View Full Version : SAINT VITUS @ An Club - 02.02.2010
dopefiend
03-02-2010, 04:26
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΙΒ ΕΒΕΡ.
DOOM ΓΑΜΩ ΤΟ STONER ΣΑΣ
πσ. 4 μπαλάκια ο μπαογκ :rofl:
Τρελό report.Συνέχισε να κάνεις τέτοιες αηδίες και δεν θα πάρεις ούτε φράγκο από μένα.
12 stars circle your brow
03-02-2010, 14:17
ΓΕΡΑΣΑ λέμε, σε 3 κομμάτια χεντμπάνγκι και ξύπνησα με πόνο στον αυχένα. :/
Επίσης
DOOM ΓΑΜΩ ΤΟ STONER ΣΑΣ
Και χαζογελάσαμε προς το τέλος με διάφορες σκηνικάρες ;p
Ra Pariah
03-02-2010, 14:21
DOOM DOOM DOOM
Γνωρίσαμε ΜπάντυΛάκη (:pink:) και βλέπαμε Jim να σιχτιρίζει για τομπάοκ.. (Ο Γοίτσι πού βρισκόταν, όμως;; :-()
"Τραμπούκισα" και τον 12αστέρια μέχρι να του πω ποιος ήμουν (είχα το πλενόκτημα του αιφνιδιασμού :grin::grin:).
Κατά τ'άλλα έσκασε μύτη πολύς κόσμος και η συναυλία ξεκίνησε πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποια κομμάτια των Universe.. Τι φωνάρα, διάολε, έχει η τύπισσα; Δεν υπήρχε!! Είχε τόσο μα τόσο θεϊκή χροιά που ξέχναγες ότι δεν άκουγες riffs. :touched::touched::touched: Σοβαρολογώ τώρα, αν την έβαζες να τραγουδήσει υλικό σε φάση Sanctuary κλπ το αποτέλεσμα θα ξεπέρναγε κάθε προσδοκία. Ίσως καλύτερη καθαρή φωνή που έχω ακούσει από Έλληνα/-ίδα μαζί με Μιχάλη Σμέρο και τον Αλέξη (στις εμφανίσεις του με Sorrowful Winds), αν δεν κάνω λάθος, των Mutiny. Η Τάνια παίρνει άριστα, η μπάντα ως σύνολο ένα γεμάτο 8/10. \m/
Καλά για Vitus τα λόγια περιττεύουν: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ obscure-ίλα, ρε μ'νια! Και μόνο που άκουσα "White Stallions", ο στόχος επιτεύχθηκε! :touched::touched::touched: Ισοπέδωση των πάντων ο Wino που μου θύμισε Ινδιάνα μάγισσα! Πόσο θεός! Κάποια προβλήματα στον ήχο να έλειπαν και θα μιλάγαμε για κάτι το ανεπανάληπτο.
P.S.: Πόσο μαμεί το No Remorse; Rival EP, ρε μ'νια!!! :headbang::headbang:
03-02-2010, 14:45
Πες ποιά ήταν η υπερκομματάρα που την έκανε σε κάποια φάση ο Wino (την πρώτη φορά νομίζω) και πήγε ν'αράξει στους ενισχυτές ενώ ο ντράμερ σόλαρε κλπ και ξαναγύρισε μετά από 2-3 λεπτά για να το αποτελειώσουν.
ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΣ.
Ra Pariah
03-02-2010, 14:49
Δε θυμάμαι, Μαριάκο. Μπορεί να θυμάται κανένας Jim ή ο threadstarter..
Agoraphobic_S.I.
03-02-2010, 15:25
Γαμώ τα φροντιστήρια γαμώ γαμώ γαμώ/ :mad:
Lethargica
03-02-2010, 16:14
πω.. :αφωνη:
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΙΒ ΕΒΕΡ.
Που ήσουναααααα? :(
the farmer girl
03-02-2010, 17:31
oi Universe kataferan na sou krathsoun to endiaferon
xwris na parateinoun apelpismena thn agwnia sou
mexri na vgoun oi Theoi ..
den ginetai na mh se magepsei h fwnh ths Tanias!!
POSO xarismatikoi einai kapoioi anthrwpoi..
kai meta .. to apoluto xaos.
O Ypertatos Wino apedeikse poso timia pairnei tous xarakthrismous
pou tou prosaptoun kata kairous.
apo8ewsa sto idio epipedo kai Dave,
o opoios DEN YPHRXE.
parevlepsa to gegonos oti kapoios tolmhse na parei to mikrofwno apo
ton Wino kai 8aymasa ton tropo me ton opoio to xeiristhke
an kai proswpika tha me epshne na deiksei to poso "kakos" einai...
empeiria zwhs!ti na leme ...
dopefiend
03-02-2010, 17:52
Πες ποιά ήταν η υπερκομματάρα που την έκανε σε κάποια φάση ο Wino (την πρώτη φορά νομίζω) και πήγε ν'αράξει στους ενισχυτές ενώ ο ντράμερ σόλαρε κλπ και ξαναγύρισε μετά από 2-3 λεπτά για να το αποτελειώσουν.
ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΣ.
το burial at sea αν δεν κάνω λάθος
Lethargica εσύ που ήσουναα? τι δουλειά είχες σε αντρικά λαιβ?μ?
Lethargica
03-02-2010, 18:07
χαχαχαχα συγγνώμη, δε θα επαναληφθεί!
Πίσω σε ύψωμα(!) ήμουνα, ξεχώρισα από τον μαύρο πανικό εύκολα :Ρ
03-02-2010, 19:35
το burial at sea αν δεν κάνω λάθος
νοπ =/
Ντάξει, από το Mournful Cries ήταν, το The Troll. :D
Shrinebuilder
03-02-2010, 19:40
Μεγάλο λάηβ, Wino στους 5 καλύτερους φροντμεν έβερ. Είχα 2-3 χρόνια να ακούσω Vitus και πήγα με θολές αναμνήσεις, αλλά τελικά θυμόμουνα μπόλικα :pink:
Τι "Σεντ Βίτους" μωρή Τάνια?
Μοναδικη συναυλια, απο τις πρωτες νοτες των U217 μεχρι τις τελευταιες των Vortex. Να μην ειχε και τοσο στριμωγμα...
Mitsmann
03-02-2010, 23:39
Μοναδικη συναυλια, απο τις πρωτες νοτες των U217 μεχρι τις τελευταιες των Vortex. Να μην ειχε και τοσο στριμωγμα...
δε ξερω τι σκεφτοσουν αλλα καλη φαση, χαχα.
necromantia
03-02-2010, 23:58
δε ξερω τι σκεφτοσουν αλλα καλη φαση, χαχα.
Καλα τα λεει ρε... Μετά τους Βάιτους ανέβηκαν οι Βορτεξ μαζί με Γουάινο και έπαιξαν δύο διασκευάρες
Jim Dandy Mangrum
04-02-2010, 11:51
h synaulia htan terastia, ti na leme twra.
me ton PAOK de ksenerwnoume pote, parte to xampari pia.
ka8omoun sto ypswmataki tou an, akribws apenanti ap ton Scott, sto kentro kai enoiw8a to trelameno tou blemma na me diapernaei....oneirwksh.....
gamietai ot bazelaki pou 8ele na mou ht pei, afou xesthke panw tou gia ti nomize oti egine eisbolh apo to vorra....oust re...
koryfh ths bradias to Hiding Mask pou pe o Scott me tous Vortex....sorry eimai Wino Maniac.....gia auto me erwteuthke, otan tou phga 3 dekades ekswfylla na ypograpsei.......
:P 8) :twisted: :grin: :maikl:
Shrinebuilder
04-02-2010, 14:36
επειδή η υπογραφή εξωφύλλου δεν είναι κάτι συμβολικό, ΕΝΑ ας πούμε δεν αρκεί.
GuardianOfIvorytower
04-02-2010, 15:24
ωραία πράγματα...11 μέρες ακόμα για Βιέννη :-D
Jim Dandy Mangrum
04-02-2010, 16:01
επειδή η υπογραφή εξωφύλλου δεν είναι κάτι συμβολικό, ΕΝΑ ας πούμε δεν αρκεί.
auta me tis ypografes ta xw kopsei edw kai polla xronia.
sth sygkekrimenh periptwsh omws, skopos mou den htan toso pagwmenos, dld na parw tis ypografes gia to typiko ths upo8eshs kai telos.
h8ela na deiksw thn ektimhsh mou pros ton Scott ws kallitexnh prwtarxika kai meta ws an8rwpo genika. h8ela apla na ton kanw na niwsei auto pou einai. enas aptous megalyterous kallitexnes sthn istoria ths mousikhs. to yfos tou kai oi antidraseis tou ka8e fora pou epiane sta xeria tou ta perierga kai ta diafora sta opoia exei paiksei kata kairous, htan pragmatika anekthmho.....:touched:
opws katalabes, ektos apo PAOKtsaki trelo, eimai kai arrwstaki me ton typa auton! :D
Lethargica
04-02-2010, 16:11
Ικανή μ' έχω ε.. :Ρ
Shrinebuilder
04-02-2010, 16:12
πάσο, απλά ξέρω άτομα που σε κάθε λάηβ πάνε με σακούλες γεμάτες πράματα με υπογραφές, και έχω βαρεθεί.
mrmaiden
08-02-2010, 22:58
Σόκ και δέος. Μερικές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα:touched:
fBt0AybSneU
9Zk2NF53DYI
Ωραίος ο καινούριος τραγουδιστής των Vortex:!: Τα είπε καλά τα κομμάτια των Pentagram και των Obsessed:grin:
nIzCaYTw4D8
Ετοιμάσου να καταστραφούμε στη Βιέννη:dfinger:
GuardianOfIvorytower
09-02-2010, 13:22
Ετοιμάσου να καταστραφούμε στη Βιέννη:dfinger:
I can't control my addiction...
atom_smasher
19-02-2010, 14:09
Ποση ωρα παιξαν ? playlist κανεις. σκεφτομαι να παω αποψε
mrmaiden
19-02-2010, 18:52
Ποση ωρα παιξαν ? playlist κανεις. σκεφτομαι να παω αποψε
Να πας!
Living Backwards
I Bleed Black
Clear Windowpane
Τhe War Starter
Look Behind You
The Troll
White Stallions
Mystic Lady
Saint Vitus
Dying Inside
Burial At Sea
Born Too Late
Lethargica
19-02-2010, 19:08
Το σκέφτεται κιόλας..! Ρεεεεεεε!
atom_smasher
19-02-2010, 20:16
λεω να παω ...τελικα. Το κραξιμο της λεθαρτζικα υπερισχυσε των 18 ευρω του εισητηριου.
Lethargica
19-02-2010, 21:52
18e λέει!!!!!!
Περιμένουμε εντυπώσεις! 8)
atom_smasher
20-02-2010, 13:46
Λοιπόν Κοπενχαγη έπαιξαν στο Λοππεν. Κριστιανια. Εριχνε ενα ομορφο χιονονερο οταν εφτασα ακριβως 9 οπως ελεγε το προγραμμα. Δυστυχως θα ξεκινουσαν 10. Πηγα μια βολτα σε μια παραδιπλανη παμπ για 1 μπυρα να σκοτωσω την ωρα μου χαζευοντας. γυρναω και βλεπω πως ειχε καμποσο κοσμο και μεταλοφατσες. Ευχαριστο μιας και δεν βλεπεις συχνα στην Κοπενχαγη. περιπου 100-150 ατομα. Ο χωρος ειναι μακροστενος αν και για τον κοσμο που υπηρχε ηταν αρκετος. Καποιοι καθονταν και σε τραπεζακια κλπ αραχτοι. τεσπα. πρωτοι βγηκαν κατι Δανοι αν δεν κανω λαθος. Μου διαφευγει αυτη την στιγμη το ονομα τους αλλα ηταν συμπαθητικοι ντουμοκατι. Μετα βγηκαν οι Centurion Ghosts. Βρεταννοι μπασταρδοι με ενα μετριο γκομενακι στην κιθαρα. Κατι αλα Orange Goblin. Αηδια. Και μετα βγηκαν ξερετε ποιοι. Τα σπασαν. Δυνατος και καθαρος ηχος. ΙΣως φταιει οτι εχω ξεσυνηθισει και οτι καθομουν ακριβως μπροστα στο ηχειο. Μαλλον κοψαν κανα δυο κομματια απο το πλειλιστ που παιξαν αθηνα. Ομορφα περασαμε. Κοπανηθηκαμε...ο Γουινο ηταν λιαρδα στο τελος. Ανακοινωσε οτι μετακομιζει Κριστιανια κλπ ομορφα. Αυτα. Σειρα τωρα Church of misery με καποιους που ειναι κατι Pro-Pentagram. θα το ψαξω.ξερει κανεις?
Lethargica
20-02-2010, 19:57
Τα σπασαν.
:)
Αμα λες τους Death Row, ειναι το lineup των πρωτων δισκων Pentagram μειον τον Liebling.
atom_smasher
21-02-2010, 12:46
ναι αυτοι πρεπει να ναι. οκ.