kai ta 30 gia elaxistes exereseis opos anaferei o SpiritCrusher. Eidika pleon, den exei noima.Apo Agglia meria an perimeneis 1 mina isws kai ligotero, xtipas ta panta me 20ariko.Oses fores dinw parapanw sini8ws meta apo 1-2 vdomades nio8w vlakas.
H ousia einai oti sto pc toulaxiston exei dextei peripou 600mb patches...Misoteliwmeno xoris dikeologia pleon.Parola auta perimenw na r8ei na to liwsw.8a vgaloun kai megalo patch gia konsoles prosexws opote kapos kalitera ta pramata.
SpiritCrusher
12-11-2010, 16:01
Βασικά βλέπω ήδη στο zavvi το έχει 29ε + 5 λίρες off αν πάρεις και το F3 GOTY. Είναι καλό offer, αλλά εγω τουλαχιστον μεχρι χριστούγεννα είμαι στενά για τέτοιες αγορές και τότε ίσως να γίνει ακόμα πιο φθηνό.
Απλά το όλο 49ε ή 59ε στο PC είναι μούφα μιας και πρακτικά δεν έχεις να πληρώσεις fee σε MS/Sony για κάθε κόπια που πουλάς. Απλά έχουν αφήσει την τιμή εκεί γιατί σαν νούμερο είναι κάτι που ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει και δεν του φαίνεται άκυρο στο μάτι. Είναι μαλάκες στη valve που κοστολογούν τα καινούρια 35ε το περισσότερο; Όχι, απλά είναι από τους λίγους που δεν μας γαμάνε και γι αυτό πουλάνε τα κέρατα τους στο PC.
Το PC έχει ένα patch extra για performance γύρω από διάφορα pc hardware κομμάτια. Παραμένει η καλύτερη έκδοση όμως γιατί φαίνεται να έχει τα λιγότερα bugs ενώ είναι και το πιο όμορφο. Κάτι που στις κονσόλες δε θα φτιάξει ποτέ. Νιανιανιανιανια.
Egw to pira otan eixe to goty 15lires ki evala kai ena -10% kouponi opote pige -10lires apo to deal.Vgike 28e peripou to vegas.Sti sinexia edwsa proxtes to sealed goty ena 30e . Profit :P
To 8ema einai oti enw ir8e to goty , to vegas oxi akoma.Mallon auto pou diavazw oti ta nea games tous fevgoun apo alles apo8ikes kai mallon argoun kapies fores. Logika mestin vdomada 8a r8ei.
Btw gia -10% apo zavvi
http://www.walkers.co.uk/rainyday/home/RainyDaySavings.aspx
Kante registration me gmail pezei kai me telies se fasi otinane@gmail.com, oti.nane@gmail.com. Gia abuse katastaseis :P
Otan ginei to reg exei ena link pou leei tell us more, siblironete auto kai dinei 2pontous sto account. Meta sta claim prices, pate zavvi -10% cd/dvds deal kai emfanizei kodiko.
To level cap ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ.
Εχω αφησει πολλα κουεστ ετσι, αλλα ακυρωθηκαν λογω επιλογων και ειμαι 22 level (νομιζω το cap ειναι στο 30?)
Αλλο ελαττωμα: Camp Golf δεν εχει παρα μονο ενα quest του 5λεπτου!
Μιλαμε για ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.
1) Λοιπον, στον 2ο χαρακτηρα, το ΣΤΡΙΠ κολλαει, με το που πας να μπεις, μαυρη οθονη και κοραπτ το σεηβ! Λολ!
2) Δε γαμιεται λεω, παμε βολτες μεχρι να βγει το πατς, και γαμω και τα κουεστ που εχω αφησει στη μεση, καρδια μου πετρα, οταν πας προς Nelson μερια, κολλαει ανα 10 λεπτο λολ
3) Δε γαμιεται λεω δις, σε μια φαση βρισκω κατι πανοπλιες, πινω ant nectar μια δυο φορες, γινεται addicted. No problemo λεω, ποδαρατο μεχρι Gun Runners, πουλημα τα extra παω σε ενα γιατρο-> remove addiction και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. Ωραια λεω, τους μαλακες τους Followers χαχα της πλακας γιατροι, πηγα ΠΑΝΤΟΥ μεχρι που ειδα οτι ειναι documented bug.
Ρε μαγκες, δε γαμιομαστε λεω εγω; Νταξει, δεχομαι 2-3 πραγματα, τα fallout παντα ειχαν bugs, τα οποια ενιοτε τα γυριζες και υπερ σου (οπως με τον Pariah Dog στο 2ο, bug το οποιο δεν εχω δει πουθενα αλλα κατεληγες με +1 LCK τζαμπα :) ) αλλα αυτα ειναι bugs (ειδικα το 3ο) πανεπιστημιακης εργασιες/Ελληναραδικου software, τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
Και οι ΠΑΠΑΡΕΣ, αργουν το comprehensive patch, το οποιο ελπιζω να μην γαμησει τα saves.
[εντιτ]
Μεγαλοι ΑΛΗΤΕΣ, ο αλλος βγαινει ευθαρσως και λεει "ανεβασαμε τα Guns στο τελος του development, ξεχασαμε να το κανουμε ομως για Energy Weapons σοζ". Ε ρε μαλακα, δε γαμιεσαι λεω εγω, δε λεμε να ειστε ΠΑΛΙΑ Blizzard αλλα μιλαμε για στοιχειωδεις εννοιες game design, ημαρτον πια.
Ασε τα quest του Ραουλ, που πρεπει να πας νωρις νωρις Black Mountain γιατι αλλιως ΔΕΝ ΣΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ
Ειδα και κατι κρας σε φαση (αν εχεις ηδη καρτα ιδια με αυτη που αγορασες = κρας), ε γαμω το κερατο μου.
Στην καλυτερη περιπτωση, τα bugs ειναι επιπεδου Fallout 1 (προσοχη, οχι 2, 1, μιλαμε για 1997). Δεν μιλαω για renderer bugs κτλ, μιλαω για gameplay bugs
SpiritCrusher
14-12-2010, 22:55
Απντεηντ 4 Σκιντροου
nfo εδώ (http://nfo.rlslog.net/view/14678)
Ολοκληρο το παιχνιδι ειναι σαν μια κουραδα.
Ολοκληρο το παιχνιδι ειναι σαν μια κουραδα.
το μουνι της μανας σου
Πειτε λιγο για το σποιλερ με το Lucky 38.Μπηκα και πηρα τα 2 αντιπαλα quests πριν δω το σποιλερ, παρολο που το χα διαβασει αυτο εδω τοτε ε. :) Τι γινεται τωρα χαλαει το στορυ? Εχω προηγουμενο save κανα 2ωρο πριν αλλα το σκεφτομαι να το γυρισω πισω.Και επαιξα και κανα 2ωρο + μεσα στα 2 αντικρουομενα quests ε.Μαλακια που τα δινει ετσι οπως τα δινει...
Κατα τα αλλα , αρκετο καιρο το σκεφτομουν, τελικα το ξεκινησα στο (νεο) pc.Νταξ εχω παιξει 24ωρες, level 22 με ολα τα quests εκτος του strip, που μπηκα τωρα και την πατησα.Επος απλα.Και σιγουρα μεγαλυτερο απο το 3.Μολις πηρα explorer perk και εμεινα για λιγο να χαζευω την tv :) Exω περασει και τα 2dlc και σκεφτομαι να τα κανω πριν τον τερματισμο.Ειδικα τωρα που στo vegas πεταει τα 2 βασικα σε απειρα subquests ,ψιλοεχασα την μπαλα.
Απο bugs εχει κρασαρει 4-5 φορες αλλα αναμενομενο.Και ας εχουν βγαλει 6patches...Ενα χοντρο που προσεξα ειναι η εξαφανιση του boon.Οταν τον εκανα add, ειχα την cass μαζι μου.Ακολουθησαν και οι 2 για κανα 2 οθονες και μετα χαθηκε ο τυπος.Τελιωσα τα παντα της cass και την εστειλα.Πηγα και vault 22 που λενε οτι εμφανιζονται οι χαμενοι companions , μπηκα ασανσερ εκει 5ο οροφο οπως λεει το google αλλα τιποτα.Αλλος λεει τον βρηκε στο lucky38 αλλα ουτε εκει ειναι.Προς το παρων εχω Lily και τον σκυλο.Μεγαλη πατατα τους αυτο να μην το εχουν φτιαξει ακομα.Χοντρο, υπαρχει απο launch και λογικα χανονται quests αφου απο οτι ειδα απο την cass πρεπει να εχει ο καθενας απο ενα μεγαλουτσικο.
Τελος σημερα στις 55 ωρες.Yes man storyline & 100% του χαρτη & το dead money dlc.Επισης το Μr House storyline με save που ειχα αφησει στις 30ωρες αλλα με godmode αυτο.Γενικα με σκαλωσε κανα 2 μερες η φαση με τα 4 plots αφου δεν μπορουσα να αποφασισω τι θελω τελικα :) Σαν πλοκη το main story πολυ καλυτερο απο του 3 οντως...Να μην ειχε και το σκασμο απο bugs καλα θα ητανε μετα απο τοσο καιρο, αλλα δεν...Κρασαρε καμια 20αρια φορες συνολικα στο pc , οι περισσοτερες με το σκυλο στο τελος του vats mode συνηθως. Ο boon δε βρεθηκε ποτε τελικα, και μαλλον απο βλακεια δεν συναντησα καθολου τον ραουλ(?) μεξικανο ghoul στο black mountain.Ενω τελιωσα το quest με το robot και την super mutant σε 5λεπτα εκει, μαλλον δεν τον προσεξα. Τωρα παμε για Legion και NCR endings βεβαια, οποτε παιζει να ξαναπερασω μια βολτα απο κει.
Ξερει κανεις ημερομηνια για το dlc Ιουνιου? Ειχαν πει περιπου στις 20 αλλα δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο.
metamelia3
22-06-2011, 00:29
αυτο το επαιζα πριν φυγω απο αθηνα.
παιχνιδαρος. ανυπομονω να γυρισω να καω.
metamelia3
26-07-2011, 00:30
ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΒΕΡ. δεν ξερω ποσες μερες τωρα ειμαι κλεισμενος σπιτι με κατεβασμενο κινητο και δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ αλλο. ζομπιφικεησιον.
τελειωσα ηδη μια φορα με γιες μαν, καυλωσα την ζωη μου που η τελευταια αποστολη λεγεται
NO GODS, NO MASTERS
ξενερωσα λιγο που:
α) τα σεκιουριτρον που ειχα κανει απγκρεηντ στο φορτ της λεγεωνας πιστευοντας οτι θα τα χρησιμοποιουσα απλα για να κανω γενοκτονια λεγεωνας και ncr (τους οποιους προς τιμην μου απλα τους εδιωξα απ'το χουβερ νταμ στο τελος και δεν εβαλα να τους θερισουν) χρησιμοποιουνται για να επιβαλουν την ταξη στο αναρχο νιου βεγκας. ηλπιζα σε κατασταση πανω_κανεις με αγροκομμουνες που θα ειχαν φτιαξει οι followers of the apocalypse
β) ο γιες μαν γινεται πιο assertive μη χεσω. αν ειχα περιθωριο θα τον ανατιναζα.
ξερει κανεις btw τι πρεπει να κανω για να γινω idolized ή/και μελος των φολλοουερς;
επισης βασικη ελλειψη αυτου του παιχνιδιου ειναι μια μηχανη. το περπατημα γινεται λιγο κουραστικο ωρες-ωρες. ασε που θα ηταν απεριγραπτα κουλ.
να σχολιασω επισης οτι το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο μαϊντφακ, εξαιρετικο ψυχολογικο τεστ, γαμοψυχισμος. παω τωρα να το ξαναξεκινησω να δω ποσο σκοτεινη ειναι η κακη μου πλευρα.
ξερει κανεις btw τι πρεπει να κανω για να γινω idolized ή/και μελος των φολλοουερς;
Νομίζω τα quests που δίνουν δε φτάνουν για να γίνεις idolized (αλλά καλό είναι να τα κάνεις όλα, είναι σημαντικό reputation boost), οπότε πρέπει να τους φέρνεις medical supplies για να συμπληρώσεις το reputation.
Ναι κι εγω με τους followers δεν ειχα πολλα παρε δωσε εκτος απο τα supplies και το sabotage quest.Tελειωσα ολα τα storylines αν και δεν μπορω να πω με ευκολια ποιο ειναι το καλυτερο.Βγηκε και το Oldworld Blues dlc αυτες τις μερες αλλα δεν το χω αρχισει ακομα.Απο comments εδω κι εκει λενε οτι ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα.Sci-fi themed με μεγαλους διαλογους κλπ λεει.Μεσα στον Αυγουστο βγαινει και το τελευταιο dlc, οποτε λογικα θα γινει και το vegas 100ωρο σαν το 3. Οντως απιστευτα games...Αντε να σκασει fallout 4 με μηχανη skyrim να μη μεινει τιποτα ορθιο :) Ή ενα remake των 2 πρωτων με γραφικα επιπεδου metro 2033 (και χωρις τα απειρα bugs). Ε το τελος του gaming :)
Το σκέφτομαι να το ξαναρχίσω τώρα τον Αύγουστο, για να παίξω και τα DLC. Χρειάζεται save πριν το φινάλε του παιχνιδιού ή το άλλαξαν αυτό;
Τα dlc εμφανιζονται στο χαρτη σαν radio broadcasts οπως ηταν και στο 3.Το dead money το επαιξα πριν τελειωσω το story.Το honest hearts μετα το τελος.Γενικα αν εχεις save πριν τα final quests, που δεν μπορεις να γυρισεις στο χαρτη δηλαδη, ειναι οκ.Αν και κατι θυμαμαι οτι πλεον με το update 7 που βγηκε πριν κανα 2 βδομαδες, οταν τερματιζεις σου δημιουργει νεο save μονο του το game, ετσι ωστε σε περιπτωση που εχεις ενα μονο save να μπορεις να παιξεις μετα το ending.Aν γενικα εχεις πιασει το levelcap απο το main game δεν ειναι δυσκολα τα dlc.Με το τελευταιο πηγανε το cap σε lvl 45 πλεον.
bump
Lonesome Road στις 20 Σεπτέμβρη και 2 ακόμα -ας τα πούμε- DLC inc
http://www.destructoid.com/-lonesome-road-fallout-new-vegas-dlc-hits-september-20-209846.phtml
Μια χαρα :) Oldworld's Blues στανταρ το καλυτερο μεχρι τωρα.Οι διαλογοι μαλλον οι καλυτεροι ολοκληρου του game.Σουρεαλισμος γυρω στις 9 και κατι ωρες.Τελικα η συνδεση με το dead money ειναι ελαχιστη.Αρκετα δυσκολο σε ορσισμενες φασεις.Σκανε μαζεμενοι εχθροι και ακομα και με lvl40 παιχτη ειχε ενα θεματακι εδω.
Ντάξει εγώ δε τρελάθηκα κιόλας με το OWB. To περίμενα πιο αστείο όσον αφορά τους διαλόγους, και πιο ενδιαφέρον όσο αφορά το exploring. Είχε αρκετό content πάντως και όντως ήταν λίγο δύσκολο παρόλο που μπήκα 30 lvl (αλλά αφού κάνει scaling δεν πρέπει να παίζει ρόλο το lvl). Σε γενικές γραμμές δε νομίζω ότι ήταν τόσο καλό όσο λένε τα reviews, αλλά άξιζε τα λεφτά του. Τώρα παίζω το Dead money που να πω την αλήθεια, αν και από τα DLC είναι το πιο ξεκάρφωτο γιατί ουσιαστικά το στυλ του δεν έχει σχέση με fallout, μου φαίνεται καλύτερο.
Σε κατι φασεις εκανε spawn 4-5 radscorpions με τη μια σε φαση που να νομιζω οτι ειναι glitch.Level oντως δεν πρεπει να παιζει ρολο γιατι ενεργεια και stimpacks εφευγαν σε χρονο dt ωρες ωρες.Εμενα το σημειο που με χαλασε ηταν ενα τεραστιο fetch quest που ειχε, που μαζευες κατι πραγματα για το think tank.Ειχα ανοιξει ολον το χαρτη αλλα γυρναγα πισω γιατι τα holotapes δεν τα εβλεπα συνηθως με την πρωτη.Διαλογοι νταξ αρκετα αστειοι σε σημεια, τουλαχιστον σε σχεση με το main game και αρκετα πετυχημενο voice acting.Το ολο concept μου θυμισε και λιγο evil dead για καποιο λογο.Dead money ναι καλο ειναι.Λιγο το honest hearts μου τα χαλασε απο περιεχομενο και διαρκεια, αλλα ειχε ωραια μερη.Εxploration λιγοτερο απο owb επισης.
Q9UwlAAnlmg
_iq8swQ7kpg
:P
cyber_lingas
30-08-2011, 22:50
wow. Υπερπαραγωγή.
Γάμησε. Btw γκρινιάζετε που πάει το gaming αλλά έστω ένα new vegas να βγαίνει κάθε 2 χρόνια εγώ πάλι ικανοποιημένος θα 'μαι. Αριστούργημα.
To xω πει παλιοτερα.Fallout 4 με μηχανη skyrim και τελος του gaming ρε :)
Μου αρεσει που γκρινιαζανε στα reviews για το vegas οτι ειναι ιδιο με το 3.Πολυ το παιξανε οι τυποι.Fallout χωρις post apocalyptic wasteland δε γινεται.Ετσι κι αλλιως δεν εχουν καλυψει ολο τον πλανητη ακομα :P
Firestorm3
30-08-2011, 23:46
ρε γιατι τοσος ενθουσιασμος με το νιου βεγκας. τοσο πολυ γαμαει το σεναριο; το παιξα 2 ωρες και το κανα Uninstall οταν ηταν. θα το ξαναβαλω μου φαινεται
Κάτσε να τη δούμε και την μηχανή του Skyrim γιατί δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στη Bethesda. :p
Και η obsidian είναι πολύ αδικημένη εταιρεία. Έβαλε άνετα τα γυαλιά στη Bioware με ΚΟΤΟR2 και στη Bethesda με το NV, εγώ λέω να φτιάχνουν το engine και να της δίνουν το development από την αρχή γιατί οκ μετά από αυτά τι RPG να παίξεις και να σου κάνει εντύπωση.
Firestorm δωσε λιγο χρονο παραπανω.Ετσι ειχα αρχισει κι εγω το 3 θυμαμαι.Βαρεθηκα να βγω απο το vault στην αρχη.Ελεγα να το στειλω θυμαμαι τοτε :P.Παει καιρος που τελιωσα το 3 γενικα, αλλα πιστευω οτι οι διαλογοι στο vegas ειναι πιο καλογραμενοι.
Για skyrim υπαρχει ο κινδυνος ,αλλα ας ειμαστε και λιγο αισιοδοξοι.Τοσα χρονια τους κραζουν για bugs της gamebryo, ε ολο και κατι θα κανανε παραπανω.Επισης τα vids που χουν δειξει ως τωρα ειναι στο 360, οποτε pc θα παρει κι αλλο λογικα.
Btw, νταξ ισως αστειο, αλλα δεν εχω παιξει oblivion.Το χω δοκιμασει κανα 2 φορες μεσα στα χρονια αλλα δε με σκαλωσε.Μαλιστα τελευταια φορα το βαλα στο καπακι μετα απο fallout3 που ηθελα κι αλλο, επαιξα γυρω στις 5 ωρες, αλλα λιγο η αισθηση των οπλων (δεν εχει και vats), λιγο το σπαστικο level up που θελει να κοιμασαι για να ανεβεις, με κουρασε.Βαριεμαι να ψαχνω guides κλπ για σωστο τροπο παιξιματος.Να του δωσω αλλη μια ευκαιρια εν οψη skyrim?
Firestorm3
31-08-2011, 04:01
το 3 ηταν ενδιαφερον απο το πρωτο λεπτο, με καθηλωσε, το νιου βεγκας οχι. δε γαμιεται, θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια
Το Οblivion ειναι μετριοτητα. Εκτος dark brotherhood side questline δε μαρεσε σαν game, πολυ βαρετο. Καλυτερα παιξε τπτ αλλο, κανα deus ex, witcher2.
Κι εγω fallout 3 το παρατησα μετα απο κανα 5 ωρο. Τωρα λεω να το ξαναπιασω μονο και μονο λογω εξαρτησης, αν και ξερω οτι σιγουρα θα βαρεθω.
Nαι κι εμενα μια βαρεμαρα μου την εβγαλε, αν κι εχει ωραια μερη. Witcher ναι με ψηνει.Τα χω installed και τα 2 για να τα δω οπως πρεπει, αλλα ειναι μεγαλο προτζεκτ για πολλες ωρες αυτο.Για deus x το ψηνω ή για το νεο Alice που χω παιξει κανα 2ωρο και το αφησα.
Το Οblivion ειναι μετριοτητα. Εκτος dark brotherhood side questline δε μαρεσε σαν game, πολυ βαρετο. Καλυτερα παιξε τπτ αλλο, κανα deus ex, witcher2.
Κι εγω fallout 3 το παρατησα μετα απο κανα 5 ωρο. Τωρα λεω να το ξαναπιασω μονο και μονο λογω εξαρτησης, αν και ξερω οτι σιγουρα θα βαρεθω.
http://www.youtube.com/watch?v=A_7f5hNYBdY BEST MOD =)
To fallout 3 to eixa pethanei pragmatika poly wraio game, pigaina se kati vounokorfes k apla agnadeua to topio. PANEMORFO.
To oblivion einai odws kapws vareto, apo ena simeio k meta arxisa na xwnw oti sapio mod yphrxe gt pragmatika den palevotan alliws.
To NV k auto para poly kalo den ithela na teliwsei , an k den epexe kanena dlc.
To witcher2 toso kalo einai? Axizei na to katevasw?
Να παίξεις τα DLC. Να τα αγοράσεις κιόλας γιατί στηρίζουμε obsidian.
kala katevazw witcher2 to nv to ekana uninstall kati mhnes prin k den psinw pali.
Firestorm3
01-09-2011, 18:41
11 σελιδες, το πιο σωστο ποστ.
http://www.youtube.com/watch?v=5tCEXEuICWs&feature=player_embedded#!