Log in

View Full Version : [Cinema] The Oxford Murders (2008)

12 stars circle your brow
01-02-2010, 18:40
Όταν ο Frodo Baggins συναντά τον Adam Sutler. Ο ένας, φοιτητής, ευφυέστατος και φιλόδοξος, ο άλλος, καταξιωμένος καθηγητής φιλοσοφίας, εκκεντρικός και απόμακρος. Κι οι 2 μαζί ψάχνουν να βρουν την λύση μίας σειράς δολοφονιών που πρόκειται ν'ακολουθήσουν. Έξυπνο, ανατρεπτικό και πολύ ευχάριστο φιλμάκι που μετά το τέλος μου 'χε προκαλέσει μια εγκεφαλική αναστάτωση for some reason και για κανα δεκάλεπτο τουλάχιστον δεν ήξερα που πάταγα.

00i00
01-02-2010, 18:43
που σκαλωσες καλε?
(αν και εχει καιρο που το ειδα)

12 stars circle your brow
01-02-2010, 18:48
Δεν σκάλωσα μωρέ, μια χαρά τα κατάλαβα όλα απλά μετά σκεφτόμουν ένα σωρό πράγματα όσο πήγαινα σπίτι χωρίς να ξέρω τι είναι ακριβώς αυτό που με απασχολεί, τελείως απροσδιόριστα πράγματα
μου άρεσε πάντως πάρα πολύ η κατάληξη, όχι απλά στ' ότι ο πυθαγόρειος-γυαλιάς δεν ήταν ο εγκληματίας, αυτό άλλωστε "το ήξερα" από την αρχή και είχα καταλάβει πως ήταν η Beth, αλλά μου άρεσε το explanation ολόκληρο και το συμπλήρωμα που του είπε πως ουσιαστικά αυτός πάτησε την σκανδάλη για όλο αυτό, τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους. Και γενικά είχε ένα φοβερό παιχνίδισμα τακτικής και τύχης που ήταν εντυπωσιακότατο και το γύρισμα στο "η πεταλούδα που προκαλεί τον τυφώνα στην άλλη άκρη του κόσμου" που είχε αμφισβητήσει ο ίδιος στην αρχή και γενικάααααα. γάμησε.

00i00
01-02-2010, 18:55
αυτονα τον φροντο πως θα γινει να τον νεκροσαπισομε στο ξυλο ομως?

antimusic
01-02-2010, 19:17
εμένα μου είχε φανεί βαρετό και χαζό πάντως, πέρα απ τη γκόμενα δεν βρήκα τιποτα άλλο άξιο λόγου.

regularpaul
02-02-2010, 18:18
κάτι άσχετο αλλα επειδή έχω βρεθεί σε 2 διαφορετικές παρέες που τους διέφευγε
το ξέρετε ότι ο ίδιος τύπος που παίζει τον τσανσελορ Ανταμ Σατλερ στο V
έχει τον ακριβώς αντίθετο ρόλο στο 1984, έτσι?

http://chronicle.uchicago.edu/991104/1984.jpg