PDA

View Full Version : [Cinema] Bound by Honor (1993)

Marillion
04-02-2010, 02:51
Την περασμένη βδομάδα είχε στην νετ μια ταινία τίγκα στους μεξικάνους, συμμορίες, φυλακές και over the top ερμηνείες. Σύντομα κατάλαβα ότι έπρεπε να την βρω κάπως και απορούσα που δεν την είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό. θα έγραφα σε σχετικό οφφ τόπικ θρεντ αλλά δεν έχουμε τέτοιο στο cinema section.

Τέσπα, έκανα τα κουμάντα και βρήκα την unrated έκδοση. 3 ώρες και 10 λεπτά καύλας. Γενικά την έχουνε χώσει την ταινία άσχημα, αλλά ρε πούστη είτε την δεις σοβαρά, είτε περιμένεις να δεις κάτι που γνωρίζεις πως αυτοσαρκάζεται σε φάσεις, είτε δεν έχεις καμμία προσδοκία, θα περάσεις καλά ρε γμτ. Σαν ταινία του bruce cambell δλδ, με την διαφορά ότι περνά στο mainstream σαν σοβαρή κινηματογραφική απόπειρα. Και βαρέθηκα να μετράω γαμάτους supporting characters. παίζουν όλοι ρε πούστη, από danny trejo μέχρι και τον billy bob thornton.

Όπως και να χει είναι ένα cult αριστούργημα, δεν έχω λόγια. Νομίζω πως θα την έχετε δει οι περισσότεροι, αλλά όσοι δεν την έχετε δει ψηθείτε μετά από αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=3IXCG_pG6KU

KoiliaSamprela
04-02-2010, 10:10
πας καλά?

Είναι το απόλυτο αριστούργημα , το έχω δει πάνω από 10-15 φορές.

Στα Ελληνικά έχει κυκλοφορήσει ως Δεσμοί αίματος , στην αργκό μας φυσικά , η ταινία λέγεται "Βάτος Λόκος φορέβερ".

Είναι από της λίγες φορές που έχω δει ταινία τόσο μεγάλη τόσες φορές και να την γουστάρω πάντα!!!!! \m/

MaX Payne
04-02-2010, 13:28
ΕΠΟΣ!!!

ion_storm
04-02-2010, 13:28
στην αργκό μας φυσικά , η ταινία λέγεται "Βάτος Λόκος φορέβερ".\m/

Μια μικρή διόρθωση. Λεγεται Βατος Λοκος φορεβα μα μαν.

κατά τα άλλα τα λες μια χαρά.
Απίστευτη ταινία. δεν κουράζει καθόλου.
την είδα και εγω τελευταία φορά στη νετ.
Από τις καλύτερες ταινίες να την βλέπεις με παρέα.
Θυμάμαι όταν την είχα πρώτη φορά σχολείο ακόμα είχαν σκάσει την αλλη μερα όσοι την είδαν με VL στο χέρι. χαχα. Τέλος τα σκηνικά στην φυλακή με όλο το κύκλωμα κτλ μπορεί να φανούν σε κάποιον υπερβολικά αλλά είναι ρεαλιστικά.

Αναρωτιέμαι πως είχε κυκλοφορήσει αμερική γιατί έχει αρκετά ισπανικά και δεν δεν έχω δει ποτέ υπότιτλους μέσα στην ταινία.

Raven Lord
04-02-2010, 13:36
περιττό να πω ότι γαμάει κ είμαι μεγάλος fan από το '95 περίπου που την πρωτοείδα κ φυσικά την έχω δει άπειρες φορές από τότε σε σημείο να θυμάμαι διαλόγους. η 3ωρη έκδοση είναι must!

ήθελα απλά να σημειώσω εδώ, ότι ο τελευταίος "κριτικός κιν/φου" της ελευθεροτυπίας, είτε είναι gay, είτε αγάμητη γκόμενα. δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευσή του/της να βάλει τη συγκεκριμένη ταινία στα "μη δείτε" της ημέρας και αντίστοιχα να έχει στις επιλογές ανυπαρξίες τύπου "dante's peak" !!! όταν, μάλιστα, παλιότεροι που έγραφαν στη στήλη την είχαν μονίμως στις καλύτερες επιλογές όταν έπαιζε.

ΥΓ. εναλλακτικός τίτλος: "bound by honour" και "Based on the true life experiences of poet Jimmy Santiago Baca." από το imdb.

KoiliaSamprela
04-02-2010, 14:43
τρου στόρι.

πρώτη φορά που το κατέβασα , ήταν μεταγλωττισμένο στα Γερμανικά

Μεγάλες στιγμές , πριν το σβήσω το είδα μια φορά.

Γενικά δεν είχα βρει γράμματα ούτε στα Ελληνικά ούτε στα κσένα οπότε και το κατέβασα σε dvd-r με κσένα γράμματα από κάτω.!!!

wino
04-02-2010, 22:05
vatos locos kai la unda re mlk!
Megisto epos,
panw apo 10 xronia pou thn eida prwth fora

πρώτη φορά που το κατέβασα , ήταν μεταγλωττισμένο στα Γερμανικά
Μεγάλες στιγμές , πριν το σβήσω το είδα μια φορά.

kai gw re mlk!

Pinatero
10-02-2010, 00:06
:shock: xaxaxax απιστευτο την πετυχα τυχαια και γω εκεινο το βραδυ και την ειδα ολη και ηθελα να ψαξω να τη βρω!

Razor
10-02-2010, 00:08
ΤΑΙΝΙΑΡΑ :worship:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΙ ΚΑΡΝΑΛΕ

mrmaiden
10-02-2010, 00:33
Dany Trejo, Carnale, La Onda... της πουτάνας:headbang:

Ταινία με μέσο όρο θέασης πάνω από 20 φορές:touched:

freak brother
10-02-2010, 00:57
για το βατος λοκος vs τρες πουντος λες? ακου μπλαντ ιν και μπλαντ αουτ... ασε που πρεπει σιγουρα να υπαρχουν αλλα 2-3 θρεντ.

Marillion
10-02-2010, 01:04
έχουμε πει τέσσερα ονόματα ήδη αλλά τα :

Blood in Blood Out & Βound by honour

είναι το επικρατέστερα.
αυτό που λες ούτε το ήξερα και όταν το γκουγκλάρω δεν βγαίνει τπτ σχετικό με τον τίτλο (μια συγκεκριμένη σκηνή βγαίνει βασικά)
βρείτε λίγο τα θρεντς ρε λαγωνικά

Mitsmann
10-02-2010, 01:26
χαχαχαχα η ταινια ειναι το μεγαλυτερο καλτ της τελευταιας δεκαετιας τουλαχιστον.

σε τοιχους ανα την αθηνα βλεπεις γραμμενο με σπρευ "Vatos Locos" και γενικα μιλαμε για επικουρα ολκης.

freak brother
11-02-2010, 03:58
έχουμε πει τέσσερα ονόματα ήδη αλλά τα :

Blood in Blood Out & Βound by honour

είναι το επικρατέστερα.
αυτό που λες ούτε το ήξερα και όταν το γκουγκλάρω δεν βγαίνει τπτ σχετικό με τον τίτλο (μια συγκεκριμένη σκηνή βγαίνει βασικά)
βρείτε λίγο τα θρεντς ρε λαγωνικά

οχι βρε!! ετσι το χα ονομασει οταν το χα πρωτοδει 10-15 χρονια πριν... το χω δει καμια 4244234 φορες ανετα!

Shadowking
11-02-2010, 15:25
ταινιάρα, απ' αυτές που σχεδόν όλοι έχουν πετύχει κάποιο καμμένο βράδυ στην tv, όποιος έχει κάνα πρόχειρο torrent ας ξηγηθεί.

KoiliaSamprela
11-02-2010, 16:00
ταινιάρα, απ' αυτές που σχεδόν όλοι έχουν πετύχει κάποιο καμμένο βράδυ στην tv, όποιος έχει κάνα πρόχειρο torrent ας ξηγηθεί.

GAMATO

αν με πιάνεις ;)

HIV
11-02-2010, 16:07
gamw tis tainies ontws,alla to amerikanaki pou paei na ginei meksikanaki kai meta ginetai mourh kai exei nevra kai orgh pros oti den einai filakovio h tattooarismeno einai to ligotero asteio. epos omws. eixa kanonisei kai provolh ths kai sto likeio mazi me to american history x.

sto opoio 2o h ka8igitria pige na to kleisei otan eide enan tipo katw apo mia svastiga na gamaei ena gourounogomenaki,kai thn epeisa me ta xilia zoria na to afisei. kai sto telos ths epese h masela apo thn kavla. win.

House Of Low Culture
13-02-2010, 00:10
σκληρό, over the top πέος.