PDA

View Full Version : ipod funeral? NO.

12 stars circle your brow
31-01-2010, 23:00
Μ...μου χάλασε το ipod. :-|
Μετά από 4 χρόνια συντροφιάς μία σχέση έφτασε στο τέλος της. RIP, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ πρώτο μου mp3.

...

Για να μην πω τα παραπάνω, μπορείτε να μου πείτε τι σκατά έπαθε ξαφνικά;
Το βάζω να φορτίσει, νέκρα. Το βάζω στο πισί, νέκρα. Ακούγεται όμως το γκλιν γκλιν ότι συνέδεσα συσκευή αλλά ούτε στο My Computer υπάρχει ούτε το itunes το αναγνωρίζει :(

Κι επειδή βαριέμαι να τρέχω στην rainbow, πείτε αν θα πάρω άλλο ή αν υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας.

dopefiend
31-01-2010, 23:03
δεν έχω ipod αλλά μήπως έχει κανα reset κουμπάκι?

edit: συνήθως είναι μια τρυπούλα που πρέπει να βάλεις ένα λεπτό στυλό/καρφίτσα για να το πατήσεις. λέω μπας και.

31-01-2010, 23:05
τσου :/

επίσης δεν ξέρω γουαταφάκ αλλά στην 'ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού' υπάρχει σαν συσκευή usb (I: ) να πούμε.

Sotos_The_Tequiler
31-01-2010, 23:07
μήπως δεν είναι θέμα ipod αλλά λειτουργικού;
δοκίμασες να το βάλεις σε άλλο πισι;

μπιζαριος
31-01-2010, 23:08
ρε συ
εχει reset. απλα RTFM γαμω το σπιτι. πατα το κεντρικο και το μενου ταυτοχρονα για λιγη ωρα. αν αυτο δεν το κανει reset δοκιμασε κεντρικο και play.
πες νεα.

ion_storm
31-01-2010, 23:09
Επαθε το ιδιο το δικό μου μετά από 4 - 5 χρόνια.
συν το οτι δεν ανοίγει η οόνη από το δικό μου.
κατα τα άλλα τα ίδια.
το πήγα για φτιάξιμο 70 - 80 ευρω.
παίρνω καινούργιο.

fandango
31-01-2010, 23:09
Το βάζω να φορτίσει, νέκρα. Το βάζω στο πισί, νέκρα. Ακούγεται όμως το γκλιν γκλιν ότι συνέδεσα συσκευή αλλά ούτε στο My Computer υπάρχει ούτε το itunes το αναγνωρίζει :(

αυτό μου το έπαθε τις προάλλες, όταν πήγα να το ανοίξω μετά από ένα χρόνο.
το είχα στο πισί, και μετά από ένα 20λεπτο άνοιξε και δούλεψε. δοκίμασε και δες.

31-01-2010, 23:10
Δημήτρη αυτό που λες είναι όταν το ipod είναι ανοιχτό, και το 'χω δοκιμάσει ήδη (στο λεωφορείο όπως ερχόμουν Αθήνα) και δεν κάνει τίποτα.

Σώτο δεν νομίζω ρε, αρχικά νόμιζα πως είναι out of battery και το 'χωσα να φορτίζει, αλλά και μετά από 5 λεπτά δεν έβγαζε καν την ένδειξη πως είναι συνδεδεμένο και δίνεται ζωή στην μπαταριούλα του... :(

31-01-2010, 23:11

αυτό μου το έπαθε τις προάλλες, όταν πήγα να το ανοίξω μετά από ένα χρόνο.
το είχα στο πισί, και μετά από ένα 20λεπτο άνοιξε και δούλεψε. δοκίμασε και δες.

Εσένα μπορεί να 'χε πάθει κοκομπλόκο καμια μπαταρία μωρέ...

ion_storm με αγχώνεις και δεν έχω λεφτά για άλλα έξοδα αυτόν τον καιρό. :?

μπιζαριος
31-01-2010, 23:12
αμα ψοφησε απο μπαταρια και ο φορτιστης σου δεν παιρνει ρευμα για να του δωσει γιατι η υποδοχη usb ειναι gtp? (το παθαινω εγω και νιωθω παντα πολυ βλακας που το βαζω στην ιδια χαλασμενη υποδοχη)

Tispanagias tamatia
31-01-2010, 23:12
Πούλα το!

31-01-2010, 23:17
αμα ψοφησε απο μπαταρια και ο φορτιστης σου δεν παιρνει ρευμα για να του δωσει γιατι η υποδοχη usb ειναι gtp? (το παθαινω εγω και νιωθω παντα πολυ βλακας που το βαζω στην ιδια χαλασμενη υποδοχη)

Το δοκίμασα με φορτιστή στην πρίζα και με το καλώδιο απευθείας στο πισί, κανένα αποτέλεσμα.

ion_storm
31-01-2010, 23:23
Ρε τα ίδια λέμε.
το δοκίμασε και αυτός στο μουλτιραμα. τίποτα.
και μου λέει το παθαίνουν.
κοίτα εμένα είχε και νεκρή οθόνη.
αλλα από οτι λες την ίδια πάθηση έχουν.
το έκανε και παλαιότερα και μετά από κάποιο (μικρο) διάστημα στο usb έστρωνε. απλά μάλλον ήρθε η ώρα του.

rat_poison
01-02-2010, 03:15
Αν δε δουλεύει το ipod και λειτουργεί ο δίσκος ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ.

Σφάχτε το με προσοχή (έχει οδηγίες στο youtube how to dismantle an ipod)

Θα έχετε έναν 2.5'' σκληρό δίσκο εξωτερικό

Xtikio
01-02-2010, 03:20
Πούλα το!

hahahahahaha ARXIDI.

Tispanagias tamatia
01-02-2010, 03:21
Σαγαπώ.

ion_storm
01-02-2010, 15:04
Αν δε δουλεύει το ipod και λειτουργεί ο δίσκος ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ.

Σφάχτε το με προσοχή (έχει οδηγίες στο youtube how to dismantle an ipod)

Θα έχετε έναν 2.5'' σκληρό δίσκο εξωτερικό

ενδιαφερον αυτό μιας και το δικό μου είναι 8 γκιγκα.
πριν οποιοδήποτε βίντεο και χεκινήσω να σφάζω επειδή πολύ χρόνο δεν έχω πόσο έυκολη είναι η όλη διαδιασία για έναν αρχάριο?
σε φάση σύγκρισης με το να κάνω έναν εσωτερικό σκληρό από υπολογιστή εξωτερικό.

antimusic
01-02-2010, 15:09
τα νάνο δεν έχουν διομισάρηδες, για τα παλιά και τα κλάσσικ λέει μάλλον.

rat_poison
01-02-2010, 15:09
Ανάλογα το μοντέλο. Αν είναι flash μνήμη, 8GB δεν αξίζει τον κόπο. Aν έχεις κάνα μεγάλο σκληρό, συζητιέται. Γενικά, θέλει να το κουσουμάρεις το κατσαβίδι πώς το λένε. Old school hardware hacking.

Έντιτ: το να μετατρέψεις εσωτερικό σε εξωτερικό είναι πανγελοίο, αγοράζεις ένα enclosure και απλα βάζεις τις μπρίζες. Καμία σχέση.

Mitsmann
01-02-2010, 15:16
το σερβις δεν το εχει πια η Ρεηνμποου.

το εχει η Infoquest που δημιουργησε τη θυγατρικη I-square γι αυτο το σκοπο, και συστεγαζονται.

4 χρονια βεβαια = εκτος εγγυησης = πιθανον να μη συμφερει.
αυτα.

ion_storm
01-02-2010, 15:30
Νανο είναι το δικό μου.
μου λύθηκε η απορία αν και ήμουν σίγουρος οτι θα θελει τα κόλπα του.
και με τις τιμές των σκληρών πλέον μόνο για το χαβαλε θα το έκανα.
καινουργιο ιποντ δηλαδή η καποιο άλλο.
ψήνουν κάτι που είναι μόνο ακουστικα σονυ αλλά πέρα απο το μικρό μέγεθος και το εφφε δεν ξέρω αν αξιζουν τα λεφτά και αν θα είναι πρακτικά σε μακρόχρονη χρήση.

http://www.sony.co.uk/product/nws-w-series/nwz-w202

μπιζαριος
01-02-2010, 15:33
γενικα στηριζουμε random mp3 player και κατα βαση εξτρα ακουστικα που θα ειναι λιγο ποιο ακριβα αλλα θα εχουν καλο ηχο.
αυτο της σονυ ακουγεται μεγαλη παπαρια αφου δεν μπορεις να βαλεις οτι ακουστικα θες.

rat_poison
01-02-2010, 15:35
Και πως διαλέγεις τραγούδι σ'αυτό το μαραφέτι ρε μάστορα;

Και όταν βλέπω καινοτομίες τύπου ZAPPIN™ τρέχω μακριά.

Find your music faster

Quickly browse through all the music on your Walkman® with ZAPPIN™ song search technology. Find your favourite tracks in flash: Just perform an artist or track search, then listen back as ZAPPIN™ plays you a short sample. All you have to do is choose which one to playback in full

Με έμφαση στο FASTER. Τι εννοείτε, οέο;

Χι.

ion_storm
01-02-2010, 15:42
Ε δεν το εχω πειράξει να ξέρω πως δουλευει.
απλα κοίταγα για Mp3 και φαίνονται ενδιαφέροντα τώρα αν θα το αγοράσω είναι αλλή ιστορία.
και έχει και μόνο 2 γιγκα μνήμη συν το ότι χωρίς οθόνη δεν βολέυει πολύ.
Δεν έχουν και display νομίζω. είναι να βάζεις συγκεκριμένα πράματα να τα ακούς. Σαν ακουστικά τα σπάνε βέβαια.