PDA

View Full Version : [Cinema] The Boat That Rocked (2009)

Dythor
01-02-2010, 17:47
http://www.imdb.com/title/tt1131729/

Παίζει Philip Seymour, αρκετά κοντά στην ΕΓΓΥΗΣΗ. Για πείτε.

00i00
01-02-2010, 17:50
διασκεδαστικο
συστηνετε
η ιστορια του Radio Carolina πανω κατω

δεν υπαρχει αλλο θρεντ?

atom_smasher
01-02-2010, 17:55
το δα την παρασκευη. πολυ γελασα. να το δειτε.

rat_poison
01-02-2010, 18:05
Roy και Jenn από ΙΤ Crowd. Και Kenneth Branagh!

Kαι πολύ γέλιο.

Pinatero
27-07-2010, 00:38
:pink: :pink: γαμαει το ταινιακι, τα εξτρας δεν επρεπε να ειναι εξτρας, αλλα αλλιως η ταινια θα ταν 2,5 ώρες!
εγω μεχρι και συγκινηθηκα!

ΡΟΚ ΕΝΤ ΡΟΛΛ

BURNIN AMBITION
29-08-2010, 01:06
megalh tainia
akoma megalutero to soundtrack omws
mousikares
de kanei kanenas kamia tetoia sullogh mwre?2 hours well spent

Kaserinos
29-08-2010, 01:15
Το 'δα μες το καλοκαιρακι και περασα πολυ ωραια..
Cast περιοπης και στορυ ευχαριστο..

Και ναι, μια συγκινηση την ειχε..Του το αναγνωριζω.

Dal-
30-08-2010, 04:58
Δεν άντεξα να μην ποστάρω σε τούτο το τόπικ.

Επικό ταινιάκι, φιλ-γκουντ καιέτσι, με τίμια γκομενάκια (ειδικά αυτό που παίζει φάση με τον Καρλ, το αγαπώ σατανικά), με αγαπημένο Seymoyr προφανώς, σεξ ντραγκς εντ ροκ εν ρολλλ, ώσομ χαρακτήρες, εκπληκτικό σάουντρακ (το΄χω λιώσει το γαμήδι) και αρκετά συγκινητικό τέλος.

Κουραστικό εν μέρει στις σκήνες με Υπουργό και κου λου που.
Επικές σκηνές με Γκάβιν και γάμο (πριν και μετά).

Εντάξει, στην κραυγή "Ροκ εντ Ρολ", ε οκέυ πσιλοβούρκωσα.

Έξτρας δεν έχω δει γαμώτο, μόνο μιαδυό σκήνες, όπως αυτήν.

http://www.youtube.com/watch?v=HU3vbNRCNuo&feature=related

pixies
02-09-2010, 11:05
γαμησε, πειτε που θα βρουμε εξτραζ.
Κατεβαζω σαουντρακ

morphine
02-09-2010, 11:21
είναι υπέροχη ταινία (αν και με τραβηγμένο απ'τα μαλλιά τέλος) και όποτε ακούω το αγαπημένο μου έλενορ σκέφτομαι τη σκηνή που το τραγουδάνε όλοι μαζί στο πλοίο και συγκινούμαι.

Dythor
02-09-2010, 11:58
Μ' αρέσει που το σκάλωμά σας με την πειστικότητα των καταστάσεων περιορίζεται μόνο στο τέλος της ταινίας ρε πούστη, παίρνει κανείς μια καλή ιδέα του τι έχει κάνει το Χόλιγουντ σε πολύ κόσμο.

Οντόπικ μια χαρά ταινία, φηλγκούντ και χαμόγελα, δεν ειν' κακό.

morphine
02-09-2010, 12:10
τι άλλο δεν ήταν πειστικό δηλαδή; Αν λάβεις υπόψη ότι είναι βασισμένο και σε αληθινή ιστορία

οκ οι γάμοι, οι ιστορίες πατρότητας κλπ ήταν κι αυτά μπουρδίτσες, αλλά δε λες κι ότι δε γίνονται

Pinatero
02-09-2010, 12:11
δεν παιζει κανα σκαλωμα μωρε δηθορ! απλα θες να το πεις χολιγουντιανα, θες να το πεις ομορφα αριστοτεχνικα, ολο αυτο το ωραιο κλιμα και feeling που σε βγαζε η ταινια κ χτιζοταν κατα τη διαρκεια της ταινιας, στο τελος, εσκασε υπεροχα, κι ενω εβλεπες μια ομολογουμενως κουλη αστεια σκηνη η κραυγη ΡΟΚ ΕΝΤ ΡΟΛΛ, σε κανε να κλαις λες κι εβλεπες την πρωταγωνιστρια να πεθαινει απο καρκινο κι ο σκληρος αντρας να ισοπεδωνει τον αντρισμο του πανω απο τον ταφο της και λεει το σ'αγαπω που ποτε δεν της ειχε πει ενω το γκρο πλαν θα τελειωνε με τις λευκες σε χορογραφια με τα κυπαρισσια του νεκροταφειου ενω απο μακρια στα συριγματα του ανεμου που θα σκορπιζαν την νεκρικη ομιχλη θα ακουγοταν ο κλισέ ηχος ενος πυροβολσμου

εξτρας λογικα στο you tube, τσεκαρετε κανα site ταινιας αν υπαρχει, εγω τα δα στο δβδ

Dythor
02-09-2010, 12:16
Πινιατέρο μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα ή εγώ δεν το είπα σωστά, δε διαφωνώ πουθενά μαζί σου πάντως. Επίσης βάλε κανά σπόιλερς ρε αδερφέ.

τι άλλο δεν ήταν πειστικό δηλαδή; Αν λάβεις υπόψη ότι είναι βασισμένο και σε αληθινή ιστορία

οκ οι γάμοι, οι ιστορίες πατρότητας κλπ ήταν κι αυτά μπουρδίτσες, αλλά δε λες κι ότι δε γίνονται

Απ' την αρχή το όλο στήσιμο και η παρουσίαση της φάσης είναι τελείως παραμυθένια με χαρακτήρες οι οποίοι στην ουσία δεν είναι πραγματικοί άνθρωποι. Δεν λέω ότι αυτό μειώνει την ταινία γιατί καθόλου δεν έχει αυτόν τον σκοπό, λέω απλά ότι η παρατήρηση "μφ, το τέλος δεν πείθει" είναι αρκετά άκυρη.

ChromeBlackFuture
04-09-2010, 15:47
πολύ ωραία ταινία!!!Philip Seymour Hoffman ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ

Left alone with just a memory
Life seems dead and so unreal
All that's left is loneliness
There's nothing left to feel

Cookie Monster
04-09-2010, 17:43
Πολύ ωραία ταινία όντως =)

Με άρεζε πολύ η σκηνή που ενώ βουλιάζει το καράβι, ο άλλος προσπαθεί να σώσει τους δίσκοι και τον βοηθάει ο γιος του να βγει απ' το καράβι και τελικά αυτός καταφέρνει και σώζει έναν μόνο δίσκο και με το που βγαίνουν στην επιφάνεια, τους βλέπει ένας και πετάει το δίσκο ξανά στο νερό γιατί είναι λέει μαλακία :smile:

Custom User
04-09-2010, 18:16
Εντωμεταξύ ο συγκεκριμένος δίσκος μόνο μαλακία δεν είναι. Πρόκειται για το The Incredible String Band-The 5000 Spirits or the Layers of the Onion αν δεν κάνω λάθος.

http://2.bp.blogspot.com/_9pq2ikaKNoU/S3QUyUS6GkI/AAAAAAAAArI/AJBahGshIzI/s320/album-the-5000-spirits-or-the-layers-of-the-onion.jpg

Diva Plavalaguna
08-01-2011, 17:46
πανεμορφη ταινια. κ παιζουν κ τραγουδαρες.
Ο Φιλιπ Σευμουρ ειναι τιτανοτεραστιος γενικοτερα, αλλα κ ο Γκαβιν εδω γαμησε

Drumsick
17-01-2011, 23:37
Γάμησε.
Στη σκηνή που χύνονται τα βινύλια στο νερό κάτι έσπασε μέσα μου.
Στο τέλος έκλαιγα σα μικρό παιδί.
ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.

alaiah
20-01-2011, 03:40
οκ δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει αυτή η ταινία, την διάβασα εδώ και μόλις τελείωσε η προβολή στο πανάκριβο και υπερπολυτελές laptop μου. Πανάκριβοι και υπερπολυτελείς ιντερνετικοί φίλοι μου, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

Tonosalata
03-05-2011, 01:04
Εψαχνα να δω κάτι και λέω ασ μπω στο ερ να χαζέψω τι προτείνουν οι αγαπητοί ΕΡίτες.
Μου άρεσε. Ναι. Μουσικές ωραίες, ροκενρόλ ποζεριά και δυνατές συμμετοχές.
Το τέλος ήταν ότι είπαν οι άλλοι άλλα όλο το υπόλοιπο μας κάλυψε.
Γιαυ΄το και εγώ, ότι είπε ο αλάηας.