View Full Version : Fear Factory, Gagarin 205, Παρασκευή 12 Μαρτίου
ΣΟΚ
ΣΟΚ
ΣΟΚ
Και μετά το νέο άλμπουμ πολλαπλό εγκεφαλικό
πηγή μεταλ χαμμερ ε
ΣΟΚ
ΣΟΚ
ΣΟΚ
Και μετά το νέο άλμπουμ πολλαπλό εγκεφαλικό
πηγή μεταλ χαμμερ ε
Ο συναυλιακός προυπολογισμός έχει αρχίσει να ξεφεύγει πολύ άσχημα. :dfinger:
ΓΑΜΙΕΣΤΕ αν και το ξεφτιλισαν το μαγαζι ο Καζαρες και ο Μπελ, αλλα και παλι
Mitsmann
03-02-2010, 17:33
ωπ!!!
ωραια πραματα.
Ford Prefect
03-02-2010, 17:55
Λοιπόν, εμένα μου άρεσε το καινούργιο, χωρίς να έχω αποφασίσει πόσο, αλλά σε αυτή τη συναυλία θα πήγαινα τρέχοντας μόνο και μόνο για να δω επιτέλους λάιβ το κτήνος Gene Hoglan. Alas, μία συναυλία μόνο παίζει να δω και αυτή αναγκαστικά θα είναι οι Μπολτ Θρόουερ.
μπιζαριος
03-02-2010, 18:02
στηριζουμε απο τωρα. ΕΝΝΟΕΙΤΕ
Phantom Duck
03-02-2010, 19:52
εκτός του ότι το καινούριο είναι σκατά, ε λολ. θα τους δω όταν τσακωθούν οι δυο τους και ο χοντρός ξαναφτιάξει ff με τον χερέρα και τον μπασίστα.
Tispanagias tamatia
03-02-2010, 23:02
Εκεί.
εκτός του ότι το καινούριο είναι σκατά, ε λολ. θα τους δω όταν τσακωθούν οι δυο τους και ο χοντρός ξαναφτιάξει ff με τον χερέρα και τον μπασίστα.
Ο οποιος ειναι και ο μονος συνδυασμος που δεν επαιξε. Εφυγε ο χοντρος, μετα τα ξαναβρηκε με τον Μπελ και εδιωξαν τους αλλους δυο, ε τωρα μενει να τα ξαναβρουν με το χοντρο αυτοι και να παρει πουλο ο Μπελ. Το καινουριο αλμπουμ δεν το ακουσα, αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι σκατα, ενα τραγουδι που ακουσα μονο ηταν γαματο. Επισης Archetype, Transgression μαρεσαν παρα πολυ, αλλα τιποτα σαν το Obsolete, δισκαρα απο την αρχη ως το τελος. Γαμιεστε λεμε. Πανατσεκαρω αν εχουν και αμερικανικες ημερομηνιες.
chris_boss
04-02-2010, 03:00
ορίστε:
3/12/2010
morphine
04-02-2010, 03:05
ΑΧΑΧΑΧΑ
Desensitized by the values of life
Maligned and despaired by government lies
Revenge is so strong
I taste it on my tongue
My gun will be
Your angel of mercy
Dislocated by the eyes of disdain
Abused beyond recognition
I can't hope with
The madness abounding
Blasts in my head
Of gunfire resounding
Firing relentless
Killing the senses
I've got no more goddamn regrets
I've got no more goddamn respects
I am the thorn
In your eye
I am the thorn
In your eye
Ra Pariah,η 'σοπέδωσ' σου.
Phantom Duck
04-02-2010, 15:42
ασδφασφσδφ από προχθές ξανακούω το album μετά από καιρό κι έχω καυλώσει, λες να δοκιμάσουμε; κανά replica και hunter killer δε μας χαλάει. στην τελική στην πούτσα μας ο βέλγος, αν είχε και τον τριγκεράκια...
Shock
Edgecrusher
Smasher/Devourer
Martyr
Scapegoat
Crash Test
Acres of Skin
Linchpin
Resurrection
Powershifter
Fear Campaign
Demanufacture
Self Bias Resistor
Zero Signal
Flashpoint
H-K (Hunter-Killer)
Pisschrist
Replica
Πλιτσ αν τα παιξουν εδω αυτά
http://www.setlist.fm/setlist/fear-factory/2010/prince-bandroom-melbourne-australia-3d769db.html
Ford Prefect
04-02-2010, 16:06
Ωραίος ο Χερέρα αλλά δεν πιστεύω να λείψει σε κανέναν...
1. Γαμαει απιστευτα το σετλιστ, αν ειχε και Archetype/Transgression θα ηταν τελειο.
2. Μπορει ο Χογκλαν να ειναι φοβερος, αλλα ο ντραμερ των FF ειναι ηταν και θα ειναι ο Herrera
Ford Prefect
04-02-2010, 16:10
Πάσο, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.
Μπορει ο Χογκλαν να ειναι φοβερος, αλλα ο ντραμερ των FF ειναι ηταν και θα ειναι ο Herrera
αυτό.
Λαίβ εννοείται ΜΕΣΑ. :dfinger:
Phantom Duck
04-02-2010, 17:04
Πάσο, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.
και με τον ρίνγκο σταρ δεν υπάρχει σύγκριση, αλλά δε θα ήθελα να τον ακούσω να παίζει τέτοια... καλά δεν είναι το ίδιο αλλά τέλος πάντων, όχι ότι είναι σοβαρός παράγοντας για το live.
Ford Prefect
04-02-2010, 17:13
ΟΚ, για να μην το κουράσω άλλο, εγώ θα περιμένω σχόλια την επομένη, γιατί νομίζω ότι τελικά θα είναι παράγοντας που θα σχολιαστεί. Ευμενώς.
antimusic
04-02-2010, 18:41
1. Γαμαει απιστευτα το σετλιστ, αν ειχε και Archetype/Transgression θα ηταν τελειο.
The infection has been removed, the soul of this machine has improved
λολ.
The infection has been removed, the soul of this machine has improved
λολ.
Γελας γιατι ξερω γω ειναι ηλιθιος ο στιχος (το οποιο και δε μας ενδιαφερει καθολου) ή γιατι αναφερεται στον χοντρο? :grin:
Βικ, ρε συ δε χρειαζεται να σχολιαστει ευμενως, το γραψαμε ηδη οτι ο Χογκλαν γαμαει, εννοουνται αυτα, και μαλιστα τωρα παω να βαλω Ντιμονικ να ακουσω να γουσταρω, ειναι αυτο που σου ειπε ο Φαντομ Ντακ. Ειναι οτι δε θα θελες να δεις Metallica χωρις Ulrich, Pantera χωρις Vinnie Paul, Queen χωρις Roger Tayor κι ας μην ειναι οι καλυτεροι drummers του κοσμου. Αλλα μεγεθη βεβαια, αλλα ε η λογικη παραμενει.
Shrinebuilder
05-02-2010, 01:10
μπλα μπλα Pantera χωρις Vinnie Paul, μπλα μπλα κι ας μην ειναι οι καλυτεροι drummers του κοσμου.
λολ τι είπε
Shrinebuilder
05-02-2010, 01:19
Είναι!
Ford Prefect
05-02-2010, 01:33
Ναι μάνα μου, άλλο λέω. Εγώ πάω σε λάιβ και για να δω ένα μουσικό μόνο, δε με χαλάει, θα πήγαινα σε αυτή τη συναυλία μόνο και μόνο για να δω τον Τζιν δε κάφεϊν μασίν. Και φρονώ ότι κόσμος θα πάει για Φίαρ Φάκτορι και θα βγει έξω μιλώντας για το χοντρό. Αυτό μόνο, τίποτε άλλο.
Ass Cobra
05-02-2010, 12:52
Mεσα θα ειμαστε. Επιτελους Φιαρ Φακτορυ!
Και συγκινηση που το χοντρο τερας ο Ευγενης Χογκλανος θα πατησει τη γη που παταμε και θα μας κατεδαφισει.
Phantom Duck
05-02-2010, 14:41
πφφ, για να σας ξενερώσω, ο χόγκλαν έχει παίξει nu metal με το τραγουδιάρη των mushroomhead:
http://www.youtube.com/watch?v=5YvpF88O6mo
Ford Prefect
05-02-2010, 14:46
Εδώ έχει παίξει με Ολντ Μανς Τσάιλντ και χεστήκαμε.
Drumsick
05-02-2010, 14:59
Αν και μάλλον δεν θα πήγαινα ούτε τότε, σίγουρα
άργησαν 5 χρόνια.
άργησαν 5 χρόνια.
Τι περισσότερο θα είχε να τους έβλεπες στην περιοδεία του Transgression δηλαδή?
Νταξει και γω το χω πάθει με συγκροτήματα αυτό, που σκιζόμουν πριν χρόνια να τους δω λαιβ και μετά που ήρθανε δεν πήγα..
Αλλά Φιαρ Φακτορι ρε, δεν υπάρχει. Αν και ξενερώνω λιγάκι με παραφωνία Burton C Bell από τα βιντεάκια που χω δει, δεν με νοιάζει κιόλας. Πιστεύω πως θα είναι από τα καλύτερα λαιβ έβερ.
Πώρωση mode on:-D
KoiliaSamprela
05-02-2010, 17:26
WC2-VYjWyIk
Παρακμιακό Εργαλείο
08-02-2010, 03:46
Οπ! Ωραία πράματα. Θα δώσω το παρόν.
FIREWIND
08-02-2010, 12:46
teleia!!!!fobero live!ta leme ekei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu-metal lougres:evil:
Ra Pariah
08-02-2010, 14:56
Ra Pariah,η 'σοπέδωσ' σου.
Είπε ο οπαδός Σλιπκνοτ.
KoiliaSamprela
08-02-2010, 16:52
teleia!!!!fobero live!ta leme ekei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu-metal lougres:evil:
νου μεταλ οι Εφ Εφ?
Άσχετος? ή επικίνδυνος?
νου μεταλ οι Εφ Εφ?
Άσχετος? ή επικίνδυνος?
Χειρότερο...
Επικομεταλλού γκόμενα :dfinger:
KoiliaSamprela
08-02-2010, 16:56
νου μεταλ οι Εφ Εφ?
Άσχετος? ή επικίνδυνος?
Χειρότερο...
αχ , ναι ρε, το κοριτσάκι
εντάξει ... πάσο
καποτες για καποιο ανεξηγητο λογο ειχα κανει σκουφι με το παλιο τους λογκο... το αυτο...
http://4.bp.blogspot.com/_5tY-XfbgJe0/SO1tTsx6OwI/AAAAAAAABMg/ZK9jPuHHIjs/s400/tattoo.jpg
και μια μερα εκει που περιμενα αμεριμνος την παραγγελια μου σε ενα γυραδικο σκαει μυτη ενας με κοιταει και πεταει το ασυλληπτο ''εντ δερς νο φαν γουιθαουτ FUN FACTORY''
απο τοτε τους εχω συνδεσει με ντισκοτεκς-μαντρια τιγκα στο φελιζολ και την μελαμινη
α και για την πλαστικοποιησις αυτου...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/s9bko5DKch4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/s9bko5DKch4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Υ.Γ. καλα να περασετε
FIREWIND
08-02-2010, 19:32
νου μεταλ οι Εφ Εφ?
Άσχετος? ή επικίνδυνος?
Χειρότερο...
εντάξει ... πάσο
xypnate zoa,einai alli me tin idia foto.ego eimai agoraki.na ta @@ mou
http://www.truemetal.org/metalwallpaper/images/kingsofmetal.jpg
Marillion
08-02-2010, 19:35
τι τα κρύβεις με το σπαθάκι ρει
Phantom Duck
08-02-2010, 19:37
Από μικρός κι από επικάς μαθαίνεις την αλήθεια πάντως, Obsolete και Digimmortal δεν τα λες και death metal...
Τώρα για το "λούγκρες" δεν ξέρω, ομολογώ ότι δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω στο γυμνόστηθο WARRIOR που τραβάει το καζανάκι.
KoiliaSamprela
08-02-2010, 20:22
Χειρότερο...
εντάξει ... πάσο
xypnate zoa,einai alli me tin idia foto.ego eimai agoraki.na ta @@ mou
άλλος , άλλη δεν έχει σημασία , αντίο τώρα έχεις και διάβασμα
mrmaiden
08-02-2010, 23:06
Αλλά Φιαρ Φακτορι ρε, δεν υπάρχει. Αν και ξενερώνω λιγάκι με παραφωνία Burton C Bell από τα βιντεάκια που χω δει, δεν με νοιάζει κιόλας. Πιστεύω πως θα είναι από τα καλύτερα λαιβ έβερ.
Πώρωση mode on:-D
:thumbsup:
μακαρι να τα καταφερω.
αυτο live θελω
ztLOXDw-3hY
carheart
09-02-2010, 01:32
Εδώ έχει παίξει με Ολντ Μανς Τσάιλντ και χεστήκαμε.
Πρώτο Old Man's Child σου δέρνει τη δισκοθήκη AS YOU BEND YOUR KNEES TO THE DUST.
Ωραίοι είναι live οι Fear Factory, αλλα ήταν τρεις το μεσημέρι μάνα μου, δεν άντεχα να πάω μπροστά, από μακριά και αγαπημένοι και τέτοια, άσε που όταν σκοτεινιάσει έχει Ministry.
KoiliaSamprela
09-02-2010, 12:09
Ωραίοι είναι live οι Fear Factory, αλλα ήταν τρεις το μεσημέρι μάνα μου, δεν άντεχα να πάω μπροστά, από μακριά και αγαπημένοι και τέτοια, άσε που όταν σκοτεινιάσει έχει Ministry.
πότε τους είδες ?
Στο Βακεν 2006 τους είδε ο κωλόφαρδος, τότε που δεν είχα λεφτά να πάω. Μακράν από τα καλύτερα λαιν απ Βάκεν.
Ον τοπικ, καμιά τιμή για εισιτηρίου Fear Factory έχουμε?
KoiliaSamprela
09-02-2010, 16:17
Στο Βακεν 2006 τους είδε ο κωλόφαρδος, τότε που δεν είχα λεφτά να πάω. Μακράν από τα καλύτερα λαιν απ Βάκεν.
εντάξει εγώ πρόλαβα το 2008 :)
Απλά πόναγε ο σβέρκος μου για 2 εβδομάδες μετά :)
Tispanagias tamatia
12-02-2010, 00:15
Αυτό. Και αν γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει προπώληση Θεσσαλονίκη και πού.
αγαπαμε demanufacture
αλλα live ο τραγουδιαρης στα καθαρα ειναι μεγαλη απαλεψια
Παρακμιακό Εργαλείο
14-02-2010, 06:23
^
Θα τον βοηθάμε :P
30 € το εισιτήριο
Προπώληση σε Public και Fnac
Kaserinos
20-02-2010, 04:03
Τελικα ξερουμε αν θα'ναι και Σαλονικη οι Φιαρ?
KoiliaSamprela
04-03-2010, 11:56
έλα και κοντεύουν οι μέρες
9qJjrESPwb8
BUMP.
http://www.setlist.fm/setlist/fear-factory/2010/essigfabrik-cologne-germany-bd4b542.html
Παρακμιακό Εργαλείο
12-03-2010, 15:32
^
Μακάρι νά'χε περισσότερη δόση από Digimortal στο setlist..
Άντε, έφτασε η μέρα. Ελπίζω να βγω ζωντανή από κει μέσα.
Phantom Duck
12-03-2010, 20:30
τι digimortal, άμα είναι ας παίξουν κατευθείαν cypress hill.